11 Σεπτεμβρίου 2013

Ελεονώρα Μελέτη: Σέξι στην παραλία λίγο πριν την πρεμιέρα της! ΦΩΤΟ

Η παρουσιάστρια του Star που στις 17 Σεπτεμβρίου θα κλείσει τα 35, απόλαυσε το μπάνιο της το Σαββατοκύριακο στην ΑνάβυσσοΈνα μικρό διάλειμμα από τις προετοιμασίες της εκπομπής Μελέτησέ το έκανε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μας δουλεύει κι ο Νίμιτς: «Το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα»

Ε και τι κάνεις ρε βλάκα;

Τον όρο «Μακεδονία» περιλαμβάνει η τελευταία πρόταση του Μάθιου Νίμιτς για την ονομασία της ΠΓΔΜ. Το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα, γι' αυτό και πρέπει να υπάρχει ένας προσδιορισμός ώστε να γίνεται σαφής διάκριση με την ΠΓΔΜ, είπε στους Σκοπιανούς ο ειδικός διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών.

Γατάκι η "αρκούδα": Ο Πούτιν έστειλε προς έγκριση στις ΗΠΑ το σχέδιό του για τα χημικά της Συρίας

Περιμένει την απόφαση του Ομπάμα, όσο ο πλανήτης γελάει μαζί του

Η Ρωσία παρέδωσε στις ΗΠΑ το σχέδιό της για τον έλεγχο των χημικών όπλων της Συρίας από τη διεθνή κοινότητα, το οποίο θα συζητηθεί αύριο Πέμπτη στη Γενεύη από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, όπως αναφέρει μια πηγή την οποία επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Έστειλαν στον άλλο κόσμο» τον... Μάρκο Λεζέ! Ο πνευματικός του του έκανε και τρισάγιο!

Ο Μάρκος Λεζές δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς κάποιοι bloggers αναστάτωσαν τα αγαπημένα του πρόσωπα με την ψεύτικη είδηση περί θανάτου του που ανάρτησαν στο διαδίκτυο. Και δεν έφτανε αυτό!

Βίντεο με το σκάφος της Virgin Galactic να σπάει το φράγμα του ήχου

Λίγο πιο κοντά στο όριο του Διαστήματος έφτασε στην τελευταία δοκιμή το SpaceShipTwo, το σκάφος της Virgin Galactic που σχεδιάστηκε ειδικά για υποτροχιακές πτήσεις αναψυχής.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη κανέναν ΟΠΑΠ...

Ακόμη μια έξυπνη κίνηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτή τη φορά με την διακοπή της συνεργασίας του με τον ΟΠΑΠ του Δημήτρη Μελισσανίδη... Ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται κανέναν ΟΠΑΠ...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Οι δίδυμοι πύργοι «υψώθηκαν» ξανά στη Νέα Υόρκη! (Φωτορεπορτάζ)

Με την πιο φαντασμαγορική εκδήλωση γιόρτασαν οι Αμερικανοί την ημέρα μνήμης της 11ης Σεπτεβρίου

Με φαντασμαγορικό τρόπο απαντούν οι Αμερικανοί στην τυφλή βία, ένα κρούσμα της οποίας ήταν το χτύπημα στους δίδυμους πύργους την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Δύο πανίσχυρες δέσμες φωτός που ξεκινούν από το σημείου που βρισκόταν το World Trade Center και χάνονται ψηλά στον ουρανό σχηματίζουν νεαρά τα δύο κτίρια στα οποία έγινε η τρομοκρατική επίθεση.

Δημοσκόπηση PULSE: Μείωσε τη διαφορά η ΝΔ στη δημοσκόπηση των ΣΥΡΙΖΑίων!!

Άφαντοι Καμμένος-Κουβέλης

Προβάδισμα 1,5% έναντι της ΝΔ καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι» που θα δημοσιευτεί αύριο, Πέμπτη.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου, η...

Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη-Περίπου 40 προσαγωγές υπόπτων οπαδών του ΠΑΟΚ

Επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα περίπου 40 ατόμων πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Καζαντζάκη κοντά στα δικαστήρια και προσπάθησε να προκαλέσει φθορές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες...

Η Ραχήλ τα "έκανε λίμπα" στο Λογιστήριο του Κράτους

Μπούκαρε μέσα σπρώχνοντας τα ΜΑΤ και αιφνιδιάζοντας τη γραμματέα

Η Ραχήλ Μακρή είναι γνωστή για τις ανατρεπτικές κινήσεις της, ενδυματολογικές ή πολιτικές. Αυτή τη φορά άφησε τους πάντες άναυδους όταν μπούκαρε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αιφνιδιάζοντας τα ΜΑΤ που φρουρούσαν το κτήριο αλλά και την εσωτερική ασφάλεια.

BINTEO: Σαράντα συλλήψεις και 300 προσαγωγές σε αστυνομική επιχείρηση στα Πατήσια

Έχουν πραγματοποιηθεί 312 προσαγωγές και 40 συλλήψεις για πορνεία, λαθρεμπόριο τσιγάρων, παράβαση σφράγισης καταστημάτων, επαιτεία και παραβάσεις του Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας

Αριστερή λύσσα με τον Μάλαμα: Αν ΟΝΝΕΔίτες πάνε να σηκώσουν πανώ σε συναυλία του Μίκη στη Μακρόνησο, δεν θα τους πνίξουν στη θάλασσα;;

Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη. Σπουδαίος τραγουδοποιός, εδώ και χρόνια υπηρετεί το καλό ελληνικό τραγούδι, έντεχνο όπως λέγεται, με πίστη σ’ αυτό που κάνει. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι, τουλάχιστον έχει μια έντιμη καλλιτεχνική πορεία, αθόρυβη, χωρίς να προκαλεί και το κυριότερο σεβόμενος το κοινό που τον ακολουθεί.

Στο καλό και να γράφεις στους μαλ@κες που προσπαθούν: «Αν απολυθώ από το Δημόσιο, θα φύγω από τη χώρα»

Το περασμένο καλοκαίρι δεν δελεάστηκε από την πρόταση των Τούρκων, που έριχναν στα πόδια της εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να την πείσουν να αλλάξει εθνικότητα. Τώρα η Βάσω Βουγιούκα δηλώνει αποφασισμένη να φύγει από την Ελλάδα και πιθανότατα από την Εθνική ομάδα. Αιτία το γεγονός ότι οι αθλητές δεν εξαιρέθηκαν από τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

20 Ελληνικά προϊόντα σαρώνουν στο εξωτερικό και απογειώνουν τις εξαγωγές

Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγών (ΠΣΕ) και το Κέντρο Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ) αφού δείχνουν πως τη συνέχιση της ανόδου των ελληνικών εξαγωγών κατά το Α' εξάμηνο του έτους επιβεβαίωση τη δυναμική των εξωστρεφών κλάδων της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα όπως αναφέρει και η πρόεδρος του ΠΣΕ κ.Χριστίνα Σακελλαρίδη παραδοσιακά εξαγώγιμα προϊόντα, όπως του αγροτοδιατροφικού τομέα, ακόμα και της κλωστοϋφαντουργίας δείχνουν να αντέχουν στο δυσμενές περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί.

Καλά το έκανε ο Μαρινάκης!! Μετά τον Απόλλωνα και ο Ολυμπιακός αποσύρεται από τη χορηγία του Μελισσανίδη

[Πριν μια βδομάδα αποσύρθηκε και ο Απόλλωνας από τη χορηγία που θα του απέφερε 250.000 ευρώ και πλέον θα διαφημίζει κάποια ΜΚΟ για παιδιά. Μόνο στην Ελλάδα ο πατέρας είναι ιδιοκτήτης ομάδας και ο γιός ιδιοκτήτης εταιρίας στοιχημάτων και κανείς δεν ασχολείται... μετά λέμε γιατί δεν πάει μπροστά το μπουρδέλ@]

Στα άκρα οδηγείται η σχέση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τη διαφαινόμενη απόσυρση της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η οποία διέρρευσε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/9).

