10 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Απίστευτο μίσος εναντίον οτιδήποτε ελληνικού από δημοσιοκάφρο

Γνωστός δημοσιογράφος του κ@λου, Λεωνίδας Σακλαμπάνης λέγεται και κανείς δεν ξέρει που δουλεέυει (εκτός από υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ), που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύει ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι αγωνιούν να ξεφτιλίζεται κάθε τι ελληνικό και βγάζει όλο του το κόμπλεξ με αφορμή την ήττα της Εθνικής μας από τη Φινλανδία!! Δείτε τι γράφει:

Πριν προτρεξουν τα παπαγαλάκια: Γιατί Τράπεζα Ελλάδος και Σταϊκούρας διαφωνούν για το αν έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα ή έλλειμμα;

Ένα ακόμα ελληνικό παράδοξο: Πρωτογενές πλεόνασμα 3 δισ ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό παρουσίασε το υπουργείο οικονομικών και λίγο αργότερα η Τράπεζα της Ελλάδος παρουσίασε έλλειμμα 3,2 δισ. ευρώ

Λίγους μήνες πριν κλείσει το έτος με το στόχο της κυβέρνησης να επιδείξει πρωτογενές πλεόνασμα, μάλλον επικρατεί διχογνωμία μεταξύ υπουργείου οικονομικών και Τράπεζας της Ελλάδος για τον αν στο πρώτο 8μηνο του 2013 η χώρα παρουσιάζει πλεόνασμα ή έλλειμμα στον κρατικό προϋπολογισμό.

BINTEO-1991-Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Δερβιτσάνη

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο χωριό Δερβιτσάνη της Βορείου Ηπείρου. Μαζί του ο υπουργός επικρατείας Μίκης Θοδωράκης και η υφυπουργός Ντόρα Μπακογιάννη. Η επίσκεψη έγινε στις 13 Ιανουαρίου του 1991. Δείτε το βίντεο:

Η ζωή του Ασαντ – Ο γλυκομίλιτος οφθαλμίατρος που λάτρευε τη ροκ, τα γκάτζετ, απεχθανόταν την εξουσία και εξελίχθηκε σε βάναυσο δικτάτορα


Αυτοί που τον γνώριζαν από παλιά μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν ένιωθε άνετα με το γεγονός ότι ήταν γιος προέδρου χώρας. Και ότι ποτέ δεν ήθελε να είναι ηγέτης. Γλυκομίλητος οφθαλμίατρος, απολάμβανε τη ροκ μουσική της δύσης και τα ηλεκτρονικά γκάτζετ. Ενας άνθρωπος που τυχαία «κληρονόμησε» την εξουσία. Ομως ο Μπασάρ Αλ Ασαντ, που γίνεται 48 ετών την Τετάρτη, αποδείχθηκε αδυσώπητος, ένας άνθρωπος που οι αντίπαλοί του χαρακτηρίζουν ως βάναυσο δικτάτορα που σκοτώνει με χημικά όπλα.

Καυγάς Παφίλη-Κεδίκογλου: -Με την πώληση του 902 χάσατε το ηθικό σας πλεονέκτημα -Είσαι ανίκανος και αισχρός

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του υφυπουργού Παιδείας απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης στις βολές που εξαπέλυσε ο Συμεών Κεδίκογλου στον Περισσό για την πώληση του 902.

Η Apple παρουσίασε «το iPhone των φτωχών»... κτός ΣΥΡΙΖαίων επαναστατών... αυτοί έχουν το κανονικό

Υστερα από μήνες έντονων φημολογιών, διαρροών και υποθέσεων, η Apple παρουσιάζει απόψε στην έδρα της, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, τα νέα της όπλα – το iPhone 5S και το φθηνό, πλαστικό iPhone 5C – τα οποία θα είναι η απάντησή της στην εντυπωσιακή εισβολή της Samsung στην αγορά των «έξυπνων τηλεφώνων».

