03 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιός θα παρουσιάσει το πρώτο δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης ; Αύριο βγαίνει στον αέρα!

"Πόλεμος" ονομάτων για να καταλήξουν τελικά στον...

Μετά από μισό αιώνα...λειτουργεί πάλι το δημοτικό σχολείο - Οι Έλληνες στην Ίμβρο

Την πρώτη ημέρα γράφτηκαν δύο παιδιά της ελληνικής κοινότητας

Άνοιξε και λειτουργεί ύστερα από μισον αιώνα διακοπή από χθες το δημοτικό σχολείο των Άγιων Θεοδώρων στην Ίμβρο αλλά μόνο δύο μικροί μαθητές έκαναν την εμφάνιση τους, παιδιά της ελληνικής κοινότητας του χωριού το οποίο απέχει περίπου 4 χλμ. από το διοικητικό κέντρο του νησιού. Πιστεύεται ότι τις επόμενες ήμερες θα εγγραφούν τουλάχιστον άλλα...

Καλός μαλάκ@ς ήταν κι ο Τζήμερος... ψήφισε ΠΑΣΟΚ το 81 και του φταίνε άλλοι που φτάσαμε εδώ...

Τουλάχιστον έχει το θάρρος να παραδεχθεί τη μαλακ@α...

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο το 1981 ένιωθε αριστερός. Ακολουθεί η ανάρτηση του

"Εκλογές του '81. Φρέσκος ψηφοφόρος, μόλις είχα κλείσει τα '20, ψήφισα κι εγώ αλλαγή. Γιατί; Γιατί η ΝΔ είχε γίνει αντιπαθής.

Λιµουζίνα-τανκς και γραφείο από… χρυσάφι για τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Θα περίµενε κανείς από έναν πολιτικό που έχει περάσει από το υπουργείο Οικονοµικών, και µάλιστα στο µέσον της οικονοµικής κρίσης στη χώρα µας, οπότε εφαρµόστηκαν και τα πρώτα σκληρά µέτρα, να δίνει καθηµερινά το καλό παράδειγµα της λιτής ζωής, αποφεύγοντας κινήσεις και επιλογές που θα µπορούσαν να προκαλέσουν το κοινό αίσθηµα.

Τα βρήκαν πάλι οι δημοσιογράφοι: Η «ΝΔιτισα» Πρόεδρος έβγαλε τη ΣΥΡΙΖΑ Μαριλένα ΓΓ....

Φυσικά και τα βρήκαν στο μοίρασμα της καρέκλας δεξιοί και αριστεροί στην ΕΣΗΕΑ, όπως τα είχαν βρει και στο προηγούμενο ΔΣ, όταν και η κυριά του ΔΟΛ, που πλασάρετε ως ΝΔίτισα είχε ψηφίσει τον Τρίμη, ο οποίος την είχε κάνει ΓΓ του... έτσι και τώρα, αυτή με τη σειρά της έκανε ΓΓ της, τη ΣΥΡΙΖΑία Μαριλένα Κατσίμη, σύζυγο του κομμουνιστή λαθρολάγνου, Δημήτρη Χριστόπουλου, θυγατέρα του Δημήτρη Κατσίμη γεν. διευθυντού της ΕΡΤ την εποχή της πασοκοκρατίας και ετεροθαλής αδελφή του Μάρκου Κατσίμη, υιού της Έλλης Στάη.... Αυτά για όσους νομίζουν ότι οι δημοσιογράφοι δεν έχουν ιδεολογία...

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σε μυστική ψηφοφορία με παρόντα έξι μέλη, εξελέγη η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

Σερβία: Έλαβε άδεια λειτουργίας κόμμα της ελληνικής μειονότητας

Πολιτικό κόμμα που ιδρύθηκε από μέλη της ελληνικής μειονότητας στη Σερβία καταχωρήθηκε στους καταλόγους των πολιτικών κομμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας διοίκησης της Σερβίας.

