11 Αυγούστου 2013

Πανικός από τις υποβρύχιες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη (ΦΩΤΟ)


Η γοργόνα Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να απολαμβάνει τις βουτιές της στην Ανδρο εμφανώς ανακουφισμένη αφού τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Η παρουσιάστρια – καπετάνισσα δείχνει να έχει...

Ουρανοξύστης για γέλια και κλάματα – 47 όροφοι χωρίς ασανσέρ

Κάτι διαφορετικό πρέπει να είχαν στο μυαλό τους οι εμπνευστές του πύργου In Tempo, στο τουριστικό Μπενιντόρμ της Ισπανίας, οι οποίοι φιλοδοξούσαν να κατασκευάσουν το υψηλότερο συγκρότημα κατοικιών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Τα μεγαλύτερα και πολυτερέστερα γιοτ του πλανήτη μαγνητίζουν τα βλέμματα στο Ιόνιο [εικόνες]

Τις τελευταίες ημέρες διεξάγεται στα νερά μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης μια άτυπη «ναυμαχία» καθώς στο καταγάλανο Ιόνιο πλέουν δύο από τα πιο μεγάλα και πολυτελή γιοτ του κόσμου, το Azzam και το Venus.

Δένδιας στον ΣΥΡΙΖΑ: Σας πόνεσαν τα ΜΑΤ γατάκια... ε τι να κάνουμε; Η Ελλάδα δεν είναι πια «ξέφραγο αμπέλι»

Την αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά για τα γεγονότα στην Αμυγδαλέζα, με την οποια ι ΣΥΡΙΖΑ ζητά να κλείσει το κέντρο λαθρομεταναστων.

Ανθρωπος της Τουρκίας ο λομπίστας Ποντέστα με την Ελληνίδα μητέρα

Γεννήθηκε στο Σικάγο τον Ιανουάριο του 1949. Ενα τέκνο του ελληνορωμαϊκού κόσμου, που βρέθηκε και κυριάρχησε στη Νέα Γη. Το πατρώνυμο της Μαρίας, της μητέρας του Ποντέστα, ήταν Κόκορη. Η Ελληνίδα μετανάστρια παντρεύτηκε τον Ιταλό Τζον Ντέιβιντ Ποντέστα. Ο Τζον Ντέιβιντ ο Νεότερος είναι ο μικρός γιος του ζευγαριού και ένας από τους μεγαλύτερους «παίκτες» στα δαιδαλώδη σοκάκια της διαπλοκής, που εξουσιάζει και την υπερδύναμη. Ο Τζον Ποντέστα είναι ο τελευταίος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου της διακυβέρνησης Κλίντον και ο βασικότερος σύμμαχος της Τουρκίας και του Τζορτζ Σόρος στην Ουάσινγκτον.

Τρία χρόνια στα χαρτιά: Ακόμη καταργούν φορείς που ανακοίνωσαν την κατάργησή τους…

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στην κυβέρνηση η υλοποίηση του προγράμματος κινητικότητας στη δημόσια διοίκηση.

Ακόμη και την ύστατη ώρα διαπιστώνεται ότι ορισμένοι υπουργοί όχι μόνο δεν προχωρούν σε αξιολόγηση των δομών και των προσώπων, αλλά εντάσσουν σωρηδόν στις λίστες εργαζομένους με χαμηλά προσόντα, όπως πχ. οδηγούς και καθαρίστριες, ενώ λίγο καλύτερη είναι η κατάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Βίντεο από την εξέγερση στην Αμυγδαλέζα

Δείτε τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν περί τις 9 το βράδυ, την ώρα της διανομής φαγητού, όταν αλλοδαποί, διαμαρτυρόμενοι...

