30 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν είναι ο Ριμπερί κοντός, το παιδάκι ήταν ψηλό

Είναι και κοντός είναι και γκαντέμης. Στο φιλάνθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες ο Μαρκ Φαν Μπόμπελ, δίπλα στον Φρανκ Ριμπερί ως συνοδός στον αγωνιστικό χώρο έτυχε να βρεθεί ένα ανεπτυγμένο παιδί. Σχεδόν στο ύψος του Γάλλου σταρ.

Τίτλοι ειδήσεων και κουίζ "βρες την πόλη"

Διαβάστε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

Βρουτσης: Δύο στους τρεις δεν έχουν κάνει αίτηση για το νέο οικογενειακό επίδομα που ειναι το μονο αυξημενο κονδυλι στον προυπολογισμο του 2013!

[Φυσικα ολοι εχουμε ξεχασει τις τσιριδες των δημοσιογραφων: "Καταργουν το οικογενειακο επιδομα"... σημερα που μονο το 1/3 εχει κανει αιτηση μουγγα οι καφροι...]

Μεγάλος αριθμός δικαιούχων των νέων οικογενειακών επιδομάτων στήριξης τέκνων, δεν έχουν υποβάλλει ακόμη το έντυπο Α21 προκειμένου να τους καταβληθεί το επίδομα, όπως προκύπτει από ελέγχους των αρμόδιων υπηρεσιών των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας (προφανως λογω αγνοιας και καθυστερησης καταθεσης της δηλωσης που ειναι προαπαιτουμενο).

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα...

Αθωος ο Μανινγκ απο την πιο βαρια κατηγορια!

Πριν απο λιγο το στρατιωτικο δικαστηριο αθωωσε τον Μανινγκ απο την κατηγορια της βοηθειας του εχθρου που μπορουσε να του αποφερει ισοβια. Κριθηκε ενοχος για τις περισσοτερες απο τις αλλες κατηγοριες, ωστοσο...

ΠΑΟΚ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ 9μμ LIVE STREAMING PAOK - METALIST

Για να δείτε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ στην Τούμπα (30/7/2013, 21.00) κάντε κλικ εδώ:

Πέρασε από τη διώρυγα της Κορίνθου για Ιόνιο το σκάφος «Venus» του Steve Jobs (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ύδρα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το σκάφος του ιδρυτή της Apple Steve Jobs, ενώ φαίνεται πως οι επιβαίνοντές του σκοπεύουν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και να επισκεφθούν και το Ιόνιο.

Γελαει ο κοσμος με τον μπουχεσα τον Μπενυ που λεει οτι ο Καραμανλης δεν εθεσε βετο στο Βουκουρεστι... ΒΙΝΤΕΟ

Αμφισβητεί τους χειρισμούς Καραμανλή για πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ο Βενιζέλος και πιανεται απο μια τριχα: ΄Οτι τυπικα δεν τεθηκε θεμα εισοδου των Σκοπιων αφου η Ελλαδα ειχε ξεκαθαρισει οτι ηταν ανενδοτη και δεν χρειαστηκε να φωναξει ο Καραμανλης "βετο"... Φυσικα τα χρονια εχουν περασει κι ο κουτοπονηρος νομιζει οτι ξεχασαμε πως ο Μπους κατεβαινοντας απο το αεροπλανο στο Βουκουρεστι ειχε δηλωσει "θα καλωσορισουμε 3 νεα μελη, Κροατια, Αλβανια, Σκοπια" και τελικα καλωσορισε μονο 2... Για πες ρε Μπενυ πως εγινε αυτο; !

Αδιάβαστος για τα θέματα του υπουργείου του εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ισχυρίστηκε, ότι η Ελλάδα στο Βουκουρέστι δεν προέβαλε βέτο.

