28 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟ-Οι αδερφές Έκλεστον προκαλούν…καύσωνα

Είναι η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ταμάρα Έκλεστον. Η κόρη του μεγιστάνα της formula1 απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την αδερφή της Πέτρα κάπου στη Μεσόγειο.

Η μητέρα πασίγνωστου διεθνή ποδοσφαιριστή «λιώμα» σε ταξί μετά από ξενύχτι με τη νύφη της [εικόνα]

Είπε να βγει η γυναίκα να διασκεδάσει λιγάκι παρέα με τη γυναίκα του γιου της, αλλά μάλλον το παράκανε και κατέληξε αναίσθητη από το ποτό στο πίσω κάθισμα ενός ταξί όπου την περίμεναν οι παπαράτσι.

Ο Πούτιν προσκυνά τον Σταυρό του Πολιούχου της Πάτρας (pic+vid)

Συνεχίζεται στη Ρωσία το μεγάλο ταξίδι του Σταυρού του Αγίου Ανδρέα. Σήμερα το τίμιο ξύλο του Πολιούχου της Πάτρας βρίσκεται στη Λαύρα του Κιέβου. Χιλιάδες πιστοί συρρέουν στους ναούς σε κάθε πόλη της Ρωσίας που φτάνει ο Σταυρός για να τον προσκυνήσουν.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης Τσίπρα... εννοείται ότι μιλούσε ελληνικά

Ακούστε το εδώ:

Γνωστή πρωταγωνίστρια έγινε μοναχή στα Ιεροσόλυμα!

Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες και πολλά υποσχόμενες παρουσίες στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου τη δεκαετία του '90 ενώ πρωταγωνίστησε στο πλευρό καταξιωμένων ηθοποιών όπως ο Νίκος Σεργιανόπουλος.
Όμως, πλέον, ζει ως μοναχή στα Ιεροσόλυμα.
Ο λόγος για την...

Ν. Δένδιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα...καταργήσει τις πυρκαγιές

«O ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόσληψη των πάντων υπόσχεται τώρα ότι θα καταργήσει τις πυρκαγιές! Δυστυχώς, κάθε ανακοίνωση του συγκεκριμένου κόμματος διευρύνει τα όρια της γραφικότητας.»

Όταν ο Κυριάκος ζήτησε και είδε τον Κώστα Καραμανλή…

Την αποκάλυψη ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε την είσοδο του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην πλατεία Μαβίλη, κάνει το “Έθνος της Κυριακής”.

Επίθεση σε Χρυσαυγίτη από αγνώστους στη Μυτιλήνη

Επίθεση από 4 αγνώστους δέχθηκε ένας 45χρονος που ανήκει στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ελένη Μενεγάκη: Μείωση κατά 50% στις αποδοχές της

Η οικονομική κρίση επηρέασε και το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη.
Πριν λίγες μέρες ο Alpha ανακοίνωσε ότι η παρουσιάστρια ανανέωσε το συμβόλαιό της για τρία ακόμα χρόνια. Αυτό που δεν έγινε γνωστό ήταν αν δέχτηκε μείωση στις αποδοχές της.

ΒΙΝΤΕΟ-Το μέτωπο της φωτιάς στη Ρόδο

Δείτε άλλο ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στη Νότια Ρόδο και έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της.

ΒΙΝΤΕΟ-Το χαστούκι του Γκουαρντιόλα στον Τιάγκο

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε νεύρα κατά τη διάρκεια του αγώνα για το γερμανικό σούπερ καπ κόντρα στη Ντόρτμουντ. Ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν χαστούκισε τον συμπατριώτη του Τιάγκο θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον αφυπνίσει. Οι Βαυαροί ηττήθηκαν με 4-2 και έχασαν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Λαφαζάνης: Πρόβλημα δεν έχει ο Τσίπρας αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Αριστερή Πλατφόρμα, υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, παραμένει “αγκάθι” στα πλευρά του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά και το Συνέδριο που οδήγησε στην απόφαση διάλυσης των συνιστωσών προς όφελος του κοινού κόμματος, η ριζοσπαστική πτέρυγα διατηρεί την αυτονομία της. Και μάλιστα, πραγματοποιεί και πολιτικές εκδηλώσεις.

