29 Ιουλίου 2013

Αποκαλυψη για το πουτσ@ απο Βαξεβανη για Αδωνι!! Μπερδεψε την πεθερα του κουνιαδου του και δεν του βγαινει η εμπλοκη Αδωνι στη λιστα Λαγκαρντ

Η εμμονη που εχει ο Κωστας Βαξεβανης, αυτος που οι εκπομπες του για 1,5 χρονο μας στοιχισαν 1,5 εκ ευρω, με τον Αδωνι Γεωργιαδη αναγεται πλεον στη σφαιρα του ψυχαναγκασμου. Η τελευταια αποκαλυψη του "εγκριτου" ηταν, οπως παντα, για τα μπαζα... παρολα αυτα ο Αδωνις πρεπει να παραιτηθει μπας και βελτιωθει η ψυχοπαθολογια του "βραβευμενου":

Παραιτήθηκε αλλά... παραμένει ο ΔΗΜΑΡιτης

Έχει μπλοκάρει όλες τις χρηματοδοτήσεις...

Απίστευτο κι όμως… Ελληνικό. Ο ειδικός γραμματέας Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ, έχει καταθέσει την παραίτησή του, αλλά ο προϊστάμενός του υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης...

Ειδήσεις σε τίτλους και κουίζ "βρες την πόλη"

Διαβάστε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη

Ο Ολάντ απεκάλεσε "ΠΓΔΜ" τα Σκόπια και η πατσαβουροφυλλαδα Le Monde θύμωσε

Απο τους ειδικους του taxalia.blogspot.com

Δείτε τώρα στην ηλεκτρονική έκδοση της Le Monde το βίντεο με την αναφορά του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Ολάντ στην ...

Πανικος απο τους "επαναστατες"!! Στις 2.400 ανέρχονται οι αιτήσεις για τη ΔΤ

Εκαναν αιτηση μεχρι και τα νουμερα που βγαινουν τωρα στην ΝΕΤ και βριζουν!!!

Στις 2.400 ανέρχονται μέχρι σήμερα το απόγευμα οι αιτήσεις, μετά από μία εβδομάδα δημοσίευσης της προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού, για τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα ραδιοτηλεόρασης.

Καταραμενη κριση... ουτε ενα smartphone δεν μπορουμε να παρουμε: Αύξηση 66% στα καθαρά κέρδη για το «Πλαίσιο» το πρώτο εξάμηνο

Αύξηση της τάξεως του 66% στα 5,657 εκατ. ευρώ σημείωσαν το πρώτο εξάμηνο του 2013 τα καθαρά κέρδη της εταιρείας Πλαίσιο Computers, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε τη Δευτέρα.

Η ξεφτιλα Κεδικογλου δεν εχει ορια!! Διορισε τη γκομενα... Αντωνη να τον χαιρεσαι!

Στην υγεία των...κορόιδων Αντωνη!

Πολύ ερωτευμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Σίμος Κεδίκογλου, με την 28χρονη οικονομολόγο Μαντώ Κόλλια. Η νεαρή Μεσσήνια στην καταγωγή, του έχει πάρει μάλιστα τόσο πολύ τα μυαλά, που ο υπουργός είπε να την βολέψει με έναν δωράκι- διορισμό...

Γ. Κωνσταντόπουλος για Αντ. Ρέμο: Πάσχει από νοητική υστέρηση και απευθυνόταν σε φοροφυγάδες

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε εναντίον του Αντώνη Ρέμου με αφορμή όσα είπε σε συναυλία του στη Μύκονο για το Γερμανό υπουργό Οικονομικών, κ. Σόιμπλε ο βουλευτής νομού Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κατερίνης ο πρώην υφυπουργός υγείας έκανε λόγο για τραγουδιστή....

Θα ζητήσει μετάθεση στις μονάδες της ΔΕΗ που θα πουληθούν ο Ν. Φωτόπουλος... για να τα κανει κι εκει πουταν@

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ανακοίνωσε και επίσημα τη Δευτέρα ο Ν.Φωτόπουλος, όπως είχε προαναγγείλει με επιστολή προς τους εργαζομένους.

