19 Αυγούστου 2013

Εγραψε σημείωμα με λογότυπο της ΕΛΑΣ για να βρει τα κυλοτακια της! [εικόνα]

Ένα σημείωμα γραμμένο σε σελίδα ημερολογίου της Ελληνικής αστυνομίας κάνει το γύρο του Facebοok. Αγνωστη κοπέλα αναζητά τα εσώρουχά της με ανορθόδοξο τρόπο.

Δημοσιογράφος επαναστάτης του κ@λου... ιδρυτής ΜΚΟ που ερευνάται απ' τον εισαγγελέα

Ο γνωστός ΠΑΣΟΚος δημοσιογράφος Άγγελος Μοσχόβας κάνει στο twitter ως επι το πλείστον, επαναστατική πλακίτσα. Έτσι λοιπόν καλεί τον ελεγκτή "να πα να γαμηθε@" (για την ακρίβεια αναδημοσιεύει άρθρο με τον εν λόγω τίτλο)

Σίγουρα! Να πάει να γαμηθεί ο ελεγκτής των 800 ευρώ για να διαμορφώνει την επαναστατική άποψη ο Αγγελάρας που επί Σημίτη εκτός από δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, τσίμπαγε και την αργομισθία...

ΦΩΤΟ: Το νεο προεκλογικο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Με τον Αλ΄΄εξης σε ρολο ελεγκτη και τον Μηλιο σε ρολο οδηγου:

ΒΙΝΤΕΟ: Φανταστειτε και να μην ειχε σκοτωσει και κανα μυριο Ελληνες...

Ενταξει μεταξυ μας τωρα: ο χωρος του προξενειου τους θεωρειται τουρκικο εδαφος και μπορουν να κανουν οτι θελουν... αλλα οσο να 'ναι ενοχλει η ιδεα του προδοτη Βενιζελου να τον κανουμε επισημο συνομιλιτη μας. Δριτε το βιντεο:

Το ΥΠΟΙΚ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για το ΤΑΙΠΕΔ

Στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη απουσία κοινοβουλευτικού και κοινωνικού ελέγχου του ΤΑΙΠΕΔ, απαντά το υπουργείο Οικονομικών, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων στοιχεία που αφορούν σε έλεγχο από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές και απαντήσεις σε ερωτήσεις βουλευτών.

Πως εγινε ετσι ο Ανδρέας Μικρούτσικος; Ουτε ναρκομανης να 'τανε! [εικόνα]

Ο πάλαι ποτέ τηλεπαρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος πραγματοποίησε πρόσφατα μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του και προκάλεσε έκπληξη με το πόσο έχει αλλάξει.

ΒΙΝΤΕΟ με τα αγρια επεισόδια στην Πρεμετή – Επίθεση στο ελληνικό προξενείο στο Αργυρόκαστρο

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προβαίνει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κατά της αλβανικής Κυβέρνησης, για τα νέα επεισόδια που έγιναν και σήμερα Δευτέρα στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου στην Πρεμετή, όταν άνδρες ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας προσπάθησαν να εμποδίσουν ελληνορθόδοξους πιστούς και κληρικούς από το να εισέλθουν στην εκκλησία.

Εληξε η ομηρία στο δημαρχείο στη Γερμανία – Μπουκαρε η αστυνομία

Οι ειδικές δυνάμεις της γερμανικής αστυνομίας έβαλαν τέλος στην ομηρία στο δημαρχείο του Ινγκολσταντ. Με έφοδό τους, απευλευθερώθηκαν οι δύο άνθρωποι που κρατούσε τις τελευταίες ώρες ένας 24χρονος που ήταν οπλισμένος.

Χοχοχο! Γατακια περαστικα! H EBU σταματάει την διαδικτυακή και δορυφορική αναμετάδοση της ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος η μετάδοση από την EBU...

Στις 9 το πρωί της Τετάρτης, η EBU, θα σταματήσει την αναμετάδοση του προγράμματος που εκπέμπει η...παλιά ΕΡΤ, τόσο από τον δορυφόρο, όσο και από το επίσημο site της.

Ποσο μαλακ@ς εισαι ρε φιλε;;; «Σκοτώνω την κόρη μας για να ζεις με το βάρος του θανάτου της»!

Σοκάρει το περιεχόμενο χειρόγραφου σημειώματος που φέρεται να άφησε ο 47χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος στις 12 Αυγούστου, είχε πυροβολήσει την 17χρονη κόρη του μέσα στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο Αργος αποπειρώμενος ακολούθως να αυτοκτονήσει.

