16 Αυγούστου 2013

Εκπληκτικο το σκίτσο του Χαντζόπουλου στα Νέα για το θάνατο του 19χρονου

Η εκμετάλλευση του τραγικού συμβάντος:

Αναελεητο ξυλο απ' τα ΜΑΤ στους αναρχοΣΥΡΙΖΑιους, τωρα στο Περιστερι

Για τον πουτσ@ η προσπαθεια τους για νεο Δεκεμβρη του 2008

Έκλεισε η Παναγή Τσαλδάρη από τον Άγιο Αντώνιο μέχρι τη Θηβών

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στο δρόμο που ο 19χρονος Θανάσης έχασε τη ζωή του, όταν «πήδηξε» από το τρόλεϊ δεχόμενος πίεση από τον ελεγκτή που διαπίστωσε ότι δεν είχε εισιτήριο.

Αποκάλυψη-βόμβα για τις τελευταίες δραματικές στιγμές του 19χρονου Θανάση

Μονος του πατησε το κουμπι για την εξοδο κινδυνου ο 19χρονος, η πορτα ομως εκλεισε μολις το αφησε και του επιασε το ποδι με αποτελεσμα να πεσει στο οδοστρωμα... Κανενας δεν τον πεταξε λοιπον στο οδοστρωμα και σιγουρα δεν βρεθηκε στο οδοστρωμα με τον ελεγκτη απο πανω του οπως ελεγε χθες η γιαγια ψευδομαρτυρας των καναλιων... γιατι οσοι μαρτυρες εχουν εμφανιστει στη δικαιοσυνη τα λενε αλλιως και γι' αυτο η εκκληση του πατερα για "μαρτυρες"...

Τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου Θανάση Καναούτη, που οδήγησαν στη μοιραία πτώση του από το τρόλεϊ της γραμμής 12, στο Περιστέρι, την περασμένη Τρίτη, περιγράφει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των ελεγκτών που πραγματοποίησαν την πραγματογνωμοσύνη.

ΦΩΤΟ: Γελαει ο κοσμος με τον Παναγιωταρο...

Δειτε τις χωρες που εχει προτυπο:

Ομιλία του Σαμαρά για τον ήρωα ναυτικό Βελιο

Με ιδιαίτερα θερμά, αληθινά, αλλά και συγκινητικά λόγια μίλησε ο πρωθυπουργός για τον άνθρωπο που με αυτοθυσία έσωσε 29 συνανθρώπους του από βέβαιο θάνατο. Για τον ήρωα ναυτικό, τον «Βέλιο» που έβαλε το ανθρώπινο καθήκον του πάνω ακόμη και από την ζωή του.

BINTEO: Η σκόνη από το μετέωρο της Ρωσίας έκανε τον γύρο της Γης!

Το νέφος σκόνης που δημιουργήθηκε από την έκρηξη ενός μετεώρου επάνω από το Τσελιαμπίνσκ της Ρωσίας τον περασμένο Φεβρουάριο «ταξίδεψε» γρήγορα στην ατμόσφαιρα κάνοντας τον γύρο της Γης μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες. Η πορεία του καταγράφηκε για πρώτη φορά από ερευνητές της NASA οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα «διαστημικά» υπολείμματα εξακολουθούσαν να «περικυκλώνουν» τον πλανήτη μας επί τρεις μήνες μετά το περιστατικό.

ΒΙΝΤΕΟ: Τωρα γιατι δεν τη σβηνεις μονος σου τη φωτια ρε καραγκιοζη;

Πριν απο 20 μερες ο Δημαρχος Θασου πρωτοστατησε στην επανασταση εναντιον του κρατους των Αθηνων που θελει να τα ξεπουλησει ολα κατοπιν οδηγιων των τοκογλυφων. Τοτε ειχαν διωξει τον εκπροσωπο του ΤΑΙΠΕΔ τον οποιο μαλιστα εμποδισαν να μπει στην Πολεοδομια. Τοτε δηλωνε:


Βίαια επεισόδια κατά κληρικών και πιστών στην Πρεμετή της Αλβανίας

«Βία εις βάρος των κληρικών και πιστών της Πρεμετής» καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας. Τα βίαια επεισόδια καταδίκασε και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, τονίζοντας ότι η πρεσβεία και οι προξενικές Αρχές στη χώρα «έχουν λάβει οδηγίες να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς το ζήτημα».

