31 Αυγούστου 2013

Αυτοί είναι... στόχοι ζωής: Θέλει να κάνει σεξ με 100.000 άντρες! Δειτε τη!

Είναι 21 ετών, ονομάζεται Ania Lisewska, κατάγεται από την Πολωνία και έχει... όνειρα!

Συγκεκριμένα η νεαρή θέλει να κάνει σεξ με 100.000 άντρες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Παγκοσμια αποκλειστικότητα ελληνικής ιστοσελίδας με δηλώσεις Ομπάμα!!!

Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα parapolitika.gr και προσωπικά στον Ρετσίνα Κουρτάκη ο Ομπάμα, σε τηλεφωνική ενημέρωση που του έκανε:

Μεγαλοδημοσιογράφος χρωστάει 2 εκατ. ευρώ στην Εφορία…

Ποιος μεγαλοδημοσιογράφος (εκδότης και πρώην διευθυντής) χρωστάει στην Εφορία 2.000.000 ευρώ ενώ του κατασχέθηκε ακίνητο αξίας...

ΒΙΝΤΕΟ: Επέμβαση ΕΛΑΣ σε καταλήψεις

Δείτε το βίντεο:

Ανατριχιλα προκαλει ο αποκομμενος απο την πραγματικοτητα Ακης

Το ύφος είναι ο άνθρωπος
Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Θα τον θυμόμαστε πάντα να τον συνοδεύουν αστυνομικοί. Είτε για να τον προστατεύουν ως υπουργό, είτε για να τον φρουρούν ως προφυλακισμένο υπόδικο. Πάντα κάποιος ένστολος στέκει δίπλα του για να του ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, είτε είναι λεωφορείο της Αστυνομίας είτε λιμουζίνα. Σταθερό σημείο αναφοράς στη δημόσια εικόνα του, όσο σταθερό είναι και το ύφος του.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: 0,1% μπροστά η ΝΔ όπως και τον Ιούλιο-Διακοπές σαν τον Καμμένο πήγαν κι οι Αεροψεκασμένοι

Στο 50% η παράσταση νίκης για τη ΝΔ-24% για τον ΣΥΡΙΖΑ

Για έναν «καυτό» Σεπτέμβρη ετοιμάζονται η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ που σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με την ΝΔ να προηγείται μόλις με 0,1%, όσο δηλ. και τον Ιούλιο και τον Ιούνιο όταν η ΝΔ προηγούνταν με 0,2%.

Στη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται πρώτη με...

Στέλιος Τζιώτζιος: Ο «βασιλιάς του σουτιέν» και της «έξυπνης σίτας» που εμφανίζεται δεκάδες φορές την ημέρα στις οθόνες μας [βίντεο]

Τον γνωρίσαμε ως «κύριο Insect Repeller». Τον λατρέψαμε ως «βασιλιά του σουτιέν» όταν διαφήμιζε το «pretty bra» Ωστόσο πλέον, τον συνηθίσαμε σαν τον κύριο «έξυπνη σίτα», ο οποίος -δεκάδες φορές μέσα στην ημέρα- μας προειδοποιεί για τους κινδύνους που επιφυλάσσουν τα κουνούπια του Νείλου. Ο λόγος για τον Στέλιο Τζιώτζιο, τον άνθρωπο με το κόκκινο πουκάμισο που είχε εισέλθει για τα καλά στο χώρο της διαφήμισης με την χαρακτηριστική φωνή του.

Μολις το γατάκι ακουσε οτι οι ΗΠΑ κάνουν πίσω (λόγω Άγγλων) αρχισε να νιαουρίζει-Πόυτιν: "Παντελής ηλιθιότητα" τα περί χημικών όπλων από τον Άσαντ

Που ηταν κρυμμενο το γατάκι όλες τις προηγούμενες μέρες; Ήταν απασχολημένο με το να αδειάσει τη βάση που έχουν στη Συριά ή να διαπραγματευτεί με τους αμερικάνουν να του δώσουν άλλη για να την κάνει από τη Συρία;

Την πλέον σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για το ενδεχόμενο επίθεσης κατά της Συρίας από τους Αμερικανούς.

Ηρωική αποχώρηση Αλαφούζου;

Πού αποσκοπεί η τακτική των επιθέσεων μέσω ΣΚΑΪ στους διαιτητές των αγώνων του;

Πέρα από κάθε επιχειρηματολογία πού μπορεί να την συνοδεύει, η αμφίβολης αποτελεσματικότητας τακτική πού «εγκαινίασε» μέσω ΣΚΑΪ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του να τοποθετείται πριν από κάθε αγώνα στο «σκαμνί» της αρνητικής ατομικής κριτικής ο διαιτητής πού έχει επιλεγεί για να τον διευθύνει, μπορεί να προέρχεται από δύο πιθανές σκοπιμότητες.