Γιβραλταρ: Απιστευτο χουνερι ισπανων σε Βρετανους

-Και πυρά από την ισπανική Ακτοφυλακή κατά... jet ski!
- Έξαλλοι οι Ισπανοί, ταλαιπώρησαν πολύ κόσμο στα σύνορα, αφήνοντας ουρές χιλιομέτρων σε υψηλές θερμοκρασίες

Απίστευτος καυγάς εν έτει 2013 στην καρδιά της Ευρώπης, μεταξύ δύο εταίρων στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και σε όλους τους «ευρωατλαντικούς θεσμούς»!

Σε ποιες περιπτώσεις μειώνεται ο ΦΠΑ στο 13% και σε ποιες παραμένει στο 23%

Με εγκύκλιο που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων δίνονται οι οδηγίες για το πώς θα μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση, με τελικό όφελος 8,1% για τους καταναλωτές. Ωστόσο όπως ακριβώς είχε γίνει με την εγκύκλιο που προσδιόριζε που γίνεται αύξηση του ΦΠΑ στο 23%, επαναλαμβάνεται το ίδιο αλαλούμ, καθώς το ίδιο προϊόν μπορεί να έχει ΦΠΑ 23% ή 13% αναλόγως του εάν χαρακτηριστεί ότι πρόκειται για παροχή υπηρεσίας ή παροχή αγαθού.


Απολύθηκαν 104 λαμογια τον Ιούλιο... οσα ειχαν απολυθει συνολικα ολο τον περασμενο χρονο

Επιταχύνει τις διαδικασίες εξέτασης των πειθαρχικών υποθέσεων που εκκρεμούν για τους επίορκους υπαλλήλους του Δημοσίου το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο, μόνο τον τελευταίο μήνα απολύθηκαν για σοβαρούς ποινικούς και πειθαρχικούς λόγους 104 δημόσιοι υπάλληλοι ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό από τον Ιούλιο του 2012 σε...

Ερευνα σε σπίτι στα Εξάρχεια κανει η ΕΛΑΣ μετά τον εντοπισμό οπλοστασίου σε ταχύπλοο στη Χίο

- Κατασχέθηκαν δύο αντιαρματικοί όλμοι, χειροβομβίδες, πιστόλια, σφαίρες και εκρηκτικοί μηχανισμοί
– Συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες και δύο Τούρκοι που επέβαιναν στο φουσκωτό - Άλλες δύο συλλήψεις στη Χίο
- Δώδεκα προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
– Πιθανός προορισμός των όπλων η Τουρκία
– Δεν είναι από το οπλοστάσιο μας λένε από το ΓΕΣ

Μπροστά σε μια υπόθεση διακίνησης και εμπορίας όπλων αλλά ενδεχομένως και με «άρωμα» τρομοκρατίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία.

Αναρχοκαλογηρος: Εμείς ένα στουπί πετάξαμε – Η μολότοφ είναι φωτομοντάζ

«Τα τρόφιμα εξαντλούνται και φτάνουν οριακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας». Εκπρόσωπος των μοναχών της παλαιάς αδελφότητας της μονής Εσφιγμένου που παραμένουν στο κονάκι της μονής, περιτριγυρισμένοι από δυνάμεις της αστυνομίας, κάνει έκκληση για βοήθεια.

ΦΩΤΟ-Το ντεκολτέ που "έμπλεξε" τον Μέσι

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον Λιονέλ Μέσι να έχει…χωμένο το κεφάλι του στο πλούσιο ντεκολτέ μιας ξανθιάς στρίπερ. Την φωτογραφία δημοσιεύει στο εξώφυλλό του το περιοδικό Pronto.

