25 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟ-Σοδομα και Γομορα στη Λευκαδα! "Του έκανε πεοληχία στην... ξαπλώστρα"

Ασυγκράτητο ήταν ένα ζευγάρι σε παραλία της Λευκάδας, που αποφάσισε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του στην παραλία!!!

Όπως μπορείτε να δείτε, η νεαρή, η οποία είναι γνωστό μοντέλο, δεν δίστασε να βάλει μια πετσέτα στο κεφάλι της και να κάνει…

Ο Δραγασακης κανει λογο για «βρώμικα ψέμματα»... και η κορη του επιβεβαιώνει τη συλληψη της!!!

Για αλλη μια φορα ψευδεται ο Δραγασακης που σημερα στη Βουλη δηλωσε οτι οσα ακουστηκαν χθες ειναι βρωμικα ψευδη (δειτε το βιντεο στο τελος) τη στιγμη που η κορη του Μαριανα, μιλωντας στην Athens Voice, επιβεβαιωνει το γεγονος!!!

O δημοσιογράφος Δημήτρης Φύσσας δημοσιεύει τη συζήτηση που είχε με την Μαριάννα Δραγασάκη ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων:

ΦΩΤΟ: Αυτοι ειναι επιστημονες ιατροι!

Και δειτε πως διαμαρτυρονται:

Πρόταση για παραπομπή Μαντέλη

Την παραπομπή του πρώην υπουργού Μεταφορών Τάσου Μαντέλη και τεσσάρων ακόμα προσώπων στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων προτείνει ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το ΜΕGA.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Διαβάστε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρειτε την πόλη:

Κεδίκογλου για τη νεα επικη προταση του ΣΥΡΙΖΑ

«Αρνείται κάθε μεταρρύθμιση ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σήμερα μάθαμε επιτέλους ποια είναι η εναλλακτική πολιτική που προτείνει. Την αποκάλυψε η Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ που πρότεινε να...

Προειδοποίηση Σαμαρά σε Κακλαμανη-Κυριαζιδη

Προειδοποιητικό μήνυμα έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς προς τους βουλευτές της ΝΔ ότι στο μέλλον θα διαγράφονται οι βουλευτές που διαφοροποιούνται σε άρθρα νομοσχεδίων που αποτελούν προαπαιτούμενα για είσπραξη δόσης.

Βαλκανιοι κατσαπλιαδες: Ενας στους δύο Ελληνες δεν αισθάνεται Ευρωπαίος... μας εκοψαν τα δανεικα αφου...

Περισσότεροι από τους μισούς Ελληνες δεν αισθάνονται Ευρωπαίοι. Αυτό αποδεικνύει το Ευρωβαρόμετρο το οποίο καταγράφει ότι το ίδιο νιώθουν οι Κύπριοι, οι Βρετανοί, οι Βούλγαροι και οι Ιταλοί.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα αν «αισθάνεστε πολίτης της ΕΕ» όχι απάντησε το...

Και του Σαχινιδη του φταιει ο Σοιμπλε: "Οι κατσίκες ακούνε ”Σόιμπλε” και τους κόβεται το γάλα"

Σε ένα διακριτικό δρόμο σταδιακής διαφοροποίησης από την ακολουθούμενη στρατηγική στην οικονομία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Χωρίς βαρύγδουπες εκφράσεις και αντιδράσεις εκφράζει την απορία του για τις διαρκείς... αποστάσεις του οικονομικού επιτελείου από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

Σίμος Κεδίκογλου προς ΕΣΗΕΑ: Είστε Ιεροεξεταστές…Είμαι αθώος

Δεν παρουσιάστηκε για ευνόητους λόγους ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σήμερα το πρωί στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το μαύρο στην ΕΡΤ. Αντί του κυρίου Κεδίκογλου, τα μέλη του Πειθαρχικού που περίμεναν “πως και πως” τον υπουργό, για να τον περάσουν “Γενεές δεκατέσσερις” εμφανίστηκε η γραμματέας του μεταφέροντας υπόμνημα , στο οποίο...

Μπακογιάννη προς Bild για το πάρτι στη Μύκονο: Μην αδικείτε 10 εκατ. Ελληνες για 20 επιδειξιες νεοπλουτους

Μήνυμα προς την εφημερίδα Bild για τα όσα έγραψε την Τετάρτη με αφορμή το πάρτι της χλιδής στη Μύκονο έστειλε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
«Προς Bild: 10εκ Έλληνες που υποφέρουν δεν πρέπει να αδικούνται από 20 "επιδειξίες νεόπλουτους"...

