09 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μορμόνος ήταν Έλληνας;; "Eίναι παντρεμένος με δίδυμες αδελφές και με την ξαδέλφη τους" [εικόνες]


Γιατί μόνο εμείς είμαστε οι πηδήκουλες του πλανήτη...

Οι δίδυμες αδερφές Vicki και Valarie Darger παντρεύτηκαν τον 43 χρόνο Joe, ο οποίος προηγουμένως ήταν παντρεμένος με την ξαδέλφη τους.


ΦΩΤΟ: Με λένε left.gr και όπως θέλω τα γυρίζω...

από τον χρήστη του twitter @ParisVAP 

Και φυσικά από την ΕΛΣΤΑΤ ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται ότι τον βολεύει:

ΦΩΤΟ: Στόκος ανιστόρητος...

Έχει γεμίσει η χώρα με αμόρφωτους και ανιστόρητους ΣΥΡΙΖΑίους στόκους:

ΦΩΤΟ: Στόκος ανιστόρητος...

Έχει γεμίσει η χώρα με αμόρφωτους και ανιστόρητους ΣΥΡΙΖΑίους στόκους:

ΒΙΝΤΕΟ: Στρατόνι Χαλκιδικής... "βρώμα και δυσωδία" όπως ακριβώς την περιγράφει ο "έγκριτος" Βαξεβάνης

Γνωστή η υπόθση με την οποία ο Βαξεβάνης έγινε ρόμπα στο διαδίκτυο, εμφανίζοντας φώτο της παραλίας στο Στρατόνι μετά από πλημμύρες το 2010, σαν αποτέλεσμα της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική...

Τη γλίτωσε τη ρόμπα το γατάκι ο Πούτιν: Η Συρία δέχεται την πρόταση για τα χημικά

Δεκτό έκανε το αίτημα της Μόσχας (που γλίτωσε την ξεφτίλα να αφήσει ακόμα έναν συμμαχό της ξεκρέμαστο όπως έκανε προηγουμένως με την Κύπρο...) η Συρία, να θέσει τα χημικά της όπλα υπό τον διεθνή έλεγχο. Όπως έγινε γνωστό ο υπουργός εξωτερικών της Συρίας Ουάλιντ Αλ Μουάλεμ συμφώνησε στην πρόταση του Ρώσου ομόλογού του Σεργκέι Λαβρόφ γεγονός που δείχνει ότι ενδέχεται να αποφευχθεί μια στρατιωτική επέμβαση από τη Δύση.

Ούτε κρητικός ΠΑΣΟΚος βοσκός να 'τανε: 74χρονος εξηγεί γιατί θα παντρευτεί την... κατσίκα του!

«Δεν μιλάει, δεν θέλει χρήματα, δεν μπορεί να μείνει έγκυος», εξηγεί ηλικιωμένος πατέρας οκτώ παιδιών

Ένας 74χρονος άνδρας από τη Βραζιλία αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, την... κατσίκα του, Καρμελίτα.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Ο Μάλαμας αρνήθηκε να σηκωθεί πανό ΣΥΡΙΖΑίων εκπαιδευτικών στη συναυλία του

Η μουσική δεν είναι τσιφλίκι κανενός!!

Χαμός σε Facebook και Twitter από τους κομμουνιστές επειδή η υπεύθυνη παραγωγή της συναυλίας δεν τους άφησε να την κάνουν μπουρδ@λο - Σεκιουριταδες έριξαν πόρτα στα κομμούνια

«Η παιδεία δεν βολεύεται με λιγότερο ουρανό. Κανείς δεν περισσεύει», έγραφε χαρακτηριστικά το πανό που ανήρτησε στη μεγάλη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο θέατρο Πέτρας η Ένωση Γονέων της Πετρούπολης το περασμένο Σάββατο. Πρόκειται για μια κίνηση συμβολικής διαμαρτυρίας...

Περίπου 200.000 άνθρωποι πρόθυμοι να μετακομίσουν στον Άρη... θ βρούνε εκεί τον Καμμένο...

Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι από 140 χώρες ζήτησαν να ενταχθούν στην ομάδα αυτών που θα αποτελέσουν ενδεχομένως τους πρώτους εποίκους στον πλανήτη Άρη, για ένα ταξίδι άνευ επιστροφής, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία Mars One, η οποία έχει την πρωτοβουλία για το σχέδιο αυτό.

