04 Σεπτεμβρίου 2013

Το photoshop εξαφάνισε τον... αφαλό της Μιμής Ντενίση! (εικόνα)

Τον γύρο των social media κάνει μία φωτογραφία της ηθοποιού Μιμής Ντενίση, όπου ο υπεύθυνος του photoshop υπερέβαλε αρκετά αφαιρώντας τον… αφαλό της.

ΕΠΙΚΟ!!! Η Ακρίτα έπαιρνε σύνταξη άγαμης θυγατέρας ως το 2010, οπότε και της την έκοψε το Υπουργείο!!!

[Φυσικά προσπαθεί με διάφορες μπούρδες να δικαιολογηθεί... αλλα το έγγραφο του ΥΠΟΙΚ είναι ξεκάθαρο: Η σύνταξη της κόπηκε τον Ιούλιο του 2010 λόγω εισοδηματικών κριτηρίων και όχι επειδή το ζήτησε η ίδια όπως ψευδώς λέει]

Με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook απάντησε η Έλενα Ακρίτα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για το αν της καταβάλλεται ακόμη η σύνταξη του πατέρα της, Λουκή Ακρίτα.

Απίστευτος γυναικοκαυγάς σε πολυκατάστημα (video)

Απίστευτα τα όσα συνέβησαν προχθές σε ένα κατάστημα ΙΗΟΡ του Μέμφις. Πέντε γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και στα μαλλιά για αδιευκρίνιστο λόγο. Προφανώς μάλωσαν για τα προϊόντα στα ράφια καθώς οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι δεν ήταν παρέα και οι πέντε γυναίκες.

Επιμένει ο στόκος: Το "λεφτά υπάρχουν" ίσχυε, αλλά για τη διάλυση φταίνε Σαμαράς, Καραμανλής και Μέρκελ!

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ στο ΙΣΤΑΜΕ για τα 39α γενέθλια του κινήματος υπερασπίστηκε για ακόμη μία φορά τις επιλογές του, στο διάστημα της διακυβέρνησής του και επιτέθηκε στις επιλογές της ΕΕ, αλλά και του Αντώνη Σαμαρά.

Εισηγήσεις για νέο -καθαρά δεξιό- κόμμα στον Σαμαρά!

Ξανά στο τραπέζι του Αντώνη Σαμαρά, έχουν αρχίσει να πέφτουν οι προτάσεις για έναν νέο πολιτικό σχηματισμό. Η ανάλυση που έχει φτάσει μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο, από στενό συνεργάτη του, του οποίου το όνομα δεν χρειάζεται να αναφερθεί για την ώρα, είναι πως με την υπάρχουσα δομή, στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Ο γάμος που κόστισε... ένα ευρώ

Πανευτυχείς οι νεόνυμφοι ετοιμάζονται για μήνα του μέλιτος στο Βερολίνο

Ένα ζευγάρι από τη Σκοτία απέδειξε πως ο γάμος μπορεί να κοστίσει ελάχιστα αν έχεις πρακτικό μυαλό, φαντασία και χρήσιμους... συγγενείς.

Μία γυναίκα για υπασπιστής του Κωσταράκου

Μία (ευχάριστη) έκπληξη περίμενε χθες το πρωί τους στρατιωτικούς συντάκτες στη διάρκεια της τελετής υποδοχής του Νοτιοκορεάτη Υπουργού Βετεράνων και Πατριωτών Park Sung-Choon, ο οποίος – ως γνωστόν – παρασημοφορήθηκε με τον «Αστέρα Αξίας και Τιμής» από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Γύρισαν την πλάτη οι Έλληνες μουσουλμάνοι στο τουρκικό Προξενείο

Καίριο πλήγμα στον πολιτικό εγωισμό των αμετανόητων εθνικιστών της Τουρκίας φαίνεται πως πέτυχε το Υπουργείο Παιδείας, στο ζήτημα των ιεροδιδασκάλων της Θράκης.

