15 Σεπτεμβρίου 2013

Λίγο γράψιμο στα παπάρια μας θέλουν και θα έρθουν τρέχοντας: Ρώσικη επιτροπή έρχεται στην Αθήνα

ΚΑΝΕΝΑΝ, μα κανέναν όμως σύμμαχο δεν έχουν μέσα στην ΕΕ οι στόκοι και το γράψιμο που φάγανε από τον Σαμαρά, τον τελευταίο καιρό, μπορεί να φέρει ως αποτέλεσμα, να αφήσουν τις μεγαλοστομίες και να κάνουν καμία επένδυση να βοηθήσουν τη μόνη χώρα μέσα στην ΕΕ που τους βλέπει φιλικά

«Ο διάλογος δεν διακόπηκε, συνεχίζεται. Αλλά θα πρέπει να προηγηθούν νέες διαβουλεύσεις»

Η Μόσχα στέλνει στην Αθήνα την πρόεδρο του ρωσικού συμβουλίου, επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη διεύρυνση των διμερών σχέσεων.

Θα μας τρελάνεις ρε Μπένυ... από υπερασπιστής, κατήγορος του Άκη;

Ο κ. Βενιζέλος από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, σήμερα είναι κατήγορος, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως «προεκλογική σκανδαλολογία» (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Η ΧΑ καταγγέλλει ότι Μέρκελ-Σαμαράς εξαφάνισαν το εθνόσημο απ' τη φανέλα της Εθνικής... Μήπως να τους κοιτάξει κανας οφθαλμίατρος....

Την πέταξε πάλι τη μαλακί@ η Χρυσή Αυγή και οι πατριώτες του κώλου τσίμπησαν αμέσως... Σε ανακοίνωσή τους κατηγορούν τους προδότες, υπαλλήλους των τοκογλύφων, υποτακτικούς της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ κ.λπ ότι εξαφάνισαν το εθνόσημο από τη φανέλα της Εθνικής (η φώτο αριστερά που δημοσιεύουν είναι διαλεγμένη για να παραπλανά ή είναι τόσο γκαβοί).

Μάλιστα ο όψιμος (γιατί μέχρι πρόσφατα ήταν αριστερός εθνικοσοσιαλιστής ) "βαρυδεξιός" Κασιδιάρης με την Πορτορικανή γκόμενα...

ΦΩΤΟ: Τελικά ο μπαγάσας ο Μπίμπερ είναι φτυστός ο Αλέξης

Δείτε γιατί την πάτησε χθες ο πιτσιρίκος και βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα, ρώτησε τη μαμά του αν αυτός είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ:

ΦΩΤΟ: Ρεζίλι των σκυλιών ο Χατζηνικολάου με την προσφορά της φυλλάδας του

Νικολάκη, εκτός από το άτακτο αγόρι Άρη Βελουχιώτη, ή "μιζέρια", ή "Σουλτάνα" υπάρχουν και άτακτα κορίτσια... ορίτζιναλ κορίτσια όμως και όχι σαν τον δικό σου Άρη... Δες πως σε κοροϊδεύουν:

Ο σοσιαλισμός των ηλιθίων

Μάνος Ματσαγγάνης

Η πρόσφατη προσπάθεια αποκατάστασης του λαϊκισμού εκ μέρους μερικών διανοούμενων της αριστεράς έχει ενδιαφέρον, και δεν στερείται κάποιας αξίας (π.χ. ως πολεμική κατά του ελιτισμού). Το δυστύχημα είναι ότι ως απόπειρα ιδεολογικής κάλυψης της αντιπολιτευτικής ρητορικής του «αντιμνημονιακού» στρατοπέδου στην Ελλάδα της κρίσης, και μάλιστα με αριστερή επιχειρηματολογία, είναι εντελώς εσφαλμένη, αν και απολύτως αναμενόμενη.

ΦΩΤΟ: Αφιερώσεις στον Τσίπρα που λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει για "χούντα" Σαμαρά...

Με ειρωνεία αλλά και τον πλέον αφοπλιστικό τρόπο σχολίασε το ΠΑΣΟΚ τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη Τύπου της 78ης ΔΕΘ την Κυριακή με την οποία ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που να έχει μιλήσει για χούντα.

Αν ο Καμμένος έχει καλύτερη λύση απ' το μνημόνιο να μας την πει... είπε ο μνημονιακός Αλέξης

Με διπλωματικό τρόπο απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στην ερώτηση τι απαντά στον Πάνο Καμμένο, που τον κατηγορεί πως έπαψε να μιλά για καταγγελία του μνημονίου.

