12 Σεπτεμβρίου 2013

Τόπλες στα νερά της Κορσικής η Πενέλοπε Κρουζ ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της [εικόνα]

Στην Κορσική απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα τον Αύγουστο η Πενέλοπε Κρουζ, παρέα με την οικογένειά της, ένα μόλις μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, της κόρης της Λούνα. Απαλλαγμένη από σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις και μαγνήτισε τα βλέμματα των λουομένω.

Ποιοι, πώς και γιατί σαμποτάρουν τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρίακο Μητσοτάκη


Του Άγγελου Κεχαγιά

Τις τελευταίες εβδομάδες υφίστανται σειρά δημοσιευμάτων στον έντυπο τύπο σχετικά με το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημοσίας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ). Ο δε Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΕΔΔ κύριος Παρασκευάς Νομικός (υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού) εξαιτίας της συγκυρίας και των ελέγχων που διενεργούνται από την υπηρεσία που προΐσταται , δεν έχασε την ευκαιρία να αυτό – παρουσιάσει τον εαυτό του και έργο του ΣΕΕΔΔ σε σειρά τηλεοπτικών ολιγόλεπτων συνεντεύξεων.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέμε!! ΦΩΤΟ: Αυτός είναι o απατεώνας που έταζε δουλειές σε ανέργους στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι ζήτησε 150 ευρώ για να προσλάβει νεαρό σε τηλεοπτικό σταθμό που έχει κλείσει εδώ και μήνες!

Πολυσχιδής ήταν η «δράση» του 39χρονου Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι υποσχόταν δουλειά σε ανέργους.

ΦΩΤΟ: Όλα έτοιμα για τη σοβαρή Χρυσή Αυγή

Τι δεν το πιστεύετε; Δείτε:

EKTAKTO!! Ομάδα "Ε" προς ελληνοαμερικάνους: Αδερφια προσοχή! Η Συρία διαθέτει το υπερελαφρο αεροπλάνο "ΔΙΟΣ ΑΕΤΟΣ" με λέιζερ ηλεκτρομαγνητικού παλμού!

ΟΜΑΔΑ Ε ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ Ε ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ε ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ Κ ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Έλεος ρε γελοίοι του ΣΥΡΙΖΑ!!! Μέχρι και το Ελληνικό Σήμα στο γάλα του ενόχλησε!!

Το Ελληνικό Σήμα στο γάλα ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο, καθώς η κατάργηση της υποχρεωτικής αναγραφής προέλευσης στις συσκευασίες των γαλακτοκομικών προϊόντων εξελίχθηκε σε κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ.

Η «ασόβαρη» Χρυσή Αυγή απαντά στον Μπάμπη

Ανέλαβε ο εκπρόσωπος του κόμματος να απαντήσει:

Κάποιος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ονόματι Μπάμπης Παπαδημητρίου αναφερόμενος στο Κίνημά μας είπε τα εξής: «Αφού κε. Μηλιέ (σημ. ΧΑ: στέλεχος Σύριζα, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής) θέλετε το ΚΚΕ, πάρτε το… αλλά τότε, γιατί μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην την δεχτούμε να υποστηρίξει – όπως συνέβη χθες στην Νορβηγία – μία συντηρητική συμμαχία;». Με αφορμή αυτή τη δήλωση, άρχισαν τα παπαγαλάκια του διεφθαρμένου καθεστώτος (δεν διαχωρίζουμε τα δεξιά από τα αριστερά, κοινό αφεντικό έχουν) να διακινούν και πάλι την αθλιότητα περί…

Σε μαρίνες και ξενοδοχεία στην Ελλάδα ενδιαφέρεται να επενδύσει ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού

Οι επενδύσεις τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν την Πέμπτη ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Μόνο στην Ελλάδα: Έπιπλα για κλειστή... εφορία

Η προϊσταμένη της εφορίας Άνδρου, η οποία βρίσκεται στη φυλακή για υπεξαίρεση, αγόρασε πανάκριβα έπιπλα για την εφορία της, λίγες ημέρες πριν αυτή κλείσει λόγω συγχώνευσης.

