05 Αυγούστου 2013

H 40χρονη Αλίκη Βουγιουκλάκη τοπλες στην παραλία (ΦΩΤΟ)

H Αλίκη αγαπούσε τα self-portraits και κάθε καλοκαίρι λάτρευε να δίνει στον Τύπο «αυθόρμητες», «χαλαρές», φωτογραφίες από τις διακοπές της. Ατημέλητη, ωστόσο με τόση επιμέλεια, όση χρειάζεται για να συντηρηθεί ο «μύθος» ακόμη και στην πεζή καθημερινότητα.

ΦΩΤΟ: Ελεος ρε λαμογια δημοσιοκαφροι με την προπαγανδα σας!!!

Δηλ. εσεις αν διαβασετε τους παρακατω τιτλους, δεν θα πειτε "το γαμημεν@" το κρατος μας ξεζουμιζει" και δεν θα τρομοκρατηθειτε οτι μπορει να την πατησετε κι εσεις και στα καλα καθουμενα να σας καλεσει η εφορια να σας ζητησει περισσοτερο φορο;;;;... Με το δικιο σας θα πειτε οτι πειτε αφου τα λαμογια οι δημοσιοκαφροι κατεχουν το παιχνιδι της προπαγανδας και ξερουν οτι το 90% δεν θα διαβασει τα ψιλα γραμματα:

Γελαει ο Αδωνις με το φιάσκο Χουντή: Έκανε ερώτηση στη...Κομισιόν για κάτι που δεν ισχύει!

Φιάσκο για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή, που πριν βεβαιωθεί ότι το νοσοκομείο ντης Αγίας Βαρβάρας καταργείται, πήγε και...

ΚΚΕ: «Δεν υπήρχε άλλη λύση από την πώληση του 902»... ενω οι επιχειρηματιες εχουν αλλες λυσεις...

Ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα το ΚΚΕ για τις εξελίξεις στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό «902».

Σε αυτήν αναφέρει ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πώλησή του εξαιτίας των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι πρωταρχική προτεραιότητα του κόμματος υπήρξε η ικανοποίηση των υποχρεώσεων του σταθμού προς τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά Ταμεία.

Αλκοόλ, ξύλο και αστυνομία στο κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Αντί για απόψεις ... αντάλλαξαν μπουνιές!

Το 10ήμερο κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα, πολυδιαφημίστηκε ως ένα πολιτικό, πολιτισμικό και κοινωνικό γεγονός, κατά το οποίο οι νεολαίοι του ενιαίου πλέον κόμματος, θα αντάλλασσαν απόψεις και ιδεολογίες.

Μάγκας ο Άδωνις! Έτσι κόβεται ο μεταπολιτευτικός τσαμπουκάς!

Τι είπε στους εργαζόμενους, τι του απάντησαν....

Ο υπουργός Υγείας έχει βαλθεί στο μικρό διάστημα που είναι στην θέση του, να καταρρίψει μύθους δεκαετιών ολόκληρων, πάνω στους οποίους χτίστηκε το οικοδόμημα της Μεταπολίτευσης. Σήμερα το πρωί στην Αγία Βαρβάρα, ο υπουργός είπε δυο κουβέντες απλές και σταράτες. "Όποιος κάνει κατάληψη αυτομάτως θα κινηθεί πειθαρχική διαδικασία και θα απολυθεί". Τα υπόλοιπα ο υπουργός τα συζητά όλα, όχι όμως την κατάληψη σε Δημόσιο κτίριο.

ΒΙΝΤΕΟ-Στη Μύκονο η Lindsay Lohan

H Ελλάδα και συγκεριμένα η Μύκονος έχει γίνει πόλος έλξης για τους σταρ του πλανήτη Χόλιγουντ! Μετά την οικογένεια Κardashian αλλά και την Sofia Vergara σειρά έχει η Lindsay Lohan.