Ξεφτιλιζει τον Τσιπρα ο γερμανος της FAZ-Ποια ερωτηση δεν του αρεσε;

Στην αντεπίθεση περνά ο Γερμανός δημοσιογράφος της «Frankfurter Allgemeine Zeitung», Μίκαελ Μάρτινς, για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο συνέντευξης που επρόκειτο να του παραχωρήσει.

Γελαει ο κοσμος: O Στέφανος Τζουμάκας κάνει νέο κόμμα -Τι γράφει στην ιδρυτική ανακοίνωση [κείμενο]

To στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας έδωσε στη δημοσιότητα κείμενο Ιδρυτικής Διακήρυξης στην οποία ασκεί δριμεία στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Η χώρα χρειάζεται μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία. Χρειάζεται μια δημοκρατική, προοδευτική διακυβέρνηση που θα δώσει αγώνες...

Ο μηχανοδηγός του τρένου στην Ισπανία πανηγύριζε στο Facebook όταν έφτασε τα 200 χιλιόμετρα [εικόνες]

Ο Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Αμο, ένας από τους δύο μηχανοδηγούς του Alvia 151, του τρένου που χθες εκτροχιάστηκε στην περιοχή Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα της Γαλικίας σκορπώντας το πένθος σε όλη την Ισπανία, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC είναι «φαν» των υψηλών ταχυτήτων.

ΒΙΝΤΕΟ: Φαινόμενο για έρευνα ο γνωστός Λαμπάκης!!! Πήγε στην Πόλη και χαιρέτισε τους Τούρκους «Θρακιώτες»!!

Και αυτό το σούργελο που εξελίσσεται σε εθνικό κίνδυνο, το στήριξε η ΝΔ!!!

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επιφύλαξε ασυνήθιστα θερμή υποδοχή στον Τούρκο ηγέτη Νταγίπ Ερντογάν και συνομίλησε μαζί του για έξη ολόκληρες ώρες!!! Ο Τούρκος ηγέτης πρότεινε να επανέλθει το θέμα της επανένωσης της Κύπρου με απίστευτα δεδομένα, όπως π.χ να παραμείνει ο Τουρκικός στρατός στο νησί ενώ Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει να αμφισβητεί ευθέως τα σύνορα στο Αιγαίο. Στην Θράκη το παιχνίδι του Προξενείου και της "Τουρκικής ένωσης Θράκης" συνεχίζεται με ολοένα και πιεστικότερους ρυθμούς.

Την ώρα που γίνονται όλα αυτά γύρω μας, οι Τούρκοι δέχονται ανέλπιστα ένα νέο πολύτιμο για αυτούς δώρο, (το δεύτερο μέσα σε δύο χρόνια) από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη, γνωστό πολέμιος του αγωγού Μπουργάς-Αλεξανδρούπολη (προκειμένου να μην του χαλάσουν το περιβάλλον μέσα στο οποίο έχει χτίσει τη βιλάρα με την παράνομη πισίνα....).
Μετά την προ 2 ετών γνωστή ιστορική γκάφα για την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης που χαροποίησε ιδιαίτερα τα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Δήμαρχος ξαναχτύπησε με ακόμη χειρότερο τρόπο.

ΦΩΤΟ: Όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές έξω απ' το γραφείο του Άδωνι...

Γιατροί όλοι οι διαμαρτυρόμενοι έξω απ' το Υπ. Υγείας και μην ακούω παπαριές... από νευροχειρούργους μέχρι καρδιοχειρούργους είχε η διαμαρτυρία:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Ποιος είπε στον Ρέμο ότι ο Σόιμπλε είναι πούστ@ς;;; ΦΩΤΟ!

Δείτε ποιος:

Ένα ευχάριστο διάλειμμα: O "Λιακό" πιάνει το μικρόφωνο και κάνει γυρίσματα... Γονίδη! (VIDEO)

Είναι από τις πιο γνωστές και ολίγον cult φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης. Πάντα όμως αγαπητός, ειδικά όταν απευθύνεται στην μεγάλη του αγάπη , τον Βλαντιμίρ Πούτιν , σε πρώτο ενικό!

Όποιος δεν προσαρμόζεται, χάνεται.

