23 Αυγούστου 2013

ΦΩΤΟ: Επικη διαφημιση ΙΚΕΑ

Ενταξει μωρε δεν ειναι και τοσο δυσκολο να συναρμολογησεις το τραπεζακι... κοιταζεις την εικονα και το φτιαχνεις:

Βίντεο-Οι εξωγηινοι ειναι απο χρονια στην Ελλαδα: UFO πάνω από την... ελληνική Βουλή κατά τη δεκαετία του 50

[Εδω και δεκαετιες εχουν βαλει μπροστα το σχεδιο εξοντωσης της Ελλαδος οι εξωγηινοι σε συνεργασια με τους Εβραιους και τη λεσχη Μπιλντεμπεργκ! Πατριωτες του κ@λου γρηγορειτε!]

Ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει μια φωτογραφία με ένα ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από τη Βουλή των Ελλήνων κατά τη δεκαετία του 50 έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο

Καλάθης: "Στην Ελλάδα προσπαθούν να σε σκοτώσουν. Μια φορα εφαγα ενα κερμα, αλλα δεν πονεσα πολυ"

Ο Νικ Καλάθης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό των ΗΠΑ για τα όσα βίωσε αγωνιζόμενος στην Ελλάδα, στάθηκε στον κίνδυνο που ένιωσε σαν παίκτης κατά την τριετή παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως δεν μετάνιωσε που ήρθε στην Ελλάδα μετά το Κολέγιο της Φλόριντα.

ΒΙΝΤΕΟ: Τσιφτης ο οδηγος του λεωφορείου

Tο βίντεο είναι μόλις λίγων δευτερολέπτων αλλά δεν χρειάζεσαι και παραπάνω για να καταλάβεις πως πρόκειται για έναν «τρελό» οδηγό

Γελάνε μαζί του – Τα καλύτερα σχόλια για την επιλογή του Μπεν Αφλεκ ως νέου Μπάτμαν [εικόνες]

Η επιλογή της Warner Bros να αντικαταστήσει τον άκρως πετυχημένο Κρίστιαν Μπέιλ με τον Μπεν Αφλεκ στο ρόλο του Μπάτμαν, για τον σκληρό κόσμο του διαδικτύου έχει λάβει το ρόλο του ανέκδοτου της ημέρας.

Φθινόπωρο 2013: Οι πιο hot τάση του…. ΣΥΡΙΖΑ!!!!! Το μικρο ΠΑΣΟΚ που ιδρυει ο εργατολογος με το αδηλωτο μυριο

Την ερχόμενη Τρίτη με επικεφαλής τον Μητρόπουλο

Και με την βούλα θα έχουμε την Τρίτη που μας έρχεται την δημιουργία μιας νέας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ ,σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, από τον Αλέξη Μητρόπουλο, τον Πάνο Κουρουμπλή, τον Αντώνη Κοτσακά, τον Κώστα Χρυσόγονο και άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι θα ανακοινώσουν τη δημιουργία της Σοσιαλιστικής Τάσης ή αλλιώς του Σοσιαλιστικού Ρεύματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Τεράστιο παλιρροϊκό κύμα στην Κίνα

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τεράστιο παλιρροϊκό κύμα το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων σε ανατολική επαρχία της Κίνας.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου το άναμμα φλόγας στο Οικόπεδο 12 της Κύπρου

Η μεγάλη στιγμή, το άναμμα της φλόγας από Κυπριακό φυσικό αέριο του «οικοπέδου 12», αναμένεται στα μέσα Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ενεργείας της Κύπρου Γιώργου Λακκοτρύπη, μιλώντας για το θέμα των υδρογονανθράκων στο συνέδριο των αποδήμων. Σύμφωνα με τον ίδιο, το άναμμα της φλόγας θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να ελεγχθεί τόσο η πίεση, όσο και η ποιότητα του φυσικού αερίου του συγκεκριμένου κοιτάσματος.