Γελανε οι βουλευτές του Μπανγκλαντές με την ελληνική βουλή... Δείτε τι είδαν και απόρησαν

Μόνος του, έχοντας απέναντί του 20 βουλευτές από το Μπανγκλαντές, βρέθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί μεταξύ των Επιτροπών Εξωτερικών Υποθέσεων των δύο χωρών.

Γερμανός και ο νέος πρόεδρος της ΔΟΕ!


Ο Ζακ Ρογκ μετά από 12 χρόνια στο… τιμόνι της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής παραδίδει την... σκυτάλη στον Τόμας Μπαχ.Ο 59χρονος Γερμανός είναι ο «εκλεκτός» μετά από ψηφοφορία που έλαβε χώρα στην 125η σύνοδο στο Μπουένος Άιρες.
Ως αθλητής ήταν Ολυμπιονίκης...

Γύρισε καβλωμένη από διακοπές και ζήτησε να μιλήσει στη Βουλή για... 11,5 ώρες!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι άνθρωποι

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέρχεται δριμύτερη! Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε σήμερα ούτε λίγο – ούτε πολύ να λάβει το λόγο για… 11,5 ώρες.

Επιτυχής η συμμετοχή της 341 Μοίρας στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση “Brilliant Arrow ‘13” στη Νορβηγία

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ελληνική συμμετοχή της 341 Μοίρας η ΝΑΤΟϊκή αεροπορική άσκηση “Brilliant Arrow 2013”, που πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Oerland της Βασιλικής Αεροπορίας της Νορβηγίας, την περίοδο 26 Αυγούστου ως 5 Σεπτεμβρίου.

Όλοι ενωμένοι στη μάσα: "Νεοδημοκράτης" γραμματέας της ΑΔΕΔΥ με ψήφους από τον... ΣΥΡΙΖΑ!

Εκφυλίστηκε παντελώς ο γαλάζιος συνδικαλιστικός βραχίονας και στον δημόσιο τομέα

Ιστορικές στιγμές ζει αυτή την περίοδο ο συνδικαλισμός που κατά τα άλλα θέλει να εμπνεύσει και να μαζικοποιήσει τους εργαζόμενους. Στις σημερινές αρχαιρεσίες της ΑΔΕΔΥ για τη θέση του αποχωρούντος Ηλία Ηλιόπουλου...

Βίντεο: Βουλευτής πυροβόλησε με Καλάσνικοφ συνάδελφό του μέσα στο Κοινοβούλιο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε διάδρομο της Βουλής στο Αμάν της Ιορδανίας, όταν βουλευτής πυροβόλησε με Καλάσνικοφ προς το μέρος συναδέλφου του με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές, και αστόχησε.

Άφθονο γέλιο πρόσφερε παλι ο Καμμένος με ψέμματα και κουτόχορτο

[Τα γνωστά ψέμματα όπως πχ. "Σαμαράς-ΓΑΠ κατήργησαν τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξ/πολης" (ενώ είναι σε όλους γνωστό ότι τον αγωγό τον κατάργησαν οι Βούλγαροι από το 2009 και επίσημα τον Ιούνιο του 2010 όταν και το ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός τους Μπορίσοφ) ή η κάλυψη στον Τσίπρα ότι έχει μετακινηθεί σε πατριωτικές θέσεις και έχει αποβάλει τα ακραία στοιχεία λέγοντας ψευδώς ότι...

Έτσι θα μοιραστεί το 70% της υπέρβασης στο πρωτογενές πλεόνασμα!

Τον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστεί το 70% της υπέρβασης του στόχου στο πρωτογενές πλεόνασμα αποκαλύπτει το Star.gr.

Όπως έχει αποφασίσει η κυβέρνηση, η κατανομή του 70% της υπέρβασης του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος θα γίνεται απολογιστικά, στο τέλος του χρόνου, με την μορφή επιδομάτων που θα διαρκούν ένα χρόνο.