Σύμφωνα με νόμο που ψήφισε η ελληνική Βουλή πριν αρκετό καιρό και είχε δημιουργήσει μεγάλες κόντρες στην Ολομέλεια, το ελληνικό κράτος είναι το μόνο αρμόδιο να διορίσει ιεροδιδασκάλους στα σχολεία της Θράκης, αφαιρώντας από τις τοπικές κοινότητες το προνόμιο, το οποίο κατέληγε σε ωμή παρέμβαση του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής στην ελληνική εκπαίδευση.

Κόντεψαν να φάνε τον Βορίδη και σήμερα όλη μέρα κατηγορούν τον Καραμανλή χωρίς να τρέχει κάστανο!

Όταν ο Μάκης Βορίδης στο συνέδριο της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου προκλήθηκε μία μίνι κρίση στον κυβερνητικό συνασπισμό. Μετά από δύο μήνες και κάτι ήρθε η σειρά των ΠΑΣΟΚων να επιτεθούν στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή εξαπολύοντας τα καρφιά τους στον τομέα του Πολιτισμού, χαρτοφυλάκιο που είχε αναλάβει τιμής ένεκεν ο Κώστας Καραμανλής λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Το γατάκι των αμερικάνων ακύρωσε φυσικά την την παράδοση των S-300 στη Συρία

Η Ρωσία έχει διακόψει τις παραδόσεις πυραυλικών συστημάτων S-300 στη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ορισμένα εξαρτήματα έχουν ήδη παραδοθεί στη Δαμασκό.

“Έχουμε μια σύμβαση, παραδώσαμε ορισμένα εξαρτήματα αλλά δεν ολοκληρώσαμε τις παραδόσεις, προς το παρόν τις έχουμε διακόψει”, είπε ο Πούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Πιέρβγι Κανάλ, χωρίς να διευκρινίσει ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε στην απόφαση αυτή.

Παρέμβαση στην ελληνική κυβέρνηση για το θέμα του παραεμπορίου από την πρεσβεία των ΗΠΑ

Παρέμβαση για το θέμα του παραεμπορίου που έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις στη χώρα μας θα κάνει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, όπως επεσήμανε σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, η οικονομική και εμπορική σύμβουλος των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, Έμιλι Σούμπερτ...

ΦΩΤΟ- Ζήτησε συγγνώμη το τσογλανάκι που τάχα δεν ήξερε... ας κάνουμε οτι τον πιστεύουμε

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου με ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο Αλβανός μέσος Εργκύς Κάτσε εμφανίζεται να φορά μια μπλούζα που αναγράφει τα αρχικά της παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK.

Βάσούλα: "Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί"... Ακριβώς! Γιατί τα φάγατε μόνοι σας οι ΠΑΣΟΚοι

"Όσο και αν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα του Θεόδωρου Πάγκαλου, ούτε όλοι μαζί τα φάγαμε ούτε όλοι μαζί έχουμε τις ίδιες ευθύνες" είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Παπανδρέου στην ομιλία της στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι για την ανασυγκρότηση της χώρας είναι προαπαιτούμενο ένας σοβαρός διάλογος.

Βάστα γερά Τρόικα: Γιατί πρέπει να κλείσουν ΛΑΡΚΟ, ΕΛΒΟ και 2 απ' τα 5 εργοστάσια της ΕΑΣ

«Τα αναδιαρθρωτικά σχέδια δεν είναι ούτε δυνατά ούτε ρεαλιστικά και δεν εγγυώνται βιώσιμη λύση για οικονομική αποδοτικότητα και τις απόψεις μας για θέματα κρατικού προϋπολογισμού και επιδοτήσεων». Με αυτόν τον τρόπο η τρόικα απέρριψε κοφτά την κυβερνητική πρόταση για την αναδιάρθρωση των ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών.