Tζήμερος: "O Κεδίκογλου γιατί δεν παραιτήθηκε;"

[Παει κι αυτη η ξεφτιλα, ξεχαστηκε και την εβγαλε καθαρη ο Κεδικογλου]

Συνεχίζονται τα σχόλια , ειδικά στα social media, για τον διορισμό της συντρόφου του Σίμου Κεδίκογλου. Τα σχόλια πολύ επικριτικά και άκρως ειρωνικά. Ο πρόεδρος της Δημιουργίας, το πήγς ένα βήμα παρακάτω και ζήτησε την παραίτηση του Σίμου Κεδίκογλου, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

Διαψεύδει η αστυνομία την επίθεση κατά τουριστών από τη Γερμανία στην Κρήτη

Καμία μήνυση ή καταγγελία δεν έχει λάβει στα χέρια της η αστυνομία στην Κρήτη σχετικά με ξυλοδαρμό Γερμανών τουριστών από ομάδα Κρητικών. Αυτό διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Κρήτης μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία παρέα Γερμανών δέχθηκε επίθεση από τρεις μαυροντυμένους άντρες στη Χερσόνησο.

Μνημόνιο-Ξεμνημόνιο στη χώρα του Υπαρκτού Σουρεαλισμού

Του Άγη Βερούτη

Το σημερινό μπάχαλο που λέμε "μνημόνιο" προκύπτει από τις επιλογές και τις δεσμεύσεις της εκάστοτε κυβέρνησης, αναφορικά στον ΤΡΟΠΟ που θα επιτευχθούν οι στόχοι του ισοσκελισμού του προϋπολογισμού που απαιτούσαν οι δανειστές μας.

Υπεραπλουστεύσεις της σημασίας του μνημονίου και της εφαρμογής του, πέφτουν στα ίδια λάθη που έκαναν όσοι μάχονται τις μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για την επιβίωση της χώρας.

Λαϊκότητα και λαϊκισμός Μυκόνου

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Το «Νάμμος» στη Μύκονο, είναι ωραίο «μαγαζί». Πάνω στη θάλασσα με λευκό και εκρού ντεκόρ, με σουπλά χυμένης άμμου και πάντα πολύ «ωραίο κόσμο». Ωραία είναι όμως και τα πανηγύρια στην Ικαρία. Ωραίες είναι οι γυναίκες βγαλμένες από περιοδικά «life style», ακόμα πιο ωραίες με παλιά τζιν σορτς και άβαφες. Ο καθένας ό,τι του αρέσει, αισθάνεται.

Αν μπορούσαμε να δούμε τα σήματα Wi-Fi… (ΦΩΤΟ)

Υπάρχει. Το χρησιμοποιούμε. Συνδέουμε τις «έξυπνες» συσκευές μας οι οποίες μας οι οποίες μας ειδοποιούν κάθε φορά που είναι κάποιο διαθέσιμο. Μπορεί να μην υπάρχουν σε όλες τις περιοχές και να θέλαμε να υπήρχαν περισσότερα για να είμαστε συνέχεια συνδεδεμένοι αν το θέλαμε, αλλά υπάρχουν.

Λιγο ακομα και η υποτυπωδη ΝΕΡΙΤ θα πιασει σε τηλεθεαση την ΕΤ1

Το καναλι του "πολιτισμου" που τοσο πολυ λειπει και για το οποιο εριξαν κλαμα οι "επαναστατες" εκανε ως γνωστο, τηλεθεαση 2-3%. Δειτε πχ. τι εκανε την εβδομαδα 1/4 - 7/4/2013:
...
NET 5,3%
ET3 3,1%
ET1 2,6%
Μακεδονία TV 0,6%

Δειτω τωρα και τι εκανε η χθες η ΝΕΡΙΤ με μηδεν ενημερωση, μηδεν σειρες, μηδεν ταινιες... μονο με ντοκυμαντερ:

Του χρόνου στο λιμάνι ο Καρνέζης!

Μπήκε ή δεν μπήκε η περιβόητη ρήτρα για τον Ορέστη Καρνέζη στην μεταγραφή του στην Ουντινέζε; Τα πουλάκια πάντως τον στέλνουν και με τα δύο πόδια στον Πειραιά!

ΒΙΝΤΕΟ-Απιστευτο γελιο: Μεχρι κι ο παππας ειναι αναρχικος στα Εξαρχεια

Η Ορθοδοξια ειναι αναρχια ρε! Δειτε το βιντεο:

Γελαει ο κοσμος με το BBC που θελουμε να μοιασουμε: Έστησαν ολόκληρη σκηνή σε εκπομπή

Φήμες θέλουν μία σκηνή από την εκπομπή αυτοκινήτου «Top Gear» του BBC να ήταν στημένη!

