02 Σεπτεμβρίου 2013

Η μοναδικη Ελληνίδα πολιτικός που εχει κανει καυτή τοπλες φωτογράφιση (ΦΩΤΟ)

Όλα όσα κρύβει πίσω από τα... ταγέρ!


Πριν από περίπου 20 χρόνια, η...

Περί ηρώων και τάφων

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Ο συμβολικός βίος της γενιάς των 700 ευρώ ήταν βραχύς. Εφεύρεση του προοδευτικού λυρισμού κράτησε όσο άντεξε η μυρουδιά του καμένου που άπλωσε στην Αθήνα. Δύο χρόνια μετά, τα 700 ευρώ που της είχαν εξασφαλίσει έμοιαζαν με όνειρο. Τριακόσια στην καλύτερη περίπτωση, μηδέν στη χειρότερη και διόλου σπάνια. Πολύ πιο ανθεκτικό από την ίδια ήταν το κληροδότημα της καταστροφής που άφησε πίσω της. Εκτοτε το έργο το έχουμε δει να παίζεται πολλές φορές και υποθέτω θα το δούμε κι άλλες τόσες.

"Μάζεψε" τον Βενιζέλο ο Σαμαράς!

Τέλος στα σενάρια για τη Συρία

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατάφερε να προκαλέσει πανικό με τις δηλώσεις που είχε κάνει για το ζήτημα της Συρίας και τη στάση της Ελλάδας. Η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Εξωτερικών εκτός από τα ΕΑΣ...

Σιγά μωρή λουλού!! Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Γκουαρντιόλα δεν είναι άνδρας»

Αν και η αυτοβιογραφία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει ανάψει την κουβέντα για την πολιτική της σημασία, το βιβλίο μοιάζει περισσότερο με βουτιά του ποδοσφαιριστή στον ίδιο του τον εαυτό.

Φέρνει στην επιφάνεια τους καβγάδες του, τα κυνηγητά με την Αστυνομία και τα κλεμμένα ποδήλατα με τα οποία πήγαινε στις προπονήσεις της Μάλμε όταν οι συμπαίκτες του οδηγούσαν Volvo.

Άδωνις: «Ελευθέρας» στις υπηρεσίες Υγείας για 230.000 ανασφάλιστους και ανέργους

Ξεκινά από αύριο το πρόγραμμα «Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης» (Health Voucher) - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποιοι δεν μπορούν να συμμετέχουν

«Ελευθέρας» στις υπηρεσίες υγείας του ΕΣΥ αποκτούν από αύριο 230.000 ανασφάλιστοι και άνεργοι της χώρας, καθώς ενεργοποιήθηκε από το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ το πρόγραμμα «Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης» (Health Voucher).

Εύσημα και από τους New York Times για τον ελληνικό τουρισμό

Σημαντική είναι η άνοδος του ελληνικού τουρισμού τη φετινή χρονιά, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Νιου Γιορκ Τάιμς». Όπως επισημαίνεται, η πολιτική αναταραχή στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, κυρίως της Μέσης Ανατολής, ευνόησε ιδιαίτερα κατά το φετινό καλοκαίρι τις οικονομίες χωρών του ευρωπαϊκού νότου, όπως της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας, χάρη στη σημαντική αύξηση τουριστών.

ΦΩΤΟ: Βρέθηκε ο επαναστάτης του κώλου®

Δείτε τον σε ελληνική παραλία... χωρίς σχόλια:

https://twitter.com/SpyrosBlatsios

Πάλι παπαριές: Απαγορεύτηκε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα!

Επιμένει η ΧΑ ότι θα κάνει την εκδήλωση παρά την απαγόρευση

Μετά την Καλαμάτα και η Πάτρα μπήκε στην ομάδα των πόλεων που απαγορεύτηκε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Η Αστυνομία απέστειλε έγγραφο στη Χρυσή Αυγή με το οποίο αναφέρει ότι απαγορεύει την αυριανή εκδήλωση στην πλατειά Εθνικής Αντίστασης που είχε προγραμματίσει το κόμμα.

O Αρβανιτόπουλος τους πήρε τα ρουσφέτια και σάλταραν

Ο υπουργός βάζει τέλος στα προνόμια τους...

