20 Αυγούστου 2013

Παλι μπριζωνει τους αφελεις πατριωτες ο Κουρης: "Δεν μπορουμε να παμε στη Λαδοξερα"... ΟΧΙ ΡΕ ΣΤΟΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Εκτος απο το ΚΟΝΤΡΑ οπου καθε βραδυ ακουγονται απυθμενες μαλακι@ς, εχουμε να παλεψουμε και το ΠΑΡΟΝ του Κουρη... Προχθες εγραψε οτι 2 στοκοι πηγαν να βαλουν την ελληνικη σημαια στο βραχο Ζουραφα (΄η Λαδοξερα) στη Σαμοθρακη και το Λιμενικο τους συνελαβε και επλεξαν ενα καρο σεναρια για "νεα Ιμια" οπου δεν μπορουν πατριωτες του κ@λου να αναρτησουν την ελληνικη σημαια...

Φυσικα οι στοκοι που μπριζωνουν τους αφελεις πατριωτες δεν τους λενε οτι το φαρο που υπαρχει στον βραχο της Ζουραφας τον κατασκευασε περσι...

Ο προνοητικός Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ετσι είναι τελικά, οι μαγκιές αρχίζουν όταν βγείτε από την κυβέρνηση! Δηλαδή κι εσύ ήσουν προνοητικός με τον Ζώη μετά τον ...Γρηγορόπουλο; Η ήταν προνοητικός κι ο Σαμαράς στον ανασχηματισμό; Τι ήταναυτό δηλαδή στο twitter φίλε Ευριπίδη;

Πυρ και μανία ο υπουργός Οικονομικών με το σεισμόσημο…

​Οι δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη σχετικά με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για την επιβολή σεισμόσημου στα ακίνητα προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις μεταξύ των βουλευτών οι οποίες έφθασαν ως το γραφείο του πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος εξέτασε το ενδεχόμενο να αποδοκιμάσει δημόσια με γραπτή δήλωση τον υπουργό Περιβάλλοντος.

Σαλί Μπερίσα: «Απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά της Αλβανίας η ελληνική δήλωση για την Πρεμετή»

Παρέμβαση στο θέμα των γεγονότων της Πρεμετής έκανε μέσω του γραφείου Τύπου του ο Σαλί Μπερίσα. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Αλβανίας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «θεωρεί απαράδεχτη και παράλογη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Αλβανίας τη χθεσινή δήλωση των ελληνικών αρχών» και προσθέτει ότι «η Αλβανία διαθέτει όλες τις δυνατότητες και τα νόμιμα μέσα για την εγγύηση του κράτους δικαίου, της ομαλής λειτουργίας των θεσμών της χώρας και του εξωτερικού καθώς και να δώσει απάντηση σε όλους τους παραβάτες του νόμου και στις κάθε είδους προκλήσεις».

Κάτοικοι πήραν στο κυνήγι ιερόσυλους στα Ιωάννινα

Δύσκολες ώρες πέρασαν δύο άνδρες, οι οποίοι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (19/08) επιχείρησαν να διαρρήξουν εκκλησία στο Ασβεστοχώρι Ιωαννίνων.

Το αλβανικό ΥΠΕΞ για την Πρεμετη: Ενταξει μωρε δεν εγινε και τιποτα...

Ανακοίνωση σε σχέση με τα βίαια γεγονότα στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στην Πρεμετή, αλλά και την επίθεση με πέτρες κατά του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας, στο Αργυρόκαστρο, εξέδωσε το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών, τονίζοντας την ανάγκη για "ανάλυση των γεγονότων με ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και στο πλαίσιο που αυτά εξελίσσονται".