Εντολή Σαμαρά σε ΕΟΠΥΥ: Ως το τέλος του χρόνου να έχει δοθεί και το τελευταίο ευρώ των ληξιπρόθεσμων οφειλών

Ενοχλημένος με τις καθυστερήσεις στην καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς. Στην αιφνιδιαστική επίσκεψή του στα γραφεία του οργανισμού, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε ως το τέλος του χρόνου να έχει καταβληθεί και το τελευταίο ευρώ που οφείλεται στους παρόχους υγείας.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουίζ "βρες την πόλη"

Δείτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

Δε μασαει τιποτα ο Βρουτσης: Διωχνει μεχρι και υπαλληλους της ΝΔ-Δυσφορία Παπαμιμίκου

Μεγάλη δυσφορία έχει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος με την κίνηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, να απολυθούν πολλοί από τους οποίους είναι κομματικά στελέχη, ήδη από την περίοδο 1990-93 και μονιμοποιήθηκαν μετά από πολυετείς δικαστικούς αγώνες το 2004. Πρόκειται για...

Η πιο βλακώδης φωτογραφία της χρονιάς έρχεται από την Αυστραλία [εικόνα, βίντεο]

Το γύρο των αυστραλιανών και όχι μόνο μέσων κάνει η φωτογραφική αποτύπωση του... επιτεύγματος ενός Αυστραλού ψαρά, ο οποίος διεκδικεί το βραβείο της πιο βλακώδους φωτογραφίας της χρονιάς, σύμφωνα με τα σχόλια πολλών συμπατριωτών του.

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές

Με το νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής της ομάδας, λαμβάνοντας 17 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Ένα περισσότερο δηλαδή από τα 16 του Μέσι και δύο από τα 15 του Νέιμαρ.

Αυτα ειναι τα προτυπα του Αλεξη: Βιντεο απο κοινοβιο στη Βενεζουελα

Ας το δουνε οι στοκοι που μιλανε για φτωχεια στην Ελλαδα....

Η ονομασία του είναι «Πύργος του Δαβίδ», αριθμεί 45 ημιτελείς ορόφους και βρίσκεται στην πιο υποβαθμισμένη γωνιά του Καράκας στη Βενεζουέλα. Ανεγέρθη στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως σύμβολο του λαμπρού οικονομικού μέλλοντος της πόλης του Καράκας, αλλά η τραπεζική κρίση έβαλε φρένο στις εργασίες ολοκλήρωσής του.

Ποιοι ελληνικοί προορισμοί «βούλιαξαν» από τουρίστες τον Ιούνιο [λίστα]

Σε... success story μετατρέπεται το στοίχημα για τον τουρισμό το φετινό καλοκαίρι, αφού, όπως αποδεικνύουν και οι αεροπορικές αφίξεις από το εξωτερικό οι ξένοι επισκέπτες επιλέγουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δεν προλαβαινει να μαζευει φαπες το Mega! Με το ένα πόδι στον Ant1 o Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ένα ακόμη τηλεοπτικό «πλήγμα», ταράζει τα νερά στο Mega!

Για να δουμε αν ο Σαμαρας θα βαλει το «πουλι του» στις προτασεις Καψη... ειδικα για τον Χωμενιδη και την υβριστρια της Δημουλα;

Για αλλη μια φορα η ΝΔ θα παρει τον πουλο επικοινωνιακα αφου εχει δωσει το απολυτο ελευθρο στον στοκο τον Καψη να κανει οτι θελει με τη ΝΕΡΙΤ... δεν θα με παραξενευε αν ο Σαμαρας εβαζε το "πουλι του", οπως τον προετρεψε παλαιοτερα ο Χωμενιδης, στην προταση Καψη που προσπαθει να βολεψει ολους τους αποτυχημενους και ειναι τοσο ξεφτιλισμενος που βαζει την κορη του πρωην διευθυντη του στο ΒΗΜΑ... για να μην συζητησουμε για την αλητεια να μην βαζει στο βιογραφικο που εξεδωσε το γραφειο του, οτι η προτεινομενη απ' αυτον, Αννα Δαμιανιδη, η γνωστη υβριστρια της Κικης Δημουλα, ηταν δημοσιογραφος της ΑΥΓΗΣ και σημερα γραφει στη φυλλαδα "Η Εφημεριδα των Συντακτων"...

«Σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ σε επιχειρήσεις και μπαρ της Χαλκιδικής-Στο 11012 οι καταγγελιες των πολιτων

Αν δεν τους καταγγελλετε θα κληθειτε να πληρωσετε (μεσω της αυξησης των φορων) οσα κλεβουν τα λαμογια...

Ελέγχους σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής πραγματοποίησαν το πρωί μικτά κλιμάκια της Αστυνομίας.

Ολοένα και πιο κοντα στον αθλο του πρωτογενους πλεονασματος: Αύξηση 14% στα έσοδα τον Ιούλιο!

Λιγο ακομα υπομονη και θα χαλασουν πολλες σουπες το 2014 που θα ερθει και το κουρεμα του χρεους...

«Ο εθνικός στόχος για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος στο τέλος του έτους καθίσταται όλο και πιο εφικτός» υποστηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε ανακοίνωση του γραφείου του σχετικά με την πορεία των εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Αισχος! Γνωστη Ελληνιδα: Στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 μας ζήτησαν να δειξουμε ΜΟΝΟ τον κωλο μας...

"Θυμάμαι όταν είχα πάει στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 και είχα φτάσει στις 100 κοπέλες, μας ζήτησαν να βάλουμε μαγιό. Ήμασταν μπροστά από την επιτροπή τύπου Baywatch και μας ζήτησαν να γυρίσουμε...", περιγράφει η ...

Η ημέρα που στέρεψαν οι καταρράχτες του Νιαγάρα [εικόνα]

Οι τρεις καταρράχτες του Νιαγάρα αποτελούν ένα από τα εντυπωσιακότερα γεωλογικά φαινόμενα στον κόσμο και από τους μεγαλύτερους καταγεγραμμένους καταρράχτες, πέφτοντας από ύψος 53 μέτρων. Ωστόσο μία μέρα, οι καταρράχτες στέρεψαν,προκαλώντας πανικό, έστω και για λίγες ώρες στις ΗΠΑ.

Βίντεο: Αρκούδα κλέβει ολόκληρο κάδο από εστιατόριο

Τα νυχτοπερπατήματα μιας αρκούδας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας εστιατορίου στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Russia Today, η καφέ αρκούδα πλησιάζει το πίσω μέρος του εστιατορίου, αναζητώντας για τροφή.

Νεα γκλαμ φωτο: Η Πορτορικανη καβαλαει τον Ηλια... σε λιγο θα τον βαλει να πλενει και πιατα

Ερωτευμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι εδώ και καιρό όπως θέλουν οι φήμες και αποδεικνύουν τώρα και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με την Μις Τουρισμός, από τη Θεσσαλονίκη και το Πορτο Ρικο, Έλενα Κωνσταντινίδου.

Με πορδες θα βαψει αυγα η ΝΔ: Εβγαλε σποτάκι για τη μείωση του ΦΠΑ... ρε αν δεν πεσει τσεκουρια δεν χαμπαριαζουν τα λαμογια!

Σποτάκι για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13% δημιούργησε η Νέα Δημοκρατία, θέλοντας, όπως επισημαίνεται, να δούμε τι άλλαξε από την 1η Αυγούστου.

Ο Βρυώνης (μαλλον αχυρανθρωπος) αγόρασε τον 902

Nέος ιδιοκτήτης στον 902. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr (ενα ζορι ο Νικος Χατζηνικολαου να μας ενημερωσει οτι δεν τον πηρε αυτος!!)...

Παρέμβαση Γεωργιάδη για το φακελάκι

Την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας 'Αδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η σύλληψη του ορθοπεδικού του ΚΑΤ για το φακελάκι των 300 ευρώ από ασθενή που επρόκειτο να χειρουργηθεί.