Επεισοδιακή ήταν η πρωινή σύσκεψη του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με τους γαλάζιους βουλευτές που μετέχουν στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων γύρω από το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο. Αφορμή για την ένταση στάθηκε το θέμα των αποσπάσεων καθηγητών στις κατά τόπους διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσεις ανά νόμο.

Θα βρει γεμάτα ταμεία η τρόικα: Πλεόνασμα 2,6 δισ. ευρώ στο επτάμηνο!

Γεμάτα θα τα βρει τα κρατικά ταμεία η τρόικα, η οποία θα καταφθάσει στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες για το νέο γύρο αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Tα ΝΕΑ κάνουν το ...δάχτυλο της Αφροδίτης στους Μέρκελ και Στάινμπρουκ [εικόνα]

Με ένα σκληρό σκίτσο ο Δημήτρης Χατζόπουλος απέδωσε την πολιτική κατάσταση στη Γερμανία μετά το ντιμπέιτ της Άνγκελα Μέρκελ και του Πέερ Στάινμπρουκ στην εφημερίδα Τα Νέα.

Αντωνίου (ΝΔ): «Αφιονισμένοι ροπαλοφόροι» μου έκαναν τα τρία, δύο αφού κατέθεσα το στεφάνι στη μνήμη των νεκρών ηρώων

Τη δική της εκδοχή δίνει η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Αντωνίου για την επίθεση που δέχτηκε από συνάδελφό της και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Συνεχίζεται το πανηγύρι των τάσεων στο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το κόμμα των ΠΑΣΟΚων ... έρχονται και άλλοι ...!

Την ώρα που ο Τσίπρας προσπαθεί να διαλύσει τις συνιστώσες στο κόμμα του, τα στελέχη του συνεχίζουν να οριοθετούν και να τονίζουν τις διαφοροποιήσεις τους.

Εφυγε από την ζωή ο Παλ Τσερνάι

Ο Ούγγρος προπονητής, Παλ Τσερνάι, που είχε έρθει στον ΠΑΟΚ από την Μπάγερν Μονάχου, κάθισε στον πάγκο του "Δικεφάλου" την σεζόν...

Η Xρυσή Αυγή... "έκλεισε" τα ελληνοαλβανικά σύνορα... είπε το ποίημά της και αποχώρησε (VIDEO)

Αντιπροσωπεία του κόμματος βρέθηκε στην Κακαβιά

Συγκέντρωση... διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Κακαβιά από μέλη της Χρυσής Αυγής που νωρίτερα το πρωί είχαν παραβρεθεί στις εκδηλώσεις στο Βίτσι και στο Γράμμο.

Αντάρτικο: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με τον Τσίπρα

Tη διαφωνία του με τον χαρακτηρισμό «βλαχοδήμαρχοι» που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Βαφτίσια και γάμος από τον… τροϊκανό κουμπάρο Μπομπ Τράα στη Λευκάδα!

Γάμος α λα ελληνικά στη Λευκάδα για τον απερχόμενο εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα Μπομπ Τράα! Δεν παντρεύτηκε βέβαια ο ίδιος, αλλά ήταν ο κουμπάρος φιλικού του ζευγαριού, που τέλεσε τον γάμο του ύστερα από αρκετά χρόνια συντροφικού βίου και αφού προηγουμένως είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία βαπτίστηκαν την ίδια ημέρα, το Σάββατο που μας πέρασε.

Ποιους είπες βλαχοδήμαρχους;

Χριστίνα Ταχιάου

Εντάξει, μεταξύ μας λέμε και καμιά αηδιούλα να περνάει η ώρα, να μην είμαστε μονότονοι, να γινόμαστε χαριτωμένοι κ.λπ. Στον δημόσιο λόγο, όμως, δε λέμε αυτά που λέμε στις παρέες μας. Ή, μήπως, όχι;

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Η Βρετανία πούλησε χημικά στη Συρία

Η προμήθεια έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, δέκα μήνες μετά την έναρξη του συριακού εμφυλίου- Βρετανοί πολιτικοί ζητούν εξηγήσεις από τον Ντέιβιντ Κάμερον

Βόμβα μεγατόνων στη Βρετανία μετά την αποκάλυψη βρετανικής εφημερίδας ότι το Λονδίνο είχε προμηθεύσει με χημικά τη Δαμασκό, τον περασμένο Ιανουάριο, δηλαδή δέκα μήνες μετά την έναρξη του συριακού εμφυλίου. Την ίδια ώρα, Γάλλοι πράκτορες υποστηρίζουν ότι το χημικό οπλοστάσιο του Μπασάρ Αλ Ασαντ διαθέτει χίλιους τόνους νευροπαραλυτικών αερίων (και σαρίν).