Οι δάσκαλοι γείωσαν του καθηγητάδες: Τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα και συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

Αν και αρχικά φαινόταν πως οι δάσκαλοι θα συμπορευτούν με τους καθηγητές στις απεργιακές κινητοποιήσεις, η απόφαση της ομοσπονδίας των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας αλλάζει το σκηνικό. Παράλληλα, η ΟΛΜΕ κλιμακώνει τις αντιδράσεις, καθώς προσέφυγε στο δικαστήριο κατά της διαπιστωτικής πράξης που κατήργησε ειδικότητες των ΕΠΑΛ και οδήγησε στην κινητικότητα των καθηγητών. Την ίδια ώρα «καζάνι» που βράζει θυμίζει η ανώτατη εκπαίδευση, με το ένα μετά το άλλο τα Ιδρύματα να κατεβάζουν ρολά.

«Φως» από το κυπριακό αέριο - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία από τη γεώτρηση στο Οικόπεδο 12

Oι πρώτες φωτογραφίες της φλόγας από τη δοκιμαστική παραγωγή κυπριακού αερίου (drill stem test) από τη γεώτρηση στο Οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ δόθηκαν την Πέμπτη στη δημοσιότητα.

ΒΙΝΤΕΟ: Ότι έλειπε από το αντιμνημονιακό μπλοκ: H Βίκυ Μιχαλονακου έστειλε επιστολή στην Άνγκελα Μέρκελ!

Η γνωστή δημοσιογράφος του Ερωτοδικείου, Βίκυ Μιχαλονακου, έστειλε επιστολή στην καγκελάριο Μέρκελ, συνοδευόμενη και από την παραπάνω χαρακτηριστική φωτογραφία

 Με τίτλο "Μια Ελληνίδα μάνα που δεν ένιωσε υπήκοος της Υμετέρας Μεγαλειότητος, η Βίκυ Μιχαλονάκου γράφει:

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνική επίθεση Στάινμπρουκ στη Μέρκελ

Μόλις 10 ημέρες απομένουν για τις γερμανικές εκλογές και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνετη νίκη της Μέρκελ. Ο υποψήφιος των σοσιαλδημοκρατών ξόρκισε για μια ακόμη φορά τη λιτότητα που έχει επιβάλλει στην Ελλάδα η κυβέρνηση της Μέρκελ και ζήτησε ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης.

ΦΩΤΟ: Ο Στάινμπρουκ απαντά με κ@λοδάχτυλο!

Σε όσους τον κατηγορούν για "γκαφατζή" απαντά με μια χαρακτηριστική χειρονομία...

Περίπου δέκα ημέρες πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές ο υποψήφιος Καγκελάριος των Σοσιαλδημοκρατών Πέερ Στάινμπρουκ αποφάσισε να δώσει μια συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche που πριν ακόμα δημοσιευθεί έχει συζητηθεί πολύ.

BBC: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη δουλειά του κόσμου και αυτοί είναι οι άνθρωποι που την κάνουν [βίντεο]

Στη νήσο Ιάβα της Ινδονησίας - το πολυπληθέστερο νησί και μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του κόσμου, πρώην περιοχή ισχυρών Ινδουϊστικών βασιλείων και πυρήνας των αποικιακών Ανατολικών Ινδιών - εργάτες εξορύσσουν θείο από το εσωτερικό του ηφαιστείου Ljen.

Κουράγιο αδέρφια... σήμερα απολύθηκε άλλος ένα κλέφτης

Το εισιτήριο εξόδου από το δημόσιο σφράγισαν οριστικά και αμετάκλητα οι δικαστές του ΣτΕ για έναν εφοριακό , ο οποίος υπεξαίρεσε 223.000 ευρώ.

Ο πειθαρχικός έλεγχος άρχισε τον Ιανουάριο του 2007 και μετά από από τρία χρόνια, τον Μάρτιο του 2010, το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του επέβαλε την πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης.

Εξαλλη η ανέραστη στη Βουλή... Βιρβιδάκης, Κεφαλογιάννη και Τζάκρη την είχαν γειώσει και τα πήρε στην κράνα

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Bουλή για το νέο δικηγορικό κώδικα. Οταν ήρθε ή ώρα της ψηφοφορίας στην αίθουσα ήταν μόλις τρεις βουλευτές, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η κυρία Τζάγκρη από την πλειοψηφία και η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

ΦΩΤΟ: Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα κινδυνέψουν αν λιώσουν οι πάγοι;

Τι θα γινόταν αν έλιωναν όλοι οι πάγοι; Το National Geographic δημοσιεύει ένα απίστευτο αλλά όχι εξωπραγματικό σενάριο, παρουσιάζοντας με χάρτες μια καταστροφολογική εικόνα του πλανήτη

Αν ισχύουν οι προβλέψεις των περιβαλλοντολόγων που ασχολούνται με την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ σοβαρά...

