27 Αυγούστου 2013

Και μονο γι αυτο δαγκωτο ΝΔ... για την Ελενα ρε γαμ@το!!

Είχε πει ότι θέλει να τις κάψει αλλά όλο πόζες είναι...

Η Έλενα Ράπτη είχε δηλώσει σε εκπομπή του tv Μακεδονία πως θέλει να κάψει όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από ...παλιά στα περιοδικά και είναι με μαγιό στην παραλία, αφού θεωρεί πως είναι προκλητικές σε μια εποχή κρίσης. Φέτος ωστόσο τα life style έντυπα κατακλύστηκαν από φωτό της sexy βουλευτίνας με μαγιό και πιο αποκαλυπτικές από ποτέ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΧρυσαυγοΠΑΣΟΚος: Ειχαμε ονειρο να βολεψουμε το παιδι μας αλλα προδοθηκαμε...

Αν δεν το πιστευετε ακουστε τον να τα λεει διπλα στον Μιχαλολιακο... για να ξερουμε ποιοι ψηφιζουν ΧΑ... για την Ελλαδα και το διορισμο του παιδιου μας ρε γαμωτο:

ΦΩΤΟ: Αυτα ειναι τα 4 αντιτορπιλικα που θα ισοπεδωσουν τη Συρια

Απο την ωρα που θα το αποφασισουν οι Αμερικανοι και οι κοτες οι Ρωσοι θα αφησουν ξεκρεμαστο αλλο ενα "συμμαχο", ειναι θεμα χρονου να τελειωσει ο Ασσαντ. Και φυσικα ο πολεμος δεν θα γινει ουτε με F-16, F-18 κ.λπ αεροπλανα και γι αυτο οι αμερικανοι δεν εχουν αναγκη τη Σουδα, την Καλαματα και οτι αλλη παπαρια λενε οι ξερολες.

Τη Συρια θα την ισοπεδωσουν τα 4 αντιτορπιλικα του 6ου στολου...

PAOK - SCHALKE LIVE STREAM (ΠΑΟΚ - Σαλκε 21:45)

Δειτε τον αγωνα απο τα παρακατω λινκ:

Υπ. Εσωτερικών: Κανένα παιδί έξω από τους παιδικούς σταθμούς

«Για πρώτη φορά και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία δημιουργείται η δυνατότητα όλα τα παιδιά που πληρούν τα οικογενειακά κριτήρια να γίνουν δεκτά στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς όλης της χώρας».

Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

Τη διενέργεια εισαγγελικής και πειθαρχικής έρευνας για την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ., παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη με αφορμή την αναφορά, που της κατέθεσαν χθες η Συντονιστική Επιτροπή των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

Τουρκο-Τουρισμός και Εθνική Ασφάλεια


Του Κώστα Πικραμένου*

Το διάστημα 9-11 Αυγούστου, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Χίου, οι Τούρκοι πολίτες (κάτοχοι πράσινου ή ερυθρού διαβατηρίου), που επισκέφθηκαν το νησί του Ανατολικού Αιγαίου έφθασαν τους 5.028!

Τι απαντησε ο Αδωνις στον συμμοριτη Παναγουλη που τον αποκαλεσε ψυχοπαθη, καρναβαλο κ.λπ

Αυτό θα πει πολιτικός πολιτισμός! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης μέσω της σελίδας του στο Facebook αποκάλεσε ψυχοπαθή, καρνάβαλο και γελωτοποιό τον υπουργό Υγείας, ΄Άδωνι Γεωργιάδη.

Ιδιωτικοποιείται και το “στην Υγειά μας” του Σπύρου Παπαδόπουλου... φυσικα με πολυ λιγοτερα λεφτα

Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Alpha εντάσσεται – εννοείται με πολύ μιρκότερο Budget έναντι της κρατικής ΕΡΤ, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας» η οποία βρίσκεται στον 10ο χρόνο της μετάδοσής της.