Σαλος με αποκλεισμό φωτογραφίας της Αμμοχώστου που ηρθε πρωτη σε διαγωνισμο των Αυστριακων Αερογραμμων

Βροχή αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση των Αυστριακών αερογραμμών να απορρίψουν φωτογραφία της Αμμοχώστου, η οποία ψηφίστηκε πρώτη από το κοινό σε διαγωνισμό που διενήργησε η εταιρεία, μέσω της σελίδας της στο Facebook (στη οποια λιγο πιο κατω απο τον διαγωνισμο η εταιρια διαφημιζει την Ελλαδα). Οπως λενε οι Αυστριακοι (που απαντανε σε καθε σχολιο χρηστη!) το σκεφτονταν ως την τελευταια στιγμη αλλα δεν μπορουσαν να ανακηρυξουν νικητρια μια πολη που βρισκεται μεσα σε στρατιωτικη ζωνη και την οποια δεν μπορει να επισκευθει κανεις...

Οι φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους θα «περνούσαν» στο επόμενο στάδιο όπου κριτική επιτροπή θα αποφάσιζε ποια θα έπαιρνε το βραβείο.

Πρώτα νυχτερινά άλματα ελευθέρας από το νέο ελικόπτερο ΝΗ-90 του Στρατού Ξηράς

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα νυχτερινά άλματα ελευθέρας πτώσεως των επίλεκτων αλεξιπτωτιστών των Ειδικών Δυνάμεων από το νέο σύγχρονο μεταφορικό ελικόπτερο ΝΗ-90 της Αεροπορίας Στρατού, ανοίγοντας έτσι μία νέα σελίδα στην επιχειρησιακή εκμετάλλευση του προαναφερθέντος πτητικού μέσου.

FAZ: H Ελλάδα έχει ανίκανους λαικιστες και αναξιόπιστους πολιτικούς

«Η συνεχιζόμενη ανικανότητα της πολιτικής ελίτ της Ελλάδας να προωθήσει μεταρρυθμίσεις, η λαϊκιστή της ρητορική, η έλλειψη αξιοπιστίας, η εμμονή της σε προσωπικούς και όχι εθνικούς στόχους και οι παραλείψεις στην ενημέρωση της κοινής γνώμης ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες έχουν συμβάλει στο ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πρότυπο επιτυχίας», έτσι ξεκινάει το αρθρο της FAZ.

Φτυσιμο στην ΟΛΜΕ: 5.750 αιτήσεις μεταταξης παρα τη διαφωνια των συνδικαλΗστων

Συνολικά κατατέθηκαν 5.750 αιτήσεις για τις 4.600 θέσεις που προκήρυξε το υπουργείο Παιδείας

Ιδιαίτερα υψηλή συμμετοχή είχε το πρόγραμμα των μετατάξεων του υπουργείου Παιδείας, που ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς οι αιτήσεις , έφθασαν τις 5750.

Κυβερνητικές «διαρροές» για ενοχληση απο τις αρλουμπες Πούτιν

Ασφαλώς και υπάρχει ενόχληση ανέφερε κυβερνητική πηγή με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «προβληματική» για επενδύσεις την Ελλάδα. Αυτό έλειπε, να θεωρούμε μειονέκτημα, ότι η Ελλάδα, μετά από τόσες θυσίες του λαού της έχει αρχίσει να προσελκύει ξένες επενδύσεις πρόσθετε η ίδια πηγή.

Πάτρα: Ο 46χρονος «Ρωμαίος» τελικά θα παντρευτεί την ανήλικη «Ιουλιέτα» του

Οι διαβεβαιώσεις του 46χρονου έπεισαν την οικογένεια της 17χρονης κοπέλας και το θέμα θα λυθεί στην εκκλησία

Στην εκκλησία και όχι στα δικαστήρια φαίνεται πως οδηγείται η υπόθεση του 46χρονου «Ρωμαίου» και την 17χρονης «Ιουλιέτας» στην Πάτρα.

Ο Σταϊκούρας «ξηλώνει» την διοίκηση της ΕΑΒ, για το πλαστό μεταπτυχιακό του γενικού διευθυντή Θανάση Χρονόπουλου

Την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΒ ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε η Δικαιοσύνη στα μέλη της διοίκησης της εταιρείας και στον γενικό διευθυντή Θανάση Χρονόπουλο, για το πλαστό μεταπτυχιακό που κατέθεσε για να προσληφθεί στην Βιομηχανία.