Καραμανλής-Παπαμιμίκος ενοχλησαν τη ΧΑ κι αυτη τους επιτιθεται-Τι απαντάει ο Παπαμιμικος

Aσχετα τσικό και γόνους από τζάκια αποκαλεί η Χρυσή Αυγή τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον νεώτερο Κώστα Καραμανλή, μπερδεμενη απο το οτι 2 νεοι ανθρωποι δεν εριξαν νερο στο μυλο της ζητωντας την απαγορευση της αλλα τονισαν οτι πρεπει να λυθουν τα προβληματα που τη θρεφουν, οπως το μεταναστευτικο και το οικονομικο και ο κοσμος θα τους γυρισει αυτοματα την πλατη αφου θα δει οτι για αντισυστημικο κομμα μια χαρα τα πανε με τους διορισμους στη Βουλη (οπως τον βουλευτη που παραιτησαν για να μπει στη θεση του ο φιλος της κορης του Μιχαλολιακου) και το οδηγημα των κρατικων αυτοκινητων...

Γράφει το σάιτ της Χρυσής Αυγής:

H Aνγκελα Μέρκελ γίνεται η πρώτη ηγέτης της Γερμανίας που θα επισκεφθεί το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου

Η Γερμανίδα καγκελάριος θα φτάσει στο Νταχάου το απόγευμα (5.45 τοπική ώρα) και, μετά από μια σύντομη ομιλία, θα καταθέσει λουλούδια ενώ θα περιηγηθεί τα ερείπια του στρατοπέδου, εν μέσω αντιδράσεων της αντιπολίτευσης που την κατηγορούν για εκμετάλλευση του ιστορικού μνημείου λόγω προεκλογικής περιόδου.

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,55 δισ. το επτάμηνο-Διαβαστε στοκοι ποσα μας εδωσαν πισω οι "τοκογλυφοι"

Το 1,5 δισ. ευρώ που εισέπραξε το ελληνικό δημόσιο από τις κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης και αφορά τα κερδη απο τα ελληνικα ομολογα που διακρατάει η ΕΚΤ στο χαρτοφυλάκιό της προκάλεσε σημαντική βελτίωση των στοιχείων του κρατικού προϋπολογισμού.

Τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

ΔΕΙΤΕ ποιός ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ λόγος διέκοψε την παρουσιάστρια ειδήσεων!

Δεν ξανάγινε!

Η σοβαρή παρουσιάστρια ειδήσεων, ξεκίνησε να μεταδίδει μια είδηση, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε από πίσω της, η...

Γεωργιάδης: Δεν θα αυξηθεί το εισιτήριο στα νοσοκομεία, κοψτε τις μπαρουφες


Τη μνημονιακή δέσμευση, που ψηφίσθηκε τον Νοέμβριο του 2012 και προβλέπει τη συμμετοχή με 25 ευρώ στο κόστος νοσηλείας εάν κάποιος κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο θα συζητήσει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με την τρόικα στη σχετική διαπραγμάτευση του Σεπτεμβρίου.

Αλεξη ακους: Η Σωτη παει στο Καρακας για να παρηγορηθει οτι «υπαρχουν και χειροτερα»

Ταξιδεύοντας στη Βενεζουέλα, ταξιδεύω στο εσωτερικό του Τρίτου Κόσμου: εμείς οι Έλληνες ξέρουμε καλά τον Τρίτο Κόσμο, γράφει η Σώτη Τριανταφύλλου στο protagon και ψάχνει τα κοινά ανάμεσα στην υπανάπτυξη του Καράκας και την Ελλάδα.

ΦΩΤΟ: Η θέση είναι ρεσερβέ....

Για τους μεθυσμένους οδηγούς:

ΦΩΤΟ: Ενταξει ρε μεγαλε το εμπεδωσαμε!!

Δεν χρειαζεται να το ξαναγραψεις!! Μας επεισες:

H Νέα Υόρκη τότε και τώρα – Δέκα υπέροχες συγκριτικές φωτογραφίες

Ο φωτογράφος Πολ Σάνερ, συνέκρινε το τότε και το τώρα της Νέας Υόρκης σε σημεία σταθμούς της πόλης και το αποτέλεσμα είναι δέκα υπέροχες φωτογραφίες.

Το πουλο ειπαμε ρε!! Το παρτυ τελειωσε: Τα λαμογια της ΕΡΤ-ΣΥΡΙΖΑ παρακαλανε τον Πρόεδρο της EBU να μην τους κοψει

Μαζεύουν και υπογραφές τα κοπροσκυλα... εχουν μαζεψει το εξωπραγματικο νουμερο των 3000 "αλληλεγγυων"!!!