Πέθανε στο δικαστήριο κατηγορούμενος για την απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας

Ένας από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της απάτης στο ΙΚΑ Καλλιθέας, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, κατέληξε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα στην αίθουσα τους Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Οταν ο Κερι ετρωγε με τον Ασαντ

Την ώρα που οι ΗΠΑ κατηγορούν ευθέως το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Ασαντ ως υπεύθυνο για το μακελειό στη Συρία έπειτα από τη χρήση χημικών όπλων με τους εκατοντάδες νεκρούς, τον Φεβρουάριο του 2009 ο Σύρος πρόεδρος παρέθετε επίσημο δείπνο στον Τζον Κέρι.

ΒΙΝΤΕΟ-"Διαφήμιση": Mercedes «σκοτώνει» τον Αδόλφο Χίτλερ

«Φωτιά» έχει πάρει το Διαδίκτυο με τη διαφήμιση αυτοκινήτου που «σκοτώνει» τον Αδόλφο Χίτλερ. Η διαφήμιση, που αποδοκιμάστηκε από μεγάλη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, το όνομα της οποίας εμπλέκεται στο σποτ, είναι άσκηση φοιτητών κινηματογραφίας στην Γερμανία, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο φεστιβάλ «Πρώτα Βήματα».

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ λίγο πριν τη σέντρα στην Τούμπα

Αφού δεν μπορούν να κάνουν την Τούμπα… Τούμπα, έκαναν το ξενοδοχείο Τούμπα!

Πριν καν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για το γήπεδο, ο κόσμος έχει κατακλύσει τους δρόμους γύρω απ’ το «Μακεδονία Παλλάς»

Ένα έτος φυλάκιση σε «επτά» για τα συνθήματα σε λεωφορεία

Δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό – Αθώοι οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, στον καθένα, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, σε επτά από τους 13 συλληφθέντες, που κατηγορούνται πως έγραψαν συνθήματα σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη, στο Περιστέρι.

Βρέθηκε μετά από 3 ημέρες ο Οντομ, ο άνδρας της Καρντάσιαν, να κάνει αποτοξίνωση σε ξενοδοχείο του Λος Αντζελες

Τέλος στο «θρίλερ» που απασχόλησε το Χόλιγουντ, αλλά και τον θαυμαστό κόσμο του NBA, καθώς ο πάλαι ποτέ σούπερ σταρ Λαμάρ Οντομ, σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, βρέθηκε σε εξνοδοχείο του Λας Βέγκας, ενώ αγνοούνταν για τρεις ημέρες.

O απόλυτος προορισμός για ποδοσφαιρόφιλους – Καλώς ήρθατε στο νησί της Μπαρτσελόνα [βίντεο]

«Κυρίες και κύριοι, σύντομα φτάνουμε στη γη της Μπαρτσελόνα», ακούγεται να λέει η φωνή του πιλότου, την ώρα που στον ορίζοντα φαίνεται το νησί της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μην βιαστείτε να βγάλετε εισιτήρια. Προς το παρόν, υπάρχει μόνο για τις ανάγκες της νέας διαφήμισης στην οποία πρωταγωνιστούν όλοι οι σταρ των Καταλανών.

Ελληνακι παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του Ντουμπάι

Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Απόστολος Χρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που ολοκληρώνεται αύριο στο ντουμπάι, πραγματοποιώντας παράλληλα πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο.

Σταυρίδης σαν αλλος ΓΑΠ: Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι!

΄Οσο δικιο κι αν εχει το χανει αφου δεν επιτρεπεται να βγαινεις στο εξωτερικο και να λες εχω μπλεξει με διεφθαρμενους οπως ελεγε ο ΓΑΠ... απλα δεν μπορεις οσο αληθεια κι αν ειναι!! Καλα το οτι δεν το λες αμα εχεις λαδωμενη τη φωλια σου και κυκλοφορεις με τα λιαρ τζετ των πελατων του δημοσιου, ειναι ακομα πιο αυτονοητο...

Με πρωτοφανή, για την θεσμική θέση που κατείχε και χυδαίο τρόπο, μίλησε σε νορβηγική εφημερίδα ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, γα τους συμπατριώτες του και ειδικά για όσους αντιστέκονται στις ξεπούλημα, λέγοντας στα αγγλικά ότι ξέρουν να λένε μόνο «άντε γαμηθείτε» και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε ηλίθιους τους Έλληνες για τον τρόπο που αντιδρούν στα σχέδια «ιδιωτικοποιήσεων».

