26 Αυγούστου 2013

Η πιο όμορφη γυναίκα της Πορτογαλίας είναι από τη Μύκονο

Η Κατερίνα Σικινιώτη αναδείχθηκε Μις Πορτογαλία και πάει για παγκόσμιο τίτλο

Για μία ακόμη φορά η ελληνική ομορφιά έγραψε Ιστορία! Η 18χρονη Κατερίνα Σικινιώτη, από τη Μύκονο, κέρδισε προ ημερών τον πρώτο τίτλο στα πορτογαλικά καλλιστεία και στέφθηκε «Mις Πορτογαλία 2013», ενώ έβαλε πλώρη για τον κορυφαίο τίτλο ομορφιάς, «Μις Υφήλιος». Η ίδια ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει καταφέρει, όμως οι συμπατριώτες της ένιωσαν περήφανοι στην είδηση της νίκης της και μάλιστα διοργάνωσαν τρικούβερτο γλέντι προς τιμήν της!

ΒΙΝΤΕΟ: Κοσμος αυτοκτονει κι η Μίκα Ιατρίδη ξεφαντωνει στα μπουζουκια και στον ΛεΠα

Το πρωι μας λεει οτι εχουμε 3.500 αυτοκτονιες και το βραδυ της αφιερωνει ασματα ο Λευτερης Πανταζης και η Αγγελικη Ηλιαδη... Αφιερωμενο στους ηλιθιους...

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κω, κατά τη διάρκεια περιοδείας της στα Δωδεκάνησα, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, δείχνοντας ότι η «μνημονιακή» Ελλάδα μπορεί ακόμα να διασκεδάζει μέχρι πρωίας... Ο λόγος για την κυρία Μίκα Ιατρίδη, η οποία -σε ένα διάλειμμα από τις κομματικές της υποχρεώσεις- βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα σε νυχτερινό κέντρο του νησιού και διασκέδασε με την ψυχή της, απολαμβάνοντας τα άσματα του Λευτέρη Πανταζή και της Αγγελικής Ηλιάδη, αλλά και τον «πόλεμο λουλουδιών» που... εξελισσόταν για ώρες, έως την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος.

Επικος ο αρχηγος μας: "Στη ζωή κοιτάμε το αύριο... ΠΑΟΚ - Σάλκε!"

Το μήνυμα για την επόμενη ημέρα έστειλε ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφου κοπηκε απο την αποστολη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΗΔΙΑΣΤΗΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!! Τα πέταξε όλα ο 72χρονος Cavalli και πήρε αγκαλιά την 24χρονη φίλη του

Στο πολυτελές του σκάφος απολαμβάνει τις διακοπές του ο Roberto Cavalli παρέα με την κατά πολύ νεώτερη σύντροφό του.

Αρχιζει να δουλευει παλι ο μυλος των ΑΕροψεκασμενων: Έρχεται διαγραφή του Νταβρή!

Αύριο συνεδριάζει η επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος

Προ των πυλών φαίνεται πως είναι η πρώτη διαγραφή στους ΑΝΕΛ. Αύριο συνεδριάζει η επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, που δεν αποκλείεται να αποφασίσει...

ΒΙΝΤΕΟ-Τα γυριζει ο ΛεΠα για τα κεράσματα

Το ΣΔΟΕ συνεχίζει τους ελέγχους για τις αποδείξεις βάζοντας λουκέτο σε νυχτερινά κέντρα. Ανάμεσα τους και το κέντρο που τραγουδούσε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποιος ειπε οτι ασχετα αν εγω κερασα επρεπε να ειχαν κοψει αποδειξη. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Τους έπιασαν στον ύπνο: Εκκαθάριση εν λειτουργία για ΕΛΒΟ!

Στον ύπνο έπιασαν τους εργαζόμενους στην αμυντική βιομηχανία της χώρας, και ειδικά στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, ο Γιάννης Στουρνάρας και η Φώφη Γεννηματά.