Και επίσημα "φτωχός" ο ΠΑΣΟΚος Πετράν... θα ζεί πλέον στη βάρκα του και θα τρέφεται από συσσίτια της Μητρόπολης

«Φτωχός» κηρύχτηκε, σύμφωνα με απόφαση του Πτωχευτικού Δικαστηρίου Πειραιά, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ύστερα από σχετική αίτηση που κατέθεσε πιστωτής του πρώην εκδότη. Με την αίτηση σφραγίζεται η περιουσία του Πέτρου Κωστόπουλου, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούν να εκτελεστούν διαταγές πληρωμής και κατασχέσεις σε βάρος του. Έντονη ήταν η αντίδραση των πρώην εργαζομένων στην εταιρία ΙΜΑΚΟ, καθώς η κατάθεση της αίτησης πτώχευσης στο Δικαστήριο του Πειραιά προκαλεί σκεπτικισμό σχετικά με τα κίνητρα του κ. Κωστόπουλου.

Ο λαός δεν θα μας κάνει πίστωση…

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Πως γυρίζουν πίσω οι ψηφοφόροι στη ΝΔ; Μην το πάμε γύρω – γύρω και χαραμίζεται εσείς χρόνο κι εμείς μελάνι και χαρτί. Πάντως δεν θα γυρίσουν γοητευμένοι από το χαμόγελο τύπου «κολινός» του τάδε γόνου, που έχει επιτύχει σε 45 χρόνια ανέμελου βίου να έχει πάει σε 12.000 πάρτι, και στη Μύκονο και στην Αράχωβα, με ενδιάμεσες στάσεις για ανάπαυση στο Κολωνάκι. Δεν θα γυρίσουν, γιατί θα τους κοιτάξει με νόημα από την «Ανατροπή», η Χ υποψήφια με την διακριτική διπλή σειρά από πέρλες στον ελαφίσιο λαιμό της, ούτε γιατί θα τους υποσχεθούμε το Ζάππειο νούμερο 12, όπου ο Σταλόνε νικάει τον Ντόλφ Λούγκρεν ή μήπως αυτό ήταν στο «Ρόκυ» V;

Τι πληρώναμε ρε πούστ@ μου!! "Με απόφαση Βαρβιτσιώτη καταργούνται 13 προξενικά λιμεναρχεία"

Στην έκδοση προεδρικών διαταγμάτων για αναδιάρθρωση των προξενικών λιμεναρχείων, με κατάργηση κάποιων απ' αυτών και τη δημιουργία νέων σε περιοχές με ισχυρή ναυτιλιακή παρουσία, προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

ΦΩΤΟ: Θυμήθηκε τα νιάτα του με τις γκομενίτσες και τις καταλήψεις ο Τσίπρας

Δείτε το ύφος με το οποίο κοιτάζει... "ψιτ ψιτ ν σου πω":

Αυτά είναι τα επαγγέλματα με τους περισσότερους... ψυχοπαθείς!

Πες μου τι δουλειά κάνεις για να ξέρω αν θα σου κλείσω δωμάτιο στο τρελάδικο

Τα δέκα επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς!

Παλιές φωτογραφίες μαθητών... όταν η Ελλάδα δεν "πεινούσε" με iphone αλλά πεινούσε ξυπόλητη

Καθώς σήμερα οι μαθητές επιστρέφουν στα σχολεία, ανατρέχουμε σε μοναδικής δύναμης εικόνες περασμένων δεκαετιών και ταραγμένων πολιτικά και οικονομικά χρόνων, που αποτυπώνουν τον ενθουσιασμό, τη χαρά, την αθωότητα αλλά και τις συνθήκες των μαθητών εκείνων των εποχών.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι θεωρίες συνωμοσίας για την 11/9/2001

Για την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 έχουν γραφτεί δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας όλα αυτά τα χρόνια. Οι 10 πιο δημοφιλείς συγκεντρώθηκαν σε βίντεο.