BINTEO-Νέα πρόκληση Ρεπούση: Νεκρή γλώσσα τα αρχαία ελληνικά

Τα αρχαία ελληνικά έβαλε –μετά τα θρησκευτικά- στο στόχαστρό της η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση. Από το βήμα της Ολομέλειας, καταφέρθηκε κατά της υποχρεωτικής διδασκαλίας τους επί 11 ώρες από τις 34 στη Γ’ Λυκείου για όλες τις ανθρωπιστικές επιστήμες, αντιπροτείνοντας να είναι υποχρεωτικά μόνο για όσους επιλέγουν αυτό τον κύκλο σπουδών.

Όταν η νυν σύμβουλος των ΑΕροψεκασμένων, τους έλεγε λαικιστές!


Η περίπτωση της Μαρίας Καψή...

H Mαρία Καψή, ήταν γραμματέας στη Δημιουργία Ξανά. Κάποια στιγμή διαγράφηκε από το κόμμα, αν και δικεδίκησε την προεδρία του κόμματος απέναντι στον Θάνο Τζήμερο. Η Καψή δεν άργησε να βρει νέο πολιτικό καταφύγιο στους ΑΝΕΛ, όπου εκτελεί χρέη συμβούλου.

31 χρόνια από τον "άθλο" ΤΟΥ Βερούλη!(VΙDEO)

Η πρώτη χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού στίβου... λέμε τώρα

Πέρασαν 31ολόκληρα χρόνια...Ήταν 9 Σεπτεμβρίου 1982 όταν η Άννα Βερούλη κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο στον ακοντισμό στους 13ους Πανευρωπαικούς Αγώνες Στίβου της Αθήνας, το πρώτο μετάλλιο για τον γυναικείο αθλητισμό στην χώρα μας.

Ο... πλατωνικός έρωτας του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Η εξομολόγηση του τέως επικεφαλής του Eurogroup για τον... Έλληνα σκύλο του, που ακούει στο όνομα «Πλάτωνας»!

Ο μακροβιότερος πρωθυπουργός χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τέως πρόεδρος του Eurogroup, λαλίστατος σε θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής, φημίζεται -μεταξύ πολλών άλλων- για την επιλογή του να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Εντυπωσιακές ομοιότητες διασήμων με πορτρέτα του παρελθόντος [εικόνες]

Στον πλανήτη Γη ζουν περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι και οι πιθανότητες κάποιοι από αυτούς να έχουν σωσίες είναι μεγάλες. ΤΙ γίνεται όμως όταν οι διάσημοι ανακαλύπτουν τους σωσίες τους και μάλιστα σε πρόσωπα περασμένων αιώνων;

Το αγόρι με το Burberry ...

Του Κώστα Στούπα

Η πολιτική, όπως έλεγε ο πρόεδρος Μιτεράν, πρωτίστως δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια διαδικασία διαχείρισης συμβόλων. Τα ενδύματα εκτός από δομικό συστατικό του προφίλ και της προσωπικότητας καθενός από μας αποτελούν μέσω έκφρασης των προθέσεων...


Άλλο ενδυματολογικό κώδικα επιλέγουμε όταν πάμε κάπου αναζητώντας ερωτικό σύντροφο και άλλο αναζητώντας εργασία ή μια επιχειρηματική συμφωνία...

Καραμανλής: Ήρθε η σειρά μας να ανασυνταχθούμε!

Τι ετοιμάζει για την κεντροδεξιά ο πρώην πρωθυπουργός. Μετά τις πρωτοβουλίες για ανασύσταση της κεντροαριστεράς, ήρθε και η σειρά της ανασύστασης της κεντροδεξιάς.

Αυτό τουλάχιστον διαρρέεται από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στην νέα πρωτοβουλία και προσπάθεια αυτή να έχει δυναμικό ρόλο.