H ανακοίνωση των εργαζομένων στην ΕΡΤ αναφέρει σε γλωσσα αναρχοαπλυτων:

Ο Γ. Σούρλας στο ΕΣΡ για την πώληση του «902»

Ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ Γεώργιος Σούρλας επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κ Ιωάννη Λασκαρίδη και ενημερώθηκε περί της συμβάσεως μεταβιβάσεως των μετοχών της εταιρίας ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. ιδιοκτήτριας τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού με τους διακριτικούς τίτλους «902 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» και «902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM», αντιστοίχως.

Σοβαρή καταγγελία: Αυθαιρεσίες Αλαφούζου για να τα κονομάει... (ΦΩΤΟ)

Mια σοβαρή καταγγελία έφτασε στο makeleio.gr, από φίλο του Παναιτωλικού, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναικού. Διαβάστε την καταγγελία: 
"Κύριε Χίο, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα

Υπέρπτηση τουρκικών μαχητικών πάνω από τους Φούρνους

Υπέρπτηση πάνω από τους Φούρνους πραγματοποιήσαν το πρωί τουρκικά μαχητικά.

Συγκεκριμένα...

Στα παπαρια μου οι πλειστηριασμοι! Εγω δεν ηπια καφε με δανεικα στο Empire State Building...

[Μην αρχισετε τις παπαριες "μα οι τοκογλυφοι θα παρουν τα σπιτια των φτωχων"... τα ειπαμε αυτα: Τα σπιτια οσων εχουν και δεν πληρωνουν θα παρουν... που στην ουσια δεν θα τους τα παρουν καθως μολις δουν τα σκουρα θα αρχισουν να πληρωνουν αντι να τα πληρωνουμε εμεις μεσω της ανακεφαλαιοποιησης των Τραπεζων. Και μην ακουτε παπαριες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΕροψεκασμενων "να κρατικοποιησουμε τις τραπεζες", γιατι στην ουσια το ιδιο πραγμα ειναι ειτε κρατικοποιηση το πουμε ειτε ανακεφαλαιοποιησηΚαι στην κρατικοποιηση καποιος πρεπει να βαλει τα 70 δις που λειπουν απ' τις τραπεζες... και θα τα βαλει το κρατος του Λαφαζανη δηλ. εμεις οι φορολογουμενοι]

Εσείς ήπιατε καφέ (με δάνειο) στο Empire State Building ;;; ΟΧΙ ;;;

Μήπως είστε από αυτούς που τα λεφτά τους τα έκαναν "μπετά και τούβλα" ;;;

Αν ναι , την ΠΑΤΗΣΑΤΕ...

Ο Ιβάν Σαββίδης στην Παναγία Σουμελά του Πόντου (φωτογραφίες)

Συνεπής στο τάμα του να ανοίξει την Παναγία Σουμελά του Πόντου (το πέτυχε) και να την επισκέπτεται κάθε χρόνο, ήταν και φέτος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΟΚ ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης. Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι με...

Παρερμηνεία των ΜΜΕ χαρακτήρισε η ρωσίδα το φιλί... διαμαρτυρία

Η ρωσίδα αθλήτρια Ξένια Ριζόβα, η οποία κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, δήλωσε πως αισθάνεται «ταπεινωμένη» από τους ισχυρισμούς του Τύπου σύμφωνα με τους οποίους το φιλί στα χείλη που έδωσε σε μια συναθλήτριά της ήταν διαμαρτυρία εναντίον του ρωσικού νόμου κατά των ομοφυλοφίλων.

Το πρόγραμμα Σαμαρά και πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ

Όπως μεταδίδει σε ρεπορτάζ του το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στα περσινά πρότυπα αναμένεται να κινηθεί η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ, η οποία θα λειτουργήσει από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Συνελήφθη ο οδηγός που φέρεται να προκάλεσε το ατύχημα στο Ωραιόκαστρο-Πως εγινε το ατυχημα

Πριν από λίγο οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ο δεύτερος οδηγός που φέρεται να ευθύνεται για το ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού του ενός αυτοκινήτου, αυτού που έπεσε πάνω στη στάση, αλλά και αυτόπτων μαρτύρων...

