14 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Καλά ρε αλήτες θεσσαλονικείς, ούτε απ' το μπαλκόνι δεν θέλατε να δείτε τον Τσίπρα;;!!

Μόνο δύο ηρωικές οπαδούς είχε ο Αλέξης σε όλη τη Λ. Νίκης... κλειστά μπατζούρια σε όλα τα μπαλκόνια, σε μια επίδειξη αδιαφορίας για τον ηγέτη που θα βγάλει τη χώρα απ' την κρίση.... Ντροπή σας ρε αχάριστοι!! Δείτε τις φώτο:

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (15 Σεπτεμβρίου 2013)

Δείτε τα:

Ο Τσίπρας «ντράπηκε» να πει σε ποιο ξενοδοχείο μένει στη Θεσσαλονίκη και διέδιδε ότι μένει σε φτηνιάρικο!

Κι όμως τελικά δεν μένει στο Ολύμπιον όπως διέρρεαν για να πούνε ότι μένει σε φτηνό ξενοδοχείο!

Όπως αρχικά είχε γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη θα διέμενε στο ξενοδοχείο Ολύμπιον, ένα μικρό αλλά καλό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έμεινε σε αυτό αλλά επέλεξε να μείνει στο...

Πέραμα-Ταυτοποιήθηκαν 6 από τους δράστες

Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία έξι από τους δράστες της πρωτοφανούς επίθεσης κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα. Η αστυνομία με την παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησε έλεγχο στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Πάτησε κορυφή η Μπάγερν, «αέρας» η Άιντραχτ στη Βρέμη

Η Μπάγερν έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει με 2-0 το Ανόβερο στην «Αλιάντς Αρένα», αποτέλεσμα που φέρνει τους Βαυαρούς στην πρώτη θέση της Bundesliga ύστερα από πέντε αγωνιστικές, αλλά με την Ντόρτμουντ να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από κοντά ακολουθεί ...

Σαμαράς: Οι εκλογές δεν θα γίνουν όποτε θέλει ο Τσίπρας

Τη βεβαιότητα πως με την επίτευξη των στόχων για πρωτογενές πλεόνασμα και τις αποκρατικοποιήσεις η χώρα θα αρχίσει να αποδεσμεύεται σταδιακά από το μνημόνιο, διατυπώνει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», και σημειώνει πως αν χρειασθεί πρόσθετη χρηματοδότηση για την κάλυψη αναγκών που θα προκύψουν από τη λήξη ομολόγων, αυτό θα γίνει χωρίς νέα συμφωνία και χωρίς νέους όρους.

Δημοσκόπηση Rass: Παραμένει μπροστά η ΝΔ κι ο Σαμαράς

Νέα δημοσκόπηση της Rass δημοσιεύει αύριο ο Τύπος της Κυριακής. Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 0,8% (και με οριακές διαφορές από την έρευνα του Ιουνίου). Η Ν.Δ. συγκεντρώνει 24,6% (από 24,8%) και ο ΣΥΡΙΖΑ...

Πιτσιρικάς έπιασε την αλήθεια... πέρασε τον Αλέξη Τσίπρα για τον Τζάστιν Μπίμπερ

Από τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια...

Eνα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψες τους προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ και συγκεκριμένα στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου. Πρωταγωνιστής ο Αλέξης Τσίπρας και ένα πιτσιρίκι που τον πέρασε για τον... Τζάστιν Μπίμπερ.

Κρεμάστε τους παπάδες!