Τι τα θες τα αγγλικά βρε νούμερο Αλέξη, αφού όταν είχα «brain rain» εσύ κρατούσες ομπρέλα!!

Ένα μικρό λαθάκι, που ρποκάλεσε απίστευτα γέλια στα social media έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελευθεροτυπία της Κυριακής. Θέλοντας να αναφερθεί στα καλά μυαλά της χώρας που φεύγουν στο εξωτερικό είπε αντί για Brain Drain, Brain Rain.

Επικός Τσίπρας με σαρδάμ για το πουκάμισο: «Σημισ.. Σισιμο.. Σισιλο... εεεε δευτερεύον ζήτημα το Burberry...»

"Σημειολογικής" ρε στόκε πές το!!! Απίστευτο γέλιο ο αμόρφωτος που δεν μπορούσε να μιλήσει σε μία από τις λίγες ερωτήσεις που δεν ήξερε από πριν:

Η κρίση διαλύει την Ελλάδα (λέμε τώρα), αλλά οι Ελληνες ξοδεύουν αβέρτα σε αλκοόλ, καφέ, τσιγάρο και φαγητό

Μπορεί η οικονομική κρίση και η παρατεταμένη ύφεση να έχει "γονατίσει" τη χώρα (λέμε και καμία μαλακία ΣΥΡΙΖΑϊικη...) και τα περισσότερα νοικοκυριά, ωστόσο, μια νέα ενδιαφέρουσα έρευνα καταγράφει πως η Ελλάδα παραμένει στις υψηλές θέσεις των χωρών που ξοδεύουν πολλά χρήματα για φαγητό, αλκοόλ, τσιγάρα και καφέ.

Ο Χαρακόπουλος για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

«Προτείνουμε την ενιαία αναγνώριση της γενοκτονίας τόσο του ποντιακού όσο και του μικρασιατικού ελληνισμού, καθώς η πολυδιάσπαση των εκδηλώσεων μνήμης σε διαφορετικές ημερομηνίες εντέλει αποδυναμώνει τη δυνατότητα διεθνοποίησης του αιτήματος αναγνώρισης της γενοκτονίας. Επιπλέον, θα πρέπει να προχωρήσουμε στη συνεργασία και τον συντονισμό μας με την Αρμενία αλλά και τις ισχυρές οργανώσεις της διασποράς των Αρμενίων και των Ασσυρίων, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε την ενιαία αναγνώριση της γενοκτονίας των χριστιανικών λαών της Ανατολής» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας σήμερα στις επίσημες εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγαδάκι μεταξύ συμμάχων στα Γιαννιτσά

Γιατί μαλώνετε ρε παιδιά; Αφού τότε ήσασταν σύμμαχοι και σφάζατε Έλληνες;; Ο Γρέγος έχει κανα τατουάζ με αγκυλωτό σταυρό... γιατί αν δεν έχει έπρεπε να στείλουν κανα Κασιδιάρη που έχει... θα είχε άλλη βαρύτητα το στεφάνιο από χέρι με αγκυλωτό σταυρό...
Καλά και για τα κομμούνια τι να πείς; Συνθήματα την ώρα του εθνικού ύμνου...

Επεισόδια μικρής έκτασης δημιουργήθηκαν χθες το πρωί στο μνημείο του ομαδικού τάφου στα Γιαννιτσά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης των 120 Γιαννιτσιωτών που εκτελέσθηκαν από τους ναζί στις 14 Σεπτέμβρη 1944.

O Κεδίκογλου για την συνέντευξη του Τσίπρα

O Κεδίκογλου για την συνέντευξη του Τσίπρα

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, δήλωσε:

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ναζί Παναγιώταρος έδιωξε από την εκδήλωση την επιτροπή θυμάτων Μελιγαλά!!! Του χάλαγε τη φιέστα... πάνω στα οστά των νεκρών

Μια ακόμη αηδιαστική συμπεριφορά από τον Ηλία Παναγιώταρο που δε σεβάστηκε τη μνήμη των νεκρών και τους συγγενείς τους που είναι κάθε χρόνο παρόντες.... Αυτή τη φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον δήμαρχο Μελιγαλά κατά την διάρκεια εκδήλωσης για τα θύματα του Μελιγαλά, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα.