Για επιστροφή της Αμμοχώστου πριν το τέλος του χρόνου, κάνει λόγο η «Αφρίκα»

Με τίτλο «Τα Βαρώσια είναι εντάξει» η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αφρίκα» γράφει σήμερα πρωτοσέλιδα ότι η επιστροφή της κατεχόμενης περιφραγμένης πόλης είναι οριστική και αυτό αναμένεται να συμβεί πριν από το τέλος του έτους.

ΕΑΣ: Δεν βγάζουν ούτε τους μισθούς τους, χρωστάνε 1,1 δις, εχουν ζημιες 50 εκ στο 9μηνο του 2012 και η κυβέρνηση επιμένει να σώσει τα ρεμαλια!!

Υπό τις αποδοκιμασίες συγκεντρωμένων εργαζομένων της ΕΑΣ, που ειχανε μάθει να μασάνε εδώ και χρόνια, αποχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας από το υπουργείο Οικονομικών η αναπληρωτής υπουργός Άμυνας κυρία Φώφη Γεννηματά, μετά τη δίωρη σύσκεψη που είχε με τους Γιάννη Στουρνάρα και Χρήστο Σταϊκούρα.

Ω ρε μασα οι Λαμπράκηδες: Δάνεια 245 εκατ. ευρώ με εγγύηση του Δημοσίου έχει λάβει το Μέγαρο Μουσικής

Στοιχεία για τις ανεξόφλητες υποχρεώσεις του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από τραπεζικά δάνεια με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου απέστειλε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν μετά από ερώτηση 10 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία, μεταξύ άλλων, ζητούσαν από τα αρμόδια υπουργεία να ενημερώσουν τη Βουλή...

Reuters: Έκπτωση έως 20% ζητά η ΔΕΠΑ από την Gazprom

Τη μείωση των τιμών στο φυσικό αέριο μέχρι και 20% έχει ζητήσει η ΔΕΠΑ από τη ρωσική Gazprom, ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να μην επιβαρύνονται περισσότερο από τους Ευρωπαίους, αναφέρουν πηγές του Reuters.

Οι ΗΠΑ και ο γατακι τους ο Πουτιν στέλνουν τελεσίγραφο στον Άσαντ να παραδώσει τα χημικά

Ουάσινγκτον και Μόσχα μπορεί να μην συμφωνούν όσον αφορά στο ποιος έριξε τα χημικά στη Συρία, ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας και έπειτα από την έκκληση Κέρι στον Άσαντ να παραδώσει τα χημικά της χώρας του, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, είπε ότι και η Μόσχα καλεί τον Σύρο πρόεδρο να παραδώσει σε διεθνή έλεγχο το χημικό της οπλοστάσιο, προκειμένου να αποφευχθεί ένα στρατιωτικό χτύπημα.

Καρι@λα Μέρκελ!! Δε μας αφήνεις να ανασάνουμε!! "Γιατροί φοροφυγάδες με καταθέσεις 70.000.000 €"

Στο στόχαστρο της Εφορίας γιατροί σε μεγάλα νοσοκομεία, όπως το Ωνάσειο - Ο υπουργός Οικονομικών σκληραίνει τη στάση του και ζητά «τιμωρία και φυλακή», αλλά και επιστροφή των χρημάτων στα ταμεία του κράτους
«Το 2014 θα είναι το πρώτο έτος ανάπτυξης της οικονομίας. Εκτιμώ ότι το ΑΕΠ θα αυξηθεί κατά 0,5%, ενώ φέτος η ύφεση θα φτάσει το 4%», λέει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας.

Έτσι απεικονίζει η ΕΛ.ΑΣ τη γυναίκα που βρέθηκε τεμαχισμένη στη Ραφήνα

Το σκίτσο της γυναίκας που βρέθηκε  τεμαχισμένη στις 23 Αυγούστου στη  Ραφήνα, έδωσε η Αστυνομία σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει στοιχεία για την ταυτότητα της.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ από "Τμημα ειδησεων defencenet.gr": Τελικά δεν θα γίνει τώρα Γ ΠΠ...

Πρώτα θα έρθει ο Αντίχριστος και μετά θα γίνει ο Γ ΠΠ:

Πατριώτες του κώλο@ ALERT! ΓΡΑΦΗΜΑ: Τελικά η ρώσικη "αρκούδα" ρεύεται αντι να βρυχάται

Για όσους ονειρεύονται ψυχρούς πολέμους και λοιπες γραφικότητες από τα γατάκια του Πούτιν:

Με ιδιώτες ή με μπολσεβίκους; Αποφασίστε...