[Μια απάντηση στους μουτζαχεντίν της κατάργησης των θρησκευτικών... καθώς μουτζαχεντίν είναι αυτοί που με λύσσα συνεχώς επαναφέρουν ένα θέμα το οποίο προσβάλλει τη συντριπτική πλειοψηφία... όσοι δε, μιλάνε με γνώσεις πριν 30-40 χρόνια και έχουν από τότε να πιάσουν στα χέρια τους βιβλίο θρησκευτικών πχ. του Δημοτικού, ας κάνουν ένα κόπο να ρίξουν μια ματιά στα σημερινά για να μη λένε μαλακί@ς περί κατήχησης κ.λπ]

του Απόστολου Διαμαντή

Παρατηρώ με απορία το μένος εναντίον των θρησκευτικών. Πρόκειται για έναν άγονο και ξεπερασμένο αντικληρικαλισμό, ξένο εντελώς τόσο με την ελληνική παράδοση και τις πεποιθήσεις του λαού -ο οποίος είναι ο μόνος αρμόδιος να αποφασίζει τι θα διδάσκεται στο σχολείο, πώς θα είναι το Σύνταγμά του και σε τι Θεό θα πιστεύει- όσο και με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Όσοι ανακινούν με αυτόν τον φανατισμένο τρόπο το ζήτημα των θρησκευτικών δεν γνωρίζουν όχι μόνο το ίδιο το ζήτημα, αλλά ούτε καν την ευρωπαϊκή πολιτική ιστορία και πραγματικότητα.

Μπουτάρης γλύφει Τσίπρα: Είμαι βλάχος και δεν προσβλήθηκα (video)

Η γνωστή πλέον φράση του Τσίπρα για «βλαχοδημάρχους» συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε ο Γιάννης Μπουτάρης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ είμαι βλάχος και δεν ενοχλήθηκα. Του το ανέφερα...

Ο "Μεσαίωνας" της Συρίας: Αντικαθεστωτικοί αποκεφαλίζουν στρατιώτες - Οι φωτό της ντροπής

Κάθε μέρα η Δύση “ανακαλύπτει” ότι στη Συρία δεν είναι μόνο οι κυβερνητικές δυνάμεις που ευθύνονται για αγριότητες. Οι λεγόμενοι αντικαθεστωτικοί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Η αγριότητα με την οποία εκτελούν όποιον δεν είναι μαζί τους ευτυχώς αρχίζει να προβάλεται από τα δυτικά ΜΜΕ .

Απίστευτο: Και όμως από το 1947 δεν άλλαξε τίποτε στην Ελλάδα- Η έκθεση του Πόρτερ στον Τρούμαν

Αρχές του 1947 η Αγγλική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει στις ΗΠΑ πως αδυνατούσε πλέον να συνεχίσει την ενίσχυση της ελληνικής κυβέρνησης στον αγώνα της κατά της κομμουνιστικής... επικράτησης στην Ελλάδα.

98% μεθάνιο το Φυσικό Αέριο Κύπρου

Ν. Λυγερός

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Εταιρείας Υδρογονανθράκων της Κύπρου ανακοίνωσε επίσημα πλέον ότι στο κοίτασμα Αφροδίτη του οικοπέδου 12 της Κυπριακής ΑΟΖ βρήκαμε φυσικό αέριο με 98% μεθάνιο.

Ο πανευρωπαϊκός χάρτης του γέλιου: Ποιους λαούς κοροϊδεύουν σε κάθε χώρα της Ευρώπης [εικόνα]

Μια ενδιαφέρουσα εικόνα κάνει τον τελευταίο καιρό το γύρο του Διαδικτύου και καταγράφει με ποιους λαούς... σπάνε πλάκα οι πολίτες των χωρών της Ευρώπης.

Περί της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών

Σώτη Τριανταφύλλου

Άλλη μια άσκεπτη πρόταση, άλλη μια επίδειξη ψευτοπροοδευτισμού από τα έδρανα της αριστεράς και μάλιστα από εκείνα της λογικής και μετριοπαθούς ΔΗΜΑΡ: η κ. Ρεπούση, εγχώρια εκπρόσωπος μιας παρωχημένης σχολής ιστορικών, προτείνει την κατάργηση των αρχαίων ελληνικών στο σχολείο. Η στάση αυτή είναι από τη μία πλευρά δήθεν προκλητική (του τύπου épater le bourgeois) κι από την άλλη λαϊκιστική εφόσον γονείς, μαθητές και μέρος των καθηγητών επιζητούν την ελάφρυνση από τα μαθητικά βάρη.