Κολλημενη στο περιθωριο και τους γραφικους η ΧΑ και του Κασιδιαρη του φταινε οι Εβραιοι

«Ο πρόεδρος της πιο ισχυρής αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης (American Jewish Committee) και κραταιός παράγων του σιωνισμού στις ΗΠΑ, Δαυίδ Χάρις, απάντησε επίσημα στην αρθρογραφία της Χρυσής Αυγής. Οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την ενέργεια και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν απασχολήσει πολύ σοβαρά το σιωνιστικό λόμπυ. Αυτή τη φορά θορυβήθηκαν από το άρθρο μας: «Μας κάνουν ενεργειακό προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών - Η εθνική στρατηγική της Χρυσής Αυγής».

ΦΩΤΟ: Προσοχη στα πολυ "ληγμενα"!

Μπορει να σε κανουν αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης:

«Οι σαν ''κλέφτες'' και οι ''σαν ιδιοκτήτες''»

Σύμφωνοι! Δεν βρέθηκαν μέσα στο ιστορικό κτίριο του Πολυτεχνείου πυρομαχικά πυροβόλων όπλων. Ενας μεγάλος άδειος κάλυκας μόνο και είναι απορίας άξιον πώς διέφυγε από τη μανία ανακύκλωσης όσων συχνάζουν σ' αυτά τα στέκια· σε άλλες εφόδους βρέθηκαν εκατοντάδες άδεια μπουκάλια μπίρας, τα οποία, όπως μας είπαν τότε, ήταν για ανακύκλωση. Οι βαριοπούλες, όμως, και τα στειλιάρια τι δουλειά είχαν σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα;

ΠΑΣΟΚικο μπουρδελ@: Ο Καψης εδωσε στα λαμογια και τη δευτερη δοση της αποζημιωσης... παρολο που συνεχιζουν την καταληψη της ΕΡΤ

[Ειχε πει οτι δεν θα εχει Γενικους Διευθυντες η ΔΤ και ξαφνικα θα προσλαβει 5... Καθιστε στο Μαξιμου να τον κοιτατε οσο κανει και τη ΔΤ ενα ΠΑΣΟΚικο μπουρδελ@]

Γιατί οι λαλίστατοι συνδικαλιστάδες της πρώην ΕΡΤ δεν ανακοινώνουν επίσημα ότι εισεπραξαν και τη δεύτερη δόση της αποζημίωσής τους;

Γιατί δόθηκε η δόση

Χαμός στην Εύβοια: Δεν πηγε σε συναυλια ο Παντελιδης γιατι εμαθε οτι θα πηγαινε και το ΣΔΟΕ

Απίστευτα παρατράγουδα σημειώθηκαν στην προγραμματισμένη συναυλία της Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη το περασμένο Σάββατο 24 Αυγούστου στην Ερέτρια.

Η περιοχή κατακλύστηκε από χιλιάδες θαυμαστές οι οποίοι όμως απόλαυσαν μόνο την Πάολα και οι γκρίνιες δεν άρχισαν να έρθουν...

ΒΙΝΤΕΟ: Τι θελει να πει ο σγανακτισμενος Χρυσαυγιτης ποιητης

Λειπουν διακοπες και οι σχολιαστες της Χρυσης Αυγης (σαν τους ΣΥΡΙΖΑιους κι αυτοι εξαφανισμενοι ολο τον Αυγουστο και θα γυρισουν το Σεπτεμβριο να φωναζουν οτι πεινανε...) να μας εξηγησουν τι εννοει ο ποιητης:

Ανακοινώθηκε η ίδρυση της «ΠΑΣΟΚικης τάσης» εντός του ΣΥΡΙΖΑ... με τον εργατολογο με το αδηλωτο μυριο και τον Κοτσακα του Ακη

Την ίδρυση και λειτουργία της «σοσιαλιστικής τάσης» εντός του ΣΥΡΙΖΑ όπως προβλέπεται από το νέο καταστατικό του κόμματος, που εγκρίθηκε στο πρόσφατο συνέδριο, ανακοίνωσαν σήμερα, Τρίτη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου οι Πάνος Κουρουμπλής, Αλέξης Μητρόπουλος, Δημήτρης Τσουκαλάς, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Αντώνης Κοτσακάς.

