25 Αυγούστου 2013

Δείτε τους σταρ του Χόλιγουντ σε... γυμνές διακοπές!

Μπορεί οι περισσότεροι celebrities να βγάζουν μόνοι τους τα ρούχα στο φωτογραφικό φακό, για τους παπαράτσι όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Η φωτογραφία άλλωστε που δεν έχει την έγκριση του σταρ είναι και αυτή που έχει και τη μεγαλύτερη αξία στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ. Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές γυμνές καλοκαιρινές στιγμές των επωνύμων για τις οποίες οι παπαράτσι είναι περήφανοι. Το ίδιο φυσικά και οι fans των σταρ.

Τζένιφερ Άνιστον: «Σκοπεύω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα»

Μέσα στα άμεσα σχέδια της Τζένιφερ Άνιστον είναι να επισκεφτεί τις ρίζες της, την χώρα απ' όπου κατάγεται.
Η ίδια μιλώντας σε ελληνικό περιοδικό, μίλησε για κάθε τι ελληνικό έχει πάνω της. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την τελευταία φορά που είχε ταξιδέψει ως την Ελλάδα:

Ταύρος έξω φρενών καταλαμβάνει το δρόμο, διαλύει αυτοκίνητα και τρομοκρατεί τους οδηγούς [βίντεο]

Τη μεγαλύτερη τρομάρα της ζωής τους έπαθαν όσοι βρέθηκαν μπροστά στο δρόμο ενός μαινόμενου ταύρου στην πόλη Ιριεπάλ στην Γκουανταλαχάρα της Ισπανίας, καθώς, το αφηνιασμένο ζώο δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.Οι εικόνες που κατέγραψε ένας από τους οδηγούς με το κινητό του είναι αποκαλυπτικές.

Σκίτσο: Δεν κρύβεται η πίκρα που μοιράζει στα συμφέροντα ο Άδωνις...

Από το Παρόν του Κουρή που και αυτός χρησιμοποιεί τον Στάθη του Χατζηνικολάου ...

Η κόρη του πρωθυπουργού της Ν. Ζηλανδίας ποζάρει ημίγυμνη... Υπερήφανος δηλώνει ο μπαμπάς...

Ο Τζον Κέι δηλώνει «υπερήφανος» για την 20χρονη Στέφανι

Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες της 20χρονης κόρης του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας, η οποία απεικονίζεται ημίγυμνη και με φαγητό τοποθετημένο σε στρατηγικά σημεία.

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, το φρενοκομείο και τα σχέδια του Ερντογάν για την κατάληψη νησιών του Αιγαίου

Εικόνα από φάση μεγάλης διακλαδικής
αποβατικής άσκησης των Τούρκων σε ακτή
του Σεφερίχισαρ, που απεικονίζει ακτή
κάποιου ελληνικού νησιού. Το σενάριο
και η διεξαγωγή προϋποθέτει την
ΕΓΚΡΙΣΗ του πρωθυπουργού Ερντογάν!
Του Σάββα Καλεντερίδη

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1989, εν μέσω πολιτικής αστάθειας που επικρατούσε στη χώρα, και ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου, για να «παίξει» με το θυμικό των οπαδών της Αριστεράς και της …Προόδου για να τον στηρίξουν εκλογικά, τον είχε αποκαθηλώσει από το θρόνο του Προέδρου της Δημοκρατίας (1985), είχε κάνει την εξής δήλωση που πραγματικά έχει μείνει στην ιστορία: «Η χώρα μετεβλήθη σε ένα απέραντο φρενοκομείο».

Πριν επανέλθουμε στα περί φρενοκομείου, για να μην παρεξηγηθούμε, να αναφερθούμε και στον ορισμό του «χρήσιμου ηλίθιου», όπως τον δίνει η ιστοσελίδα slang.gr:

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό τον πιλότο μην τον χάσετε!

Ο πιλότος του πυροσβεστικού ελικοπτέρου δείχνει να έχει φαντασία και τόλμη, ακόμα και κάτω από πιεστικές συνθήκες.

Ο φοιτητοπατέρας, ο πρύτανης - παγώνι και ο επαγγελματίας αριστερός...

