03 Αυγούστου 2013

Oι πρώτες γυμνές εικόνες από τη νέα ταινία της Λίντσεϊ Λόχαν

Η κινηματογραφική ταινία του Πολ Σρέιντερ, The Canyons αναμένεται (κυρίως) για την εκρηκτική συνεργασία της Λίντσεϊ Λόχαν με τον πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν και για τις αληθοφανείς ή αληθινές ερωτικές τους σκηνές.

Από την Αθήνα ως το Παρίσι: Η παρατεταμένη άνοιξη του ελληνικού "ολιγον τι ντοπέ" στίβου

Το 14ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Λουζνίκι της Μόσχας από 10 μέχρι 18 Αυγούστου.

Στη διοργάνωση αυτή η χώρα μας θα συμμετάσχει με 17 αθλητές (8 άνδρες και 9 γυναίκες) και η αποστολή θα αναχωρήσει στις 8 Αυγούστου.

O γύρος του κόσμου σε μόλις πέντε λεπτά - Ενα μοναδικό βίντεο με την τεχνική του time lapse

Μπορεί ο... Φιλέας Φογκ να έκανε το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες, ωστόσο, όλοι μας, από την άνεση του καναπέ μας μέσω του βίντεο που δημιούργησε ο Κάιντ Λαμ με την τεχνική του time-lapse, μπορούμε να τον κάνουμε σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Στην Ιθάκη το Venus του Steve Jobs

Μετά την Ύδρα και τη διέλευση του Ισθμού της Κορίνθου το σκάφος του Steve Jobs εθεάθη την Παρασκευή στην Ιθάκη

Στην Ιθάκη βρέθηκε την Παρασκευή το σκάφος Venus του Steve Jobs συνεχίζοντας την περιήγηση του στις ελληνικές θάλασσες μετά την Ύδρα και τη διέλευση του Ισθμού.

Η Ραχήλ δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα... γιατί δεν παραιτείται από τώρα;

Το αποφάσισε η Ραχήλ Μακρή που με μετατάξεις γύρισε όλο το δημόσιο γλύφοντας το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν θα ξαναθέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί βουλευτής. «Δεν πρόκειται να θέσω ξανά υποψηφιότητα. Αρνούμαι να επιβιώσω σε αυτόν τον βρώμικο πολιτικό κόσμο. Είναι όλοι τους βρώμικοι», φέρεται να δηλώνει.

Ποια είναι η γιατρός που πήγε στο Καστελόριζο ο Άδωνις

Περίπου 145 γιατροί τοποθετήθηκαν το τελευταίο διάστημα σε άγονες και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας για να καλύψουν υγειονομικά κενά. Η κυρία Μαρία Καρατσάμη, γενική ιατρός- πνευμονολόγος και πλέον γιατρός στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης στο Καστελόριζο, ήταν όμως η μοναδική που είχε την τιμή να συνοδεύεται κατά την ανάληψη των καθηκόντων της από τον υπουργό Υγείας αυτοπροσώπως.

Πόσα χρόνια χρειάζεται να δουλέψετε για να αγγίξετε το μισθό ενός ευρωβουλευτή;

Μία θητεία τους αντιστοιχεί σε οικονομικές απολαβές 49 χρόνων δουλειάς του μέσου έλληνα εργαζομένου

Όσο κι άν... τρέξει κανείς δεν τους φτάνει με τίποτα! Ξέρετε πόσα χρόνια χρειάζεται να εργαστεί ο μέσος έλληνας εργαζόμενος για να βγάλει όσα κερδίζει ο ευρωβουλευτής μέσα σε πέντε μόνο χρόνια;

Διαψεύδει ο Κεδίκογλου ότι διόρισε την αδελφή του στο υπουργείο του

Τι απαντάει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις φήμες

Διαψεύδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τις φήμες ότι έχει διορίσει την αδελφή του ως νομική σύμβουλο στο υπουργείο.

Σαμαράς: Δεν θέλω εκλογές, αλλά δεν θα δεχθώ εκβιασμούς...

Πρόωρες εκλογές δεν θα επιδιώξει, αλλά δεν είναι διατεθειμένος δεχθεί «οποιονδήποτε εκβιασμό από οποιαδήποτε συμφέροντα» δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς.

Μιλώντας στα «Νέα», παραμονές της συνάντησής του με τον Μπαράκ Ομπάμα, αναφέρει ότι προσβλέπει σε έναν «στρατηγικό διάλογο μακράς πνοής» με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και σε μια «νέα δυναμική» των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.

Τρεις συλλήψεις για τη φωτιά στο Μαρκόπουλο

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η Αστυνομία για την πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο, με τους δυο υπόπτους να είναι Έλληνες και τον τρίτο αλλοδαπό.

Η χειρότερη εμφάνιση σε εξετάσεις οδήγησης – Τούμπαρε το αυτοκίνητο σε 7 δευτερόλεπτα [βίντεο]

Το κράσπεδο μπορεί να αποτελέσει ένα φόβο του αρχάριου οδηγού, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε εφιάλτης. Μία γυναίκα στην Κορέα έγραψε... ιστορία ως μία από τις χειρότερες «εμφανίσεις» σε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης παγκοσμίως, καθώς κατάφερε να τουμπάρει το αυτοκίνητο μέσα σε μόλις επτά δευτερόλεπτα!

Ένταση στο Μαρκόπουλο: Μπλόκο ΕΛ.ΑΣ. σε αστειότητες Χρυσής Αυγής που επιχείρησε κατάσβεση φωτιάς

Ένταση επικράτησε στο Μαρκόπουλο, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής προσέγγισαν το σημείο, όπου η φωτιά έκαιγε σπίτια και αγροικίες, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεσή της.

Η περιοχή ήταν ήδη αποκλεισμένη και...

Παρέμβαση Εισαγγελέα για την ανάρτηση του Καραγιάννη στο Facebook

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου, σχετικά με την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη σε προσωπική του σελίδα σε site κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, για την πρόκληση σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.