Αύριο το πρώτο δελτίο ειδήσεων στη ΔΤ μετά το "μαύρο"

Το πρώτο δελτίο ειδήσεων μετά το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου αναμένεται να μεταδοθεί αύριο στις 6 το απόγευμα στη ΔΤ (Δημόσια Τηλεόραση). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΔΤ συγκάλεσαν έκτακτη σύσκεψη το...

Τραπεζικό δάνειο 10 εκατ ευρώ στην ΠΗΓΑΣΟΣ

Παρά τις συνεχείς ζημιές και την επιτήρηση στην οποία έχουν τεθεί οι μετοχές της εισηγμένης

Σε τραπεζικό δανεισμό 10 εκατ ευρώ από την Alpha Bank κατέφυγε η ΠΗΓΑΣΟΣ , ο εκδοτικός βραχίονας του ομίλου Μπόμπολα , στην προσπάθεια της να ανακόψει την αρνητική της πορεία.

Γιατί επιτέθηκαν στη Σοφία Παπαϊωάννου με αυγά και γιαούρτια ;


Ξυνή της βγήκε της δημοσιογράφου Σοφίας Παπαϊωάννου, η οποία πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό του Alpha, η βόλτα για σινεμά στα Εξάρχεια προκειμένου να παρακολουθήσει την μαυρόασπρη και σκληρή ταινία του Μπέργκμαν “Η Πηγή των παρθένων” (1959).

Περπατώντας ανυποψίαστη και μάλλον αμέριμνη με τον συνοδό της, η Σ.Παπαϊωάννου....

Την πώληση του "902" ερευνά το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

Με το θέμα της πώλησης του "902" ασχολήθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Ιωάννη Λασκαρίδη «το πρώτο που ελέγχεται είναι από πού προέρχονται τα χρήματα.

To Spiegel λάτρεψε τον Μητσοτάκη – "Γνωρίστε το γόνο της λιτότητας"

«Γνωρίστε τον νέο υπουργό Μεταρρύθμισης της Ελλάδας, τον πλούσιο νεαρό συντηρητικό με αποστολή να απολύσει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους». Κάπως έτσι συστήνει το Spiegel τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που αποκαλεί εκείνον με το δυσκολότερο καθήκον στην ελληνική κυβέρνηση. Γιατί η Τρόικα έρχεται, θέλει αποτελέσματα και δεν έχει διάθεση να δώσει άλλη αναβολή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Αστεροειδής πάγωσε τη Γη πριν από 13.000 χρόνια

Η δραματική αλλαγή του παγκόσμιου κλίματος πριν από 13.000 χρόνια προκλήθηκε από την πρόσκρουση ενός μεγάλου αστεροειδή στην περιοχή του σημερινού Κεμπέκ, υποστηρίζουν εκ νέου ερευνητές στις ΗΠΑ.

Θεωρητικά πάμε καλά-Bloomberg: Στην 30η θέση παγκοσμίως το ελληνικό σύστημα Υγείας – Στην ίδια με τη Γερμανία

Ως συμπέρασμα ακούγεται πολύ θετικό. Το σύστημα υγείας της Ελλάδας είναι ισάξιο του γερμανικού. Βέβαια πρόκειται απλά για μία ανάλυση και βαθμολόγηση του πρακτορείου Bloomberg, το οποίο αξιολόγησε αυτό τον τομέα 48 χωρών. Η Ελλάδα λοιπόν βρέθηκε στην 30η θέση, μαζί με τη Γερμανία.

Ο Καμμένος σε... απομόνωση!

Το «εμπάργκο» των ΜΜΕ στον αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ. και το εσωκομματικό παρασκήνιο

Φρένο στη δυναμική που είχε αποκτήσει το πρώτο διάστημα της ίδρυσής του έχει μπει τον τελευταίο καιρό στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αποτέλεσμα η εσωστρέφεια και η γκρίνια να έχουν πάρει τη θέση του αρχικού ενθουσιασμού που υπήρχε στις τάξεις του κινήματος για ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής.

Καταπληκτικές ατάκες φαντάρου δίνουν χρώμα στο Twitter!