Μεσίστιες οι σημαίες στην Συγγρού: H Άννα Διαμαντοπούλου δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο, άκουσε τις δηλώσεις της… υπουργού της φωτοτυπίας να δηλώνει ότι αυτή δεν έχει καμιά δουλειά στη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά. Ο λόγος για την Άννα Διαμαντοπούλου που θα μείνει στην ιστορία για τη μεγάλη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που έκανε όταν ήταν υπουργός, τότε που τα παιδιά διάβαζαν με φωτοτυπίες και παλιά βιβλία. Κι όμως, η κ. Διαμαντοπούλου που απέβαλε από το πολιτικό σύστημα ο ίδιος ο ελληνικός λαός, κάνει τώρα και δηλώσεις με ύφος. «Δεν έχω και δεν πρόκειται να έχω καμία σχέση με τη ΝΔ του κ. Σαμαρά»

Αγγελία της Wall Street Journal για βίλα στην Κέρκυρα αξίας εννέα εκατ. δολαρίων

Δείτε φωτογραφίες από την έπαυλη 640 τ.μ. στην Κέρκυρα, που πωλείται από το διεθνές μεσιτικό γραφείο Savills και φιλοξενείται σήμερα στη Wall Street Journal

Μία έπαυλη 640 τ.μ. στην Κέρκυρα, που πωλείται από το διεθνές μεσιτικό γραφείο Savills, φιλοξενείται σήμερα στη στήλη “σπίτι της ημέρας” της Wall Street Journal.

Διαψεύδει τα περί «ληγμενων» ο Θ.Σκορδάς

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία διάταξη στο νέο Αγορανομικό Κώδικα, που να αφορά σε προϊόντα, των οποίων η διάρκεια ζωής έχει λήξει» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς.

ΝΕΡΙΤ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΔΣ

Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο http://www.minpress.gr/, περιγράφονται τα κριτήρια επιλογής και επιλεξιμότητας των υποψηφίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ρέσλερ τραγουδάει.. Λέανδρος

Με την Ελλάδα στο επίκεντρο κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία στη Γερμανία. Ο υποψήφιος των σοσιαλδημοκρατών προαναγγέλλει ότι το θέμα της βοήθειας προς την Ελλάδα θα κυριαρχήσει ακόμα και στο debate που θα έχει με την Ανγκέλα Μέρκελ. Την ίδια ώρα ένα διαφορετικό άνοιγμα στη χώρα έκανε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομίας προσκαλώντας στο υπουργείο του την Βίκυ Λέανδρος.

Ο Μπενυ πως μιλαει για "προκλητική η στάση της Συρίας απέναντι στον ΟΗΕ"; Εχει δικια του ενημερωση ΄η ενημερωνεται απο τις ΗΠΑ;

Ρε νουμερο ασε τη Συρια και προετοιμασε το κλιμα τωρα που εχουν αναμπουμπουλα στην Αιγυπτο (θα την επισκευφθει στις αρχες Σεπτεμβριους) και ειναι στα μαχαιρια με τους Τουρκους, μπας και υπογραψουν για την ΑΟΖ

Με ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει «απολύτως απαράδεκτη» και «προκλητική» κάθε ενέργεια παρεμπόδισης του έργου των εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ, οι οποίοι διερευνούν τις πραγματικές συνθήκες διάπραξης του ειδεχθούς εγκλήματος της χρήσης χημικών όπλων.

Από Σεπτέμβριο η πώληση προϊόντων με ενδειξη "αναλαωση κατα προτιμηση ως" σε χαμηλότερες τιμές

Εχω μια απορια για τους στοκους που λενε οτι θα τους ταιζουν "ληγμενα": Το φρεσκο γαλα μετα την 5η μερα στο ψηγειο το πετανε; ΄Η τα γιαουρτια; Ρε αι στο διαολο καραγκιοζηδες... αμα εχετε λεφτα παρτε φρεσκα

Αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου η πώληση ληγμένων προϊόντων σε χαμηλότερη τιμή.