Του Γιώργου Κράλογλου

Γυρίστε όλο τον πλανήτη και ψάξτε έστω και για μία χώρα που να θυμίζει την Ελλάδα. Να έχει τον ιδιωτικό τομέα μονίμως σε άμεσο ή έμμεσο διωγμό. Να απειλούνται οι επιχειρηματίες με φυλακές αν αγοράσουν ή επενδύσουν στην Ελλάδα. Και ταυτόχρονα να προσκαλούνται επενδυτές να σώσουν την χώρα από την ανεργία των 2.000.000.

ΦΩΤΟ: Ούτε στην Κουμουνδούρου δεν διαβάζουν την ΑΥΓΗ!!!

Δείτε τι πουλάνε Ελεύθερη Ωρα, Εστία και Αυγή:

Ας μην λαϊκίζουν κάποιοι επειδή φόρεσε Burberry ο Α. Τσίπρας...

Κάποιοι νομίζουν πως η μάρκα του ρούχου κάνει αυτόν που το φοράει...

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι λαϊκοί ηγέτες πρέπει να ντύνονται με άμαρκα ρούχα και έκραξαν τον Α. Τσίπρα για την εμφάνισή του στην διαδήλωση κατά της .. φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού με πουκάμισο Burberry 300 €...

Χώρες που έχουν διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες

Δείτε τις:

Μαίανδρος: Το ελληνικό σύμβολο που λάτρεψαν ο Versace και η Χρυσή Αυγή [εικόνες]

Τζιάνι Βερσάτσε: εξαιρετικά αμφιλεγόμενη μυθική προσωπικότητα στο χώρο της υψηλής ραπτικής και του κόσμου της μόδας, με εξίσου αμφιλεγόμενο τραγικό θάνατο, ομοφυλόφιλος μέχρι το κόκκαλο, Homo Aestheticus, μπον βιβέρ, εκκεντρικός, βαθύπλουτος, με περίεργα γούστα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Σαμαράς κάνει… απόβαση στις Βρυξέλλες

Η στρατηγική της εθνικής εξωστρέφειας που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες ο Αντώνης Σαμαράς, με ηχηρά παραδείγματα την επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και μια σειρά από επαφές με σημαίνοντες ηγέτες της Ευρώπης, οδηγεί τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Στόκος με περικεφαλαία: "Το να γράψει ένας μαλ… μια παπαριά για μένα δεν μου λέει κάτι... ενω αμα τη γραψω εγώ για τη Μέρκελ είναι γαμάουα"

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο έλεγχο του ΣΔΟΕ σε εμφάνισή του, ενώ μίλησε και για την καριέρα του στο χώρο του τραγουδιού.

Eνα χαζοτραγουδάκι για την ...αλεπού κάνει 10.000.000 views σε 3 ημέρες! [βίντεο]

Δύο Nορβηγοί παρουσιαστές τηλεοπτικής εκπομπής έφτιαξαν το τρέιλερ για τη νέα σεζόν. Μόνο που δεν είναι ένα συνηθισμένο διαφημιστικό σποτ, αλλά ολόκληρο βίντεο κλιπ.

ΒΙΝΤΕΟ-15 βουλευτές της ΝΔ για το επίδομα θέρμανσης

Αυξημένο επίδομα θέρμανσης ζητούν 15 βουλευτές της ΝΔ με ερώτησή τους προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Οι άγαμ@@ες γεροντοκόρες θυγατέρες γράφουν στον Αντώνη Σαμαρά-«Μας στήσατε στον τοίχο...»

Να μην εφαρμοστεί ο νόμος που ψηφίστηκε από τη Βουλή και καταργεί το προνομιακό επίδομα που λαλβάνουν, αξιώνουν οι 60χρονες και 70χρονες άγαμες θυγατέρες (που επι χρόνια παιρνουν τη δευτερη συνταξη των γονιων τους!!) με επιστολή τους στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, το οικονομικό επιτελείο και τους βουλευτές.

ΒΙΝΤΕΟ-1991: Συνέντευξη μακαριστού Κονίτσης κ. Σεβαστιανού στον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Η συνέντευξη που έδωσε για το εθνικό θέμα της αλύτρωτης Βορείου Ηπείρου ο μακαριστός Δεσπότης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Σεβαστιανός στον δημοσιογράφο (τότε) κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον Ιανουάριο του 1991.