«Γραφική και επικίνδυνη η "είδηση" για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

"Είναι τουλάχιστον απίθανο και στερείται κάθε επιστημονικής σοβαρότητας το να υποστηρίζουμε πως το εύρημα της Αμφίπολης 'κρύβει' τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Για τον απλούστατο λόγο ότι, στον έναν χρόνο που διαρκεί η ανασκαφή, δεν σκάβουμε ακόμα τον τάφο. Προς το παρόν είμαστε μπροστα σ' έναν λαμπρό ταφικό περίβολο - μοναδικό στον ελληνικό χώρο".

Forbes: Σημαντικος για την Ελλαδα ο ΤΑΠ, θα της αποφερει 1,5 δισ. δολάρια έσοδα

Το διάσημο οικονομικό περιοδικό γράφει ότι το ποσό αυτό θα αντισταθμίσει τις απώλειες από τις αποκρατικοποιήσεις

Η κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου TAP έχει «τεράστια σημασία» για την Ελλάδα, αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού Forbes.

Επαναλειτουργεί το μειονοτικό σχολείο στην Ιμβρο

Του Γιαννη Κτιστακι*

Με αγιασμό από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ξεκίνησε χθες την επαναλειτουργία του (έπειτα από 49 έτη!) το μειονοτικό σχολείο των Αγίων Θεοδώρων στην Ιμβρο. Το κτίριο ανακαινίστηκε πρόσφατα εκ βάθρων, πριν από λίγες ημέρες διορίστηκαν μειονοτική διευθύντρια και δάσκαλος και τα πρώτα, λιγοστά, παιδιά θα διαβούν την πύλη του από Δευτέρα.

Καρφι για φυλακη ο Χριστοφιας: Ουτε μια απαντηση για τη χρεοκοπια!

Ηθελε να απαντησει γραπτως σε ερωτησεις της Επιτροπης και να διαβασει κειμενο 44 σελιδων!! Οταν η Επιτροπη του το αρνηθηκε αποχωρησε...

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η προγραμματισμένη κατάθεση του πρώην προέδρου της Κύπρου Δ. Χριστόφια στην Ερευνητική Επιτροπή για την Οικονομία, η οποία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες η Κύπρος έφθασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

«Είσαι ένα μαλ@κία, ντικό σου είναι πλατεία και μιλας;»

Το παρακατω κειμενο δεν ειναι της Λενας Διβανη ΄η της Σωτης Τριανταφυλλου και δεν ειναι γραμμενο σε καμια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, οποτε δεν θα ακουσετε πουθενα αριστερους να τσιριζουν και να ζητουν το σκαλπ του συγγραφεα ευχομενοι "ΠΣΟΦΑ"

Του Γιάννη Ξανθούλη, απο την Εφημεριδα των Συντακτων


…Στην Επίδαυρο συνήθως πηγαίνω τον χειμώνα, «πέντε η ώρα που βραδιάζει», που έλεγε και ο Λόρκα. Τότε είναι που αισθάνομαι το πολυδιαφημισμένο «ρίγος» και τα ριγέ συναισθήματα, που ευτυχώς πολλοί, που ΔΕΝ με συμμερίζονται, συναντούν την ώρα που σβήνουν τα φώτα για να βγει ο Τάδε ηθοποιός και να καταπλήξει το πλήθος. Ορθώς, κι έτσι πρέπει να γίνεται, αλλά ο γράφων ομιλεί σαν εξαίρεση που προτιμά να φαντάζεται παρά να βλέπει και να ακούει (με ήδη προβληματική ακοή).

Σε απομόνωση η Τουρκία μετά την κόντρα με το Ισραήλ

Αντιδράσεις ξεσήκωσε η δήλωση του Ερντογάν ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα στην Αίγυπτο. Στην Αίγυπτο, ο εκπρόσωπος του προέδρου, Αχμάντ αλ Μουσαλαμανί, δήλωσε ότι η Αίγυπτος δεν χρειάζεται μαθήματα πατριωτισμού από έναν κατάσκοπο της Δύσης.