Το φάντασμα του Γλωσσικού με περικεφαλαία και χλαμύδα

Του Στέφανου Κασιμάτη

Συγχωρήστε με αν καταφεύγω πάλι στη «μητέρα της μαθήσεως» (αν επαναλαμβάνομαι λιγάκι, θέλω να πω...), αλλά η επιθυμία της ακινησίας είναι η βάση του υπαρκτού Ελληνισμού. Για πολλές δεκαετίες, είχαμε το περίφημο γλωσσικό ζήτημα μεταξύ δημοτικής και καθαρεύουσας. Στην πραγματικότητα, τουλάχιστον όσον αφορά την ύστερη φάση του ζητήματος, οι δύο αυτές μορφές της γλώσσας συνυπήρχαν, σε μια κατάσταση επίσημης διγλωσσίας: γράφαμε κυρίως, αλλά και ορισμένες φορές μιλούσαμε κιόλας, τη μία ή την άλλη αναλόγως της επισημότητας της περίστασης.

Πώς να προσγειώσετε ένα Airbus – Ολη η διαδικασία μέσα από το πιλοτήριο [βίντεο]

Την ώρα που οι επιβάτες προσπαθούν να βγουν από το λήθαργο της πτήσης ή δυσανασχετούν γιατί πρέπει να κλείσουν το τραπεζάκι και να φέρουν το κάθισμα σε όρθια θέση, κάποιοι εργάζονται σκληρά. Εκείνοι που φροντίζουν ώστε το αεροσκάφος να φτάσει ομαλά ως τον προορισμό του. Πώς προσγειώνεται όμως ένα Airbus;

ΦΩΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Δείτε τη φάτσα του Αλέξη μόλις είδε τη νέκρα στην παραλία Θεσσαλονίκης

Πρόεδρε μην απογοητεύεσαι!! Δεν είστε λίγοι... απλά φαινόσασταν λίγοι γιατί η παραλιακή (Λ. Νικής) είναι πολύ φαρδιά... την άλλη φορά μίλα σε καμία πάροδο... αδιέξοδο κατά προτίμηση...

Απέτυχε παταγωδώς το επικοινωνιακό τρικ των συμβούλων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι ήθελαν να διοργανώσουν μια μεγαλειώδη συγκέντρωση γεμίζοντας τη λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη.

Από τους 11 πυλώνες φωτισμού που στήθηκαν κατά μήκος της παραλιακής οδού...

Ήταν όλοι τους εκεί!

Μετά και τη χθεσινοβραδινή μεγαλειώδη παλλαϊκή συγκέντρωση του Σύριζα στη Θεσσαλονίκη, όπου ο λαός βροντοφώναξε την ανάγκη για την ανατροπή της κυβέρνησης της λιτότητας, τα πολιτικά πράγματα της χώρας μοιάζουν να έχουν μπει οριστικά στη θέση τους.
Θα έχουμε εξελίξεις.
Οι οποίες είναι πλέον νομοτελειακά προδιαγεγραμμένες.
Είτε το θέλουν κάποια παπαγαλάκια της τρόικας είτε όχι.

ΒΙΝΤΕΟ με τον ήρωα Βιρβιδάκη να σπάει τα νεύρα της ανέραστης!!