Φώτης Γεωργελές

Βρίσκω τα παπούτσια που μ’ αρέσουν. Είναι τέλεια! Εννοείται ότι δεν έχει το νούμερό μου. Η πωλήτρια, προθυμότατη, τηλεφωνεί στα άλλα καταστήματα. Δεν υπάρχει. Σάββατο περπατώντας στο δρόμο, βιτρίνα, τα παπούτσια μου. Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω, τα κοιτάζω, είναι το νούμερό μου. Αυτά, λέω βιαστικά. Λυπάμαι, έχουμε κλείσει. 4 παρά 5. Μα, κάνω άλλη μια προσπάθεια, δεν θα σας καθυστερήσω, δεν θα τα δοκιμάσω, αυτά εδώ θέλω. Κλείσαμε, η ακόμα πιο αποφασιστική απάντηση.

Και του Κάρατζιτς του φταινε οι Γερμανοι: «Ελληνες, προσοχή στους Γερμανούς»

Τι λέει από τη Χάγη ο δικαζόμενος για εγκλήματα πολέμου αναφορικά με τα σχέδια του Βερολίνου για την περιοχή

Σαφή προειδοποίηση προς τη χώρα μας αναφορικά με την ακολουθούμενη γερμανική πολιτική στα Βαλκάνια απευθύνει ο κρατούμενος με τις κατηγορίες των εγκλημάτων πολέμου Σερβοβόσνιος ηγέτης Ράντοβαν Κάρατζιτς.

Γελαν κι οι πετρες: Θέμα επιστροφής των γλυπτών έθεσε ο Παναγιωτόπουλος

Η ξενη σε αντιθεση με τον Κιμουλη δεχτηκε να φωτογραφηθει μαζι του...

Στη συνάντηση που είχε ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Π. Παναγιωτόπουλος με τη Γενική Διευθύντρια της UNESCO κα Ιρίνα Μπόκοβα συζητήθηκαν τα εξής:

«... Με την κα Μπόκοβα κάναμε ευρύτατη συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν στις σχέσεις της Ελλάδος με την UNESCO και είναι πάρα πολλά και σημαντικά.

Με ύμνο του... Χίτλερ η διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής! (VIDEO)

Οσοι τους ψηφιζουν βεβαια, εχουν περασει σε φαση αφασιας και θα πουνε "Δε μας νοιαζει αρκει να φυγουν οι κλεφτες"... και ως γνωστον τα ΜΜΕ καλλιεργησαν τα προηγουμενα χρονια (με ανυπρακτα σκανδαλα τυπου Ζαχοπουλου και Βατοπεδι) την αποψη οτι "ολοι ειναι κλεφτες και τα κουκουλωνουν μεταξυ τους"... τωρα ας τα λουστουν... οσο για το κλασικο γυφτο Ελληνα... αυτος για ενα καρβελι τζαμπα ψωμι σκοτωνει τον αδερο του...

Mοιάζει απίστευτο αλλά είναιο αληθινό! Με διασκευή του "Die Fahne Hoch" , της ναζιστικής Γερμανίας έγινε χτες η διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής.Ο συγκεκριμένος ύμνος ακουγόταν όπου εμφανιζόταν ο Χίτλερ. Αυτό που ακούστηκε χτες ήταν διασκευή του με ελληνικό στίχο, κάτι που προκαλεί πραγματικό σοκ.

Νέες αλλαγές στις αποζημιώσεις για την ΕΡΤ!

Νέες αλλαγές στο άρθρο που καθορίζει τις αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ κατέθεσε πριν από λίγο στη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε μια προσπάθεια να κάμψει και τις τελευταίες αντιστάσεις γαλάζιων βουλευτών και να τους πείσει να ψηφίσουν το άρθρο.

ΒΙΝΤΕΟ απο τον εκτροχιασμο του τραινου στην Ισπανια!

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας στις γραμμές του τρένου όπου φαίνεται η στιγμή που τα βαγόνια του μοιραίου τρένου εκτροχιάζονται παρασύροντας στον θάνατο 78 ανθρώπους.

Λευκη απεργια: Εξαφανίστηκαν οι δημοτικοί αστυνομικοί από τις γωνιες και τα καφε

Παρότι επισήμως δεν έχουν μπει ακόμη σε διαθεσιμότητα – θεωρητικά δηλαδή θα έπρεπε να εξακολουθούν να εργάζονται – οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν κυκλοφορούν πια στους δρόμους.

