01 Σεπτεμβρίου 2013

Παντρεμένο τραγουδιστή «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός να βάζει χέρι σε θαυμάστρια!! ΦΩΤΟ

Το Twitter τον πρόδωσε

Μπορεί να είναι παντρεμένος και να έχει ήδη έναν γιο τριών ετών, ο φωτογραφικός φακός, όμως, πρόδωσε τον γνωστό τραγουδιστή, αφού τον απαθανάτισε να έχει το χέρι του, ανάρμοστα, κάτω από την φούστα της νεαρής θαυμάστριάς του.

Ροζ τρίγωνο με ιερέα και γυναίκα δημάρχου συγκλονίζει την Ανατολική Αττική

Συγκλονισμένη είναι η περιφέρεια Ανατολικής Αττικής μετά το ροζ σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε και αφορούσε την σύζυγο του δημάρχου, η οποία όπως φαίνεται είχε σχέση με τον ιερέα της περιοχής, ενώ την παράνομη σχέση έφερε στο φως η παπαδιά!

Ιδού ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα το τελευταίο απόκτημα του Ολυμπιακού

Ήρθε...

Μέλας ζωμός και αστακομακαρονάδα

Του Τακη Θεοδωροπουλου

Δεν ξέρω πώς υπολόγισαν τα ηλιοστάσια και τις ισημερίες και κατέληξαν στο ασφαλές συμπέρασμα πως η τάση των πρώην πασόκων που στεγάζεται στον ΣΥΡΙΖΑ ιδρύθηκε ανήμερα της μάχης των Πλαταιών, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. Οφείλω όμως να ομολογήσω πως η αναφορά τους στον βασιλιά της Σπάρτης Παυσανία με έβαλε σε σκέψεις.

Πάει καλά ο Τσίπρας;

Eίναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς αν αυτός ο άνθρωπος που λέγεται Τσίπρας είναι καλά στα μυαλά του. Μέχρι τώρα μας έλεγε ότι μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον ίδιο θα διαπραγματευτεί καλύτερα και θα εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τη χώρα με ευνοϊκούς όρους και με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε ρόλο δανειστή έσχατης ανάγκης. Σήμερα μας λέει ότι η χώρα ΔΕΝ χρειάζεται δάνεια! Πότε μας έλεγε ψέματα; Πρίν ή τώρα;

Χαμός στις ΗΠΑ: Ο Τατσόπουλος διαφωνεί με τον Ομπάμα!

"Οργή και θλίψη" σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το διάγγελμα του Αμερικανού προέδρου

Τρόμος στις ΗΠΑ με τον Πέτρο Τατσόπουλο αφού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη διαφωνία του σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το χθεσινό διάγγελμα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για την Συρία.

Δείτε γιατί οι τοκογλύφοι θέλουν να μας πάρουν... το ηφαίστειο της Σαντορίνης!!

Χρυσάφι και σπάνια μέταλλα, όπως το αντιμόνιο, σε ποσότητες που προκαλούν έκπληξη, εκλύει το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο που βρίσκεται βορειοανατολικά της Σαντορίνης.

PAOK - PANIONIOS LIVE STREAM (ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:15)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Πώς ανακοινώνουν έναν πόλεμο οι Αμερικανοί πρόεδροι– Από τον Ρίγκαν ως τον Μπους το νεότερο [βίντεο]

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε διάγγελμα για το θέμα, αλλά ακόμη η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Αν όμως τελικά το Κογκρέσο δώσει την έγκρισή του για την στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, στις ΗΠΑ γνωρίζουν πώς θα το ανακοινώσει αυτό ο πρόεδρος. Υπάρχει μία συγκεκριμένη παράδοση.

ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ... ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΑΤΙΡΑ...

Νομίζει ότι πουλάει πνεύμα μέσα από το βρωμερό και αηδιαστικό μπλοκ του.
Εαν η συμπλεγματικότητα είχε όνομα , θα είχε το δικό του.
Τον έχει μαζέψει ο Αλαφούζος για να υποβαθμίζει παιδεία, νόμο, πολιτισμό και δικαιοσύνη.