Κυλλήνη: Στο Olympia Riviera Resort η Πριγκίπισσα του Μαρόκου Lalla Salma

Η Πριγκίπισσα του Μαρόκου, ταξίδεψε για την Κυλλήνη μέσω Αράξου με το βασιλικό learjet, μαζί με τα παιδιά της, τους άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας και την πολυπληθή συνοδεία της.

Δωδεκαθεϊστές, κοινως μαλακ@ς, βεβήλωσαν ορθόδοξο ναό στην Κρήτη

Οι βέβηλοι έγραψαν στον τοίχο: Όταν καίγατε αρχαίους ναούς ήταν καλά; Ιουδαίου χριστιανοί. Στο κέντρο του ναού οι αστυνομικοί βρήκαν στάχτες.

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι πιστοί στο μικρό ναό στην περιοχή της Λυγαριάς στο Ηράκλειο. Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το εκκλησάκι και βεβήλωσαν το εσωτερικό του ναού.

Ένταση μεταξύ Γεωργιάδη και εργαζομένων στην Υγεία - Τι στοιχημα εβαλε με κομμουνιστη συνδικαλιστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Υγείας όπου εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τις αλλαγές στα δημόσια νοσοκομεία και την διαθεσιμότητα.

Ροζ σκάνδαλο με 16χρονη στη Χέρτα... την περασε η μιση ομαδα!!

Σάλος έχει προκληθεί στη Γερμανία από την αποκάλυψη πως τουλάχιστον πέντε πρώην ναι νυν ποδοσφαιριστές της Χέρτα είχαν σεξουαλικές επαφές με μια 16χρονη.

Η ανήλικη κοπέλα μιλώντας στην εφημερίδα "BZ" αποκάλυψε πως συνευρέθηκε με ποδοσφαιριστές της Χέρτα. Μάλιστα για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της παρέδωσε φωτογραφίες αλλά και γραπτά μηνύματα των παικτών του γερμανικού συλλόγου.

Πρωτοβουλία Γκιουλέκα για τη διάσωση και διάδοση της ποντιακής διαλέκτου

Ανάμεσα στα άλλα προγράμματα που πραγματοποιούνται από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας ενέταξε και τους σεμιναριακούς κύκλους ποντιακής διαλέκτου που πραγματοποιούνται από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ενηλίκων που λειτουργούν οι δήμοι.

Κατεθεσε τροπολογια ο Βρουτσης: Καταργείται το προνόμιο υπουργών και βουλευτών να εξαγοράζουν συντάξιμα χρόνια

Τροπολογία που καταργεί το προνόμιο σε βουλευτές και υπουργούς να εξαγοράζουν συντάξιμα χρόνια κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μετά από σχετική εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Διαρροές αθλιότητας τα περί «παραγραφής» για τον Παπακωνσταντίνου!

Όλα τα πολιτικά κόμματα αλλά και διακεκριμένοι συνταγματολόγοι ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει παραγραφή για τα κακουργήματα Παπακωνσταντίνου. Μόνο τυχόν συνεργοί του θα ήθελαν να τον φυγαδεύσουν, τρέμοντας τις αποκαλύψεις…

ΖΩΝΤΑΝΗ-ΝΕΚΡΗ η μητέρα της 17χρονης Ασπασίας: Προσεύχεται νυχθημερόν για τον ξανθό άγγελό της

​Λεπτό δεν έχει φύγει από το πλευρό της κόρης της η μητέρα της 17χρονης Ασπασίας από το Άργος, του κοριτσιού που έμελλε να πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο την άγρια διαμάχη των γονιών της.

Σάμος: Διώκονται εργαζόμενοι που εμπόδισαν την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής μόνο για Έλληνες


Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου παραπέμπονται οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σάμου για την αποτροπή της εθελοντικής αιμοδοσίας που είχε διοργανώσει στις 27 Απριλίου η «Χρυσή Αυγή» και η οποία καλούσε τα μέλη της σε πανελλαδική αιμοδοσία «μόνο για Έλληνες».