Γραφικοτητες Μειμαρακη: Μεταξυ κοκκινου και καφε φασισμου... διαλεξε τον εμπριμε

Σταθηκε διπλα στον πατερα αυτης που συνεληφθη για εμπορια ναρκωτικων και οπλων... Εμεις Βαγγελα ειμαστε απεναντι απ' ολους και δεν σαλιαριζουμε με τους δηθεν δημοκρατες... α, και στησου διπλα στη Ραχηλ που λεει οτι θα σε κρεμασει... θελω να δω κατι...

Μια σκηνή πρωτοφανής εκτυλίχθηκε σήμερα στη Βουλή, περνώντας το μήνυμα του προεδρείου πως δεν θα επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να επιβάλλει τους δικούς της νόμους στην κοινοβουλευτική διαδικασία. Πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

10πλασιος ο τζιρος στην παραλιακη μολις μαθουν οτι παει το ΣΔΟΕ...

Μόλις 6 εφορίες από τις 35 που εισπράττουν το 75% των εσόδων του προϋπολογισμού κατάφεραν από την αρχή του έτους έως τα τέλη Ιουνίου να πιάσουν τον στόχο των εσόδων που τους έχει τεθεί από την πολιτική ηγεσία.

O Τζήμερος βρήκε ποιόν φιλόσοφο του θυμίζει η έκφραση της Ζαρούλια «βγήκε η πρεζού από την μπουζού»

Αφωνο άφησε το πανελλήνιο η χρήση απαράδεκτων εκφράσεων της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια για την κόρη του Γιάννη Δραγασάκη, εντός της Βουλής. Ο Θάνος Τζήμερος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο το γεγονός.

Γράφει ειρωνικά ο Τζήμερος στο twitter:

Μοιραζει πονο η τροικα: Κακουργηματικές διώξεις σε Λιακουνακο, 2 ΓΓ του ΥΠΕΘΑ και εναν Α/ΓΕΣ!

Ποινικές διώξεις κατά 19 ατόμων για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου, αμέλεια και ηθική αυτουργία άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Κατηγορούμενοι είναι δύο επιχειρηματίες, πολύ γνωστοί στο χώρο της εμπορίας όπλων, δύο γενικοί γραμματείς Υπουργείων, ένας Α/ΓΕΣ και μέλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στην εντατική μέλος της Χρυσής Αυγής μετά από δολοφονικη επιθεση αναρχοφασιτων στην Πάτρα [βίντεο]

Σοβαρό τραυματισμένος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίο ένας 60χρονος άντρας, μέλος της Χρυσής Αυγής μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του από αντεξουσιαστές.

Αντε παλι με τη μαλακι@: «Ένας blogger κάνει την κυβέρνηση να… τρέμει!»

Τα ειπαμε την προηγουμενη φορα με το nerit.gr, οταν οι ανιδεοι γελαγαν ("ασχετοι εχασαν το domain, τσαπατσουληδες, κλπ") αλλα καποιοι επιμενουν στη μαλακι@... Οταν το κρατος και οχι μονο θελει ενα ονομα domain που δικαιουται το παιρνει στο πιτς φιτιλι! Ρωτηστε και τον αλλο με το nerit.gr που το κρατος του το πηρε σε 12 ωρες και τωρα κλαιει...

Επτά μέρες στην Πύλο για τον Σαμαρά – Εντολή στους υπουργούς να βρίσκονται στα γραφεία τους στις 19 Αυγούστου

Μόλις μία εβδομάδα θερινής ανάπαυσης επιτρέπει στον εαυτό του ο Αντώνης Σαμαράς. Θα την περάσει στην Πύλο, βέβαια.

Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ στις 11 Αυγούστου...

Το ΒΕΑ αποκαθιστα την αληθεια: Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πληρώνουν περισσότερους φόρους από τους μισθωτούς

Σαν αστραπη κυκλοφορησε η χθεσινη λαικιστικη ειδηση με τιτλους αυξηση 50, 100, 200% στη φορολογια των μισθωτων και μειωση 50 η 100% ξερω γω στη φορολογια των ελ επαγγελματιων... φυσικα στα ψιλα εγραφαν οτι η φορολογια των μισθωτων για σχεδον τα ιδια εισοδηματα ειναι σχεδον η μιση απ' οτι των ελ. επαγγελματιων, οπως γραψαμε απο χθες

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες το 2011 και το 2012 δήλωσαν υψηλότερα εισοδήματα και πλήρωσαν μεγαλύτερους φόρους από τους μισθωτούς, υποστηρίζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας με αφορμή στοιχεία εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων.