Σ' ένα λοιπόν από τα επεισόδια οι παρουσιαστές οδηγούσαν ένα χόβερκραφτ μέσα σε ένα ποτάμι και εξαιτίας λάθος χειρισμών, άρχισαν να καταβρέχουν θαμώνες ενός εστιατορίου που βρισκόταν στις όχθες του ποταμού. Η αντίδραση των ανθρώπων; Φυσικά εκνευρίστηκαν και άρχισαν να φωνάζουν!

Μαιμου «Femen» η κρατικοδιαιτη επαναστατρια της ΕΡΤ... εβγαλε την μπλουζα αλλα φορουσε σουτιεν (ΒΙΝΤΕΟ)

Θελει μαγκια και να τα εχεις, για να τα πεταξεις ολα...

Η μουσική παραγωγός Μαρίνα Χατζή έβγαλε την μπλούζα της και έμεινε με το στηθόδεσμο, την ώρα που οι αστυνομικοί προσήγαγαν στα δικαστήρια τους οκτώ που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στους πομπούς της ΕΡΤ στον Υμηττό - Τι δήλωσε η ίδια στο protothema.gr

Πέρασε στην Αλβανία ο Κούπα;

Πέφτει η αυλαία στην επιχείρηση αναζήτησης του Αλβανού κακοποιού;

Αυλαία φαίνεται πως πέφτει στην επιχείρηση αναζήτησης του Αλβανού δραπέτη Ιλίρ Κούπα ο οποίος αναζητείται πριν αλλά και μετά το θάνατο του Μάριον Κόλα σε συμπλοκή με τους αστυνομικούς….

Χρονια το ακουμε, τουλαχιστον να το ζησουν τα παιδια μας: Στην πόρτα εξόδου επίορκοι και κοπανατζήδες-πλαστά

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προωθεί το σχέδιο με το οποίο θα ξεκινήσει η εξυγίανση και η αναδιάρθρωση του Δημοσίου. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την ενίσχυση του πειθαρχικού ελέγχου στον δημόσιο τομέα, προκειμένου να κερδηθεί το στοίχημα της για ένα μικρότερο Δημόσιο.

Πειθαρχικά εξπρές στο Δημόσιο

Εγκύκλιο με την οποία προβλέπεται η επιτάχυνση των πειθαρχικών διαδικασιών για τους δημόσιους υπαλλήλους υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με αυτήν η πειθαρχική διαδικασία πρέπει να ολοκληρώνεται εντός δύο μηνών από την κλήση του υπαλλήλου σε απολογία είτε με την έκδοση απόφασης από μονομελές όργανο είτε με την παραπομπή σε πειθαρχικό.

Εξαθλίωση: Ετσι φτιάχνονται στην Κίνα τα iPhone, iPad, iMac [εικόνες]

Απάνθρωπες, άθλιες οι συνθήκες εργασίας και σοκαριστικές οι φωτογραφίες που το μαρτυρούν στα εργοστάσια Pegatron στην Κίνα, όπου εργάτες – μηχανές συναρμολογούν iPhones, υπολογιστές iMac και το νέο επερχόμενο φθηνό iPhone, το iPhone 5C.

Φοιτητές χακάρουν το GPS πολυτελούς γιοτ και το βγάζουν εκτός πορείας [βίντεο]

Ένα σύστημα πλοήγησης ενός υπερπολυτελούς γιοτ αξίας $80 εκατομμυρίων κατάφεραν να χακάρουν φοιτητές του πανεπιστημίου του Τέξας σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του.