Όχι ρε σεις!! Κοιτάξτε τους λίγο ακόμα: Ο Καψής προανήγγειλε παρέμβαση Εισαγγελέα για την κατάληψη στο Ραδιομέγαρο

Ο υφυπουργός, αρμόδιος για τα θέματα της Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής, με δηλώσεις του στον Real Fm υποστήριξε ότι μετά τη στελέχωση της μεταβατικής δημόσιας τηλεόρασης δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να βρίσκεται υπό κατάληψη το Ραδιομέγαρο, προαναγγέλλοντας την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

«Ξεχάστε τη μείωση στο φόρο πετρελαίου» λέει το ΥΠΟΙΚ!

Σε ανακοίνωσή του διαψεύδει τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί...

«Τρύπα» 4-4,5 δισ. βλέπει ο Σόιμπλε

Για επιπλέον οικονομικές ανάγκες της Ελλάδας ύψους τουλάχιστον τεσσάρων δισεκατομμυρίων ευρώ ως το τέλος του 2014, έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος, ωστόσο, απέρριψε για μία ακόμη φορά το ενδεχόμενο νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, καθώς και την αναδρομική ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, μέσω του ΕΜΣ.

"Πνευματικός άνθρωπος" που κρίνει από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα-Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: "Ο Άδωνις και ο Σταυρίδης είναι παραδείγματα βλακείας"

Έτσι απλά! Είναι βλάκες με επιχειρήματα του κ@λου

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε σήμερα η διεθνούς φήμης βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, του Στέλιου Σταυρίδη αλλά και του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Σοβαρά στοιχεία από τη «σκούπα» στη Θεσσαλονίκη και επτά συλλήψεις

Μεταξύ των συλληφθέντων και ένας Κουβανός

Σοβαρά στοιχεία συνέλεξε η Αστυνομία κατά την πρωινή , αιφνιδιαστική, έφοδο της στο παλιό Ορφανοτροφείο της Θεσσαλονίκης. Πέραν των ευρημάτων συνελήφθησαν επτά άτομα μεταξύ των οποίων κι ένας υπήκοος Κούβας.

ΦΩΤΟ-Η αφίσα της Bild για την Ελλάδα

Την επιθυμία τους… αφίσα έκαναν οι δημοσιογράφοι της Bild, που δημιούργησαν το παραπάνω πλακάτ για τον προεκλογικό αγώνα της καγκελάριου Μέρκελ. Στο πλακάτ αναγράφεται «Ούτε ένα σεντ πια για την Ελλάδα. Έτσι θα παραμείνει η Γερμανία δυνατή».

Η Αλβανίδα οικιακή βοηθός του Ασλάνη ξεσπά: «Η οικογένειά μας είναι καθαρή»

H Αλβανίδα οικιακή βοηθός του Μιχάλη Ασλάνη, Βέρα, ξεσπά: "Η οικογένειά μας είναι καθαρή. Η Τζούλια ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Μιχάλη.

Το κορίτσι μου σπουδάζει στην Κρήτη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τώρα το καλοκαίρι έβγαζε το χαρτζιλίκι της εργαζόμενη σε ένα μαγαζί με τουριστικά στη Μύκονο. Πώς είναι δυνατόν να τον έκλεβε στην Αθήνα;".

Εξοργισμένοι οι δήμαρχοι με τον Αλέξη Τσίπρα που τους αποκάλεσε "βλαχοδήμαρχους"

Η φράση "φθαρμένοι βλαχοδήμαρχοι" που βγήκε από τα χείλη του Αλέξη Τσίπρα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και μάλιστα υπήρξε απάντηση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Κώστα Ασκούνη.

