22 Αυγούστου 2013

Πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει: «'Εκανα πρώτη φορά σεξ στα 14 και το ήξεραν οι γονείς μου»

Ο λόγος για την Μόνικα Μπελούτσι, που μίλησε στο περιοδικό «Άννα» και αποκάλυψε πως έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 14 της. «Το γνώριζαν όμως και οι γονείς μου, δύο υπέροχοι άνθρωποι, γιατί στο σπίτι μας μιλούσαμε ανοιχτά».

Που θα τελειώσει τις... ατελείωτες διακοπές του ο Αλεξης

Τον ατελείωτο έχουν και φέτος οι διακοπές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στην Κέρκυρα. Ο Αλέξης Τσίπρας θα τελειώσει αύριο αργά το απόγευμα το πρόγραμμά του στο νησί των Φαιάκων και στη συνέχεια...

ΦΩΤΟ: Και τωρα τι θα γίνουν τα πανεπιστήμια χωρίς εξοπλισμό;

Δειτε:

Τηλεφώνημα Κουτσούμπα σε Άδωνι για ροσφετι

[Μπραβο του παντως που δεν ειναι κομπλεξικος...]

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας είχε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για το κλείσιμο και τις συγχωνεύσεις δημόσιων νοσοκομείων.

ΠΑΟΚτσου κι η Μερκελ: Μολις ανοιξε την ΤιΒι βαλαμε γκολ!

Όπως αναφέρουν αθλητικά μέσα ενημέρωσης, η Γερμανίδα Καγκελάριος A. Merkel, μιλώντας στο πλαίσιο προεκλογικής εμφάνισής της στην ανατολική Γερμανία, στάθηκε στον αγώνα της Τετάρτης μεταξύ της γερμανικής ομάδας Σάλκε και του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

"ΣΟΚ" στα Σκόπια με τον...τάφο του Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη (VIDEO)

Απίστευτος εκνευρισμός επικρατεί στα Σκόπια, με την φημολογία και μόνο ότι στην Αμφίπολη Σερρών βρέθηκε τάφος που μπορεί να ανήκει στον βασιλία της Μακεδονίας Αλέξανδρο. Η είδηση έχει φτάσει στην γειτονική χώρα και μάλιστα φημολογείται ότι έχει δοθεί σχετική εντολή...

Εκπαίδευση πρωτοετών Ικάρων στη θαλάσσια επιβίωση

Την πρώτη αίσθηση από…“emergency situation” πήραν 16 πρωτοετείς Ίκαροι οι οποίοι παρακολούθησαν τη 12η εκπαιδευτική σειράς του Σχολείου Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (ΣΕΘΕ) που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες στις εγκαταστάσεις της 120ης Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (120 ΠΕΑ) στην αεροπορική βάση της Καλαμάτας.

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε κάτι παρόμοιο με την ΟΝΝΕΔ ΄η βγαζει μονο για τους μουσουλμανους;

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στον Ι.Ν. των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Πρεμετή και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην Ορθόδοξη Κοινότητα της Αλβανίας, για τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Η ανεξιθρησκία, η ελεύθερη άσκηση της πίστεως και ο σεβασμός των τόπων της λατρείας αποτελεί στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα.

Αποζημίωση Π. Ψωμιάδη σε Μ. Τρεμόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση

Αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ στον πρώην ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πρασίνων και περιφερειακό σύμβουλο της Θεσσαλονίκης Μιχάλη Τρεμόπουλο θα κληθεί να καταβάλει ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης τίμησε και τιμά τον ήρωα Γιώργο Κατσάνη !

21 Ιουλίου 1974. Μόλις ένα 24ωρο μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ο Ελληνισμός ζει δύσκολες στιγμές. Από την εθνική τραγωδία δεν έμεινε αλώβητος και ο αθλητισμός.

Η οικογένεια του Ηρακλή Θεσσαλονίκης θρηνεί ένα δικό της παιδί, τον παλιό σπρίντερ, Γιώργο Κατσάνη, ο οποίος έπεσε ηρωικά μαχόμενος στον Άγιο Ιλαρίωνα, ως διοικητής της 33ης Μοίρας Καταδρομών.

