30 Αυγούστου 2013

Η Μιμή Ντενίση επιμένει να φωτογραφίζεται με μπικίνι [εικόνες]

Ο έρωτας έχει έρθει και πάλι στη ζωή της Μιμής Ντενίση. Η ηθοποιός πηγαινοέρχεται στο Παρίσι για επαγγελαμτικούς λόγους κι εκεί γνώρισε τον 45χρονο επιχειρηματία ο οποίος δραστηροποιείται στον χώρο κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, o oποίος τη φλέρταρε έντονα.

Μετα απο Μ48 χρονια τελος ο Μικυ Μάους… εχουμε πια Καμμενο-Τσιπρα και δεν χρειαζεται

Θύμα της οικονομικής κρίσης και ο… Μίκυ Μάους.

Το περιοδικό που μεγάλωσε γενιές και γενιές μικρών παιδιών έπειτα από 48 χρόνια σταματά την έκδοσή του. Πριν λίγες ώρες, ο εκδότης Χρήστος Τερζόπουλος έγραψε στην σελίδα του στο Facebook: «Μερικά πράγματα όπως ο κυβερνητικός ανασχηματισμός, η υποτίμηση του νομίσματος και το κλείσιμο εφημερίδας ή περιοδικού δεν ανακοινώνονται εκ των προτέρων.

Διστακτικες οι ΗΠΑ-Τζον Κέρι: H λύση στο θέμα της Συρίας θα περάσει από τη διπλωματική οδό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίθεση με χημικά έγινε από το καθεστώς Άσαντ, λένε οι ΗΠΑ – Οι συζητήσεις συνεχίζονται με το Κογκρέσο, τους συμμάχους και τον αμερικανικό λαό - Στην επίθεση της 21ης Αυγούστου σκοτώθηκαν 1.429 άμαχοι, ανάμεσα στους οποίους 426 παιδιά

Ειρωνεία! Δείτε τι υπάρχει σήμερα στο σημείο όπου αυτοκτόνησε και αποτεφρώθηκε ο Χίτλερ [εικόνες]

Μέχρι εκείνο το απόγευμα του Απρίλη, οπότε και αυτοκτόνησε μαζί με την Εύα Μπράουν – η Μάχη του Βερολίνου είχε πλέον κριθεί και η γερμανική πρωτεύουσα βρισκόταν στα χέρια των Συμμάχων – ο Αδόλφος Χίτλερ δεν είχε δει το φως της ημέρας επί δέκα συναπτές ημέρες, καθώς επί μήνες πριν από την πτώση του Βερολίνου ζούσε στο υπόγειο καταφύγιό του 9 μέτρα κάτω από το έδαφος.

Ο Παναγιωτόπουλος αποκαθιστά τον ...Κολοκοτρώνη

Ήδη έχει δώσει... εντολή

Τέσσερις μήνες θα διαρκέσουν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των φθορών του αγάλματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και της μαρμάρινης βάσης του, το οποίο είναι έργο του γλύπτη Λάζαρου Σώχου, στο Ναύπλιο.

Γελαει ολος ο πλανητης με το στοκο γιο του Ασσαντ

[Ειπαμε: Η επιθεση στη Συρια εκ μερους των ΗΠΑ ειναι απροκλητη, αδικαιολογητη και εκτος "λογικης" μιας και συμμαχουν με τους ταλιμπαν και την Αλ Καιντα... αλλα το οτι θα τους θερισουμε, ελατε σας περιμενουμε, εχουμε τους καλυτερους στρατιωτες και λοιπες παπαριες του πιτσιρικα ειναι για γελια... Πιτσιρικο, αυτα τα εχουμε ξανακουσει απ' τον Σανταμ... δες κανα βιντεο στο youtube για να δεις πως τελειωσε η επαρση]

H ανάρτηση του 11χρονου γιου του Σύρου προέδρου στο Facebook, που προκαλεί τους Αμερικανούς να πραγματοποιήσουν στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Αμερική.