ΒΙΝΤΕΟ: Η χαρά των κοπριτων ο θάνατος του 19χρονου

Τα ειπες ολα μεγαλε δημιουργε! Δειτε το:

Τα... φαντάσματα κρατούν τον Ιάπωνα πρωθυπουργό μακριά από την επίσημη κατοικία του

Εννιά μήνες έχουν περάσει από την επανεκλογή του Σίνζο Αμπε, αλλά ο Ιάπωνας πρωθυπουργός ακόμη δεν έχει μετακομίσει στην επίσημη κατοικία του. Αντίθετα, επιμένει να μένει στο δικό του σπίτι και να πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο. Ο λόγος; Φοβάται τα φαντάσματα!

ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Η Μέταλιστ πάει στη Γερμανία για... το ματς με τη Σάλκε

Η UEFA απέκλεισε την Μέταλιστ από τα πλέι οφ του Champions League με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη θέση του, οι Ουκρανοί προσέφυγαν στο CAS χωρίς να δικαιωθούν, ωστόσο έχουν καταθέσει νέα ένσταση στο CAS υποστηρίζοντας ότι έχουν νέα στοιχεία που τους δικαιώνουν. Την ίδια στιγμή ανακοινώνουν ότι η αποστολή της ομάδας για τη Γερμανία εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Σάλκε θα αναχωρήσει κανονικά!

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ μετά από επιστολή του ΔΣΑ

Στη διερευνώμενη υπόθεση για τη διόγκωση του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ παρενέβη ο Αρειος Πάγος, μετά από σκληρή επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στην επιστολή την οποία υπογράφει ο πρόεδρος, Γ.Αδαμοπουλος, γίνεται αναφορά στις καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά για την συμπεριφορά της ανακρίτριας και ζητείται η παρέμβασή του Αρείου Πάγου «προκειμένου να αποφευχθεί μία – συνήθης για τα ελληνικά δεδομένα – διεκπεραιωτική διαδικασία και να πραγματοποιηθεί επιτέλους μία ουσιαστική και ενδελεχή διερεύνηση όσων καταγγέλλονται».

Ο Άδωνις "τελειώνει" τα νοσήλεια των παράνομων μεταναστών! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Γεωργιάδης: Δεν θα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τους λαθρομετανάστες - Εντολή σε όλα τα νοσοκομεία να καταγραφούν ακριβή στοιχεία για τις επισκέψεις λαθρομεταναστών

"Αμ έρχονται παράνομα χωρίς να τους έχει καλέσει κανείς, αμ και νοσηλεύονται δωρεάν στα νοσοκομεία" είχε δηλώσει ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης τον Οκτώβριο του 2010.

Πρεμετή:Νέα επεισόδια μεταξύ ανδρών σεκιούριτι και Ελληνορθοδόξων

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στην Πρεμετή, όπου εκατοντάδες ορθόδοξοι κάτοικοι της πόλης συγκρούστηκαν, σήμερα, με τις δυνάμεις της ιδιωτικής αστυνομίας που ήταν παρατεταγμένες έξω από το ναό των Εσοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΒΙΝΤΕΟ: Αλβανος ηλιθιος καίγεται την ώρα που προσπαθεί να κάψει σημαία της Χρυσής Αυγής...

Πέντε αλβανικά κοπρόσκυλα επιχείρησαν να κάψουν σημαία της Χρυσής Αυγής, ως... απάντηση για τη δυναμική παρουσία Ελλήνων Εθνικιστών στην κατεχόμενη Χιμάρα. Το βίντεο προκαλεί φοβερό γέλιο στο 0.45 όταν ο αλβανός καραγκιόζης που προσπαθεί να κάψει τη σημαία με τον μαίανδρο, καίγεται ο ίδιος!