Δύο χιλιάδες ευρώ τον μήνα για κάθε αστυνομικό οσοι θελουν προστασια

Το ποσό των 2.000 ευρώ για κάθε αστυνομικό που του διατίθεται θα πληρώνουν υπέρ του Δημοσίου οι ιδιώτες στους οποίους παρέχονται υπηρεσίες φύλαξης και συνοδείας από την αστυνομία και το ετήσιο εισόδημά τους ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

Και τι λέει η ΕΣΗΕΑ;

Τάκης Μίχας

Η «συνέντευξη» του ανταποκριτή της FAZ με τον Αλέξη Τσίπρα -και ιδιαίτερα όσα συνέβησαν μετά τη συνάντηση- οπωσδήποτε πλήττουν καίρια την άσκηση της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα σκιαγραφούν με τον καλύτερο τρόπο πώς θα λειτουργούν τα ΜΜΕ σε περίπτωση που ο Σύριζα αναλάβει την εξουσία.

Δύο είναι τα κρίσιμα σημεία:

«ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ» ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Όταν πρωτοείδα, σε τηλεοπτική προβολή ασφαλώς, τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του αξέχαστου ηθοποιού-«ιερού τέρατος» Βασίλη Λογοθετίδη, που γυρίσθηκε το 1958, με τίτλο «ΕΝΑΣ ΗΡΩΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ», αισθάνθηκα ως παιδί ανάμικτα συναισθήματα.

Αισθάνθηκα αφενός μεν Εθνική Υπερηφάνεια, γιατί ο μπαρουτοκαπνισμένος από τις μάχες και δαφνοστεφανωμένος Στρατηγός Λάμπρος Δεκαβάλας, που τον υποδυόταν ο Βασίλης Λογοθετίδης, ήταν διατεθειμένος να πεινάσει και να παγώσει από το κρύο, αυτός και η οικογένειά του, παρά να πουλήσει την Στολή του, την Στρατιωτική του Εξάρτυση και ειδικά το Ξίφος του, για λίγη τροφή και πετρέλαιο, αφετέρου δε...

Αφιερωμένο στους εκσυγχρονιστές του Σημίτη: Υπερχρεωμένη η οικονομία ....έγγραφε "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" τον Νοέμβριο του 2002

Επειδή μερικοί εκσυγχρονιστές ΠΑΣΟΚοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίει ο Καραμανλής... ιδού η "δυνατή Ελλάδα" που παρέλαβε....

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-11-02

Αποδεχθήκαμε καλυμμένα χρέη 3,5 τρισ. που εντόπισε η Eurostat


Έπειτα από μακρά περίοδο ψευδούς ευφορίας στην οικονομία, η κυβέρνηση αναγκάσθηκε χθες, υπό την πίεση της Eurostat, να αποδεχθεί επισήμως τα βάρη της «δημιουργικής λογιστικής» και να προχωρήσει σε αναθεώρηση των λογαριασμών του κράτους, ομολογώντας εμπράκτως ότι η χώρα παραμένει υπερχρεωμένη.

Σύμβουλος δημάρχου Αλεξανδρούπολης προς πολίτη: ΑΝΤΕ ΓΑΜ@ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚ@!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαφανίστηκαν και κάλεσαν την Αστυνομία, ο Δήμαρχος Λαμπάκης και ο Τόλης μόλις είδαν ότι οι κάτοικοι είναι υπερ της εξόρυξης χρυσού

Με την ομάδα ΔΙΑΣ, χυδαιολογίες και …”ιερά εξέταση” υποδέχτηκε η Διανομαρχιακή Επιτροπή κατά του Χρυσού τους πολίτες των Σαπών που ανταποκρίθηκαν στο δημόσιο κάλεσμά της!

Φωτο ΣΟΚ! Στρατόπεδο συγκέντρωσης του μνημονίου όπου εξοντώνονται Έλληνες

Δείτε το:

Ελληνίδα καθηγήτρια χρειάζεται τη στήριξή μας!

Ελληνίδα, επ. καθηγήτρια στο Emory, έχει υποβάλει ένα ερευνητικό πρόγραμμα στο ίδρυμα Bill και Melinda Gates για την ανάπτυξη ενός εμβολίου γρίπης-τετάνου για της γυναίκες της Αφρικής (το ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί προγράμματα για την βελτίωση των συνθηκών ζωής στην Αφρική).

