26 Ιουλίου 2013

Αυτες ειναι οι φωτο που θελει να απαγορευσει η Χ Κολετσα

Πραγματικός χαμός προκλήθηκε χθες με την δημοσιοποίηση των προσωπικών φωτογραφιών της Χριστίνας Κολέτσα και του Δημήτρη Κουβαρά και την αποκάλυψη του gossip-tv πως είναι ξανά ερωτευμένη.

ΦΩΤΟ:Μας εχουν λειψει αυτες οι ειδησεις παντως...

Και οταν ηταν ανοιχτα τα σχολεια ολο και κατι ετρωγαν τα κακομοιρα τα "παιδια" απ΄΄ο δασκαλους αλλους γονεις ΄η απ' οτι μοιραζοταν σε καποια σχολεια... τωρα που κλεισανε πρεπει να εχουν πεθανει απο την ασιτια. Αληθεια τι κανουν τωρα που ειναι καλοκαιρι...

ΦΩΤΟ: Η Επανασταση δε σταματαει ποτε!

Ουτε το καλοκαιρι, ουτε στις παραλιες:

ΦΩΤΟ-1ο Camping Nέων ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο Μαρξ συνάντησε το σ@ξ

Τα σουτιεν εξω απ' τις σκηνες και μονο ο Μαρξ ξερει τι γινεται μεσα...:

ΒΙΝΤΕΟ: Δεν πάει στην απολογία ο Ακης

Το ενδεχόμενο να μην εμφανιστεί τη Δευτέρα στο δικαστήριο άφησε ανοιχτό ο Άκης Τσοχατζόπουλος, θέλοντας να γνωστοποιήσει την δυσαρέσκεια του προς το δικαστήριο που δεν αποδέχθηκε το αίτημά του. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε ζητήσει προθεσμία μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, αλλά το αίτημά του απερρίφθη...

Δεν άντεξαν στα φραουλοχώραφα όσοι έκαναν αίτηση στον ΟΑΕΔ

Ντίνα Καραμάνου

Η αναζήτηση 4.000 εργατών μέσω ΟΑΕΔ για τα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας ήταν για τους παραγωγούς η τελευταία κίνηση λίγο πριν ολοκληρωθεί η περίοδος της συγκομιδής.

Η είδηση ότι λιγότερο από 100 εκδήλωσαν ενδιαφέρον δεν είναι αληθής. Όμως το νούμερο είναι ακόμη πιο μικρό αν αναρωτηθούμε πόσοι τελικά προσελήφθησαν.

Τίτλοι ειδήσεων και κουίζ "βρες την πόλη"

Δείτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Βίκτωρας Ρέστης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από την απολογία του στην ανακρίτρια, αρμόδια για υποθέσεις διαφθοράς, Ρέα Κατσιβέλη ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.

Ο κ. Ρέστης απολογήθηκε για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που αφορούν την εμπλοκή του σε ποσό επισφαλούς δανείου ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ που χορήγησε πριν ένα χρόνο η FB bank.

Πρεμιέρα της F1 στη Δημόσια Τηλεόραση με το GP Ουγγαρίας

Στα γατακια που αγχωνονται για το ποιος θα κανει τη μεταδοση, να πουμε οτι θα την κανει αυτος που μιλαει και στο διαφημιστικο τρειλερ και νομιζω ειναι ο γνωστος Πουρναρακης που μεταδιδει και τους αλλους αγωνες

Σε live μετάδοση από την πίστα του Hungaroring, στην Βουδαπέστη, η Δημόσια Τηλεόραση θα προβάλει το δέκατο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος Formula 1 και μαλιστα εχει ξεκινησει να διαφημιζει τη μεταδοση με ειδικο τρειλερ που προβαλλει.

Περιεργη ιστορια: 14χρονη καταγγέλλει οτι τη βιασε 33χρονος με τον οποιο ειχαν βγει βολτα ως τις 2 τα ξημερωματα!!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα η καταγγελία μίας 14χρονης, η οποία, όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα βιασμού από έναν 33χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία όλα συνέβησαν στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από νυχτερινή έξοδο που είχε η ανήλικη με τον 33χρονο.

Ο συντροφος Γερασιμος ξεβρακωνει το φλωρο Σακκα και αποκαλυπτει τη μαιμου απεργια πεινας!!!