Έκαναν σεξ στη σέντρα του γηπέδου (ΦΩΤΟ)

Σεξ στη σέντρα του "Βίλφορτ Παρκ" έκανε ένα ζευγάρι μετά τη λήξη του αγώνα της Μπρόντμπι με τη Ράντερς. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία. Μπορεί το παιχνίδι της Μπρόντμπι με τη Ράντερς να τελείωσε χωρίς σκορ, όμως, φαίνεται ότι κάποιος κατάφερε να βάλει γκολ στο "Βίλφορτ Παρκ" έστω και μετά το σφύριγμα της λήξης...

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελό γέλιο: Παπάς χορεύει «Δεν σου κάνω τον Άγιο»!

Μέχρι και ο παπάς ήρθε στο κέφι στον γάμο που έγινε σε χωριό της Ηπείρου και σηκώθηκε να χορέψει.

Που να φανταζόταν ο άνθρωπος ότι εκείνη την ώρα θα έπαιζε το «Δεν σου κάνω τον Άγιο, αχ αμάρτησα».

ΒΙΝΤΕΟ: Ποδοσφαιριστές έκαναν «τόπι» στο ξύλο διαιτητή!

​Τι το ήθελε να αποβάλλει τόσους παίκτες; Το πλήρωσε με αμέτρητες μελανιές και χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα!

Στον εισαγγελέα ο ΙΣΑ-Ζηταει τα ονοματα των επιορκων απο τον Αδωνι... για να τους αθωωσει

Γιατι τετοια πρεμουρα ρε Πατουλη για να βγαλεις τον Αδωνι ψευτη; Χαλαρωσε και μην αγχωνεσαι... θα το τακτοποιησει ο Αδωνις γιατι ειδαμε πως το τακτοποιησες εσυ τοσα χρονια

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών προσέφυγε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητώντας να του γνωστοποιηθούν τα στοιχεία ιατρών - μελών του που εμπλέκονται σε περιπτώσεις υπερσυνταγογράφησης.

Γεωργιάδης: Είμαι εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα - όχι και διαμαρτυρίες για μετακίνηση 1 χλμ.

Στη χθεσινή αντίδρασή του εναντίον ορισμένων εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών («κάνετε όλη αυτή τη φασαρία επειδή θα πάτε από την Ομόνοια στο Ευαγγελισμό. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο») αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι είναι εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα.

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στη δίκη Τσοχατζόπουλου – Απίστευτοι διάλογοι

«Δεν ξέρω τίποτα …Δεν είδα τίποτα… Δεν άκουσα τίποτα για offshore εταιρίες».  Αυτή η πρόταση είναι το ρεζουμέ της σημερινής απολογίας του Άκη Τσοχατζόπουλου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τις μίζες από τα εξοπλιστικά! 

Απάντηση Καράογλου στον Μπουτάρη

Στις χθεσινές αναφορές του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην 78η ΔΕΘ, που είπε ότι «δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να έρχεται σαν κλέφτης, επειδή φοβάται τις αντιδράσεις», απάντησε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Απλοι πολιτες εσπευσαν να φωτογραφηθουν με τον Καραμανλη στην Νίσυρο!

Την Νίσυρο επισκέφθηκε χθες ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής με την οικογένεια του και τον κ. Βαληνάκη με την σύζυγο του, έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές στην Κω, ενώ στη συνέχεια αναμένεται στην Ρόδο απ' οπου θα επιστρεψει στην Αθηνα.

Βουκόγιεβιτς... με κλειστά μάτια!

Εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Βουκόγιεβιτς αλλά αν έρθει στην Ελλάδα, είναι σίγουρο πως μπορεί να κάνει παπάδες με την φανέλα του Ολυμπιακού...

Γελαει ο κοσμος: Ανακλήθηκε η άδεια οπλοφορίας του Γρεγου... για να μη σκοτωθει κατα λαθος-Μαλλον ακολουθει ο Γερμενης...