Το φαινόμενο déjà vu

Το déjà vu είναι σπάνιο φαινόμενο, αλλά όταν συμβαίνει το καταλαβαίνουμε. Είναι αυτό που μπορεί να περπατάς σε μια πόλη την οποία επισκέπτεσαι πρώτη φορά και ξαφνικά γνώριμες εικόνες έρχονται στο μυαλό, σαν να φωνάζουν ότι έχεις ξανάρθει σε αυτό το μέρος. Όμως δεν έχεις ξαναπάει, άρα τι συμβαίνει;

ΦΩΤΟ: Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες


Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες

Το καλοκαίρι είναι η χαρά των παπαράτσι, που στήνουν υπομονετικά καρτέρι στις παραλίες, με τις φωτογραφικές μηχανές έτοιμες να απαθανατίσουν τα καλίγραμμα κορμιά της εγχώριας show biz. Φυσικά, για να ενημερωθεί το φιλοθεάμον κοινό, το οποίο δεν χορταίνει να βλέπει τις ζωές των άλλων και κυρίως των επώνυμων κυριών.
Απολαύστε τις:

ΦΩΤΟ: Ξεκινησε προβες για το νεο δελτιο του STAR ο Νικολακης

Ακονιζει τη μασελα του λαικισμου ο Νικολακης και απο τη βιλα της Εκαλης συμπασχει... βεβαια γελανε μαζι του μεχρι και οι αναρχικοι αλλα ο παρας να τρεχει κι ας γελαει ολη η Ελλαδα:

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την πώληση της Εταιρίας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού

Ανεπηρέαστο φαίνεται πως είναι το έργο του ΤΑΙΠΕΔ από την απομάκρυνση του Στέλιου Σταυρίδη, καθώς το ταμείο ανακοίνωσε την έναρξη διεθνούς διαγωνισμού για την απόκτηση του 100% του μετοχικού της Ελληνικής Εταιρίας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε..

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: "Ξαναζούμε τον εφιάλτη του 1967" (ΒΙΝΤΕΟ)

Για «γεγονός που ξύπνησε οδυνηρές αναμνήσεις αθλιότητας» έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος σχολιάζοντας από άμβωνος τα όσα δραματικά συνέβησαν στον ορθόδοξο Ναό της Πρεμέτης.


ΒΙΝΤΕΟ-O "Αιγύπτιος Ρέμος" (δηλ. η χωρα φλεγεται κι αυτος τα τσεπωνει) στη Μύκονο

Ο Aμρ Ντιάμπ ή αλλιώς ο "Αίγυπτιος Ρέμος" όπως τον αποκαλούν, θεωρείται το σύγχρονο πρόσωπο της ποπ μουσικής βιομηχανίας της Αιγύπτου.

Γιάννης Βρούτσης: «Τα ψέματα τέλειωσαν, τα πρόστιμα θα επιβάλλονται επιτόπου»

Αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και να μην χαριστεί σε κανένα εμφανίζεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εργασίας που ανακοίνωσε σήμερα τα τσουχτερά πρόστιμα που θα επιβάλλονται σε όσους εργοδότες απασχολούν ανασφάλιστους εργαζόμενους. Πρόστιμα που θα αγγίζουν και τις 10.550 ευρώ ανά εργαζόμενο.

Νταξ' η μαλακια βαραει κοκκινο: "Στο Κοκκινο" βγηκε ΣΥΡΙΖΑιος καθηγητης να πει οτι οδηγος και ελεγκτης σκοτωσαν το 19χρονο!!!

[(Στη φωτο ο "χλιμιντζουρας" πιτσιρικας που συμφωνα με τον εμπειρογνωμονα της πλακας δεν μπορουσε να τραβηξει το μπουτον κινδυνου!)
 
Δεν υπαρχει σωτηρια για τη χωρα οταν δηθεν Καθηγητης βγαινει σε κομματικο ραδιοφωνο και λεει οτι οδηγος και ελεγκτης πεταξαν εξω απο το τρολευ τον 19χρονο (η 18χρονο, κανεις δεν ξερει) και ουσιαστικα τον σκοτωσαν!! Ο "καθηγητης" δεν ηταν παρων αλλα "ξερει" γιατι "ολοι αυτο λενε"!! Μιλαμε για το επιχειρημα!! Ποιοι ειναι οι "ολοι γι αυτο λενε" δεν μπορουμε να καταλαβουμε οταν ακομα και η μια "μαρτυρας" των καναλιων (αληθεια η γιαγια "μαρτυρας" πηγε να καταθεσει στον εισαγγελεα;)...

O Γιώργος Μουρούτης υπερασπίζεται τον Σμαραγδή και χλευαζει τον Σταθη Δρογωση

[Ρε παιδια ποιος ειναι αυτος ο Σταθης Δρογωσης; Εγω ειμαι ασχετος η αυτος ειναι ανυπαρκτος; Τραγουδαει σε κανα μαγαζι να παμε να τον δουμε να του πεταξουμε κανα πιατο;]

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, επιλέγει το twitter για να υπερασπιστεί τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την μαντινάδα του που αφιέρωσε στον πρωθυπουργό.