Τι προσδοκά ο Α. Σαμαράς από το ταξίδι στις ΗΠΑ

-Τι θα πει ο πρωθυπουργός στον Μπαράκ Ομπάμα και που στοχεύει
-Όλο το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά στις ΗΠΑ

Διαδοχικές επαφές στις ΗΠΑ θα έχει από την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο πρωθυπουργός, με σημαντικότερο όλων το ραντεβού με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Συναντηση Καραμανλή – Μπαλτάκου: Στηριζει απολυτα την κυβερνηση ο πρωην πρωθυπουργος

Διαβεβαίωση ότι ο πρώην πρωθυπουργός στηρίζει το κυβερνητικό έργο πήρε ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά

Πολλά τα σενάρια που γράφτηκαν για τη συνάντηση Καραμανλή – Μπαλτάκου. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει και τις πολιτικές εξελίξεις, σύμφωνα με την επίσημη εξήγηση που δίνει το Μαξίμου.

«Από τα παράνομα πληρωθήκατε;», γράφουν στον Κιάμο στο facebook

«Φωτιά» έχει πάρει και ο προσωπικός λογαριασμός του Πάνου Κιάμου στο facebook έπειτα από την είδηση που έσκασε σαν βόμβα το πρωί του Σαββάτου και αφορούσε στο κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου από το ΣΔΟΕ για οικονομικές παραβάσεις, στο οποίο ο γνωστός τραγουδιστής είχε προγραμματισμένες δύο εμφανίσεις.

Λαμογιο της ΝΔ ο πρίγκιπας που έγινε βαρόνος της καντίνας στο Χαϊδάρι

[Καλα, το οτι οι παπαρες του ΕΘΝΟΥΣ προσπαθουν να ταυτισουν το λαμογιο με Ρουσοπουλο ΄η Καραμανλη προκειμενου να δημιουργησουν συνειρμους, ειναι αναμενομενο...]

Το αψεγάδιαστο -μέχρι πρότινος- προφίλ του αντιδήμαρχου Χαϊδαρίου «λερώθηκε» το Σάββατο 27 Ιουλίου, όταν αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία. Οι «Αδιάφθοροι» των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ τον έπιασαν επ' αυτοφώρω με 1.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που τα είχε παραλάβει από ιδιοκτήτη καντίνας, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, τον εκβίαζε για να μην του βάλει λουκέτο. Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα, εκβίαζε και δεύτερο ιδιοκτήτη καντίνας, απαιτώντας 5.000 ευρώ για μια απλή ανανέωση άδειας.

Ξεφτιλα κρατος! Μαξιμουμ 15 παραβασεις και 12.000 ευρω προστιμο προβλεπει ο Νομος για το σκυλαδικο!! Γι αυτο το ξανανοιξε το λαμογιο...

Το περιστατικό με το νυχτερινό κέντρο στην Χαλκιδική, το οποίο αψήφισε το λουκέτο του ΣΔΟΕ φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη αυστηροποίησης των ποινών για αντίστοιχες περιπτώσεις φοροδιαφυγής, προκειμένου να υπάρξουν αποτελέσματα.

Νεες αστειοτητες-Στασινόπουλος: Σήμερα το δεύτερο λουκέτο κέντρου για φοροδιαφυγή ΒΙΝΤΕΟ

Θα το κλεισουν Δευτερα και Τριτη που ενδεχομενως θα ειναι ουτως ΄η αλλως κλειστο, αντι να το κλεισουν επιτοπου και να του κατασχεσουν τις εισπραξεις, οταν διαπιστωσαν τις παραβασεις

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως σήμερα Δευτέρα οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν στο σφράγισμα (για 48 ώρες) και δεύτερου καταστήματος για φοροδιαφυγή.

Μονο στην χουντα της Ελλαδος! Το ΚΚΕ πουλησε τη συχνοτητα του 902... που δεν του ανηκει και φυσικα κανεις δεν τολμαει να τους πει και κουβεντα...