Εντάξει καταλάβαμε... Ο Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος του Ε Channel, πρώην 902

Στον δημοσιογράφο Σεραφείμ Φυντανίδη ανέθεσε η A-Horizon Media την προεδρία του Ε Channel, πρώην 902 ΤV που ανήκε στη Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. του ΚΚΕ. Ήδη χθες 0 76χρονος ιστορικής διευθυντής της “Ελευθεροτυπίας” και όχι μόνον,ο συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία του νέου τηλεοπτικού καναλιού που πρόκειται να εκπέμψει σύντομα. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το εύρος της εμπλοκής του Σ.Φυντανίδη στο νέο εγχείρημα.

ΒΙΝΤΕΟ: Συνιστωσα του ΣΥΡΙΖΑ

Προτυπο μας ο Μαρξ κι ο Λενιν:

Ποια είναι η ξανθιά φίλαθλος που άναψε «φωτιά» στο Γεντί Κουλέ;

Η 16χρονη Εμμανουέλα Κουκλινού είναι η πιο φανατική οπαδός του ΟΦΗ - Δεν χάνει ποτέ αγώνα της αγαπημένης της ομάδας

Μπορεί να έληξε χωρίς νικητή (0-0) η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά που διεξήχθη στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ και η ομάδα της Κρήτης να μην έχει κάνει καλό ξεκίνημα, όμως η ξανθιά φίλαθλος φτιάχνει λίγο την εικόνα...

Γιατί οι τράπεζες φοβούνται τους πλειστηριασμούς

Του Βασίλη Γεώργα

Οι τράπεζες τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να αναγκαστούν να φορτωθούν χιλιάδες ακίνητα σε μια αγορά που υποτιμάται διαρκώς και πλέον, από εκεί που στην αρχή… ψιθύριζαν, τώρα «φωνάζουν» προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θέλουν μαζικούς πλειστηριασμούς.

ΟΧΙ άλλες μπαρούφες παρακαλώ κύριε Βαρουφάκη….


«Δουλοπαροικία Χρέους» χαρακτήρισε την Ελλάδα, ο εξ Εσπερίας –και εκ του ασφαλούς- προφήτης περί των οικονομικών καθηγητής Γ. Βαρουφάκης.

Δεν μας εξήγησε όμως ο κάκιστος μίμος του Ρουμπινί:

Πότε ακριβώς ήταν δουλοπαροικία χρέους η Ελλάδα;

Προκόπη να υποθέσουμε πως τώρα που θα παρουσιάζεις το δελτίο, η ΔΤ δεν είναι «παραμάγαζο-μόρφωμα ημετέρων»... ή είσαι «ημέτερος» και γι' αυτό σε προσέλαβαν;

Άρχισε να δέχεται συγχαρητήρια ο γνωστός δημοσιογράφος Προκόπης Δούκας που όπως λέει η ειδησεογραφία θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων της ΔΤ... 

Βαρέθηκα τους «πατριώτες»

Η σκηνή λίγο-πολύ γνωστή και οικεία: Ταβέρνα-ουζερί-μεζεδοπωλείο με θέα βουνό ή θάλασσα, στην οποία αν ζητήσεις απόδειξη σε ρωτάνε έκπληκτοι «γιατί» από τη στιγμή που δεν σου σέρβιραν μαθηματικό θεώρημα και φωνάζουν γιατρό να σε εξετάσει, μήπως έχεις τυφοειδή πυρετό, αν δεν σε φωτογραφίσουν ως εξωγήινο για να πάρουν εκατοντάδες like στο facebook.

Χρήστος Ζαμπούνης για Δήμαρχος Αθηναίων με το ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

O Κόμης Διονύσου κι Εξαρχείων, που ακόμη διαβάζει για το προφίσιενσυ, δήλωσε πως δεν πρόκειται να στηρίξει «φθαρμένους βλαχοδημάρχους, που είχαν εκλεγεί με τη Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ»! Άκουγα δε στο ραδιόφωνο τον Σκουρλέτη, αυτόν με την μονίμως ξινισμένη έκφραση, γιατί προφανώς του μυρίζουν οι ιδέες του, να εξηγεί πως, ο ροκαμπιλάς ομόλογος του Τσάβεζ στα Βαλκάνια, εννοούσε τους «κακούς» δεξιούς αυτοδιοικητικούς, που έχουν εμπλοκές με τη δικαιοσύνη.