Πολίτες αποδοκίμασαν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στη Μεσσηνία

Κάτοικοι και παραθεριστές στην περιοχή Μάραθο ειρωνεύτηκαν υπαλλήλους του ΣΔΟΕ που πραγματοποιούσαν ελέγχους στα καταστήματα της περιοχής

Έλεγχο σε κατάστημα στο Μάραθο Μεσσηνίας, έκαναν χθες το βράδυ υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, την ώρα που στο χωριό υπήρχε πολύς κόσμος καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η Γιορτή της Σαρδέλας

ΤτΕ: Πλεόνασμα 663 εκατ. στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

Πλεόνασμα ύψους 663 εκατ. ευρώ, παρουσίασε τον Ιούνιο, το ισοζύγιο τρεχουσων συναλλαγων, (έναντι πλεονάσματος 73 εκατ. τον Ιούνιο του 2012) σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Η CIA παραδέχεται ότι ήταν πίσω από το πραξικόπημα στο Ιράν στις 19 Αυγούστου του 1953 [εικόνες]

Ηταν 19 Αυγούστου του 1953 όταν οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία ανέτρεπαν τον πρωθυπουργό του Ιράν Μοχάμεντ Μοσαντέκ, καθορίζοντας για 60 χρόνια έναν αμερικανο-περσικό πόλεμο που κορυφώθηκε με την εισβολή στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη το 1979 (η Οσκαρική ταινία Argo). 60 χρόνια μετά η CIA το παραδέχεται.

Μπραβο ρε Σερραιοι! Ελληνικό γιαούρτι στη Μ.Βρετανία από την ΚΡI - ΚΡΙ


Την έναρξη της συνεργασίας της με την αγγλική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Waitrose ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ανάπτυξη στις αγορές του εξωτερικού.

Αυστραλία: Κλινικά νεκρή για 40 λεπτά, κι όμως... επανήλθε στη ζωή!

Σίγουρα αυτή η γυναίκα έχει πολλά να διηγηθεί... Η 41χρονη Vanessa Tanasio από την Αυστραλία ήταν κλινικά νεκρή για 42 λεπτά και επανήλθε στη ζωή. Η γυναίκα εισήχθη σε νοσοκομείο της Μελβούρνης την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ η μία από τις βασικές της αρτηρίες ήταν κλειστή. Λίγη ώρα αργότερα υπέστη καρδιακή ανακοπή και κρίθηκε κλινικά νεκρή.

Telegraph: Ανγκελα Μέρκελ, η βασίλισσα της Ευρώπης, που έβγαλε ακόμα και την ανάπηρη Ελλάδα από την εντατική


«Η Ανγκελα Μέρκελ επελαύνει». Ο αρθρογράφος της Telegraph Ντάνιελ Τζόνσον εξηγεί πως μία χημικός που περιφρονεί τη λάμψη σε σημείο που γίνεται είδηση όταν επιτέλους φορά καινούριο ρούχο έγινε η πιο ισχυρή, η πιο σεβαστή πολιτικός στον κόσμο. Τιτλοφορεί μάλιστα το άρθρο του «Μέρκελ, η βασίλισσα της Ευρώπης».

Η πουστ@ρα του κερατα κραζει τη Διβανη!

Σκληρές κατηγορίες κατά της Λένας Διβάνη εξαπέλυσε η γνωστη πουστρα (προσοχη! οχι "ομοφυλοφιλος" αλλα πουστρα με ολη τη σημασια της λεξης, που αλλωστε εχει δηλωσει οτι δεν τον πειραζει να τον λενε "πουστη"-δειτε το βιντεο στο τελος) Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, ο οποίος απαντώντας στο άρθρο της στο οποίο υποστηρίζει πως δεν ήξερε για τον θάνατο του 19χρονου όταν τον χαρακτήρισε τζαμπατζή, την αποκαλεί «κρατικοδίαιτη και κομματικοποιημένη μετριότητα, μικρονοΪκή», ενώ παράλληλα την κατηγορεί για καθωσπρεπισμό και εξουσιολαγνεία.... ποιος ο ρατσιστης που οταν εβγαινε στο Fame Story (δειτε το βιντεο) αποκαλουσε τη Μπογκοτα "γυφτισα"...