O Γιώργος Σαμαράς στο τρέιλερ του Pro Evolution Soccer 2014

Ξεχάστε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι και Μπέιλ. Ο Γιώργος Σαμαράς δεσπόζει στο νέο τρέιλερ για το δημοφιλές video game Pro Evolution Soccer 2014.

Η Σέλτικ αποτελεί την ομάδα πάνω στην οποία εστιάζουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού.

Συντάξεις με τα λεφτά των άλλων

Του Άγη Βερούτη


Χρόνια τώρα στις ανεπτυγμένες οικονομίες έχουν καταλάβει ότι το πρόβλημα των κρατικών συντάξεων κρύβει την ωρολογιακή βόμβα που είναι τοποθετημένη στα θεμέλια της οικονομίας τους.

Ένα σύστημα κεφαλαιοποιητικό όπου οι παρακρατούμενες εισφορές του εργαζόμενου και του εργοδότη του δημιουργούν κεφάλαιο που επενδύεται συνετά, δεν ενέχει κινδύνους να εκτροχιάσει την οικονομία μιας χώρας.

Ρεζιλίκια: Στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν Scorpions στο YouTube και κατά λάθος το κοινοποίησαν στο twitter... μετά έτρεχαν να το διαγράψουν [εικόνα & βίντεο]

Και ξαφνικά οι χρήστες του twitter είδαν τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ να αναρτά βίντεο με το τραγούδι των Scorpions «Βorn to touch your feelings». Ολοι άρχισαν να ψάχνουν υπονοούμενα ή συμβολισμούς πίσω από την περίεργη ανάρτηση. Οχι για πολύ...

Φωτογραφίες - σοκ: Βασανιστήρια σε 17χρονο στρατιώτη επειδή δεν ήθελε να πιει!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες – φρίκης με έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη να περνάει απίστευτα βασανιστήρια στα χέρια συστρατιωτών του σε στρατόπεδο της Γερμανίας.

Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής για τους κατοίκους των μικρονησίδων

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής Αναβαθμισμένης Δυνατότητος» για την κάλυψη των αναγκών προληπτικής ιατρικής και πρωτοβαθμίου περιθάλψεως των κατοίκων των μικρών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων με τον απόπλου από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας του Πλοίου Γενικής Υποστηρίξεως (ΠΓΥ) «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» του Στόλου.

Με μπουκάλια και αποδοκιμασίες κυνήγησαν τον Πάκη οι «εργαζόμενοι» της ΛΑΡΚΟ [FVTO kai BINTEO]

Καλά του έκαναν και έπρεπε να του ρίξουν και κανα γιαουρτάκι... επί 5 χρόνια τους τάϊζαν με χρυσά κουτάλια... τι περίμεναν απ' τα κομμούνια που διόριζαν; Να τους πούνε "ευχαριστώ";

Τα «άκουσε» και μάλιστα έντονα από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, όταν οι διαδηλωτές τον εντόπισαν να προχωρά μπροστά στη Βουλή.

Κανέλλη σε Κωνσταντοπούλου: Ολα έχουν και όρια -Δεν θα σας ακούμε για 35 λεπτά

Στην περσινή κοινοβουλευτική χρονιά οι καβγάδες της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη έγραψαν ιστορία. Φέτος φαίνεται πως η Βουλή θα ζήσει ανάλογες στιγμές αλλά στη θέση του κ.Μακρογιαννάκη θα βρεθεί η Λιάνα Κανέλλη.

Ο πρωθυπουργός «αδειάζει» τη Ρεπούση (video)

Τί είπε απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για τα Θρησκευτικά

Έναν ιδιότυπο «διάλογο» είχε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο κατά την τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Όπως σημειώνει το εκκλησιαστικό πορταλ dogma.gr, απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους της πολιτικής και οικονομικής ζωής ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα των Θρησκευτικών, της Ιστορίας και της εθνικής παράδοσης.