Μας τα παίρνουν τα χαρτιά πατριώτες...

του Κώστα Στούπα

Το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών τις τελευταίες εβδομάδες έχει αρχίσει να μετουσιώνεται σε αγορές. Ο τζίρος το επιβεβαιώνει αυτό τις τελευταίες μέρες.

Το Road Show της περασμένης εβδομάδας στο Λονδίνο αποτέλεσε την αφορμή για την έναρξη εκδήλωσης αυτού του κύματος των αγορών.

Θα μας τρελάνουν σήμερα!! Αλαβάνος διαβάζει Ελύτη και απαντάει στη Ρεπούση για τα αρχαία ελληνικά!!

Μετά τον πρωινό αγιασμό και το φίλημα του Σταυρού από τον Τσίπρα ήρθε το μεσημεριανό πέσιμο του Αλαβάνου στην Ρεπούση για την πρότασή της να καταργηθούν εν μέρει τα αρχαία ελληνικά σε ένα ρεσιτάλ ψηφοθυρίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και των παραφυάδων του! Απομένει να ζητήσει το ΚΚΕ να αυξηθεί η παραγωγή από την ΕΑΣ όπλων για να εισβάλουμε στην Τουρκία....

Στον Οδυσσέα Ελύτη παρέπεμψε τη βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β». Μιλώντας στον Alpha 9,89 ο κ. Αλαβάνος διάβασε το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του Οδυσσέα Ελύτη στην τελετή απονομής του βραβείου Νόμπελ τον Νοέμβριο του 1979.

«Είναι, το ξέρω, άτοπο ν' αναφέρεται κανείς σε προσωπικές περιπτώσεις. Και ακόμη πιο άτοπο να παινά το σπίτι του. Είναι όμως κάποτε απαραίτητο, στο βαθμό που αυτά βοηθούν να δούμε πιο καθαρά μιαν ορισμένη κατάσταση πραγμάτων. Και είναι σήμερα η περίπτωση.

ΒΙΝΤΕΟ-Το λες και βασανιστήριο πρωι-πρωί

Να είσαι παιδί και να είσαι αναγκασμένο να ακούς τις μαλακ@ες του Τσίπρα για την "τρόικα και τους συμμαθητές που πέταξαν στον Καιάδα" πρωί-πρωί το λες και βασανιστήριο:

Απόλυτα λογική καταγγελία Μηταράκη: Μήνυση κατά της εφημερίδας Δημοκρατία που με συκοφαντεί επειδή δεν έδωσα επιχορήγηση σε μεγάλη εταιρία

Αυτό που κάνουν οι εφημερίδες και πολλοί δημοσιογράφοι καταγγέλει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ν. Μηταράκης... δηλ. εκβιάζουν εκ μέρους συμφερόντων με το αζημίωτο

Χοντρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και την εφημερίδα "Δημοκρατία" του Γιάννη Φιλιππάκη. Αφορμή; Σημερινό δημοσιεύμα της εφημερίδας, το οποίο ενόχλησε τον νεαρό πολιτικό.

Γελάνε οι Άγγλοι με τον Πρωθυπουργό τους: Δεν βλέπει, χάνει μαλλιά, πάχυνε

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», για πρώτη φορά, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον εθεάθη να φοράει γυαλιά δημοσίως για να διαβάσει και μάλιστα αναγκάστηκε και ο ίδιος να παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα όρασης.

To ΑBC κάνει παγκόσμια καμπάνια χρησιμοποιώντας φωτογραφία του γυμνού διαδηλωτή στην Αθήνα [εικόνα]

To ABC θέλει να δείξει ότι βρίσκεται παντού και ότι ξέρει την πραγματική ιστορία πίσω από τα γεγονότα. Ετσι κάνει μια μεγάλη καμπάνια marketing hahstag #Iknowthestory πάνω σε μια τεράστια φωτογραφία του γυμνού διαδηλωτή στην Αθήνα.