ΦΩΤΟ-Συγκλονιστικές εικόνες από τη Σέριφο

Δραματική η κατάσταση στη Σέριφο με εικόνες που κόβουν την ανάσα, καθώς όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για καταστροφή. Οι οικισμοί Μεγάλου Λιβαδιού και Κουταλά εκκενώθηκαν χθες προληπτικά, από τον διοικητή της αστυνομίας Σερίφου.

ΡΕΕΕΕ!!! Τον κουμπάρο του έβαλε ο Καψής να σχεδιάσει το πρόγραμμα της ΔΤ!!

Μέχρι τις 15 Αυγούστου αναμένεται να εκπέμπει πιο… σοβαρό πρόγραμμα η Δημόσια Τηλεόραση, καθώς όπως αποκαλύπτει ο “Βηματοδότης” του “Βήματος της Κυριακής”, μέχρι τότε αναμένεται να έχει διαμορφωθεί πρόγραμμα με δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος διευθυντής ειδήσεων στη μεταβατική ΕΡΤ που θα εκπέμπει κανονικά πριν τις 15 Αυγούστου

Σε λίγες ημέρες και πριν από τις 15 Αυγούστου η Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ) θα εκπέμπει κανονικό πρόγραμμα, με ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές.

Βίντεο: Πώς φτιάχνεται το 2ευρω;

Αλήθεια γνωρίζετε πώς κατασκευάζεται το γνωστό σε όλους 2ευρω.
Αν όχι, τότε δείτε τη διαδικασία κατασκευής του στο παρακάτω video!

Το ΣΔΟΕ σε κατάσταση διάλυσης

Σε κατάσταση διάλυσης βρίσκεται μία από τις πλέον νευραλγικές υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών (ΕΔΕΥΑ). Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο έχει μείνει χωρίς προϊστάμενο και τμηματάρχες. Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη διεύθυνση δημιουργήθηκε με αποστολή να αναλαμβάνει τις ιδιαιτέρως σοβαρές υποθέσεις, όπως, μεταξύ των άλλων, σοβαρά σκάνδαλα με την εμπλοκή -και- πολιτικών προσώπων.

Τον είπαμε ναζιστή. Ε, και;

Χριστίνα Ταχιάου

Διάβασα πολλές φορές το κείμενο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Αυγή» για να σιγουρευτώ ότι δεν παρανόησα κάτι.

Με τον τίτλο: «Νοσταλγός του Χίτλερ-Άλλος Τaki o ένας άλλος ο άλλος», η εφημερίδα δημοσίευσε στις 25/7 το παρακάτω:

Βίκτωρ Ρέστης, ποιός είναι ο προφυλακισμένος εφοπλιστής που βρίσκεται στη «χρυσή λίστα» με τους πιο πλούσιους Ελληνες

Επικεφαλής του πέμπτου μεγαλύτερου ναυτιλιακού ομίλου στην Ελλάδα και με επιχειρηματική δραστηριότητα που εκτείνεται στα media, στην Ενέργεια, στο real estate, στη βιομηχανία τροφίμων και μέχρι πρότινος στον τραπεζικό κλάδο μέσω της FBBank, ο Βίκτωρας Ρέστης βρίσκεται στη «χρυσή λίστα» με τους πιο πλούσιους Ελληνες.

Συνελήφθη αντιδήμαρχος που εκβίαζε και δωροδοκούνταν... για τη Μέρκελ τα 'παιρνε

Αντιδήμαρχος δήμου της Δυτικής Αττικής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, κατηγορούμενος για απόπειρα εκβίασης και δωροδοκία.