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι φτάσαμε στο "όχι" των Βρετανών

Το ηχηρό χαστούκι της βρετανικής Βουλής στον πρωθυπουργό Κάμερον αλλάζει τα δεδομένα στην κρίση της Σύριας. Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση οι βρετανοί βουλευτές είπαν όχι σε επίθεση κατά της Συρίας και πλέον ο Ομπάμα αναζητά νέους συμμάχους.

Γεροντόπουλος: Είμαστε έτοιμοι να συντηρήσουμε το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης

Τι είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, σχολιάζοντας την εκστρατεία συλλογής δωρεών που ξεκίνησε το μουσείο του Λούβρου για τη συντήρηση και αποκατάσταση της Νίκης της Σαμοθράκης

Ως Εβρίτης, όπως είπε, που εκφράζει τον εαυτό του και τους συμπατριώτες του, απάντησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος σχετικά με την εκστρατεία συλλογής δωρεών ύψους ενός εκατομμυρίου που ξεκίνησε το μουσείο του Λούβρου για την συντήρηση και αποκατάσταση της Νίκης της Σαμοθράκης.

Βουλευτής από τη Βενεζουέλα πάει να πολεμήσει στη Συρία!

Ένας βουλευτής του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στις “ταξιαρχίες άμυνας και αντίστασης”, την πολιτοφυλακή του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, την ώρα που η χώρα αυτή απειλείται από μια στρατιωτική επέμβαση από τη Δύση.

ΒΙΝΤΕΟ: Νεο ειδος καρχαρια που περπατα ανακαλυψαν στην Ινδονησια

Δειτε το:

Στην καρακοσμαρα της! Βίκυ Σταμάτη: Ποιός φυλακίστηκε ποτέ για κρόσια, καναπέδες και κουρτίνες;

Η Βίκυ Σταμάτη στην απολογία της επέμεινε ότι είναι αθώα και οδηγείται ενώπιον του δικαστηρίου «με τις δυο ιερές ιδιότητες, της μάνας και της συζύγου». Υποστήριξε, άλλωστε, ως προς το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ότι «όλα τα είχα αφήσει στον σύζυγό μου», «τα εισοδήματά μου ήταν μηδενικά».

Παράταση προθεσμίας πληρωμής για ΦΑΠ και φόρο εισοδήματος

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώσε πως παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (ΦΕΦΠ) 13 καθώς και της πρώτης δόσης του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) 11 και 12, οι οποίες έληγαν σήμερα, 30 Αυγούστου, μέχρι την επόμενη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Τα προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ-Τι ειπε ο Στεφενς-Ευνοικο το προγραμμα

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ σχολίασε ο Χούμπ Στέφενς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Ολλανδός προπονητής του Δικεφάλου ανέφερε πως η ομάδα του απέφυγε τα μεγαθήρια, αλλά οι αγώνες στο Καζακστάν και στο Ισραήλ θεωρούνται δύσκολοι.

Δείτε το πανευρωπαϊκό κέντρο logistics της Philip Morris στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε 58.000 τετραγωνικά μέτρα θα αποθηκεύονται 15.000 τόνοι καπνού και θα τροφοδοτούν την Ευρώπη

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Παπαστράτος» στο Αγρίνιο θα χρησιμοποιήσει η καπνοβιομηχανία-κολοσσός Philip Morris, προκειμένου να αποθηκεύσει εκεί 15.000 τόνους καπνού, που θα τροφοδοτούν όλη την Ευρώπη.

Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου

Ώρες αγωνίας για τον Αλέκο Παπαδόπουλο. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εισήχθη εσπευσμένα την Παρασκευή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, που υπέστη.

Ποιο είναι το επίσημο νόμισμα της Ζιμπάμπουε;

Του Γιώργου Καισάριου

Ένας φίλος μου πρόσφατα ταξίδεψε στη Ζιμπάμπουε και διαπίστωσε ότι η χώρα δεν είχε τοπικό νόμισμα. Πιο συγκεκριμένα, το επίσημο νόμισμα της χώρας είναι το αμερικανικό δολάριο. Η υιοθέτηση του δολαρίου είχε λιγότερο να κάνει με την πολιτική ηγεσία και περισσότερο με την αγορά. Κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη στην πολιτική ηγεσία της χώρας και στο νόμισμα, διότι τα τυπογραφεία της κεντρικής τράπεζας έκαναν κάποτε υπερωρίες.