Συνελήφθη συγγενής του Κόλα;

Αιματηρή ήταν η πρωινή αστυνομική επιχείρηση στο Αμάρι Ρεθύμνου στο πλαίσιο των ερευνών για χασισοκαλλιέργειες στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άνδρες-καλλιεργητές έπεσαν στην αντίληψη των αστυνομικών...

«Σιωπητήριο» της NOVA για τα επεισόδια στο ματς Λεβαδειακού – ΟΣΦΠ

Με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών άρχισε το δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε «ερυθρόλευκους» οπαδούς και αστυνομικές δυνάμεις.

Ο Τζόκοβιτς για την επικείμενη επέμβαση στη Συρία

Ενάντια στην πρόταση του Μπαράκ Ομπάμα για μια επίθεση στη Συρία τάχθηκε από τη Νέα Υόρκη ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος συμμετέχει αυτές τις ημέρες στο Αμερικανικό Οπεν.

ΠΛΕΥΡΗΣ ξεφτιλίζει κομμουνιστή "μαϊμού"

Πλεύρης ξεφτιλίζει φανατικό κομουνιστή (το γνωστό πρόεδρο των εργαζομένων του ΗΛΠΑΠ) που δεν έχει ιδέα τι είναι ο κομμουνισμός και απαντάει άλλα ντάλα.Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ με τη Μαρία Αντωνίου να γράφει στα παπάρια της τα γατάκια του Παναγιώταρου και να καταθέτει στεφάνι στο Γράμμο

Στη δημοσιότητα και μάλιστα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δόθηκε το βίντεο από τον προπηλακισμό της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Αντωνίου το πρωί της Κυριακής στο Βίτσι, όπου ο Ηλίας Παναγιώταρος και μια ομάδα ακροδεξιών την γιούχαραν έντονα και εκσφενδόνισαν μπουκάλια σε βάρος της.

BINTEO-Μπουτάρης σε Λιανα Κανέλλη: Εύα σοβαρέψου! Οι διαδηλώσεις δεν προσφέρουν τίποτα

Τη σφοδρή αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη προκάλεσε η δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος τάχθηκε κατά των διαδηλώσεων, ενόψει της ΔΕΘ.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιακουμάτος: Είστε τραβεστί Αριστερά

Η ένταση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 συνεχίστηκε, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο να αποκαλεί "τραβεστί Αριστερά" την ΔΗΜΑΡ, απευθυνόμενος στη βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Γιαννακάκη.

Η NSA διάβαζε τα emails των Προέδρων της Βραζιλίας και του Μεξικού

H αμερικανική NSA παρακολουθούσε τις επικοινωνίες των προέδρων της Βραζιλίας και του Μεξικού αποκάλυψε την Κυριακή αμερικανός δημοσιογράφος ο οποίος έχει στην κατοχή του έγγραφα που του έδωσε ο πρώην αναλυτής της υπηρεσίας Εντουαρντ Σνόουντεν.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΥΓΗ» Ή ΤΟ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»; ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

To να ζητήσει μία εφημερίδα, ένα ΜΜΕ γενικώς, συνέντευξη από τον πρωθυπουργό της χώρας είναι κάτι, το οποίο δεν θα έπρεπε να θεωρείται αφύσικο, αν όχι αδιανόητο, αλλά κατ’ εξοχήν σύνηθες και επιβεβλημένο, ώστε, χωρίς παραμορφωτικούς φακούς ή αναλύσεις-εντός ή εκτός εισαγωγικών-από πλευτάς ποικιλώνυμων πολιτικών ή άλλων σχολιαστών, οι ΄Ελληνες πολίτες να έχουν την άμεση πληροφόρηση, την οποία δικαιούνται και νομιμοποιούνται να περιμένουν.

Εισβολή της ΕΛ.ΑΣ. σε κατάληψη στη Θεσσαλονίκη Print E-mail

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο παλιό ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος» στην περιοχή της Τούμπας όπου εδώ και χρόνια βρίσκεται υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές. Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί.