Ο Σουρνάρας θαυμάζει τον Σόιμπλε και τον ...εαυτό του -Τι βιβλίο ετοιμάζει

Αίσθηση προκαλεί συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σε κυριακάτικη εφημερίδα όπου εκφράζει την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο επιτελεί ο ίδιος τα καθήκοντά του και τον θαυμασμό του για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. Μάλιστα, προαναγγέλλει τη συγγραφή βιβλίου «όταν έρθει η ώρα» για να αφηγηθεί όσα έχει ζήσει από την ώρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του υπουργού Οικονομικών.

Απολύθηκε «κοπανατζής» υπάλληλος της Βουλής που είχε να πατήσει στο κτίριο μόνο έξι μήνες


Η πρώτη απόλυση «φευγάτου» υπαλλήλου της Βουλής είναι γεγονός, καθώς, ο εν λόγω εργαζόμενος είχε να εμφανιστεί στο κτίριο περίπου έξι μήνες και, μάλιστα, όταν τον ενημέρωσαν και ζήτησαν να επιστρέψει εκείνος δεν έδειξε να συγκινείται.

Άνδρας των Ειδικών Δυνάμεων δήλωνε τυφλός και έπαιρνε επίδομα!

Ενας άνδρας των Ειδικών Δυνάμεων που υπηρετεί κανονικά τη θητεία του ήταν καταγεγραμένος ως τυφλός σε ασφαλιστικό ταμείο της Καλύμνου και εισέπραττε εδώ και χρόνια κάθε μήνα επίδομα αναπηρίας.

Ολόκληρη η συνέντευξη που εξόργισε τον Τσίπρα... από την πρώτη ερώτηση τα βρήκε μπαστούνι ο Αλέξης

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στα ελληνικά

Ο δημοσιογράφος σε σημερινό του άρθρο, παραθέτει τον απομαγνητοφωνημένο διάλογο που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στις 21 Ιουλίου. Η συζήτηση ξεκινάει ομαλά, περνάει από τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ (ημί-φασίστες για τον δημοσιογράφο, λαϊκή δεξιά για τον Α. Τσίπρα που υπερασπίζεται μετά μανίας τους ΑΕροψεκασμένους). Ακολουθεί ερώτηση για τη δημοσίευση στην Αυγή σκίτσων που συνδέουν τη Γερμανία με τους ναζί, με κατάληξη στα περί υποστολής της σημαίας που ο Τσίπρας αμφισβήτησε ενώ είχε πει σε ομιλία του στην Ομόνοια.

ΦΩΤΟ: Ξεκίνησε η επανάσταση σύντροφοι

Στο κάμπινγκ των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ:

Η Χρυσή Αυγή είναι πράγματι ελληνικό κόμμα: Πανηγυρίζει για το μισό άρθρο και καταγγέλλει το άλλο μισό άρθρο εφημερίδας

Αφορμή της εκδήλωσης του ελληνικού συμπτώματος της σχιζοφρένειας, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κάνει λόγο για την μυστική δημοσκόπηση που δίνει στη ΧΑ 18% και έφθασε στα χέρια του πρωθυπουργού, η Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε από τον επίσημο διαδικτυακό της τόπο επίθεση προς την εφημερίδα, επειδή δεν τους άρεσαν τα υπόλοιπα που γράφονταν στο άρθρο και υπονοούσαν χρηματοδότηση του κόμματος από τρίτους... ετσι έχουμε τους Ελληναράδες να πανηγυρίζουν για το μισό άρθρο και να καταγγέλλουν το άλλο μισό.

Παρακαλάνε τις επιχειρήσεις για να περάσουν έστω μερικών τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στους καταναλωτές

[Άλλη μια κίνηση με προδιαγεγραμμένο Βατερλό της κυβέρνησης καθώς όχι μόνο δεν θα μειωθούν οι τιμές αλλά θα μειωθούν τα έσοδα...]

Μόνο μερικώς θα περάσει στους καταναλωτές η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13% από την πρώτη Αυγούστου, οπότε και τίθεται το μέτρο σε εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές θα πρέπει να αναμένουν στην καλύτερη των περιπτώσεων μειώσεις της τάξης του...

Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ έχει αυτό το «παλάτι» για εξοχικό;

Από τη μια άκρη του χάρτη κατάγεται και στην άλλη άκρη έχει εξοχικό...