Φωτομονταζ λενε οτι ειναι ο αναρχοκαλογηρος με τη μολοτοφ... στουπι αναμμενο πεταξαν ομως οι καφροι (ΦΩΤΟ)

Η αρχικη ειδηση μιλουσε για αναμμενο στουπι που εκτοξευθηκε εναντιον των αστυνομικων και οχι ακριβως για μολοτοφ. Δειτε την ειδηση εδω οπου κι εγω εγραψα για χαρη του τιτλου για μολοτοφ αλλα το κειμενο της ειδησης μιλαει για αναμμενο στουπι. Καποιος για να κανει πλακα μπορει να εβαλε το αναρχοκαλογηρο να πεταει μολοτοφ... Βεβαια μολοτοφ-ξεμολοτοφ δεν αλλαζουν τα καφριλικια... καποιοι εχουν ξεχασει οτι προκειται για καφρους παλαιοημερολογιτες και τους υποστηριζουν γιατι κανουν αντισταση κατα της Μερκελ... και η γραφικοτητα εχει ορια ρε παιδια!!

Δειτε τι γραφει το πατριωτικο greekalert.com για το φωτομονταζ και δειτε και τον αντιλογο:

ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ...ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ;

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ...ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ...

Δείτε ποιοι μας αποχαιρετούν από το Δημόσιο τον Σεπτέμβριο!!!

Κύβος ερρίφθη …. 9.820 υπάλληλοι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου!!!! Η λίστα με το πόσοι και από ποια υπουργεία θα φύγουν είναι ήδη έτοιμη και μπορείτε να την δείτε στη συνέχεια, ενώ μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης όλα τα υπουργεία θα πρέπει να έχουν στείλει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναλυτικές καταστάσεις με τις θέσεις και τον αριθμό των υπαλλήλων που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα, ώστε να προχωρήσει άμεσα και η σύνταξη των προεδρικών διαταγμάτων με τα οποία θα ορίζονται και οι θέσεις που καταργούνται.

Βορίδης: Παντως πρεπει να τοκοιταξουμε αυτο με την τροικα που βαζει χερι στις ενοπλες δυναμεις

Πολλές διαφωνίες και ενστάσεις που τον φέρνουν στα όρια του... αντάρτικου, έχει το τελευταίο διάστημα ο Μάκης Βορίδης. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια του βουλευτή με αποφάσεις τις κυβέρνησης, ειδικά σε όσα αφορούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, για τις οποίες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ , θεωρεί...

Η Καμίνεια λογική στρατολόγος της Χρυσής Αυγής

[Οτι λεμε κι εμεις καιρο: Οι απαγορευσεις μονο δυναμωνουν τη ΧΑ αφου τσατιζουν ακομα πιο πολυ τους ασχετους που τους ψηφιζουν.. η μονη λυση ειναι η λυση των προβληματων και μπορει το οικονομικο να παρει χρονια για να βελτιωθει αλλα λαθρομεταναστευση, ασφαλεια και εθνικα θεματα μπορουν να λυθουν πολυ πιο συντομα]

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Η απαγορευτική στάση απέναντι στην Χρυσή Αυγή απλά την ωφελεί. Την ενδυναμώνει φέρνοντας την στη θέση του αδικούμενου. Ο Έλληνας έλκεται από το «απαγορευμένο». Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1974 ξεδόντιασε το ΚΚΕ νομιμοποιώντας το. Το αποστέρησε από την μυστηριώδη αίγλη της παρανομίας, το φωτοστέφανο του αδικημένου. Δεν κυνηγούσε τις εκδηλώσεις του γιατί έσπειραν ταξικό μίσος.

Καμπάνια της ΝΔ για τη μείωση του ΦΠΑ

Μήνυμα για τη μείωση του ΦΠΑ δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι επιχειρήσεις οφείλουν να ρίξουν τις τιμές και εμείς να ζητούμε αποδείξεις», αναφέρει το μήνυμα της Συγγρού.