Ποια Μύκονος και μαλακ@ες; Σε πανηγύρι στο... Άνω Καστρίτσι, άνοιξαν πάνω από 250 σαμπάνιες! (VIDEO)

Υπό τους ήχους της παγκοσμίου φήμης αοιδού... Μαρίας Σαμίου, "παμπτωχοι" γεωργοί, απαλλαγμένοι από το άγχος της φορολογίας και των χαρατσιών, άνοιγαν σαν τρελοί σαμπάνιες..  
Ελλάδαρα 2013! Ποιος να το πιστέψει πως σε χωριό της Αχαίας, έπεφταν βροχή όχι μόνο τα λουλούδια, αλλά άνοιγαν οι σαμπάνιες σαν να ήταν... εμφιαλωμένα νερά!

Ναι ρε έχετε κανα πρόβλημα;; Χρυσή Αυγή: "O βαρύμαγκας Μεϊμαράκης τώρα θυμήθηκε το Βίτσι και τον Γράμμο"

[Υπενθύμηση στους ψηφοθήρες νεοναζί της ΧΑ : Στο Βίτσι και στο Γράμμο πολέμησαν και νίκησαν οι Ελληνες ήρωες που πολέμησαν και τον Χίτλερ. Ο νικητής του Γράμμου Παπάγος,ένας "δοσίλογος" Πρωθυπουργός σύμφωνα με τους ναζί της ΧΑ, υπήρξε έγκλειστος σε χιτλερικό στρατόπεδο.
Η αυτοκτονική επιλογή της ΝΔ να απομακρυνθεί από το παρελθόν της Δεξιάς παράταξης,συν τοις άλλοις,έδωσε και ζωτικό χώρο στους νεοναζί !
Georgios_Gou]

Τι λέει για το περιστατικό το κόμμα του Μιχαλολιάκου

Αντίθετη άποψη με αυτή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο , έχει η Χρυσή Αυγή για το περιστατικό σήμερα στο Βίτσι. Μέσα από την σελίδα τους οι χρυσαυγίτες επιτίθενται στην Μαρία Αντώνίου και τον Βαγγέλη Μειμαράκη, λέγοντας πως

Χαλκιδική: Επιχείρηση σκούπα κατά παρεμπορίου και λαθρομετανάστευσης

Επιχείρηση-σκούπα με στόχο τον έλεγχο, κυρίως, του παρεμπορίου και της λαθρομετανάστευσης, η οποία κατέληξε σε 41 προσαγωγές, στη βεβαίωση 43 παραβάσεων και στην κατάσχεση και καταστροφή άνω των 5.000 προϊόντων σε δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, με τη συμμετοχή αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής και τη συνδρομή, κατά περίπτωση, υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας και του δήμου Νέας Προποντίδας.

Ανηψίος του Μπόμπολα καταγγέλει οτι ο Καμμένος του είπε πως μπορεί να σκηνοθετήσει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του για να αυξήσει τα ποσοστά του!!!

Απίστευτες καταγγελίες, στις οποίες πρέπει να απαντήσει, κάνει εναντίον του Πάνου Καμμένου ο γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος, ηλίθιος και κρατικοδίαιτος με τις ΜΚΟ, Φώτης Μπόμπολας της γνωστής οικογένειας. Παρόλη τη χυδαία γλώσσα του εν λόγω λαμόγιου, ο Καμμένος πρέπει να απαντήσει στις κατηγορίες ότι δήλωσε πως μπορεί να σκηνοθετήσει ο ίδιος απόπειρα δολοφονίας του και έχει από πίσω του...

Συρία: Η παραπληροφόρηση των ηλιθίων

Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τραγικό.
Διαβάζουμε ότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, John Kerry, στην ομιλία του στο State Department χρησιμοποίησε, για να πείσει το ακροατήριό του μια φωτογραφία, η οποία ήταν τραβηγμένη τον Μάρτιο του 2003 στο Ιράκ.
Βέβαιοι για το μη αγαθό των προθέσεων των Αμερικάνων υιοθετούμε, όχι άδικα στις πιο πολλές περιπτώσεις, μια αρνητική στάση και είμαστε έτοιμοι να καταπιούμε ότι μας σερβίρουν.