Αρνητική η πρώτη αξιολόγηση γερμανικού οίκου για την Ελλάδα

Ο οίκος αξιολόγησης DBRS άρχισε σήμερα να εκδίδει εκτιμήσεις για την Ελλάδα, το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο της οποίας τοποθέτησε στη βαθμίδα CCC (high) με αρνητική προοπτική.

Ρατσισμός και Αριστερά


(Μνημειο για τα θυματα του κομμουνισμου στις ΗΠΑ)

«Πιστεύω ακράδαντα ότι το χρώμα του δέρματος ενός ανθρώπου ή η θρησκεία του δεν είναι λόγος να τους αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Ένας άνθρωπος πρέπει να κρίνεται από αυτό που κάνει και όχι από τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά»

Αν αναρωτιέστε σε ποιον ανήκει η παραπάνω φράση και το μυαλό σας σας πήγε σε κάποιον φιλόσοφο της Αριστεράς, θα διαψευστείτε γιατί η φράση αυτή ανήκει...

Μεσογειακό Ενεργειακό Αλαλoύμ

του Μάριου Ευρυβιάδη

Τουλάχιστον σε επίπεδο της ευρύτερης πληροφόρησης, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, επικρατεί ένα αλαλούμ αναφορικά με το ζήτημα της ύπαρξης υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο, των αγωγών, και ποια κατεύθυνση και μορφή, κυρίως πολιτική, θα πάρει η εκμετάλλευση του φυσικού αυτού πλούτου από τα δικαιούχα κράτη.

Γελαει ο κοσμος με τη Ραχηλ!! Αφου γλεντησε και ηπιε, ειπε να βγαλει και μια ανακοινωση για το 19χρονο

[Να υποθεσω οτι αυτη εχει επαφη "με το κοινωνικό γίγνεσθαι που δεν επιτρέπει σε ανθρωπους να πληρώσουν το αντίτιμο έστω και ενός εισιτηρίου"... την επαφη την εκανε στα γλεντια οπου γυρνουσε και διασκεδαζε τις προηγουμενες μερες και οπου δεν συναντησε ψυχη...]

Σε «αιχμηρή» δήλωση προχώρησε η βουλευτής και τομεάρχης εξωτερικών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα. Ραχήλ Μακρή για τις δηλώσεις του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, αναφορικά με τον θάνατο του 19χρονου στο περιστατικό με το τρόλεϊ στο Περιστέρι.

Μιχελάκης: Πρωτοφανές το ατύχημα της ΔΕΗ στη Σαντορίνη-Μεχρι αυριο θα εχει αποκατασταθει η βλαβη

«Πρωτοφανές» χαρακτήρισε το ατύχημα με το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Σαντορίνη που βύθισε στο σκοτάδι το νησί ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Για δολοφονία εκ προμελέτης θα δικαστεί ο Πιστόριους

Δύσκολα τα πράγματα για τον Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου 2013.

Τη Δευτέρα ο 26χρονος παραολυμπιονίκης πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου, μετά από την αναβολή που ζήτησε και έλαβε η υπεράσπισή του τον περασμένο Ιούνιο, προκειμένου να εξετάσει τη δικογραφία.

Κεδίκογλου: Τυμβωρυχία απ' τον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανακοίνωση του για τον θάνατο του 19χρονου στο περιστέρι έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για κομματική εκμετάλλευση ενός τραγικού περιστατικού.

ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιές σε κάδους στο Περιστέρι και επίθεση σε λεωφορείο κατά την κηδεία του 19χρονου

Φωτιές σε κάδους απορριμμάτων άναψαν στο Περιστέρι άγνωστοι κατά τη διάρκεια πορείας απο το νεκροταφείο όπου κηδεύτηκε ο 19χρονος στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από το τρόλεϊ, έπειτα από διαπληκτισμό με ελεγκτή καθώς δεν είχε εισιτήριο.

Υποχρεωτικη στείρωση διανοητικά ανάπηρου άνδρα στη Βρετανία!

Βρετανικό δικαστήριο έκρινε σήμερα ότι ένας 36χρονος διανοητικά ανάπηρος άνδρας, ο οποίος δεν είναι σε θέση αν χρησιμοποιεί μέσα αντισύλληψης, θα υποβληθεί σε στείρωση “για το συμφέρον του”, μια απόφαση που θεωρείται ιστορικής σημασίας για τη χώρα.