Μεϊμαράκης: Τους έκοψε τη NOVA και τηλεοπτικό ποδόσφαιρο τέλος

Ο Μειμαράκης κόβει το συνδρομητικό κανάλι για να μην την κοπανάνε οι βουλευτές από την αίθουσα συνεδριάσεων

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενες τους βουλευτές που την περασμένη εβδομάδα πήγαν στην εντευκτήριο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του τσαμπιονς λιγκ που μετέδιδε το συνδρομητικό κανάλι.

ΣΥΡΙΖΑ κι η Μιλένα;; Πάντως δεν είναι πια ΠΑΣΟΚ...

Η Μιλένα Αποστολάκη είναι ένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επέλεξαν να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Ευάγγελου Βενιζέλου, και έτσι δεν θα είναι παρούσα στις επετιακές εκδηλώσεις για την 3η του Σεπτέμβρη, αύριο και μεθαύριο.

Mηνύσεις και αγωγές από την οικογένεια του Μιχάλη Ασλάνη για τις φωτογραφίες με το πτώμα του σχεδιαστή

Mε μηνύσεις και αγωγές απαντά η οικογένεια του Μιχάλη Ασλάνη στη δημοσίευση της φωτογραφίας με το πτώμα του αλλά και νέων φωτογραφιών του, αυτή τη φορά μέσα στο φέρετρο κατά τη διάρκεια της κηδείας του.

Επί θητείας Άδωνι: Πρεμιέρα για την καρδιοχειρουργική Ηρακλείου

Σε λίγες μέρες η πρώτη επέμβαση στην καρδιοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ Σε λίγες μέρες η πρώτη επέμβαση στην καρδιοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ

«Έντεχνη» χειρονομία από τη Χαρούλα της αριστεράς [βίντεο]

Μια στιγμή "συγκέντρωσης και εργασίας" της Χαρούλας Αλεξίου εντόπισε κάποιος που αποφάσισε να σηκώσει το κινητό και να βιντεοσκοπήσει την πρόβα της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία έδειξε τον "έντεχνο" χαρακτήρα της.

Πιτόγυρα, και ποντιακά τραγούδια για τους Ελβετούς και Ρώσους μεγιστάνες στο γάμο -χλιδή της κόρης Καλτσίδη [εικόνες]

Στους κήπους όπου στήθηκε ένα σκηνικό που θύμιζε Αναγέννηση έγινε η αναπαράσταση του πολιτικού γάμου (νωρίτερα είχε τελεσθεί ο κανονικός στο δημαρχείο της Πύλου) ανάμεσα στην κόρη του Ελληνορώσου ολιγάρχη Φιλάρετου Καλτσίδη και του Πάτρικ Ποπρόφσκι στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Καταργούνται οι απίστευτες εισφορές υπέρ τρίτων

Σε αγώνα δρόμου για την ολοκλήρωση της «χαρτογράφησης» των μη ανταποδοτικών χρεώσεων και φόρων υπέρ τρίτων έχει επιδοθεί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καθώς έχει αναλάβει την υποχρέωση με τον νέο προϋπολογισμό του 2014 να εξαλείψει μεγάλο μέρος των χρεώσεων αυτών κατά τρόπο δημοσιονομικά ουδέτερο.

Bροχή τα ονόματα για τη δημαρχία Αθηνών -Με βαρύ πολιτικό όνομα η ΝΔ

Νωρίς ξεκίνησε η μάχη της Αθήνας, μετά την απόφαση του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου να ανοίξει πρώτος το παιχνίδι των δημοτικών εκλογών και να χρίσει υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και να ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα του, όχι μόνο θα εκπροσωπηθεί σε πολλούς δήμους, αλλά θα διεκδικήσει δυναμικά την είσοδό του στον δεύτερο γύρο.

Στο τραπέζι η μείωση του φόρου πετρελαίου

«Να κλείσουν οι εκκρεμότητες με την Τρόικα, για να ανοίξει μια νέα ατζέντα διεκδικήσεων». Αυτό είναι το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά προς τα υπουργεία ενόψει έλευσης των ελεγκτών.

Η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης θα πέσει πρώτη στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα, σύμφωνα με τα «Νέα».