Το λες και φτύσιμο: Ο αρχηγός του Die Linke απορρίπτει το αίτημα Τσίπρα για γερμανικές αποζημιώσεις

Πρόκειται για τον "σύντροφό του" που είχε φέρει πέρσι και τον γύρναγε στις πορείες, από το αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία

Το ζήτημα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων επανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα όμως με δήλωσή του ο επικεφαλής του κόμματος Die Linke (Η Αριστερά), Μπερντ Ρίξινγκερ απερριπτε αυτό το θέμα.

Σατανικό! Απατημένες σύζυγοι και απολυμένοι εργαζόμενοι οι νέοι σύμμαχοι του ΣΔΟΕ στο κυνήγι της φοροδιαφυγής

Μερικούς ανέλπιστους συμμάχους βρίσκουν τα στελέχη και τα επιτελεία του ΣΔΟΕ στον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής, καθώς απατημένες σύζυγοι και απολυμένοι εργαζόμενοι κυριευμένοι προφανώς από αίσθημα εκδίκησης σπεύδουν να δώσουν πληροφορίες.

Απίθανος Αλέφαντος: Δείτε τι λέει για τον προπονητή της εθνικής μπάσκετ

Βλέπω την Εθνική μπάσκετ σε αυτό το Ευρωπαϊκό, μιλάμε για ή του ύψους ή του βάθους, τη διαλύουν κάτι Φινλανδίες και κάτι Σλοβενίες, Τρινκιέρι γελοία κατάσταση! Επειδή έλεγε αμπελοφιλοσοφίες και γινόταν συμπαθής στους δημοσιογράφους, είχε παρουσιαστεί ως σπουδαίος προπονητής.

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Ο Ιγνατίου λέει ότι λέτε παπαριές για το Θέμα «ΑΟΖ Στρογγύλης»... Προδότης κι αυτός...

Φυσικά τα ίδια τους είπε μέχρι και ο Καμμένος στη ΔΕΘ... αλλά που να καταλάβουν οι στόκοι...

Ειδικού Συνεργάτη του Μ. Ιγνατίου

Από το πουθενά, ένα μικρό νησάκι του Αιγαίου, η Στρογγύλη που βρίσκεται δίπλα από το Καστελόριζο, τις τελευταίες ημέρες πρωταγωνιστεί στο θέμα της ΑΟΖ, γιατί το νησί αυτό ανακηρύχθηκε αρχαιολογικός χώρος από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Αμέσως άρχισαν οι αναλύσεις των «άσχετων ειδικών» στο Δίκαιο της Θάλασσας οι οποίοι μιλούσαν για προδοσία της ελληνικής κυβέρνησης διότι με αυτή την απόφαση η Στρογγύλη έπαυσε να έχει οικονομική ζωή και να θεωρείται κατοικήσιμη, άρα δεν διαθέτει ούτε ΑΟΖ ούτε υφαλοκρηπίδα.

Σπύρο γράψε κι άλλα τέτοια να γελάμε ρε!! "Πάσχετε από αντιτσιπρίτιδα γιατί δεν απαντάτε σοβαρά στον Αλέξη μου"

Απίστευτο γέλιο ο τύπος που λέει ότι είναι δημοσιογράφος και λέγεται Σπύρος Σεραφείμ... Αν εμείς πάσχουμε από "αντιτσιπρίτιδα" αυτός πρέπει να κοιταχτεί σε καναν οφθαλμίατρο μιας και δεν είδε τα Berberry, δεν είδε τις δίμηνες διακοπές, δεν είδε να του κουβαλάνε οι "μπάτσοι" τις βαλίτσες, δεν είδε πέρσι να του κρατάνε την ομπρέλα, δεν είδε τίποτα και περιμένει να απαντήσουμε με επιχειρήματα στις "πολιτικές θέσεις" του Τσίπρα!!! Που να απαντήσουμε ρε σαϊνι;;; Στο ότι μας έχει βγει ο κ@λος εδώ και 3 χρόνια για να εμφανίσουμε πρωτογενές πλεόνασμα και ο Τσίπρας...

Στην Αυριανή ...

Real ,
Είναι τόσο "υπερήφανοι" για την ... 4τομη Αγιογραφία του Άρη που πουλάνε με την εφημερίδα τους,  ώστε ΔΕΝ το αναφέρουν κάν στην πρώτη σελίδα ...

Υπάρχει όμως λογική εξήγηση γιαυτό...

Η σκατοψυχιά και η μαλακί@ από σήμερα έχουν ονοματεπώνυμο...

Μπράβο Μαρία* (Το άρθρο της εβδομάδας - μην πω και του αιώνα...)