Οι πωλήσεις προϊόντων «περασμένης διατηρησιμότητας» -όπως αποκαλούνται επισήμως- επιτρέπονται κάτω από συγκεκριμένους όρους, όπως προβλέπεται από τους «Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών» (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.) που αποτελούν μετεξέλιξη του Αγορανομικού Κώδικα.

Ποιο βιβλιο αφιερωνει ο Αδωνις στον τεμπελχανα Αλεξη

Προλαβαινει να το διαβασει τις υπολοιπες μερες των διακοπων του ο Τσιπρας, ο οποιος απ' οτι φαινεται εχει κανει καταληψη... στις παραλιες

Σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα που τον αποκάλεσε "τηλεπωλητή" έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του Real Fm. Όπως είπε, θα κάνει δώρο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μερικά από τα βιβλία που πουλάει, ξεκινώντας από ένα έργο του Πλούταρχου για να μην "τον πάμε κατευθείαν στα δύσκολα".

Ο Κώστας Πλεύρης εχει κατασχεσει τάνκερ της... Λιβύης! Το εχει παρκαρει στην Κορινθο και το βγαζει σε πλειστηριασμο!

Μια απίστευτη ιστορία, που λίγο έλειψε να προκαλέσει πρόβλημα έως και στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Λιβύης, φέρνει σήμερα στο φως το «Secret». Η περιπέτεια ξεκινά πριν από 10 χρόνια και συγκεκριμένα το 2003, όταν ο γνωστός δικηγόρος Κωνσταντίνος Πλεύρης ανέλαβε μία υπόθεση υπεράσπισης του λιβυκού Δημοσίου.

Δικαιολογημενη η αγανακτηση της Ιταλιδας αλλα μαλακιστηκε κι αυτη που εμπλεξε με υποκοσμο στην Κω...

Την τρομακτική εμπειρία της μοιράστηκε με τους φίλους της στο Facebook -Αγνωστη η εθνικότητα των δραστών

«Είμαι ζωντανή από θαύμα. Ολοκλήρωσα τις διακοπές μου στο νοσοκομείο. Ελλάδα σε μισώ. Η φτώχεια σε οδηγεί να κάνεις τρελά πράγματα. Με απήγαγαν και κόντεψαν να με στραγγαλίσουν. Ευτυχώς δε θυμάμαι τίποτα», έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η 37χρονη Κιάρα Μπόφο η οποία βρέθηκε αιμόφυρτη και ημίγυμνη σε αρχαιολογικό χώρο της Κω.

Kατά 82% αυξήθηκαν οι Ελληνες που πολιτογραφήθηκαν Γερμανοί

[Ενημερωτικα να πουμε οτι οι Ελληνες που παιρνουν γερμανικο διαβατηριο κρατανε και το ελληνικο... σε αντιθεση με τα τουρκακια που τα βαζουν να διαλεξουν αν θελουν να γινουν γερμανοι, κατι που τους προκαλει αφρους και ειναι παντα πρωτο θεμα συζητησης σε συναντησεις Γερμανου καγκελαριου με Τουρκο Πρωθυπουργο]

Κατά 82% αυξήθηκε το 2012 ο αριθμός των Ελλήνων οι οποίοι πολιτογραφήθηκαν Γερμανοί σε σχέση με το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία (Destatis).

Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας επί τάπητος στη συνάντηση Σαμαρά με τους εκπροσώπους της IBM και της Νεστλέ

Στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέων επενδύσεων και υποβοήθησης της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα, με τους υπευθύνους της IBM και της Nεστλέ Ελλάδας.

ΦΩΤΟ ΣΟΚ!! Διαστροφη: Ο ανωμαλος Άλκης Δαυίδ πινει τον... πλακούντα της συζύγου του μετά τον τοκετό!