Θα σε παρακαλούσα θερμά, αν μπορείς, να μπεις στον κόπο να εγγραφείς (δίνεις ένα απλό mail στη σελίδα εγγραφής, σου στέλνουν ένα mail με ένα λινκ, το πατάς, σε βγάζει σε μια σελίδα όπου διαλέγεις ένα password και αυτό ήταν... ξαναπάς στην παρακάτω διεύθυνση και κάτω από την περίληψη του προγράμματος της Ελληνίδας πατάς το αστεράκι- 3λεπτά δηλαδή όλα κι όλα) και να ψηφίσεις μέχρι τις 31 Ιουλίου, το πρόγραμμα:

Ευθύνη της πολιτείας η διαφθορά στους δήμους



Του Γρηγόρη Λέων

Η πρόσφατη σύλληψη του αντιδημάρχου του Δήμου Χαϊδαρίου(δείτε εδώ) για απόπειρα εκβιασμού και δωροδοκία, φέρνει για άλλη μια φορά στο προσκήνιο τη συζήτηση για τα ανεξέλεγκτα ποσοστά διαφθοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στήνουν προβοκάτσιες κατά Καραμανλή για δηθεν επαφες με Τσιπρα!

ΣΕ «προβοκάτσια» αποδίδουν από το περιβάλλον του Κ. Καραμανλή τις φήμες και τις αναφορές σε ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης περί «μυστικών» ή άλλων επαφών με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο στόχος είναι προφανής, επιδιώκουν να πλήξουν τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά από πολλές πλευρές τίθεται το ερώτημα τι, αλλά κυρίως ποιους εξυπηρετεί η ανακύκλωση των συγκεκριμένων σεναρίων…..

Βίντεο: Φάλαινες στα Σφακιά!

Το βίντεο καταγράφηκε από επαγγελματία δύτη, ιδιοκτήτη καταδυτικού κέντρου που ... έπεσε πάνω στο κοπάδι των φαλαινών.

Πρόκειται για ένα κοπάδι με ενήλικα και νεαρά άτομα που ανήκουν στο είδος του Μεσογειακού Φυσητήρα.

Απίστευτο γκολ από τα 65 μέτρα (video)

Ο μέσος της Πατσούκα, Ντάνιελ Λουντουένια, πέτυχε το… γκολ της χρονιάς στο παιχνίδι με την Τίγκρες καθώς «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα με απίστευτο σουτ πίσω από τη σέντρα.

ΦΩΤΟ: Η Μερκελ γεματη κοριους...

Και οι ηγετες των ΗΠΑ και των Σοσιαλδημοκρταων να εχουν λυθει στα γελια... Αυτο ειναι το πρωτοσελιδο του γερμανικου σατιρικου περιοδικου Titanic:

Ακουνε οι στοκοι με τις "απαγορευσεις";; "Ποιος βγήκε κερδισμένος από τον θόρυβο για το συσσίτιο;"

Σχεδόν μονοπώλησε την πρώτη θέση στα θέματα της επικαιρότητας, πριν λίγες μέρες, το «συσσίτιο μόνο για Έλληνες» (το αποκληθέν και «συσσίτιο μίσους») που διοργάνωσε η «Χρυσή Αυγή». Όχι μόνο ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και απλοί πολίτες, χρήστες του Διαδικτύου, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην πρωτοβουλία αυτή, την οποία ευθέως χαρακτήρισαν ρατσιστική. Μακριά από ιδεολογικές ευαισθησίες και αυτονόητες ανθρωπιστικές ενστάσεις, ας εξετάσουμε το ζήτημα από καθαρά πραγματιστική σκοπιά για να δούμε ποιος βγήκε, τελικά, ωφελημένος από όλο αυτό το θόρυβο που – κατανοητά – δημιουργήθηκε από τους ομνύοντες στο όνομα και τις αξίες της Δημοκρατίας...

Ελλάδα και Κύπρος στο top 10 των χωρών που τροφοδοτούν με φοιτητές τα βρετανικά πανεπιστήμια

Οι αλλοδαποί φοιτητές αποτελούν τεράστια πηγή εισοδήματος για τα βρετανικά πανεπιστήμια, καθώς πληρώνουν διπλάσια από τους γηγενείς φοιτητές. Ελληνες και Κύπριοι είναι μεταξύ των δέκα λαών που πληρώνουν αδρά για να φοιτήσουν σε πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας.