Ανακλήθηκε η άδεια οπλοφορίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντ. Γρέγου, ενώ και για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή ενδέχεται να ανακληθεί η άδεια οπλοκατοχής μετά την μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.

Στα 18 εκατ. ευρώ το χρονο μας στοιχιζουν τα λαμογια των συνδικατων... κατα τ' αλλα τα λεφτα τα εφαγαν οι πολιτικοι μονο...

220.000 ευρω παιρνει για καθαριστριες μονο η ΓΣΕΕ... πρεπει να το γλυφουν το κτηριο καθημερινα...

Της Ρούλας Σαλούρου

Με το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ επιχορηγούνται από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες καθώς και το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή η ΓΣΕΕ.

Το μυστικό «στελθ» αεροσκάφος του Χίτλερ βρήκαν και ανακατασκεύασαν Αμερικανοί [βίντεο]

Δεν αποτελεί παρά ένα ακόμη υπερόπλο τον οποίο σχεδίασαν και κατασκεύασαν μυστικά, σε κάποια μυστική βάση κάπου στα βάθη της γερμανικής υπαίθρου, οι ειδικά στελεχωμένες ομάδες εντεταλμένων επιστημόνων, μηχανικών και ερευνητών οι οποίοι, εργαζόμενοι υπό άκρα μυστικότητα, δημιουργούσαν τα υπερόπλα του μέλλοντος, που έχουν τροφοδοτήσει ένα πλήθος σεναρίων συνωμοσίας, αλλά και κινηματογραφικής επιστημονικής φαντασίας.

Απιστευτο!! Το ελληνικο κρατος πληρωνε τα σπιτια ελληνων δημοσιογραφων στη Μοσχα!!! Τους τα εκοψε η νεα ηρωιδα Πρεσβης κι ο Τερενς τσιριζει μαζι με τα λαμογια...

[Προσεξτε στο κειμενο πως τα μπουρδουκλωνουν και προσπαθουν να περασουν την εντυπωση οτι προκειται για τα γραφεια ενω στην ουσια ειναι τα διαμερισματα τους τα οποια τους πληρωνε μεχρι τωρα η Πρεσβεια!!!

Προσεξτε το επιχειρημα τους:

Το BBC θα αναμεταδώσει ραδιοφωνικά τη δολοφονία του Κένεντι!

Η ηχητική αναπαράσταση θα μεταδοθεί από το πιο δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, το Radio 2, τη ημέρα που θα συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τραγωδία, στις 22 Νοεμβρίου

Το ραδιόφωνο του BBC θα αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα του για τρεις ώρες στις 22 Νοεμβρίου ώστε να αναπαραστήσει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του 20ου αιώνα: τη δολοφονία του Τζον Κένεντυ.

ΟΠΑΔ: Εκτός 96.680 δικαιούχοι-"μαϊμού"... Η Μερκελ τους ειχε βαλει να τρυπωσουν...

Παροχές από το Δημόσιο χωρίς να τις δικαιούνται λάμβαναν 96.680 ασφαλισμένοι, οι οποίοι και εντοπίστηκαν από την απογραφή που διενεργείται στον ΟΠΑΔ και διαγράφηκαν από τα μητρώα του Οργανισμού ως μη δικαιούχοι.

Οι πρώτες solo διακοπές της Μόνικα στην Πάρο (Βίντεο)


Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν! Έπειτα από 14 χρόνια γάμου και δύο παιδιά η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ δεν είναι πια μαζί! Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και η πανέμορφη ηθοποιός πέρασε το πρώτο της μοναχικό καλοκαίρι.

Η Μόνικα μάλιστα επέλεξε την Πάρο για τις μοναχικές της διακοπές.

Το φλερτ μεταξύ Star & Real με ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα

Ένα διακριτικό φλερτ μεταξύ των Μέσων του Χατζηνικολάου (Real News, Real FN, enikos.gr) και του σταθμού άφιξής του ίδιου του Ν.Χ. (Star) με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να αναπτύσσεται τον τελευταίο καιρό, με τη δημοσιογραφική πιάτσα να κάνει λόγο για προσπάθειες να χτιστούν γέφυρες επικοινωνίας.