ΦΩΤΟ: Ο κατσικοκλεφτης εκλεψε τα γιδια

Του Χρήστου Παπανίκου:

Το όνομα της ελληνίστριας Ζακλίν ντε Ρομιγί θα πάρει η πλατεία Θησείου

Η πλατεία Θησείου θα μετονομαστεί σε πλατεία «Ζακλίν ντε Ρομιγί», προς τιμήν της μεγάλης γαλλίδας ελληνίστριας, η οποία είχε πεθάνει τον Δεκέμβριο του 2010. Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, τα δε μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου έδωσαν χτες το πράσινο φως στην τοποθέτηση τριών σύγχρονων αναθηματικών στηλών στον διαμορφωμένο χώρο που σχηματίζεται στη συμβολή των οδών Ηρακλειδών, Νηλέως, Αποστόλου Παύλου και Ακάµαντος, γνωστός ως πλατεία Θησείου.

Πληρωμές ληξιπρόθεσμων 4,3 δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο Χρ. Σταϊκούρας

Την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων του Δημοσίου ύψους 4,3 δισ. ευρώ προς στους ιδιώτες από την αρχή του έτους ανακοίνωσε την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας.

Η γραφειοκρατία των Υπουργείων και φορέων φαίνεται ότι φρενάρει για ακόμη μια φορά την αποπληρωμή των οφειλών του Δημοσίου στους ιδιώτες καθώς το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε μεν...

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στο Αμύνταιο

Επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση της αστυνομίας για να ανοίξει η είσοδος του στρατοπέδου "Παπαπέτρου" στο Αμύνταιο Φλώρινας. Κάτοικοι και φορείς κρατούσαν κλειστή την είσοδο προκειμένου να εκφράσουν έτσι τη διαμαρτυρία τους για το κλείσιμό του.

Αναμενομενο κι ακομα πιο αναμνομενο να ηταν σελιδες για γκέι 300.000 κλικ έγιναν σε πορνογραφικά σάιτ εντός της Βρετανικής Βουλής από βουλευτές και εργαζόμενους

Απαντώντας σε μια έρευνα της βρετανικής HuffingtonPost, που έγινε με τους κανόνες της ελευθερίας της ενημέρωσης, οι αρχές του βρετανικού κοινοβουλίου αποκάλυψαν τον σοκαριστικό αριθμό των βουλευτών και των υπαλλήλων που επιχείρησαν μεταξύ 2012-2013 να ανοίξουν ένα πορνογραφικό σάιτ.

Ο Σαμαράς “κούρεψε” από 23 σε 8 τις αχρηστες Γραμματείες της ΝΔ

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά ανασυγκροτούνται οι Γραμματείες του κόμματος και από είκοσι τρεις (23) μειώνονται σε οκτώ (8).

Με την ίδια απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στο νέο οργανόγραμμα του κόμματος, ορίζονται ως επικεφαλής των νέων Γραμματειών οι παρακάτω:

Οι Κινέζοι δεν βρίσκουν γυναίκες και το έχουν ρίξει στις πλαστικές κούκλες [βίντεο]

Ραγδαία αύξηση παρουσιάζει η παραγωγή υποκατάστατων γυναικών στην Κίνα, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του Vice υπάρχουν 50 εκατομμύρια άνδρες περισσότεροι από τις γυναίκες της χώρας.

Απόφαση ΥΠΟΙΚ: Καμία παραγραφή ελέγχων σε 1.750 εύπορους φορολογούμενους

«Δεν έχει επέλθει παραγραφή», δηλώνει το υπουργείο Οικονομικών για τις υποθέσεις φορολογικού ελέγχου 1.750 φορολογουμένων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια που ερευνώνται από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων μεγάλου πλούτου.