“Στην Ελλάδα γεννήθηκε η Ευρώπη. Εδώ θα αναγεννηθεί”

Η κυρίαρχη και διαχρονικά ανθεκτική θεωρία της επικοινωνίας, εστιάζει στην υπεραξία του μέσου ως μηνύματος. Γι’ αυτό και το tipping point σε ιστορικές διαδρομές, εθνών ή προσώπων είναι η ξεχωριστή εκείνη στιγμή κατά την οποία αφήνουν ένα εύηχο αποτύπωμα, που έκτοτε τους συνοδεύει, τους χαρακτηρίζει, τους αυτοπροσδιορίζει.

«Αυτά είναι τα σχέδια του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ για τον Σκορπιό»

O Sergey Chernitsyn, εκπρόσωπος του Ρώσου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, μιλά για πρώτη φορά στο "Lefkadapress" και καταθέτει τις εμπειρίες του μεγιστάνα αλλά και τα σχέδιά του για τον Σκορπιό.

Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων ο στοκος που εκαψε τη μιση Ροδο....

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών

Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων είναι ο 40χρονος Μ.Κ. του Β, ο οποίος συνελλήφθη χθες αργά το βράδυ ως υπεύθυνος της μεγάλης πυρκαγιάς της Ρόδου και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία για «εμπρησμό εξ αμελείας».

Παλι τον πουλο πηραν τα παπαγαλακια: Εγκρίθηκε από τη γερμανική βουλή η δόση για την Ελλάδα

Καλά νέα από τη Γερμανία, καθώς, όπως αναφέρει το Reuters, η επιτροπή προϋπολογισμού της γερμανικής Βουλής, ενέκρινε την εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα.

Ο κ. Γιανναράς ανακάλυψε τον Α. Τσίπρα που θα μας βαλει στην οθωμανικη σφαιρα επιρροης και τον υποκριτή, ασήμαντο, ποιοτικά υποβαθμισμένο Σαμαρα

Αναμφίβολα, για όσους ξέρουν μερικές αράδες γράμματα, ο Χρήστος Γιανναράς είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες φιλόσοφους, και μάλιστα εν ζωή. Ακόμη κι αν κάποιος διαφωνεί ριζικά με τις απόψεις τους, με τη νέο-ορθόδοξη προσέγγιση της ζωής, με τις αιρετικές πολλές φορές προτάσεις που κάνει για τη θρησκεία, το πολιτικό σύστημα, τους θεσμούς, την ελληνική κοινωνία και τη μετάλλαξή της, δεν μπορεί παρά να παραδέχεται ότι πρόκειται για έναν καθηγητή μεγάλης εμβέλειας. Το βιογραφικό του και τα βιβλία που έχει γράψει ή οι απόψεις του στις εφημερίδες, επιβεβαιώνουν ότι η Ελλάδα μπορεί να καυχιέται για ένα άξιο τέκνο της. Ακόμη κι αν κάποιος διαφωνεί μαζί του, όπως είπαμε.

Ωστόσο, ο κ. Γιανναράς υπέπεσε την Κυριακή σε ένα μεγάλο ατόπημα.

Το Channel 4 «έκοψε» το ντοκιμαντέρ για τα όργια των Βρετανών στον Κάβο

Μετά τις καταγγελίες ότι η ομάδα παραγωγής έψαχνε Βρετανίδες που έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις

Τον τερματισμό των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του ντοκιμαντέρ «Τι συμβαίνει στον Κάβο», που κατέγραφε τις... ξέφρενες διακοπές των νεαρών Βρετανών στον Κάβο της Κέρκυρας, αποφάσισε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», που ανέφερε ότι οι παραγωγοί της σειράς είχαν βάλει στο στόχαστρό τους Βρετανίδες που έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Η ασίστ της χρονιάς απο τον Διαμαντιδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εκπληκτική ασίστ του Δημήτρη Διαμαντίδη στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε, ψηφίστηκε ως η καλύτερη στη Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2012-13.

Αυτους μαλιστα!! Και μονο οτι εχουν 4 παιδια, επρεπε να τους "κουρεψουν" ολο το δανειο

Ιδιαίτερα ευνοϊκή απόφαση υπέρ υπερχρεωμένης πολύτεκνης οικογένειας, έλαβε το Ειρηνοδικείο Νεάπολης, διατάσσοντας "κούρεμα χρέους σε ποσοστό 82%.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαγραφή χρέους σε ποσό στο Νομό Λασιθίου μέχρι σήμερα, καθώς η οικογένεια όφειλε σε τράπεζες και στον ΟΕΚ 226.213 ευρώ και καλείται να πληρώσει 40.000 ευρώ, μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου.