Πεφτουμε απ' τα σύννεφα ρε!! «Σε offshore πούλησε το ΚΚΕ τον 902»

ΚΚΕ: Η κυπριακή εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» αγόρασε τον 902

Η πώληση του καναλιού έγινε για να μην κλείσει ο σταθμός, αναφέρεται σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα 902.gr - Στο συμβόλαιο της αγοραπωλησίας καθορίζεται ότι η εταιρία «Ραδιοτηλεοπτική» δε θα δοθεί, ούτε θα μεταπωληθεί σε πολιτικό κόμμα - «Πληρώθηκαν οι φόροι στην εφορία, υπογράφηκε το συμβόλαιο και έγινε η γνωστοποίηση του συμβολαίου στο ΕΣΡ», λέει το ΚΚΕ

«Του φώναξα! Έλα πίσω θα σε σκοτώσουν ρε μ@λάκα» ΒΙΝΤΕΟ

Τον κινηματογραφιστή του Ρόιτερς, Γιάννη Κολιγλιάλη, ο οποίος κάλυπτε με την κάμερα του λεπτό προς λεπτό, την εν ψυχρώ δολοφονία του Σολωμού Σολωμού το 1996 από τους Αττίλες στη Δερύνεια εντόπισε η ιστοσελίδα μας. 17 χρόνια μετά, δηλώνει ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον πατριωτισμό των διαδηλωτών και πως ο Σολομός θα έκανε το ίδιο πράγμα και σήμερα.

Αυτοί γιατί λένε στον Ρέμο «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»; Ξέρουν κάτι για τον Αντώνη;

«Η παράβαση των 69 ευρώ χαρακτηρίστηκε όργιο φοροδιαφυγής»!

Απάντηση σε ΣΔΟΕ και σε Ρέμο από το Beach Bar στην Κατερίνη στο οποίο μπήκε λουκέτο «Αντώνη, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»

Η απάντηση του Mylos Beach Bar στην Πλάκα Λιτοχώρου, για τα περί φοροδιαφυγής στη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο

Δεν ρίχνουν τις τιμές, παρά τη μείωση στον ΦΠΑ

Τον… χειρότερο εαυτό τους φαίνεται να βγάζουν αρκετοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης, καθώς παρά τη μείωση του ΦΠΑ από το 23% στο 13%, που εξασφάλισε μετά από μεγάλη μάχη η κυβέρνηση και προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς, δεν προχωρούν σε μείωση των τιμών τους.

ΒΙΝΤΕΟ: Τρομάξατε γατάκια;

Μ' αυτό;

Ας μας πεί η φυλλάδα ποιο "άρμα" προτιμά , για να ξέρουμε...

Η πιο ενοχλημένη φυλλάδα από όλες τις φυλλάδες της χώρας από την επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ είναι η Ελευθεροτυπία...

Δεν μπορεί να το ξεπεράσει !!!

Σήμερα ανακάλυψε το "Άρμα" των ΗΠΑ στον ενεργειακό τομέα !!!

Πόσο μας στοίχισαν οι ... κοπανατζήδες υπάλληλοι του ΕΟΤ;

Αναρρωτικές άδειες τις ημέρες που μεσολαβούν αργίες, διευθυντές, προϊστάμενοι και υπάλληλοι που ξεχνούν να χτυπήσουν κάρτα είναι μερικά μονάχα από τα «συμπτώματα» της επιδημίας που έχει πλήξει τον ΕΟΤ, όπως αναφέρει ειδική έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», το οποίο αναπαράγει το capital.gr, στα συμπεράσματα της έκθεσης καταγράφεται ζημιά περίπου...

Τάσος Ισαάκ-Σολωμών Σολωμού: Για πάντα ήρωες

17 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Σολωμών Σολωμού έπεφτε νεκρός κατά την διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης, στην περιοχή της νεκρής ζώνης στην Δερύνεια Αμμοχώστου.

Η εικόνα του 26χρονου άνδρα από το Παραλίμνι με το τσιγάρο στο στόμα να σκαρφαλώνει στον ιστό, για να υποστείλει την τουρκική σημαία, συγκλονίζει ακόμη και σήμερα. Οι Κυανόκρανοι των Ηνωμένων Εθνών ήταν πολύ αδύναμοι για να τον συγκρατήσουν. Το ίδιο και οι απλοί διαδηλωτές που του φώναζαν να μην πλησιάσει. Δευτερόλεπτα μετά όλα είχαν τελειώσει.

ΦΩΤΟ: Αλήθεια οι μουσουλμάνοι πως ψάχνουν τις εξαφανισμένες γυναίκες;

Έτσι;

"Το επίθετό μου είναι ελληνικό και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη"

Τζένιφερ Ψάκη: Μια συντοπίτισσα του Σαμαρά στο State Department-Νυν εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ και ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής πολιτικής.

"Το επίθετό μου είναι ελληνικό και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη" είπε χαμογελώντας η εκπρόσωπος του State Department Τζένιφερ Ψάκη (Jennifer Psaki) στο briefing με αφορμή την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Τζον Κέρι.

Στο στόχαστρο μεγαλοστελέχη της εφορίας

Στο μικροσκόπιο της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται 10 ανώτερα στελέχη του φοροελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού καθώς, έπειτα από ελέγχους που διενεργήθηκαν, προέκυψαν ύποπτα στοιχεία.

Στο μικροσκόπιο εισαγγελέων πρώην κυβερνητικά στελέχη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Ότι οι πολύμηνες έρευνές τους σε σειρά υποθέσεων, που σχετίζονται με συμβάσεις του Δημοσίου, θα τελεσφορήσουν και θα αποδώσουν καρπούς αισιοδοξούν οι εισαγγελικές αρχές.

Η Ρωσία προσκάλεσε γερμανικά και ιταλικά άρματα μάχης σε αγώνες

Ο ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού κάλεσε τους στρατιωτικούς της Γερμανίας και της Ιταλίας να λάβουν μέρος σε αγώνες διάθλου αρμάτων μάχης, το 2014, στη Ρωσία.

Άγνωστος ο αριθμός των μεταναστών που διέφυγαν από την Αμυγδαλέζα

Στο "σκοτάδι" παραμένει η κοινή γνώνη για το αν –και πόσοι- μετανάστες έχουν καταφέρει να διαφύγουν από το Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα 13 περίπου ώρες μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων.

Ακόμα μία παρουσιάστρια εγκαταλείπει το MEGA για τον ΑΝΤ1!

Ένας - ένας εγκαταλείπουν την τηλεοπτική στέγη της λεωφόρου Μεσογείων οι παρουσιαστές για να μετακομίσουν βορειότερα, στο Μαρούσι. Μετά τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά και Γρηγόρη Αρναούτογλου, που εντάχθηκαν στο δυναμικό του ΑΝΤ1, ένα ακόμα πρόσωπο αλλάζει ...γειτονιά.
Πρόκειται για την...

ΣΔΟΕ: Σφράγισαν το beach bar που θα τραγουδούσε ο Ρέμος!

Όλα ήταν έτοιμα για την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο beach bar του Λιτοχώρου...

Όμως, φαίνεται ότι οι διαργανωτές της εκδήλωσης λογάριαζαν... χωρίς το ΣΔΟΕ.

Αντί για επιτυχημένη και λαμπερή εκδήλωση, χθες... μπήκε λουκέτο λόγω φοροδιαφυγής στην επιχείρηση, για 48 ώρες, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ.

Ο Καμμένος "έκοψε" τον Χαικάλη λόγω... Καραμανλή!

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αφήνει σπίτι του τον βουλευτή και στέλνει μήνυμα για τον χειμώνα

Οι δηλώσεις του Παύλου Χαικάλη για οικουμενική κυβέρνηση υπό τον Κώστα Καραμανλή ήταν λογικό κι επόμενο να προκαλέσουν αντιδράσεις. Ο Πάνος Καμμένος σε πρώτη φάση δεν αντέδρασε αλλά όπως φαίνεται στέλνει το μήνυμα του στον Χαικάλη για τον χειμώνα.