Σε ανάρτηση στο Facebook αναφέρεται:

Ανακοινωση Σαμαρα-Ιερωνυμου για την κοινη Εταιρεία αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας

Ήταν πρόταση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου - Τα έσοδα που θα προκύπτουν θα πηγαίνουν 50-50 «από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στην περαιτέρω στήριξη και επέκταση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, από το δε Ελληνικό Δημόσιο, στη διεύρυνση των κοινωνικών υποδομών του και στην αρωγή των πλέον ευπαθών και αδύναμων συμπολιτών μας»

Κρητικοι βοσκοι αφου συνουσιαστηκαν με τις κατσικες τους... πηγαν και δειραν και μερικους γερμανους

Απιστευτα καφριλικια...

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν τρεις νεαροί Γερμανοί τουρίστες στη Χερσόνησο όταν έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από μια παρέα Κρητικών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν άνευ λόγου και αιτίας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μονή για τον μοναχό-αλάνι με την μολότωφ!

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες που δείχνουν έναν μοναχό να κρατά μολότοφ. Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδίκτυου και έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο η αδελφότητα της κανονικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση με μολότοφ και εκρηκτικό μηχανισμό στις Καρυές.

Γελαει η υφηλιος: Ψεύτικος ο λούτσος του Πούτιν!

Σύμφωνα με ρωσικές εφημερίδες, ο νέος «άθλος» του Ρώσου προέδρου είναι όχι μόνο παλιός αλλά και ψεύτικος - Μπλόγκερς υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 6 χρόνια

Oργιάζουν τα ρωσικά blogs τα τελευταία 24ωρα για το αν η ψαριά του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, στη Σιβηρία είναι αληθινή. Άλλα ισχυρίζονται ότι η φωτογραφία που απεικονίζει τον Ρώσο πρόεδρο να κρατά περήφανος έναν λούτσο 21 κιλών είναι τραβηγμένη από τα παλιά για δύο κυρίως λόγους:

Παναγιώταρος: Στις κονσομασιόν όλης της γης κυκλοφορούν οι γυναίκες των ΕΑΜοβούλγαρων και των κομμουνιστοσυμμοριτών

«Τότε που στείλαμε στο διάολο όλα τα κομμούνια, στο Βίτσι και στο Γράμμο που τους χώσαμε στην άμμο...» ειπε ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής το Σάββατο στην ομιλία του στην τοπική οργάνωση της Καλαμάτας.

Ρε μεγαλε κανα νεο απο τη λιστα Λαγκαρντ;; Στ. Στασινόπουλος: Αν δεν μπορώ να προσφέρω πάω σπίτι μου

Δηλ. μεχρι τωρα θεωρει οτι εχει προσφερει και γι αυτο δεν παει σπιτι του....

Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ μιλώντας στον real fm 97,8 και στην εκπομπή των Γ. Παγάνη και Ν. Δημαρά αναφέρθηκε στην εντατικοποίηση των ελέγχων εν όψει Αυγούστου, ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν έχει δεχθεί πιέσεις από πρόσωπα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ TaXalia: Απόλυτη δικαίωση Τσίπρα (video)

Στο video που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Αλέξης Τσίπρας ποτέ δεν είπε...

Λιγα τα ψωμια του Καψη που προσπαθει να κανει την ΝΕΡΙΤ παραμαγαζο της ΔΗΜΑΡ

Eίναι αλήθεια ότι ο Παντελής Καψής θέλει να αξιοποιήσει τον κουμπάρο του Κων/νο Σπυρόπουλο σε θέση διευθυντή προγράμματος ή στη δημόσια τηλεόραση ή στην ΝΕΡΙΤ; Είναι αλήθεια ότι ο… Καψής προσέλαβε για σύμβουλο του τον Γιώργο Μπράμο, που πίεζε η ΔΗΜΑΡ σε κάθε σύγκληση του ΔΣ της ΕΡΤ να αξιοποιηθεί;

Αλήθεια είναι!