Διαβαστε τι του σερνει ο κρατουμενος για τη ΣΠΦ, Γερασιμος Τσακαλος (κι αυτος βεβαια απο την ασφαλεια του Κορυδαλλου και οχι απο κανα κατεργο στη Λευκορωσια...) και πως ξεβρακωνει τη μαιμου απεργια πεινας

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ...

Τώρα θεωρώ πως ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ πάνω σε κάποια γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Ρομπα κανει τον Τσιπρα ο Γερμανος δημοσιογραφος: Του παραθετει λινκ και το βιντεο απο την ομιλια του οπου ειπε οτι αμφισβητουσε!! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Όταν αντί να απαντάμε σε ερωτήσεις σχετικά με πράγματα που έχουμε πει και έχουμε κάνει, βρίσκουμε τα δύσκολα, διακόπτουμε συνεντεύξεις και μετά ξεκινάμε συνωμοσιολογία, τα πράγματα -επικοινωνιακά τουλάχιστον- δεν πάνε και πολύ καλά.

Η πρωτότοκη κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου έγινε 17 ετών - Το γιόρτασε στο Πόρτο Χέλι [εικόνες]

Τα 17 της χρόνια έκλεισε η πρωτότοτοκη κόρη του Παύλου, γιου του τέως και της Μαρί Σαντάλ την Πέμπτη. Το γεγονός γιορτάστηκε με ένα μεγάλο πάρτι στο Πόρτο Χέλι όπου βρίσκεται ολόκληρη η οικογένεια για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Απάντηση στους γυφτοσκοπιανούς…“I AM MACEDONIAN – DISCOVER THE TRUTH” (video)

Tο βίντεο της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, που αντεπιτίθεται στην διεθνή προπαγάνδα των Πλαστογράφων, πληροφορώντας με ιστορικά επιχειρήματα και ντοκουμέντα για το ποιος τελικά είναι ο αληθινός Μακεδόνας της Ιστορίας!

Η επανάσταση του Freddo και του iPhone

Του Γιώργου Καισάριου

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Για ποιο λόγο είναι ανοιχτά τα ζαχαροπλαστεία και οι καφετέριες 7 μέρες την εβδομάδα -ακόμα και τις γιορτές- και δεν μπορεί να είναι το κατάστημα του καθενός επίσης ανοιχτό, αν αυτός το επιθυμεί;

ΒΙΝΤΕΟ: Συνέντευξη με τον πρόεδρο αντιεξουσιαστών Βορείων Προαστείων

Μια εκπληκτική και μοναδική και αποκαλυπτική και ανεπανάληπτη και εμπεριστατωμένη και πάνω απ όλα αντιφασιστική ειλικρινέστατη ( και ανορθόγραφη ) συνέντευξη ενός εκπληκτικού και μοναδικού και ανεπανάληπτου και εμπεριστατωμένου ειλικρινέστατου μα πάνω απ όλα αντιφασιστική οκ ?

Μη γαμήσω?

Δείτε το βίντεο:

Βαλτε και κανα τίτλο χωρίς Σόιμπλε ρε καφροι

Τίτλος χωρίς Σόιμπλε

Της Ξένιας Κουναλάκη

Ηταν διδακτική αυτή η εβδομάδα. Την περασμένη Τετάρτη για παράδειγμα είδαμε στο status update του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, στο Facebook να αποκαλεί τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «Μέγκελε» (sic). Την επομένη Γερμανός συνάδελφος ζήτησε από όλους τους Ελληνες «να γίνουν Σόιμπλε», επειδή ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έχει εξοικειωθεί με τον πόνο. Στη συνέχεια...

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ! Στα αγγλικα ειναι γραμμενο το προγραμμα για τους παικτες του Ολυμπιακου!