Σκηνή πρώτη: Η αστυνομία μπαίνει στο Πολυτεχνείο, σε αίθουσες που είναι υπό κατάληψη εδώ και 30 χρόνια. Βρίσκει καδρόνια, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, βλήμα από όλμο. Ό,τι θα έβρισκε, δηλαδή, σε οποιοδήποτε μεγάλο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης και της Αμερικής…

Αμα σε καταριέται όλη η Ελλάδα... αυτά παθαίνεις

Οι "ξινές" διακοπές του Στουρνάρα! Χαλάρωση μετ' εμποδίων για τον υπουργό Οικονομικών

Ξινές τελικά του βγήκαν οι ολιγοήμερες διακοπές στη Σύρο του Γιάννη Στουρνάρα. Πρώτον, καθώς ήταν στην παραλία..

Γυφτος σκότωσε 55χρονο με ένα σκαμπό στο Μεσολόγγι [βίντεο]

Στο Μεσολόγγι στην Ταμπακαριά αθίγγανος τσακώθηκε με 55χρονο κάτοικο της πόλης και στον καβγά τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα σκαμπό και τον σκότωσε.

Συνεχίζει τις διακοπές του ο Τσίπρας! Δείτε που είναι σήμερα (ΦΩΤΟ)

Ο Αλέξης Τσίπρας, μακριά -ξανά- από τις πολιτικές του υποχρεώσεις, απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεγνοιασιάς στους Παξούς.

Ιατρικό αίνιγμα με μωρό που εμφανίζει συμπτώματα αυτανάφλεξης

Ο μόλις τριών μηνών Ραχούλ νοσηλεύεται συχνά σε νοσοκομείο της Ινδίας καθώς παρουσιάζει σπάνια συμπτώματα αυτανάφλεξης. Οι γονείς του παιδιού παρατήρησαν ότι το κορμάκι του ξαφνικά εμφάνιζε φλόγες στην κοιλιά και τα γόνατά του από όταν ήταν μόλις εννέα ημερών.

Γελάει όλη η χώρα με τον Πατούλη που θέλει να βγάλει ψεύτη τον Άδωνι: "Πες μας ονόματα και διευθύνσεις"

Όχι ρε Πατούλη, δεν σου λέει ονόματα και διευθύνσεις... φοβάται ότι θα τους τσακίσεις όπως έχεις τσακίσει τόσα και τόσα λαμόγια

Ονόματα και διευθύνσεις των γιατρών που «θησαυρίζουν μέσω της υπερσυνταγογράφησης», ζητούν από τον υπουργό Υγείας ‘Αδωνι Γεωργιάδη, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, προτρέποντας συγχρόνως τις αρμόδιες αρχές να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά και καλώντας τον υπουργό να «προστατεύσει το Ιατρικό Σώμα από τη συλλήβδην στοχοποίησή του».... φυσικά όλη η Ελλάδα ξέρει πως αυτά λέγονται για ξεκάρφωμα... μόλις τιμωρηθεί κάποιος, ο ΙΣΑ τρέχει να τον βγάλει λάδι...

Απίστευτο ρεμάλι! Κλείνει 1,5 μήνα διακοπές με τους μπάτσους να του κουβαλάνε τις βαλίτσες (ΦΩΤΟ)

Δείτε πως έλιωσε στη ρέκλα στους Αντίπαξους

Να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επέλεξε για ακόμη μια χρονιά ο Αλέξης Τσίπρας και πέρασε τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές του διακοπές σε ένα ήσυχο και πανέμορφο νησί, τους Αντίπαξους.

Γ.Βρούτσης: Διέταξε κατεπείγοντα διαχειριστικό έλεγχο στο ΤΕΑΥΕΚ-Εδιναν χωρίς εισφορές, μόνο με υπεύθυνες δηλώσεις εργοδοτών ότι πλήρωναν εισφορές!!

Δεν ξέρεις από που ν' αρχίσεις να ψάχνεις σ' αυτό το κωλοχανείο!!

Κατεπείγοντα διαχειριστικός έλεγχο διέταξε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, για την κακοδιαχείρηση στο Ταμείο Επικουρικής Ασφαλίσεως Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων (ΤΕΑΥΕΚ).

Επικό το κρυφό συμβόλαιο πώλησης του 902: Προβλέπει ρήτρα ευρώ!