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του μοιράστηκε στο διαδίκτυο ο μπαμπάς Άλκης Δαυίδ, της Coca-Cola. Οι εικονες ωστοσο προκαλουν τεραστια αηδια και δειχνουν οτι τελικα οι λεφταδες ειναι σαλεμενοι...

Τερατώδης ξιφίας 160 κιλών πηδάει πάνω σε αλιευτικό και σπέρνει τον τρόπο [βίντεο]

Ένα σπάνιο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα επιβαίνοντος σε αλιευτικό σκάφος εν κινήσει και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα, το οποίο από τη στιγμή που ανέβηκε στο YouTube κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Πού χάθηκαν τα... ίχνη του Μ. Αλεξάνδρου

H ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπήρξε περιπετειώδης. Το ίδιο ο θάνατός του στη Βαβυλώνα, το 323 π.Χ., και κυρίως η ταφή του.

Η ανεύρεση του τάφου αποτελεί σήμερα όνειρο ζωής πολλών αρχαιολόγων και ακόμα περισσότερων Ελλήνων. Ίσως γι' αυτό οι δεύτεροι, με κάθε νύξη γύρω από το όνομά του, πανηγυρίζουν πιστεύοντας πως εντοπίστηκε.

ΦΩΤΟ: Γκιουλεκα αυτος θελει κανα ρουσφετι... για πεταξε του κανα κοκκαλο

Γκιουλεκα, αυτος ο Κουρτακης απο το parapolitika.gr, θελει καποιο ρουσφετι ρε, γι αυτο σε παει μια ζεστη μια κρυο:

Παρασκευη:

ΦΩΤΟ: Αυτη ειναι η διαφορα του σοσιαλισμου

Δειτε τη:

Στη Ρουμανία έσβησαν τα ίχνη από σφαίρες στον τοίχο όπου εκτελέστηκε το ζεύγος Τσαουσέσκου

Ο τοίχος που βρίσκεται στη στρατιωτική μονάδα Ταργκοβίστε, 82 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Βουκουρεστίου και «είδε» την πτώση του τότε ισχυρού άνδρα της Ρουμανίας, ανακαινίστηκε και βάφτηκε στα χρόνια που ακολούθησαν την επανάσταση του 1989, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ίχνη από τις σφαίρες.

Αρχιζουν να το παιρνουν αποφαση οτι δεν θα χρεοκοπησουμε οπως ονειρευονταν-Reuters: Πολιτικά τοξικό αλλά ίσως αναπόφευκτο ένα νέο «κούρεμα» στα ελληνικά ομόλογα

Για την πιθανότητα ενός νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους και τις πολιτικές επιπτώσεις που θα είχε αυτό αναφέρεται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters σε άρθρο του Mike Peacock, ο οποίος χαρακτηρίζει «πολιτικά τοξική» την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ωστόσο επισημαίνει ότι είναι πιθανό να συμβεί κάποια στιγμή.

Πήρες παράνομη επιδότηση πουλάκι μου; Ώρα να την δώσεις πίσω με τόκο !!!

«Φύλλο και φτερό» κάνει το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τις εταιρείες για τις όποιες υπάρχουν υποψίες πως πίσω από τις επιδοτήσεις που έλαβαν από ευρωπαϊκά προγράμματα, κρύβονται υποθέσεις απάτης!!! Το ΣΔΟΕ ξεσκονίζει τα πάντα σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF)!!!

ΒΙΝΤΕΟ-Ο τουρισμός γεμίζει τα ταμεία

Η Ελλάδα κέρδισε, σύμφωνα με τα στοιχεία, το στοίχημα του τουρισμού. Οι αφίξεις ξένων "σπάνε" τα ρεκόρ, καθώς κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013, αυξήθηκε κατά 18% το τουριστικό συνάλλαγμα συγκριτικά με το 2012, με εισπράξεις 3,32 δισ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Αδωνις: «Έπρεπε να σας απολύσουμε για να...μάθετε τι εστι βερίκοκο»

«Ντροπή» χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Tις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική Αθηνών επέκρινε σφόδρα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας τη Δευτέρα το πρωί στο Mega, χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις «ντροπή», έκανε λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό» και παρατήρησε «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο».