Προφυλακιστέες για το θάνατο του βρέφους, οι δύο αλβανιδες σκυλες

Προφυλακιστέες κρίθηκαν, η 20χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό την περασμένη Δευτέρα σε χωματερή των Λεχαινών Ηλείας, όπως και η 44χρονη γιαγιά του.

Σταθόπουλος (γ.γ. Μεταφορών): Χρειάζεται ψυχραιμία όσον αφορά τον θάνατο του 19χρονου

Ψυχραιμία προς κάθε κατεύθυνση, για το θέμα του θανάτου του 19χρονου, συστήνει ο γ.γ. του υπουργείου Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος, μιλώντας στον Σκάι.

BINTEO: Ο ελληνας ιερεας του αεροπλανοφορου Harry Truman

Ενταξει, δεν τα πιανει και ολα με την πρωτη αλλα το προσπαθει ο Γιαννης Καλαντζής, ελληνορθοδοξος παπας του αεροπλανοφορου Χαρρυ Τρουμαν που τις προηγουμενες μερες ειχε σταθμευσει εξω απ' τη Σουδα  ... Δειτε τον:

ΦΩΤΟ-Απλά δεν υπάρχει: Η πιο… επική ελληνική αγγελία που έχετε δει ποτέ!

Δείτε τη:

ΦΩΤΟ: Πουκαμισο ελληνικη σημαια... και το φοραει ξενος

Έναν από τους λάτρεις της χώρας μας που το λέει και το δείχνει ανακάλυψε ο βουλευτής της Ν.Δ. και τον αποθέωσε στο facebook και στο twitter του!

Όπως ξέρουμε όλοι, εκατομμύρια είναι οι τουρίστες που καταφτάνουν στη χώρα μας αυτή την περίοδο λόγω καλοκαιριού. Δεν είναι όμως λίγοι, από ότι φαίνεται, αυτοί που έρχονται και δεν είναι απλά τουρίστες αλλά και φιλέλληνες!

Το «εισιτήριο» του λαϊκισμού!


«Το εισιτήριο παρακαλώ.»

Δεν είχε… Δεν είχε χρήματα ν’ αγοράσει εκείνο το πρωί; Δεν είχε ποτέ χρήματα να αγοράσει εισιτήριο; Δεν αγόραζε ποτέ, είχε - δεν είχε; Δεν θα το μάθουμε, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία να το μάθουμε τώρα πια… Τα άλλα τα ξέραμε από καιρό. Ότι ζούμε σε μια κοινωνία που ο λαϊκισμός και η υποκρισία περισσεύουν, μια κοινωνία που φόρτωσε ήδη την ψεύτικη ευδαιμονία της στην επόμενη γενιά, ζητώντας να την ξεπληρώσουν τα άνεργα παιδιά της…

Πανω απ' ΣΚΑΙ και ALPHΑ η ΔΤ!!

Τουλαχιστον τις ωρες που μεταδιδει το Παγκοσμιο Πρωταθλημα στιβου:

ΦΩΤΟ: Επικη "επιθυμια" πανω σε μνημα!

Δειτε τη:

Γεροντοπουλος κοβει την κορδελα στα εγκαινεια του σπιτιου του Κεμαλ...

[Νορμαλ πραματα... οπως θα εκοβε την κορδελα και ο τουρκος ΥΦΥΠΕΞ σε καποιο ανακαινισμενο σπιτι του Κολοκοτρωνη...]

Ο τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Ομέρ Τσελίκ και ο έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος εγκαινίασαν από κοινού το ανακαινισμένο σπίτι του ηγέτη των Τούρκων στη Θεσσαλονίκη. Δείτε φωτογραφίες

Εργαζομενοι ΗΣΑΠ: Να αφαιρουνται απ' τους μισθους μας τα προστιμα στους "τζαμπατζηδες"

Ενταξει λεμε και καμια μαλακι@ για να γελασουμε αλλιως θα παλαβωσουμε σ' αυτη τη χωρα!! 1 ευρω εισιτηριο και χαλαρους ελεγχους ζητανε τα λαμογια που φυσικα δεν μας λενε που θα βρεθουνε τα λεφτα να πληρωθουν τις μισθουλαρες τους αν αυξηθουν οι τζαμπατζηδες... αλλα ξεχασα: "να πληρωσουν τα ελλειμματα οι βιομηχανοι" θα πουνε...