Γερμανικές εκλογές: Προεκλογικό σποτ με λίγη... τσόντα (VIDEO)

Γιατί στη Γερμανία ούτε οι εκλογές δεν είναι βαρετές....

Με σκηνές ...σοφτ πορνό επέλεξε να προωθήσει την πολιτική του για την ...οικογένεια το κόμμα "Die Partei", που συμμετέχει στην κούρσα των γερμανικών εκλογών.

Νταξ! Μαλάκ@ς υπάρχουν και εκτός Ελλάδος! Η Τίνα Μπιρμπίλη εκτελεστική γραμματέας του ΟΗΕ για προστασία όζοντος

Την επίσημη ανακοίνωση του διορισμού της μετά από διεθνείς διαδικασίες (μερικά παπαγαλάκια ήδη παραπληροφορούν αφήνοντας να εννοηθεί ότι τη διόρισε η κυβέρνηση, κάτι που δεν ισχύει) έκανε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν.

Εκτελεστική γραμματέας του ΟΗΕ της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία του στρώματος του όζοντος και του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ αναλαμβάνει η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη.

Το εκανε κι αυτό ο Καμίνης: Απορρίφθηκε ο ισολογισμός του Δήμου Αθηναίων

Φοβερή πρωτοτυπία του Δημάρχου της Αθήνας όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η δημοτική παραάταξη του Νικήτα Κακλαμάνη: "Πρωτοφανές. Μετά από δεκάδες ολόκληρα χρόνια απερρίφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας ο ισολογισμός-απολογισμός της δημοτικής αρχής του Γ. Καμίνη για το 2012".

Κλέφτες απολύουν κλέφτες: Το ΠΑΣΟΚ απολύει χωρίς αποζημιώσεις τους εργαζόμενούς του

Ο Βρούτσης ακούει;; Ή κάνουμε τα στραβά μάτια;;

Απλήρωτοι από τον Ιανουάριο και αντιμέτωποι με την απόλυση χωρίς αποζημίωση βρίσκονται οι εργαζόμενοι στις τεχνικές γραμματείες των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι των Ν.Ε. τριών νομών της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά ενάντια στο κόμμα.

Τεράστιο το κοίτασμα φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ


Στα 1,1 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα (38,9 τρις κυβικά πόδια) εκτιμώνται τα πιθανά κοιτάσματα των έξι αδειοδοτημένων τεμαχίων της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ Χαράλαμπος Έλληνας, όπως μεταδίδει το Stockwatch.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω - Πώς ήταν το Facebook, το Τwitter και άλλες διάσημες ιστοσελίδες στο ξεκίνημά τους [εικόνες]

Οι ιστοσελίδες που σήμερα έχουν γίνει μέρος -και μάλιστα αναπόσπαστο- της καθημερινότητας μας έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο πριν αρκετά χρόνια. Η εικόνα τους τότε δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή τους. Πολλοί θα είναι αυτοί που βλέποντας τις παρακάτω εικόνες θα δυσκολευτούν και να τα αναγνωρίσουν. Ειδικά το Twitter.

ΦΩΤΟ: Αφιερωμένα στη Ρεπούση

Αν καταλαβαίνει τι σημαίνουν οι ρήσεις:

Το άθλιο σχέδιο ΟΛΜΕ - Τσίπρα

Του Αγγελου Στάγκου

Από τα μέσα του καλοκαιριού είχε γίνει φανερό ότι η φετινή σχολική χρονιά θα άρχιζε με απεργίες των καθηγητών της Μέσης Εκπαίδευσης. Το διαλαλούσε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, κ. Κοτσυφάκης, με το Σαββοπουλο-Γεωργουσοπουλικό υφολογικό και ενδυματολογικό στυλ που έχει υιοθετήσει για επικοινωνιακούς λόγους, το ενέτασσε ανοιχτά στους σχεδιασμούς του ο Αλ. Τσίπρας, ενόψει της φθινοπωρινής ολομέτωπης επίθεσης που ετοίμαζε κατά της κυβέρνησης με στόχο την πτώση της. Και τώρα που έφτασε η ώρα της... δράσης, τα διαπιστώνουμε όλα αυτά στην πράξη.