Νέο αντιηλιακό για τον «Ελληνικό Ηλιο» στις μπουτικ της Χρυσής Αυγής: Λέγεται Varatone (Βάρα τον)

Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώnει, αλλά το αντηλιακό της Χρυσής Αυγής, έχει σκοπό να δώσει κουράγιο στους δοκιμαζόμενους πατριώτες που δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι το καλοκαίρι τελειώνει και πρέπει να γυρίσουν στις δουλειές τους.

Αυτό το βίντεο δεν χάνεται: Οι Αιγύπτιοι σατιρίζουν τη "δημοκρατική ευαισθησία" του Ερντογάν!

Κυκλοφόρησε στην Αίγυπτο, ως αντίδραση στις δηλώσεις και στη θέση που τηρεί ο Ερντογάν και η Τουρκία απέναντι στη νέα κυβέρνηση της Αιγύπτου.

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι σχέσεις των δυο χωρών...

Επιστολή-Κόλαφος: Πλήρωσαν κανένα πρόστιμο οι offshorιούχοι ή μείναμε στα λόγια;;

Με επιστολή του προς το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας, Γιώργος Σούρλας ζητά να πληροφορηθεί αν πράγματι οι έλεγχοι που έχουν διενεργηθεί σε φοροφυγάδες, έχουν αποδώσει και αν τελικά πλήρωσε κάποιος κάτι!!!

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Σούρλας ζητά διευκρινήσεις στο αν και κατά πόσο...

Αν ειναι να φυγεις εξω, σοφη αποφαση-Αλεξία Παπαϊωάννου: Η πρώτη των πρώτων στις Πανελλαδικές θα μεταναστεύσει στη Γερμανία

Στη Γερμανία επέλεξε να σπουδάσει η «πρώτη των πρώτων» των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η Αλεξία Παπαϊωάννου συγκέντρωσε 19.728 μόρια στις εξετάσεις.

Με ποιους κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στο Europa League

Τα χειρότερα γλίτωσε ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση στο Europa League, καθώς απέφυγε τα «μεγαθήρια» της διοργάνωσης και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση των 32.
Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κληρώθηκε στον 12ο όμιλο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την...

Τουρισμός: Πώς μοιράζεται η πίτα των 11 δισ.


του Παύλου Υψηλάντη

Φρέσκο χρήμα εισέρρευσε στη χώρα και μάλιστα πολύ. Πού διοχετεύθηκε και ποιοι έμειναν «παραπονεμένοι». Το παιχνίδι με τις τιμές που έβγαλε... μπαλαντέρ. Οι ανάσες αλλά και τα «λουκέτα» να ελλοχεύουν. Πώς χάθηκε το παιχνίδι στην απασχόληση.

Το «φάουλ» του νέου προέδρου της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ με «το… καλημέρα»!

Τα ειπαμε αυτα: Οι κοτες της ΝΔ εχουν παραδωσει τη Θεσσαλονικη στον Μπενυ, τι δεν καταλαβαινετε;

Ο κ. Τζήκας που διορίσθηκε πριν απο λίγες ημέρες – και τυπικά με τη δημοσίευση του ονόματος του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως...

Οι πέντε εφορίες με την καλύτερη και την χειρότερη επίδοση -Πάτωσαν Μυκονος-Σαντορινη που βουλιαξαν στον τουρισμο!!

Νέο αρνητικό ρεκόρ κατέρριψε το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο, καθώς τα χρέη ανήλθαν μέχρι 31 Ιουλίου στα 60 δισ. ευρώ σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.

Καλως τα παπαρια μας!! Δημήτρης Δρούτσας: Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν πάση θυσία- Χρειαζόμαστε πίεση από την Γερμανία

Την επανεμφάνιση του έκανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου Δημήτρης Δρούτσας και νυν ευρωβουλευτής, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Deutsche Welle υποστηρίζει πως η Ελλάδα θα χρειαστεί και νέο «κούρεμα» του χρέους της και καλεί την Γερμανία να πιέσει τη χώρα για να κάνει μεταρρυθμίσεις.