Τα εστειλε αδιαβαστα τα αναρχοκομμουνια ο Σμαραγδής: Ο Σαμαράς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή, στην κατάλληλη θέση

Παρά τον ορυμαγδό των αντιδράσεων που προκάλεσε η μαντινάδα του με την οποία εκθείαζε τον Αντώνη Σαμαρά το περασμένο Σάββατο στην Πύλο, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής υπεραμύνεται της μαντινάδας και των απόψεων του.

Πειτε μας ποσο σας τσουζει ρε μαλακ@ς Αγγλοι;; "Reuters: Ο τουρισμός έδωσε «ανάσα» στην ελληνική οικονομία γι'αυτό παρουσιάζει πλεόνασμα"

Βαθιά «ανάσα» στην ελληνική οικονομία έδωσε ο τουρισμός της χώρας τον Ιούνιο, καθώς σύμφωνα με την τράπεζα της Ελλάδος, το πλεόνασμα της χώρας αυξήθηκε στα 663 εκατομμύρια ευρώ από τα μόλις 73 εκατ. του Ιουνίου του 2012.

H ανακοίνωση των αγοραστών του 902

Ο τηλεοπτικός σταθμός 902 αγοράστηκε από κυπριακη off shore.

Ο Γιάννης Μπούρας, ο πληρεξούσιος δικηγόρος των αγοραστών ανακοίνωσε:

«Κύριοι,

H Μαρία Μενούνος παλεύει με την Ελλάδα στο στήθος

Η παρουσιάστρια μας έδειξε τις δεξιότητές της στην πάλη στο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών στο Λος Άντζελες
Τις δεξιότητές της στην πάλη μας έδειξε χθες η Μαρία Μενούνος στο ετήσιο σόου για το Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών, WWE, στο Λος Άντζελες.

Γραφημα: Το διαστρικό ταξίδι του Voyager 1

Δειτε το:

Η Αίγυπτος απειλεί την Τουρκία ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Δεν είμαστε μόνον εμείς που χαρακτηρίζουμε ανόητη την τουρκική εξωτερική πολιτική που ασκείται με στενά ιδεολογικά κριτήρια ή για την ακρίβεια κριτήρια σοβινισμού και θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Είναι κυρίως Τούρκοι πολιτικοί αναλυτές και διανοούμενοι, που βλέπουν την παραδοσιακή τουρκική εξωτερική πολιτική να μετατρέπεται σε ακολούθημα του ισλαμικού νεοοθωμανικού οράματος Ερντογάν-Νταβούτογλου, που στην περίπτωση της Αιγύπτου μάλλον δίνει τα ...ρέστα του!

ΣΕΤΕ: Ρεκόρ αφίξεων από Ρώσους και Ουκρανούς

Πάνω από 1,2 εκατομμύρια Ρώσοι και 200 χιλιάδες περισσότεροι Ουκρανοί επέλεξαν την Ελλάδα ως προορισμό για τις διακοπές τους

Μεγάλο κομμάτι των φετινών τουριστικών αφίξεων στην Ελλάδα προέρχεται από την Ρωσία, την Τουρκία και την Ουκρανία, σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η μαλακια συννεφο... Παπαδημούλης: Να επανεξεταστούν όλες οι πράξεις και οι παραλείψεις του Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ

[Γιατι υπηρχε και αλλος ενδιαφερομενος για τον ΟΠΑΠ και ο Σταυριδης τον εδωσε στον Μελισσανιδη; ΄Η το οτι μετα απο διαπραγματευσεις ο Μελισσανιδης ανεβασε την προσφορα του κατα 30 εκ ευρω, δειχνει οτι ο Σταυριδης του χαρισε τον ΟΠΑΠ; Και στην τελικη για να καταλαβαουμε: Αν επανεξεταστει και βρεθει οτι ολα τα εκανε καλα ο Σταυριδης, τοτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα χειροκροτησει την αποκρατικοποιηση; Σοβαρευτειτε ρε γελοιοι...]

Σε υψηλούς τόνους αναφορικά με την αποπομπή του Στέλιου Σταυρίδη από το ΤΑΙΠΕΔ μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίο ζήτησε την επανεξέταση «όλων των πράξεων και των παραλείψεων» του πρώην πλέον προέδρου του Ταμείου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ασε μας κουκλιτσα μου!! Τζάκρη: Δεν θα ψηφίσω τους πλειστηριασμούς

"Δεν θα ψηφίσω το άνοιγμα των πλειστηριασμών" ξεκαθάρισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1 τονίζοντας: "αν το δίλημμα είναι 1 εκατομμύριο ξεσπιτωμένοι ή εκλογές, τότε είναι εύκολο το δίλημμα. Δεν πρέπει κανείς να φοβάται τις εκλογές".