Πατριωτες του κ@λου ALERT!! Ο Πούτιν διαφωνεί με τις επενδύσεις Σαββιδη στην Ελλάδα

Αυτος ειναι που συμφωνα με τους ΑΕροψεκασμενους θα μας δανειζε 50-100 δις με το καλημερα... διαφωνει με τα 10-20 εκ. που εχει φερει ο Σαββιδης στην Ελλαδα και τον απειλει...

Ενστάσεις για την επιλογή ρώσων επιχειρηματιών να επενδύσουν στην Ελλάδα αντί στη χώρα τους, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας σε διευρυμένη σύσκεψη για την ανάπτυξη της Περιφέρειας του Ροστόφ, απ’ όπου κατάγεται και αναπτύσσει μεγάλο μέρος των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.

ΗΠΑ: Ανάρμοστες ενέργειες οι απειλές της Τουρκίας για το κυπριακό αέριο

Η διατύπωση στρατιωτικών απειλών και η προσέγγιση ξένων εταιρειών για να μη συμμετάσχουν στη διαδικασία έρευνας και εκμετάλλευσης φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ αποτελούν ανάρμοστες ενέργειες, τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης στη Λευκωσία Ρίτσαρντ Κένιγκ.

Μπουτάρης: Δεν ειμαι μαλ@κας να πω οτι ειμαι ΠΑΣΟΚτσης! Λεω οτι είμαι φιλελεύθερος προοδευτικός και τσιμπανε τα γιδια!

«Τώρα που την έμαθα τη δουλειά του Δημάρχου ... θα είμαι και πάλι υποψήφιος, αλλά χωρίς στη στήριξη κόμματος» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που οταν πρωτοβγηκε ελεγε οτι δεν θα ειναι ξανα υποψηφιος....

Πιανει τοπο η καταστροφολογια: Για πέμπτο μήνα μειώθηκαν οι καταθέσεις στη χώρα

Απ' τις καταθέσεις των δανειοληπτών θα κριθεί και η άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας

Αργά αλλά σταθερά συνεχίζεται η μείωση των καταθέσεων απ' το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας, καταδεικνύοντας το γεγονός ότι το κλίμα "εκφοβισμού" για κατασχέσεις απ' το δημόσιο, πιθανό bail in κοκ κρατάει μακρυά πολλούς απ' το να εμπιστευτούν ξανά τις ελληνικές τράπεζες. Τελευταίο "πλήγμα" οι πληροφορίες ότι ετοιμάζονται συμψηφισμοί καταθέσεων με μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Επικος ο Δήμαρχος Σύμης: «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για φοροδιαφυγή σε μικρά νησιά»... αυτα μονο παιρνουν και δεν δινουν τιποτα

Με αλλα λογια ο Δημαρχος μας ζηταει να τους τρεφουμε (με νερο, ρευμα, σχολεια, γιατρους κ.λπ) και να μην δινουν ακομα και το καλοκαιρι που εχουν... Λογικο για Ελληνα Δημαρχο

Τα... αδικαιολόγητα προσπάθησε να δικαιολογήσει ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλόδουκας μετά την αποκάλυψη του ΣΔΟΕ πως η Σύμη, οι Παξοί και η Αμοργός είναι πρωταθλήτριες στην φοροδιαφυγή με ποσοστό παραβατικότητας 100%, κατηγορώντας το ΣΔΟΕ πως «ήρθε για να γράψει παραβάσεις και το έπραξε».

Β. Σόιμπλε: Πολύ πιο περιορισμένο το τρίτο πακέτο στήριξης

Για "πολύ πιο περιορισμένο" πρόγραμμα κάνει λόγο σήμερα ο Β. Σόιμπλε σε συνέντευξη της στην οικονομική εφημερίδα Handesblatt αναφερόμενος στο τρίτο πακέτο στήριξης της Ελλάδας

Πού είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος -Το κυνήγι για τον τάφο του μετρά πολλούς αιώνες

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ανακάλυψη της πιθανής τοποθεσίας του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου προκαλεί φρενίτιδα. Η αρχαιολογική ανασκαφή στην Αμφίπολη Σερρών έδωσε τροφή σε πολλά σενάρια και προσδοκίες ότι πρόκειται για τον βασιλικό τάφο του μεγάλου στρατηλάτη, ωστόσο παρόμοιες ανακαλύψεις γίνονται εδώ και πολλούς αιώνες.