Business Insider: Ποια κρίση; Οι Ευρωπαίοι συρρέουν ακόμα στο ακριβό νησί της Σαντορίνης [εικόνες]

Το να ταξιδεύεις σε μια οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη στα τέλη Αυγούστου είναι σα να επισκέπτεσαι μια πόλη-φάντασμα. Οι δρόμοι του Παρισιού είναι άδειοι, το Λονδίνο είναι βροχερό και καταθλιπτικό, ακόμα και οι διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος κάνουν ένα διάλειμμα λόγω ζέστης, γράφει το αμερικανικό περιοδικό κύρους.

Aννα Μπουσδούκου: Η νεαρή καλλονή, κόρη πασίγνωστου ηθοποιού που διαδέχθηκε την Πόπη Τσαπανίδου [εικόνες]

Και ξαφνικά, όλοι αναρωτιούνται ποιά είναι η γλυκιά, όμορφη καστανή που με τσαγανό και χωρίς άγχος πήρε επάνω της ολοκληρωτικά την παρουσίαση του ΣΚΑΪ Τώρα, ενώ από πέρυσι έπαιζε επί ίσοις όροις στο «γήπεδο» των Λυριτζή Οικονόμου κατά τις διαδοχικές καλοκαιρινές διακοπές τους.

«Χρυσό» στην Κορέα το τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών... Παιδια προσοχη στη λευχαιμια ομως...

Δεύτερη κατά σειρά τεράστια επιτυχία για τα ελληνικά κουπιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, αφού λίγη ώρα μετά τη δεύτερη θέση της Κατερίνας Νικολαΐδου στο σκιφ ελαφρών βαρών η Ελλάδα κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών, στη λίμνη Ντανζεόν.

Σύγχυση για την τύχη του ΤΑΙΠΕΔ

ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΤΣΑ |

Θολό παραμένει το τοπίο γύρω από την τύχη του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, μετά τις αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την έδρα και την κυριότητα εταιρείας ειδικού σκοπού για την αξιοποίηση κρατικών ακινήτων.

Σόιμπλε: Γιατί η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί 77 δισ. ευρώ

Τι απαντά το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών σε δημοσίευμα της Bild που στηρίζει την επιχειρηματολογία Σνάιντερ - Οι αριθμοί δεν λαμβάνουν υπ' όψιν την αναθεώρηση του προγράμματος το Νοέμβριο του 2012, λέει εκπρόσωπος του υπουργείου
Μια «μάχη αριθμών» που αφορά στις μελλοντικές χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον εκπρόσωπο του SPD για τα δημοσιονομικά Σνάιντερ.

Γ. Σμπώκος: Ο Άκης με αναφέρει στις σημειώσεις του, αλλά δεν είμαι εγώ, ειπε και εκλεισε με μαντιναδα

«Ο Άκης ηταν πιεσμένος ψυχικά και οικονομικά, μου ζήτησε δανεικά» - Η απολογία της Βίκυς Σταμάτη σε λίγη ώρα

«Σεισμοί φωτιές εξοπλισμοί είναι όλη η ζωή μου. Δεν θέλω χάρη από εσάς μόνο δικαίωσή μου». Με αυτή τη μαντινάδα έκλεισε την απολογία του ο πρώην γενικός διευθυντής εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος.

Παραμενουν σε υψηλο ποσοστο οι μαλακ@ς στη Γερμανια που λενε να μας δωσουν νεο δανειο

Μόνο το 33% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της παροχής της, ενώ το 6% απαντά «δεν γνωρίζω»

Εναντίον της χορήγησης νέων δανείων προς την Ελλάδα τάσσεται το...

Μονο στην Ελλαδα: Απειλουν να αυτοκτονησουν οι αγαμητες θυγατερες επειδη τους εκοψαν τις συνταξεις...