Οι διακοπές του Αλέξη και οι μπατσοι-ορντιναντσες

Ηλίας Κανέλλης

Την περασμένη εβδομάδα, ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε λόγο στην Κέρκυρα. Πριν όμως δώσει το στίγμα του κόμματός του, είχε προλάβει να κάνει ινκόγκνιτο τις διακοπές του με τη σύζυγό του, τα παιδιά του και με μερικούς άλλους, στο Ιόνιο. Φέτος ειδικά στους Αντίπαξους, σε εξοχικό φίλου, όπως πληροφορεί τους αναγνώστες της η εφημερίδα Πρώτο Θέμα (25/8/2012), που πάντα έχει πολύ καλό ρεπορτάζ από τις διακοπές των διασήμων, είτε πολιτικοί είτε τραγουδιστές είτε τηλεοπτικοί σταρ…

Δημοσιογράφος γδύνεται κατά τη διάρκεια συνέντευξης [εικόνες & βίντεο]

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο δήμαρχος του Καναδά, όταν μια ραδιοφωνική παραγωγός που του έπαιρνε συνέντευξη έβγαλε τη μπλούζα της και συνέχισε τη συνέντευξη γυμνόστηθη.

Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Lori Welbourne, που έχει τη ραδιοφωνική εκπομπή On The Rocks και γράφει μια στήλη σε επαρχιακή επαρχία.

Του ξεφυγε η αληθεια!! Μηλιός: Και να μάς χαρίσουν το χρέος, θα δημιουργηθεί ξανά

Φυσικα ο αστειος "καθηγητης" λεει οτι πρεπει να αλλαξουμε πολιτικη για να σταματησουμε να δημιουργουμε χρεος... προσεξτε ομως ποια αλλαγη εννοει: Αυξησεις μισθων, διορισμους, γιγαντωση του κρατους κ.λπ ολα αυτα δηλ. που δημιουργησαν το χρεος!! Δικιο εχει λοιπον οταν λεει οτι με αυτα που προτεινουν ακομα και ολο το χρεος να μας χαρισουν, ο ΣΥΡΙΖΑ θα το ξαναδημιουργησει...

«Ακόμα και αν μας χαρίζανε το χρέος αυτό θα δημιουργούνταν ξανά αν δεν αλλάξουμε πολιτική» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μηλιός υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ζωντανός» βράχος με... σπλάγχνα και αίμα κάνει το γύρο του διαδικτύου [εικόνες+βίντεο]

Από τη στιγμή της ανεύρεσης του αλλόκοτου θαλάσσιου πλάσματος τόνοι μελάνι έχουν χυθεί στα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά του κόσμου, όπου επιχειρείται η διαλεύκανση της βιολογικής του σύστασης, της προέλευσής του, του τρόπου ανάπτυξής του και άλλων στοιχείων που παραμένουν ένα αίνιγμα στα μάτια της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.

Αγνοείται ο Λαμάρ Όντομ

Τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική του ζωή και το πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά που αντιμετωπίζει ο Λαμάρ Όντομ, δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα.

Ερώτηση Πολύδωρα για την ξεφτιλα με τις offshore

Ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για την δράση των offshore εταιρειών στην Ελλάδα κατέθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βύρωνας Πολύδωρας.

Ο Στουρνάρας για την τύχη του Ταμείου Μολυβιάτη

Στοιχεία με τα συνολικά ποσά χρηματοδοτήσεων έργων από το Λογαριασμό Αρωγής Πυροπλήκτων (πρώην ΕΤΕΑ- Ταμείο Μολυβιάτη) διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μετά από αίτημα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σβήνει» η Ελλάδα στην ομογένεια

«Η Ελλάδα στην ομογένεια αρχίζει να χάνεται. Βρισκόμαστε πλέον στην τέταρτη γενιά. Σιγά–σιγά, τα πράγματα αλλάζουν, αν και γίνεται μεγάλη προσπάθεια μέσα από τις ελληνικές κοινότητες για τη διατήρηση του ελληνικού στοιχείου, της γλώσσας και των παραδόσεων», είπε στο MadeinCreta η πρόεδρος του συλλόγου Κρητών στο Βανκούβερ του Καναδά, Ευθαλία Καραπιδάκη.