Γελανε οι Αγγλοι με τον σκοπιανολαγνο "Τσιπρα" που τους ελαχε Πρωθυπουργος (ΦΩΤΟ)

Στις τέταρτες διακοπές του γι' αυτό το καλοκαίρι (μονο ο Τσιπρας τον ξεπερασε σε διακοπες) ο σκοπιανολαγνος Ντέιβιντ Κάμερον εθεάθη ολίγον ροζ να προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία του ενώ αλλάζει μαγιό στην παραλία, τυλιγμένος με μια πετσέτα με το Μίκι Μάους. Η Daily Mail κάνει πρώτο θέμα τις φωτογραφίες του Βρετανού πρωθυπουργού στις θάλασσες της Κορνουάλης.

Νέα στοιχεία για το ηφαίστειο της Σαντορίνης προσδιορίζουν πότε έγινε η καταστροφική έκρηξη

Μία πρόσφατη μελέτη σε απολιθωμένα έντομα που βρέθηκαν σε ένα αρχαίο πιθάρι στην Σαντορίνη, ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για την μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη που έγινε εκεί γύρω στο 1600 π.Χ. και ενέπνευσε τον μύθο της χαμένης Ατλαντίδας.

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ για τις συνταγογραφήσεις των λαμογιων του Πατουλη

Απο ποτε θα ειναι δωρεαν οι τηλεφωνικες κλησεις για ραντεβου στον ΕΟΠΥΥ;

"Περίπου 100 γιατροί κάθε μήνα υπερβαίνουν το όριο της συνταγογράφησης" τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1".

Ο καταναλωτικός πατριωτισμός των Ελλήνων περιορίζεται στα χαρτιά, στις έρευνες, στις προθέσεις και στο ιντερνετ

Οι Ευρωπαίοι «σφάζονται» για τα μάτια της... ελληνικής φέτας και οι ξενομανείς Έλληνες προτιμούν τη μοτσαρέλα!

Περίεργο ιδιοσυγκρασιακό μόρφωμα ο Έλληνας: από τη μία, εμφανίζεται λάβρος όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τα της εθνικής του ταυτότητας και, από την άλλη, υιοθετεί με μεγάλη ευκολία ξενόφερτα μοντέλα διαβίωσης. Αυτό επιβεβαιώνει και η κατακόρυφη πτώση των ελληνικών τυροκομικών προϊόντων τα οποία χάνουν μήνα με το μήνα τη μάχη έναντι των ευρωπαϊκών.

Ο Ψυχαρης τα βαζει με τον Μουρουτη επειδη τα σουργελα που εχει, δεν εχουν προνομιακη ενημερωση

Προφανως ο μπαρμπα Σταυρος εχει μεινει στις εποχες Ρουσοπουλου, οπου κατι σουργελα που εχει, οπως ο Βασιλης Χιωτης, ειχαν προνομιακη ενημερωση. Τι να κανουμε ρε Σταυρο οι εποχες αλλαξαν και ενημερωση εχουν ολοι ταυτοχρονα ακομα και οι απλοι πολιτες μεσω Facebook και Twitter, προκειμενου να μην μπορεις να τους πουλας φουμαρα... Περαστικα σου λοιπον και χαλαρωσε μη μας παθεις και τιποτα...

Με ένα ιδιαίτερα επιθετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα Το Βήμα αποδομεί πλήρως το επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργοί το οποίο, όπως αναφέρει, δυσλειτουργεί, εμφανίζει κεντρικό πρόβλημα στρατηγικής και εκθέτει ακόμη και τον κ. Σαμαρά.