Δείτε φωτογραφίες: Πλημμύρισε η ισπανική Βουλή

Βουλευτές και κάπου ανάμεσά τους και ο Ραχόι κοιτούν... εκστασιαμένοι την οροφή της Κάτω Βουλής, από την οποία στάζει νερό

Απίστευτες εικόνες έρχονται από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα από το εσωτερικό του ισπανικού κοινοβουλίου. Βουλευτές και κάπου ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι κοιτούν... εκστασιαμένοι την οροφή της Κάτω Βουλής, από την οποία στάζει νερό.

Ντόρα: Όσο υπάρχει Γκρουέφσκι στα Σκόπια δεν θα βρούμε λύση

Την απαισιοδοξία της για λύση στο θέμα των Σκοπίων εξέφρασε πριν από λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στην οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενημερώνει για τα τρέχοντα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Ρε άι φτυσ' τα μπούτια σου: "Το κράτος τιμωρεί τις άγαμες θυγατέρες"

Ακόμα γελάει ο κόσμος που έτρεξες να διορίσεις την κόρη σου με μιά μέρα Πρόεδρος της Βουλής... ξεφτίλα, που είσαι υπερ της συνέχισης του πάρτι όπου εσείς ΜΑΣΑΓΑΤΕ και εμείς πληρώναμε!!

Ερώτηση σχετικά με τις άγαμες θυγατέρες κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουνράνρα, χαρακτηρίζοντας άκριτο, παράλογο και τιμωρητικό τον τρόπο υπολογισμού και ελέγχου των εισοδημάτων των αγάμων θυγατέρων από άλλες πηγές.

Αιθίοπας αγρότης ισχυρίζεται ότι είναι 160 ετών-Έζησε την εισβολή των Ιταλών το 1895

Όποιος βλέπει από κοντά ή από φωτογραφία τον Dhaqabo Ebba θα συμφωνήσει ότι πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άντρα. Αλλά πόσο ετών είναι ο συμπαθητικός γεράκος; Ο αγρότης από την Αιθιοπία, ισχυρίζεται ότι είναι 160 ετών, αν και δεν διαθέτει πιστοποιητικό γέννησης που να επαληθεύει τους ισχυρισμούς του.

Θρησκευόμενος ποπ σταρ: Αλέξη ο αγιασμός δεν σου κάνει τίποτα... κανα ξόρκι πρέπει να σου διαβάσουν (ΦΩΤΟ)

Περαστικά στους ΣΥΡΙΖΑίους που πρέπει να δικαιολογούν τη νέα κωλοτούμπα του «άθεου» Προέδρου τους...

Τα πάντα για ένα ακόμα ψηφαλάκι...

Πιέζει για λύση στο θέμα των χρεών ο Σαββίδης

Ως τον Δεκέμβριο είναι διατεθειμένος να περιμένει ο Ιβάν Σαββίδης την Κυβέρνηση, ώστε να λυθεί το θέμα με τα χρέη του ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είχε νέα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, οι οποίοι εμφανίστηκαν...

Επιτέλους άναψε η φλόγα στο Οικόπεδο "12"

Λίγο πριν το μεσημέρι άναψε η φλόγα στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ μετά την ολοκλήρωση, που στέφθηκε με επιτυχία, του πρώτου τέστ παραγωγής.

Εισαγγελέας: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δωροδοκήθηκε κατ' εξακολούθηση

Καταπέλτης ήταν η τακτική εισαγγελέας της έδρας του Τριμμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κυρία Γεωργία Αδειλίνη, κατά τη σημερινή - Τετάρτη - αγόρευσή της, επί της ενοχής του Άκη Τσοχατζόπουλου ως προς το σκέλος της δωροδοκίας.

Τι είπε ο Άδωνις στις παπαριες περί «ληγμένων» φαρμάκων

Τι απαντάει ο υπουργός για τα δωρεάν φάρμακα που θα διατεθούν σε ανασφάλιστους και άπορους

Απαντήσεις σε σχέση με τα δωρεάν φάρμακα που θα διατεθούν σε ανασφάλιστους και άπορους έδωσε μιλώντας στον Antenna ο Άδωνις Γεωργιάδης. Με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση για το πρόγραμμα που πρόκειται να ξεκινήσει από τον Οκτώβριο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν...