Ερχεται πίκρα: Έτοιμος ο νέος κώδικας ιθαγένειας

Τα έβαψαν μαύρα από τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο νέος κώδικας ιθαγένειας, θα προβλέπει ακόμα και για παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ και τέλειωσαν εδώ σχολείο, "άδεια επί μακρόν διαμένοντος" και όχι αυτόματη ιθαγένεια όπως θέλουν και είχε κάνει ο Ραγκούσης-Νταλάρας

Δείτε την κλαψα τους:

Η «χρήσιμη ηλίθια» του Ισλάμ!

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Η Δύση ετοιμάζεται και πάλι να βγάλει τα μάτια της. Το έκαναν στα τέλη της δεκαετίας του ’70, πρώτοι οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν. Εκπαίδευσαν τον Οσάμπα μπιν Λάντεν και τους συντρόφους του για να πλήξουν τη Σοβιετική Ενωση, που μόλις είχε εισβάλει στη χώρα όπου ο Αλέξανδρος ξόδεψε σχεδόν 10 χρόνια πολεμώντας για να υποτάξει μέρος της. Ο γάμος του με τη Ρωξάνη τού χάρισε για σύζυγο την ωραιότερη γυναίκα της Ασίας, λίγη ειρήνη και μια επίφαση εξουσίας στα ανυπότακτα βράχια των πεθερικών του.

ΦΩΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ: Ήδη τυπώνεται η πρώτη προεκλογική αφίσα των επόμενων δημοτικών εκλογών...

Μετά τη ρατσιστική προτροπή του Τσίπρα να διώξουν του "βαχοδήμαρχους" άρχισαν να τυπώνουν ήδη αφίσες με τον ιδανικό δήμαρχο για τον ΣΥΡΙΖΑ:

Αντώνη, διάβασε αυτή την επιστολή!

Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το κράτος συμπεριφέρεται ως νονός της νύκτας και απειλεί με εξόντωση όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους. Είναι και ο τρόπος με τον οποίον τα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης αντιμετωπίζουν τους ιθαγενείς. Ο αναγνώστης Π.Σ. δίνει σήμερα την δική του οπτική. Καλό είναι να διαβάσουν αυτό το γράμμα. Κυρίως εκεί στο Μαξίμου...

Χαλκιδική: Δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε...τα ξημερώματα

Στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης θα γραφτεί η πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής.

Και αυτό διότι η συνεδρίαση, που ήταν κατεπείγουσα, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα και για την ακρίβεια στις...

Ο Γκάρεθ Μπέιλ στη Μαδρίτη ως ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών!

Το πιο σημαντικό μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού έλαβε τέλος το βράδυ της Κυριακής: Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τη συμφωνία με την αγγλική Τότεναμ για την απόκτηση του Ουαλού Γκάρεθ Μπέιλ σε μια μεταγραφή που είναι η ακριβότερη όλων των εποχών.

Ελλάδα:Παγιδευμένος φάκελος- βόμβα σε δικαστικό λειτουργό(vid)

Ανεφλέγη χθες, λίγο πριν τις 21.00, σε σπίτι δικαστικού, στο Χολαργό, παγιδευμένος φάκελος που περιείχε αυτοσχέδιο μηχανισμό ανάφλεξης με πυρίτιδα κυνηγιού μέσα σε ντοσιέ.

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1 και Ολυμπιακός Λειβαδιάς - Ολυμπιακός Πειραιά 0-5 :Ρ

Δείτε τα βίντεο:

Μέρκελ: Πιθανώς νέο πακέτο για την Ελλάδα - Στάινμπρουκ: Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη-Ποιον έδειξε νικητή της τηλεμαχίας το γκάλοπ;

Η κρίση χρέους που σοβεί στην Ευρωζώνη, και ειδικότερα το "ελληνικό ζήτημα", διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο όπως αναμενόταν στη μοναδική προεκλογική τηλεμαχία της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ με τον υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών Πέερ Στάινμπρουκ, που κάρφωσε στους δέκτες τους πάνω από 20 εκατ. γερμανούς τηλεθεατές και προκάλεσε πρωτοφανές ενδιαφέρον στη χώρα μας.