Απιστευτο βίντεο δείχνει γιγαντιαία ρουφήχτρα να καταπίνει ολόκληρα δέντρα

Το φαινόμενο της ρουφήχτρας παρουσιάστηκε σε περιοχή της Λουιζιάνα πριν από περίπου ένα χρόνο. Εκτοτε η τρύπα στο έδαφος που κόντεψε να στερέψει μια ολόκληρη λίμνη έχει φτάσει τα 24 στρέμματα. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Αμορφωτοι στοκοι: Οι μισοί Βρετανοί τουρίστες στην Κύπρο πίστευαν ότι είναι στην ηπειρωτική Ελλάδα

Ευτυχώς που δεν φτάνουν στον προορισμό των διακοπών τους ακολουθώντας κάποιο χάρτη. Γιατί ένας Θεός ξέρει πού θα κατέληγαν οι Βρετανοί τουρίστες! Σίγουρα πάντως όχι εκεί που θα είχαν αποφασίσει, καθώς όπως απέδειξε μία έρευνα, οι συγκεκριμένοι έχουν ένα γεωγραφικό... μπάχαλο στο μυαλό τους. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως οι μισοί από αυτούς που παραθέρισαν στην Κύπρο, πίστευαν ότι είναι στην ηπειρωτική Ελλάδα!

Η μαλακι@ παει συννεφο: Πλούσιοι Ρώσοι πληρώνουν 900 δολάρια την εβδομάδα για να τους πλακώσουν στο ξύλο [εικόνες & σκληρό βίντεο]

Η αγγελία σαφής. «Δεν είσαι ό,τι κατέχεις. Το αυτοκίνητό σου, η δουλειά σου, ο τραπεζικός λογαριασμός σου. Αν θέλεις ν' αλλάξεις τη ζωή σου, ν' ανακαλύψεις τον μαχητή μέσα σου και να παλέψεις τον εσωτερικό σου εχθρό, έλα στο επόμενο μάθημα».

Reuters: Η επιμήκυνση των ελληνικών δανείων διάσωσης για 50 χρόνια είναι η καλύτερη λύση

Η Ευρώπη θα ζήσει ξανά το δράμα των ολονύχτιων διαπραγματεύσεων, καθώς η Ελλάδα χρειάζεται και τρίτο πακέτο διάσωσης, αλλά δεν αναμένεται να βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με μία οξεία κρίση, όπως αυτή που κατά τα προηγούμενο διάστημα απειλούσε να διασπάσει την Ευρωζώνη, γράφει το Reuters καθώς Βερολίνο και Βρυξέλλες ανοίγουν και επίσημα το ζήτημα ενός τρίτου δανείου διάσωσης.

Στο 100% η παραβατικότητα σε Αμοργό, Παξούς και Σύμη

Στη Χαλκιδική η χαμηλότερη παραβατικότητα αφού φαίνεται ότι το κύμα ελέγχων απέφερε αποτελέσματα - Σε ποσοστό 46,65% ανήλθε η μέση παραβατικότητα των επιχειρήσεων στα ελληνικά νησιά

Σε ποσοστό 46,65% ανήλθε η μέση παραβατικότητα των επιχειρήσεων στους ελέγχους για την πάταξη της φοροδιαφυγής που διενεργήθηκε από 6-18 Αυγούστου σε ελληνικά νησιά και τουριστικούς προορισμούς από το ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΘΕΡΟΣ 2013» για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Ο στρατιώτης Μάνινγκ των Wikileaks κάνει αλλαγή φύλου και γίνεται... Τσέλσι

«Θέλω όλοι να ξέρουν τον πραγματικό εαυτό μου. Είμαι η Τσέλσι Μάνινγκ, είμαι γένους θηλυκού», ομολόγησε ο 25χρονος Μάνινγκ στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC News και αποκάλυψε ότι θέλει να αρχίσει ορμονοθεραπεία το συντομότερο - Τι οδήγησε τον στρατιώτη στην αποκάλυψη της νέας του ταυτότητας

Βίντεο: Καρέ - καρέ η ληστεία στο Βελεστίνο-Η ΕΛΑΣ ζηταει πληροφοριες

Υλική από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής στο υποκατάστημα της τράπεζας στο Βελεστίνο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται, ότι δίνεται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής υποκαταστήματος τράπεζας στο Βελεστίνο Μαγνησίας.