Θα τρελαθουμε: Oι Ελληνοκύπριοι ξόδεψαν 5,4 εκατ. ευρώ στην Τουρκία και τα κατεχόμενα για διασκέδαση και ταξίδια

Στα 5,4 εκατoμμύρια ευρώ ανήλθε το ποσό που ξόδεψαν, με τη χρήση πιστωτικών καρτών, οι Ελληνοκύπριοι που επισκέφθηκαν τα κατεχόμενα και την Τουρκία, το πρώτο επτάμηνο του 2013. Το ποσό είναι ιλιγγιώδες.

Ο Σαμαράς αναλαμβάνει προσωπικά το θέμα των πλειστηριασμών: Δεν ειναι του παροντος

Κατά την διάρκεια της διευρυμένης σύσκεψης με 11 υπουργούς στο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς δήλωσε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος προσωπικά το θέμα των πλειστηριασμών, λόγω της σοβαρότητός του. «Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, θέλω να το δω προσωπικά και σε βάθος. Δεν μπορεί να συζητηθεί επί του παρόντος», είπε ο πρωθυπουργός.

Και δευτερο "Όχι" CAS σε Μέταλιστ

Το Ανώτατο Αθλητικό δικαστήριο απέρριψε για δεύτερη φορά την αίτηση της ουκρανικής ομάδας

Δεύτερο όχι άκουσαν από το CAS, πριν από λίγο, οι άνθρωποι της Μέταλιστ, καθώς το Ανώτατο Αθλητικό δικαστήρια απέρριψε και αυτήν τη φορά το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι Ουκρανοί.

Απαγορεύτηκαν τα Τουρκικά σίριαλ στην Αίγυπτο !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε μια καινούργια κίνηση κατά της Τουρκίας προχώρησε η νέα αιγυπτιακή κυβέρνηση καθώς όπως αναφέρουν και οι τουρκικές εφημερίδες απαγορεύτηκε η μετάδοση των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών, (που έχουν ήδη αποβλακώσει το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό), από τα αιγυπτιακά κανάλια. πηγή: taxalia.blogspot.com

Ο επαναστατης Σαββοπουλος τα 'πινε με τον Κωνσταντινο σε παρτι στις Σπετσες

Οι Σπέτσες, όπως και τα άλλα ιστορικά νησιά του Αργοσαρωνικού, ανέκαθεν αποτελούσαν το δικό μας Σεν Τροπέ και Πόρτο Τσέρβο, όταν ήδη ήδη από τη δεκαετία του '60 συγκέντρωναν την αφρόκρεμα των εγχώριων και ξένων jet-setters που όλα αυτά τα χρόνια έχουν γράψει ιστορία στα πλακόστρωτα δρομάκια τους ή στα ντεκ των πολυτελών θαλαμηγών τους.

Το 2008 πουλήθηκαν 12 Ferrari και 300 Porsche. Σήμερα το απόλυτο χάος


Αρθρο – γροθιά για την εποχή της μεγάλης χλιδής στην Ελλάδα, δημοσιεύει ο Guardian ο οποίος αναφέρεται στο «πάρτι» που γινόταν με την αγορά πανάκριβων αυτοκινήτων. Τώρα, όμως, τα πολυετλή Ι.Χ. μένουν απούλητα και η αγορά έχει καταρρεύσει, αναφέρει το δημοσίευμα.

Κανει την παπια ο Παπουτσης-Δειτε τι ειπε

Δεν θέλησε να προβεί σε οιοδήποτε σχόλιο για τα περί ακύρωσης του διορισμού του στην Παγκόσμια Τράπεζα ο Χρήστος Παπουτσή.