Προσεξτε γιατι ποτε δεν θα κανουμε μεγαλες ομαδες: Γιατι οσοι ερχονται εδω δεν τους δινουμε να καταλαβουν οτι πρεπει να εγκλιματιστουν και σε πριπτωσεις οπως Σαβιολα (που οι αλλες προτασεις που ειχε ηταν απο QPR και Λεγκια) πρεπει να μας πουνε ευχαριστω... Ο Γκουαρντιολα οταν συμφωνησε με την Μπαγιερν του εβαλαν ορο να μαθει γερμανικα και την πρωτη συνεντευξη στο Μοναχο την εδωσε στα Γερμανικα (ολη ομως! οχι να πει 5 λεξεις στην αρχη και μολις ζοριζεται να πεταει αγγλικα)... Αυτο βεβαια το χαλι μας υπαρχει παντου και ειδικα στην πολιτικη.

ΦΩΤΟ: 39 χρόνια μετά - Η Αμμόχωστος πόλη φάντασμα

Πόλη φάντασμα η Αμμόχωστος μετά από την τουρκική εισβολή το 1974. Τα Βαρώσια ένα τουριστικό θέρετρο προορισμό ακόμη και διασημοτήτων όπως η Ελίζαμπεθ Τέηλορ και η Μπριζίτ Μπαρντό, είναι πια μια συνοικία “νεκρή”.

Ο Αντώνης Ρέμος θα ξεκινήσει την επανάσταση από την Ψαρού

Τα ρατσιστικά σχόλια και οι αστείες δηλώσεις

Είναι μια από αυτές τις αμήχανες στιγμές που δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις ή δεν ξέρεις με τι να πρωτο-εξορκιστείς:

Με το κοινό του Αντώνη Ρέμου που σε μια Ελλάδα θρυμματισμένη, μάθαμε ότι παρήγγειλλε σαμπάνιες των 25 χιλιάδων ευρώ; Με τα σχόλια του τραγουδιστή για το αν ο που@@ς ο Σόμπλε θα σηκωθεί από το αναπηρικό καροτσάκι να χορέψει (που μέσα σε μια πρόταση είπε δύο ρατσιστικές χοντράδες, για δύο κατηγορίες ανθρώπων) ή τέλος με τις πρόσφατες δηλώσεις του...

Η Μερκελ καθυστερησε τον κλητηρα... και το εγγραφο εκανε 5 μερες να παει

Παράδειγμα ευσυνειδησίας δημοσίου υπαλλήλου το παλικάρι!

'Ετσι για να καταλάβετε ότι το αυτί ορισμένων... βολεμένων δεν ιδρώνει ούτε με τρόικες, ούτε με απολύσεις σας παραθέτουμε μια αληθινή ιστορία που έλαβε χώρα αυτές τις μέρες στην Ελλάδα της κρίσης. Ο υπουργός Υγείας (επαναλαμβάνουμε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας), απέστειλε κατ' επείγον έγγραφο στον επιθεωρητή Δημόσιας Υγείας, για ένα θέμα που είχε να κάνει με παιδιά.

Οι πιστολέρο της ΓΑΔΑ σχεδίαζαν να παρουν τον Ριζάι... αλλα πηραν τον πουλο

Την απόδραση του διαβόητου Αλβανού κακοποιού Αλκέτ Ριζάι φαίνεται πως σχεδίαζαν οι άγνωστοι που άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής συνδυάζοντας τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής στην κατοχή τους υποστηρίζουν πως οι δράστες σχεδίαζαν να επιτυεθούν στην αυτοκινητοπομπή μεταγωγής του διαβόητου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι.

Mετά τις σαμπάνιες και τα μπινελικια στον Σοιμπλε, πηγε για σούσι στην Ψαρού της Μυκόνου [βίντεο]

Οπως κανει δηλ κι ο "μεσος Ελληνας" με τον οποιο το "χιουμορ για τους αναπηρους" ειναι μαλλον το μονο κοινο σημειο που εχει

Η Μύκονος έφερε πιο κοντά τον Αντώνη Ρέμο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σύμφωνα με τοπικό δίκτυο εθεάθησαν πρόσφατα να απολαμβάνουν με τους φίλους και τις οικογένειές τους σούσι στο Nammos.

Εικόνες απίστευτης βαρβαρότητας σε ξωκλήσι στο νησί του Καϊάφα

Ο δράστης μιας πρωτοφανούς υπόθεσης διάρρηξης στο ξωκλήσι της Αγίας Αικατερίνης στο νησάκι του Καϊάφα, έδρασε με αδικαιολόγητο μίσος και κυρίως φανερώνοντας πως σκοπός του δεν ήταν να κλέψει, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο τσιγκούνης Βαγγέλης Μαρινάκης...