Ελλάδα: Άνοδος πέντε θέσεων στον παγκόσμιο δείκτη ανταγωνιστικότητας

Για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια η Ελλάδα καταγράφει άνοδο 5 θέσεων στον Παγκόσμιο Δείκτη Ανταγωνιστικότητας του World Economic Forum.

Στοκος με περικεφαλαια: “Μην υβρίζετε τα Θεία, με τη σύγκριση Ανδρέα-Τσίπρα”

Στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 μίλησε σήμερα το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Καψής, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης του Κινήματος την 3η του Σεπτέμβρη, αλλά και ευρύτερα τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις.

Θεία του τυφλωμένου αγοριού στην Κίνα ύποπτη για την φρικιαστική επίθεση

Νέα διάσταση στη αποτρόπαια υπόθεση του 6χρονου στο Σανσί της βόρειας Κίνας, ο οποίος βρέθηκε τυφλωμένος μετά από επίθεση αγνώστων, δίνει η αναφορά από την αστυνομία που θέλει την θεία του αγοριού ύποπτη για συμμετοχή στο έγκλημα.

«Σπάνε» κάθε ρεκόρ οι ελληνικής καταγωγής υποψήφιοι στις αυστραλιανές εκλογές

Δεκάδες είναι οι έλληνες ομογενείς που κατέρχονται ως υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές του Σαββάτου, αν και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις μάλλον δεν θα καταφέρουν όλοι να μπούν στη Βουλή

Στουρνάρας: Πιο «χαλαρά» φέτος τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης

Για την επόμενη χρονιά και με την αυστηρή προϋπόθεση να έχουμε πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα τοποθέτησε ο Γιάννης Στουρνάρας τη διαπραγμάτευση για ελάφρυνση των φόρων.

«Είμαστε σε καλό δρόμο στο επτάμηνο. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς ακόμη γι’ αυτό θα ήθελα να συγκρατηθούμε.

Τέλος από τον Σκάι ο Γιώργος Τράγκας

Mία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του «Ελεύθερου Σκοπευτή», κι ενώ το τρέιλερ της εκπομπής έπαιζε ήδη, ξαφνικά ο Γιώργος Τράγκας αποτελεί παρελθόν από το Σκάι.

Σίβυλλα alert! Ο Πούτιν είχε πάει στον πρώτο myconian γάμο της Αλίνας Καλτσίδη

Τα super trendy βραχιόλια Allegra από χειροποίητο δέρμα, διαμάντια, αμέθυστους και ζαφείρια του οίκου “de Grisogono” ταιριάζουν απόλυτα στην Αλίνα. Η 26χρονη κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία είναι εξοικειωμένη άλλωστε με τις classic και πιο «εκκεντρικές» συλλογές του διεθνούς φήμης οίκου με τις exclusive boutiques στην Γενεύη, το Γκστάαντ, το Πόρτο Τσέρβο.

Γελαει ο κοσμος με τον Χατζηδακη: O υπουργός Ανάπτυξης βρίζει τη γραφειοκρατία

Σε μια προφανή προσπάθεια να δικαιολογήσει το γραφειοκρατικό χάος της χώρας μας, το οποίο εμποδίζει την ανάπτυξη και τις επενδυτικές προοπτικές, αλλά που η κυβέρνηση δεν δείχνει τη θέληση να καταπολεμήσει, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης το «βρίζει» στο twitter.

Σκοτώθηκε εξω απο την ΕΡΤ ο αλληλεγγυος δημοσιογράφος Αχιλλέας Παναγούλης

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, με θύμα τον δημοσιογράφο, Αχιλλέα Παναγούλη.

Ο 39χρονος δημοσιογράφος παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ στη Λ.Μεσογείων.

Η... μάχη της φέτας στις Βρυξέλλες

Μια πραγματική μάχη διεξάγεται αυτή την ώρα στο κολέγιο των επιτρόπων που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών στις Βρυξέλλες, με αντικείμενο την προστασία της ελληνικής φέτας. Τη μάχη δίνει η κοινοτική επίτροπος Μ. Δαμανάκη με αφορμή την υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ- Καναδά που έφερε σήμερα προς συζήτηση ο Βέλγος επίτροπος αρμόδιος για θέματα εμπορίου Κάρελ Ντε Χυχτ.