Ελα τωρα! Συκοφαντιες...: Η Τουρκία, πρωταθλήτρια στην παιδεραστία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυτά βέβαια δεν θα μας τα δείξουν στα καλοπληρωμένα τουρκικά σήριαλ με τα οποία έχουν κατακλύσει το ηλίθιο-ποιούμενο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί σε κατάσταση αποχαύνωσης τις Τουρκάλες σε ένα μαγευτικό τύπου Μπέρβερλυ χιλς περιβάλλον το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την τουρκική πραγματικότητα.

ΒΙΝΤΕΟ: Δημοσιογράφος του ABC «ζωγράφισε» πέος σε ζωντανή εκπομπή

Η Siobhan Riley, ήθελε να δείξει στους τηλεθεατές το πόσο αναμένεται να επηρεάσουν τη ζωή τους τα οδικά έργα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη τους, το Σαγκινάου του Μίσιγκαν... και τους το εδειξε ζωγραφιζοντας με το δακτυλο αλλα ακουμπωντας κατα λαθος και το μικρο δακτυλο στο διαδραστικο πινακα...

Η δημοσιογράφος του τοπικού ABC, Siobhan Riley, ήθελε να δείξει στους τηλεθεατές της εκπομπής της το πόσο αναμένεται να επηρεάσουν τη ζωή τους τα οδικά έργα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη τους, το Σαγκινάου του Μίσιγκαν.

Γελαει η υφηλιος με τον μαιμου "βασιλικό τελάλη"! Πήγε... από μόνος του να εξαγγείλει τη γέννηση του μωρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα λοιπόν με το Associated Press, ο Tony Appleton είναι τελάλης, όχι όμως βασιλικός τελάλης! Είναι τελάλης μίας μικρής πόλης ανατολικά του Λονδίνου και πήγε από μόνος του στο νοσοκομείο St Mary για να ανακοινώσει τα βασιλικά γεννητούρια, τον ερχομό του γιου της Kate και του William!

Στυλιανιδης: Ενα χρονο τα εξυνε και τωρα κανει αντιπολιτευση...

«Από πού θα πληρωθούν οι δημοτικοί αστυνομικοί όταν θα περάσουν στην δικαιοδοσία του Ν. Δένδια; Aπό το κράτος. Άρα ποιο είναι το δημοσιονομικό όφελος; Κανένα» λεει ο λαικιστης, που φαντασιωνεται να γινει και αρχηγος της ΝΔ (!!!) και δεν εχει ακουσει τιποτα για συνεργιες (υλικοτεχνικες υποδομες κ.λπ) απο συνενωσεις, κατι που ξερει πολυ καλα η τροικα και γι αυτο δεχθηκε την κινητικοτητα

Καψής: "Και οι 2.900 είναι πάρα πολλοί για την ΕΡΤ"... ενω οι 2.800 ειναι μια χαρα;

Αποκαλυπτικός εμφανίζεται ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, με συνέντευξή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, όπου ομιλεί φυσικά κυρίως για το φλέγον θέμα της ΕΡΤ, το μεταβατικό στάδιο που έχει μπροστά της η κρατική τηλεόραση, και την αναγκαιότητα ομαλοποίησης της κατάστασης, με φόντο και την υποχρέωση “ορθή
ς” κάλυψης της ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνο του 2014.

ΒΙΝΤΕΟ-Μακη μη ξεφευγεις: Αγκαλιές και γελακια Καμίνη-Βορίδη

Τα προσεχουμε αυτα ρε Μακη! Αλλιως θα σου λενε οτι αγκαλιαζεσαι με τον Καμινη οπως παρακατω παρολο που αυτος σου χτυπαγε την πλατη...

Την ώρα που ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ευχαριστούσε τους σημερινούς καλεσμένους της πρωινής εκπομπής του Mega, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης ξεκίνησαν τις αγκαλιές και τα γέλια.