Καψης: Φυσικα και δεν παιρνω 450.000 ευρω

Σάλος είχε προκληθεί τα τελευταία 24ωρα με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον υφυπουργό Παντελή Καψή με αρμοδιότητα τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, να αμείβεται με 450.000 ευρώ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ίδιου, ο οποίος χαρακτήρισε τα λεγόμενά τους «ανυπόστατα». Σας παρουσιάζουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Υφυπουργός Παντελής Καψής:

ΒΙΝΤΕΟ: Επιτελους μια σωστη περιγραφη γκολ!

Ακουστε τη:

BINTEO: Τελικα το UFO αποδειχθηκε θηκη κεραιας του ISS

[Γατακια της ΝΑΣΑ, προσπαθειτε να πεισετε τους Ελληνες ΑΕροψεκασμενους οτι δεν υπαρχουν UFO! Δεν σας πιστευουν ρε γιατι εχουν δει πολλα απο κοντα... στο κομμα τους]

Σημερα τα ρωσικά μέλη του πληρώματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, Φιόντορ Γιουρτσίχιν και Αλεξάντρ Μισούρκιν, θα πραγματοποιήσουν έξοδο στο ανοιχτό διάστημα, και θα εξετάσουν τις εξωτερικές κεραίες στη μονάδα Zvezda λόγω των αναφορών της ΝΑΣΑ για διέλευση ενός «άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου» (ΑΤΙΑ), που αποδείχτηκε αργότερα ότι ήταν η θήκη μιας εκ των κεραιών.

Επιστολή Κρανιδιώτη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για τον Μελισσανίδη

[Για το αναμασημα του δημοσιευματος του ΣΥΡΙΖΑικου unfollow]

Αθήνα, 21η Αυγούστου 2013

Προς κ. Γιάννη Κουρτάκη, εκδότη – διευθυντή της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και υπεύθυνο της ιστοσελίδας parapolitika.gr.

Κύριε Κουρτάκη,

Τι ήθελε ο Άραβας με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο στο Μαξίμου;

Το νούμερο 26 της λίστας Forbes συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη δημιουργία νέων τουριστικών μονάδων σε δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς αλλά και των επενδύσεων σε ελληνικές τράπεζες επέδειξε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Αλ Μπιν Ταλάλ κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον πρωθυπουργό.

Αρχισαν οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων με πλαστά δικαιολογητικά

Από τους δημοτικούς αστυνομικούς ξεκίνησαν οι απολύσεις στο Δημόσιο λόγω πλαστών δικαιολογητικών (πτυχίων κτλ). Οπως αποκάλυψε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου με παρέμβαση εισαγγελέα απολύθηκαν τρεις δημοτικοί αστυνομικοί.

ΦΩΤΟ: Ναι ρε μας πσεκαζουν οι οβρεη

Κι ομως πολλοι τα πιστευουν αυτα:

ΒΙΝΤΕΟ: Ατμόσφαιρα και υποδοχή... Τούμπας

Δείτε το video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον κόσμο της ομάδας που βρισκόταν έξω από το "Veltins Arena" και υποδέχθηκε το λεωφορείο της αποστολής

Άκου, Παναγιώτη Λαφαζάνη...

Κώστας Ρεσβάνης

Αστυνομικές δυνάμεις με εντολή εισαγγελέων μπήκαν χθες το πρωί σε χώρους του Πολυτεχνείου και τερμάτισαν μια κατάληψη που διαρκούσε επί πολλά χρόνια! Τα ευρήματα, γνωστά. Κοντάρια, βαριοπούλες, εύφλεκτα υγρά κ.λπ. Έτοιμα τα εφόδια για νέες καταστροφές που έχει βιώσει και με θανάτους ακόμα αυτή η πόλη. Δεν πέρασε πολλή ώρα από την είσοδο των αστυνομικών και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεσπάθωσε: «Η Αστυνομία μπήκε σαν τον κλέφτη…». Δεν συμπλήρωσε τη φράση «Μπήκε σαν τον κλέφτη για να διώξει τους νοικοκυραίους του σπιτιού…», την άφησε να εννοηθεί.