Το συμβόλαιο περιλαμβάνει πολλές ρήτρες, όπως για παράδειγμα ότι η εταιρεία για τρία χρόνια δεν θα μεταβιβαστεί σε εταιρεία που ανήκει σε άλλο κόμμα, αλλιώς ο αγοραστής υποχρεούται να πληρώσει ποινή 5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα στο συμβόλαιο (υπ. αριθμ. 10989), που αποτελείται από 28 φύλλα, περιλαμβάνεται και νομισματική ρήτρα: Οτι δηλαδή σε περίπτωση υποτίμησης του εθνικού νομίσματος η αγοράστρια "υποχρεούται να καταβάλει το οφειλόμενο μέρος από το πιστούμενο τίμημα στο ισχύον τότε εθνικό νόμισμα, αλλά στην αξία που συμφωνείται το πιστούμενο τίμημα σήμερα και με βάση την τότε ισοτιμία εθνικού νομίσματος και ευρώ...".

ΥΠΟΙΚ προς ηλίθιους: Η αύξηση του χρέους οφείλεται στην ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών τις οποίες απέκτησε το κράτος

To χρέος εξελίσσεται σύμφωνα με τις προβλέψεις και ουδείς φόβος δικαιολογείται, όπως αδικαιολόγητες είναι και οι όποιες εξάρσεις λαϊκισμού, τονίζει το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων.

Συκοφαντίες Daily Mail: "Αεροπλάνα μετέφεραν δισ. ευρώ στην Ελλάδα"... αφού ο Καμμένος λέει οτι τα λεφτά τα γεννάνε τα ΑΤΜ...

Συμφωνα με τη Daily Mail που έχει το σχετικό ρεπορτάζ η αξία των χαρτονομισμάτων σε κυκλοφορία στην Ελλάδα διπλασιάστηκε από € 19 δισ. το 2009 σε € 40 δισεκατομμύρια το Σεπτέμβριο του 2011.

Γράφει η Daily Mai στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της:

Μέχρι το καλοκαίρι του 2012 το συνολικό ποσό είχε φτάσει € 48 δισεκατομμύρια, εκ των οποίων τουλάχιστον € 10 δισεκατομμύρια – ίσως πολύ περισσότερα – είχαν παραδοθεί με μυστικές αερογέφυρες.

Διαθέσιμα στο ίντερνετ τα εκκαθαριστικά της εφορίας για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία

Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών συστημάτων είναι ήδη διαθέσιμα τα εκκαθαριστικά για το 2013. Οπως υπενθύμισε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για αυτά αλλά και να τα τυπώσουν.

Μυτιλήνη – Ενας 23χρονος μαλάκ@ς βίασε 13χρονο κορίτσι σε ξενοδοχείο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 13χρονη σε ξενοδοχείο στη Μυτιλήνη. Οπως κατήγγειλε το κορίτσι, έπεσε θύμα βιασμού από 23χρονο Ελληνα.

ΦΩΤΟ: Πως θα ήταν οι κινέζοι αν εκαναν τατουάζ όποια ελληνική λέξη τους άρεσε γραμμένη

Εκτός από "Τίγρης" και "Αρμονία" παίζει να έγραφαν και καμιά μαλακ@α του στύλ:

Τι ρώτησε ο Άδωνις τον Τσίπρα στο twitter και φυσικά δεν θα πάρει ποτέ απάντηση;

Πολύ δύσκολη ερώτηση:

Ο δημοσιογράφος του πέο@ς που δεν ξέρει που είναι η Θεσπρωτία την πέφτει στον Ρουβά....


Μετά την Τζένη Χειλουδάκη, ο Σάκης Ρουβάς δέχτηκε τα «πυρά» του ΣΥΡΙΖΑίου Γιώργου Καραμέρου για τις φωτογραφίες με τις ψαριές του...

Ο τραγουδιστής λατρεύει το ψαροντούφεκο και ότι κατάφερνε να ψαρέψει περήφανος έβγαζε φωτογραφίες. Αρχικά η Τζένη Χειλουδάκη τον είχε «στολίσει» διαδικτυακά και χθες σειρά είχε ο Γιώργος Καραμέρος, ογνωστός που έγραφε πριν λιγους μήνες ότι ο αγωγός TAP θα καταστρέψει το περιβάλλον στη Θεσπρωτία... τη στιγμή που ο TAP φτάνει στη Αδριατική μέσω Αλβανίας. 