Απιστευτο πως μερικοι ανθρωποι πιστευουν οτι μεσα στην κριση που ζουμε πρεπει να συνεχισουμε να τους ταιζουμε, επειδη οι γονεις τους ηταν δημοσιοι υπαλληλοι. Και ψιτ! Αυτα περι "αγαμητες θυγατερες" αλλου... μια χαρα συζουνε ολες, χωρις να παντρευονται για να παιρνουν μεχρι να πεθανουν τη συνταξη των γονιων τους... αλλου τα ψοφια

Συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους - Σύμφωνα με την καταγγελία τους κόβουν συντάξεις ύψους 500-700 ευρώ

Και ο Μιχελάκης εναντιον Γρηγοράκου για τις ανοησιες περι προσληψεων Καραμανλη

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε την Παρασκευή στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, περί 850.000 προσλήψεων από το 2004 έως το 2009, τη περίοδο δηλαδή της «γαλάζιας» διακυβέρνησης.

Καλα ρε πουστηδ@ς ποσα επαιρνε το μηνα;;; "500.000 ευρω για μισθους 9 ετών ζητά ο Δ. Αθηναίων από αστυνομικό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους μισθούς 9 ετών, περίπου 500.000 ευρώ, σκοπεύει να διεκδικήσει δικαστικά από τον δημοτικό αστυνομικό που προσελήφθη το 2004 με πλαστά δικαιολογητικά (δήλωσε απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ) ο Δήμος Αθηναίων. Ο δημοτικός αστυνομικός εντοπίστηκε μετά από έλεγχο των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης.

Στον Ιβάν Σαββίδη το Παλιούρι Χαλκιδικής-Ποσο πληρωσε;


Στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Ρώσο Ιβάν Σαββίδη καταλήγει σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr η υπό αποκρατικοποίηση περιοχή στο Παλιούρι Χαλκιδικής η οποία αν και κόστιζε 10 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τελικά αγοράζεται από τον Ρώσο επιχειρηματία έναντι 14 εκατ. ευρώ. Έτερος διεκδικητής που αποχώρισε όμως από τις διαδικασίες για το φιλέτο ήταν η εταιρεία ΛΑΜΨΑ, η οποία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ταμείου που ζητούσε ελάχιστο τίμημα 10 εκατ. ευρώ.

Προσφορά σχολικών ειδών από τη ΝΔ σε πολύτεκνες οικογένειες

Ξεκινά από σήμερα η καμπάνια συλλογής σχολικών ειδών για ανήμπορες οικογένειες

Δυνατό «μπάσιμο» στα κοινωνικά δίκτυα ξεκινά το επόμενο διάστημα η Νέα Δημοκρατία, συνεχίζοντας μία προσπάθεια που ξεκίνησε την περσινή χρονιά. Πρόκειται για την πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ, η οποία πέρσι κλιμακώθηκε με τις δράσεις συλλογής ρουχισμού και φέτος αναμένεται να αποτελέσει πυλώνα δράσεων της Συγγρού.

Διερεύνηση από τη Βουλή ζητά το ΠΑΣΟΚ για 4,9 εκατ. ευρώ λειτουργικά έξοδα και αμοιβές των στελεχών του ΤΧΣ

Την άμεση κατάθεση αναλυτικού καταλόγου των λειτουργικών εξόδων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ζητεί, με αίτηση κατάθεσης εγγράφων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Γελαει ο Μουρουτης με την επαναστατικη εκδρομη ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονικη-Χαλκιδικη

 Την αφισα του ΣΥΡΙΖΑ για την εκδρομη που ετοιμαζουν στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονικη κοινοποιησε στο twitter, ο Γιωργος Μουρουτης, με το εξης ειρωνικο σχολιο:

Eγγλέζικη καθαριότητα: Οδηγός ουρεί μέσα στο ίδιο του το λεωφορείο, δίπλα στο τιμόνι [βίντεο]

Σοκ προκάλεσε το βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα και το οποίο δείχνει οδηγό λεωφορείου να ουρεί μέσα στο ίδιο του το λεωφορείο, πάνω στην καμπίνα που κάθεται.