Επικό γράψιμο στα παπάρια του... την άφηνε να ωρύεται και έλεγε απτόητος "εγκρίνεται κατά πλειοψηφία". Δείτε το βίντεο:

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για τον κεφάλα Αλέξη Τσίπρα στην αφίσα για την ομιλία στη Θεσσαλονίκη ΦΩΤΟ

Τρώγονται με τα μουστάκια τους μετά το χθεσινό φιάσκο

Τροφή για σχόλια και.. δυσαρέσκεια φαίνεται πως προσέφερε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, ενώ το έναυσμα έδωσε η αφίσα προαναγγελίας της ανοικτής συγκέντρωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

34% θεωρεί ότι η ΝΔ μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Η δημοσκόπηση της εταιρείας “Metrisi” για την εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά” περιλαμβάνει ερώτημα για το ποιό κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την οικονομική κρίση, που ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια την ελληνική κοινωνία.

Παρέμβαση του Πρωθυπουργού στην κόντρα Μελισσανίδη-Μαρινάκη

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά προκαλεί η "κόντρα" των Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Δεν υπάρχει! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει θήκη στο τηλέφωνό του το ... πουλάκι τσίου; (ΦΩΤΟ)

Έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς η θήκη του κινητού τηλεφώνου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

Τ. Μπαλτάκος: «Κανένας ξένος δεν θα αποφασίσει για την αμυντική βιομηχανία»

Ο «ξαφνικός θάνατος» δεν είναι αποδεκτός, λέει ο γραμματέας της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση προκρίνει εκκαθάριση εν λειτουργία για τα ΕΑΣ και ανάλογη λύση για την ΕΛΒΟ, δήλωσε ο γραμματέας της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκος, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm.

Η γκάφα της ρεπόρτερ του Star. Δεν ξέρει το όνομα του παρουσιαστή του δελτίου (Video)

Αλλάζουν συνεχώς το όνομα του Παναγιώτη Στάθη, καθώς νομίζουν ότι μιλάνε με τον Θοδωρή Δρακάκη!

Δεν είναι η πρώτη φόρα που ο Παναγιώτης Στάθης ...ξαναβαφτίζεται -ως Θοδωρής Δρακάκης- κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, από ρεπόρτερ που έχει στο απέναντι παράθυρο.

Η ομιλία Τσίπρα, οι κόκκινες γραμμές και το πράσινο φόντο… ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από Πλατεία Λευκού Πύργου!(video)

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο.

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Τον πρώτο χρόνο! Ο κ. Σαμαράς, λοιπόν, και η κυβέρνησή του τον έκλεισαν το χρόνο τους. Κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα, τελειώνει η κοροϊδία. Έκλεψαν μισθούς, έκλεψαν συντάξεις, έκλεψαν δουλειές, έκλεψαν δικαιώματα, έκλεψαν ακόμα και το οξυγόνο της δημοκρατίας. Και, ταυτόχρονα, έκαναν το ψέμα σύμμαχο, μέσο και όπλο τους».

Η "Ουάσιγκτον Πόστ" αποθεώνει τη Βόρεια Ελλάδα

«Η Ελλάδα σού προσφέρει κάτι βαθύτερο, την ανακάλυψη του εαυτού σου». Η ρήση του Βρετανού συγγραφέα, Λόρενς Ντάρελ, καταγράφεται σε εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της «Ουάσιγκτον Ποστ» για τη Βόρεια Ελλάδα.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Οι τουρίστες ήρθαν στην Ελλάδα, αλλά δεν πήραν αποδείξεις- Στον πάτο ο τζίρος των τουριστικών επιχειρήσεων

Φτωχά ήταν τα κέρδη που αποκόμισε η ελληνική οικονομία από την μαζική άφιξη των τουριστών το καλοκαίρι του 2013, αφού εκτός από τις ταξιδιωτικές εισπράξεις οι οποίες σημείωσαν μεγάλα κέρδη, οι υπόλοιποι τομείς που παραδοσιακά ωφελούνται από τον τουρισμό κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα, κυρίως λόγω της φοροδιαφυγής.

Μόνο στην Ελλάδα!! Διοριζόντουσαν στους Δήμους μόνο με υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτουν πτυχία και μεταπτυχιακά!!