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχελάκης: «Barcode για τους δημοσίους υπαλλήλους»... Ρε αυτοι θελουν ηλεκτρονικο βραχιολι με ηλεκτρικες εκκενωσεις για να συνελθουν

«Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος ελέγχου προσέλευσης και αποχώρησης των δημοσίων υπαλλήλων. Αυτή η ιστορία με την κάρτα είναι ένα ξεπερασμένο σύστημα. Προσωπική μου άποψη είναι να υπάρχει μια κάρτα με barcode…», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας νωρίτερα στο MEGA ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στους «κοπανατζήδες» του δημοσίου.

ΑΥΓΗ: Κατάσχεση 9,5 εκατ. στο Μελισσανίδη

Μείζον θέμα οι φορολογικές εκκρεμότητες του επιχειρηματία, ο γιος του οποιου συμμετεχει στην κοινοπραξια που αγόρασε το 33% του ΟΠΑΠ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΥΓΗ», η οποία σε ρεπορτάζ της που φέρει τον τίτλο «Ζήτημα νομιμότητας της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ εγείρει η υπόθεση Σταυρίδη» κάνει αναφορά όχι μόνο σε «οσμή διαπλοκής»...

Αντιδρουν τα ρεμαλια επειδη σεκιουριτας θα ελέγχει τους «κοπανατζήδες» του υπουργείου Τουρισμού

Η απόφαση δημιουργεί κλίμα εκφοβισμού, καταγγέλει ο σύλλογος εργαζομένων... γιατι; Τι φοβουνται; Οτι θα τους τσιμπησουν αν την κοπανησουν;

Την οργή των υπαλλήλων του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης προκαλεί απόφαση του γενικού γραμματέα να αναθέσει, όπως αναφέρουν, τον έλεγχο τήρησης του ωραρίου τους σε εργαζόμενο της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του κτιρίου.

Tζήμερος υπερ Σταυρίδη: "Είναι ο ιδανικός χαρακτήρας για να τον μισούν οι Έλληνες κομπλεξικοί".... επειδη δεν θα ανεβουν ποτε σε λιαρ τζετ

Ασε ρε Τζημερε! Πλακα μας κανεις; "Θα σταματουσε ο Μελισσανιδης στην Κεφαλλονια για καυσιμα και του ειπε εχω θεση στο λιαρ τζετ, ελα να σε πεταξω"... Σοβαρος εισαι; Αδειο θα εφευγε το λιαρ τζετ απ την Αθηνα για να ανεφοδιαστει στην Κεφαλλονια ΄η πρεπει να ανεφοδιαζεται καθε 300 χλμ; Δηλ. μεχρι να παει Γαλλια πρεπει να ανεφοδιαστει 5 φορες; Και τι μας νοιαζει αν στην εταιρια του ηταν επιτυχημενος ο Σταυριδης; Ο Μελισσανιδης τον πηρε μαζι του επειδη εφτιαχνε ωραιες πισινες και φροντιζε τους εργαζομενους; Σοβαρεψου! Καμια δουλεια δεν ειχε να του κανει εξΥΠΗΡΕΤΗΣεις ο Μελισσανιδης... να πηγαινε Κεφαλλονια, οπως ηρθε...

Γράφει ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία, Ξανά στο marketnews.gr με τίτλο «Σταυρώστε τον Σταυρίδη»:

Τρεις μέρες διορία δίνει ο Σαμαράς για την κινητικότητα

Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε στείλει όλοι τις λίστες, είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους υπουργούς του

Τρεις μέρες διορία δίνει ο πρωθυπουργός στην ηγεσία του Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να έχει στα χέρια της την λίστα απ’ όλα τα υπουργεία και τους οργανισμούς με τα ονόματα των εργαζομένων που θα ενταχθούν στην κινητικότητα.

ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη – Ένας νεκρός

Δυστύχημα σημειώθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, στην οδό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλα τέσσερα, όπως αναφέρει το thestival.gr

Περισσότερες και μεγαλύτερες οι επιστροφές φόρων

Περίπου 200.000 φορολογούμενοι που δεν είχαν υποβάλει εντός προθεσμίας τη φορολογική τους δήλωση, έχουν την ευκαιρία να το πράξουν μέχρι τις 30 Αυγούστου, χωρίς την επιβολή προστίμου, ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ, ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.