Πληρως εκτεθειμενος ο Βενιζελος που ανοιξε το στομα του πριν το βρετανικο ΟΧΙ στην επιθεση εναντιον της ΣΥΡΙΖΑ

Εκτεθειμένος πλήρως ο Ευάγγελος Βενιζέλος που έσπευσε να δηλώσει «υπέρ μιας αναλογικής απάντησης» για τη Συρία. Αφού πρώτα μας εξηγήσει σε απλά ελληνικά τι ανοησία ξεστόμισε, οφείλει να μάθει επιτέλους, ο πολιτικάντης, ότι τουλάχιστον είναι έξυπνο και… διπλωματικό να περιμένει τους Άγγλους (Η Βουλη αποφασισε με ψηφους 285 εναντι 272 να πει ΟΧΙ στη συμμετοχη σε επιθεση εναντιον της Συριας και ο Καμερον δηλωσε πως δεν θα κανει χρηση του δικαιωματος που εχει να παρακαμψει την αποφαση της Βουλης ) να αποφανθούν πριν ανοίξει το πομπώδες στόμα του.

O Λυκούδης θελει να παει στη ΔΤ και η ΔΗΜΑΡ δεν τον αφηνει

Τη διαφωνία του στο «εμπάργκο» που επέβαλε η ΔΗΜΑΡ στη Δημόσια Τηλεόραση εξέφρασε μιλώντας ΣΚΑΪ ο βουλευτής επικρατείας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης.

O Economist σε γραμμη Αλ Καιντα: Hit him hard [εικόνα]

Στο βάθος τα πτώματα στη Συρία, σε πρώτο πλανο το πρόσωπο του Ασαντ και 3 λέξεις στο εξώφυλλο προκαλούν ανατριχίλα σε όσους βλέπουν τον Economist που κυκλοφορεί. Το βρετανικό περιοδικό χτυπά τα τύμπανα του πολέμου, σχεδόν τα επιβάλει.

Κρήτη: Χειροπέδες σε γνωστό λυράρη που χρωστούσε 1,5εκ.€ στο δημόσιο!

Ο λυράρης, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κρήτη, υποστηρίζει ότι μπλέχτηκε εν αγνοία του...

Για… οφειλές στο ελληνικό δημόσιο συνελήφθη χθες το βράδυ (29-08-2013) γνωστός λυράρης της Κρήτης. Παρουσιάστηκε οικειοθελώς στους αστυνομικούς, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες, για το χρέος, το οποίο σύμφωνα με τον Οικονομικό Εισαγγελέα αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Αψογος ο Γιακουμάτος: Κόψτε το ρεύμα στο κτίριο της ΕΡΤ

Πρόταση-βόμβα από τον βουλευτή της Ν.Δ. για να σταματήσει η κατάληψη στο κτήριο της Αγίας Παρασκευής

Για την κατάληψη των εργαζομένων της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος υποστήριξε πως πρέπει να κοπεί το ρεύμα στο υπό κατάληψη κτίριο.

Άδωνις: Παρεδωσε στο ΣΔΟΕ λίστα με γιατρούς που υπερσυνταγογραφούσαν... αντι για το πλυντηριο Πατουλη

Λίστα με ονόματα ιατρών για έλεγχο, οι οποίοι εμφανίζονται πρώτοι σε συνταγογράφηση για τον μήνα Ιούνιο του 2013, παρέδωσε ο υπουργός Υγείας, Α.Γεωργιάδη, στον επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), Σ. Στασινόπουλο.

Ρώσοι και Έλληνες το ίδιο βλάπτουν την πατρίδα...

Κωστας Στουπας

Μια εβδομάδα μετά τις δηλώσεις Πούτιν που απέτρεπαν ρωσικές επενδύσεις στην Ελλάδα στελέχη της Gazprom έφτασαν χθες στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν το ελληνικό αίτημα για επαναδιαπραγμάτευση των τιμών με τις οποίες η χώρα μας προμηθεύεται φυσικό ρωσικό αέριο.

Επαναφορά της βάσης του «10» και αυστηρότερη εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Εκ βάθρων αλλάζει και πάλι ο τρόπος εισαγωγής στο πανεπιστήμιο με το σχέδιο νόμου για το νέο Λύκειο.

Το νομοσχέδιο με τίτλο "Αναδιάρθρωση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις" κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Πέμπτης και θα εισαχθεί προς συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Η Νίκη της Σαμοθράκης αναχωρεί για συντήρηση με... ό,τι έχετε ευχαρίστηση

Δίσκο βγάζει το μουσείο του Λούβρου, όχι με μουσικές επιτυχίες, αλλά για να μαζέψει χρήματα ώστε να μπορέσει να «φρεσκάρει» ένα από τα εμβληματικότερα εκθέματά του, τη Νίκη της Σαμοθράκης.