Τη «βαθιά τους θλίψη» για τον τραγικό θάνατο του 19χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από την πτώση του από τρόλεϊ το βράδυ της περασμένης Τρίτης εκφράζει με ανακοίνωσή τής η Ένωση Εργαζομένων στον ΗΣΑΠ - Σωματείο Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης στη ΣΤΑ.ΣΥ.

Ισινμπάγεβα: Παρερμηνεύτηκαν τα σχόλιά μου, λέει μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις

Στη σκιά της θύελλας αντιδράσεων που ξεσήκωσε με τη δημόσια υποστήριξη του αμφιλεγόμενου νόμου που ποινικοποιεί αυτό που το Κρεμλίνο βαφτίζει ως «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα» και της κριτικής που άσκησε σε δύο συναθλήτριές της, η χρυσή Ολυμπιονίκης Ελένα Ισινμπάγεβα εμφανίστηκε να επιχειρεί να κατευνάσει το σάλο λέγοντας πως μπορεί να «παρερμηνεύτηκαν» τα σχόλιά της που έγιναν στην αγγλική γλώσσα.

Οριστικά και αμετάκλητα στο Champions League θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ

Οριστικά και αμετάκλητα στο Champions League θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα αναστολής τιμωρίας αποκλεισμού της Μέταλιστ από το CAS.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε σχετικά με την ευχάριστη εξέλιξη, με ανακοίνωσή της στη σελίδα της στο facebook.

Θερμοκρασία Σιβηρίας στις σχέσεις Αθήνας – Μόσχας

Με ψυχρότητα αντιμετωπίζουν οι Ρώσοι το αίτημα Σαμαρά για μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου. Στον αέρα η επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σ. Λαβρόφ στην Αθήνα μετά τις εξελίξεις με τη ΔΕΠΑ. Γιατί θεωρείται απίθανη η επίσκεψη Σαμαρά στη Μόσχα.

Δήμαρχος της ΔΗΜΑΡ, πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ... πάει στη Χρυσή Αυγή;

Δυσφορία για την στάση του από ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρούν να τον προσεγγίσουν

Τη δυσαρέσκεια της ΔΗΜΑΡ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο επιχειρεί να προσεγγίσει, έχει προκαλέσει η απροθυμία του δημάρχου της...

Μπραβο κουκλες!! Σέρρες: Δύο 15χρονες βρήκαν 450 ευρώ και τα παρέδωσαν στην αστυνομία

Δύο 15χρονες από τις Σέρρες παρέδωσαν μαθήματα ήθους και αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για την υπόλοιπη χώρα εν μέσω κρίσης.

Όλη η αλήθεια για το επεισόδιο με τη νεαρή εκπαιδευτικό και τον Παπούλια

[Υπερβαλλοντα ζηλο εδειξε η φρουρα του Παπουλια με αποτελεσμα να βγουν οι γραφικοι να γραφουν για αποδοκιμασια Παπουλια στη Λευκαδα...]

Τι έγραφε στην επιστολή που ήθελε να παραδώσει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στο Νυδρί ανήμερα της Παναγίας

Τρομοκρατημένοι οι Χριστιανοί της Αιγύπτου

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Το αντάρτικο πόλης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, δηλαδή του πολιτικού Ισλάμ που ανθίσταται στην ιστορική περιθωριοποίησή του, και αρνείται να συμμετάσχει παραγωγικά στη νέα πραγματικότητα η οποία διαμορφώθηκε στην Αίγυπτο μετά την ανατροπή του Μοχάμεντ Μόρσι από τον στρατό, σε ένα πραξικόπημα που βαφτίστηκε “διόρθωση επανάστασης” ακόμη και από τον Λευκό Οίκο, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία, έως τρόμο στους Χριστιανούς της χώρας των Φαραώ.

Υπηρχε και τοτε "υπερθερμανση" κυριε; "Ο Μυκηναϊκός πολιτισμός κατέρρευσε από παρατεταμένη ξηρασία 300 ετών"

[Αλλη μια αποδειξη για τις παπαριες περι υπερθερμανσης λογω βιομηχανιας και δραστηριοτητας του ανθρωπου... παντα υπηρχαν περιοδοι αυξησης και μειωσης της θερμοτητας...]