Τράπεζα της Ελλάδος: Για έσοδα - ρεκόρ πάει φέτος ο τουρισμός

Η μεγάλη αύξηση που σημείωσαν τα έσοδα από τον τουρισμό (και) τον Ιούνιο, ενισχύει τις εκτιμήσεις ότι ο κλάδος πάει φέτος για χρονιά - ρεκόρ.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις σημείωσαν αύξηση 21% φθάνοντας τα 1,59 δισ. ευρώ.

Αγριος πουλος για το "τουρκικο" ΜΕΓΚΑ

Κάποιες από τις παλιές σειρές του, απλά...δεν παλεύονται! Ό,τι και να παίζει "απέναντι" ο κόσμος αρνείται να πατήσει άλλο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και αυτό κάτι δείχνει ειδικα για το MEGA που επιμενει ακομα και το καλοκαιρι στα τουρκικα σηριαλ!

Ο Τζέρεμι Αϊρονς σε θερινο σινεμα στην Πλάκα

Ο διάσημος ηθοποιός Τζέρεμι Αϊρονς βρέθηκε το βράδυ το Σαββάτου στην Πλάκα, στο "Σινέ Παρί".

Και ξαφνικά, Σάββατο βράδυ, στην προβολή των 9.00 μ.μ. οι θεατές του "Σινέ Παρί", στην Πλάκα, τα έχασαν!

ΒΙΝΤΕΟ-Η σύλληψη του ηγέτη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τον επικεφαλής ηγέτη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Μοχάμεντ Μπαντί.

Ο Μπαντί συνελήφθη τη νύχτα της Δευτέρας στο Κάιρομαζί...

Παλι τον ηπιαν οι "καταστροφεις": Στο σφυρί 25.000 σπιτια που τα δάνεια τους ήταν στο «κόκκινο» πριν από το 2009-4 κριτηρια εξαιρεσης απο πλειστηριασμους

Τα ακίνητα εκείνα τα δάνεια των οποίων ήταν στο «κόκκινο» πριν από το 2009, δηλαδή πριν ξεσπάσει η κρίση και βρίσκονται ήδη σε διαδικασία της κατάσχεσης χωρίς να έχουν γίνει οι πλειστηριασμοί πάντως, είναι τα πρώτα που θα βγουν στο σφυρί.

Το παρτυ συνεχιζεται!! Ρεκόρ: 9.500.000 παραπεμπτικά για εξετάσεις σε ένα μήνα – Αδωνις: Θα στείλω γιατρούς και φαρμακοποιούς στη δικαιοσύνη

Το υπουργείο Υγείας ξεκινά εντατικούς ελέγχους, έχοντας ήδη στοιχεία για συγκεκριμένους γιατρούς και φαρμακοποιούς, καθώς σε πολλές περιπτώσεις σημειώνεται «ρεκόρ» παραπεμπτικών για διαγνωστικές εξετάσεις και συνταγογραφήσεις.

Προς ακύρωση ο διορισμός Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα

Οι έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση για τον διορισμό του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα, φαίνεται πως οδηγεί την κυβέρνηση στο να αναστείλει την απόφασή της και είναι πολύ πιθανό να μη δούμε τον πρώην υπουργό στην Ουάσινγκτον.

CNN: Αυτά είναι τα 9 ομορφότερα ελληνικά νησιά

Αφιέρωμα στα εννιά πιο όμορφα ελληνικά νησιά φιλοξενεί στις ηλεκτρονικές του σελίδες το αμερικανικό δίκτυο CNN. Οπως αναφέρει, τα 1.400 νησιά της Ελλάδας αποτελούν τους πιο όμορφους προορισμούς της Μεσογείου, ωστόσο ο αρθρογράφος εκτιμά ότι τοπ στη λίστα έρχονται οι Κυκλάδες. Το CNN δίνει σε κάθε έναν από τους εννιά «παραδείσους» έναν τίτλο και παρουσιάζει πληροφορίες, ξενοδοχεία και δρομολόγια, παροτρύνοντας τους αναγνώστες του να τα επισκεφτούν.