Πάλι η ΔΗΜΑΡ στα κόλπα ;

Παπαδημουλης: Ειπαμε και μερικες μαλακ@ες παραπανω στο συνεδριο... και βεβαια δεν θα τους ξαναπροσλαβουμε ολους


Πριν στεγνώσει το μελάνι των προγραμματικών εξαγγελιών που διαμορφώθηκαν στο Συνέδριο, ο Δημήτρης Παπαδημούλης επιχείρησε στροφή στον ρεαλισμό, προβληματίζοντας την ηγεσία

«Γραμμή Μαζινό» έναντι της παροχολογίας στην οποία επιδίδεται ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να στήσουν υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, που φτάνουν να διαφοροποιούνται από την κεντρική γραμμή σε θέματα όπως η αναδιάρθρωση και οι απολύσεις στο Δημόσιο.

Το Spiegel πήγε στη Νέα Καμένη για την αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου [εικόνες]

«Μία φορά το χρόνο, το ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης φαίνεται να ...σπάει. Ο ουρανός καίει, βροντές ακούγονται, αλλά οι νησιώτες γιορτάζουν ένα θέαμα παρόμοιο με αυτό που δημιούργησε το νησί τους. Το ηφαίστειο καιρό τώρα γκρινιάζει κάτω από το βυθό της θάλασσας». Η γλαφυρή, εκστατική περιγραφή ανήκει στο Spiegel.

Καλοκαιρινό μπάχαλο στους ΑΕροψεκασμένους: Ανακάλυψαν Βόρεια Κύπρο και τούρκους στη Θράκη... ΒΙΝΤΕΟ

Χαώδης είναι η κατάσταση στους ΑΕροψεκασμένους, τώρα που ο Πάνος Καμμένος κάνει τις κρουαζιέρες του στο Αιγαίο. Σε εγγραφο του τομέα εξωτερικών υποθέσεων του κόμματος ανακάλυψαν Βόρεια Κύπρο και έτρεχαν να το μαζέψουν, ενώ η Γιαταγάνα ανακάλυψε τούρκικη μειονότητα στη Θράκη!!

Μάλιστα η γιαγιά, εκανε που έκανε την παπαριά...

ΦΩΤΟ: Αναρχοαπλυτος παλιοημερολογίτης καλόγηρος της Μονής Εσφιγμένου πετά μολότοφ

Επεισόδια ανάμεσα στους αστυνομικούς και όσους άλλους επιχειρούσαν να εφαρμόσουν τη δικαστική απόφαση εκκένωσης του κανακίου της Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές και τους μοναχούς της Παλαιάς Αδελφότητας που είχαν ταμπουρωθεί σε αυτό, σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας.

Αστείος ακόμα και στη ξεφτίλα: Έβαλε τη γκόμενα να παραιτηθεί αντί να ξεκουμπιστεί ο ίδιος!!

[Για λόγους ευθιξίας λέει... για λόγους "παραιτήσου τώρα και μόλις βρω ευκαιρία θα σε βολέψω αλλού" λέω εγώ, γιατί ένας τύπος που κάνει τέτοια ξεφτιλίκια δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική. Φυσικά οι αστειότητες ότι τη διόρισε πριν τον αγαπήσει για τα νιάτα του δεν αξίζουν σχολιασμού όπως και το ότι...

Ένταση και προσαγωγές γραφικών στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση και προσαγωγές σημειώθηκαν γύρω στις 10 το βράδυ, στο χώρο που βρίσκονται οι κεραίες των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών στον Υμηττό.

Το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ διέγραψε οριστικά τον Σίμο Κεδίκογλου

Οριστικά εκτός μητρώων της ΕΣΗΕΑ ο Σίμος Κεδίκογλου, μετά τη διαγραφή του, όπως αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

«Τέλειωσαν τα γ@μ@μ@ν@ για να συνεχίσουμε» (BINTEO)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιόρτασε τα 20 χρόνια του στη μουσική σκηνή δίνοντας μία συναυλία στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου! Ο τραγουδιστής ερμήνευε τις επιτυχίες του και το κοινό τον αποθέωσε!

Αυτό είναι το βίντεο που μισούν στη Χρυσή Αυγή!

Δείτε το