Ποια είναι η πραγματικότητα για την συγκεκριμένη φωτογραφία;
Διαβάστε περισσότερα στο logia-starata.blogspot.gr»

ΦΩΤΟ: Έλα ηρεμίστε λίγο οι Σύριοι... ήρθε το μείγμα Ανδρέα και Τσακ Νόρις

Επιτέλους επέστρεψε από διακοπές μαύρος σαν αράπης:

Βρώμισε ο Γράμμος! Ο Παναγιώταρος αέρισε τα παπάρια βουλευτίνας της ΝΔ που κατέθεσε το στεφάνι του Μεϊμαράκη

Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν φραστικά αλλά πέταξαν και μπουκάλια νερό εναντίον της βουλευτού της ΝΔ Μαρίας Αντωνίου η οποία προσήλθε για να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου της βουλής για τις εκδηλώσεις μνήμης στον Γράμμο.

Αριστερά έχουμε, από χαφ πάσχουμε...

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Αλήθεια πιστεύει ο κ. Φώτης Κουβέλης ότι με τη μετεγγραφή του Χάρη Καστανίδη στη ΔΗΜΑΡ θα επαυξήσει τα ποσοστά του, όταν γίνουν εκλογές; Αλλά και ο κ. Ευ. Βενιζέλος εκτιμά ότι η παρουσία -στο Συνέδριο που διοργανώνει- της Βάσως Παπανδρέου, του Κώστα Σκανδαλίδη και του Δημήτρη Ρέππα θα εκπέμψει μήνυμα ανανέωσης; Την πεποίθηση, δηλαδή, ότι το ΠΑΣΟΚ διδάχθηκε από τα λάθη του και επιστρέφει δριμύτερο για να διεμβολίσει τον ΣΥΡΙΖΑ;

ΦΩΤΟ: Με τσάκωσες ρε μπαγάσα!!

Δεν μπορώ να κρυφτώ και πρέπει να το παραδεχτώ:

Ευτυχώς δεν ψηφίζουν αμοιβάδες....

Μόνο γέλια και ειρωνικά σχόλια προκαλούν :)
Δείτε το πιο #Fail πρωτοσέλιδο της μέρας:

Πουλήστε ή στηρίξτε τον Φέτφα...

Ο Ολυμπιακός είπε όχι στα 4 εκατομμύρια ευρώ της Τζένοα για τον Έλληνα μέσο και αν το δει κάποιος μεμονωμένα θα καταλάβει πως οι Πειραιώτες θεωρούν κεφάλαιο τον παίκτη. Είναι όμως έτσι;;

Ένα απ' τα καλύτερα αυτοκίνητα παγκοσμίως είναι ελληνικό (βίντεο)

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του μηχανικού κ. Κορρέ, το οποίο μεταφέρθηκε στην Πάτρα για τις ανάγκες γυρισμάτων ενός βίντεο, ανέβηκε τελικά τα 193 σκαλοπάτια της Αγίου Νικολάου και μάλιστα δεκάδες άτομα παρακολούθησαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια του οδηγού.

Κότες (3 εναντίον ενός) αναρχοφασίστες ξυλοκόπησαν βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Οπως αναφέρει σχετικό άρθρο του patrastimes, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ο Νικολακόπουλος είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού στην πλατεία και την ώρα που αποχωρούσε από αυτό...

Ο... όρος της "Λεφτά υπάρχουν" Κατσέλη στον Τσίπρα για να τα βρει με τον... ΣΥΡΙΖΑ!

Το "μυστικό" ραντεβού στο σπίτι της εμπνεύστριας του "λεφτά υπάρχουν" του ΓΑΠ

Ένα μυστικό ραντεβού στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη, έγινε ώστε να κλειδώσει οριστικά, η συνεργασία του κόμματος "Κοινωνική Συμφωνία" με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο σπίτι της Λούκας και του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, πήγαν μόνο ο...