Προπαγανδα του κ@λου: Μισθος Καψη 451.000 το χρονο...

Ενταξει να το λενε το λαμογια του ΣΥΡΙΖΑ που ειναι ακομα μεσα στην ΕΡΤ παει στο διαολο, αλλα να αναμασανε τις παπαριες τους και δημοσιογραφοι που ειναι μπουκωμενοι με κρατικη διαφημιση των ΕΛΠΕ και της ΔΕΗ, οπως ο καραγκιοζης ο Ραπτης του iefimerida.gr, παραπαει...

Ποιος πρωταγωνιστής του «Prison Break» είναι ομοφυλόφιλος;

Μπορεί κάτι εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο να έβλεπαν τον Wentworth Miller και να έλιωναν την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο «Prison Break», αλλά εκείνος έχει μάτια μόνο για άντρες, κάτι το οποίο παραδέχτηκε ανοιχτά, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλος!

Μόνο στη Ρωσία: Γιγάντιο στρατιωτικό χόβερκραφτ κάνει απόβαση σε παραλία ανάμεσα σε λουόμενους [βίντεο]

Ένα αναπάντεχο θέαμα αντίκρισαν την περασμένη Κυριακή οι λουόμενοι σε παραλία του Mechnikovo, κοντα στο Καλινινγκραντ, στην Ρωσία, όταν ένα τρομακτικό γιγάντιο στρατιωτικό χόβερκραφτ βγήκε στη στεριά, περνώντας κυριολεκτικά ανάμεσα από το πλήθος των παραθεριστών, αφήνοντάς τους άναυδους!

Παικταράς αλλά τρελάρας όσο δε πάει...

Το λιγότερο ως τρελό μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον Άγγλο μέσο της Χαλ, Τζόι Μπάρτον, τον οποίο η Daily Mail εμφανίζει ως πιθανό στόχο του Ολυμπιακού...

Ποτε με τη νομιμοτητα: O ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει στα πάνελ της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης [ανακοίνωση]

Η Δημόσια Τηλεόραση ξεκίνησε τις εκπομπές της αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα μετέχει στα πάνελ της, αναφέρει ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που περιγράφει τις επόμενες πολιτικές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε έξι σημεία.

Τελικα μας ψεκαζουν!! Και κοστιζει 10 εκ ευρω ετησιως!

Τελικά γίνονται ψεκασμοί για... κουνούπια. Η «Δράση» καταγγέλει όμως ότι δεν υπάρχουν ακριβείς καταγραφές για τους ψεκασμούς, ούτε και μετρήσιμα αποτελέσματα

Δέκα εκ. ευρώ σε ψεκασμούς για τα κουνούπια χωρίς μετρήσιμο αποτέλεσμα! Αυτό είναι το συμπέρασμα της Δράσης για τα χρήματα που δαπανά το ελληνικό κράτος και όπως αναφέρει σε ανακοίνωση: «Μετράμε μόνο θύματα...».

Μία μέρα στον Αρη: Η ΝASA φωτογραφίζει το ηλιοβασίλεμα στον κόκκινο πλανήτη [εικόνες]

Η πανσέληνος του Αυγούστου που απολαύσαμε αποδείχθηκε ιδιαίτερα εντυπωσιακή, πώς θα φαινόταν όμως το φεγγάρι από άλλους πλανήτες; Οι αποστολές στον πλανήτη Αρη έδωσαν την ευκαιρία στην NASA να απαθανατίσει τη μέρα και τη νύχτα του κόκκινου πλανήτη.

Συνελήφθησαν οι εγκέφαλοι των Anonymous σύμφωνα με το FBI [εικόνες]

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προέβη ο ειδικός πράκτορας του FBI Οστιν Μπέργκλας, υποστηρίζοντας ότι η υπηρεσία έχει στα χέρια της τους εγκέφαλους των Anonymous, επισημαίνοντας ότι οι διαδικτυακές επιθέσεις τους έχουν πλέον μειωθεί στο ελάχιστο.