ΒΙΝΤΕΟ: Νικητης ο ΓΓ στο διαγωνισμο ασυναρτησιας με δημοσιογραφους

Το μονο που πρεπει να κρατησουμε ειναι οτι η διαταξη πωλησης για καποιο διαστημα περα απο την αναγραφομενη ημερομηνια "αναλωσης κατα προτιμηση", υπαρχει εδω και 30 χρονια. Απλα τωρα τους λενε να τα πουλανε ξεχωριστα και πιο φτηνα. Αυτο οσον αφορα τους ηλιθιους που εκτος οτι τους ψεκαζουν τωρα λενε οτι θα τους ταιζουν και ληγμενα... λες και τους υποχρεωνει κανεις να τα αγοραζουν.

Οσο για τον ΓΓ Εμποριουκαι τους δημοσιογραφους του ΑΝΤ1 (τον εξυπνακια με το υφος αυτοκρατορα και την ξερολα)... για τα μπαζα για να μην πω για τον πουτσ@:

Άδωνις: Δεν μπορώ να αλλάξω χαρακτήρα. Δεν είμαι ξύλινος

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ανήκει στον κατηγορία των πολιτικών που λιμνάζουν σε θέσεις και απόψεις χωρίς γωνίες, στρογγυλεύοντας τα πράγματα, και προσπαθώντας να μην προκαλούν αντιδράσεις, ασκώντας στην πράξη τη στρατηγική των… δημοσίων σχέσεων, ένα μοντέλο δηλαδή ξεπερασμένο και εν πολλοίς υπεύθυνο για την τραγική εικόνα που εμφανίζει σήμερα στην πλειοψηφία της η πολιτική ζωή του τόπου.

Yμνος του BBC για τη Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά [βίντεο]

Ιστορία, κουλτούρα, χαλαροί ρυθμοί ζωής, μοναδική αρχιτεκτονική, εκπληκτική γαστρονομία και μια καμπάνια που αναδεικνύει τα χαρίσματα της Θεσσαλονίκης πρωταγωνιστούν στο ρεπορτάζ του BBC.

ΕΛ.ΑΣ: Ψυχασθενής και ελεύθερος ο «μακελάρης» που τεμάχισε την 70χρονη στη Ραφήνα με πριόνι, μπαλτά και τσεκούρι

Ανατριχίλα προκαλεί η δολοφονία της 70χρονης στη Ραφήνα, της οποία το τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε από ανήλικα παιδιά, με την Αστυνομία να κάνει λόγο για δολοφόνο με «έντονη ψυχική διαταραχή», ο οποίος χρησιμοποίησε τρία όπλα για να την σκοτώσει και να την διαμελίσει και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Οοοοταν γυρισει απο τις διακοπες... Στο Βερολίνο ο Τσίπρας για να μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση – Στη συνέχεια πάει σε Μόσχα και Πεκίνο

Σε μια εποχή ιδιαιτέρως φορτισμένη επέλεξε να επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας Βερολίνο, Μόσχα και Πεκίνο. Στη Γερμανία θα βρεθεί λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ενώ στη Μόσχα θα μεταβεί στη σκιά των δηλώσεων- προτροπών Πούτιν για να μη γίνονται ρωσικές επενδύσεις στη χώρα μας.

Το σπασμένο ποτήρι του Σαμαρά και η ατάκα Βενιζέλου στον Αδωνι

Κανείς δεν θα ήθελε να βρισκόταν στη θέση του σερβιτόρου στο Μέγαρο Μαξίμου, που στην προσπάθειά του να δώσει ένα ποτήρι παγωμένο νερό στον Πρωθυπουργό, του γλίστρησε από τα χέρια και έσπασε πάνω στο τραπέζι. Ο σερβιτόρος, είναι αλήθεια, στενοχωρήθηκε, υπήρξε απ' όλους κάποια στιγμή αμηχανίας, οπότε ανέλαβε...