Οι πρώτοι των πρώτων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις

«Οι εξετάσεις χρειάζονται συστηματικό διάβασμα, πίστη στις δυνατότητές σου και ηρεμία» λέει στο Βήμα η Γεωργία Τσατσάνη, η οποία συγκέντρωσε 18177 μόρια και μπήκε πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Σχολή Πατρών.

New York Times: Τους εχει πεσει το σαγωνι τους αμερικανους απο το ποσο κοτα ειναι ο Πουτιν

Ο Steven Lee Myers διαπιστώνει σήμερα στους New York Times κάτι που δεν το είχαμε ίσως παρατηρήσει: ότι η Ρωσία μπορεί να κατέστησε σαφή την αντίθεσή της σε ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία αλλά ο Πούτιν δεν έχει ακόμη μιλήσει.

Βρουτσης: Ξεκινα η καταγραφη των υπαλληλων του ιδιωτικου τομεα-Δεν θιγονται οι συνταξεις απο αλλαγες στο ασφαλιστικο

Ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου η ηλεκτρονική καταγραφή των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από το υπουργείο Εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, έως και τις 15 Νοεμβρίου οι επιχειρήσεις καλούνται να καταγράψουν το προσωπικό τους στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ». Αυτό δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Γ. Στουρνάρας: Δεν έχουμε ανάγκη για χρήματα το προσεχές έτος

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για ένα (τρίτο) πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, δηλώνει μιλώντας στον Guardian ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. «Για ολόκληρο το επόμενο έτος δεν έχουμε επιπρόσθετη ανάγκη για χρήματα» συμπλήρωσε.

Έχουν καταλάβει στην κυβέρνηση τι διακυβεύεται με τον Κασιδιάρη υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας;

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας ενώ θα έχει υποψήφιους της Χρυσής Αυγής και στη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις.
Κι αυτό την ίδια στιγμή που τα δύο κόμματα της κυβέρνησης, δεν ασχολούνται ακόμα με τις δημοτικές εκλογές. Μάλιστα, κάποιες «υποψηφιότητες» βγαίνουν στο φως επειδή θέλουν οι υποψήφιοι να ακουστεί το όνομά τους.

Να ποια είναι η έξυπνη σήτα

Χριστίνα Ταχιάου

Απορούσα γιατί τη μισούσατε όλοι σας τόσο. Μη παρακολουθώντας τηλεόραση, είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις κάτι ενοχλητικό που κρατάει 4 λεπτά, κι αυτά τα 4 λεπτά να επαναλαμβάνονται συχνά μέσα στη μέρα και να μην μπορείς να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα της αρεσκείας σου. Και σαν τη μέρα της μαρμότας, αυτό να συνεχίζεται και να επαναλαμβάνεται και να μην μπορείς να ξεφύγεις. Τον πόνεσε η ψυχή μου τον Δημήτρη Καμπουράκη τις προάλλες…

Kαθημερινή: Η αμηχανία του ΠΑΣΟΚ για τον Σημίτη που δεν διεκδίκησε δάφνες λεβέντη και καραμπουζουκλή όπως ήθελε η πασοκαρία

Η πρώτη ομιλία του Κώστα Σημίτη σε μεγάλη δημόσια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ από τότε που τον είχε διαγράψει ο Γιώργος Παπανδρέου, θα πραγματοποιηθεί στην εκδήλωση του κόμματος για 3η του Σεπτέμβρη. Αυτή η εμφάνιση γίνεται η αφορμή για να αναλύσει τον ρόλο και την αμηχανία που νιώθει το ΠΑΣΟΚ για τον πρώην πρωθυπουργό του, ο Στέφανος Κασιμάτης ο οποιος ξεχναει τελειως τα Ιμια, τον Οτσαλαν, το Χρηματιστηριο και τις μιζες του Ακη, για να μην πουμε του μισου υπ. συμβουλιου, κατω απο τη μυτη του κινεζου....