Ρίχνει τους νεολαίους στη μάχη της Βουλής ο Σαμαράς

Αναβαθμισμένοι Σενετάκης (φωτο)-Κεφαλογιάννης

Ευκαιρίες στους νέους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να αποδείξουν την αξία τους δίνει ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος δείχνει να εμπιστεύεται το νέο αίμα της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Και το δείχνει αναθέτοντάς τους την εισήγηση κρισιμοτάτων νομοσχεδίων-φωτιά.

Γιατί η Ιστανμπουλ του Ερντογάν και των σκατοψυχων πήρε τον πούλο;

Το περασμένο Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, το όνειρο της Κωνσταντινούπολης να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 εξανεμίστηκε σε λίγα δευτερόλεπτα. Με 60 ψήφους έναντι 36, οι Αθάνατοι της ΔΟΕ έστειλαν το Τόκιο στον παράδεισο και την Istanbul, σχεδόν στην κόλαση.

Ελληνόψυχες: «Συγκίνηση για το άκουσμα του ύμνου μέσα στην Πόλη»

Συνηθισμένος πια σε μεγάλες διακρίσεις ο ομοσπονδιακός τεχνικός και αρχιτέκτονας των χρυσών στιγμών της γυναικείας υδατοσφαίρισης Γιώργος Μορφέσης, λέει ότι παρόλα αυτά ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση η σημερινή της κατάκτησης του χρυσού από την Εθνική Νεναίδων στην Κωνσταντινούπολη. Και εξηγεί:

Ο Σαμαράς πήγε με το προπολεμικό κινητό και την οικογενεια να δει την Ανιστον σε ρόλο στρίπερ... αλλά συνεχως ηταν στο τηλέφωνο

Ρε Πρόεδρε χάθηκε ενα ipad η έστω ενα iphone όπως έχουν όλοι οι πεινασμένοι επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ;;

Μια προσωπική στιγμή του Αντώνη Σαμαρά, με συμβολισμούς όμως περιγράφει συνεργάτης – χωρίς όνομα- στο protagon, αναφερόμενος στην οικογενειακή επίσκεψη του πρωθυπουργού στον κινηματογράφο αλλά κυρίως στο αρχαίο κινητό του πρωθυπουργού.

Σόιμπλε στο Focus: Όταν ξεμείνει η Ελλάδα από ευρώ, θα της δώσουμε νέο δάνειο

​Πρόθυμος να βοηθήσει την Ελλάδα αλλά με... προϋποθέσεις εμφανίζεται ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε δύο εβδομάδες πριν από τις Γερμανικές εκλογές, αποκλείοντας ωστόσο ξανά το ενδεχόμενο «κουρέματος» του ελληνικού χρέους!

Μικρή αύξηση εισαγωγών και μεγάλη αύξηση εξαγωγών

Αυξητικά κινήθηκαν τον Ιούλιο εφέτος, τόσο οι εξαγωγές όσο και οι εισαγωγές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για την πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών της χώρας.

Λαβρόφ: Σύροι αντάρτες πίσω από την επίθεση με χημικά όπλα

Η Ρωσία πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι σύροι αντάρτες ευθύνονται για την επίθεση με χημικά όπλα τον περασμένο μήνα κοντά στη Δαμασκό, δήλωσε σήμερα ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Τέλος το Μίκυ Μάους μετά από 47 χρόνια- Αυτό είναι το τελευταίο τεύχος [εικόνα]

Το τελευταίο της τεύχος εξέδωσε η ελληνική έκδοση του Μίκυ Μάους, η οποία μετά από 47 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας βάζει «λουκέτο» λόγω οικονομικών προβλημάτων, προκαλώντας θλίψη σε εκατομμύρια αναγνώστες του διάσημου περιοδικού στην Ελλάδα.

Λαζαρίδης: Η κατάσταση βελτιώνεται

Ο βουλευτής επικρατείας και σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την κατάσταση της οικονομίας και το πρωτογενές πλεόνασμα.

Γ.Στουρνάρας: Αστεία και επικίνδυνα αυτά που λέει ο Τσίπρας-Δεν έρχονται νέα μέτρα

Λίγες ημέρες πριν καλωσορίσει την τρόικα για το νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, ο υπουργός οικονομικών μίλησε στον «Bήμα FΜ» για όλα τα καυτά θέματα, ρίχνοντας τα βέλη του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α.Τσίπρα.

ΚΟΥΙΖΑΚΙ - ΕΥΚΟΛΟ.