Πρόκειται για το σπίτι του

Αγριο τσεκούρι στo εφάπαξ των ΔΥ με μειώσεις έως και 70%... να φέρουν πίσω μερικά και όσοι πρόλαβαν και τα άρπαξαν χοντρά


Η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων φέρνει δραματικές μειώσεις που ξεπερνούν το 50% ενώ θα υπάρχουν περιπτώσεις που η μείωση θα αγγίζει και το 70%

Κρυμμένος στο υπέδαφος παραμένει ακόμη ο "θησαυρός"

Πού βρίσκονται τα σπανιότερα και πιο πολύτιμα πετρώματα και ορυκτά, των οποίων η αξία αγγίζει τα 20 δισ. ευρώ. Με βήμα σημειωτόν η αξιοποίηση.

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Η επιστροφή στο υπουργείο Περιβάλλοντος του Γιάννη Μανιάτη, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, αναμένεται να επιταχύνει την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου, όπου, με εξαίρεση την κινητικότητα στην κατεργασία χρυσού της Βόρειας Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια η πρόοδος είναι πολύ μικρή.

Στο δάσος σαν το αγρίμι έχει βρει καταφύγιο ο επικίνδυνος κακοποιός Ιλίρ Κούπα

Στα όρια των νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου Αλβανού δραπέτη των φυλακών Τρικάλων και επικίνδυνου κακοποιού Ιλίρ Κούπα.

Αυτός είναι ο Νικολάκης!! Τον Οκτώβριο του 2009 αποθέωνε τον Γιωργάκη, πήρε τις διαφημισούλες του και τώρα μας λέει ότι είναι κλέφτης...

[Μπορεί και να είναι κλέφτης ο ΓΑΠ (εξάλλου το ΣΔΟΕ κάνει ήδη έρευνα και θα βρει την άκρη)... ο τελευταίος όμως που δικαιούται να τον κατηγορεί είναι αυτός που μας τον φόρτωσε! Νικολάκη θυμάσαι όταν μας έλεγες στο ραδιόφωνο "προτιμώ εναν Πρωθυπουργό που να κάνει ποδήλατο από έναν που είναι πάνω απ' το ταψί με την τυρόπιτα";;; Θυμάσαι οταν χρησιμοποιούσες ακόμα και τέτοια επιχειρήματα για να σπρώξεις τον ΓΑΠ; Λοιπόν χέσε μας τώρα με το αν είναι κλεφτες στο Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου...

Πάντως όσον αφορά την είδηση αυτή καθ' εαυτή ακόμα και o ίδιος ο Χατζηνικολάου παραδέχεται ότι ο τίτλος του είναι παραπλανητικός και ουσιαστικά η είδηση είναι μούφα: Στην επισήμανση του Γιωργάκη ότι έγινε έλεγχος και βρέθηκαν όλα εντάξει, το μόνο που απαντάει η real news είναι ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων τα ανακοινώνει το ΣΔΟΕ!! Ουσιαστικά δηλ. δεν αμφισβητεί ότι τελικά όλα βρέθηκαν εντάξει!!!]

Την έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στα οικονομικά και τις συναλλαγές του ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Σύζυγος Παπακωνσταντίνου: «Ο άντρας μου πληρώνει τα λάθη άλλων»

​Την εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την παραπομπή του Γ.Παπακωνσταντίνου στο δικαστικό συμβούλιο εξέφρασε σε συνέντευξη της στο Έθνος της Κυριακής, η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιακολίν Βίνκε.

Δύσκολη νύχτα σε Ρόδο, Σέριφο και Κρήτη, μαίνονται τα πύρινα μέτωπα (upd)

Μάχη με τις φλόγες δίνουν τις τελευταίες ώρες οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε Κρήτη, Σέριφο και Ρόδο.

Στη Σέριφο η νύχτα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η φωτιά πέρασε από το Μέγα Λιβάδι και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε σπίτια και καταστήματα, ενώ τουρίστες και κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή.