13 Αυγούστου 2013

Διώχνουμε το ίδιο άνετα, ευκαιρίες και Έλληνες...

Ο Σάββας Παρασκευόπουλος ήταν βοσκός στη Νεστάνη της Αρκαδίας. Σε ηλικία 19 ετών έφυγε κρυφά από το σπίτι του για να μεταναστεύσει στην Αμερική. Όπως οι περισσότεροι Ελληνες μετανάστες την πρώτη δεκαετία του 20ου αιώνα ήταν αγράμματος,ξυπόλητος και πεινασμένος εργάτης. Εγκαταστάθηκε στο Γκάλβεστον του Τέξας,όπου κατάφερε να ζήσει μία

ΦΩΤΟ: Ρε ζωα ΑΕροψεκασμενοι, τι λεει ο ποιητης; Μηπως Καμμενος και Μαριας σας οφειλουν μια απαντηση;

Μαλλον πρεπει να απαντησουν σε αυτη την καταγγελια οι Πανος Καμμενος και Νοτης Μαριας... οχι οτι θα αναθεωρησουν οι ΑΕροψεκασμενοι που τρεχουν σαν τα ζωα για να βολευονται οι αναρχοφασιστες γιοι των βουλευτων τους (φωτο δεξια ο επαναστατης γιος του Μαρια) αλλα λεμε τωρα... Λοιπον Νοτη Μαρια θα μας πεις αν ισχυει αυτο:

ΦΩΤΟ: Πανικο προκαλει το ΣΔΟΕ στη Χαλκιδικη... Δειτε ποια συναυλια ακυρωθηκε

Το λαμογιο προτιμησε να ακυρωσει τη συναυλια απο το να την κανει νομιμα με αποδειξεις και εισιτηρια!! Προφανως φοβηθηκε μην γινει ελεγχος και του βρουνε αλλες λαμογιες:

Αποκαθίστανται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Σαντορίνη - Γεννήτριες στέλνει η ΔΕΗ

Σε μερική λειτουργία τέθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο σταθμός παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ στη Σαντορίνη, που είχε σβήσει νωρίτερα την Τρίτη λόγω έκρηξης και πυρκαγιά και έτσι άρχισε η σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο νησί. Την ίδια ώρα η ΔΕΗ προχώρησε σε άμεση αποστολή γεννητριών προκειμένου να ενισχυθεί το ταχύτερο δυνατό το σύστημα ηλεκτροδότησης του νησιού και να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα.

Τα ευτράπελα του ρεπορτάζ: Περαστικός δείχνει τα οπίσθιά του στην κάμερα την ώρα που ο δημοσιογράφος μεταδίδει την είδηση [βίντεο]

Απρόοπτα την ώρα των ζωντανών μεταδόσεων συμβαίνουν πολλά. Πρόσφατα το γύρο του κόσμου έκανε το ρεπορτάζ ενός δημοσιογράφου καθώς την ώρα που μετέδιδε την είδηση ένα ζευγάρι από πίσω της έκανε σεξ. Τώρα θραύση κάνει ένα άλλο βίντεο καθώς την παράσταση από τον ρεπόρτερ θέλησε να κλέψει ένας περαστικός που έδειξε στους τηλεθεατές τα οπίσθιά του.

Ποιοι υπουργοί ήταν στα γραφεία τους

Απουσιολόγος ο Τάκης Μπαλτάκος

Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Χρήστος Σταικούρας, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ήταν μεταξύ των υπουργών που σήμερα το πρωι ήταν στα γράφεια τους, ακολουθώντας τις οδηγεί το πρωθυπουργού .

Καραγκιοζηδες δικαστες: Στο «κατώφλι» της αποφυλάκισης η «θηλυκή συμμορία» του ΙΚΑ Καλλιθέας

Το αργότερο έως τις 10 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αποφυλακιστούν τα μέλη της «θηλυκής συμμορίας» του ΙΚΑ Καλλιθέας, που φέρεται ότι μέσω επιδομάτων «μαϊμού» είχαν προκαλέσει ζημία άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ στον Οργανισμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος για την εγκύκλιο του ΙΚΑ

Οργή και θυμό έχει προκαλέσει στους πολίτες η νέα εγκύλιος του ΙΚΑ, που, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ανοίγει «παράθυρο» σε αύξηση συντάξεων σε βουλευτές, υπουργούς, δημάρχους και νομάρχες, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Τελικά αυτός ο Δανιηλίδης είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ κι απ τον Αλέξη!

Δεν παίζεται σε λέω ο πρώην Πασόκος και νούμερο Συριζαίος δήμαρχος Νεάπολης και περιχώρων! Αφού χρησιμοποιεί για την προβολή του όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα, τώρα έπιασε μερικά κορόιδα νεοδημοκράτες δημάρχους και τους παίζει μπάλα για ....

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των προσληφθέντων στη νέα Δημόσια Τηλεόραση

Δείτε όλα τα ονόματα και τα μόρια που συγκέντρωσαν

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα ονόματα των προσληφθέντων στη νέα Δημόσια Τηλεόραση. Οι προσληφθέντες θα στελεχώσουν την νέα Δημόσια Τηλεόραση.

Απιστευτη κινηση απο αθλητρια του pole dancing: Περπαταει στον αερα... Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ

Κυριολεκτικά θραύση έχει κάνει στο Youtube συγκεντρώνοντας 15 εκατ. views το βίντεο με το pole dancing μιας απ' τις γνωστοτερες αθλήτριες-δασκαλες, της Jenyne Butterfly, η οποία κάνει ίσως την πιο δύσκολη κίνηση του συγκεκριμένου είδους χορού.

«Κούρεμα» -ακόμα και έως 63%- «βλέπουν» οι Γερμανοί για την Ελλάδα

Αντιστοιχεί σε ελάφρυνση του χρέους κατά 146,4 δισ. ευρώ - Τι προβλέπει για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους το Frankfurt School of Finance and Management

Nέο «κούρεμα» στο ελληνικό χρέος, της τάξης του 60% - 63%, προβλέπουν μετά τις γερμανικές εκλογές Deutsche Welle και Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Η ΕΛΑΣ καταγγέλλει λιμενικούς ότι εμπόδισαν έλεγχο σε συναυλία του Βέρτη

Οι Εσωτερικές Υποθέσεις φέρονται να εξετάζουν λεπτομερώς την παρέμβαση ανώτερων αξιωματικών του Λιμενικού προκειμένου να αποτραπεί ο έλεγχος της νομιμότητας συναυλίας που γινόταν σε χώρο που νοίκιασε σε επιχειρηματία το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου.

Ατιμη Μερκελ: Έδιναν συντάξεις σε 2.260 νεκρούς συνταξιούχους 6 μήνες από τη διαγραφή τους

Η προκαταβολή σύνταξης για τον μήνα Αύγουστο σε 4.752 υπαλλήλους του δημοσίου, που αποχώρησαν από την Υπηρεσία μετά τον Μάρτιο 2013 λόγω συνταξιοδότησης, καταβλήθηκε από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών με βάση τις διατάξεις του νέου νόμου.

ALERT! Βαψομαλλιας! (ΦΩΤΟ)

Πριν και μετά τη μπογιά. Ο βαψομαλλιάς με νέα, αραιότερη και άβαφη κουάφ. Δυνατή πολιτική θέση απο τον....

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Οι ατρόμητες "αμαζόνες" που αψηφούν το υψόμετρο

Το ότι βρίσκονται να ισορροπούν σε ένα λεπτό σύρμα και 3.300 χιλιάδες πόδια πάνω από το εθνικό πάρκο Yosemite δεν εμποδίζει τις ατρόμητες "αμαζόνες" να εκτελέσουν αδιανόητες κινήσεις μπροστά στην κάμερα.
Οι μοναδικές εικόνες των επαγγελματιών Emily Sukiennick και Hayley Ashburn είναι του 31χρονου Jared Alden που εντυπωσιάστηκε από τις κινήσεις τους.

Yπάρχει κράτος; Τελικα υπαρχει!

Της Ξένιας Κουναλάκη

Σ​​άββατο πρωί, κέντρο της Αθήνας, καθ’ οδόν προς τη θάλασσα. Χέρι τροχαίας προτεταμένο μπροστά στο παρμπρίζ. «Σταματήστε παρακαλώ. Αδεια, ασφάλεια, δίπλωμα, ταυτότητα. ΚΤΕΟ;». Τι ΚΤΕΟ; Αφού είναι ολοκαίνουριο, του κουτιού το όχημα. «Ναι, αλλά έχουν περάσει τέσσερα χρόνια», επιμένει ο ένστολος και εξηγεί: «400 ευρώ η κλήση, η οποία θα σβηστεί αν περάσει εντός 10ήμερου, καθώς η καθυστέρηση είναι πολύ μικρή». Πανικός, κρύος ιδρώτας, κλάψα, είναι τα τρία στάδια. Μα, δεν έχω πάει μια μέρα διακοπές, ένα μπάνιο βγήκα να κάνω και θα τιμωρηθώ να τρέχω πέντε μέρες από τη μία υπηρεσία στην άλλη;

ΘΕΟΣ!! Καζανόβας αστυνομικός «βόλευε» τις 33 ερωμένες του εν ώρα υπηρεσίας!

Χρησιμοποιούσε το περιπολικό όχι μόνο για τις καθημερινές περιπολίες, αλλά και ως κρεβατοκάμαρα

Οπλισμένος και πανέτοιμος με το περιπολικό της αστυνομίας έβγαινε καθημερινά στους δρόμους και όλοι πίστευαν ότι ήταν συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Κι έτσι πράγματι θα ήταν, αν δεν είχε να «φροντίσει» τις...

Κατω απο τις 800 μβ το spread: Το γερμανικό στοίχημα στα ελληνικά ομόλογα

Του Γιάννη Αγγέλη

Με “ασανσέρ” γερμανικής... κατασκευής κινούνται οι τιμές και οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, καθώς οι ημέρες μέχρι τις γερμανικές εκλογές μετράνε αντίστροφα.

Τα ολίγων δεκάδων δισ. ευρώ ελληνικά ομόλογα που είναι διαθέσιμα στις αγορές και τα warrants που έχουν εκδοθεί πάνω σ΄ αυτά μετά το PSI καταγράφουν σαν “θερμόμετρο” τις εκτιμήσεις για το πως θα εξελιχθεί το ελληνικό χρέος μετά τις γερμανικές εκλογές.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι οι επανειλημμένες δηλώσεις της γερμανικής καγκελαρίας ότι το ελληνικό χρέος δεν χρειάζεται νέα διόρθωση δεν πείθει τις αγορές και τα hedge Funds που έχουν ποντάρει -και έχουν κερδίσει- αρκετά από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα.

Τα spreads έχουν επιστρέψει σε μία τάση που πάει να σπάει το όριο των 800 bp. Και παρά τα σκαμπανεβάσματα που συνδέονται κυρίως με την επίμονη άρνηση της γερμανικής κυβέρνησης για νέο επικείμενο “κούρεμα” στα διακρατικά δάνεια, εν τούτοις ενισχύεται η εκτίμηση ότι μετά τις γερμανικές εκλογές θα επικρατήσει η ασφυκτική πίεση του ΔΝΤ.

Υπάρχει όμως και η τάση που βλέπει με ανησυχία την επιμονή αυτή των προεκλογικών δηλώσεων του επιτελείου της κας Μέρκελ για την απόρριψη του νέου “κουρέματος”, με αποτέλεσμα οι... απέναντι να ποντάρουν ακόμα περισσότερο στις αντιδράσεις αγορών σε χαμηλότερες τιμές.

Στο μεταξύ όμως οι τιμές των δεκαετών έχουν ξεπεράσει το 50% της ονομαστικής τιμής και φαίνεται να παραμένουν στα επίπεδα αυτά παρά τα σκαμπανεβάσματα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν ότι εκεί κάπου στα τέλη Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου θα καθαρίσει ο ορίζοντας ή τουλάχιστον θα φανεί η “τάση” που τελικά θα κυριαρχήσει στα τέλη του χρόνου για το ελληνικό χρέος. Με το χρονοδιάγραμμα αυτό συνδέουν τις κινήσεις τους.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η διαγραφή μέρους των διακρατικών δανείων ενώ από “τεχνικής” άποψης φαίνεται να είναι η πλέον καθαρή και πρόσφορη λύση, από πολιτική άποψη ακόμα και μετά τις γερμανικές εκλογές και, με κυβέρνηση που θα έχει ισχυρή πλειοψηφία, δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση για την κα Μέρκελ.

Και αυτό γιατί θα την υποχρεώνει να παραδεχθεί ότι είχαν δίκιο όσοι την κατηγορούν προεκλογικά ότι λέει ψέματα στους ψηφοφόρους της για το τι θα κοστίσει τελικά στους Γερμανούς το ελληνικό χρέος...

Τις εναλλακτικές προτάσεις “δουλεύει” ήδη μία Επιτροπή από τα μέσα Ιουλίου και θα τις έχει έτοιμες πριν από το τέλος του έτους.

Ακούγεται ότι η Επιτροπή έχει εντολή να παρουσιάσει όλες τις εναλλακτικές ανεξαρτήτως πολιτικών επιπλοκών.

Και οι πολιτικοί στα τέλη του 2013 θα πρέπει να έχουν αποφασίσει. Μέχρι τότε οι αγορές θα συνεχίζουν να παίζουν το στοίχημα των ελληνικών ομολόγων και των γερμανικών εκλογών. Προς το παρόν κερδίζουν -και μάλιστα πολλά- αυτοί που ποντάρουν στο “κούρεμα”, δηλαδή στο ότι θα υπερισχύσει η απαίτηση του ΔΝΤ. Όπως έγινε και με το PSI +...

Ποιός είναι ο πλουσιότερος αστέρας της TV σε όλο τον κόσμο για τον περασμενο χρονο; Δείτε τη λίστα με το TOP10

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα ποσά και οι αμοιβές της τηλεόρασης είναι αστρονομικά! Οι τηλεαστέρες γίνονται διάσημοι σε όλο τον κόσμο και οι πασίγνωστες εκπομπές, προβάλλονται σε πολλές χώρες, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο τα κασέ και τα διαφημιστικά έσοδα...!

Με περιουσία που πλησιάζει για το 2013 τα 100 εκατομμύρια δολάρια, ο παραγωγός και εμπνευστής του «X-Factor», αλλά και και του «Βρετανία έχεις ταλέντο»...

Οι βιαστές που κρύβονται στα φουστάνια της Δημοκρατίας!

«Ψηφίστε με. Εκλέξτε με δημοκρατικά. Αλλά μόλις το κάνετε, θα καταλύσω τον κοινοβουλευτισμό και θα εγκαθιδρύσω δικτατορία. Θα σας πάρω τις περιουσίες και θα τις μοιράσω στον λαό. Θα καταργήσω το χρήμα. Θα κάνετε όχι τη δουλειά που ξέρετε αλλά αυτή που θα σας διατάξω. Θα σας ταΐζω με το δελτίο. Και θα σας πληρώνω ανάλογα με το πόση ώρα δουλέψατε, είτε είστε πυρηνικοί φυσικοί είτε ανειδίκευτοι.

Ηλεία: Εντοπιστηκαν και οδηγουνται στον εισαγγελεα οι σκυλες μητέρα και γιαγιά που πέταξαν το βρέφος στη χωματερή

Η 20χρονη μητέρα και η 44χρονη γιαγιά του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στη χωματερή των Λεχαινών Ηλείας ήταν συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Ώρες αγωνίας για τη 17χρονη που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ μεταφέρθηκε η 17χρονη, η οποία πυροβολήθηκε από τον πατέρα της, την Δευτέρα, στο κέντρο του Άργους. Η κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην αυχενική μοίρα και η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι αρχές κοντά στην ταυτότητα της μητέρας που πέταξε το νεογέννητο στα σκουπίδια!

Ακόμα και οι αστυνομικοί ανατρίχιασαν όταν είδαν το πτώμα του βρέφους, πεταμένο, ανάμεσα στα σκουπίδια, σκεπασμένο με ένα σεντόνι... Αμέσως μετά το αρχικό σοκ, ξεκίνησαν τις έρευνες με όλα τα μέσα που διαθέτουν, για να βρουν ποια είναι η... "μάνα" που πέταξε το μικρό αγγελούδι στα σκουπίδια, το οποίο μάλιστα γεννήθηκε ζωντανό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Δύο φωτογραφίες από Ελλάδα στις επιλογές της Telegraph για την φαντασμαγορία της βροχής των αστεριών [εικόνες]

Επί τρεις μέρες αστέρια διέσχιζαν τον ουρανό, καίγονταν, εξαϋλώνονταν, χαρίζοντας υπέροχο θέαμα και φωτογραφίες - έργα τέχνης. Η εφημερίδα Telegraph διάλεξε κάποιες. Ανάμεσα σ' αυτές μία στην Ανάβυσσο και μία στο χωριό Φανός.

Ακόμη και το 59% των εργατών, θέλει τη Μέρκελ Καγκελάριο

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την επιμέρους εικόνα της Άνγκελα Μέρκελ στη γερμανική κοινωνία, και τη διείσδυσή της σε συγκεκριμένα κοινά που επηρεάουν το εκλογικό αποτέλεσμα, προκύπτουν από δημοσκόπηση της “Forsa” που είδε το φως της δημοσιότητας στο Βερολίνο.

Ραγδαία μείωση της εισόδου παράνομων μεταναστών

Ο περιορισμός κατά 56,6% των συλλήψεων αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα το α΄ εξάμηνο του 2013 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012 φανερώνει μεγάλη μείωση της εισόδου παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

Σε δεξιό πούλησε τον σταθμό του το ΚΚΕ !

Η «Α-ORIZON MEDIA LTD», ενεγράφη στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη της Κύπρου στις 19 Μαϊου 2010 με αριθμό εγγραφής 267717. Ο δικηγόρος που την ενέγραψε είναι ο κ. Πανίκος Λεωνίδου στη Λεμεσό. Ο Λεωνίδου, σπούδασε στην ΑΘήνα και στις προπροηγούμενες εκλογές της Κύπρου ήταν υποψήφιος βουλευτής...

ΒΙΝΤΕΟ: Καρχαρίας γέννησε μπροστά σε λουόμενους

Λουόμενοι σε παραλία της Φλόριντα των ΗΠΑ, έμειναν άναυδοι όταν ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας γέννησε τα μικρά του μπροστά στα μάτια τους.

Καρακούσης στο Twitter: Να μην αμφισβητούμε τα στοιχεία


Το κλίμα αμφισβήτησης των στοιχείων (πχ. η ΔΗΜΑΡ με σημερινη της ανακοινωση) που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αναφορικά με την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, αποκήρυξε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Καρακούσης:


Ξεφτιλες: Παράθυρο για αυξήσεις στις συντάξεις βουλευτών και δημάρχων!


Τουλάχιστον προκλητικό θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τον τρόπο με τον οποίοι οι βουλευτές και οι παράγοντες που διατέλεσαν σε δημόσια αιρετά αξιώματα τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούν να αυξήσουν τα συντάξιμα χρόνια και τις συνταξιοδοτικές απολαβές τους.

Η τρολια του αιωνα: Off shore απ' τις Παρθενες Νησους πισω απ' την κυπριακη off shore που πουλησε το ΚΚΕ τον 902!! Δειτε τα εγγραφα!!

Κατι θελουν να κρυψουν τα κομμουνια και ολο πιο πιθανο ειναι το σεναριο που λεει οτι τελικα πισω απο τις off shore βρισκονται οι ιδιοι και το εκαναν για να γλιτωνουν φορους!!

Μοναδικός μέτοχος της εταιρείας «Α-ORIZON Media LTD» στην οποία το ΚΚΕ μεταβίβασε τον τηλεοπτικό σταθμό του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι η εταιρεία «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους ΝήσουςΚομμάτι - κομμάτι συμπληρώνεται το παζλ των στοιχείων για την εταιρεία στην οποία το ΚΚΕ μεταβίβασε την ιδιοκτησία της εταιρείας «Ραδιοτηλεοπτική», δηλαδή του τηλεοπτικού σταθμού «902».

Γελαει ο κοσμος με το κομπλεξ της Βούλτεψη για τον Άδωνι: Δεν σχολιάζω οικονομολόγους

[Η πλακα ειναι οτι δεν μπορει και να το κρυψει για να μην γινεται νουμερο... γιατι δεν μπορει να ειρωνευεται τον Αδωνι το νουμερο που σχολιαζε απο σεισμους μεχρι Βατοπεδια απο το ΑΛΤΕΡ... η για να το πουμε αλλιως: αυτα που λεει για τον Αδωνι τολμα να τα πει για το αφεντικο της τον...

Κι όμως οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ… 18 φορές την ημέρα!

Σχεδόν ανά μία ώρα το βάζουν στο μυαλό τους

Μια εντυπωσιακή έρευνα του Πανεπιστημίου του Οχάιο είδε το φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος από την έρευνα προκύπτει ότι οι άνδρες...

H Μερκελ περασε κι απ' την Πάτρα: Παράνομες εισπραξεις συντάξεων

Τουλάχιστον 10 υποθέσεις παράνομης είσπραξης συντάξεων έχουν αποσταλεί από το ΙΚΑ της Πάτρας στη Δικαιοσύνη. Οι υποθέσεις αυτές αφορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τους ελέγχους που έχουν ολοκληρωθεί για το 2011, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι ανάλογοι έλεγχοι και για άλλες χρονιές.

Παπαδημούλης: Προκλητική η αύξηση συντάξεων βουλευτών

Την έντονη αντίδρασή του σε διάταξη που, όπως υποστηρίζει, ανοίγει το δρόμο για την αύξηση των συντάξεων βουλευτών και δημάρχων, καταγράφει ο Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, και καλή τη διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ να προχωρήσει στην άμεση κατάργησή της.

Η κρίση δεν αγγίζει τον Σίλβιο

Αλώβητος από την ευρωπαϊκή κρίση χρέους, ανέγγιχτος από τα δημοσιονομικά δεινά και απτόητος από τις απανωτές του ήττες στο δικαστικό μέτωπο, ο δισεκατομμυριούχος Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξακολουθεί να γίνεται πλουσιότερος.

Πανικός στο Παρίσι: Πρώτο κόμμα το Εθνικό Μέτωπο!

Η Marine Le Pen ετοιμάζεται να κυβερνήσει.

Αναταραχή. Το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν ξεπερνά το Σοσιαλιστικό Κόμμα στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές και ανεβαίνει στην πρώτη θέση, μπροστά από το UMP. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία YouGov, το κόμμα της Marine Le Pen συγκεντρώνει 19% των ψήφων, μόλις μία μονάδα πίσω, το UMP (18%). Το Σοσιαλιστικό Κόμμα κουτσαίνει στο 15% των ψήφων, στο ίδιο επίπεδο με το Αριστερό Μέτωπο.

Γεωργιάδης: Χρειαζόμασταν μπαμπούλα για να μπούμε σε σειρά ΒΙΝΤΕΟ

Στο υπουργείο Υγείας θα περάσει τις φετινές του διακοπές ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως είπε νωρίτερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, καθώς το θέμα της κινητικότητας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γιατί η Τρίτη και 13 θεωρείται γρουσούζικη -Από την άλωση της Πόλης στην Αποκάλυψη

Το ημερολόγιο δείχνει Τρίτη και 13 και πολλοί αμέσως σκέφτονται πως η ημέρα θα είναι γρουσούζικη, ωστόσο λίγοι από αυτούς γνωρίζουν πως προέκυψε και η συγκεκριμένη ημερομηνία φοβίζει κόσμο.

Μια από τις πιο γνωστές αιτίες γιατί η Τρίτη και 13 θεωρείται γρουσούζικη είναι...

Σίβυλλα alert! Το καπέλο της Όλγας, ο ψαροφάγος Βενιζέλος, η Μπερλουσκόνι κι ο Σαμαρας

Καυτός μήνας Αύγουστος. Κατεβάζω το ψάθινο Bates Panama καπέλο στη βάση της μύτης μου. Τα Spartiate σανδάλια της Ούρσουλα αν και φέρουν την υπογραφή της Jil Sander δεν μου αρέσουν καθόλου. Σε χρώματα μπεζ- σοκολά με λευκή μπαρέτα παραπέμπουν σε μια super μοντέρνα και δημοφιλή στις «ψαγμένες», εκδοχή του αρχαιοελληνικού προτύπου. Προτιμώ το τεράστιο ψάθινο - Βουγιουκλάκειου style - καπέλο « ψάρια πουλάω και δεν με νοιάζει» της υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη.

Ο ρατσισμος της Οπρα στην πωλητρια: "Νιωθω εντελως ανισχυρη"

Ρατσισμος δεν ειναι μονο να του λες του αλλου "επειδη εισαι μαυρος φαινεσαι φτωχος και δεν μπορεις να αγορασεις την τσαντα" αλλα και να του λες "επειδη εισαι μια ασημαντη πωλητρια και ειμαι μια κομπλεξικια λεφτου που με ξερει ολος ο κοσμος, θα σε ξεσκισω ωστε οπου πας να εισαι δακτυλοδεικτουμενη"... Μην τρελαθουμε τελειως! Δηλ τι θελει να μας πει η μαυρη (προσεξτε κομπλεξ: Το "μαυρος" ειναι ρατσισμος, ενω το "λευκος" δεν ειναι...); Οτι δεν εφτασε οπου εφτασε λογω χρωματος; Οτι δεν ανοιξαν πορτες επειδη ηταν μαυρη και πολλοι στο διαβα της φοβοντουσαν να μη χαρακτηριστουν ρατσιστες αν δεν της ανοιγαν την πορτα; Ελεος....

Τη σιωπή της -αν και ανώνυμα- έλυσε η πωλήτρια που η Oprah Winfrey την κατηγόρησε για ρατσισμό εναντίον της και μιλά για τον εφιάλτη που βιώνει από εκείνη την ημέρα ενώ αποκαλύπτει τη δική της πλευρά της αλήθειας. Η συνέντευξή της δημοσιεύεται αποκλειστικά στην ελβετική Sonntags Blick. Όπως λέει η πωλήτρια "δεν μπορώ να κοιμηθώ για μέρες. ...

Αγριος πολεμος Λεσχης Μπιλντεμπεργκ σε Καρατζαφερη-Αιβαλιωτη!

Αρνητική εισήγηση για τη μετατροπή του ΑΡΤ TV του Γιώργου Καρατζαφέρη σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Το ΕΣΡ, λίγο πριν κατεβάσει ρολά, συζήτησε την αίτηση ακύρωσης της ΕΙΤΗΣΕΕ επί της απόφασης 243/2013. Η απόφαση αυτή...

Incognito επίσκεψη της κόρης του Μπίλ Κλίντον στο Βουθρωτό

Στην πόλη των Αγίων Σαράντα βρέθηκε σήμερα, σε μια αιφνιδιαστική incognito επίσκεψη στην Αλβανία, η Chelsea Clinton, κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.

Σταυρίδης: Ούτε στον ύπνο μας τα 652 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΑΠ-Ποιοι βρίσκονται πίσω από την EMMA DELTA -BINTEO

Απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ που υπεγράφη τη Δευτέρα συνιστά ξεπούλημα έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, κάνοντας λόγο για «συνθηματολογία». «Τα 652 εκατ. ευρώ που πήραμε από τη μεταβίβαση ούτε στον ύπνο μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

New York Times: Ακτίδα ελπίδας οι τελευταιοι ενθαρρυντικοι αριθμοι

Εναν πιο αργό ρυθμό συρρίκνωσης της ελληνικής οικονομίας δείχνουν τα στοιχεία που παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με τους New York Times, που βλέπουν μια «ακτίδα ελπίδας για τους πολιορκημένους Ελληνες».

Το παρασκήνιο αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ: Άφησαν αντιπαραθέσεις και διακοπές στην άκρη για να πέσουν οι υπογραφές

Η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ αποτέλεσε το τρίτο καλό νέο της χθεσινής ημέρας μετά την ανακοίνωση του πρωτογενούς πλεονάσματος και επιβράδυνσης της ύφεσης. Πώς όμως έφτασαν εκεί οι δύο πλευρές;

Όλοι είχαν επιστρέψει στην Αθήνα εσπευσμένα από κάποιο τόπο διακοπών: Ο πρόεδρος του Ταμείου κ. Σταυρίδης από την Κεφαλονιά, ο κ. Εμίρης από την Πάρο και ο εκ των αγοραστών κ. Δ. Μελισσανίδης από τη νότια Γαλλία.

Ελεύθερη μετά από 16 χρόνια η Κάτια Γιαννακοπούλου που σκότωσε τον αρχιμανδρίτη

Με το αποφυλακιστήριο στο χέρι, ύστερα από 16 χρόνια εγκλεισμού της, επέστρεψε στο σπίτι της, στο σύζυγό της και στο παιδί της η Κάτια Γιαννακοπούλου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη Άνθιμου Ελευθεριάδη.

ΦΩΤΟ: Ο Μέγας Αλέξανδρος εξώφυλλο το 1963 στο περιοδικό Life

Στις 3 Μαϊου 1963, το πασίγνωστο περιοδικό Life φιλοξενεί στο εξώφυλλο του τον Μέγα Αλέξανδρο, 2,286 χρόνια μετά τον θάνατο του.

Σε μια σειρά άρθρων του περιοδικού για την αρχαία Ελλάδα, ο Μακεδόνας κατακτητής επιλέγεται στο συγκεκριμένο τεύχος ως το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα Έλληνα της περιόδου.