Με 600 ευρω μισθο θα συνεχισουν οσοι μεινουν στον Ριζοσπαστη... ενω το ΚΚΕ ζηταει απ' τους αλλους να πληρωνουν 1400 κατωτατο μισθο
 
Χωρίς ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό θα είναι πλέον το ΚΚΕ, καθώς μεταβιβάστηκε σε επιχειρηματία η Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ, η κομματική, δηλαδή, εταιρεία που έχει στην κατοχή της τους εν λόγω σταθμούς και την άδεια χρήσης των συχνοτήτων από τους οποίες εκπέμπουν.

BBC: Συγκρίνοντας διαδρομές με ταξί σε Αθήνα και Τόκιο – Το τελικό αποτέλεσμα [βίντεο]

Τις υπηρεσίες, τις συνθήκες και βέβαια τα κόμιστρα των διαδρομών με ταξί σε Αθήνα και ... Τόκιο συνέκρινε το BBC σε ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ. Και παρά τις κατηγορίες που ακούγονται κατά καιρούς για τους Ελληνες οδηγούς ταξί, ο ανταποκριτής του βρετανικού καναλιού έμεινε ευχαριστημένος.

Αισχος!! Χάρισαν τα όργανα γυμναστικής του ΓΑΠ στο Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων... υπονοουν κατι;

Ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους στα παλιά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, με την ηγεσία του κόμματος να δωρίσει το γυμναστήριο του Γιώργου Παπανδρέου.

Σάλος στο στρατό των ΗΠΑ με τις σεξουαλικές αγγελίες «ξαναμμένων» πεζοναυτών σε βάσεις της Μέσης Ανατολής [εικόνες]

Την έντονη δυσαρέσκεια της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ έχει προκαλέσει το ανεξέλεγκτο φαινόμενο των «αγγελιών σεξουαλικού περιεχομένου» τις οποίες ποστάρουν μαζικά online «ξαναμμένοι» πεζοναύτες που υπηρετούν σε στρατιωτικές βάσεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, σε αναζήτηση ευκαιριακής επείγουσας συνεύρεσης...

Ξύλο ανάμεσα σε αθλητές Σλοβενίας και Τουρκίας [βίντεο]

Η Σλοβενία νίκησε και την Τουρκία (72-53) και τερμάτισε πρώτη και αήττητη στο τουρνουά που διοργανώθηκε στην πόλη Τσέλιε της χώρας της, ωστόσο ο ο αγώνας μόλις στο τέταρτο λεπτό μετατράπηκε από μπασκετικός σε αγώνα πάλης.

Δυσφορία στην ηγεσία της ΕΛΑΣ με τις εξελίξεις στο κέντρο που τραγουδούσε ο Κιάμος-Τι απαντάει ο τραγουδιστής

Την εικόνα ότι το κράτος δεν μπορεί να εφαρμόσει ούτε το ίδιο τις αποφάσεις που παίρνει έδωσαν οι ελεγκτικές αλλά και οι αστυνομικές αρχές με το περιστατικό στη Χαλκιδική και το υποτιθέμενο κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου.

ΒΙΝΤΕΟ-Καψής: Θα εκπέμψουμε πρόγραμμα σε δύο εβδομάδες στη ΔΤ

Τουλάχιστον το 80% των εργαζομένων θα προέρχεται από την παλαιά ΕΡΤ, σύμφωνα με τον υφυπουργό - «Με το νέο νόμο για τη νέα μορφή της δημόσιας τηλεόρασης ο υπουργός δεν θα έχει καμία παρέμβαση»

ΒΙΝΤΕΟ: Αποδοκίμασαν τον Π. Παναγιωτόπουλο στο Ηρώδειο... αναμενόμενο όταν ξεχνάει να τελειώσει και λέει ένα καρο μπουρδες

Όποιος μιλάει πολύ εκτός του ότι κουράζει διατρέχει τον κίνδυνο να πει και μπουρδες, ειδικά αν έχει έφεση.... Την ώρα που ο υπουργός Πολιτισμού είπε ότι «οι Έλληνες μπορούν να ζουν και με λίγα», ο κόσμος αντέδρασε έντονα στα λεγόμενά του