Ηλιθιος Υπαξιωματικός του στρατού προκάλεσε την φωτιά στη Ρόδο!

Μαίνεται ακόμα η φωτιά στο νησί με πάνω από 40000 στρέμματα δάσους να έχουν αποτεφρωθεί

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η σύλληψη του 40χρονου Μ.Κ. του Β. έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής (28-07-2013) και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες πρόκειται για υπαξιωματικό του στρατού, που υπηρετεί στη Ρόδο.

Δεν σχολιαζω αλλο... Simos lover (ΦΩΤΟ)

Τρυφερές στιγμές μπροστά στα μάτια του κόσμου εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σάββατο στο «Cape Sounio» μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και της νέας του συντρόφου, μιας όμορφης 28χρονης οικονομολόγου που γνώρισε στην Καλαμάτα
Σάββατο 20 Ιουλίου, ώρα 4 το μεσημέρι, ξενοδοχείο «Cape Sounio». Στην πολυτελή μονάδα του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, εκεί όπου αναζητούν συχνά πυκνά καταφύγιο δροσιάς τα θερμά γουικέντ του καλοκαιριού υψηλόβαθμα στελέχη απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, μια γνώριμη φιγούρα κάνει την εμφάνισή της. Είναι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Χωρίς φυλακή θα κυκλοφορεί πλέον η Μονόπολη λόγω του πιεστικού προγράμματος των παιδιών

Μια ιδιαίτερη αλλαγή αποφάσισε να κάνει η εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Hasbro αλλάζοντας τα δεδομένα της ιστορικής Μονόπολης που όλοι γνωρίζουμε. Η νέα έκδοση της Μονόπολης δεν θα περιλαμβάνει φυλακή, αλλά πιο ενδιαφέρον από την ίδια την αλλαγή αποτελεί ο λόγος για τον οποίο έγινε.

Taxisnet: Οι 4 κατηγορίες φορολογουμένων που μπαίνουν στο στόχαστρο-Οι προθεσμιες για τις δηλωσεις

Θερινή ταλαιπωρία εν όψει για χιλιάδες φορολογούμενους τα εκκαθαριστικά των οποίων μπλοκάρονται από το Taxisnet και καλούνται στις Εφορίες για ''τεστ ελικρίνειας''.

Όπως αναφέρει το Έθνος, τέσσερις κατηγορίες φορολογούμενων μπαίνουν στο στόχαστρο του συστήματος:

Τα βυσματα χαμηλών προσόντων πρωτα για απολυση

Οι επονομαζόμενοι πλέον ως υπάλληλοι χαμηλών προσόντων και όσοι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί στο Δημόσιο εκτός ΑΣΕΠ είναι αυτοί που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της διαθεσιμότητας.

Οι υπάλληλοι που κινδυνεύουν να τεθούν σε διαθεσιμότητα είναι, σύμφωνα με το Εθνος:

Μηχανισμός στήριξης: Το 50% των δανείων σε τοκοχρεολύσια... αφου χρωσταγαμε τ' αντερα μας!

Στην πληρωμή χρεολυσίων και τόκων του δημοσίου χρέους της χώρας κατευθύνθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των δανείων που έλαβε μέχρι τώρα η Ελλάδα από το μηχανισμό στήριξης, ενώ ελάχιστα ήταν τα κεφάλαια που διατέθηκαν για την κάλυψη άλλων χρηματοδοτικών αναγκών.

Εξαίρεση αποτέλεσε το 2010, καθώς...

Ρώσοι πλέον οι κύριοι μέτοχοι στην Τράπεζα Κύπρου μετα το "κουρεμα"

Σχεδόν εκμηδενίζονται οι παλιοί μετοχοι - Ρώσοι πλέον οι κύριοι μέτοχοι στην Τράπεζα Κύπρου
 
Τα νέα πραγματικά αφεντικά της Τράπεζας Κύπρου μετά το κούρεμα, είναι πλέον Ρώσοι καταθέτες που θα εκπροσωπούνται κατά κύριο λόγο από μεγάλα δικηγορικά γραφεία ή άλλους πληρεξούσιους αντιπροσώπους.

Οι παλιοί μέτοχοι, οι κάτοχοι ομολόγων και αξιογράφων που έγιναν και αυτοί αναγκαστικά μέτοχοι, προβλέπεται να συμπυκνωθούν σε ποσοστό κάτω του 1% στη νέα μετοχική σύνθεση της Τράπεζας Κύπρου.