Ρεντίκολο ο σύντροφος του ΓΑΠ: "Στημένη" η κούρσα του Νορβηγού Πρωθυπουργού

Πολλοί από τους επιβάτες που μετέφερε ο Πρωθυπουργός της Νορβηγίας Γενς Στόλτενμπεργκ όταν εργάστηκε "μυστικά" ως οδηγός ταξί για μία ημέρα στο Όσλο, για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας του, στην πραγματικότητα είχαν επιλεγεί μετά από… κάστινγκ και μάλιστα πληρώθηκαν αντί να πληρώσουν την κούρσα, αποκάλυψε σήμερα μια νορβηγική εφημερίδα.

Τον ξεπέρασε σε ανωμαλία τον Πολωνό: Δείτε με τι διατηρούσε σεξουαλική επαφή 28χρονος

Ο 28χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αρχές στο Αιντάχο
Σύμφωνα με την Huffington Post ο Ryan Havens Tannenholz είχε συχνές σεξουαλικές επαφές με μια...

Σοβαρευτείτε καραγκιόζηδες!! Δεν χαρίζονται σπίτια!

Σε ποιον ανήκει ένα σπίτι που αγοράστηκε με τραπεζικό δάνειο, όταν το δάνειο αυτό δεν έχει εξοφληθεί; Στην τράπεζα! Αν οι βουλευτές μας θέλουν να δωρίσουν από μία κατοικία στους Έλληνες, ας βρουν πρώτα τα χρήματα που απαιτούνται για κάτι τέτοιο. Ας ενημερώσουν, επίσης, τους φορολογούμενους πόσο ακριβώς θα κοστίσει αυτή τους η γενναιοδωρία...

Αγιος Πούτιν-Προστάτης της Ελλάδος.... μας πουλάει το αέριο 50% ακριβότερα απ' οτι στους Ευρωπαίους...

- Τη δεύτερη υψηλότερη τιμή μετά τα Σκόπια πληρώνει η χώρα μας
- Την ίδια ώρα, οι Ρώσοι δίνουν 10% έκπτωση στη Γερμανία
- Πού στοχεύει η ελληνική κυβέρνηση με την επιστολή Σαμαρά στον Πούτιν

Κίνηση ουσίας και συμβολισμού, συνάμα, ήταν η επιστολή που απέστειλε ο πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς προς τον Ρώσο Πρόεδρο κ. Πούτιν, σχετικά με τη μείωση της τιμής του φυσικού αερίου, που πληρώνει η Ελλάδα προς την Ρωσική εταιρεία Gasprom.

Θα γελοιοποιηθεί κι άλλο η ΝΔ με την ΕΤ3;

[Βέβαια για να ειμαστε "δίκαιοι", η μαλακ@α δεν είναι τωρινη, αλλά έγινε μόλις είδαν τις καταλήψεις στην ΕΡΤ και νομισαν ότι αν ξεβρακωνόντουσαν στον Καψή θα τελείωνε ομαλα η κατάληψη... το αποτέλεσμα είναι ούτε η κατάληψη να τελειώσει, αλλά και ο Καψής και το ΠΑΣΟΚ του 7% να στελεχώσουν τη ΝΕΡΙΤ... και φυσικά οι ΝΔίτες θα πάρουν για άλλη μια φορά τον πούλο...]

Άπειρο γέλιο προκαλεί η "φοβική ΝΔ" και το γελοίο σινάφι, που διαχειρίζεται τα των προσλήψεων στο δημόσιο, με την αποκάλυψη του taxalia ότι,προκειμένου να επαναπροσληφθεί γνωστή κυρία της ΕΤ3 (η οποία εννοείται ότι είναι "φόλα ΠΑΣΟΚ" και τώρα ΣΥΡΙΖοκοιτάζει), προέβλεψαν φωτογραφικά στο οργανόγραμμα της νέας δημόσιας τηλεόρασης, θέση ...

Τρόμος στη Σουηδία από το ψάρι που δαγκώνει όρχεις!

Οι αρχές έχουν απευθύνει έκκληση στους άνδρες να είναι να μην κολυμπούν γυμνοί γιατί κινδυνεύουν από το ψάρι Πακού, το οποίο έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στους... όρχεις!

Στο τραπέζι της συζήτησης με την Τρόικα η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης

Παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας την περασμένη εβδομάδα απέκλειε το ενδεχόμενο μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, το θέμα φαίνεται να παραμένει ανοιχτό.