Άδωνις για Τσίπρα: Θλίβομαι για την κατάντια του (video)

Ξέσπασμα Γεωργιάδη: «Ο Τσίπρας με αποκάλεσε τηλεπωλητή γιατί; Επειδή είμαι ορφανός από τα 17μου και δουλεύω για να ζήσω;»

Θλίβομαι που το επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας εναντίον μου στην Κέρκυρα, ήταν ότι είμαι τηλεπωλητής.

Καρφωνει Παπανδρέου ο Άκης: Ο Γιώργος και το ΚΥΣΕΑ τα ενεκριναν ολα-Είμαι θύμα σκευωρίας του ΠΑΣΟΚ

Με την απολογία του βασικού κατηγορούμενου πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου συνεχίζεται, μετά από ολιγοήμερες διακοπές, η διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο πρώην υπουργός, που κατηγορείται για την υπόθεση διακίνησης μεγάλων χρηματικών ποσών προερχόμενων από παράνομες αμοιβές που φέρεται να έλαβε για την επιλογή συγκεκριμένων όπλων τα οποία προμηθεύτηκε επί της θητείας του το υπουργείο Άμυνας, δίνει τη δική του εκδοχή σε όσα του καταλογίζονται.

Η Βίκυ Λέανδρος τραγούδησε στο γερμανικό υπ. Αναπτυξης-Δειτε τι ερωτηση απαντησε ο Ρεσλερ

[Τα υπουργεια και η καγγελαρια κανουν μια φορα το χρονο εκδηλωση οπου οι πολιτες μπορουν να μπουν στο προαυλιο των κτηριων και να ερθουν σε αμεση επαφη με τους υπουργους και τη Μερκελ και φυσικα να ρωτησουν οτι τους ερθει στο κεφαλι οπως αυτο που ρωτησε καποια τον Ρεσλερ για τον Βεστερβελε.. εδω οι δικοι μας αποκλεισμενοι στην κοσμαρα τους οχι μονο τωρα αλλα και στις "καλες" εποχες]

Το «Το φεγγάρι είναι κόκκινο» δεν ήταν το μοναδικό ελληνικό τραγούδι που παρουσίασε η Βίκυ Λέανδρος το Σάββατο βράδυ στο κοινό που ήρθε να την ακούσει στους χώρους του γερμανικού υπουργείου Οικονομίας-Αναπτυξης.

Στην αποπληρωμή των δανείων του ΔΝΤ προχωρά η Ελλάδα

Στην αποπληρωμή των δανείων που έλαβε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο διάστημα Μαΐου 2010 - εκεμβρίου 2011 προχωρά η Ελλάδα.

Οπως αναφέρει το in.gr, από τον Σεπτέμβριο και μέχρι το τέλος του 2013 θα αποπληρωθούν δάνεια του ΔΝΤ ύψους 1,7 δισ. ευρώ και μέχρι το τέλος του 2014 δάνεια ύψους 7,4 δισ. ευρώ. Δηλαδή σχεδόν το 50% των δανείων του ΔΝΤ από το πρώτο πρόγραμμα στήριξης, το οποίο συνολικά ανήλθε σε 20,1 δισ. ευρώ.