Ο Τζήμερος δικαιώνεται για τον Άδωνι... Τι έλεγε;

Άδωνις Γεωργιάδης: το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που εφαρμόζω στην Υγεία δεν είναι της Τρόικας. Από το 2004 το είχαμε εκπονήσει αλλά επί 9 χρόνια δεν κάναμε τίποτε!

Όταν έγραψα, μόλις ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο, ότι ο Άδωνις...

Μπαίνουν εισαγγελείς στο κτίριο της ΕΡΤ; Όχι μωρε τρελοί είστε; Σιγά μην ασχοληθεί κανείς με τη νομιμότητα...

Θα υπάρξει έξωση των εργαζομένων από το κτίριο της ΕΡΤ; Αυτό το ερώτημα φέρεται, σύμφωνα με τον “Βηματοδότη”, να απασχολεί την κυβέρνηση. Η περίπτωση να αποσταλούν τα ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο έχει αποκλειστεί, όπως την έχει αποκλείσει και ο αρμόδιος υπουργός κ. Παντελής Καψής. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην κυβέρνηση προσανατολίζονται σε άλλη λύση.

Αμετανόητα τα λαμόγια που υπερασπίζεται ο Πατούλης: 200 συνταγές τη μέρα... ούτε κωλόχαρτα να ήταν

Σαρωτικούς ελέγχους στα φορολογικά στοιχεία γιατρών του ΕΟΠΥΥ αλλά και προμηθευτών του ΕΣΥ προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα απειλεί όσους θησαυρίζουν μέσω της υπερσυνταγογράφησης με φυλάκιση.

Η υπερπολυτελής βίλα της Βικτόρια Χίσλοπ στην Κρήτη! (ΦΩΤΟ)

Η συγγραφέας του βιβλίου «Το νησί», Βικτόρια Χίσλοπ, στο οποίο βασίστηκε το ομώνυμο επιτυχημένο σίριαλ έχει δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό το προσωπικό της καταφύγιο.

Βίκυ Σταμάτη: Ο Ακης ήθελε να παντρευτούμε στο Παρίσι -Τι λέει για τον γάμο της χλιδής στο Four Seasons [εικόνες]

Με την απολογία του Ακη Τσοχατζόπουλου, αύριο Δευτέρα, μπαίνει στην τελική ευθεία η δίκη για τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην υπουργού. Η Βίκυ Σταμάτη ισχυρίζεται τώρα ότι ο Ακης ήθελε τον γάμο τους στο Παρίσι και εξηγεί το γιατί.

Κοντεύει να καταστραφεί από την φωτιά όλο το Εθνικό Πάρκο και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα δεν ζήτησε την παραίτηση Καραμανλή!!!

Άλλα δύο τμήματα του Εθνικού Πάρκου Γιοσέμιτι αναγκάστηκαν να κλείσουν οι αρχές εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην Καλιφόρνια, ωστόσο αξιωματούχος δήλωσε το Σάββατο στο πρακτορείο Reuters ότι είναι «συγκρατημένα αισιόδοξος» πως οι πυροσβέστες θα καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Το νούμερο πήρε στις διακοπές και την προσωπική του ασφάλεια

Παρέα με την πολυμελή προσωπική του ασφάλεια, πήγε φέτος διακοπές ο Δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Ο γίγαντας αυτός της πολιτικής, επισκέφτηκε το νησί της...

Το μπλακ άουτ και τα συμφέροντα

Η υποθαλάσσια διασύνδεση κοστίζει λιγότερο από τη συντήρηση των δικτύων. Ανέρχεται στο 1,5 δισ., ενώ κάθε έτος καταβάλλονται 700 εκατ. για έργα αποκατάστασης

Της Χρυσας Λιαγγου

Με το ποσό των 700 εκατ. ευρώ τον χρόνο επιβαρύνονται οι Ελληνες καταναλωτές για να συντηρείται η επισφαλής ηλεκτροδότηση των νησιών, όταν ο συνολικός προϋπολογισμός για τη διασύνδεσή τους με το ηπειρωτικό σύστημα της χώρας ανέρχεται στο 1,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με μελέτη της ΡΑΕ.