Αψογη επιλογη: Ο Στράτος Σιμόπουλος για δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ;

Το όνομα του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου υπογραμμίζει με “κόκκινο” ο “Ελεύθερος Τύπος” σε σημερινό παραπολιτικό του, υποστηρίζοντας ότι το κυβερνητικό στέλεχος που ανήκει στον κύκλο του Αντώνη Σαμαρά θα υποστηριχτεί για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

"Δεν έκανα απόπειρα αυτοκτονίας! Ξεφτιλίκια! Βρέθηκα στο κενό"...

Δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται...
«Δεν έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτά είναι ψευτιές που γράφτηκαν. Ξεφτιλίκια. Έχω νιώσει απόγνωση, απελπισία, βρέθηκα στο κενό, αλλά δεν θα δώσω τη ζωή μου για κανέναν. Έχω δυο παιδιά που λατρεύω , θέλουν να με βλέπουν και δεν θέλω να τους προσφέρω τον πόνο του να χάσουν τον πατέρα τους.», λέει εξοργισμένος ο...

Παρεμβαση της τροικας καταγγελει ο Καμμενος: Μπήκαν τα ΜΑΤ στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου - Μολών Λαβέ φώναζαν οι μοναχοί που πεταξαν μολοτοφ!

Γνωστος παλαιοημερολογιτης ο Πανος Καμμενος βγηκε να υποστηριξει τους μοναχους που πεταξαν μολοτοφ εναντιον γερανου της Αστυνομιας!!!

Επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε, νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Ορους. Ανδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στο κονάκι όπου βρίσκονται "ταμπουρωμένοι" τουλάχιστον 20 μοναχοί.

«Ο Ν. Χατζηνικολάου με πίκρανε…»

Ποιος πρώην συνεργάτης του Νικου Χατζηνικολάου είπε αυτή την κουβέντα σε συνέντευξή του? Διαβάστε την ολόκληρη....

FT: Μικρότερο απ' οσο σας φοβιζαμε το κούρεμα στην Τράπεζα Κύπρου

Η συμφωνία για τη ζημιά που θα υποστούν οι καταθέτες στην Τράπεζα Κύπρου αποτελεί ένδειξη ότι η τραπεζική κρίση στην Κύπρο έχει εκτυλιχθεί πιο «μαλακά» από όσο φοβούνταν οι αρμόδιοι, αναφέρει η εφημερίδα Φαϊνάνσιαλ Τάιμς.

Γελασαμε και σημερα-Μηλιός: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στις εκλογές αυτοδυναμία

Την πρόβλεψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει αυτοδύναμος από την κάλπη των επόμενων βουλευτικών εκλογών, ως απόροια της αγανάκτησης της κοινωνίας από τα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στη χώρα λόγω του Μνημονίου, διατυπώνει με συνέντευξή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών” ο Γιάννης Μηλιός.

Γκολφ, μεζονέτες και πεντάστερα από την Εκκλησία

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Σε πιονέρο της αξιοποίησης της εκκλησιαστικής ακίνητης περιουσίας αναδεικνύεται ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος που ετοιμάζει μία ακόμη μεγάλη επένδυση στη Δυτική Ελλάδα. Σε μία στιγμή που αποτελεί ζητούμενο η αναζήτηση επενδυτών και για το real estate της Εκκλησίας, η τοπική Μητρόπολη υλοποιεί τη δεύτερη τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή, έχοντας αναπτύξει από το 2009 το ξενοδοχείο «Σήμαντρον» στο Διακοπτό Αχαΐας.

Που ζεις ρε κακομοιρη; "Οι απολύσεις στο Ριζοσπάστη κακό παράδειγμα στους ταξικούς μας αντιπάλους"

Παραιτήθηκε ο γελοιογράφος του Ριζοσπάστη Κώστας Γρηγοριάδης και εντυπωσιαζει η αφελεια του που νομιζει οτι φταιει η ηγεσια η το κομμα και οχι ο κομμουνισμος.... Ακολουθεί άρθρο του σχετικά με αυτή του την απόφαση.

ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ

Ημέρα παρασκευή 26-7-13, δύσκολη μέρα για μένα γιατί μετά από 23 ολόκληρα χρόνια καθημερινής δημοσίευσης γελοιογραφιών στο "ριζοσπάστη" έκλεισα ένα σημαντικό κύκλο προσωπικής δημιουργίας και πολιτικής έκφρασης μέσω του σκίτσου, αποχωρώντας από την εφημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Είμαστε όλοι … ΣΥΡΙΖΑ!