Αντιγράφω από το  www.protothema.gr.
  Εως τώρα  στην πλειονότητα των ΕΛΜΕ -συγκεκριμένα σε περισσότερες από 65  από τις 88 ΕΛΜΕ- φαίνεται ότι «περνά» η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για απεργία αμέσως μετά το άνοιγμα των σχολείων την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Ρήγα-Βούτση

Έντονη λογομαχία είχαν πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης και ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, με αφορμή τις επικείμενες αποφάσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις στο χώρο της εκπαίδευσης.

Άγριο κράξιμο από Γκολεμά σε Κωστόπουλο

«Δίνουν εκπομπή σ’ αυτόν κατέστρεψε 2 γενιές δημοσιογράφων και έκανε πρότυπα τα ξέκωλα»!

Έντονες αντιδράσεις έχει επιφέρει στον χώρο των ΜΜΕ η πρόσληψη του Πέτρου Κωστόπουλου στο κανάλι του Mega. Λίγα λεπτά αργότερα από την επίσημη ανακοίνωση πολλοί καυτηρίασαν την εν λόγω μεταγραφή και ιδίως άτομα από τον χώρο των ΜΜΕ. Σε προσωπική της ανάρτηση στο Facebook η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σημείωσε πως δίνεται βήμα σε έναν άνθρωπο που έχει κατέστρεψε δυο γενιές δημοσιογράφων.

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης σφαλιάρες στον ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμές για την αξιωματική αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να ακυρώσει μία επιτυχία της κυβέρνησης άφησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

Τον… ξαναπήρε ο ύπνος κι έγειρε τον Μπουτάρη

Το 'χει παράδοση φαίνεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης να ρίχνει έναν υπνάκο κάθε φορά που βρίσκεται στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Το ‘κανε πέρσι και τον είδε όλος ο κόσμος και το επανέλαβε φέτος και μάλιστα επανειλημμένα.

ΦΩΤΟ: Ο ιός στο facebook για το «69» Σολωμού- Μουζουράκη

Αμηχανία και γέλια προκαλεί ο ιός που έκανε την εμφάνισή του στο facebook και «καρφώνει» σε όλους ποιός μπήκε να διαβάσει την καυτή είδηση και να δει την πικάντικη φωτογραφία από το 69 που φέρεται να έκαναν στην παραλία η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης.

ΒΙΝΤΕΟ- Α.Γεωργιάδης: Ο ΟΣΕ έπρεπε να έχει ιδιωτικοποιηθεί ήδη

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση ξεκαθάρισε ότι κατά την άποψή του ο ΟΣΕ, όπως και κάθε ζημιογόνα δημόσια επιχείρηση, έπρεπε να έχει ιδιωτικοποιηθεί εδώ και χρόνια. "Είναι σφάλμα που δεν έχουμε ιδιωτικοποιήσει όλες τις ελλειμματικές επιχειρήσεις" είπε.

Σοκ: «Αλβανός» βγήκε ο Μιχαλολιάκος σε test

Δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε για τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής, ένα απλό τεστ που κυκλοφόρησε ευρέως τις τελευταίες ημέρες στα social media, με τίτλο «Βρες την πραγματική σου Εθνικότητα»
Κι όμως συνέβη: ...

Πρετεντέρης: Ο Τσίπρας θα πέσει θύμα του εκβιασμού του

Επιστροφή στη σκληρή κριτική προς τον Αλέξη Τσίπρα για τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος μέσω της στήλης την οποία υπογράφει στα “Νέα”, επιτίθεται στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αποδομώντας όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, περί “στάσης πληρωμών” έναντι των δανειστών.

Επιστρέφει το δώρο του Πάσχα για χαμηλοσυνταξιούχους

Πρώτη παροχή μετά την εφαρμογή του μνημονίου


Η επαναχορήγηση από τον προσεχή Απρίλιο του δώρου Πάσχα στους χαμηλοσυνταξιούχους είναι ένα από τα μέτρα ανακούφισης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που σχεδιάζει το κυβερνητικό επιτελείο στο πλαίσιο του κοινωνικού μερίσματος που θα προκύψει εφόσον επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί για πρωτογενές πλεόνασμα από τον φετινό Προϋπολογισμό.

Απίστευτο! Κόπηκε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η 44χρονη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη γνωστή παλιά συνταγή που θέλει ν' αλλάζουν μόνο ένα-δύο πρόσωπα στο πάνελ και όλα τα άλλα να παραμένουν ίδια.