ΦΩΤΟ-Πτολεμαΐδα: Έβαλαν πωλητήριο πάνω στο άγαλμα του ευεργέτη Μποδοσάκη

Ορισμένοι γνωστοί – άγνωστοι γράφουν συνθήματα και να ζωγραφίζουν, βρωμίζοντας την προτομή του ευεργέτη και δωρητή Μποδοσάκη στην Κεντρική Πλατεία της Πτελεμαϊδας.

Τώρα η ξεφτίλα έφθασε σε μεγαλύτερο ακόμη σημείο. Στη φωτογραφία του e-ptolemeos,gr φαίνεται ότι κάποιος κόλλησε επάνω στην προτομή και ενοικιαστήριο, για ακίνητό του.

Φτωχια και φοροεπιδρομη αλλα πυρετός τακτοποίησης αυθαιρέτων

Τι κι αν έχουν πέσει μαζεμένοι ΦΑΠ 2011, ΦΑΠ 2012 και φόρος εισοδήματος;

Οι Έλληνες δεν… πτοούνται από τη φοροεπιδρομή και τρέχουν να τακτοποιήσουν και τα αυθαίρετα με τη νέα ρύθμιση που ξεκίνησε από τη Δευτέρα.

Κουτσούμπας: Να κλείσει η βάση της Σούδας... μπορουμε να πουλησουμε τις εγκαταστασεις χωρις να ανοιξει ρουθουνι

Παραμύθι που δεν πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά ότι έγινε χρήση χημικών από το καθεστώς Άσαντ στη Συρία - Η Ελλάδα θα πληρώσει ακριβά μια εμπλοκή της σε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Την κατηγορηματική αντίθεση του ΚΚΕ με την εμπλοκή της Ελλάδας στη Συρία εξέφρασε ο ΓΓ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας στη συνάντηση που είχε το πρωί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Αναρχοαπλυτοι βεβηλωσαν το άγαλμα του Ποντιακού Ελληνισμού

Μία εικόνα που προκαλεί σοκ θα αντικρίσει όποιος περάσει από την Αγίας Σοφίας, στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Ποντιακού Ελληνισμού. Αναρχοαπλυτοι το βεβήλωσαν πετώντας επάνω του κόκκινη μπογιά! Δείτε τις φωτογραφίες από το ιστορικό μνημείο της Θεσσαλονίκης που βάφτηκε κόκκινο...

Την Πέμπτη θα βγει για πρώτη φορά κυπριακό φυσικό αέριο στο οικόπεδο 12 της ΑΟΖ

Αύριο θα ανάψει η φλόγα στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.

Μιλώντας στο ΡΙΚ ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, ανέφερε ότι το άναμμα της φλόγας είναι συμβολικό, αφού για πρώτη φορά, κυπριακό φυσικό αέριο θα βγει στην επιφάνεια.

O Ριμπολόβλεφ γέμισε τον Σκορπιό με... Καρυάτιδες

Ως λάτρης της αρχαίας Ελλάδας ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ θέλησε να «διακοσμήσει» μία από τις παραλιακές του κατοικίες στον Σκορπιό με έξι γύψινες Καρυάτιδες.

Παντου υπαρχουν απατεωνες... το θεμα ειναι ποσοι ειναι: Γερμανοί εφοριακοί διαπιστώνουν ότι η φοροαποφυγή στη χώρα τους έχει αναχθεί σε «εθνικό σπορ»!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg, οι Γερμανοί που διατηρούσαν καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες έχουν ξεκινήσει να επαναπατρίζουν τα κεφάλαια τους, όχι όμως για να τα μεταφέρουν σε γερμανικές τράπεζες, αλλά για να τα κρύψουν αποφεύγοντας τα σκληρά πρόστιμα.