Μπράβο Μαρία! Ως παλαιός «ανθέλλην» την καλωσορίζω στην τάξη των ανθελλήνων, που για μένα είναι οι πιο σωστοί και χρήσιμοι Έλληνες.

Δεν γνωρίζω τη Μαρία Ρεπούση.

Ωστόσο, παρακολουθώ τα όσα λέει, γράφει και τα όσα υφίσταται.

Η σημερινή φώτο αφιέρωση στην σκατ@ψυχη

Γέφυρα στον ποταμό Μάιν στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας:

Τelegraph: Τι θα συνέβαινε αν άνοιγε κάποιος την πόρτα ενός αεροπλάνου εν ώρα πτήσης;

«Τι θα συνέβαινε αν κάποιος άνοιγε την πόρτα ενός αεροσκάφους;», διερωτάται η «Τelegraph» στον τίτλο του θέματός της και παράλληλα απαντά σ' αυτή την ερώτηση-εφιάλτη, φέρνοντας ως παράδειγμα το τραγικότερο αεροπορικό δυστύχημα στην ελληνική ιστορία, αυτό του Boeing της «Helios», το 2005.

Εξέδρα στο Λευκό Πύργο χωρίς… άδεια για το ΣΥΡΙΖΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να κάνει χρήση του χώρου όπου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε την ομιλία του, δεν εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από το δήμο Θεσσαλονίκης, αγνοώντας προφανώς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. «Δεν έχει δοθεί άδεια στο ΣΥΡΙΖΑ για το στήσιμο της εξέδρας», επισημαίνει στο karfitsa.gr ο αντιδήμαρχος Χασδάι Καπόν.

Σύζυγος βουλευτή της ΝΔ πληρωνόταν από ΟΓΑ και Βουλή ταυτόχρονα... τιμωρήθηκε σκληρά όμως... με 15 μέρες αργία... λέει ο Χατζηνικολάου

[Βέβαια ας κρατάμε μια επιφύλαξη για το πληρώνοντας και από ΟΓΑ και από Βουλή, καθώς συνήθως οι υπάλληλοι στα γραφεία των βουλευτών είναι αποσπασμένοι και πληρώνονται από την παλία τους δουλειά... άσε που η είδηση είναι από τον γνωστό λασπωτήρα Χατζηνικολάου που έλεγε ότι Μειμαράκης, Βουλγαράκης πήραν μίζες 10 δις από Καρούζο και χθες ξεφτιλίστηκε αλλά η λάσπη έμεινε]

«Παρούσα» ταυτοχρόνως σε δύο ελληνικές πόλεις - Κόρινθο και Αθήνα - φαίνεται να υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα η Αθανασία-Δέσποινα Κόλλια, σύζυγος του Κωνστ/νου Κόλλια, βουλευτή Κορινθίας της ΝΔ, η οποία ήταν κοινοτική γραμματέας του Δήμου Κορινθίων και σήμερα είναι υπάλληλος στη Βουλή.

ΒΟΜΒΑ Καραμανλή: Θα ... επιστρέψω!

Η υπόσχεση βόμβα του πρώην Πρωθυπουργού!


Στην Άνδρο βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Επέλεξε το συγκεκριμένο νησί προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του, καθώς χθες έκλεισε τα 56 του χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα από φίλους και συναδέλφους του στη Βουλή στους οποίους δήλωνε ότι τους περιμένει από βδομάδα στο γραφείο του για το καθιερωμένο κέρασμα.

«Γιατί όχι τώρα Πρόεδρε; Δεν είσαι Αθήνα;» τον ρώτησε ένας πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και καλός του φίλος...

ΒΙΝΤΕΟ-Βιρβιδάκης: Απειλούν τα παιδιά μου και την οικογένειά μου

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Βιρβιδάκης.

«Απειλούν τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και με υβρίζουν. Για κάποιους αυτό είναι πολιτική τακτική. Θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πολιτικές του Κολωνακίου και της Εκάλης δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή

Τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή; Μην είναι κάτι ψευτοπαλληκαράκια που δεν ξέρουν ούτε το όπλο να κρατήσουν και εκπυρσοκροτεί;

Μην είναι κάτι φυγόμυαλοι νεαροί που ξυρίζονται γουλί και φοράνε μαύρες μπλούζες επειδή είναι της μόδας;

Ψάχνουν μέσω των social media να βρουν τι είναι αυτό το περίεργο κτίσμα στην Αττική Οδό [εικόνες]

Ενα πολύ περίεργο κτίσμα στην Αττική οδό έχουν εντοπίσει πολίτες και αφού τράβηξαν φωτογραφίες τις ανέβασαν στο διαδίκτυο.

«Αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα»... δείτε τι λέει ο κόσμος

Στη δημοσκόπηση της εταιρείας “Rass” για τον “Τύπο της Κυριακής”, οι πολίτες καλούνται μεταξύ άλλων να απαντήσουν και στο ερώτημα για το αν τα πράγματα στην Ελλάδα θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα, εφόσον στην κυβέρνηση βρισκόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί της σημερινής πλειοψηφίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.

Σε λίγο δεν θα το ψηφίζει ούτε ο Μπένυ... "Η σύζυγος του Πάγκαλου Χριστίνα Χριστοφάκη δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ"

Το αποκάλυψε ο Βενιζέλος σε σύσκεψη, για να θάψει τον Πάγκαλο

Ρουκέτες εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του Ευάγγελου Βενιζέλου εκτοξεύει συχνότατα ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος και στη Χαριλάου Τρικούπη προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να υποβαθμίσουν τις παρεμβάσεις του.

Φυλακισμένος άφησε εγκύους τέσσερις δεσμοφύλακες!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Πέντε παιδιά με τέσσερις διαφορετικές δεσμοφύλακες φέρεται πως έκανε ο Τάβον Γουάιτ, αρχηγός της συμμορίας Black Guerilla Family που είχε μετατρέψει την συγκεκριμένη φυλακή στην Βαλτιμόρη στο προσωπικό του χαρέμι.

10.000 το τετραγωνικό για τα κελιά της «17Ν»!

Νέα στοιχεία της «Κ» και ερωτήματα για τις «χρυσές φυλακές».
Του Κωνσταντινου Ζουλα

Είναι λογικό ο εκσυγχρονισμός ενός παλαιού δικαστικού μεγάρου να προϋπολογίζεται με 650.000 ευρώ, αλλά τελικά να στοιχίζει στον Ελληνα φορολογούμενο 1,2 εκατ; Μπορεί το κόστος κατασκευής ενός νέου Ειρηνοδικείου να εγκρίνεται με 300.000 ευρώ, αλλά στο τέλος να φτάνει τα 950.000 ευρώ; Και τι θα σκεφτόσασταν αν ακούγατε ότι π.χ. ο εργολάβος της τελευταίας περίπτωσης, αμέσως μόλις περαιώθηκε το έργο του, προσλήφθηκε σε επιτελική θέση στη Δημόσια Κατασκευαστική Εταιρεία που υποτίθεται τον έλεγχε λίγους μήνες νωρίτερα;

Βαγγέλα μη βιάζεσαι... έχουμε χρόνο: Νέες απολύσεις κοπανατζήδων υπαλλήλων της Βουλής ετοιμάζει ο Μεϊμαράκης

Η πρώτη απόλυση υπαλλήλου της Βουλής έγινε σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα του δημοσίου τον Ιούλιο. Η εντολή Μειμαράκη ήταν σαφής: “θέλω την απόφαση του υπηρεσιακού Συμβουλίου χθες” όπως είπε στον Γενικό Γραμματέα της Βουλής που είναι και υπεύθυνος για τα διοικητικά του Κοινοβουλίου.

Στην Καλαμάτα έφτασε ο Μεξικανός κροίσος του ασημιού με την 92μετρη θαλαμηγό του [εικόνες+βίντεο]

Στη χώρα μας κατέφτασε με την πολυτελή θαλαμηγό του «Mayan Queen IV» για διακοπές ο 32ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Μεξικανός κροίσος του ασημιού Αλμπέρτο Μπαϊλέρες, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων εκείνων που έτυχε να βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο της πόλης της Καλαμάτας.

Η “Καθημερινή” έκοψε τη συνεργασία με την Public Issue

Τέλος στην πολυετή συνεργασία του Ομίλου της “Καθημερινής” με την εταιρεία δημοσκοπήσεων “Public Issue” έβαλε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως αποκαλύπτει το “Παρόν” στη στήλη “Τυπολογίες”, ο ιδιοκτήτης του Ομίλου ΣΚΑΪ...

Το πάρτι του εκπροσώπου του ΔΝΤ στη Φιλοθέη έφερε την αστυνομία

Για διατάραξη κοινής ησυχίας κατήγγειλαν οι γείτονες τον μέχρι χθες επικεφαλής της αντιπροσωπίας του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα καθώς πήρε την απόφαση το βράδυ της προπερασμένης Παρασκευής να διασκεδάσει σαν ...Έλληνας.