«Παιδιά, πώς πάνε οι έλεγχοι;»

Της Τανιας Γεωργιοπουλου

«Πήγαινε γυρεύοντας» λέει χαρακτηριστικά στέλεχος του Δήμου Αθηναίων, όσον αφορά τον έναν εκ των τριών δημοτικών αστυνομικών που αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είχαν προσληφθεί χρησιμοποιώντας πλαστά δικαιολογητικά. «Περνούσε συνέχεια από το γραφείο και ρωτούσε, τι γίνεται, παιδιά, πώς πάνε οι έλεγχοι. Ε, κάποια στιγμή σκεφτήκαμε ότι κάτι τρέχει και απομονώσαμε τον φάκελό του» προσθέτει. Στον Δήμο Αθηναίων έχει στηθεί ομάδα ελέγχου πιστοποιητικών, η οποία έχει λάβει εντολή από τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη να ελέγξει τα πιστοποιητικά, σύμφωνα με τα οποία προσελήφθησαν όλοι οι υπάλληλοι.

ΦΩΤΟ ΣΟΚ!! Βούλιαξε η Θεσσαλονίκη χθες με την ομιλία Τσίπρα!!!

Τι; Δεν πιστεύετε; Ε, δείτε την απόδειξη για να το πιστεύετε:

ΟΙΚΤΡΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ !


του (αυτόπτη) Βλάση Γωγούση

Τι «συμβαίνει» , με ρωτούσε η γυναίκα μου από προχθές , ( 40 χρόνια μένουμε στη Λεωφόρο Νίκης, με ενοίκιο, καλογερικό το μέγαρο, η μισή σύνταξη εκεί πηγαίνει , όχι , τα λέω , προτού με κράξουνε σαν …πλουτοκράτη οι σχολιαστές !).

«Τι συμβαίνει ;» , ρωτούσε και ξαναρωτούσε η γυναίκα μου και γω δεν ήξερα!

Δεν μπορεί να γίνει σοβαρότερο το ξεδιάντροπο. Μια απάντηση στον κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Το σενάριο περί κυβερνητικής συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας – Χρυσής Αυγής, είναι πολιτικά απρεπές και πολιτικά αφελές, ακόμη και ως υπόθεση εργασίας. Δεν θα άξιζε καν να συζητηθεί, αν δεν ήταν – σε ένα δεύτερο, διαφορετικό επίπεδο ανάγνωσης – πολιτικά επιτήδειο.

ΦΩΤΟ: Αλλαγές στον τρόπο διαδηλώσεων μόλις γίνει εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε τις σπουδαιότερες αλλαγές μετά τον αγιασμό του Τσίπρα:

Γιατί το ΜΙΤ είναι το καλύτερο ΑΕΙ στον κόσμο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης, το περίφημο ΜΙΤ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα πανεπιστήμια του πλανήτη. Μόλις έξι χρόνια πριν το ίδιο πανεπιστήμιο, παρά τη φήμη και τη διεθνή αναγνώριση, δυσκολευόταν να μπει ακόμη και στην πρώτη δεκάδα της ίδιας λίστας, την οποία συντάσσει με βάση συγκεκριμένα κριτήρια η οργάνωση QS World University Rankings. Τι οδήγησε σε αυτή την ξαφνική άνοδο; Τι είναι αυτό που του εξασφαλίζει το προβάδισμα; Με λίγα λόγια, γιατί το ΜΙΤ είναι το καλύτερο ΑΕΙ στον κόσμο;

Γ. Καψής: Ουδέποτε έγραψα άρθρο σε έντυπο της Χρυσής Αυγής

Aρνείται ο Γιάννης Καψής άρθρο του σε έντυπο της Χρυσής Αυγής. Ο πρώην υπουργός καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή για προβοκάτσια αναφορικά με δήθεν "αποκλειστικό" άρθρο του στο "δημοσιογραφικό της όργανο"