Ο Ελληνας ολιγάρχης Φιλάρετος Καλτσίδης παντρεύει την κόρη του στην Κορώνη Μεσσηνίας -Γάμος χλιδής [εικόνες]

Κοσμικό γεγονός πρώτου μεγέθους για την Ελλάδα θεωρείται ο γάμος της μοναχοκόρης του Ελληνορώσου πολυεκατομμυριούχου τσιμεντοβιομήχανου Φιλάρετου Καλτσίδη με Ελβετό επιχειρηματία.

Μόνο αυτός έκανε μεγαλύτερες διακοπές από τον Αλέξη: Στο Καλέντζι ο ΓΑΠ γιορτάζει με το ΠΑΚ...

Με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος (ΠΑΚ) ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στο Καλέντζι Αχαΐας και συναντήθηκε με παλιούς φίλους και συντρόφους του.

Mητέρα της 17χρονης που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της: Το μόνο που θέλω είναι να σωθεί η Ασπασία μου

Η Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της 17χρονης Ασπασίας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του ΚΑΤ, στέκει ολόκληρες ώρες καρτερικά στον προθάλαμο του νοσοκομείου, αγωνιώντας για τη μάχη που δίνει η άτυχη κόρη της.

Στουρνάρας: Αν χρειαστεί νέο πακέτο βοήθειας, θα είναι 10 δις και χωρίς νέα μέτρα

Εάν η Ελλάδα χρειαστεί νέο πακέτο στήριξης δεν θα υπάρχουν νέες περικοπές και νέα μέτρα, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο υπουργός τονίζει, ότι "αν χρειαστεί περαιτέρω στήριξη η Ελλάδα, αυτή θα είναι της τάξεως των 10 δισ. ευρώ, πολύ μικρό ποσό δηλαδή συγκριτικά με τα προηγούμενα μνημόνια.

Ένας «Θεσσαλονικιός» ο νέος εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα -Φιλέλληνας, μιλάει ελληνικά

Μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, μιλάει Ελληνικά και αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός Γουές Μακ Γκρου είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον σκληρό του ΔΝΤ Μπομπ Τράα και θα είναι το νέο πρόσωπο στις διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα που αρχίζουν σε λίγες ημέρες.

ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσίασε τους Πολωνούς η επίδειξη του ελληνικού F-16

Καθήλωσε τους χιλιάδες Πολωνούς αλλά και τους λάτρεις της αεροπορικής ιδέας που βρέθηκαν στο Radom International Airshow η επίδειξη του ελληνικού F-16 η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην αεροπορική βάση, με τους Έλληνες Ιπταμένους και Τεχνικούς να αποσπούν το χειροκρότημα των 60.000 περίπου θεατών, οι οποίοι κυριολεκτικά αποθέωσαν την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" (F-16 Demo Team) της Πολεμικής Αεροπορίας!

ΒΙΝΤΕΟ-Του την είπε πολίτης του Λυκουρέντζου

Θύμα ήπιας φραστικής επίθεσης έπεσε ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Λίγο μετά την εκδήλωση για το Νικηταρά στον Τουρκολέκα και την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις για τον ήρωα του 1821, ένας νεαρός κάτοικος του χωριού τον πλησίασε και του τα "έψαλλε".

ΑΙΣΧΟΣ!! Σαν βασιλιά υποδέχθηκαν τον Κωνσταντίνο στη Μάνη! (ΦΩΤΟ)

"Βασιλική" υποδοχή στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Μάνης, την οποία επισκέφτηκε, αναρρώνοντας από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.Υπενθυμίζεται ότι, στις αρχές Ιουλίου, ο τέως βασιλιάς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και εισήχθη στο νοσοκομείο, από το οποίο ωστόσο γρήγορα πήρε εξιτήριο.

ΦΩΤΟ: Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση του Αλέξη στην Κέρκυρα

Γέλασε ο κάθε πικραμένος με το χουνέρι που έπαθε ο κομματικός μηχανισμός του Mr. Alexis. Τι κι αν έσκασε μύτη μαυρισμένος ο”Big Leader” μαυρισμένος με μαγουλάκι τσίτα από τις χλιδάτες διακοπές, οι “χιλιάδες μαχόμενοι Νεολαίοι” την έπεσαν στις καρέκλες με ανυπομονησία πότε θα τελειώσει η φιέστα (ακολουθούν φώτο).

Πόσα είναι τα έσοδα από διαφήμιση για τα κανάλια που κλαίγονται;


Κι όμως! Παρά την κρίση, η διαφημιστική δαπάνη στην τηλεόραση αυξήθηκε από πέρυσι ! Αντιγράφουμε από ανακοίνωση της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων το απόσπασμα:

Αδωνις Γεωργιάδης: Θα μπουν φυλακή όσοι έφαγαν λεφτά στην Υγεία

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ και προμηθευτές του ΕΣΥ οι οποίοι έχουν θησαυρίσει μέσω της υπερσυνταγογράφησης προειδοποιώντας πως «θα μπει κόσμος στη φυλακή».

Φουντώνει η συζήτηση για το ελληνικό χρέος – Στις ΗΠΑ ξανά ο Σαμαράς

Βαλίτσες για Ουάσινγκτον ετοιμάζει ξανά ο πρωθυπουργός για να έχει νέο γύρο επαφών τόσο με το νούμερο 2 των ΗΠΑ, αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, όσο και με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τη στιγμή που φουντώνει η κουβέντα για νέα μείωση του ελληνικού χρέους.

Λίγο πάνω από 10 δισ. το νέο πακέτο για την Ελλάδα

Και για να μη σας λέει παπαριές σήμερα ο Χατζηνικολάου το όποιο μνημόνιο υπογραφεί θα έχει ελάχιστες δεσμεύσεις μιας και τα περισσότερα βρίσκονται σε εξέλιξη (αποκρατικοποιήσεις και απολύσεις πχ. έχουν ήδη υπογραφεί και δρομολογηθεί)

Λίγο πάνω από 10 δισ. ευρώ αναμένεται να είναι το νέο πακέτο στήριξης της Ελλάδας σύμφωνα με εκτιμήσεις του Επιτρόπου Ενεργείας της Ε.Ε., Γκίντερ Έτινγκερ.

Αυτό είναι χούντα και τρομοκρατία: Ανάγκασαν τη Διβάνη να κλείσει το Facebook!!

«Λίγη ησυχία», έγραψε η συγγραφέας στο twitter ανακοινώνοντας ότι απενεργοποίησε το προφίλ της προσωρινά

Το προφίλ που διατηρεί στο Facebook απενεργοποίησε προσωρινά, όπως ανέφερε, η Λένα Διβάνη, λίγες μόλις ημέρες μετά το σάλο που προκάλεσε η αριστερά για το σχόλιο περί «τζαμπατζή» που έγραψε η συγγραφέας στο twitter για τον 19χρονο Θανάση Καναούτη που πήδηξε απ'ο το λεωφορείο προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

ΒΙΝΤΕΟ-Έφοδος του Άδωνι στο "Αμαλία Φλέμινγκ" και διάλογος με στημένους "γιατρούς"

Αιφνιδιαστική επίσκεψη έκανε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ", ένα από τα οκτώ που εκκενώνονται από ασθενείς αυτές τις ημέρες ώστε να ξεκινήσει η ένταξη σε καθεστώς κινητικότητας 1.600 εργαζομένων, μεταξύ αυτών 230 γιατροί. Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε αντιμέτωπος με εργαζόμενους οι οποίοι έκαναν τα παράπονά τους και για άλλη μια φορά στοιχημάτισε ότι δεν θα απολυθεί κανείς.

ΒΙΝΤΕΟ-Επικός ΛεΠα: Ήταν κερασμένα τα ποτά και φίλοι μας οι θαμώνες γι αυτό δεν κόψαμε αποδείξεις!

Ούτε μια απόδειξη δεν βρήκε το ΣΔΟΕ στο μαγαζί και ο οργισμένος ΛεΠα, περνάει... στην αντεπίθεση: «Εχουμε και πέντε φίλους που τους κερνάμε. Εσείς αν ερχόσασταν η μάνα σας δεν θα την κερνούσατε; Θα κόβατε απόδειξη;».

Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να σχολιάσει ο Λευτέρης Πανταζής το λουκέτο που έβαλε το ΣΔΟΕ στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν κόβονταν αποδείξεις.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ληστών της Εθνικής στο Βελεστίνο μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο

Πρόκειται για Έλληνες, πρώην φυλακισμένους για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου - Απομακρύνεται το σενάριο περί μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς»

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας των δύο εκ των πέντε ληστών που «χτύπησαν» την Εθνική Τράπεζα στο Βελεστίνο, στις 14 Αυγούστου, προχώρησε η αστυνομία.