Γελαει ο κοσμος με Αβραμόπουλο!!! Δειτε γιατι μήνυσε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ

Ποιες αστειες διαφορές θα λύσουν στα δικαστήρια ο υπουργός και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ;

Δεν συνηθίζεται, αλλά με τον Αβραμοπουλο ολα μπορει να συμβουν: Μήνυση κατά του Ανδρέα Παπαδόπουλου και του ηλεκτρονικού περιοδικού Μεταρρύθμιση κατέθεσε ο ΥΠΕΘΑ για άρθρο που του ασκούσε κριτική για τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους!
Αιτία της μήνυσης είναι η σκληρή κριτική που δέχτηκε από τον Ανδρέα Παπαδόπουλο σε άρθρο του και ειδικά η αναφορά του...

Νέα υπόθεση πορνογραφίας ανήλικης μέσω facebook

Δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου Έλληνα και δύο αλλοδαπών 42 και 20 ετών αντίστοιχα σχηματίστηκε από την υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι κατηγορούνται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, έπειτα από καταγγελία 15χρονης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης, με τον οποίο συνομιλούσε στο Facebook, είχε στην κατοχή του φωτογραφικό υλικό με άσεμνο περιεχόμενο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια.

Στο «σφυρί» η βίλα του Κωνσταντινου

Τη βίλα του στο Σάρεϊ της Βρετανίας πουλάει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, σύμφωνα με αγγελία που δημοσιεύθηκε στους Κυριακάτικους Sunday Times.

Η βίλα έχει ως αρχική τιμή πώλησης τις...

Άδωνις: Με μπαφιάσατε κυρία μου ....! (video)

Σε ποια είπε αυτή την ατάκα ο υπουργός Υγείας;

«Με μπαφιάσατε κυρία μου, σας έχω δει 70 φορές…», είπε αναφερόμενος στην Χριστίνα Ράπτη, αντιπρόεδρο του σωματείου εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

ΦΩΤΟ: Δεν ξανάγινε!! Βουλευτίνα στην ελληνική Βουλή, με τον κ@λο έξω!!

Πήραν φωτιά τα κινητά και έσκασαν στα γέλια όσοι ήταν πίσω της στη Βουλή...

Απρόσεκτη και πολύ...αποκαλυπτική φαίνεται πως είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου,που σε συνεδρίαση στη Βουλή, φόραγε τόσο χαμηλοκάβαλο παντελόνι, που είχε βγει απ' έξω όλος ο κ@λος της.

Ο επαναστάτης Παπακωνσταντίνου ακύρωσε συναυλία... κυκλοφορούσε το ΣΔΟΕ στην περιοχή... φυσικά και δεν επεστράφησαν τα λεφτά στους βλάκες θαυμαστές του τσίρκου

Παρατράγουδα στα Γιαννιτσά με συναυλία του Παπακωνσταντίνου που δεν έγινε ΠΟΤΕ! Θα εφάρμοζε το νέο κόλπο φοροδιαφυγής: Η συναυλία ήταν ντεμέκ για την ενίσχυση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ώστε να μην υποχρεούνται να εκδίδουν θεωρημένες αποδείξεις! Με τα εισιτήρια στο χέρι έμειναν οι βλάκες θαυμαστές του...

​Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη των Γιαννιτσών, όπως μας το διηγήθηκε αναγνώστης μας, τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του star.gr…

H μεγάλη γιορτή που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Αυγούστου με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον οποίο περίμεναν να δουν live στην σκηνή χιλιάδες θαυμαστές του, δεν πραγματοποιήθηκε ΠΟΤΕ!!!!

Δεν έχει πάτο η κατρακύλα Σταυρίδη: Ήθελε μεγαλύτερη βόλτα με το lear jet αλλά ο Μελισσανίδης βιαζόταν!

Μας δουλεύει ή μου φαίνεται; Μάλλον προσπαθεί να γελοιοποιήσει το περιστατικό προκειμένου να μειώσει την ξεφτίλα του...

Ο κ. Στ. Σταυρίδης που αποπέμφθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ξαναχτύπησε και περιγράφει λεπτό προς λεπτό την πτήση προς την Κεφαλλονιά με το lear jet του κ. Δ. Μελισσανίδη αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ:

Η διαφορα του "κουτόφραγκου" με τον Ελληναρά: Ο Robert Pires παίζει μπάλα στη Θύελλα Ραφήνας

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998, επαιξε 1 ημίχρονο για να ευχαριστήσει αυτούς που του το ζήτησαν και εβγαινε επί μια ώρα φωτογραφίες χωρίς να δυσανασχετήσει... έτσι έχουν μάθει οι ξένοι αστέρες... όχι σαν τα τσίρκο τα δικά μας που το παίζουν βεντέτες...

Σαν το παλιό καλό γαλλικό κρασί, ο πρώην διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, Robert Pires, που βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα, αγωνίστηκε 45′ λεπτά -ολόκληρο το β’ ημίχρονο- με τον Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας.

"Ρώτα την καρδιά σου" - Μια ταινία για τους Κρυπτοχριστιανούς του Πόντου!

Πρόκειται για μία ταινία του 2010 με τίτλο "Ρώτα την καρδιά σου" (Yuregine Sor) που πραγματεύεται ένα θέμα ταμπού για την Τουρκία: τους κρυπτοχριστιανούς και πιο συγκεκριμένα αυτούς του Πόντου! Φυσικά αυτήν την ταινία, αναμένουμε με περιέργεια αν θα την "παίξουν" οι δικοί μας τηλεοπτικοί σταθμοί μιας και έχουν βαλθεί να επιλέγουν να προβάλλουν μόνο τούρκικα προγράμματα.

Βίντεο CNN με απίστευτες εικόνες: Οι χριστιανοί της Αιγύπτου στο στόχαστρο-Βανδαλισμοί και κάψιμο εκκλησιών από μουσουλμάνους

Σκισμένα ιερά βιβλία, κατεστραμμένες εικόνες και σπασμένοι σταυροί. Εκκλησίες καμένες και κατεστραμμένες σε όλο το Κάιρο. Στο νέο ξέσπασμα της βίας και το χάος που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες, οι Χριστιανοί βρέθηκαν στο στόχαστρο. Και πλέον εκφράζονται φόβοι πως η κοινωνική αναταραχή στη χώρα μπορεί να εξελιχθεί σε θρησκευτικό πόλεμο.

ΦΩΤΟ: Χωρίς τον κούκο αλλά με τους τρεις έκανε περιοδεία ο Μπαρμπαρούσης στη Ναύπακτο!

Πάντως όπως δείχνουν οι εικόνες στη Ναύπακτο η Χρυσή Αυγή δεν θα πάρει 50% όπως λένε οι πατριώτες της φακής ότι θα πάρει πανελλαδικα αν γίνουν εκλογές...

Κυριακάτικη βόλτα στη Ναύπακτο έκανε ο νέος Καραϊσκάκης (μη χέσω!), Κώστας Μπαρμπαρούσης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πήγε στην πόλη έχοντας συνοδεία...

Γιατί Βλαδίμηρε μας το έκανες αυτό;

Λέτε να είναι "φθηνό" να πατήσουμε πάνω στις δηλώσεις Πούτιν για τις επενδύσεις στην Ελλάδα και να θυμίσουμε σε πολλούς για το πόσο "φίλοι" μας είναι οι Ρώσοι; Οι δουλειές είναι δουλειές και οι επενδυτές θέλουν κέρδος. Δεν θα το κάνουν ούτε για τα ωραία μας τα μάτια ούτε επειδή δήθεν νιώθουν υποχρέωση απέναντι στην Ιστορία ή στον Ιησού.

Μόνο στην…. Ελλάδα: Τιμοκατάλογος χωρίς …τιμές!

​«Σαφάρι» έχει ξεκινήσει το ΣΔΟΕ για να εντοπίσει καταστηματάρχες που συστηματικά δεν κόβουν αποδείξεις στους πελάτες. Κομμωτήρια, νυχτερινά κέντρα υδραυλικοί οικοδόμοι είναι στο στόχαστρο των ελέγχων.