Ξεκινούν οι εργασίες της κινεζικής ΖΤΕ για τη δημιουργία εφοδιαστικού κέντρου

Εντός του τελευταίου τριμήνου του έτους υπολογίζεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του κέντρου εφοδιαστικής αλυσίδας (logistic center ) που θα κατασκευάσει στον Πειραιά η κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ZTE.

Που είναι το περίεργο;;; "1 στους 4 ασιάτες ομολογούν ότι είναι βιαστές"

Σε ποσοστά... καθημερινότητας καταγράφονται οι βιασμοί στην Ασία σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών, γεγονός που παραδέχθηκαν ακόμη κι οι ίδιοι οι βιαστές!

Το ένα τέταρτο των ανδρών των χωρών...

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Φέτος οι αυτοκτονίες ήταν μέχρι τώρα 231... πρέπει να "αυτοκτονήσουμε" τους υπόλοιπους 2.769 για να πάμε στις 3.000 το χρόνο

Ένας άνθρωπος αυτοκτονεί κάθε σαράντα δευτερόλεπτα σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ συνολικά ένα εκατομμύριο άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο. Ο δείκτης "παγκόσμιας" θνησιμότητας είναι 16 άτομα ανά 100.000 και οι κυριότεροι παράγοντες κινδύνου που μπορούν να εξωθήσουν κάποιον στο απονενοημένο διάβημα είναι η κατάθλιψη και η χρήση ουσιών.

1.5 εκατ. € το μήνα για συνταξιούχους βουλευτές, τις χήρες τους και τις αγαμ@@ες θυγατέρες τους... ενδεχομένως και για τα εγγόνια τους

Στο ποσό των 1.492.704,99 ευρώ ανέρχεται η μηνιαία δαπάνη για τις συντάξεις που καταβάλλονται σε βουλευτές και ευρωβουλευτές καθώς και στις οικογένειες όσων εξ αυτών έχουν αποβιώσει. Τα στοιχεία για τη μηνιαία δαπάνη αλλά και τον αριθμό των συντάξεων σε τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές έχουν αντληθεί από το αρχείο πληρωμών του Αυγούστου του 2013 που τηρείται στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι επόμενες αυτοκτονίες θα είναι κομμουνιστών και θα οφείλονται σ' αυτό: «Χαίρομαι που ήρθα στην Αρχιεπισκοπή»

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο κ. Κουτσούμπας πέρασε για πρώτη φορά το κατώφλι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών λίγο μετά της 12.00, για να συναντηθεί με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Αι στο καλό σου ρε Πάγκαλε, μας έκανες και γελάσαμε: «Κοινή κάθοδο Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές»

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

Πίκρα οι καταστροφολόγοι... Χρ. Σταϊκούρας: Στα 3 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα

[Και μπορεί Τσίπρας και Καμμένος να λένε ότι έχουμε πλεόνασμα επειδή το κράτος καθυστερεί επιστροφές φόρων... αλλα να δούμε και τι φέσια τρώει το κράτος από απλήρωτους φόρους... όχι να βάζουμε μέσα στον λογαριασμό μόνο τι χρωστάει το κράτος αλλά και τι του χρωστάνε]

Στα 3 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα της κεντρικής κυβέρνησης στο οκτάμηνο ανακοίνωσε ο Χρ. Σταϊκούρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, αν αφαιρεθούν τα κέρδη από τις αγορές ομολόγων της ΕΚΤ τότε το πρωτογενές πλεόνασμα είναι στα 1,5 δισ.

Μαξίμου: Επιχείρηση επιστροφή των… άσωτων ψηφοφόρων στη ΝΔ

Την επιστροφή στη ΝΔ των … άσωτων ψηφοφόρων που έφυγαν για άλλα κόμματα, έχει στόχο το Μέγαρο Μαξίμου την επόμενη περίοδο. Η παλιννόστηση των δεξιών ψηφοφόρων που διασκορπίστηκαν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 είναι ο βασικός στόχος.

Μέχρι το Νοέμβριο θα έρχονται τουρίστες -Το μπουμ της Ελλάδας


Μπορεί το φθινόπωρο να βρίσκεται προ των πυλών ωστόσο οι ξένοι τουρίστες δεν πτοούνται και δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην Ελλάδα αφού οι αφίξεις τους συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μάλιστα το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως συνεχίζονται και οι κρατήσεις σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα για τον Οκτώβριο κάτι που δείχνει πως ξένοι τουρίστες θα βρίσκονται στα ελληνικά νησιά μέχρι και τον Νοέμβριο.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Η Βουλή πληρώνει τις ζωντανές συνδέσεις των ιδιωτικών καναλιών...

Έλα ρε Βαγγέλα... αν είσαι μάγκας κόψ' τους τα...

Από πού κι ως πού νοείται η Βουλή των Ελλήνων να πληρώνει τις ζωντανές συνδέσεις των ιδιωτικών καναλιών που γίνονται από το προαύλιό της και τις περισσότερες φορές να την απαξιώνουν; Αυτές οι 500.000 ευρώ, ναι πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ από....

Ο χαλβάς γιος του Τόνι Μπλερ παντρεύεται τουρκάλα εγγονή πολιτικού [εικόνες]

Στα κάρβουνα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλέρ καθώς το ερχόμενο Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, ο πρωτότοκος γιος του Γιούαν θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την αγαπημένη του Σούζαν Άσμαν.

Ο Βορίδης σε μπαράζ εμφανίσεων στην τηλεόραση

Η Δευτέρας 9η Σεπτεμβρίου ήταν ψυχολογικά για πολλούς ο πρόλογος της έναρξης της νέας (μάχιμης) σεζόν, με το σύνολο του πολιτικού δυναμικού της χώρας να βρίσκεται στις επάλξεις, τα ΜΜΕ να κινούνται στον ρυθμό των νέων προγραμμάτων τους,και τους γονείς να ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά για τα παιδιά τους.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια χωρίς εσώρουχο στη σκηνή!! (ΦΩΤΟ)

Ο φακός απαθανάτισε το στιγμιότυπο της αποκάλυψης

 Ένα σέξι «ατύχημα» είχε στην σκηνή της συναυλίας που έδωσε στο Λονδίνο η...

Ζορίζονται οι Άγγλοι αλλά δεν μπορούν να το κρύψουν-Reuters: Ο τουρισμός ίσως μειώσει την ύφεση στην Ελλάδα

Την εκτίμηση ότι ο τουρισμός ενδεχομένως να οδηγήσει σε συρρίκνωση της οικονομίας κάτω από 4% φέτος αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχου του υπουργείου Οικονομικών.

Ο Ιωάννου αρχισυντάκτης αθλητικού στη ΔΤ

Ο Βαγγέλης Ιωάννου είναι μεταξύ των δημοσιογράφων που βρίσκονται στη λίστα του δυναμικού της Δημόσιας Τηλεόρασης, και μάλιστα σε ρόλο αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Τζαμτζής «σφαλιαρίζει» Κιουτσούκη

Ένταση και πάλι πριν από λίγο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αυτή την φορά μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνη Τζαμτζή και του γενικού γραμματέα της ΓΣΕΕ Νίκου Κιουτσούκη.

ΞΕΦΤΙΛΑ: Κρητικοί πλακώνονται για τη μάσα για τον Ελ Γκρέκο... και οι Ισπανοί τους συνιστούν ψυχραιμία!!!

[Φυσικά ο καυγάς είναι για τη μάσα μιας και το ευρωπαϊκό χρήμα για την επόμενη χρονιά "Χρονία Δομήνικου Θεοτοκόπουλου" θα είναι πολύ...]

Χαρακτηριστικά «εμφυλίου» λαμβάνει η κόντρα μεταξύ δήμου Ηρακλείου και Μαλεβιζίου για το που γεννήθηκε ο Ελ Γκρέκο.

Ένα θέμα που για πολλούς ήταν λυμένο επιστημονικά ,εδώ και 30 χρόνια, έρχεται ξανά με δραματικό τρόπο στην επικαιρότητα, σκιάζοντας τις σχέσεις δύο δήμων- πόλεων που ερίζουν για την καταγωγή του μεγάλου τέκνου της Κρήτης: του Δομήνικου Θεοτόκοπουλου: γεννήθηκε στο Χάνδακα ή το Φόδελε;

Έξι ελληνικά πανεπιστήμια μεταξύ των 800 κορυφαίων του κόσμου

Μεταξύ των 800 κορυφαίων Πανεπιστημίων του κόσμου βρίσκονται έξι ελληνικά ιδρύματα, σύμφωνα με τον Διεθνή Πίνακα Κατάταξης Πανεπιστημίων 2013 της QS, που δημοσιεύτηκε στο Topuniversities.com.
 
Το ίδρυμα της χώρας που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης για την Ελλάδα φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι το...

Ποιος σκέφτηκε το σλόγκαν-φιάσκο περι «βλαχοδημάρχων» του Τσίπρα

Άμα έχεις έμπνευση...!

Απόρησαν πολλοί με την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει περί «βλαχοδημάρχων». Αρκετοί άρχισαν να σκέφτονται ποιοι του έδωσαν την ιδέα.

Ο Ουρουγουανός που τρεφόταν στις Ανδεις με ποντίκια ήταν, τελικά, φυγάς παιδεραστής

Να διαφύγει τη σύλληψή του επιχείρησε ο Ραούλ Φερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος αγνοείτο επί τέσσερις μήνες και τελικά βρέθηκε στις Άνδεις, υποστηρίζοντας πως κατόρθωσε να επιζήσει από τον σκληρό χειμώνα έχοντας για... μενού τα ποντίκια ενός καταφυγίου.

Ο Καθαροσπόρης έχει κολλητό τον Πρωθυπουργό;

Ίσως θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός ως προς τον χειρισμό της Ελληνικής γλώσσας ο άλλοτε, μέχρι πρότινος, υβριστής της κυβέρνησης και νυν παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου της Δημόσιας Τηλεόρασης Προκόπης Καθαροσπόρης που εμφανίζεται με το καλλιτεχνικό του "DJ Δούκας".

Δεν νοείται κατά την εκφώνηση των ειδήσεων να...

Εφυγαν τα πανιά και αποκαλύφθηκε η όψη του ΦΙΞ στη Συγγρού [εικόνες]

Μοιάζει τόσο απίστευτο και συγκινητικό: επιτέλους, μετά από μακρά περίοδο προβλημάτων, καθυστερήσεων, απραγίας, το ιστορικό κτίριο του Τάκη Ζενέτου γνωστό ως ΦΙΞ πήρε μορφή και αποκαλύπτεται στους πολίτες, καθώς προχωρούν εντατικά οι εργασίες για τη μεταφορά του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

To γκράφιτι στην Πειραιώς που επέλεξαν για τις κορυφαίες φωτογραφίες της εβδομάδας οι Los Angeles Times [εικόνα]

Στην καθιερωμένη και εξαιρετικά δημοφιλή ενότητα των φωτογραφιών που χαρακτηρίζουν την εβδομάδα που πέρασε, ανάμεσα στη Συρία και τις άλλες σημαντικές ανά τον κόσμο εξελίξεις, ξεχωρίζει η φωτογραφία ενός mural στην οδό Πειραιώς, που μάλιστα είναι το πρώτο στη σειρά των φωτογραφιών.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτος πόντος στο US Open

Το σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο είναι: The best point ever. Σε απλά ελληνικά, ο καλύτερος πόντος στην ιστορία του τένις. Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς πρόσφεραν θέαμα στον τελικό του US Open (με τον πρώτο να κερδίζει τον τίτλο). Ποιος πήρε τον φοβερό πόντο;