Η φωτογραφία που συγκλονίζει όλο τον ελληνισμό

Τέτοιες μέρες θυμόμαστε όλοι αυτά που δηλώσαμε ότι δεν θα ξεχάσουμε με το περίφημο "δεν ξεχνώ" και το μυαλό μας πηγαίνει στη μαρτυρική Κύπρο. Αντί για λόγια, έπεα πτερόεντα, ας θυμηθούμε με μια συγκλονιστική φωτογραφία.
Δείτε την:

ΒΙΝΤΕΟ: Ενοχληθηκε ο Λαυρεντης που ο ηχοληπτης του εκοψε τη συναυλια... οταν ομως το ΠΑΜΕ κλεινει επιχειρησεις πανηγυριζει...

Ηχολήπτης έκοψε τον ήχο σε συναυλία του Μαχαιρίτσα γιατί ήταν απλήρωτος και ο Λαυρεντης που πανηγυριζει πχ. οταν το ΠΑΜΕ κλεινει την εισοδο του ΦΩΚΑ, τσαντιστηκε...

Το πρωτοφανές επεισόδιο εξελίχθηκε πριν από λίγες μέρες, όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έδινε μία συναυλία στο Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο ήχος σταμάτησε ξαφνικά και αυτό οφείλονταν σ' έναν ηχολήπτη!


Τα συλλυπητήρια μας στους Πυρήνες της Φωτιάς που πενθουν τον ψοφιο Αλβανο

Ανακοίνωση για τον Αλβανό δραπέτη Μαριάν Κόλα, που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών, εξέδωσαν τα φυλακισμένα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Η ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στο indymedia, αναφέρει τα εξής:

ΒΙΝΤΕΟ-Τραγωδία στην Ισπανία

Εικόνες-σοκ από την τραγωδία στην Ισπανία, όπου χάθηκαν 77 -μέχρι στιγμής- ζωές από εκτροχιασμό τρένου.

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1.

Αδωνις: Είμαστε η μόνη χώρα όπου οι πολίτες τρέχουν στα νοσοκομεία χωρίς λόγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποσυμφόρηση των μεγάλων νοσοκομείων μέσα από τη μεταφορά των χρονίων πασχόντων στα μικρά νοσοκομεία, είναι ένας από τους στόχους του υπουργείου Υγείας υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Καβγάς για τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ

Μάχη στον ΑΝΤ1 για τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ του Γιώργου Βαρεμένου και του Παναγιώτη Ρήγα.

Ο κ. Βαρεμένος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να μπει στη Βουλή «ακόμα και για αισθητικούς λόγους», συμπλήρωσε όμως πως «εκείνοι που έφεραν τη χώρα στην Αφρική, έφεραν τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Ενα κομμάτι του λαού έχει σαλτάρει».

Τώρα τρέμουν όλοι. Ο Τσίπρας ανακοίνωσε την «κυβέρνησή» του

Υπουργος Δικαιοσυνης ο εργατολογος που απεκρυψε το 1 εκ απο την εφορια... εκτος γνωστα ονοματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε… κυβέρνηση. Όχι την κανονική αλλά τη σκιώδη όπου κάθε στέλεχος θα αναλάβει ένα τομέα, θα τον επιβλέπει και θα ασκεί κριτική στον αντίστοιχο υπουργό.. Κι αν κρίνουμε από τα στελέχη που έβαλε ο Τσίπρας, τότε αν ω μη γένοιτο κάνει πραγματική κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα πέσει πολύ γέλιο. Αλλά και πολύ κλάμα για τη χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Η Χρυσή Αυγή παίζει με τον ανθρώπινο πόνο

Την άποψη πως η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με οποιοδήποτε κατασταλτικό μέτρο, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του Mega.

ΒΙΝΤΕΟ από επική πράξη αντίστασης: Κινδύνευσε η ζωή των ηρωικών ΑΕροψεκασμένων...

Όπως γίνεται σε χώρες που στενάζουν κάτω από τη μπότα του κατακτητή, οι ΑΕροψεκασμένοι, καμουφλαρισμένοι χωρίς διακριτικά και σημαίες, διαμαρτυρήθηκαν στιγμιαία έξω από το γερμανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης και ετράπησαν σε φυγή προκειμένου να μην εντοπιστούν από τη χούντα που εκτελεί τις εντολές της Μέρκελ... εννοείται πως η διαμαρτυρία...