Στον εισαγγελέα δυο αναρχοαπλυτοι και ενας λαθρο που συνεληφθησαν στο Πολυτεχνείο

Ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης Χρίστου Τζούρα, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι τρεις συλληφθέντες κατά τη διάρκεια της προχθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Ανυπαρκτο κανάλι κολλητης του Βενιζέλου, πρωην υφυπουργου, επιχορηγουνταν απο τον ΟΠΑΠ;

[Ετσι λεει τουλαχιστον ο Κωστας Βαξεβανης... επειδη ομως ειναι γνωστος "εγκριτος" ας κρατησουμε και μια επιφυλαξη]

Ως και καναλάρχης μπορείς να γίνεις σε αυτήν τη χώρα, αν είσαι στενός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου και μπορείς να εξασφαλίζεις συμβάσεις με οργανισμούς-ογκόλιθους όπως ο ΟΠΑΠ. Το αποδεικνύει, άλλωστε, η περίπτωση του τηλεοπτικού παραγωγού και σκηνοθέτη Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος ετοιμάζει θεαματική είσοδο από το Σεπτέμβριο στην τηλεοπτική αρένα με το σταθμό Action24.


Ο κ. Παναγιωτάκης, ο οποίος είναι και σύζυγος της...

Σαμαράς: Τελος στην προπαγανδα των παπαγαλων-Προστατευμενη η πρώτη κατοικία των αδυνατων - Πλειστηριασμοι μονο για τους επιτηδειους

«Η πρώτη κατοικία των κοινωνικά αδύναμων πολιτών και όσων αποδεδειγμένα, εξ’ αιτίας της κρίσης, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους, θα προστατευτεί απολύτως. Αυτό δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Τελεία και παύλα» δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός για το θέμα των πλειστηριασμών, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τους κυρίους Στουρνάρα και Χατζηδάκη.

ΧΑΜΟΣ ΛΟΓΩ ΣΧΕΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ!

Λίγο έλειψε… να τις φάει από άτομα Αλβανικής καταγωγής, γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, αφού ήθελε να κάνει σχέση… με 17χρονη Αλβανίδα!

Ο λόγος για άτομο ευρέως γνωστό στο χώρο των γραφείων της οδού Γούναρη ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την καλλίγραμμη νεαρή, το μυαλό του «θόλωσε» από την ομορφιά και την «τσαχπινιά» της και φαίνεται πως «ξέχασε» την καταγωγή της αλλά και τα όσα πρεσβεύει το κόμμα του για τους αλλοδαπούς.

Τι ζητησε ο Μπενυ και φυσικα πηρε το τριτο το μακρυτερο;

Απαίτησε να πάει το κυβερνητικό αεροσκάφος στη Σκιάθο όπου παραθέριζε για να τον πάει στις Βρυξέλλες

Δεν κόβονται με τίποτα οι κακιές συνήθειες. Παρά το γεγονός ότι ο Σαμαράς έχει δώσει εντολή για περιορισμένη χρήση των κυβερνητικών αεροσκαφών, ο Βενιζέλος φαίνεται ότι άκουσε το αντίθετο.

Απαίτησε και μάλιστα ...

Ο τεχνικός της Μπόχουμ μιλά σαν τον Donald Duck

Δημοσιογράφος της BILD πήρε συνέντευξη από τον προπονητής της Μπόχουμ, με τους δυο άνδρες να μιλούν με φωνή... Donald Duck! Δείτε το απίστευτο βίντεο.

Κασιδιάρης: Κατα βαση ειμαστε ειδωλολατρες, αλλα το παιζουμε χριστιανοι για να τσιμπανε οι ηλιθιοι

Δηλ. για να καταλαβω μελη της ΧΑ πιστευουν οτι ο Διας ζει πραγματικα καπου στον Ολυμπο;

«Δεν ήθελαν να κάνουν τελετές στον Απόλλωνα, αλλά ιστορική ενημέρωση», δικαιολόγησε ο Ηλίας Κασιδιάρης την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών το βράδυ της Τετάρτης, που προκάλεσε ένταση και οδήγησε σε οκτώ προσαγωγές.