Το εγκώμιο του Άδωνη έπλεξε ο Κυριάκος

Το εγκώμιο του Άδωνη Γεωργιάδη έπλεξε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή “Πρωινό MEGA”, με τον Δημήτρη Τάκη, τη Ράνια Τζίμα και την Έλενα Παπαδημητρίου.

Πάρτε πίσω το ρουσφέτι με το ΦΠΑ στην εστίαση!

[Το γραψαμε απο την πρωτη μερα: Μεγαλυτερη μαλακ@α μετρο δεν θα μπορουσε να υπαρξει! Τζαμπα το ρουσφετι που μας εκανε η τροικα που οχι μονο δεν αφηνει κερδος αλλα θα τους φερει κι απο πανω αφου θα λενε "σας τα λεγαμε εμεις"]

Η εικόνα που υπάρχει για τις επιπτώσεις από τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση δεν δικαιώνει την επιλογή της κυβέρνησης, αλλά την άρνηση της τρόικας. Με τη φοροκλοπή του ΦΠΑ στο φόρτε της είναι εύλογο να περιμένει κανείς ότι η κυβέρνηση θα διορθώσει το λάθος της.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιώργος Ανδρέα Τσίπρας: Εχουμε εθνικό σχέδιο και ξέρουμε που θα βρούμε τα λεφτά...

Θαυμάστε τις "διαφορές" τους:

ΒΙΝΤΕΟ-Αντε ρε γερά σήμερα: 6 μπαλάκια μάζεψαν τα γερμανάκια χθες

ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ U17 6-1:

ΒΙΝΤΕΟ-Ανάβαση σε… 99 στροφές

ΒΙΝΤΕΟ-Ανάβαση σε… 99 στροφές

H Red Bull, μετά τη Νέα Ζηλανδία και τη Βραζιλία, πήγε στη Κίνα ώστε δύο οδηγοί της να ντριφτάρουν σε μια διαδρομή με 99 στροφές. Ο Ιταλός Federico Sceriffo και ο James Tang από το Χονγκ Κονγκ πήραν τα αγωνιστικά τους και ανέβηκαν με το πλάι τη διαδρομή στο βουνό Τιάνμεσαν.

Η φθινοπωρινή επίθεση του Τσίπρα για την εξουσία

Άγγελος Στάγκος

Τα στοιχεία λένε ότι φτάσαμε σχεδόν στον πάτο του βαρελιού.

H χώρα κινείται μέσα στις δυνατότητές της τόσο στον τομέα των δημοσιονομικών, όσο και στον τομέα του εμπορικού ισοζυγίου και το δεύτερο εξάμηνο του 2013 μάλλον θα δούμε το πολυπόθητο πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ φαίνεται και το τέλος της ύφεσης, καθώς το δεύτερο τρίμηνο φέτος αυτή βάθυνε κατά μόλις 0,1% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο. Βεβαίως για να σταθεροποιηθεί η οικονομία θα χρειαστούμε ένα ακόμη χαμηλότοκο διακρατικό δάνειο από τους εταίρους (το υπολογίζουν γύρω στα 11 δις), αλλά είναι φανερό ότι θα το πάρουμε, κρίνοντας από όσα είπε πρόσφατα ο Σόιμπλε. Κουράγιο λοιπόν...

Γιατί έχασε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τη ψυχραιμία του

Του Θοδωρή Καλούδη

Μου έκανε εντύπωση η έλλειψη ψυχραιμίας από τον συνήθως απαθή, για την κριτική προς τον πρόσωπό του, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Μήνυσε τον πολιτικό του αντίπαλο και εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Άδωνις: Θα το ξαναέλεγα το ...βερύκοκο γιατί μέχρι σήμερα κανενας δημοσιος δεν απολύθηκε για να δει... τι εστί βερύκοκο

Να δικαιολογήσει την έκφραση “έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερύκοκο” επιχείρησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και το Νίκο Ευαγγελάτο ο κ.Γεωργιάδης ερωτηθείς σχετικά είπε: “έχουμε περίπου 1,5 εκατ. Ανέργους ενώ μέχρι πρόσφατα 1000 άνθρωποι την ημέρα έχαναν τη δουλειά τους στον ιδιωτικό τομέα.