Γελάει το σύμπαν με τις δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΪ - ΦΩΤΟ

Τι έλεγε η δημοσκόπηση του Μαυρή λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012...

Γελάει ο κόσμος με τις δημοσκοπήσεις που βγάζει το κανάλι του Αλαφούζου. Το συγκρότημα του Φαλήρου,1,5 χρόνο πριν (μια ανάσα πριν τις εκλογές) είχε παρουσιάσει δημοσκόπηση που έδειχνε τη νέα Δημοκρατία...

Μπινελίκια Πάγκαλου κατά της δημοσιογράφου Ξ. Κουναλάκη, της οποίας εμμέσως ζητεί την παραίτηση!

Από το ύφος και την έκταση της επιστολής του κ. Πάγκαλου προς τη δημοσιογράφο -επιστολή την οποία ανήρτησε στην ιστοσελίδα του- φαίνεται καθαρά ότι ο πρώην υπουργός ενοχλήθηκε σφόδρα, προφανώς γιατί θεωρεί το δικαίωμα της κριτικής προς τους άλλους προσωπικό του, αποκλειστικό δικαίωμα. Όταν κατακρίνει τους πάντες με ανοίκειο τρόπο, με ευτελή επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου, είναι προφανώς κατά την άποψή του «πολιτική παρέμβαση», όταν όμως του αντιστρέφουν την κριτική τότε «μίσος», «ρατσισμός», «συκοφαντίες» και «τραμπουκισμός».

Ο Μητροπολίτης “της καρδιάς μας”, Χρυσόστομος

Δεν είμαι Μικρασιάτης. Η καταγωγή μου χάνεται κάπου στα σύνορα Πόντου και Καππαδοκίας. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι πιο κατάλληλοι από εμένα που μπορούν να αναφερθούν με περισσότερες λεπτομέρειες στον μακαριστό μητροπολίτη Σμύρνης, τη ζωή και το έργο του. Δεν μπορώ όμως σαν Έλληνας να μην αποδώσω φόρο τιμής σε έναν από τους πιο πρόσφατους εθνομάρτυρες της πατρίδας μας.

Αυτόν πρέπει να τον κλωνοποιήσουμε! Άδωνις: Ξεχάστε την τρόικα. Το Μνημόνιο τελείωσε…


Θέλουμε 3-4 ακόμα μπας και πάνε το μπουρδέλο μπροστά

«Ξεχάστε την τρόικα. Το μνημόνιο τέλειωσε» υποστηρίζει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και αποσαφηνίζει: «Μόλις τελειώσει ο χρόνος, θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και θα γίνει και η όποια διευθέτηση είναι να γίνει στο χρέος μας και θα αποκτήσει η χώρα μερική πρόσβαση στις αγορές. Ο διαχωρισμός σε μνημόνιο και αντιμνημόνιο θα είναι πια άνευ σημασίας. Αυτή η εποχή του μνημονίου τελειώνει, είμαστε στις τελευταίες μέρες αυτής της εποχής. Τώρα πρέπει να πάμε στη νέα εποχή».

Σαν τα μούτρα του την έκανε τη ΔΤ ο Καψής!! Εμφανίζονται στο γυαλί δημοσιογράφοι χωρίς να έχουν προσληφθεί!!

Όποιος είναι κολλητός του Καψή λέει ειδήσεις χωρίς πρόσληψη!!

Δεν υπάρχουν λόγια…! Αλλά δεν υπάρχουν… ούτε τα ονόματά τους! Και να σας εξηγήσω τι εννοώ. Πριν από λίγες μέρες ο Ειδικός διαχειριστής Γκίκας Μάναλης ανακοίνωσε τα ονόματα 439 εργαζόμενων που προσλαμβάνονται με δίμηνες συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση.

Θεός ο ΑΕροψεκασμένος!! Βαριόταν να πάει στη Βουλή και έστειλε υπάλληλό του!

Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ έστειλε συνεργάτη του στο... πόδι του σε συνεδρίαση της Βουλής-Η ανέραστη ζήτησε να μείνει στη Βουλή και τα κόμματα, πλην της ΝΔ, ψήφισαν να μείνει και να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση!!

Δεν έχουν προηγούμενο όσα έγιναν πριν από λίγο στη Βουλή με τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Γιοβανόπουλο να μην παρίσταται στην Επιτροπή και να στέλνει αντ' αυτού τον συνεργάτη του για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση.

Κεδίκογλου: «Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ "ή εμείς ή αυτοί" είναι νοοτροπία και μυρίζει λίγο σταλινισμό»

Ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για υποκίνηση των εκπαιδευτικών σε απεργίες επέρριψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, καλώντας πάντως τους εκπαιδευτικούς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Εντολή Γεωργιάδη για έλεγχο στο Ρίο

Σκίστους!!

Η διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης (ΕΔΕ) για το περιστατικό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου αποφασίστηκε, κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Συνέλαβαν τη Ρεβέκκα Καρούζου

Εναντίον της Ρεβέκκας Σκαφτούρου είχε εκδοθεί ένταλμα πριν 15 ημέρες. Σήμερα, και μόλις η πρώην σύζυγος του Γιάννη Καρούζου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο στη Βούλα, συνελήφθη στην Κηφισιά από άνδρες που ανήκουν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

ΒΙΝΤΕΟ-Αποχώρησε από την αίθουσα ο Άκης-Εισαγγελέας: O Σμπώκος ήταν ο βοσκός που φύλαγε τα χρήματα του Ακη

Η εισαγγελέας στη δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, Γεωργία Αδειλίνη ζήτησε την ενοχή του Ιωάννη Σμπώκου, πρώην γενικού διευθυντή εξοπλισμών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επί υπουργίας του Άκη Τσοχατζόπουλου. «Όπως ο βοσκός φυλάει τα πρόβατα, αυτός φύλαγε τα χρήματα του πρώην υπουργού» είπε η εισαγγελέας.

Έφυγαν από την Ελλάδα οι γονείς του Κάτσε

Το κλίμα στη Θεσσαλονίκη για τον Έργκους Κάτσε είναι ιδιαίτερα βαρύ και φέρεται οι γονείς του να έφυγαν από την Ελλάδα με προορισμό την Ιταλία.

Ανάγκη έχει;; "Ο ερωτευμένος Άρης γυρνάει ακόμα στα νησιά" ΦΩΤΟ

Είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που κάνει σπάνια, κοινές, δημόσιες εμφανίσεις καθώς θέλει να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Ο λόγος για τον 46χρονο βουλευτή Άρη Σπηλιωτόπουλο και την κόρη του εφοπλιστή Τάκη Λεονάρδου, Νάνσυ.

Λύσσαξαν τα κομμούνια με τον Μπάμπη: Αφού εσείς με το ΚΚΕ γιατί όχι οι άλλοι με μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή; [βίντεο]



Αφρούς έχει προκαλέσει στα κομμούνια των social media η αποστροφή του γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής Μπάμπη Παπαδημητρίου που έβαλε στο τραπέζι την πρόταση συνεργασίας μιας ευρύτερης συντηρητικής συμμαχίας με μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η γελοιογραφία που ανέβασε ο Μουρούτης στο Twitter

Μια γελοιογραφία του Ανδρέα Πετρουλάκη από τη σημερινή “Καθημερινή” ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Γιώργος Μουρούτης.

Στο 27,9% η ανεργία τον Ιούνιο

Ακόμα ψηλότερα βρέθηκε το επίσημο ποσοστό της ανεργίας τον Ιούνιο. Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ έκλεισε στο 27,9%, έναντι 24,6% τον Ιούνιο του 2012 και 27,6% το Μάιο του 2013.

Νέο επάγγελμα για γυναίκες στην Κίνα: βοηθός δωρητή σπέρματος, με 1200 ευρώ μηνιαίως

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να μειώσουν την ανεργία σκέφτηκαν οι Κινέζοι, εφαρμόζοντας μια νέα μέθοδο στα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Συγκεκριμένα όσοι επιθυμούν να γίνουν δωρητές σπέρματος θα έχουν μια μικρή βοήθεια, αφού...