Ερευνητές έριξαν φως στο μυστήριο για το πως εξαφανίστηκαν πολιτισμοί της Ανατολικής Μεσογείου, όπως ο Μυκηναϊκός, πριν από περίπου 3.200 χρόνια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα επιστημονική γαλλο-βελγική έρευνα, η κατάρρευσή τους οφείλεται στις αλλαγές του κλίματος. Ειδικότερα μια παρατεταμένη ξηρασία διάρκειας περίπου 300 ετών ήταν κυρίως υπεύθυνη για την κατάρρευση των Μυκηναίων, των Χετταίων της Ανατολίας και άλλων πολιτισμών της Ύστερης Εποχής του Χαλκού.

Γη και ύδωρ δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για να διορισθούν γιατροί στο Αιγαίο

Γη και ύδωρ δίνει το υπουργείο υγείας στους νέους γιατρούς ώστε να στελεχωθούν τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας των ακριτικών περιοχών του Αιγαίου.

Μετά την άρνηση των νέων γιατρών να διοριστούν στις ακριτικές περιοχές γεγονός που προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία τόσο στοςυ μόνιμους κατοίκους όσο και στους τουρίστες ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται αποφασισμένος να....

Ακύρωσαν την εκλογή υποψήφιας στο Δημοτικό Συμβούλιο πόλης του Ιράν επειδή ήταν πολύ... σέξι

Παρά το γεγονός ότι έλαβε περισσότερες από 10.000 ψήφους στις εκλογές του Ιουνίου, τερματίζοντας 14η ανάμεσα σε 163 υποψηφίους και κερδίζοντας θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο πόλης, η οποία βρίσκεται 160 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Τεχεράνης, η 27χρονη μηχανικός και σχεδιάστρια ιστοσελίδων Νίνα Σιακχάλι Μοράντι ειδοποιήθηκε ότι είναι υπερβολικά σέξι για να αναλάβει καθήκοντα.

Η καθωσπρεπει ΝΔ γλυφει τους κομμουνιστες-Κουμουτσάκος: Να περιφρονηθουν οι εξυπνακιστικες διανοουμενες φωνες για "τζαμπατζηδες"

[Ενταξει το οτι ο νεαρος ηταν μαθητης και οχι ανεργος οπως ελεγε ΄η οτι οι γονεις του δεν ηταν ανεργοι οπως ψευδως δηλωσε δεν φαινεται να απασχολει τον καθωσπρεπει φυτευτο ΝΔιτη Κουμουτσακο εις τας Βρυξελλας... ειναι πολυ μακρια και κινειται απο μικρος εκτος ελληνικης κοινωνιας (ειδικα σαν υπαλληλος του ΥΠΕΞ) για να ξερει οτι στο Καφρισταν υπαρχει "κινημα επαγγελματιων τζαμπατζηδων" που ζουν και τρεφονται εις βαρος των ηλιθιων που πληρωνουν...]

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος παρέθεσε την άποψή του για το τραγικό περισταστικό με τον 18χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του στο Περιστέρι, όταν προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων σε ένα τρόλεϊ.

Απίστευτο! Σκηνοθετημένες οι εικόνες με τους νεκρούς ισλαμοφασιστες στην Αίγυπτο; (video)

Ενα περίεργο βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο το οποίο φαίνεται να είναι σκηνοθετημένο από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και δείχνει κόσμο να διαδηλώνει, κρατώντας πανό, κάποιοι από αυτούς είναι τραυματισμένοι στο έδαφος και άλλοι τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Στη Σαντορίνη Μιχελάκης, Κεφαλογιάννη με εντολή Σαμαρά

Τα συνεχόμενα προβλήματα που έχουν προκύψει με την ηλεκτροδότηση της Σαντορίνης, στην ακμή μάλιστα της τουριστικής περιόδου, ανάγκασαν τον Αντώνη Σαμαρά να δώσει εντολή στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη να μεταβούν στο νησί για να συντονίσουν τις ενέργειες αποκατάστασης της ζημιάς στη τοπική μονάδα της ΔΕΗ.