Ρε Αντώνη η ΕΡΤ γιατί έκλεισε; Για να ξαναπροσλάβει ο Καψής τους ίδιους;

Τα ονόματα των δημοσιογράφων, τεχνικών ή διοικητικού προσωπικού που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση, δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Είναι 439 πρόσωπα που θα υπογράψουν δίμηνες συμβάσεις και σίγουρα πολλοί από αυτούς θα είναι και στον επόμενο διαγωνισμό. Τα ονόματα τα διαβάσατε και στο antinews, οπότε έχετε εικόνα για το ποιοι θα στελεχώσουν το νέο σχήμα του κ. Παντελή Καψή και του κ. Μάναλη. Περί αδιαφάνειας του διαγωνισμού ούτε λόγος, άλλωστε μας διαβεβαιώνουν περί αυτού οι αρμόδιοι.

Συνεχίζεται το πάρτι της διαφθοράς: 100 νέες διώξεις τοv μήνα σε επιόρκους του δημοσίου

Από διευθυντές του ΙΚΑ μέχρι αστυνομικούς και από υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και γιατρούς μέχρι καθηγητές πανεπιστημίου βρίσκονται στη λίστα των 800 υπαλλήλων που διώκονται το οκτάμηνο του 2013

Πασίγνωστος κωμικός αποκαλύπτει ότι κοιμήθηκε με τη γυναίκα του Ozzy

Τη στενή σχέση του με την Σάρον Οσμπορν, σύζυγο του τραγουδιστή των Black Sabbath Ozzy αποκάλυψε γνωστός κωμικός κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, σε μία απρόσμενη εξομολόγηση εκ βαθέων που έφερε πολλούς σε δύσκολη θέση.

Ο λόγος για τον...

Μόνο στην Ελλάδα: Έλλειπε 5 μήνες από το δήμο, έκανε πλαστογραφίες, είναι και υπόδικος για χρέη προς το δημόσιο... αλλα του φταίνε "οι κατίνες του ΥΠΕΣ"

Ο πρώην δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός ο οποίος καθαιρέθηκε για σωρεία παραβάσεων αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ενώ επιτέθηκε μάλιστα κατά του υπουργείου Εσωτερικών υποστηρίζοντας πως λειτουργεί «κατινίστικα».

ΦΩΤΟ: ΤΡΑΛΑΛΑ-ΤΡΑΛΑΛΑ

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !

Ο Κώστας Μαρκόπουλος μηνύει στελέχη των ΑΝΕΛ για αφίσες που τον αποκαλούν «πολιτικό απατεώνα» [εικόνες]

Μήνυση κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος κατά στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Εύβοια οι οποίοι φέρονται να τοιχοκόλλησαν αφίσες με υβριστικούς, όπως ισχυρίζεται ο πολιτικός, και υποτιμητικούς για το πρόσωπό του χαρακτηρισμούς.

Ανθιμος σε Ρεπούση: Ετσι όπως πάμε σε λίγο θα μας ζητήσετε να γκρεμίσουμε την Ακρόπολη [βίντεο]


«Έτσι όπως το πάτε θα μας πείτε να γκρεμίσουμε την Ακρόπολη για να βλέπετε καλύτερα το Φάληρο» είπε στην βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ Μαρία Ρεπούση ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.


Η απροειδοποίητη… έφοδος του Σαμαρά στους δημάρχους

Απροειδοποίητη ήταν η… έφοδος που πραγματοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση του Γιάννη Μιχελάκη με δημάρχους του Λεκανοπεδίου της Αττικής, τη Δευτέρα το βράδυ στην ταβέρνα “Τηλέμαχος” στην Κηφισιά, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του Πρωθυπουργού.