Φαντάρος αγνώστων… στοιχείων «τουιτάρει» απίστευτες ατάκες για το στρατό και τη θητεία… Έχοντας όλοι (λέμε τώρα…) πάει στον Στρατό, κρίνουμε ότι ο φίλος λέει και αλήθειες, θέλουμε όμως να τον βεβαιώσουμε, ότι όταν κάποια στιγμή απολυθεί, θα αναπολεί πολλές από τις στιγμές που πέρασε, εκεί θα γνωρίσει κάποιους ανθρώπους με τους οποίους θα μείνει φίλος σε όλη του τη ζωή και γενικότερα η εμπειρία του θα εξεταστεί υπό διαφορετικό πρίσμα, πιο ορθολογικά και λιγότερο συναισθηματικά…

Θέμα 24ωρων το πρώτο το δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την μετάδοση δελτίου ειδήσεων από την συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης . Μέσα στις επόμενες ώρες το σκηνικό θα είναι στη θέση του , με τους δημοσιογράφους να μπαίνουν πλέον σε φουλ ρυθμούς

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιος είναι αυτός ο Μπέιλ;

Την ώρα που ο Γκάρεθ Μπέιλ κατέχει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής όλων των εποχών και το όνομα του ήταν πρωτοσέλιδο καθημερινά στις ισπανικές αθλητικές εφημερίδες, αρκετοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν το νέο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα πιο όμορφα νησιά του πλανήτη, από... ψηλά!

Από την Ωκεανία, ως τον Καναδά κι από τους κοραλλιογενείς υφάλους της Αυστραλίας ως την μία και μοναδική Σαντορίνη, δείτε απίστευτες φωτογραφίες όπως αποτυπώνονται από δορυφόρους ...Ένα νησί που μοιάζει με τεράστιο ψάρι. Ένα ενεργό ηφαίστειο που αλλάζει χρόνο με το χρόνο την επιφάνεια ενός νησιού. Ένα αρχιπέλαγος που μοιάζει με σπασμένο μαργαριταρένιο κολιέ ριγμένο στο απέραντο γαλάζιο.

Ο Σούλης τους έπεφτε λίγος...

0/3 λοιπόν ο Άρης του Γιάννη Χατζηνικολάου, και πλέον η διοίκηση πήρε την απόφαση να τον αντικαταστήσει και ήδη το όνομα του Κούπερ έκανε ήδη την εμφάνιση του!

Σιγά Γιώργο! Θα μας πεθάνεις... στο γέλιο! Τράγκας: Η Γερμανική Πρεσβεία θέλει να κοπεί η εκπομπή μου από τον ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Τράγκας υποστήριξε πως η Γερμανική Πρεσβεία έκανε παρέμβαση για να μην βγει η εκπομπή του στο ΣΚΑΪ.

Μέρκελ: Το «ούτε ένα σεντ για τους Έλληνες» δεν ισχύει πια

Η αρχή «ούτε ένα σεντ για τους Έλληνες», ίσχυε όσο οι Έλληνες δεν ήταν διατεθειμένοι να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ από το βήμα της γερμανικής Βουλής, απαντώντας στον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αριστεράς Γκρέγκορ Γκύζι, ο οποίος της υπενθύμισε τη φράση που χρησιμοποιούσε η ίδια στην αρχή της κρίσης.

Εισαγγελική παραγγελία για έρευνα του ΣΔΟΕ στα ταμεία του ΛΑΟΣ

Η Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ κατήγγειλε στη Βουλή ότι πόροι του 2012 για το Ίδρυμα που ανήκει στο κόμμα του Καρατζαφέρη κατέληξαν ... στα ταμεία του κόμματος

Έρευνα στα ταμεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού του Γιώργου Καρατζαφέρη διενεργεί ήδη το ΣΔΟΕ κατόπιν μάλιστα εισαγγελικής παραγγελίας όπως αποκαλύπτει έγγραφο του Υφυπουργού Οικονομικών Γ.Μαυραγάνη.

Ο Μπαλασόπουλος απειλεί τους Χρυσαυγίτες!

"Θα τους πετάμε έξω όπου τους βρίσκουμε" δηλώνει ο συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, συνδικαλιστής Θέμης Μπαλασόπουλος έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. «Εμείς θα τους πετάμε έξω όπου τους βρίσκουμε» είπε.