Στα παπαρια τους το κρατος... Σκιάθος: Οκτώ καντίνες λειτουργούσαν, παρά τα «λουκέτα» που τους είχαν επιβληθεί

Τις πρακτικές ορισμένων ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το σφράγισμα των καταστημάτων τους, φαίνεται πως υιοθετούσαν οι ιδιοκτήτες... καντινών στη Σκιάθο οι οποίοι εξακολουθούσαν να λειτουργούν αγνοώντας το «λουκέτο» που τους είχε επιβληθεί!

Νέο ... «κόμμα» ανακοινώνουν οι ΠΑΣΟΚοι του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν «βολεύονται» στο κόμμα του Αλέξη οι πρώην του ΠΑΣΟΚ

Καθόλου αποτελεσματικός δεν είναι ο αγώνας του Αλέξη να διαλύσει τις συνιστώσες στο κόμμα του. Ενώ εκείνος το παλεύει, εκείνος ολοένα κι αυξάνονται. Τώρα έρχεται να προστεθεί και άλλη μια, που θα λάβει σάρκα και οστά από την ερχόμενη εβδομάδα.

ΒΙΝΤΕΟ: Η επέμβαση της αστυνομίας στην ειδωλολατρικη τελετή που επιχείρησαν να στήσουν χρυσαυγίτες

Η επέμβαση των ΜΑΤ στους Δελφούς, το βράδυ της Τετάρτης, εκεί που ομάδα χρυσαυγιτών επιχείρησε να στήσει εκδήλωση – τελετή «ιστορικο-εκπαιδευτικού χαρακτήρα» υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου, κατεγράφη σε βίντεο.

Στη δημοσιότητα και οι τελευταίες ηχογραφημένες συνομιλίες του Ρίτσαρντ Νίξον

Στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι τελευταίες μυστικές καταγραφές συνομιλιών του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον στον Λευκό Οίκο διάρκειας 340 ωρών, που καλύπτουν την περίοδο από τις 9 Απριλίου μέχρι και τις 12 Ιουλίου 1973, η οποία χαρακτηρίσθηκε από το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ, τις εξελίξεις του σκανδάλου Γουότεργκέϊτ, την σινο-αμερικανική προσέγγιση και την ύφεση στις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Σοβιετική Ενωση.

Από δήμαρχος… κλητήρας του Μπουτάρη ο Βούγιας;

Χαμός στη Θεσσαλονίκη για τον κολλητό του Γιώργου Παπανδρέου που ετοιμάζεται να μπει στο ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Θεσσαλονίκης

Βουίζει η Θεσσαλονίκη ότι ο Σπύρος Βούγιας, κολλητός του Γιώργου Παπανδρέου και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στο Δημοτικού Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης.

Σπουδαιο νεο απ' τον Καψή: Πολιτικά συμφέροντα πίσω από την κατάληψη στην ΕΡΤ

Η κατάληψη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, έχει μόνο πολιτική σκοπιμότητα, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αρμόδιος υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής.

ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ: Η Madonna με χρυσά σιδεράκια στα δόντια πιο τρομακτική από ποτέ!

Έχετε παιδί και δεν τρώει το φαγητό του; Δείξτε τους τις παρακάτω φωτογραφίες της Madonna και ελάτε πείτε μας!

Βεργίνης: Οικογένεια δήλωνε τα παιδιά του γείτονα... κατοπιν εντολης της Μερκελ

«Βρέθηκαν οικογένειες που έπαιρναν μέχρι και δέκα συντάξεις… Υπήρχε οικογένεια που δήλωνε μέχρι και τα παιδιά του γείτονα για να πάρει επίδομα…», κατήγγειλε ο διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης, μιλώντας νωρίτερα στο MEGA.

Η παρέμβαση της Αστυνομίας για τη σημαία

Δείτε VIDEO με τους Γερμανούς Αστυνομικούς να μπαίνουν στην κερκίδα των οπαδών της Σάλκε, όταν ο ΠΑΟΚ ζήτησε να κατέβει η σημαία των Σκοπίων

Μπουτάρης: Δε δέχομαι τίποτα από ναζιστές - Απάντηση Κασιδιάρη

'Ήταν λάθος που δέχτηκε ο Αρκτούρος τις 5.000 ευρώ που προσέφερε η Χρυσή Αυγή ως ενίσχυση, είπε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ιδρυτής της περιβαλλοντικής οργάνωσης.