Τι θα γίνει αν πέσει η παρούσα κυβέρνηση; Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έτοιμος να κυβερνήσει κι αν ναι πώς και με ποιους θα το κάνει;

Έσωσε ο Βενιζέλος τον Σαμαρά και το αντίθετο; Τελικά θα καταστραφεί η Ελλάδα αν πάμε σε εκλογές και αποφασίσει ο κόσμος τι θέλει; ….

Με… “κουρεμένο” Internet το ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη

Τις αναμενόμενες παθογένειες που παρουσιάζει μια μετακόμιση σε καινούρια… εστία, αντιμετωπίζει και το ΠΑΣΟΚ, που άφησε την ακριβή Ιπποκράτους για να επιστρέψει στην ιστορικά και σημειολογική φορτισμένη Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως υποστηρίζει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, στα νέα γραφεία του Κινήματος δεν υπάρχει ακόμη σύνδεση Internet σε όλους τους υπολογιστές με αποτελεσμα οι υπαλληλοι να μην μπορουν...

Συνεχίζεται ο αγώνας της Μυρτούς - Δίνει νέα μάχη για τη ζωή της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περιπέτεια της Μυρτούς ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο στην Πάρο, όταν το 15χρονο - τότε - κορίτσι έπεσε θύμα κακοποίησης του αδίστακτου Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, που της επιτέθηκε, με σκοπό όπως αργότερα υποστήριξε να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο. Το νεαρό κορίτσι αντιστάθηκε και τότε ο δράστης άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της στα βράχια.

ΦΩΤΟ: Τον τάπωσαν άσχημα τον γερμαναρά, ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Τσίπρας!!!

Δείτε τι του έστειλαν να δει σε βίντεο:

Συνεχίζεται η καταστροφή των πινακίδων των σκοπιανών αυτοκινήτων

Η συνοριακή αστυνομία στις 24 και 25 αυτού του μήνα κατέγραψε δύο νέες περιπτώσεις κλοπής πινακίδων σκοπιανών αυτοκινήτων που βρίσκονταν σε διακοπές στην Ελλάδα, στο θέρετρο Χανιώτη.

Ξεφτίλα: Έκαναν τον Τσέ Γκεβάρα, κυριολεκτικά ...του κ@λου ! (φωτο)

Και πού δεν τον είδαμε;;;

Τον είδαμε σε πανεπιστήμια...
Τον είδαμε σε πανό πορειών...
Τον είδαμε σε αφίσες που στολίζουν τοίχους σε σπίτια φοιτητών...

Και ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί με σουτιέν σαν του Ιμπραϊμοβιτς (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο,τι και να κάνει, οι δημοσιογράφοι είναι καταδικασμένοι να ασχολούνται μαζί του. Ενας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς, που όμως δεν κλέβει την παράσταση μόνο με τα δεκάδες γκολ που πετυχαίνει κάθε χρόνο. Ο Σουηδός παίκτης μόλις ο αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε, έβγαλε ολόκληρη την εμφάνισή του, όμως αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι εκτός από εσώρουχο, φορούσε κάτι και στο πάνω μέρος του σώματός του.

Πού επικεντρώνεται η αστυνομική έρευνα για τον Αλβανό δραπέτη Κούπα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για το εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου Αλβανού δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα.

O Ρέμος, η Μέρκελ και η Μύκονος: Αντιμνημονιακή τσάμπα μαγκιά

Στο «Χρώμα του φεγγαριού», του Φεντερίκο Φελίνι, η Κόλαση είναι μια ντίσκο. Υποκύπτοντας στο μανιχαϊστικό σχήμα θα λέγαμε πως και ο Παράδεισος συχνά είναι αποτέλεσμα μιας σκηνοθεσίας, έστω και αν πίσω από τις κάμερες δεν βρίσκεται ο μεγάλος Ιταλός αλλά ο καθείς από εμάς. Μεγάλο κομμάτι κόσμου τις τελευταίες δεκαετίες, ασπαζόμενο το εξωστρεφές - κοσμοπολίτικο πνεύμα της Μυκόνου, επέλεξε να στήσει τον Παράδεισό του στο κυκλαδίτικο νησί.