BINTEO- Προφανώς δεν μίλησε σε κανέναν όλο το καλοκαίρι... οπότε πρέπει να βγάλει το άχτι της η ανέραστη

Δείτε τη στο βιντεο να μιλάει 7 λεπτα χωρίς να λέει τίποτα... και τα ζώα του ΑΝΤ1 να μην τολμάνε να τη διακόψουν

Αιχμές για συγκεκριμένους υπουργούς, καθώς και για την πολιτική που ασκούν οι τελευταίες κυβερνήσεις, άφησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ποιοι δεν θα πληρώσουν το νέο ειδικο τέλος ακινήτων

Μέσα στις επόμενες ημέρες το νομοσχέδιο για τον νέο φόρο στα ακίνητα αναμένεται να μπει σε διαβούλευση

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ειδικό φόρο δεν θα πληρώνουν για την πρώτη κατοικία και μόνο εφόσον κατοικούν σε αυτή οι...

Ολοκληρώνονται οι έρευνες σε Κρήτη και Ιόνιο για πετρέλαιο

Γαλλική εταιρεία- κολοσσός ενδιαφέρεται για τα ελληνικά κοιτάσματα

Ενα βήμα πιο κοντά στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων στο Βόρεια Ιόνιο και την Νότια Κρήτη έχει φτάσει η νορβηγική εταιρεία η οποία έχει αναλάβει τις έρευνες, καθώς η επεξεργασία των στοιχείων οδεύει προς το τέλος της και θα αρχίσει η χάραξη των οικοπέδων. Την ίδια στιγμή ωστόσο, φουντώνει η φημολογία πως στο ζήτημα των ελληνικών πετρελαίων έχει εμπλακεί γαλλική εταιρεία- κολοσσός.

Δεν πήρε το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ο Κατσιματίδης

Ο 65χρονος Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας έχασε από τον Τζο Λότα, πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Μεταφορών της Νέας Υόρκης στις χθεσινές προκριματικές εκλογές., καθώς συγκέντρωσε 40,60% των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων έναντι του 52,70% που πήρε ο αντίπαλός του.

Μεγαλοπρεπές …άδειασμα Ρεπούση από την βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου

Αποστάσεις από την συνάδελφο της Μαρία Ρεπούση για το θέμα των αρχαίων Ελληνικών πήρε η βουλευτίνα Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου μιλώντας το πρωί στον BHMA FM.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Εκτός διαγωνισμών για τα αεροδρόμια Τούρκοι, Ρώσοι, Ισραηλινοί

Το υπουργείο Άμυνας έβαλε το φαίνεται το χέρι του και έτσι βρέθηκαν εκτός της επόμενης φάσης του διαγωνισμού για περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας εταιρείες που θα μπορούσαν να περιπλέξουν την κατάσταση λόγω... καταγωγής

Η Ελλάδα σε αριθμούς – 20 ενδιαφέροντα πράγματα που ίσως δεν ξέρατε

Ξέρατε ότι η Αθήνα ήταν μια μικρή κωμόπολη δύο αιώνες πριν; Γνωρίζατε ότι τα ελληνικά νησιά είναι περίπου 2.000; Ότι κανένα μέρος της χώρας δεν απέχει παραπάνω από 137 χιλιόμετρα από τη θάλασσα και πως ο εμπορικός στόλος μας φτάνει το 70% όλων των πλοίων της Ευρώπης;

Αυτά και πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία για την Ελλάδα ακολουθούν και μας μαθαίνουν τα μικρά αξιοπερίεργα μυστικά της χώρας μας.

Κομισιόν για τα επεισόδια στην Πρεμετή: Η Αλβανία να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα

Λύση η οποία θα πρέπει να είναι αποδεκτή από την Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας θα πρέπει να βρεθεί για το θέμα των επεισοδίων στην Πρεμετή της Αλβανίας τονίζει ο αρμόδιος επίτροπος της Κομισιόν Στέφαν Φούλε ο οποίος επισημαίνει ότι η γειτονική μας χώρα είναι αναγκαίο να καταβάλλει περαιτέρω προσπάθεια για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.