Καθώς, λοιπόν, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της, που θα γίνει ή 30 Σεπτεμβρίου ή την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη η είδηση που ήρθε πριν μερικές ώρες από...

Δένδιας: Στόχος μας περισσότεροι αστυνομικοί στους δρόμους

Η αναδιάρθρωση και η μεταρρύθμιση στην αστυνομία, στόχο έχει την αύξηση της αστυνόμευσης και την παρουσία περισσότερων αστυνομικών στο δρόμο, ανέφερε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, νωρίς το βράδυ στην Καλαμάτα, όπου προήδρευσε σύσκεψης, για τον περιορισμό του φαινομένου της εγκληματικότητας και την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ξεφτίλα με την πορτιέρισα κ υπουργού του ΥΠΜΘ Καράογλου


Για “διπλωματικό” επεισόδιο ανάμεσα στον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρο Καράογλου και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα, κάνει λόγο η στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.


Συνεχίζεται το πάρτι: Γονείς με ανήλικα παιδιά μπορούν να βγουν στη σύνταξη στα 50

Μετά παραξενεύονται με την είδηση: Νέα μείωση του εφάπαξ

Γονείς που είναι ασφαλισμένοι σε ταμεία μισθωτών (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, τραπεζών) ή και ελευθέρων επαγγελματιών και έχουν παιδιά είτε ενήλικα, είτε ανήλικα, μπορούν ακόμη και σήμερα που τα επίσημα όρια ηλικίας για σύνταξη είναι στα 62 και στα 67 να εκμεταλλευτούν τις μεταβατικές διατάξεις του ασφαλιστικού και να κατοχυρώσουν σύνταξη από τα 50 ή ακόμα και χωρίς όριο ηλικίας, λόγω τέκνων.

Tα ΝΕΑ γελάνε με το πουκάμισο που φόρεσε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Ως «σκέτη απογοήτευση» περιγράφουν τα Νέα την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και εστιάζουν στο πουκάμισο φίρμας που φορούσε.

ΦΩΤΟ: Ακόμα γελάει ο κόσμος με τα Burberry και τα Armani του Αλέξη

Δείτε τι του γράφουν:

Άδωνις: Φοβεροί τοκογλύφοι οι δανειστές μας... Α ρε Καμμένος που σας χρειάζεται!!!

Γελάει ο Άδωνις με τους γραφικούς που μιλάνε για τοκογλύφους και δημοσιεύει φώτο από άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ που δείχνει με τι εξευτελιστικά χαμηλά επιτόκια μας έχει δανείσει η τρόικα τα 180+ δις που μας έχει δανείσει (133 για το κράτος και 53 για τις τράπεζες). Δείτε τα:

Ερωτήματα για το κόστος έξι φυλακών: Οι πέντε 30 εκ και η μία 16 εκ ευρώ!!

Του Κωνσταντινου Ζουλα

Αν θέλατε και μπορούσατε σήμερα να χτίσετε ένα σπίτι και απευθυνόσασταν σε δύο εργολάβους, ποιον θα επιλέγατε; Αυτόν που θα σας κοστολογούσε κάθε τετραγωνικό με 2.000 ευρώ ή τον δεύτερο που για την ίδια ακριβώς κατασκευή θα σας ζητούσε 1.100 ευρώ ανά τ.μ.; Και επειδή η απάντηση είναι αυτονόητη, τι θα σκεφτόσασταν άραγε για τον πρώτο εργολάβο αν όχι ότι... κάποιο λάκκο έχει η φάβα;

Γάμος ματαιώθηκε γιατί ο παπάς πήγε... Μύκονο!

Μπορεί η νύφη και ο γαμπρός να ήθελαν, ο παπάς, όμως, είχε άλλη γνώμη: στα κρύα του λουτρού έμεινε ένα ζευγάρι στη Νέα Πέραμο, που πήγε να παντρευτεί και να βαφτίσει το παιδί του αλλά διαπίστωσε πως ο ιερέας είχε πάει... στη Μύκονο!

Ελλάδα προς Τουρκία: Εκεί που ήμουν θάρθεις...

του Κώστα Στούπα

Η εβδομάδα που πέρασε είχε μια από τις θετικότερες ειδήσεις της τελευταίας τριετίας σ’ ό,τι αφορά την απαγκίστρωση της χώρας από τη δίνη της κρίσης χρεοκοπίας.