Ο πάμπλουτος Εμίρης που επενδύει 300 εκατομμύρια ευρώ σε νησί του Ιονίου

Να δημιουργήσει το πρώτο νησί τέχνης και πολιτισμού στον κόσμο θέλει ο εμίρης του Κατάρ, Αλ Θάνι με μια επένδυση που αναμένεται να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ!

Χώρα γερόντων η Ελλάδα... (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Πάνω από 2 εκατομμύρια υπερήλικες

Χώρα γερόντων, με υψηλή μέση ηλικία πληθυσμού, με τάση προς τον έγγαμο βίο αλλά με χαμηλό ποσοστό γονιμότητας και με υπεροχή του ασθενούς φύλλου, αναδεικνύεται με το πέρασμα των χρόνων η Ελλάδα, όπως διαβάζουμε στην real.

Το τελεσίγραφο Σαμαρά σε Τρόικα: Πρόωρες εκλογές εάν ζητηθούν νέα μέτρα

Ο πρόεδρος της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ, Μόαμπ Μέμις, ανέφερε ότι η Αίγυπτος κατάφερε να αποτρέψει μια " τρομοκρατική " επίθεση, εναντίον ενός φορτηγού πλοίου, που στόχο είχε να σταματήσει την κυκλοφορία σε αυτό το κρίσιμο άξονα θαλάσσιων μεταφορών της Μέσης Ανατολής.

Ο ναύαρχος Μέμις είπε ότι ο «τρομοκράτης» επιχείρησε...

H ενδεκάδα του Μαξίμου από πολιτικούς και τεχνοκράτες που θα αντιμετωπίσει την Τρόικα

Με στόχο να πείσει το κλιμάκιο της Τρόικα ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα μέτρα το Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζει μια ενδεκάδα που αποτελείται από πολιτικούς και τεχνοκράτες οι οποίοι και θα καθίσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης οπό τις 22 Σεπτεμβρίου.

Το τελεσίγραφο Σαμαρά σε Τρόικα: Πρόωρες εκλογές εάν ζητηθούν νέα μέτρα

Αποφασισμένος να μην δεχθεί καμία συζήτηση και πολύ περισσότερο να συμφωνήσει με την τρόικα σε νέα δημοσιονομικά μέτρα την περίοδο 2015 – 2016 εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Το άγνωστο ένταλμα σύλληψης για τον Μ. Ασλάνη - Τι "έτρεμε" ο σχεδιαστής

Νέες αποκαλύψεις για την δύσκολη οικονομική κατάσταση του Μιχάλη Ασλάνη έρχονται να ρίξουν φως στον ξαφνικό χαμό του.

Τις τελευταίες ημέρες ο ταλαντούχος σχεδιαστής ζούσε με τον φόβο της Αστυνομίας. Το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για χρέη ύψους 170.000 ευρώ και παρόλο που οι στενοί του συνεργάτες ήρθαν σε επαφή με τους αρμόδιους και ζήτησαν παράταση μέχρι το τέλος Αυγούστου, εκείνος γνώριζε πώς ένα τέτοιο ποσό είναι αδύνατον να το βρει.

Στο «σφυρί» εξοχικά, δεύτερη κατοικία, εμπορικά και επαγγελματικά ακίνητα

Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να κατατεθεί στο κλιμάκιο των δανειστών το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής» με το σχέδιο αυτό ανοίγει ο δρόμος για να βγουν στο σφυρί εξοχικά, δεύτερη κατοικία, εμπορικά και επαγγελματικά ακίνητα, ενώ στήνεται ένα πλέγμα προστασίας για το σπίτι των οικονομικά αδύναμων.