Και για πες Νίκο, το βιβλίο που μοιράζεις λέει και ότι όταν ο Άρης ήταν «άτακτο» αγόρι και τον φώναζαν «Σουλτάνα»

Τρίζουν τα κόκκαλα των σφαγιασθέντων στον Μελιγαλά από τα στίφη του κίναιδου αρχιεγκληματία Άρη Βελουχιώτη, εξαιτίας της ποταπής, κατάπτυστης, εμετικής και προκλητικής ενέργειας της εφημερίδας Real News, η οποία ασελγώντας πάνω στη μνήμη των δολοφονηθέντων Ελλήνων (ανάμεσά τους γυναίκες και ανήλικα παιδιά) «προσφέρει» στους αναγνώστες της ( την οποία δυστυχώς αγοράζουν και ζώα δεξιοί) την βιογραφία - υμνολόγιο προς τον εγκληματία Άρη Βελουχιώτη, ή «μιζέρια», ή «Σουλτάνα» με τίτλο «Άρης ο αρχηγός των ατάκτων»!

Πουλάει τη βίλα του ο Ρουσόπουλος, αλλά σε "γερά πορτοφόλια"

Στο σφυρί η βίλα ΡουσόπουλουΤα χρόνια πέρασαν και ο πρώην υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος αποφάσισε να πουλήσει τη βίλα του στο Μικροχώρι Καπανδριτίου.

Η αξία του πολυτελούς ακινήτου με την πισίνα των 133 μ. υπολογίζεται...

Γελάνε και τα τσιμέντα: Η κατά Τσίπρα έξοδος από το Μνημόνιο... με πρωτογενές πλεόνασμα... ΒΙΝΤΕΟ

Αφού ο Τσίπρας αναγνώρισε ότι χρειάζεται πρωτογενές πλεόνασμα για να βγούμε από την κρίση... σε λίγο θα αναγνωρίσει και θα μας ενημερώσει για τα καλά του μνημονίου...

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Με αιχμές κατά της κυβέρνησης και των δανειστών και δέσμη προτάσεων που συγκροτούν το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του στη ΔΕΘ παρουσίασε τους βασικούς άξονες με τους οποίους φιλοδοξεί να βγάλει την Ελλάδα από το Μνημόνιο και την κρίση.

ΒΙΝΤΕΟ: Το γνωστό ανέκδοτο οπτικοποιημένο

Φαντάζομαι η ηχογραφημένη συνομιλία (κομματάκι δύσκολο ο αμερικάνος να μίλαγε ισπανικά στον ασύρματο) είναι μαιμού και αναφέρεται στο γνωστό "ανέκδοτο" που κυκλοφορεί σαν πραγματικό γεγονός:

ΦΩΤΟ: Η σημερινή αφιέρωση στη σκατ@ψυχη...

Από το Boston College αφιερωμένο στη Μαρία Ρεπούση:

Βίντεο καφριλίκια Μελλισανίδη...: Επεισόδια στον... φιλικό αγώνα Ιωνικού-ΑΕΚ

Πετάει η ομάδα Πρόεδρε... έχασε και από τον Ιωνικό... κρίμα που δεν είσαι superleague να γελάσουμε

Ποιο… φιλικό; Πριν την έναρξη του Ιωνικός-ΑΕΚ, οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν προς αυτούς των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα συμπλοκές και ανταλλαγή αντικειμένων που προκάλεσε επέμβαση της Αστυνομίας.

Θέλουν «ακομμάτιστο» δήμαρχο

Περίπου 7 στους 10 υποστηρίζουν πως στις δημοτικές εκλογές θα ψηφίσουν υποψήφιο που δεν έχει σχέση με τα κόμματα και την πολιτική.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Kapa Research για το ΒΗΜΑ της Κυριακής το 67,4% των ερωτηθέντων απαντά πως...

Υποψηφιότητα έκπληξη για τον Γιωργάκη... προκειμένου να βγει πάση θυσία για να γλιτώσει κανα ατύχημα αν μείνει χωρίς ασυλία

Ανησυχία επικρατεί στο περιβάλλον, στενό και ευρύτερο, του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου για το πολιτικό του μέλλον καθώς έστω και πρόωρα έχει ανοίξει η κουβέντα περί πρόωρων εκλογών και ουδείς γνωρίζει τι μέλει γενέσθαι.