Πήχτρα στα «μαϊμού» πτυχία η Δημοτική Αστυνομία -Εντοπίστηκαν και άλλοι υπάλληλοι με πλαστά πιστοποιητικά

Στην ανάκληση του διορισμού ακόμα δύο υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι υπηρετούν στη Δημοτική Αστυνομία, προχώρησε σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης ύστερα από σχετικό έλεγχο που έχει διατάξει για το σύνολο των εργαζομένων του δήμου.

Γελάει το Reuters: Η Gazprom πουλά φυσικό αέριο στην Ελλάδα τουλάχιστον 120 δολάρια πάνω από την υπόλοιπη Ευρώπη

Αίσθηση έχει προκαλέσει το τηλεγράφημα του Reuters το οποίο δημοσιεύει τα στοιχεία των τιμών για την εξαγωγή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη από την Gazprom, από τα οποία προκύπτει πως η ρωσική εταιρεία πουλά φυσικό αέριο στην Ελλάδα 120 δολάρια παραπάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Έτσι πρέπει!! Προσλαμβάνονται 24 συγγενείς αστυνομικών και πυροσβεστών που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος

Η πολιτεία ικανοποιεί το ηθικό χρέος προς τις οικογένεις αυτές δήλωσαν οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δημόσιας Τάξης

Στη διευθέτηση ενός χρόνιου ζητήματος, που αφορά στο διορισμό ενός μέλους από κάθε οικογένεια στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας που έπεσαν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντος, προχώρησε με Υπουργική Απόφαση το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ύστερα από πρόταση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Παγκόσμιος σάλος από τη γκέι φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον! (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής να βρίσκεται σε πισίνα και να ερωτοτροπεί με άγνωστη γυναίκα

Η εφημερίδα Globe έδωσε στη δημοσιότητα το φύλλο που πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου και άναψε φωτιές στην Washington και στην κυβέρνηση. Για άλλη μια φορά τα Media κάνουν λόγο για την κρυφή ερωτική ζωή της πρώην Υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ.
Hillary Clinton.

Παπαγεωργόπουλος: Αν αποδειχτεί ότι έχω καταχρασθεί έστω κι ένα ευρώ να πεθάνω στη φυλακή

Θύμα δικαστικής πλάνης και θύμα πολιτικής αντιπαράθεσης δηλώνει, μέσα από τις φυλακές των Διαβατών και ύστερα από έξι μήνες εγκλεισμού, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, που καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του κεντρικού Δήμου.

Έδωσαν πρώτοι το παράδειγμα οι γαλάζιοι βουλευτές

Πρώτοι έδωσαν το παρών όλοι οι βουλευτές του κόμματος της Ν.Δ., στο κάλεσμα της Συγγρού και στην προσπάθεια που κάνει το κόμμα να συγκεντρωθούν σχολικά είδη τα οποία θα διατεθούν σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες.

Θεόσταλτη Τρόικα: Κλείστε τώρα ΕΛΒΟ, ΕΑΣ και ΕΑΒ- Να απολυθούν όλοι χωρίς αποζημίωση... αρκετά μάσησαν ΒΙΝΤΕΟ

Τον «ξαφνικό θάνατο» της ΛΑΡΚΟ, της ΕΛΒΟ, της ΕΑΣ και της ΕΑΒ απαιτεί η Τρόικα, η οποία μέσω e-mail ζητά να μπει «λουκέτο» στην βιομηχανία οχημάτων και να απολυθούν οι εργαζόμενοι της στο σύνολο τους χωρίς αποζημίωση.

Επαφές Σαμαρά για τα ανοιχτά ζητήματα του Μεγάρου Μουσικής

Με τον πρόεδρο του οργανισμού «Μέγαρο Μουσικής Αθηνών», Γιάννη Μάνο, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις πρωτοβουλίες του κ. Μάνου, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά για τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και στην ανάπτυξη του Οργανισμού.