Ρε δεν έχουν το Θεό τους αυτοί στην Πλατεία Αλεξάνδρας... Οι υπόλοιποι παίρνουν από το τσουβάλι και ο Ολυμπιακός κάνει το ένα μεταγραφικό μπαμ μετά το άλλο! Και για όλα φταίει ο Βαγγέλης...

Το τελος της φουσκας και για τους ηθοποιους-Φίνου: Πάω στο Σπίτι του Ηθοποιού γιατι δεν μπορω να με ζησω

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου, καταφεύγει στο «Σπίτι του Ηθοποιού» καθώς όπως τονίζει με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook, δεν μπορεί πλέον να συντηρήσει τον εαυτό της.

Δείτε την ανάρτηση:

Καψής: Ξεκινάει η προσωρινη ΔΤ χωρίς εργαζόμενους της ΕΡΤ

«Δεν μπορεί να γίνει δεκτή η πρόταση των εργαζομένων» δηλώνει ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, αναφερόμενος στο αίτημα να ξεκινήσει άμεσα η ΝΕΡΙΤ με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, χωρίς να υπάρχει ενδιάμεσος φορέας.

Απιστευτο «Statement of Mr. Panopoulos»

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Γούτα (ποιος ειναι παλι αυτος και που θα παει αυτη η κατασταση να εμφανιζονται "ταλεντα" κατακαλοκαιρο για τα οποια δεν ακουσες τιποτα μεσα στη σεζον), όμως, ο Χρήστος Πανόπουλος ανέφερε πως δεν θα μεταγραφεί αν δεν προσφέρει πρώτα στην Ξάνθη.

Η Skoda Ξάνθη με ανακοίνωσή που έχει τίτλο:

Παλι παπαριες οι τουρκοι: Γράφουν για τρομοκράτες στην Ελλάδα-Τι απαντα το ΥΠΕΞ

Κάτι περισσότερο κι από ευφάνταστη συνωμοσιολογία είναι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών το χθεσινό δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας που έκανε λόγο για «τρομοκράτες που υπό την προστασία της Ελλάδας ενδέχεται να επιτεθούν σε τουρκικά και αμερικανικά συμφέροντα».

Οι μετακλητοι της κυβερνησης... η Ολγα εχει βολεψει τους περισσοτερους κι ακολουθει ο Χατζηδακης

Η Βουλή κατέχει την πρώτη θέση σε αριθμό μετακλητών υπαλλήλων, σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία που διαβιβάστηκαν από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Τη δεύτερη θέση σε αριθμό μετακλητών υπαλλήλων κατέχουν οι ΟΤΑ.

Ποινική δίωξη κατά του Π.Κωνσταντίνου(ΑΝΤΑΡΣΥΑ) για τα περί “αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ”

Αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, επικεφαλής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και ηγετικό στέλεχος του …αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με αφορμή την ανακοίνωση-όνειδος που εξέδωσε χθες υπερ των “δικαιωμάτων” των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Ασυτνομίας και του Ελληνικού Στρατού. Επίσης διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και η δικογραφία κατατέθηκε στο 19ο Πταισματοδικίο.

614.053 οι δημόσιοι υπάλληλοι... στην πλειοψηφια τους αμορφωτοι (το 35% ξερει απο email!) και κατα τ' αλλα μπηκαν με ΑΣΕΠ

Οι περισσότεροι υπάλληλοι, συνολικά 184.292, ανήκουν στο υπουργείο Παιδείας
- Η πλειονότητα (231.608 στους συνολικά 614.053) είναι μεταξύ 40 και 49 ετών, ενώ υπερτερούν οι άντρες των γυναικών (328.185 έναντι 285.868)
- Οι 249.085 δημόσιοι υπάλληλοι, δηλαδή περίπου οι 4 στους 10, έχουν...

Κωλοτουμπα Ρέμου στη Bild: Ειπα πουστ@ τον Σοιμπλε για να στηλιτευσω τις υπερβολικες σαμπανιες που ανοιγαν οι θαμωνες!!

[Οπως ακριβως ειχαμε προβλεψει πριν λιγες μερες: Μονο συγγνωμη δε ζητησε ο αστειος...]