Π. Μολυβιάτης: «Τα χρήματα του ταμείου είναι ιερά»

Ο πρώην πρόεδρος του ειδικού ταμείου εκτάκτων αναγκών που δημιουργήθηκε προκειμένου να συμβάλει στις ζημιές που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 σε συνέντευξη του στο Real.gr αφήνει αιχμές για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τα χρήματα η κυβέρνηση Παπανδρέου: «Τα χρήματα έπρεπε να διατεθούν μόνο για το σκοπό για τον οποίο τα προόριζαν οι δωρητές» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νικητής ο Μιχάλης Ζαμπίδης: Επιστρέφει με τον Παγκόσμιο Τίτλο Superkombat [βίντεο]

Νικητής επιστρέφει στην Ελλάδα, από το Βουκουρέστι, ο Ελληνας Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, όπου μετά από μία σκληρή αναμέτρηση με τον Τουρκικής καταγωγής Χαρούν Κίνα, κατέκτησε τον Παγκόσμιο τίτλο της Superkombat.

Μόνο ο κυρ-Γιάννης γλείφει συγχρόνως ΝΔ και... ΣΥΡΙΖΑ!

Θέλει τις ευλογίες και των δύο και το δείχνει!

Δύο ενδιαφέρουσες ατάκες που συνδυάζουν και Σαμαρά και Τσίπρας έχει ο δήμαρχος Γιάννης (Μπουτάρης) σε συνέντευξή του στην «Μακεδονία».

Γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ρένα που ζητούσαν επέμβαση στη Συρία και τώρα κατηγορούν τους αμερικάνους... επειδή θα επέμβουν!!

Οι κωλοτούμπες τους είναι απίστευτες! Δείτε τι έλεγε προπερσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορούσε τη "διεθνή κοινότητα" ότι κάνει τα στραβά μάτια στα εγκλήματα του Ασσάντ αντί να υποστηρίξει τους αντάρτες της Αλ Κάϊντα:

Άδωνις: Αυτός είναι ο πίνακας που ξεβρακώνει τους γιατρούς που τα παίρνουν από τις μεγάλες εταιρίες

Δείτε αυτό τον παρακάτω πίνακα και όσο σκέφτεστε ότι είμαστε πρώτοι σε κατανάλωση αντιβιοτικών σε όλη την Ευρώπη, προβληματιστείτε ποιος τα παίρνει για να γράφει σαν τρελός φάρμακα... και όσο πιο ακριβό και "πρωτότυπο" το φάρμακο, τόσο μεγαλύτερη η μίζα...

Αν βγει ο Σύριζα... θα γίνουμε λαθρομετανάστες στη χώρα μας!


Διαβάστε το απόκομμα από το left.gr

Ας είναι καλά η COSCO που ήθελαν να διώξουν ΓΑΠ-Τσίπρας-ΚΚΕ: Τρελό άλμα Πειραιά στην παγκόσμια κατάταξη

Άλμα στην 46η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των εμπορικών λιμανιών έκανε τη χρονιά που μας πέρασε ο Πειραιάς, γεγονός που σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς οφείλεται στην αυξημένη διακίνηση φορτίων η οποία και εμφανίζεται γεωμετρικά αυξημένη από της εμφανίσεως της COSCO στον Πειραιά αλλά και της δυναμικής που παρουσίασε γενικά το λιμάνι.

Προσπαθεί ο Αβραμόπουλος να συμμαζέψει τις παπαριές Βενιζέλου: Να εξακριβωθεί ποιος έριξε τα χημικά στη Συρία

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στη Realnews τόνισε πως «θα πρέπει να εξακριβωθεί ποιοι ευθύνονται για τη χρήση χημικών στη Συρία».

Ρόμπα κι ο Ομπάμα: Πειστικά τα στοιχεία για την ύπαρξη χημικών όπλων... αλλά ελπίζω να μη μου δώσει έγκριση για επίθεση το κογκρέσο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πολυαναμενόμενο διάγγελμά του σχετικά με την επέμβαση στη Συρία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα και αφού δήλωσε ότι η επίθεση με χημικά όπλα η οποία σημειώθηκε στη Συρία την 21η Αυγούστου ήταν η χειρότερη του 21ου αιώνα, είπε ότι δεν θα ξεκινήσει την επίθεση μόνος του αλλά...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (1 Σεπτεμβρίου 2013)

Δείτε τα:

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων


 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που θα κυκλοφορήσουν αύριο, 1η Σεπτεμβρίου 2013.