Ισα που φτανουν στα παραλια της Κυπρου οι συριακοι πυραυλοι και ο ηλιθιος λεει οτι θα πληξουν την Ελλαδα!!! (ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ)

Διαβασα σημερα καποιον να λεει: Αν γινει καν μπραφ και πεσει κανας συριακος πυραυλος στην Ελλαδα τι θα πουνε οι σκατοψυχοι της κυβερνησης;Δειτε λοιπον την ακτινα δρασης των πυραυλων του Ασσαντ για να μη λεει ο καθενας την παπαρια του:

Χωρίς προηγούμενο οι αφίξεις ξένων τουριστών σε Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία

Εσωτερικές συγκυρίες και διεθνείς εξελίξεις επηρέασαν περισσότερο παρά ποτέ τα τελευταία χρόνια τη διαμόρφωση των τουριστικών μεγεθών στους κυρίαρχους προορισμούς της Μεσογείου τη φετινή σεζόν.

ΠΑΣΟΚ σε ΔΗΜΑΡ: Χάρισμα σας ο Καστανίδης

Αμεση ήταν η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στον Φώτη Κουβέλη μετά τις πληροφορίες για συμπόρευση της ΔΗΜΑΡ με τον Χάρη Καστανίδη για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Στον ΠΑΟΚ ο Νίνης: «Ιδανικό περιβάλλον» (video)

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σωτήρης Νίνης καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Βίντεο: Γυναίκα προστατεύει αστυνομικούς από επίθεση διαδηλωτών

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να προσπαθεί να αποτρέψει την επίθεση εκατοντάδων διαδηλωτών προς την αστυνομία.

Σαμαράς: Στην αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων το πρωτογενές πλεόνασμα-Δεν θα γίνει απελευθέρωση των πλειστηριασμών

​Την υπόσχεση ότι το 70% του πρωτογενούς πλεονάσματος που θα επιτευχθεί φέτος θα διοχετευθεί για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη του Στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Νέα κόντρα του Άδωνι με τον Ιατρικό Σύλλογο του Πατούλη

Απέναντι σε όσους διαπομπεύουν αναίτια το Ιατρικό Σώμα δηλώνει ότι θα είναι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Απο τον Ατλαντικο θα εκτοξευουν του κρουζ και ο ηλιθιος λεει οτι θελουν τη Σουδα!! (Σχεδιαγραμμα)

Το ειπαμε: Η επιθεση των ΗΠΑ ειναι αδικαιολογητη... αλλα η ελληνικη μαλακι@ πρεπει να εχει ορια...Δειτε το σχεδιαγραμμα με τις δυνατοτητες των πυραυλων κρουζ τους οποιους υποβρυχια ΄η πλοια μπορει να εκτοξευσουν ακομα και εξω απο το Γιβραλταρ, εναντιον της Συριας:

ΦΩΤΟ: Αποκλειστικο ρεπορταζ απο τη χθεσινη συσκεψη στο ΥΠΕΘΑ για τη Συρια

Διαβαστε το:

BINTEO:Ο μάνατζερ του Τζαβέλλα αποκαλύπτει γιατί δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή

Ο άνθρωπος τα λέει όλα, χαρτί και καλαμάρι.Δείτε το βίντεο:

Δημοσκόπηση Α' Αθήνας: Μπροστά η ΝΔ-Σκίζει το ΠΑΣΟΚ στους νέους... 0% (ναι δεν ειναι τυπογραφικό λάθος!)

[Καλά, τώρα τι σόι έρευνα είναι αυτή δεν ξέρει και κανείς... αλλά υπάρχει περίπτωση να ισχύει καθώς προέρχεται από τον τελευταίο εναπομείναντα, μαζί με τον Μανδραβέλη, καραΠΑΣΟΚο του ΓΑΠ... και δείχνει το ΠΑΣΟΚ στο 0% στις νεαρές ηλικίες]

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα μεγάλης θερινής έρευνας στην Α' Αθηνών, την οποία η Παραπολιτική έχει στη διάθεση της.

Η μέτρηση διεξήχθη στο β' μισό του Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι έχει προλάβει τις πολιτικές εξελίξεις που προκλήθηκαν λόγω του κλεισίματος της ΕΡΤ.

ΒΙΝΤΕΟ-Αλαου Ακμπαρ για τον πουτσ@: Ισλαμοφασιστας πυροβολει με RPG... και γινεται κομματια!