Οργανωνεται η Επανασταση:Λαϊκές επιτροπές με πολιτικό ρόλο προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Τη δημιουργία λαϊκών επιτροπών «με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης» προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το κείμενο της πολιτικής απόφασης της Κεντρικής του Επιτροπής.

Ρεπούση: «Να καταργηθούν τα θρησκευτικά»

Άναυδοι έμειναν οι βουλευτές που συμμετείχαν στην επιτροπή Μορφωτικών

Η εισηγήτρια της ΔΗΜΑΡ για το νέο νομοσχέδιο για την παιδεία, Μαρία Ρεπούση άφησε για ακόμη μια φορά άναυδους τους συναδέλφους της αφού κατά...

Οι τουρίστες ψηφίζουν... Φαράγγι Σαμαριάς

Κόκκινο χτύπησε η επισκεψιμότητα στον εθνικό Δρυμό Σαμαριάς το φετινό Αύγουστο, σημειώνοντας αύξηση 25%! Το φαράγγι της Σαμαριάς που ούτως ή άλλως αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, ανέβηκε και φέτος ψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών.

Πεφτουμε απ' τα συννεφα!! Ο Πούτιν δεν αποκλείει τη συγκατάθεση της Ρωσίας

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δεν αποκλείει τη συγκατάθεση της Ρωσίας στην άσκηση στρατιωτικής βίας κατά της Συρίας, εάν αυτό συμβεί με την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, του μόνου αρμόδιου οργάνου, για να αποφασίσει τη χρήση όπλων εναντίον κυρίαρχου κράτους, σύμφωνα με το ισχύον διεθνές δίκαιο, αλλά και εφόσον αποδειχθεί η χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση Άσαντ.

Οι πέντε μνηστήρες για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στις 16 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία κατάθεσης ενδιαφέροντος για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στις 30 Σεπτεμβρίου για τη Rosco, της εταιρείας συντήρησης τροχαίου υλικού.

ΠΑΣΟΚ: Ο κόσμος μας βλέπει από το διαδίκτυο... για να γελαει

Την ικανοποίηση τους τόσο για τη συμμετοχή στο συνέδριο, όσο και για την υψηλή «επισκεψιμότητα» χρηστών του διαδικτύου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη ζωντανή αναμετάδοσή του, εκφράζουν στη Χαριλάου Τρικούπη.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος: Είναι γελοίο να επιστρέψουν Σημίτης και ΓΑΠ-Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στα όρια του πολιτεύματος

Για την παρουσία των πρώην Πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου στο συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, μίλησε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος, πριν από λίγο στη Δημόσια Τηλεόραση. Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε " ελαφρώς γελοία" την επιστροφή των δύο "αποτυχημένων" όμως είπε πρωθυπουργών που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην αφάνεια.

ΒΙΝΤΕΟ-Γ. Μιχελάκης: Θα πρέπει η χώρα να έχει μία αμυντική βιομηχανία

Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με το μέλλον των ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ και ΕΛΒΟ πήρε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στο Mega.

«Εγώ θεωρώ ότι θα πρέπει η χώρα να έχει μία αμυντική βιομηχανία, εθνική, κρατική, η οποία να εξασφαλίζει βασικά πράγματα για τον ελληνικό στρατό, όπως υπάρχουν και σε άλλες χώρες», τόνισε ο κ. Μιχελάκης.

Le Monde: Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο πιθανοί σε Ελλάδα, Τουρκία και Ιταλία

«Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη» είναι ο τίτλος του άρθρου που δημοσιεύει η γαλλική «Le Monde», που προχωρά σε μία σοκαριστική πρόβλεψη όσον αφορά στην Ελλάδα.