Έλα ρε Βαξεβάνη! Σου δολοφονήσανε ηθικά την κόρη Δραγασάκη!... Όταν εσύ δολοφονούσες το γιο Σαμαρά ήταν καλά

Εκτός από "εγκυρος" και βραβευμένος είναι και υποκριτης και δεν διαφερει σε τιποτα απο την Ζαρουλια που κατηγορει να του θυμισουμε οτι.... δεν εχει περασει ένας μήνας από τότε που έγραφε στο πρωτοσέλιδο ότι ο γιος Σαμαρά αντέγραφε (κάτι που διέψευσε το σχολείο το οποίο αποκάλυψε ότι η "καθηγήτρια" είχε προειδοποιηθεί με απόλυση, 6 μήνες πριν από το υποτιθέμενο γεγονός που περιγράφει)... τότε δεν σκέφτηκε ότι μιλάει "για ένα παιδί που δεν το ξέρει, δεν του έχει κάνει τίποτε...

ΦΩΤΟ: Κρίμα! Και θα ήταν ωραίο όνομα...

Τελικά το πριγκιπικό ζεύγος της Αγγλίας διάλεξε το Γεώργιος Αλέξανδρος Λουί... Πάντως θα μπορούσαν να διαλέξουν κι αυτό που τους προτείνει ο φίλος:

ΦΩΤΟ: Όταν δεν μας αρέσουν οι ερωτήσεις βγάζουμε πράκτορα τον ερωτούντα... παλιότερα τον εκτελούσαμε κιόλας...

Γνώστη κομμουνιστική τακτική:

Ποιος λέτε να υπέγραψε για να γραφτεί ο Μάκαρος στη ΝΔ... το 1980

Τι έλεγε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος σε στενούς συνομιλητές του...

Το χρονικό της γνωριμίας του με τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο επισκέπτεται συχνά - πυκνά στο γραφείο του, μνημόνευε την προηγούμενη εβδομάδα ο Μάκης Βορίδης, σε στενό κύκλο συνομιλητών του.

Συναγερμός της αστυνομίας για παραπλανητικά μηνύματα στα κινητά

Τον κώδωνα του κινδύνου χτυπάει η αστυνομία για παραπλανητικά μηνύματα που αποστέλλονται σε χρήστες κινητών τηλεφώνων με δέλεαρ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συμπλοκή με τραυματίες μεταξύ αντιεξουσιαστών και Χρυσαυγιτών στην Πάτρα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας επί ποδός – Τουλάχιστον 25 προσαγωγές - Δείτε φωτογραφίες

Στην προσαγωγή 25 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου έχει προχωρήσει η αστυνομία στην Πάτρα, μετά τα επεισόδια στην πλατεία Όλγας μεταξύ αναρχικών και χρυσαυγιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι χρυσαυγίτες πέρασαν με ΙΧ τους, μετά την δέηση στους Αχαιούς πεσόντες, από την πλατείας Όλγας και έγιναν αντιληπτοί από τους αναρχικούς.

Σε αυτή την 20χρονη μελαχρινή έστελνε γυμνές φωτογραφίες ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Υόρκης [εικόνες]

Ο Αντονι Γουίνερ, υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης παραδέχτηκε με την ουρά στα σκέλια πως έστελνε γυμνές φωτογραφίες του μέσω διαδικτύου σε έξι γυναίκες και ότι διατηρούσε (ηλεκτρονική) σχέση με μία από αυτές. Αν και παντρεμένος.

H λογική σε δέκα ερωτήσεις!

10 ερωτήσεις κρίσεως

Του Φώτη Σαραντόπουλου


1. Συζητούν πολλοί για το αν είναι σωστό η ΧΑ να διανέμει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες. Εκεί είναι βρε ανόητοι το ζήτημα; Ο Δήμος Αθηναίων παρέχει 9.500 γεύματα ημερησίως. Η Εκκλησία περισσότερα. Αντί να συζητάνε μεταξύ τους, γιατί δεν ξευτιλίζουν τη ΧΑ, ρωτώντας την πόσες μερίδες διανέμει κάθε μέρα;

2. Κλείνει μία δημόσια επιχείρηση. Οι εργαζόμενοι θα μετακινηθούν σε άλλη δουλειά, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του Δημοσίου. Και γιατί οι ανάγκες αυτές πρέπει να καλυφθούν από πρώην ΔΥ μόνο; Οι πρώην ΙΥ δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα στην εργασία;