Συνέντευξη στο Γερμανό ανταποκριτή της Bild στην Αθήνα έδωσε ο Αντώνης Ρέμος προκειμένου να ξεκαθαρίσει το σχόλιο που έκανε για τον Σόιμπλε, κατά την διάρκεια του πάρτι στην Μυκόνου. Μόνο που αυτή ποτέ δεν δημοσιεύτηκε και καλυτερα καθως θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι με τις κωλοτουμπες του.

ΦΩΤΟ: Δειτε ποτε ειπε ο Τσιπρας αυτο που του θυμισε ο γερμανος με αποτελεσμα να τον πεταξει απ' το γραφειο του

Η ΑΥΓΗ λεει οτι ο Τσιπρας εκνευριστηκε γιατι ο Γερμανος δημοσιογραφος της FAZ του εκανε ερωτησεις επιπεδου "μοντζιερας της Συγγρου". Δειτε λοιπον τι λεει ο Γερμανος οτι τον ρωτησε και ποτε το ειπε ο ιδιος ο Τσιπρας:

Στουρνάρας καρφωνει τους προηγουμενους: Εφοροι μας ρωτανε αν τους καλυπτουμε στο κηνυγι της φοροδιαφυγης

Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, με ένα άτυπο σημείωμα ξεκαθαρίζει ότι φοροδιαφυγή τέλος. Θα πληρώσουν όλοι

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο προειδοποιητικό του μήνυμα «όποιος κλέβει φόρους και ο Πάπας ο ίδιος να είναι, θα πληρώνει… Τέρμα η ανοχή».

Βίκυ Σταμάτη: Αρρώστησα από τις πολλές εξωσωματικές για να κάνω παιδί με τον Ακη Τσοχατζόπουλο

«Επιδίωξαν να με εξοντώσουν. Η αποστολή τους εξετελέσθη» δηλώνει η Βίκυ Σταμάτη από τις φυλακές Κορυδαλλού. Με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας και της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη επέστρεψε μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο στήθος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι γερµανικές αυτοκινητοβιοµηχανίες είναι οι πιο κερδοφόρες... επειδη ο νοτος τα τελευταια χρονια αγοραζει μαζικα BMW και Μερσεντες... μουαχαχαχα

Τάκης Τρακουσέλλης

Εχουµε γράψει πολλές φορές ότι η αυτοκινητοβιοµηχανία είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες της γερµανικής βιοµηχανίας.

Αυτό αποδεικνύεται και από την έρευνα που έκανε το γερµανικό Πανεπιστήµιο Ντούισµπουργκ στο Εσεν, σύµφωνα µε την οποία οι γερµανικές αυτοκινητοβιοµηχανίες µαζικής παραγωγής έχουν το µεγαλύτερο κέρδος στην πώληση ενός αυτοκινήτου από τις υπόλοιπες παγκοσµίως (γαλλικές, ιταλικές, αµερικανικές κ.λπ.).

Αυτός είναι ο 52χρονος οδηγός του μοιραίου τρένου-Νεο βιντεο απο την τραγωδια

Σήμερα οι αρχές της Γαλικίας θα αρχίσουν να ανακρίνουν τον Francisco Jose Garzon, 52 ετών, τον οδηγό του τρένου που κρατείται από χθες, ενώ οι ειδικοί επεξεργάζονται τις πρώτες πληροφορίες από το μαύρο κουτί του τρένου που οδήγησε στο θάνατο 80 άτομα.

Κινηση ματ κατα της οικογενειοκρατιας: Η Ζαρουλια Ευρωβουλη κι η κορη στη Βουλη

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια διεκδικεί μεγάλο μερίδιο εξουσίας στη Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι πασιφανές. Στοχεύει μάλιστα, στη θέση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Τέλος οι ακριβές βόλτες με τα υπηρεσιακά οχήματα του Δημοσίου

Γερό ψαλίδι ετοιμάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη χρήση υπηρεσιακών οχημάτων από το Δημόσιο προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα και από εκεί. Ετσι τα κρατικά αυτοκίνητα άνω των 1.400 κυβικών εκατοστών αναμένεται να αποσυρθούν προκειμένου να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα (καύσιμα, επισκευές).