Αδωνις Γεωργιάδης: «Αν γίνει έστω και μία απόλυση στο χώρο της υγείας θα παραιτηθώ»

Ο υπουργός Υγείας έστρεψε τα βέλη του κατά του προέδρου της ΟΕΝΓΕ Δημήτρη Βαρνάβα κατηγορώντας τον για υποκρισία

«Αν γίνει έστω και μία απόλυση στον χώρο της Υγείας θα παραιτηθώ» δηλώνει κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Χρυσαυγίτες πήγαν στους Δελφούς για παράνομη εκδήλωση παρεμποδίζοντας τους παρευρισκόμενους -Προσήχθησαν οκτώ άτομα

Στην προσαγωγή οκτώ χρυσαυγιτών προχώρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία, διότι οι συγκεκριμένοι προσπάθησαν να διοργανώσουν εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών χωρίς να έχουν άδεια, «παρεμποδίζοντας ταυτόχρονα τους παρευρισκόμενους στον αρχαιολογικό χώρο».

Oι Ιταλοί ζητούν αποζημίωση 3,8 εκατ. ευρώ από τον Καλατράβα για τη γυάλινη γέφυρα στη Βενετία -Κακοτεχνίες και καθυστερήσεις

Το Ελεγκτικό Συνέδριο του ιταλικού κράτους ζητεί αποζημίωση ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ από τον διάσημο Καταλανό αρχιτέκτονα Σαντιάγο Καλατράβα λόγω των σφαλμάτων στον σχεδιασμό της γυάλινης γέφυρας στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας, η οποία φέρει το όνομά του.

Τι μπορεί να γίνει με τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια

Τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια είναι μία πραγματικότητα. Όπως κι η κατάρρευση των τιμών των ακινήτων. Απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια σου και να υποκρίνεσαι ότι δεν συμβαίνουν. Η δουλειά του πολιτικού, λοιπόν, είναι να κάνει προτάσεις και να αντιμετωπίσει στο τέλος το πρόβλημα. Ας δούμε όλες τις πτυχές του θέματος και τις πιθανές λύσεις.

Παραγράφονται τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου!

Την αποκάλυψη ότι το Δικαστικό Συμβούλιο έχει ήδη καταλήξει σε απόφαση για την υπόθεση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και αυτή αναμένεται να οδηγεί στην παραγραφή των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο άλλοτε πανίσχυρος “τσάρος” της ελληνικής οικονομίας επί εποχής Γιώργου Παπανδρέου, κάνει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.

Η πρώην σύζυγος του Ριμπολόβλεφ τον μηνύει γιατί αγόρασε τον Σκορπιό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily News, η πρώην σύζυγος του Ρώσου κροίσου Ελενα Ριμπολόβλεβα τον μηνύει επειδή προχώρησε σε αγορές όπως ο Σκορπιός, αφού θεωρεί ότι αγοράζει βίλες και νησιά στο όνομα των παιδιών τους για να προστατέψει τα χρήματά του από τις διεκδικήσεις της.

«Μακρυά από ομάδες στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Τουρκία, δεν πληρώνουν», λέει η διεθνής ένωση ποδοσφαιριστών

«Να σκεφτούν δύο φορές πριν αποφασίσουν να υπογράψουν σε συλλόγους στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Τουρκία», προειδοποίησε τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές το διεθνές συνδικαλιστικό όργανό τους (FIFPro), που εδρεύει στην Ολλανδία.

Πέρασε το 30% η ΔΤ για πρώτη φορά! Δείτε ποιά ώρα...

Μεγάλη "μάχη" χθες!

Η Δημόσια Τηλεόραση ήταν...στα πάνω της χθες το βράδυ! Με το πολύ κρίσιμο ποδοσφαιρικό αγώνα του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champion's League, το ενδιαφέρον του κόσμου, ήταν πολύ μεγάλο!

Πέθανε ο πατέρας της 17χρονης από το Άργος

Πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου, στον Πειραιά, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, ο πατέρας που πυροβόλησε στο Άργος την δεκαεπτάχρονη κόρη του και στην συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.