Νεκρή γλώσσα ή νεκρή διδασκαλία;

Τζήμερος Θάνος

Αν σου περιγράψουν την καθημερινή ζωή ενός άγνωστου που έζησε τον 19ο αιώνα δεν θα το βρεις και πολύ ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι; Αν μάθεις όμως ότι αυτός είναι ο προπάππος σου, αλλάζει το πράγμα! Θα αρχίσεις να ψάχνεις περισσότερα. Τα ασήμαντα θα αποκτούν άλλη διάσταση. Στις φωτογραφίες θα ψάχνεις να δεις αν του μοιάζεις.

Νήσος Τέλενδος: Η δασκάλα με τους τέσσερις μαθητές

Για τους 38 μόνιμους κατοίκους της Τελένδου ο δάσκαλος είναι ο ήρωάς τους. Κάθε πρωί παίρνει το καϊκι από την Κάλυμνο για να ανοίξει το μονοθέσιο σχολείο του νησιού.

Εκτός κι αν έχει πολλή φουρτούνα κι άνεμο δυτικό. Η Τέλενδος απέχει, άλλωστε, λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από την Κάλυμνο και γι' αυτό οι μετακινήσεις είναι εύκολες.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! H Aργεντινή παρακαλάει πάλι όσους δεν αποδέχθηκαν «κούρεμα» χρέους

Με συντριπτική πλειοψηφία το Κογκρέσο της Αργεντινής ψήφισε υπέρ του ανοίγματος ενός ακόμα κεφαλαίου στην υπόθεση του «κουρέματος» του χρέους, με στόχο να απομονώσει τα κερδοσκοπικά funds που δεν αποδέχθηκαν τα διαδοχικά «κουρέματα» του 2005 και του 2010.

Λούλης: Το ΠΑΣΟΚ ως προϊόν είναι τοξικό, και έχει πεθάνει οριστικά

Ο επικοινωνιολόγος και πολιτικός αναλυτής Γιάννης Λούλης, που στο παρελθόν βρέθηκε πολύ κοντά στον Κώστα Καραμανλή, διατυπώνει με άρθρο του στο “Έθνος” την εκτίμηση ότι μονάχα μέσα από τον… αργό πολιτικό θάνατο του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να προκύψει μια νέα Κεντροαριστερά.

Εκτός Ελλάδας τα λύτρα...


Λάθος αποδείχτηκε το «σήμα συναγερμού» την περασμένη εβδομάδα σε Ασφάλεια, ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική, όταν εντοπίστηκαν στην Κοζάνη δύο χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, τα οποία προέρχονται από τα λύτρα που είχε εισπράξει ο Βασίλης Παλαιοκώστας από την απαγωγή του βιομηχάνου Γ.Μυλωνά.

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!! Στο Νοσοκομείο του Ρίο αρνήθηκαν να χειρουργήσουν ασθενή με ανεύρυσμα και πέθανε

Γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίο αρνήθηκαν να αντιμετωπίσουν επείγον περιστατικό, επειδή ήταν εκτός προγράμματος του χειρουργείου και ο ασθενής πέθανε.


Με γκάφες ξεκίνησε η ενημέρωση του κ@λου από τον στόκο

Ο στόκος Καραμέρος παρουσίασε το πρώτο δελτίο ειδήσεων του καναλιού

Χθες ήταν η πρώτη ημέρα εκπομπής του νέου καναλιού "Ε" ("ΕΨΙΛΟΝ"), το οποίο βγήκε στον αέρα πανελλαδικά, στη θέση του "902". Γιώργος Καραμέρος και Άκης Παυλόπουλος θα παρουσιάζουν εναλλάξ το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Μαστοράκης θάβει Κωστόπουλο και ΕΡΤ

Ο Νίκος Μαστοράκης μιλά για την ΕΡΤ, αλλά και την απόφαση του Μεγάλου Καναλιού να παρουσιάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν "Χριστός και Παναγία"! Μετά το καλοσκέφτηκα και είπα ότι το Mega που έχει καταντήσει κοτέτσι...

Υποψήφιοι για το Euro 2020


Την υποψηφιότητά της για το Euro 2020 υπέβαλε η ΕΠΟ, η οποία απέστειλε σχετική επιστολή στα γραφεία της UEFA μετά από το «πράσινο φως» που πήρε από την κυβέρνηση. Στην πρόσφατη συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Σαρρή, με....