Γράφει το Βήμα:

Μια χαρα! Αρση πλειστηριασμών για 7.000 ακίνητα που κατασχέθηκαν έως το 2008

Πρόκειται για ακίνητα με εμπορική ή άλλη χρήση εκτός από πρώτης κατοικίας - «Κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση η προστασία της πρώτης κατοικίας – Τι θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2014
Tην προστασία της πρώτης κατοικίας των οικονομικά αδύναμων πολιτών έθεσε η κυβέρνηση ως κόκκινη γραμμή στο θέμα των πλειστηριασμών.

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι πιθανως βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Εκτενές ρεπορτάζ για την μεγαλοπρεπή τάφο που βρέθηκε στις Σέρρες από το Associated Press

Ο μεγαλοπρεπής αρχαίος τάφος ο οποίος έχει βρεθεί στην Αμφίπολη Σερρών και εικάζεται ότι ίσως είναι η τελευταία κατοικία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν άφησε αδιάφορο το Associated Press, το οποίο συμμερίζεται την άποψη του υπουργείου Πολιτισμού ότι το συγκεκριμένο αρχαιολογικό εύρημα είναι «αξιόλογο», αν και προειδοποιεί και αυτό με τη σειρά του, ότι ενδεχομένως να μην είναι ο τάφος του μεγάλου Μακεδόνα βασιλιά.


Ρεπουσοπαρέα: Η Γιαννακάκη του κυρ-Φώτη ζητάει, η ΕΛΑΣ να μην ανακοινώνει την εθνικότητα των κακοποιών!!

Της χαλάει τη σουπά το καθημερινό ξεβράκωμα, ότι όλοι οι σκληροί εγκληματίες είναι Αλβανοί ή λαθροζώα

ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ...

BINTEΟ: Ευρωπαϊκή μέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού

Στις 23 Αυγούστου 1939 υπογράφτηκε Συμφωνία μεταξύ Σοβιετικής Ένωσης και Ναζιστικής Γερμανίας, γνωστό ως «Σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ». Με αυτό αποφασίστηκε ουσιαστικά ο διαμελισμός της Ανατολικής Ευρώπης και ο διαμοιρασμός της μεταξύ των δύο ολοκληρωτικών καθεστώτων. Ακολούθησε η εκατόμβη εκατομμυρίων θυμάτων στην ήπειρό μας.

ΒΙΝΤΕΟ: ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΕΦΕΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ

Δείτε το:

Ενα ναυάγιο «ξαναζωντανεύει» - Πώς θα σηκωθεί το Costa Concordia [εικόνες]

Τους τελευταίους 19 μήνες κείτεται μισοβυθισμένο. Είναι το Costa Concordia, ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που κατασκευάστηκαν ποτέ, το οποίο στις 13 Ιανουαρίου του 2012 έπεσε σε ύφαλο και προσάραξε λίγα μέτρα από το νησί Τζίλιο της Τοσκάνης, παρασύροντας στο θάνατο 32 ανθρώπους. Τον επόμενο μήνα όμως, θα «ξαναζωντανέψει». 'Η τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν οι μηχανικοί που έχουν καταστρώσει ένα φιλόδοξο πλάνο για το πώς θα σηκωθεί το πλοίο των 114.500 τόνων.

ΥΠΠΟΛ για τη σχεση του πολυτελούς αρχαίου τάφου που βρέθηκε στις Σέρρες με τον Μέγα Αλέξανδρο

Να ρίξει τους τόνους, έως ότου ολοκληρωθεί η ανασκαφική έρευνα, γύρω από τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν ότι ο αρχαίος τάφος που ανακαλύφθηκε στην Αμφίπολη Σερρών ενδεχομένως να ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο, επιχειρεί το υπουργείο Πολιτισμού.

Γνωστό μοντέλο πλένει τα πιάτα γυμνή και το ποστάρει στο twitter [εικόνα]

Ηταν μια απλή καθημερινή στιγμή. Ξύπνησε η γυναίκα και είπε να πλύνει τα πιάτα για να μη μυρίζει ο νεροχύτης! Ο περήφανος σύντροφός της την απαθανάτισε και ανέβασε τη φωτογραφία της καλής νοικοκυράς στο twitter. Ολα καλά μέχρι εδώ.