Κώστας Καραμανλής: Και η Ν.Δ. εκπασοκίστηκε

Ο Κώστας Καραμανλής ο τρίτος διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά πολιτικά brand name του τόπου μας και όλα δείχνουν πως ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες, στις επερχόμενες εκλογές.

Aυτές είναι οι 20 πόλεις που κάποτε θα χαθούν κάτω από το νερό [λίστα]

[Βεβαια στη λιστα δεν περιλαμβανεται καμια ευρωπαικη πολη (θυμιζουμε οτι Βελγιο και Ολλανδια ειναι κατω απο το επιπεδο της θαλασσας) ενω περιλαμβανονται 4 πολεις των ΗΠΑ. Αλλη μια αποδειξη πως περα απ' τη βιτρινα και τις skyline η Ευρωπη ειναι πολυ μπροστα σε υποδομες...]

Οι ερευνητές κατέληξαν σε μία λίστα 20 πόλεων, που αντιμετωπίζουν τον υψηλότερο κίνδυνο από τις παράκτιες πλημμύρες, που ενδέχεται κάποτε να βρεθούν κάτω από το νερό. Για να καταλήξουν στα συμπεράσματα τους οι ερευνητές, ασχολήθηκαν με 136 παράκτιες πόλεις με περισσότερους από 1.000.000 κατοίκους, εξετάζοντας την κατανομή του πληθυσμού και το είδος προστασίας από τις πλημμύρες που είχαν, όπως αναχώματα ή φράγματα.

«Βούλιαξε» το Nammos στην Μύκονο στη συναυλία του Amr Diab- Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ κέρδη για την επιχείρηση [εικόνες]

Νέος «πόλεμος της σαμπάνιας» έγινε στο Nammos της Μυκόνου, καθώς στη συναυλία του Αιγύπτιου καλλιτέχνη Amr Diab, Ελληνες και Σαουδάραβες μεγιστάνες έκαναν «ζημιά» με τα πρώτα καθαρά κέρδη της επιχείρησης να εκτιμούνται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Έφεση Κεδίκογλου κατά της διαγραφής του από την ΕΣΗΕΑ

Έφεση κατά της απόφασης της ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει στη διαγραφή του από τις λίστες των δημοσιογράφων, λόγω της στάσης που κράτησε στο θέμα της ΕΡΤ και όσων υποστήριξε σε κατά καιρούς δηλώσεις του, κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου.

Λενα Διβανη: Αυτοι θα δαγκωνουν αλλα εμεις θα συνεχθσουμε να μιλαμε

[Βεβαια η Διβανη τρομοκρατημενη απο την αριστερη χουντα, κανει και την κωλοτουμπα λεγοντας "αν ηξερα οτι ειναι νεκρος δεν θα το εγραφα"... και βεβαια αποφευγει να πει ποιοι κανιβαλιζουν και καταριουνται συστηματικα ανθρωπους που εκφραζουν διαφορετικη αποψη. Ετσι Λενα μας; Η αριστερα τα κανει αυτα και οχι η δεξια...]

Ξύπνησα πρωί με δυσκολία. Χτες έγραφα μέχρι αργά. Ξανάπιασα το βουνό με τις φωτοτυπίες. Το δωμάτιο του σπιτιού που με φιλοξενούσε μικρό, δεν μπορούσα να τις απλώσω στο πάτωμα. Έχει θάλασσα όμως εδώ και την έχω ανάγκη μετά από ένα μήνα εγκλεισμού στα αρχεία του Ερυθρού Σταυρού στη Γενεύη όπου έκανα την έρευνα. Δούλεψα λίγο αλλά δεν έβγαινε. Είπα να βγω να κάνω μια βουτιά.

Αδωνις: Ορισμένοι ας χάσουν τον ύπνο τους – Ξεκινούν οι έλεγχοι για τις δαπάνες φαρμάκου στον ΕΟΠΥΥ

Με αφορμή τους στοχευμένους ελέγχους που αναμένεται να ξεκινήσουν για τις δαπάνες φαρμάκου του ΕΟΠΥΥ, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης προειδοποίησε ότι «ορισμένοι θα χάσουν τον ύπνο τους».