Βιντεο διαφήμιση για την Κρήτη: Το «ταξίδι» για τα Μάταλα

[Αν δεν εγραφε και τα Σκοπια σαν "Μακεδονια" θα ηταν ακομα καλυτερη....]

Μια πραγματικά εκπληκτική διαφήμιση για τα Μάταλα και την Κρήτη γίνεται με φιλμάκι του Σκοτ Τσάλμερς και τη μουσική του Χάρι Κέιουορθ, οι οποίοι καλούν τον κόσμο να πάει στα Μάταλα το 2014. Εκεί που πλέον οι γενιές των χίπις, των παιδιών των λουλουδιών συναντούν τους νέους από κάθε γωνιά του κόσμου.

Έφοδος ΣΔΟΕ στο ξενοδοχείο του ηλιθιου μετά την εμφάνισή του στην Ξάνθη

Αιφνιδιαστική έφοδο στο ξενοδοχείο του Καζίνο Ξάνθης, όπου διέμενε, δέχτηκε ο γνωστός ηλιθιος Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος τραγουδούσε το βράδυ της Τετάρτης, παραμονής του Δεκαπενταύγουστου, σε κέντρο διασκέδασης της πόλης.

Γεωργιάδης: Δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ

Για το πρόγραμμα δωρεάν περίθαλψης 100.000 ανασφάλιστων πολιτών μίλησε νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε μάλιστα πως μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει το υπουργείο πόσοι ακριβώς είναι οι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ.

ΦΩΤΟ: Σύντροφε, αυτό ισχύει και για τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ ή για τους άλλους;

Ο γνωστός πρώην ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑίος (φωτο αριστερά)  που από dj έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου επί ΠΑΣΟΚ (φανταστείτε τι έγλυψε...) ρωτάει αν υπάρχει εισαγγελέας να μπουζουριάσει κάποιον που βρίζει το Ισλάμ... Ει ψιτ, σύντροφε:

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΕροψεκασμένων: Αυτό είναι το σπίτι του ελεγκτή!!! ΦΩΤΟ!

Οι ΑΝΕΛ δημοσίευσαν αποκλειστική φωτό του σπιτιού του ελεγκτή. Ποιός θα αμφισβητήσει πλέον την μασονική του ιδιότητα;

ΦΩΤΟ: Επιτέλους, έφτιαξε τα δόντια του!

Δείτε ποιος:

Ρατσιστική στοχοποίηση ελλήνων μουσουλμάνων από πατσαβουροφυλλάδα της Θράκης


Δείτε τι έκανε ο γνωστός φασίστας Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ:

Θα θυμάστε ασφαλώς όλον τον θόρυβο που έγινε (και εξακολουθεί να γίνεται) στη Θράκη σχετικά με τον λεγόμενο «νόμο των 240 ιμάμηδων», με τον οποίο έχει φρυάξει η τουρκόφρων πλευρά της μειονότητας, απαιτώντας τη μη εφαρμογή του. Και επειδή η πρώτη φάση των αιτήσεων έχει ήδη γίνει και πλησιάζει πλέον η ώρα της εφαρμογής, οι αντιδράσεις αυτές πολλαπλασιάζονται. Και ο πρόξενος διαλαλεί, όπου εμφανίζεται, την ανάγκη να αποσυρθεί ο νόμος και οι ψευτομουφτήδες φωνάζουν σε όλους τους τόνους τη λέξη «αντίσταση» απέναντι στο ελληνικό κράτος και πάμπολλοι ακόμη πολιτευτές και έτεροι χαφιέδες της Άγκυρας στη Θράκη λένε ότι δεν θα εφαρμοστεί.

Τι έγινε λοιπόν;

Θλίψη για το πανέμορφο μοντέλο που πέθανε, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία της πνοή άφησε εχθές σε νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, Τζία Έιλμαντ, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τη Δευτέρα το βράδυ.

Στηρίζει τον αντί-γκέι νόμο Ισινμπάγεβα!

Η Γελένα Ισινμπάγεβα επέκρινε την κίνηση της αθλήτριας του ύψους, Έμα Γκριν Τρεγκάρο, να στηρίξει την ρωσική γκέι κοινότητα, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως ασεβή.

Η Τρεγκάρο πήρε μέρος στα προκριματικά του ύψους την Πέμπτη (15/8) στο στάδιο Λουζνίκι, έχοντας...