Έντονες αποδοκιμασίες επιφύλασσε το κοινό στον υπουργό Πολιτισμού, κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, κατά την διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε στην εκδήλωση έναρξης του 23ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Φιλοσοφίας στο Ηρώδειο με κύριο θέμα «Η φιλοσοφία ως έρευνα και τρόπος ζωής».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ (Φεβρ. 1941): Τι έγραφαν για το θάνατο του Μεταξά οι Κοτοπούλη-Καραγάτσης και Πρεβελάκης

Με αφορμή τη χθεσινή επέτειο της 4ης Αυγούστου, δείτε τι έλεγαν για τον Ιωάννη Μεταξά οι πραγματικοί άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης, όπως η Μ. Κοτοπούλη, ο Μ. Καραγάτσης, ο Π. Πρεβελάκης... και όχι νούμερα όπως ο Λαζόπουλος:

ΝΕΑ ΦΩΤΟ: Τελικά ρε Ηλία τη δάμασες την πετσέτα;

Στην παρέα ήταν και ο Ηλιόπουλος με την ξανθιά συνοδό του... εκτός από τον φωτογράφο που είχαν μαζί τους για να αποθανατίζει τις σκηνές γκλαμουριάς

Παρεάκι είχαν πάει για μπάνιο στην Ραφήνα, ο Κασιδιάρης, με την πορτορικανή συνοδό του. Στην παρέα ήταν και ο βουλευτής Ηλιόπουλος, που επίσης έχει ναζιστικό τατού, που λέει "Sieg Hail". Η φωτογραφία από το Πρώτο Θέμα, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δειχνει την τετραμελή παρέα, να...

Η απάντηση του Πλεύρη στον ανιστόρητο Παπανικολάου για τον Μεταξά...

Τι έγραψε ο ευρωβουλευτής και πως σχολίασε ο Πλεύρης

Επέτειο της διακτατορίας του Μεταξά έχουμε σήμερα, καθώς την 4η Αυγούστου του 1936 ο Ιωάννης Μεταξάς, εγκαθίδρυσε ολοκληρωτικό καθεστώς στην Ελλάδα. Τα σχόλια για την ημέρα έδωσαν και πήραν με τον ευρωβουλευτή Γιώργο Παπανικολάου να γράφει στο twitter:

Συνεχίζουν τα καψόνια στο Λονδίνο οι Ισπανοί: Σκέφτονται να βάλουν "τέλος εισόδου" στο Γιβραλτάρ

Η Ισπανία εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής τέλους 50 ευρώ για την είσοδο στο Γιβραλτάρ, το οποίο ανήκει στη Βρετανία, σε μια κίνηση που έρχεται σε συνέχεια των προστριβών των δύο χωρών για την αλιεία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Αλβανός ισλαμοφασίστας από τα Σκόπια βρέθηκε νεκρός στο Χαλέπι της Συρίας! [ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ]

Τα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως άλλος ένας Αλβανός πέθανε στη Συρία στον πόλεμο κατά του καθεστώτος Άσαντ.
Σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα ο Abu Khalid al Albani είναι Αλβανός ισλαμοφασίστας από τα Σκόπια και μάλιστα εκτός από «καμικάζι» εκτελεί και χρέη Χότζα.

ΆΡΓΟΣ: Αντρο gαy οργίων Πακιστανών σε αχούρι λίγο έξω από την πόλη!

Πήγε να βάλει τη ρεμούλκα του τρακτέρ, που τη φύλαγε σε αχούρι, σε απομακρυσμένο χωράφι, ο αγρότης από το Λάλουκα και βρήκε επάνω της και στο πάτωμα μεταχειρισμένα προφυλακτικά και ένα ταλαιπωρημένο περιοδικό με γυμνές φωτογραφίες!

Προβληματισμένος το συζήτησε με ξάδερφό του και αποφάσισαν να φυλάξουν… καρτέρι τις ώρες που σκοτείνιαζε.