ΦΩΤΟ: Τρόμαξε κι η Superleague...

Στις 205 χώρες του πλανήτη η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική θα ήταν αυτή:

ΒΙΝΤΕΟ: Η πιο ψεύτρα τηλεοπτική ψευδομάρτυρας κι ο πραγματογνώμονας για το πέ@ς!!

Εδώ και δύο μέρες μας έχουν ζαλίσει με τον "πραγματογνώμονα" που εμφανίστηκε μόνος του και "αφιλοκερδώς" (προκειμένου να διαφημιστεί στα κανάλια) στην οικογένεια του πιτσιρικά, που σκοτώθηκε πηδώντας απ' το τρόλευ, και έκανε μια πραγματογνωμοσύνη όπου λέει "πιθανώς", "ενδεχομένως", "για άγνωστη αιτία" κ.λπ φαιδρά για να καταλήξει στο οτι δεν πιάστηκε το παπούτσι του νεαρού στη πόρτα (με αποτέλεσμα να πέσει άτυχα και να χτυπήσει στο κεφάλι) όπως λέει η πραγματογνωμοσύνη της ΕΛΑΣ. Δείτε όμως 2 αυτόπτες μάρτυρες να λένε ότι...

ΦΩΤΟ: Πάντως το σκέφτομαι να ψηφίσω ΚΚΕ

Αν είναι να γίνουμε Κούβα:

Μεθυσμένος στο νοσοκομείο ο Σιδηρόπουλος!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», υπήρξαν ορισμένοι διαιτητές που πριν από το σεμινάριο διαιτησίας που έγινε πρόσφατα στη θεσσαλική πόλη, επέλεξαν να διασκεδάσουν. Ένας ωστόσο εξ αυτών φαίνεται ότι...

Αντέχεις; Βίντεο με λιθοβολισμό δύο ερωτευμένων νέων από σαλεμένους ισλαμιστές

Kοπέλα 19 χρονών ονόματι Σιντίκα από την πόλη Ντεστί Αρτσί της επαρχίας Κουντούζ του Αφγανιστάν, έφυγε από τον σύζυγο της στον οποίο την είχαν πουλήσει, και άρχισε να ζει με τον αγαπημένο της ονόματι Χαγιάμ.

Στο «μικροσκόπιο» οι off shore των ΔΟΥ Κρανιδίου και Κύμης-Πάνω από 40 εκατ. ευρώ βεβαιώθηκαν στους πρώτους ελέγχους off shore

Στοιχεία για τον έλεγχο των υπεράκτιων εταιρειών - off shore - στην Ελλάδα δημοσιοποίησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Βύρωνα Πολύδωρα.

Αποκαλύψεις της CIA για τον Τίτο

Ο Γιόσιπ Μπροζ Τίτο "δεν είχε γιουγκοσλαβική καταγωγή", υποστηρίζεται σε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Η πίστη και οι πλειστηριασμοί

Τάσος Τέλλογλου

«Αφού θα πουλήσουν που θα πουλήσουν το χρέος από το στεγαστικό μου δάνειο στο 1/6 ή 1/7 της αξίας του γιατί δεν μου το προσφέρουν να το αγοράσω;» αναρωτιέται ο Β.Π., ένας γνωστός μου από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, που χρωστάει 350.000 ευρώ από στεγαστικό που έχει πάρει το 2008.

ΦΩΤΟ-Τι άλλο θα αντέξουν τα μάτια μας;;; "Ο Γιακουμάτος στη Μύκονο"

Στιγμές χαλάρωσης (από τι;) για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο, σε ταβέρνα στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου.

Ερώτηση Κουμουτσάκου στην Ε/Βουλή για την αλβανική βία κατά κληρικών και πιστών και τις πράξεις ιεροσυλίας σε ορθόδοξη εκκλησία στην Πρεμετή

Γραπτή ερώτηση με προτεραιότητα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα βίαια επεισόδια, τους βανδαλισμούς και τις πράξεις ιεροσυλίας στον ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στη πόλη Πρεμετή της Αλβανίας, κατέθεσε σήμερα το απόγευμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.