Στα άκρα Μαρινάκης - Μελισσανίδης

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ΟΠΑΠ ΑΕ, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό τα καταγγείλουν τη σύμβαση με τον οργανισμό για λόγους αδιαφάνειας

- Γιατί μία ομάδα Γ' Εθνικής παίρνει...

Μπαμπινιώτης για Ρεπούση

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο καθηγητής γλωσσολογίας και πρώην υπουργός Γιώργος Μπαμπινιώτης σε σχέση με τις δηλώσεις της Μαρίας Ρεπούση περί αρχαίων Ελληνικών.

ΕΠΙΚΟ!! Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος για... ναρκωτικά που εξέδωσε ο Άρειος Πάγος! ΦΩΤΟ

Όσο περίεργο και αν ακούγεται συνέβη και αυτό και πλέον έχει αποσταλεί σε όλες τις Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας ο πίνακας με τις ενδεικτικές τιμές πώλησης ναρκωτικών όπως κοκαΐνη, ηρωίνη, χασίς κλπ.

ΟΑΕΕ: Ασφάλιση με 100 ευρώ και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με 50

Σε μία προσπάθεια να κλείσει η μαύρη τρύπα του ΟΑΕΕ που προέρχεται από τις χιλιάδες απλήρωτες εισφορές των ασφαλισμένων του Ταμείου αναμένεται να προσφέρει ασφάλιση με 90 και 100 ευρώ για σύνταξη και άλλα 50 ευρώ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

«Φάτε τους δικαστές» -Διορθωτική προκήρυξη έστειλαν οι «Πυρήνες της Φωτιάς»

Προκήρυξη με την οποία η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» φέρεται να διορθώνει παλαιότερη προκήρυξή της, με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο που εστάλη την 1η Σεπτεμβρίου στο σπίτι εφέτη ανακριτή που έχει ασχοληθεί με υποθέσεις τρομοκρατίας.

Ο εκκεντρικός μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Virgin ήρθε κρυφά στη Μύκονο για μια επένδυση μαμούθ

Πασίγνωστος, πάμπλουτος, ιδιοσυγκρασιακός, αντισυμβατικός, απρόβλεπτος, ιδιοφυής επιχειρηματικά: αυτά είναι λίγα μόνο από τα επίθετα που συνοδεύουν τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, το αφεντικό της Virgin που έφτασε στη Μύκονο με ελικόπτερο προκειμένου να συζητήσει με λιβανέζους μεγαλοεπδυτές μια μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση σε Αττική και σε Μύκονο, γράφει η Σίβυλλα.

Εναντίον της μπούργκας ψηφίζουν οι Ελβετοί στις 22 Σεπτεμβρίου

Για πρώτη φορά θα τεθεί σε δημοψήφισμα η απαγόρευση της μπούρκας στην Ελβετία. Ο κόσμος στο καντόνι Τιτζίνο θα ψηφίσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο κόσμος στο ιταλόφωνο αυτό καντόνι θα ψηφίσει σχετικά με το αν θα επιτραπεί ή όχι η χρήση της μπούρκας στους δημόσιους χώρους.

ΒΙΝΤΕΟ-Σφαλιάρες Γιακουμάτου σε Τσουκαλά του ΣΥΡΙΖΑ: Είστε χαραμοφάηδες και διεφθαρμενοι ΠΑΣΟΚοι

Επική στιγμή στο βίντεο όταν ο Τσουκαλάς λέει "Που τα είδες τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ" και του απαντάει ο Οικονομέας "ο πρώτος είσαι εσύ"....

Ανέβηκαν οι τόνοι νωρίτερα στην πρωινή τηλεοπτικη εκπομπή του MEGA μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμου Γιακουμάτου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τσουκαλά.

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα από το δήμο στους βρωμύλους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΕροψεκασμένους για παράνομες αφίσες

Πρόστιμα ετοιμάζεται να επιβάλλει ο δήμος Θεσσαλονίκης στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς προκειμένου να προβάλουν τις κεντρικές ομιλίες των αρχηγών τους, χρησιμοποίησαν κολώνες ηλεκτροφωτισμού για να αναρτήσουν το διαφημιστικό υλικό.