Ξεφτίλες: Η Le Parisien εχει εξώφυλλο τη Νίκη της Σαμοθράκης και καλεί τους Γάλλους να σώσουν "τα αριστουργήματά τους"!!! ΦΩΤΟ

Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στοιχίζει η συντήρηση της Νίκης της Σαμοθράκης, εξηγεί η γαλλική εφημερίδα στο εξώφυλλό της. Και γράφει για το άγαλμα-έμβλημα της Ελλάδας που βρίσκεται στο Μουσείου του Λούβρου: Ας σώσουμε τα αριστουργήματά μας!

Πως θα ψηφίσουμε στις δημοτικές εκλογές

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή" ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δρομολογεί νέο σύστημα στις δημοτικές εκλογές. Δήμαρχοι θα εκλέγονται όσοι συγκεντρώνουν 42% από τον πρώτο γύρο και όλοι οι υποψήφιοι θα είναι σε ένα ψηφοδέλτιο.

Τους κάνουν πλάκα οι αμερικάνοι: Λήξη συναγερμού για Συρία! Οι πύραυλοι στη Μεσόγειο ήταν τεστ Ισραηλινών και Αμερικανών

Λήξη συναγερμού για τη Συρία, καθώς όπως μετέδωσε το Reuters, το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε από κοινού με τους Αμερικανούς, πυραυλική δοκιμή στη Μεσόγειο.

Συνέβη κι αυτό στην Ελλάδα: Άνεργος με Lamborghini 6.500 κυβικών!

Τα δύο τελευταία χρόνια δήλωνε μηδενικό εισόδημα και έκανε τις βόλτες του με υπερπολυτελές αυτοκίνητο 6.500 κυβικών

Η είδηση ξεπερνάει κάθε όριο θράσους. Έλληνας πολίτης δήλωνε άνεργος και έκανε τις βόλτες του με Lamborghini.

Ανάληψη ευθύνης για το φάκελο – βόμβα στον εφέτη ανακριτή

Την ευθύνη για την επιστολή του φακέλου – βόμβα στον εφέτη ανακριτή Δημήτρη Μόκκα ανέλαβαν οι οργανώσεις «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - FAI» και «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς»

Η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Το Σάββατο τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον Πρωθυπουργό

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα εγκαινιάσει την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια τελετής που θα γίνει στην αίθουσα Corona της ΔΕΘ και στη συνέχεια θα μιλήσει σε ακροατήριο, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και αρχών.

BINTEO-H ατάκα της Ντόρας για τους "βλαχοδήμαρχους" του Τσίπρα

"Εμένα δεν με ενόχλησε, γιατί είμαι βλαχομάνα...έχω γιο βλαχοδήμαρχο και γιατί θεωρώ τους βλάχους μια εξαιρετικά δυνατή ράτσα" σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, όταν ρωτήθηκε για το "βλαχοδήμαρχοι" του Αλέξη Τσίπρα.

Βολές Ντόρας Μπακογιάννη κατά Γ.Στουρνάρα για το πετρέλαιο θέρμανσης και τη φορολογική πολιτική

Αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα για το θέμα της φορολογίας άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη κυρίως στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε: «Κακώς διέψευσε τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο ο Γιάννης Στουρνάρας».

Γιώργος Κοσμάς: Από την Καλαμάτα, εκπρόσωπος του Παναμά στην Ιαπωνία

Την προσωπική ιστορία του Γιώργου Κοσμά, Έλληνα δεύτερης γενιάς, στον οποίο ο πρόεδρος του Παναμά, Ρικάρντο Μαρτινέλι, ανέθεσε την εκπροσώπηση της χώρας του στην Ιαπωνία το 2009, παρουσιάζει δημοσίευμα του "Έθνους".

Χρέη ύψους 4,4 δισ. ευρώ έχει αποπληρώσει το Δημόσιο προς ιδιώτες στο 8μηνο 2013

Ξεπέρασε τα 4,4 δισ. ευρώ το συνολικό ποσό που έχει διοχετεύσει η κυβέρνηση στην πραγματική οικονομία στο πλαίσιο του προγράμματος αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα προς ιδιώτες.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Αν υπάρξει έστω και μία απόλυση θα... παραιτηθώ

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε νωρίτερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA μεταξύ συνδικαλιστικού εκπροσώπου και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τη διαθεσιμότητα στο νοσοκομείο "Αγία Βαρβάρα".