«Η παπαδιά σκότωσε τον παπά», λέει τώρα ο εραστής

Νέα ανατροπή στο έγκλημα πάθους της Ηλείας. Ο δράστης αρνείται ότι πυροβόλησε το θύμα, τον ιερέα - σύζυγο της συντρόφου του. Διαβάστε τι αναφέρει σε συνέντευξή του μέσα από την φυλακή

Η "τιμωρός" των βιαστών: Τους εκτελεί με μία σφαίρα

Οι μεξικανικές αρχές αναζητούν τη γυναίκα δολοφόνο, που σκότωσε δύο οδηγούς λεωφορείων στη πόλη Σιουδάδ Χουάρες , στα σύνορα με τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο εισαγγελέας της Πολιτείας της Τσιουάουα. Και οι δύο οδηγοί βρέθηκαν δολοφονημένοι με μια σφαίρα στο κεφάλι, την περασμένη εβδομάδα, στην πόλη που έγινε γνωστή ως σκηνή πρωτοφανών εγκλημάτων κατά γυναικών τις τελευταίες δεκαετίες. Και στις δύο περιπτώσεις αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν ως εκτελεστή μια γυναίκα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχελάκης: Επεξεργαζόμαστε αλλαγές στις δημοτικές εκλογές

«Είναι σκέψεις του Πρωθυπουργού τις οποίες τις επεξεργαζόμαστε», δήλωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στο περίγραμμα των αλλαγών, τις οποίες επεξεργάζεται το υπουργείο Εσωτερικών, αναφορικά με τον τρόπο εκλογής των δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων.

Γελαει με το ΠΑΣΟΚ η ΑΥΓΗ και του εύχεται «Καλά σαράντα»

Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του και προσδοκά δημοσκοπική αναγέννηση η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή γελοιοποιεί την προσπάθεια και περιγράφει την εκδήλωση της 3ης Σεπτέβρη ως μνημόσυνο.

Γράφει η Αυγή:

Ο ΜακΚέιν έπαιζε πόκερ όταν το Κογκρέσο αποφάσιζε για τη Συρία!

Ο αμερικανός γερουσιαστής προσπαθεί να τα μαζέψει... αυτοσαρκαζόμενος μέσω twitter! - Δείτε τη φωτογραφία - ντοκουμέντο που τράβηξε φωτορεπόρτερ της Washington Post

Τη στιγμή που στη χώρα του (αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη) παίζεται το πιο «σκληρό» διαπραγματευτικό πόκερ για στρατιωτική δράση στη Συρία ο αμερικανός γερουσιαστής John McCain παίζει, ζώντας στον δικό του κόσμο, πόκερ στο iPhone!

Πασίγνωστος ηθοποιός: Η ομοφυλοφιλία είναι κόντρα στη φύση

Οι απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους δεν αποτελούν μυστικό. Ο πασίγνωστος ηθοποιός ξεσήκωσε όμως νέα θύελλα αντιδράσεων όταν δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως η ομοφυλοφιλία είναι κόντρα στη φύση.

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Ιούλιο, όταν ο...

Η χαμένη ευκαιρία μιας Δημόσιας Τηλεόρασης

[Όταν αναθέτεις στον Καψή να σου φτιάξει τηλεόραση, μην παραξενεύεσαι που γελάει ο κόσμος...]

Η ΕΡΤ ήταν ένας κακός δημόσιος οργανισμός. Παραπαίδι της μεταπολίτευσης, ένα κακοποιημένο και δύστυχο δημιούργημα του άχρηστου πολιτικού μας συστήματος. Αυτή ήταν η ΕΡΤ. Κι ήρθε η ώρα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ανέκδοτο που έχει ειπωθεί τα τελευταία χρόνια. Και το κακό είναι ότι δεν γελάσαμε...

Μας κατάλαβαν όλοι... FT: Μπαταχτσήδες από επιλογή το 30% των Ελλήνων δανειοληπτών που δεν πληρώνουν

Συμβιβασμό στο θέμα των πλειστηριασμών, που να προστατεύει όσους δεν μπορούν να πληρώνουν τις δόσεις τους και να κυνηγά το μεγάλο αριθμό των “χρεοκοπημένων από στρατηγική” -αυτών που μπορούν να πληρώσουν αλλά δεν θέλουν- αναζητά η κυβέρνηση, υπό τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας, γράφουν οι Financial Times.