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχελακης για Σταυριδη και πλειστηριασμους

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια" δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης για τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιο Σταυρίδη.

BINTEO-Γελαει ο κοσμος με Σταυρίδη: Έστειλα κατά λάθος τη φωτογραφία-Λυπάμαι που έφερα σε δύσκολη θέση τον Πρωθυπουργό

«Ήθελα να στείλω τη φωτογραφία στη γυναίκα μου, αλλά κατά λάθος στην έστειλα στην τοπική εφημερίδα…», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης ο οποίος άφησε αιχμές για την απομάκρυνσή του λέγοντας ότι «δεν ξέρω αν ήταν η αφορμή ή αιτία της απομάκρυνσης μου» αναφερόμενος στην αποδοχή της πρόσκλησης του Δημήτρη Μελισσανίδη να τον μεταφέρει με το τζετ του στην Κεφαλονιά, όπου έκανε τις διακοπές του.

Επική ΦΩΤΟ χαρακίρι: Βλάκας με περικεφαλαία

Δείτε τη φώτο με τον Σταυρίδη να καμαρώνει σαν το γύφτο:

Πάλι δεν πήρε τα χάπια του ο Αντώναρος!! Μόνο αυτός καταλαβαίνει τα tweets του...

«Και να φανταστεί κανείς πως πριν τελειώσει καν ο Αύγουστος άρχισαν τα όργανα του φθινοπώρου. Και τι όργανα! Ταμπούρλα!» σχολίασε στο twitter o πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή την παραίτηση Σταυρίδη από το ΤΑΙΠΕΔ.

Στη συνέχεια πόσταρε ακόμα δύο… αινιγματικά tweets που θελουν ψυχαναλυτή για να τα εξηγήσει:

Ποικίλα σχόλια στο Διαδίκτυο από τον α λα Κατίδη χαιρετισμό του Σταμάτη Γονίδη [εικόνα]

Οταν ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Κατίδης, είχε χαιρετίσει ναζιστικά μέσα στο ΟΑΚΑ έπειτα από γκολ που πέτυχε είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Τότε είχε βρει στο πρόσωπο του Σταμάτη Γονίδη έναν σύμμαχο.

Δείτε τη βίλα που αγόρασε ο Ιβάν Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη


Τη βίλα Ζαρντινίδη, ένα εμβληματικό παλιό αρχοντικό της Θεσσαλονίκης δίπλα στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Ντεπό, που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει τον...

Πάλι ρόμπα έγινε ο μλάκ@ς ανθέλληνας του Top Gear: Κατηγορίες εξαπάτησης του κοινού (video)

Συνεχίζεται ο σάλος που έχει προκύψει στη Μεγάλη Βρετανία με την τηλεοπτική αυτοκινητική εκπομπή Top Gear του γνωστού ανθέλληνα που στο παρελθόν έχει αποκαλέσει τη χώρα μας τουαλέτα ενώ έχει πει ότι «οι Έλληνες είναι ομοφυλόφιλοι και Ελληνίδες έχουν μουστάκι» (δείτε στο τελευταίο βίντεο να μας λέει ομοφυλόφιλους και καλά για πλάκα και τι του απαντάει ο Χατζηιωάννου της Easyjet)

Το BBC και οι συντελεστές της εκπομπής κατηγορούνται, -για άλλη μια φορά- ότι εξαπάτησαν το τηλεοπτικό κοινό στήνοντας ένα γύρισμα το οποίο παρουσίασαν ως «ανέλπιστη εξέλιξη με αυθόρμητες αντιδράσεις».

Σε 300 εκατ. ευρώ τα έσοδα του κράτους από την ανανέωση των εγγυήσεων ομολογιακών δανείων των τραπεζών

Δεν επιβαρύνεται το δημόσιο χρέος από τη διαδικασία όπως λένε οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών


Η ανανέωση των εγγυήσεων των ομολογιακών δανείων των τραπεζών θα συνεισφέρει στον κρατικό προϋπολογισμό ως έσοδα από προμήθειες επιπλέον 300 εκατ. ευρώ για εφέτος, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, την Κυριακή, το υπουργείο Οικονομικών, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ανανέωση ομολόγων που επιβαρύνουν το δημόσιο χρέος με δισεκατομμύρια ευρώ.