Ερωτήματα για το ταξίδι του αρχηγού της ΠΑ συνοδεία συνεργατών και φίλων

Ο αρχηγός ΓΕΑ πραγματοποιεί από το περασμένο Σάββατο επίσκεψη στη Μόσχα για να παρακολουθήσει μουσικές εκδηλώσεις από στρατιωτικές μπάντες, στις οποίες όμως δεν λαμβάνει μέρος το μουσικό σύνολο της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

3η του Σεπτέμβρη: Γιορτάζει το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ και το απόδημο ΠΑΣΟΚ... του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Με ένα διήμερο πολιτικό και επιστημονικό συνέδριο, που θα έχει κύριο θέμα του την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα και το ρόλο του ΠΑΣΟΚ σε αυτήν, θα γιορτάσουν οι εναπομείναντες σύντροφοι τα 39 χρόνια από την ίδρυσή του, στις 3 Σεπτεμβρίου 1974.

Η (πραγματική) Δεξιά δεν κυβέρνησε ποτέ στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης!

Μπορείς να είσαι δεξιός αν είσαι χριστιανός ορθόδοξος, κόπτης, ρωμαιοκαθολικός, προτεστάντης, μωαμεθανός, βουδιστής, ινδουιστής, ανιμιστής ή άθεος.

Ευτυχώς δηλαδή που η ΝΔ αβαντάρει τη Χρυσή Αυγή... φαντάσου και να μην την αβάνταρε

Kατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή είναι το "μακρύ χέρι του συστήματος" και έχει εκλεκτές σχέσεις με την Αστυνομία, όπως διαδίδει η αριστερίστική (συνήθης) μπαρουφολογία, πχ χθες σε άρθρο ΣΥΡΙΖΑίου στον Guardian όπου λίγο πολύ έλεγε ότι "η κυβέρνηση τα έχει βρει με τους νεοναζί για να προωθήσει τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα της".

Τους τελευταίους μήνες έχω βαρεθεί να μετράω...

Δεν τα θέλουμε τα λεφτά τους!

Ο κ. Τσίπρας διαμήνυσε στους δανειστές της χώρας ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί τα λεφτά τους. Οι διεθνείς τοκογλύφοι θα πρέπει να βρουν άλλο θύμα για να το δανείσουν με 2%. Τώρα θα πρέπει, βέβαια, ο κ. Τσίπρας να μας εξηγήσει ποιο είναι το οικονομικό του πρόγραμμα. Με λεπτομέρειες, έτσι ώστε να μπορούμε να κρίνουμε αν αυτά που λέει είναι εφικτά.

Ο Κουκούτσης έχει ζητήσει...ρουσφέτι από τον Σαμαρά!

Στην Μεσσηνία γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο. Από αυτό τον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, που στο παρελθόν είχε καλές σχέσεις με ουκ ολίγους βουλευτές της ΝΔ.

Η Βραζιλία ζητά εξηγήσεις από τις ΗΠΑ που παρακολουθούσε την Ντίλμα Ρούσεφ

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας χαρακτήρισε σήμερα «απαράδεκτες και ανήκουστες» τις πιθανολογούμενες παρακολουθήσεις των επικοινωνιών της προέδρου Ντίλμα Ρούσεφ από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ζήτησε να της παρασχεθούν τάχιστα γραπτές εξηγήσεις.

Μούφα η είδηση για τουρκικό πολεμικό που μπλόκαρε ο μισός ελληνικός στόλος...

«Τουρκικό πολεμικό πλοίο» (υποτίθεται) ξεκίνησε από τη βάση του στην Τουρκία και κάπου έξω από την Κέα το μπλοκάρισε ο – περίπου – μισός ελληνικός στόλος. Επτά πολεμικά, ενώ αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας πετούσαν από πάνω τους βραδιάτικα. Αυτά σημειωνόταν στην «είδηση» στο διαδίκτυο και σε χρόνο ρεκόρ αναπαραγόταν ακρίτως κατά κόρον.