Δειτε τι επαθε ο ισλαμοφασιστας του Ελευθερου Στρατου της Συριας, δηλ. των ταλιμπαν:

Ελλαδάρα: Κουκουλοφόροι με πέτρες και ρόπαλα έκαναν έφοδο στο χώρο που γιόρταζε ο Περιφεριάρχης Ηπείρου

Στόχος των αντιεξουσιαστών, έγινε τα μεσάνυχτα, ο ξενώνας όπου ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, γιόρταζε την ονoμαστική εορτή του, μαζί με συγγενείς και φίλους. Ομάδα 50 περιπού αντιεξουσιαστών, λίγο πριν...

Τζήμερος κατά ΚΚΕ: Είναι μπαμπούλας των νοικοκυραίων και συνεταιράκι της κυβέρνησης

Νέο κεφάλαιο στην διαμάχη του με το ΚΚΕ προσέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος «δημιουργία, ξανά!» Θάνος Τζήμερος, ο οποίος με αφορμή την άρνηση του ΚΚΕ να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες στην Μακρόνησο, κατηγορεί το Κομμουνιστικό Κόμμα πως είναι «συναιτεράκι» της κυβέρνησης και «μπαμπούλας των νοικοκυραίων»

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ- Υπάρχουν πληροφορίες και ενδείξεις για τρομοκρατικό χτύπημα με «στόχο» πρόσωπο της Οικονομίας

«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει πληροφορίες και ενδείξεις για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου, με στόχο πρόσωπο από τον τομέα της οικονομίας.

Οι Σαουδαραβικές υπηρεσίες πίσω από την χρήση χημικών στη Συρία;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, άρχισαν τα αποκαλυπτήρια για όσα συμβαίνουν στην Συρία, όπου αλωνίζουν η Ταξιαρχία Τζαμπχάτ αλ Νούσρα και άλλοι σουνίτες τζιχαντιστές, σφαγιάζοντας χριστιανούς και αλεβίτες. Οι μαζικές δολοφονίες αμάχων κι αιχμαλώτων όμως δεν προσδίδουν στρατιωτική υπεροχή. Οι Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις στο πεδίο της μάχης κυριολεκτικά πάτησαν στο σβέρκο το συνοθύλευμα φανατικών σουνιτών κατσαπλιάδων, που εδώ και δυόμισι χρόνια αιματοκυλά την Συρία με συναυτουργό την ισλαμοφασιστική Τουρκία και πακτωλούς βοήθειας από το Ριάντ και τα Εμιράτα.

Αντώναρος: Ο αναπληρωτής πήρε φόρα κι αυτογελοιοποιείται

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων για τις προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων την περίοδο 2004 - 2009

Την έντονη αντίδραση του κ. Ευάγγελου Αντώναρου προκαλεί η επιμονή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου να επιμένει στους ισχυρισμούς που αναπαραγάγουν από διάφορα nonpaper κάποιες εφημερίδες.

Θεϊκό σχόλιο κάτω από την είδηση "χάλασε η μεταγραφή του Τζαβέλλα"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε το λάθος να δημοσιεύσει στην επίσημη fan page της, την ανακοίνωση για την υπόθεση Τζαβέλλα, μια μεταγραφή που θεωρήθηκε δεδομένη, αλλά τελικά "χάλασε". Οπότε, όπως είναι φυσικό, ο κόσμος του ΠΑΟΚ που ανυπομονεί (πολύ!) να δει μια "μεγάλη ομάδα", ήταν άκρως ειρωνικός και υβριστικός προς του διοικούντες, οι οποίοι τα άκουσαν για τα καλά, αφού έτσι λειτουργούν οι οπαδοί. Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια, ξεχωρίζει ένα:

Η Μπάγερν κατέκτησε το Super Cup Ευρώπης, 5-4 στα πέναλτι την Τσέλσι-Σεληνιασμένος Ριμπερι σε επικό πανηγυρισμό με Πεπ

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Τσέλσι με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το Super Cup Ευρώπης. Η κανονική διάρκεια τελείωσε με τις δύο ομάδες στο 1-1 (Τόρες-Ριμπερί), με τους βαυαρούς να ισοφαρίζουν σε 2-2 (Χαζαρντ-Μαρτίνεζ) στην τελευταία φάση της παράτασης! Οι λονδρέζοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 85′, λόγω αποβολής του Ραμίρες. Μοιραίος για την ομάδα του Μουρίνιο στα πέναλτι ο Λουκάκου. Δείτε το βίντεο:

«Χάλκινος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τζούντο ο Ηλιάδης

Τρίτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, τρίτος στην πρόσφατη παγκόσμια κατάταξη, τρίτος και απόψε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Ηλία Ηλιάδη, ο οποίος με απολογισμό πέντε νίκες σε έξι αγώνες, έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο που φιλοξενείται για 5η ημέρα στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.