Διαμαρτυρία στη Σάμο κατά του Γιώργου Παπανδρέου – Τον καλούσαν να φύγει από το νησί [εικόνα]

Συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποίησε ομάδα πολιτών έξω από ξενοδοχείο του Πυθαγορείου, στο οποίο έχει καταλύσει από τις 5 Αυγούστου ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

ΣΥΡΙΖΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νέα Υόρκη με…. 6 άτομα


Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην το φώναξαν αλλά πόνταραν ιδιαίτερα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν χθες το απόγευμα στη Νέα Υόρκη για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία του πρωθυπουργού. Τα άτομα τα οποία συγκεντρώθηκαν ήταν μόλις…

ΒΙΝΤΕΟ- Χωρίς δουλειά η υπάλληλος στην Ελβετία

Συνεχίζεται ο θόρυβος για την ρατσιστική συμπεριφορά που κατήγγειλε ότι αντιμετώπισε η Oprah Winfrey σε κατάστημα της Ελβετίας. Όπως επισημαίνει η διάσημη παρουσιάστρια, δεν κατάφερε να αγοράσει μια τσάντα από κατάστημα της Ζυρίχης γιατί η υπάλληλος, της είπε ότι είναι πολύ ακριβή για αυτήν.

Το ισοζύγιο της επίσκεψης Σαμαρά

του Γιώργου Π. Τερζή

«Πάρα πολύ» ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα των συναντήσεών του στις ΗΠΑ, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από τη Νέα Υόρκη, μετά τη συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν. Αναμένεται στήριξη της Ουάσιγκτον για το χρέος, αλλά και αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδας στην περιοχή.

BINTEO: Εξέγερση λαθροζώων στην Αμυγδαλέζα-10 Αστυνομικοί τραυματίες

Τέσσερις ώρες διήρκεσαν τα σοβαρά επεισόδια που ξεκίνησαν στις 9 το βράδυ του Σαββάτου - Δέκα αστυνομικοί τραυματίστηκαν στις «μάχες» με τους κρατούμενους - Άγνωστο αν έχουν γίνει αποδράσεις - Τμήμα του στρατοπέδου παραδόθηκε στις φλόγες

Σε πεδίο μάχης μεταξύ παρανόμων μεταναστών και αστυνομικών μετατράπηκε για περίπου τέσσερις ώρες το Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Η εξέγερση των λαθρομεταναστών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του βραδυνού φαγητού λίγο μετά τις 21.00, όταν οι κρατούμενοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς φρουρούς εκσφενδονίζοντας εναντίον τους πέτρες και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής έπειτα από επέμβαση των ΜΑΤ.

ΟΠΑΠ: Δευτέρα υπογράφει η Emma Delta- Υπό "επιτροπεία" ο Οργανισμός

Aποτέλεσμα της στρατηγικής απόφασης να καταστεί άμεσα η Emma Delta ρυθμιστής των αποφάσεων σε σειρά μείζονος σημασίας θεμάτων για τον ΟΠΑΠ, όπως τα VLTs, την εφαρμογή της σύμβασης για το νεο τεχνολογικό σύστημα και την επέκταση στο διαδίκτυο, είναι η ολική ανατροπή που σημειώνεται στην υπόθεση της πώλησης του 33% του Οργανισμού.

Φρένο στις λαμογιές των χειρουργείων βάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Οι ασφαλιστικές εταιρίες που το εφαρμόζουν εδώ και 12 χρόνια, πέτυχαν έως 24% μείωση του κόστους ιατρικών εξόδων και έως 45% μείωση της μέσης διάρκειας νοσηλείας!

Τέλος πια οι εγχειρήσεις ολικής αρθροπλαστικής - για παράδειγμα- σε καρκινοπαθείς τελικού

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων Εφημερίδων

 Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων…