17 Σεπτεμβρίου 2013

Πανηγυρίζει γιατί κέρδισε η ομάδα της μένοντας γυμνόστηθη [βίντεο&εικόνα]

Ηταν η πρώτη νίκη της Μπρόντμπι στο φετινό πρωτάθλημα της Δανίας. Λογικό να... τρελαθούν οι οπαδοί της ομάδας που επιβλήθηκε της Οντάνσε. Στην κερκίδα όμως, όλοι είχαν μάτια μόνο για την Τάνια Ράσμουσεν. Τη φαν που πανηγυρίζει κάθε επιτυχία της Μπρόντμπι βγάζοντας την μπλούζα της. Με μία μικρή λεπτομέρεια. Μένει γυμνόστηθη, καθώς ποτέ δεν φορά σουτιέν.

Ζοχάδες με τους δημοσιογράφους σήμερα ο Πάνος... «πλακώθηκε» και με τον Κ. Ζούλα

Δεν του φτάνει το ρεζίλι που του έκανε η Πόπη σήμερα ζωντανά στο Star του την είπε και K. Ζούλας από το Twitter για τα Ελληνικά του ...

Στην παρατήρηση για τις έννοιες της λέξης Λιντσάρισμα ο Π. Καμένος αντέδρασε με τον γνωστό τρόπο...

ΦΩΤΟ: Σύντροφοι της Ελευθεροτυπίας, κάτι ξεχάσατε στον τίτλο

Ενθυμούμενοι τους πολλούς αγώνες κατά του τρισκατάρατου καπιταλισμού, από το τον τίτλο λείπει η λέξη «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» ή στεναχωριέστε με την αποχώρηση;

Καλός κι ο Μαρινάκης... στις 30.08 που υπέγραφε με τον ΟΠΑΠ δεν ήξερε σε ποιον ανήκει;

Θετικός σε λύση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό εμφανίζεται με ανακοίνωσή του ο ΟΠΑΠ αλλά η πλάκα είναι ότι η συμφωνία υπογράφτηκε στις 30 Αυγούστου, όπου ο Μαρινάκης ήξερε ποιος έχει τον ΟΠΑΠ και 12 μέρες μετά έστειλε χαρτί να την ακυρώσει!! Ένας θεός ξέρει τι έγινε στο μεταξύ...

Ο ΟΠΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, το Διοικητικό του Συμβούλιο αποφάσισε πως επιθυμεί φιλικό διακανονισμό με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΦΩΤΟ: Μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ όλα τα τρωκτικά του ΠΑΣΟΚ

Δείτε την πετυχημένη φώτο:

Βουλευτές ΧΑ: Τουρκόσποροι οι μουσουλμάνοι βουλευτές – απάντηση Παπαδημούλη

Επίθεση στους μουσουλμάνους βουλευτές εξαπέλυσαν την Τρίτη βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την επέτειο από τη γενοκτονία των ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους τούρκους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση, λέει ο Θ.Πάγκαλος

Mία ακόμα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τον ΒΗΜΑ 99,5. «Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί τρομοκρατία σε όλο το βάθος της κοινωνίας. Είναι τρομοκρατική οργάνωση» είπε, μεταξύ άλλων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Πάχτας για τον Καμμένο

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστος Πάχτας, μιλώντας στην εκπομπή "Μίλα" της Τατιάνας Στεφανίδου, σχολιάζει την προτροπή του Πάνου Καμμένου να τον λιντσάρουν και τονίζει

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Έγλειψε και τον Μεϊμαράκη η Βαλεντίνα ακολουθώντας τις εντολές του Πούτιν

Ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, υποδέχθηκε σήμερα στο Κοινοβούλιο την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας, κυρία Valentina Matvienko, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας κατόπιν προσκλήσεώς του.

BINTEΟ: Πάνο άκου τι σου λέει ο Νικολάκης....

Χατζηνικολάου για την αποχώρηση του Καμμένου από το star και το λιντσάρισμα Πάχτα... λέει οτι είπαμε εδώ το απόγευμα "κατάφερε και έκανε συμπαθή ένα ΠΑΣΟΚικό λαμόγιο":

Εύγε Άδωνι!! Ο αποτυχημένος ΠΑΣΟΚος Λυντζέρης θα σουλουπώσει τον ΕΟΦ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχει ένας νέος άνθρωπος χωρίς πολιτικό παρελθόν να βάλετε Πρόεδρο στον ΕΟΦ;;;

Είναι ο δεύτερος αποτυχημένος βουλευτής, μετά τον πρώην υπουργό της ΝΔ, Γιαννόπουλο, που διορίζει ο Άδωνις σε καίρια θέση... άλλος ένας που ο λαός τον έκρινε αποτυχημένο και τον έστειλε σπίτι του, αλλά ο Άδωνις (ακολουθώντας τη συνταγή των ελλήνων πολιτικών)...

Αύριο στον "αέρα" το site της ΔΤ

Ανοίγει το πολυπόθητο site της δημόσιας τηλεόρασης με διεύθυνση www.hprt.gr.

Αυτή θα είναι η διεύθυνση της ιστοσελίδας της Δημόσιας Τηλεόρασης που θα "ανέβει" για πρώτη φορά στο διαδίκτυο αύριο. Τα τέσσερα γράμματα είναι τα αρχικά του τίτλου Hellenic Public Radio & Television.

Εκτός στόχων 7 φορείς του δημοσίου

Επτά φορείς του δημοσίου παρουσιάζουν αποκλίσεις από τους στόχους για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο (το β’ τρίμηνο του 2013) τις οποίες πρέπει να διορθώσουν γιατί αλλιώς κινδυνεύουν με περικοπές στην επιχορήγηση που λαμβάνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Να πληρώσουν τις ζημιές οι "γονείς" του: Σύλληψη μαθητών για βανδαλισμό σε σχολείο στη Ζάκυνθο

Για φθορές σε σχολεία κατηγορούνται επτά μαθητές, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία στη Ζάκυνθο και αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν απόφασης του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Επιβεβλημένη η πρόσθετη χρηματοδότηση από το εξωτερικό-Δεν επηρεάζονται οι θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η Βιοχάλκο την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Euronext των Βρυξελλών, πριν τη συγχώνευση με απορρόφηση από τη βελγική θυγατρική Viohalco SA.

"Στοιχειωμένο" πύργο στο Νέο Φάληρο πούλησε μέ ηλεκτρονική δημοπρασία το ΤΑΙΠΕΔ

Την πώληση ενός ακόμη ακινήτου έναντι τιμήματος 434.300 ευρώ, 40% άνω της τιμής εκκίνησης, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών e-publicrealstate.gr. Πλειοδοτήθηκε στα €434.300, τίμημα ιδιαίτερα ικανοποιητικό με δεδομένη την κατάσταση της αγοράς αλλά και τις επιπλέον επενδύσεις που απαιτούνται για την αναστήλωση του κτιρίου.

Συγχαρητήρια Αθανασίου σε τέσσερις νεαρούς κρατούμενους που πέρασαν σε ΑΕΙ

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου εξαίρει «τη σημαντικότατη», όπως τη χαρακτήρισε, προσπάθεια τεσσάρων κρατούμενων των φυλακών νέων Αυλώνα, οι οποίοι κατά τις φετινές πανελλαδικές εισαγωγικές εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Πρόστιμο για φιλιά και κεμπάπ στα τραίνα της Βιέννης

Είναι από τα κλισέ των ρομαντικών ταινιών. Μία σκηνή στην οποία το ζευγάρι φιλιέται με φόντο ένα τρένο. Κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί ποτέ όμως στη Βιέννη, εκτός αν οι ερωτευμένοι ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν πρόστιμο. Γιατί οι Αυστριακοί αποφάσισαν να απαγορεύσουν τις τρυφερότητες, τις κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο αλλά και τα τρόφιμα με έντονη μυρωδιά στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Βίντεο-Ευτυχώς είναι λίγοι: Παπάς ξορκίζει αρκουδάκι - γκρέμλιν

Το χειρότερο βέβαια είναι το κοριτσάκι στο βίντεο και τα αλλά παιδιά που ακούνε τέτοιες μαλακίες...


Τον νέο «εχθρό και καταστροφέα» του έθνους που έχει «ολόκληρο διάβολο», είναι «ολόκληρο κόλαση» και «έχει μέσα του την πορνεία» ανακάλυψε ένας ιερέας εξορκίζοντας ένα... χνουδωτό παιχνίδι.

The girl: Το βιβλίο-βιογραφία του κοριτσιού που βίασε ο Πολάνσκι αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έγιναν όλα [εικόνες]

Το πιο πολυσυζητημένο σκάνδαλο του Χόλιγουντ έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα φέρνοντας νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε η τότε 13χρονη Σαμάνθα Γκέιμερ από τον σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι.

Δίχρονος δότης έδωσε «φως» σε δυο νέους στη Θεσσαλονίκη

Μέσα απο τα μάτια ενός παιδιού 2,5 χρονών θα βλέπουν πλέον, πιο αισιόδοξα, τον κόσμο δύο νέοι άνθρωποι που έπασχαν απο σοβαρές οφθαλμολογικές παθήσεις.

Δύο εταιρείες θέλουν να ξεκινήσουν έρευνες υδρογονανθράκων στον Θερμαϊκό και τον κόλπο του Ορφανού

Αίτηση για έρευνες υδρογονανθράκων στον Θερμαϊκό κόλπο και τον κόλπο του Ορφανού υπέβαλαν στο ΥΠΕΚΑ με κοινή πρότασή τους οι εταιρείες Ratio Petroleum και Energean Oil & Gas S.A, ζητώντας την έναρξη της σχετικής διαδικασίας προκήρυξης που προβλέπεται από το Ν.4001/2011.

Ορθούλα Παπαδάκου: «Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας»

Η Ορθούλα Παπαδάκου τα τελευταία δυο χρόνια ταλαιπωρείται με την υγεία της.

Τα πρώτα συμπτώματα δεν ήταν ικανά να βοηθήσουν τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση για το πρόβλημα της υγείας της. Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της πίστευαν ότι μπορεί να είναι οτιδήποτε εκτός από σκλήρυνση κατά πλάκας που τελικά διέγνωσαν οι γιατροί έπειτα από πολλές εξετάσεις.

Σαμαράς σε Μπαρόζο: Εμείς κάνουμε το χρέος μας - Εσείς οφείλετε να μας βοηθήσετε

«H Ελλάδα ικανοποιεί τους στόχους του προγράμματος προσαρμογής και το όποιο χρηματοδοτικό κενό το 2015 και 2016 δεν θα πρέπει να καλυφθεί με πρόσθετα μέτρα λιτότητας, αλλά με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και με τη στήριξη των εταίρων της ευρωζώνης», δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Ποιος είναι ο φανατικός οπαδός της Εθνικής Ελλάδος;

Είναι το πέμπτο παιδί της οικογένειας και λατρεύει τον αθλητισμό, ιδίως το ποδόσφαιρο!

Ο λόγος για τον Αριστείδη, τον γιο της...

Η φιλοδοξία του, η τύφλα του και ο χρόνος

Του Στέφανου Κασιμάτη

«Σημειό...», είπε πρώτα ο πρόεδρος. «Σημασιό...», δοκίμασε αμέσως μετά. Είδε ότι δεν του έβγαινε κανένα από τα δύο, ίσως γιατί δεν ήξερε ακριβώς τι σημαίνει «σημειολογία» και τι «σημασιολογία»· οπότε, το έπιασε από την αρχή: «Δευτερεύουσες γεγονότα», είπε και συνέχισε. Κατάλαβε άραγε την ασυμφωνία γένους μετοχής και ουσιαστικού; Μήπως κατάλαβε, αλλά έκρινε ότι δεν είχε σημασία να διορθώσει το λάθος του; Και τι από τα δύο άραγε θα ήταν το χειρότερο: η άγνοια των κανόνων της γλώσσας ή μήπως η περιφρόνησή του γι’ αυτούς; Στο «σχολειό» από το οποίο πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας τέτοιου τύπου διακρίσεις μάλλον δεν τον απασχόλησαν ιδιαιτέρως - ίσως και ποτέ. Αυτός δεν διάβαζε. Αγωνιζόταν...

Όταν οι Τούρκοι «σφάζαν τους Έλληνες» στη Σμύρνη [Βίντεο]

Οι αναμνήσεις της Ελένης Καραντώνη από το Μπουνάρμπασι, έντεκα χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σμύρνης. Μια από τις πολλές αυθεντικές μαρτυρίες τις οποίες συγκέντρωσε το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών.

«... Άρχισε ο στρατός μας να φεύγει. Χτυπούσαν τις πόρτες μας και ζητούσαν ρούχα για να βγάλουν το χακί από πάνω τους. Πόσους δεν ντύσαμε! Οι μεγάλοι οι δικοί μας ξεκουμπίστηκαν και φύγανε κι άφησαν τον κόσμο στο έλεος του Θεού.

Η σημερινή αφιέρωση στη σκατόψ@χη

Στη Ρεπούση απ' την Βαλέτα:

Ή Σίβυλλα γελάει με την κοκέτα θείτσα που έστειλε ο Πούτιν για να μας γλύψει: Ποιος κουβαλούσε τα ροζ Chanel της στο “Hilton”;

Η Βαλεντίνα θα νόμιζε κανείς ότι αγαπάει το κόκκινο. Το όνομά της άλλωστε παραπέμπει στο χρώμα του έρωτα και του πάθους. Εκείνη όμως λατρεύει το ροζ. Η πανίσχυρη Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας, Βαλεντίνα Ματβιένκο, φαίνεται ότι διαθέτει μια τρυφερή, ρομαντική πλευρά.

Το μεγάλο πάρτι προκύπτει ως άθροισμα των μικρών ή αλλιώς: Όλοι μαζί τα φάγαμε

Του Στέφανου Κασιμάτη

Για να φτιάξεις τη μερακλίδικη την αστακομακαρονάδα, προϋποτίθεται ότι έχεις τον τρόπο για να μαγειρέψεις τον αστακό ή, καλύτερα, την «αστακουδιά», όπως ήταν το χαϊδευτικό του τερατώδους όψεως οστρακόδερμου εφόσον προοριζόταν για γαστριμαργική χρήση, κατά τη χρυσή εποχή των καραμπουζουκλήδων, τότε που το ΠΑΣΟΚ (πράσινο ή γαλάζιο, μικρή η διαφορά...) ήταν στην κυβέρνηση και «ο λαός στην εξουσία». Αναρίθμητοι ήσαν οι τρόποι αυτοί:

Οι 6 Έλληνες που είναι στη λίστα του Forbes


Ενισχυμένη ήταν φέτος η ελληνική παρουσία στη λίστα του περιοδικού «Forbes» με τους πλουσιότερους επιχειρηματίες των ΗΠΑ που δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ των 400 επιχειρηματιών βρέθηκαν έξι Έλληνες των οποίων οι περιουσίες αγγίζουν από τα 1.3 δις μέχρι τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι έξι αυτοδημιούργητοι υπερεκατομμυριούχοι είναι οι εξής:

Βίντεο: Πέταξαν αυγό στον Πέερ Στάινμπρουκ

Στο Emden ήταν ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών, Πέερ Στάινμπρουκ για προεκλογική συγκέντρωση λίγες μέρες πριν τις εκλογές στην Γερμανία ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Γκρίνια από βουλευτές για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας

Οι ενστάσεις επικεντρώνονται στις ρυθμίσεις που επιβάλουν αυξημένους φορολογικούς συντελεστές στα αγροτεμάχια και εκφράζονται από βουλευτές της επαρχίας, τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ

Δυσφορία και εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις των συμπολιτευόμενων βουλευτών για τις διατάξεις στο προωθούμενο νομοσχέδιο για το νέο Φόρο Ακίνητης Περιουσίας.

Προφυλακίστηκε η πρώην σύζυγος του Γιάννη Καρούζου

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή, αρμόδιου για θέματα διαφθοράς, η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου, η οποία κατηγορείται σε υπόθεση φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης παράνομων εσόδων μεγάλων χρηματικών ποσών.

Αλαβάνος ξεβρακώνει Τσίπρα: Δεν καταργείται το Μνημόνιο χωρίς σύγκρουση με την Ευρωζώνη

Ο Αλέκος Αλαβάνος άσκησε κριτική στις θέσεις που εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την απαλλαγή της χώρας από το Μνημόνιο.

Ψεμματα λεει;;; Χανς-Βέρνερ Ζιν: «Ελλάδα όπως… Μογγολία»

Την Ελλάδα με την Μογγολία συγκρίνει ο Γερμανός οικονομολόγος και πρόεδρος του ινστιτούτου IfO του Μονάχου Χανς-Βέρνερ Ζιν.

Σε άρθρο του στην οικονομική επιθεώρηση Wirtschaftswoche, ο Γερμανός οικονομολόγος και θιασώτης της εξόδου της Αθήνας από την ευρωζώνη, διαπιστώνει πολλά κοινά μεταξύ των δύο χωρών.

Σαλτάρανε λόγω διάλυσης: Ο διευθυντής του Καμμένου απειλεί με θάνατο (!!) και τον Μουρούτη

Κατανοητός ο πανικός τους καθώς βλέπεουν ότι κάτι πάει να αλλάξει και δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης...


Απειλές για την ζωή του και συγκεκριμένα ότι θα «δει τα ραδίκια ανάποδα» δέχεται ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης.

Βουδιστής, εκρηκτικός και... παρασημοφορημένος! - «Ήρωας» της 11ης Σεπτεμβρίου ο μακελάρης της Ουάσινγκτον

Νέες πληροφορίες για τον άνθρωπο που ευθύνεται για το μακελειό και τη δολοφονία 12 ανθρώπων σε κτίριο του Πολεμικού Ναυτικού στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ - Ο αφροαμερικανός έπασχε από σύνδρομο μετατραυματικού στρες

Το κατάφερε κι αυτό ο Πανάρας!! Να βγάλει τον Πάχτα από πάνω: «Θα του κάνω μήνυση»

Προσφυγή στη δικαιοσύνη σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου που παρότρυνε κατοίκους της Χαλκιδικής να τον «λιντσάρουν», προανήγγειλε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας.

«Η Εισαγγελία έκανε τον καθήκον της. Από την πλευρά μας...

Τα κλασικά ρεμπελόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ: Με κιθάρες και νταούλια έκαναν κατάληψη των γραφείων της β'βάθμιας....

Τον γνωστό ρέμπελο τρόπο βρήκαν οι καθηγητές (τρομάρα τους... δείτε φάτσες στις φώτο!) να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους, αφού αμέσως μετά την εισβολή τους στον χώρο της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανατολικής Θεσσαλονίκης, πήραν τις κιθάρες και άρχισαν να τραγουδούν για να τονώσουν τον παλμό της κατάληψης. Δείτε το βίντεο:

Μέχρι και τον Αβραμόπουλο γλύφει η θείτσα του Πούτιν μετά το γράψιμο: "Είστε φίλος των Ρώσων"

Πανικός τους έχει πιάσει με το γράψιμο που έφαγαν τους τελευταίους μήνες και έχουν πέσει στο γλύψιμο ενώ μέχρι πριν λίγες εβδομάδες μας έκαναν τους δύσκολους... έτσι πρέπει μαλάκ@ς Ρώσοι γιατί, μέσα στην ΕΕ, δεν θα βρείτε λαό και χώρα πιο φιλικά διακείμενη απέναντί σας

«Είστε φίλος της Ρωσίας», του είπε η κ. Ματβιένκο, «υπολογίζουμε στη δική σας στήριξη για τη συνεργασία των δύο χωρών στον στρατιωτικό και τεχνολογικό τομέα».

Με ποιους έφαγε εχθές το βράδυ ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν;

Ελληνογαλλική συντροφιά υψηλού επιπέδου και πολλών συμβολισμών συνέλαβε κατάσκοπός μου χθες το βράδυ στη Μεγάλη Βρετανία. Το αναφέρω επειδή στο ίδιο τραπέζι δειπνούσαν ο...

Λαλιώτης: «Ασχολούμαι μόνο με τον κήπο μου»... έτσι τον λένε τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο πρώην υπουργός κλήθηκε να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις και αποκάλυψε πως περνάει την ώρα του...

Απογοητευμένος από τις εξελίξεις στη χώρα εμφανίζεται ο Κώστας Λαλιώτης, όπως προκύπτει από όσα είπε στους Πατρινούς γνωστούς του, με τους οποίους συναντήθηκε χθες το απόγευμα (16-09-2013) στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ρίου, στην κηδεία του Σταύρου Μαλλιώρη.

Ο Σαμαράς θα βγάλει το φίδι από την τρύπα: Πιέσεις στην τρόικα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Στα ύψη αναμένεται να βρεθεί και φέτος η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης φέτος, στην έναρξη της περιόδου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου.

Οι εκτιμήσεις του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ) κάνουν λόγο για τιμή 1,3 ευρώ το λίτρο, ελάχιστα πιο κάτω δηλαδή από την περυσινή τιμή διάθεση που ξεκίνησε από τα 1,35 ευρώ το λίτρο.

Δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για τα στελέχη του ΤΧΣ

Στην παραδοχή ότι οι αμοιβές των golden boys και των Συμβούλων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως προχώρησε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών με έγγραφο που διαβίβασε στην Βουλή προς απάντηση σχετικού ερωτήματος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Διαγραφή δημοσίου χρέους 2 εκατ. ευρώ - Το ΥΠΟΙΚ αποδέχθηκε τη δωρεά ελληνικών ομολόγων από τον οργανισμό «Greece Debt Free»

Τη δωρεά των ελληνικών ομολόγων που απέκτησε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Greece Debt Free” αποδέχθηκε το υπουργείο Οικονομικών και προχωρά στην ακύρωσή τους, διαγράφοντάς τα, επί της ουσίας, από το σύνολο του δημοσίου χρέους.

Ο Καμμένος συνέχισε το χόμπι του: Αποχώρησε βρίζοντας και από το STAR μόλις η Τσαπανίδου τον στρίμωξε (ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλεσε την Τσαπανίδου ψεύτρα και γελοία... επειδή έκανε το λάθος να του θυμίσει τι είπε

Καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Κεντρικό θέμα της συζήτησης φυσικά ήταν η δήλωση του περί λιντσαρίσματος του δημάρχου Αριστοτέλους Χρήστου Πάχτα.

Ποιος τη γ@μει τη Βιοχάλκο...

Το νού σας μην πάθει κάτι η ΛΑΡΚΟ...
Τι και αν είναι κρατικοδίαιτη ;;;
Τι και αν τα όποια ελλείμματα της θα τα πληρώσει ο δύσμοιρος Έλληνας φορολογούμενος;;;
Για το ΚΚΕ (και τα λοιπά κρατικο-κεντρικά κόμματα) σημαντικά είναι μόνο τα κρατικά βασίλεια των συνδικαλιστών...
 Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Τις Μυκήνες συστήνει στους αναγνώστες του το CNN

Πόσο γνωστές είναι οι «πολύχρυσες» Μυκήνες εκτός Ελλάδας; Όσοι έχουν ασχοληθεί με τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς σίγουρα τις γνωρίζουν. Κι αν αρκετοί δεν έτυχαν να ακούσουν ποτέ για έναν από τους λαμπρότερους προϊστορικούς πολιτισμούς, ο αριθμός τους μάλλον θα λιγοστέψει μετά το πρόσφατο άρθρο στην ιστοσελίδα του CNN.

Σούργελο ο Κάμερον... παίκτης του ράγκμπι του έκανε "κερατάκια" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παίκτης του Ράγκμπι Μάνου Τουιλάγκι είναι περιβόητος για το «πικάντικο» χιούμορ του. Οι συμπαίκτες του της βρετανικής ομάδας Lions, το γνωρίζουν καλά. Σημαντική ωστόσο λεπτομέρεια που πιθανότατα να αγνοεί ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ο οποίος υποδέχτηκε χθες τους αθλητές στην Ντάουνινγκ Στριτ, σε μια γιορτή για τον καλοκαιρινό τους θρίαμβο στην Αυστραλία. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης φωτογραφίας στον προαύλιο χώρο της πρωθυπουργικής κατοικίας, Τουιλάγκι βρήκε ευκαιρία για μια ακόμη φάρσα.

Παράρτημα του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης σχεδιάζουν στο Αμπου Ντάμπι

«Franchising» για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης στη νέα γη της επαγγελίας, το Αμπου Ντάμπι σχεδιάζεται, όπως προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον τον Υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Dr. Sultan Al Jaber.

Κωλοτούμπα Πανάρα: Μιλούσα για… πολιτικό λιντσάρισμα

Το ξανασκέφτηκε ο Πανάρας και ρίχνωντας μια ματιά στο δικαστικό πρόγραμμά του, είδε ότι είναι ρεζερβέ μέχρι το 2016 από τις υπόλοιπες μηνύσεις και αγωγές που έχει φάει, οπότε το γύρισε το παραμύθι...

«Παραιτούμαι κάθε ασυλίας. Να έρθει να με συλλάβει ο κ. Εισαγγελέας, αλλά παράλληλα να ελέγξει το θέμα του νερού, που πίνουν τα παιδιά με το αρσενικό»

Πάγκαλος: Εγώ δεν έχω Burberry. Πως έχει ο αγράμματος ο Τσίπρας;

Δεν χαρίστηκε στον Α. Τσίπρα και τα επιπέδου αμόρφωτου καταληψία Ελληνικά του

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στο Βήμα FM, ξεκίνησε ασκώντας έντονη κριτική στην επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το Burberry πουκάμισο. «Εγώ πάντως Burberry δεν έχω» τόνισε με νόημα για χαρακτηρίσει στη συνέχεια τον κ. Τσίπρα «αγράμματο».

BINTEO-O Χατζηδάκης αρλουμπολογεί για την ΒΙΟΧΑΛΚΟ

Ουσιαστικά το κράτος δεν χάνει τίποτα σε φόρους... αλλά χάνει σε πρεστίζ όταν θέλει να πείσει ξένους να έρθουν και του φεύγουν οι Έλληνες

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης υπογράμμισε πως «η παραγωγική βάση της εταιρείας θα μείνει στην Ελλάδα» αναφερόμενος στην ΒΙΟΧΑΛΚΟ.

Κοιμήθηκε με την Lady Gaga και η οικιακή βοηθός της της ζητά 286.000 ευρώ

Η Lady Gaga κοιμήθηκε με την άλλοτε βοηθό της, Jennifer O' Neill, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον της τραγουδίστριας και της ζητά 286.000 ευρώ ως αποζημίωση!

Ο νέος φόρος ακινήτων με παραδείγματα: Λιγότερα θα πληρώσουν οι μη έχοντες και περισσότερα οι έχοντες

Ανακατατάξεις φέρνει το νέο σχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. Θα γλιτώσουν φόρο όσοι έχουν διαμερίσματα, αλλά και εκείνοι που έχουν πανάκριβες μονοκατοικίες σε μεγάλα οικόπεδα και μεγάλη ακίνητη περιουσία. Αντίθετα, οι "μεσαίες" μονοκατοικίες σε μικρά οικόπεδα, αλλά και τα οικόπεδα εντός και εκτός σχεδίου θα επιβαρύνονται με φόρο χωρίς αφορολόγητο.

Kαθημερινή: Η διαφορά του Τσίπρα από τον Γεώργιο Β' τον Απαιχτο ... τον ΓΑΠ μωρέ

Ενα αιχμηρό άρθρο, που εστιάζει στη φιλοδοξία και στην γλωσσική παιδεία του Αλέξη Τσίπρα υπογράφει σήμερα ο Στέφανος Κασιμάτης στη δεύτερη σελίδα της Καθημερινής υπό τον τίτλο «Η φιλοδοξία του, η τύφλα του και ο χρόνος».

Πρώτο το δελτίο του ΣΥΡΙΖΑ! Έπιασε η ευχή του Παναγιωτόπουλου!

Άφησε πίσω του το δελτίο ειδήσεων του MEGA... περισσότερο λόγω περιέργειας για το πόσο ΣΥΡΙΖΑ θα το παίξει ο Νικολάκης

Το κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης το νέο δελτίο ειδήσεων του STAR, τουλάχιστον στην πρεμιέρα του όπως μαρτυρούν οι τηλεθεάσεις που δόθηκαν το πρωί στη δημοσιότητα.

Αυτός είναι ο ψυχοπαθής που έσφαξε και τεμάχισε τη γιαγιά του (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι συγγενείς της 84χρονης γυναίκας από τα Πατήσια μετά την αποκάλυψη πως ο 28χρονος εγγονός της Φ.Λ. είναι αυτό ο ο οποίος την δολοφόνησε αγρίως και στην συνέχεια την τεμάχισε.

Το διπλό πλεόνασμα "όπλο" στην διαπραγμάτευση με την Τρόικα

Της Δήμητρας Καδδά

Με «όπλο» στοιχεία τα οποία δείχνουν διπλό πλεόνασμα, δημοσιονομικό και εμπορικό αλλά και ταχύτερη ανάκαμψη η ελληνική κυβέρνηση διαμορφώνει την διαπραγματευτική της τακτική για να αναβληθεί η λήψη των όποιων νέων μέτρων για το 2014. Τα στοιχεία σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκαν στο άτυπο Eurogroup της προηγούμενης εβδομάδος από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά εκτενώς χθες τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ενόψει των κρίσιμων επαφών που θα έχει σήμερα στις Βρυξέλλες.

Υπεύθυνο «απορρόφησης ΠΑΣΟΚ» έβαλε ο Αλέξης τον κολλητό του Άκη... α, έφτιαξε και μια επιτροπή «εύλογου χρόνου» (!!)

Δύο επιτροπές με ενδιαφέρον συγκρότησε η Κουμουνδούρου την τελευταία εβδομάδα, δίνοντας έμφαση στην αμφίπλευρη διεύρυνση, αλλά και την ενοποίηση του κόμματος, όπως αποφασίστηκε στο Συνέδριο.

«Όρθιο» το Costa Concordia (ΦΩΤΟ)


Η προσπάθεια περιστροφής και ανόρθωσης του βυθισμένου κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, μια τιτάνια, πανάκριβη και χωρίς έως σήμερα προηγούμενο, τεχνική επιχείρηση, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη στις 0200 GMT στο νησί Τζίλιο της Τοσκάνης, ανακοίνωσαν οι ιταλικές αρχές.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!! Η άδεια περιόδου των ...ανδρών στο δημόσιο!

Toυ Δημήτρη Βενιέρη

Πριν απο λίγα χρονια και αφού πολλές φορές είχα ακούσει τον όρο "εχει παρει ΣΣΕ", ρώτησα συνάδελφο τι ακριβώς σημαίνει.

Η απάντηση του ήταν πως είναι μια άδεια 12 ημερών το χρόνο, πλέον των βασικών ημερών άδειας, που χορηγείται σε εργαζόμενους, ακόμη και αν ζητηθει τη τελευταία στιγμή, πχ το πρωί στις 8.00, απο το τηλεφωνο. Ως ...ανήσυχο πνεύμα, έψαξα να βρω τις ρίζες αυτής της άδειας.

Κουφάλα Μέρκελ, ροκανίζεις τα κεκτημένα του λαού: 5ετής κάθειρξη σε 50χρονη που εισέπραττε τη σύνταξη του νεκρού πατέρα της

Κάθειρξη πέντε ετών επέβαλε την Δευτέρα (16/09) το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε μια 50χρονη, η οποία για δέκα χρόνια εισέπραττε από το ΙΚΑ τη σύνταξη του νεκρού πατέρα της.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η κατηγορούμενη από το 2001 έως το 2011 εισέπραξε το ποσό των...

Πέθανε η κόρη του δημοσιογράφου, Γρίμπιλα, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν χρόνια

Όλοι θυμόμαστε τον Κώστα Γρίμπιλα, που την ώρα που βρίσκονταν στο κοντρόλ, ένιωσε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διεγνώσθη διατατική μυοκαρδιοπάθεια.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν είναι κι άσχημη τιμωρία: Γυναίκα πλακώνει στις φάπες τον παρολίγο βιαστή της

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από την Ινδία, όπου μια γυναίκα χτυπάει με όλο της το μένος τον παρ ολίγον βιαστή της.

Xρήστος Πάχτας: Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Πάνος Καμμένος

Την παραδειγματική τιμωρία από το Δικαστήριο ζητά ο δήμαρχος Χαλκιδικής Χρήστος Πάχτας για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη ΔΕΘ είχε προτρέψει τους πολίτες να τον λιντσάρουν.

Εγκώμια Σαμαρά για τους διακεκριμένους Έλληνες του εξωτερικού

Στην βράβευση Ελλήνων της διασποράς, που διακρίθηκαν στον τομέα τους, από το International Foundation for Greece παραβρέθηκε χθες βράδυ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι «η Ελλάδα δεν ξεχνάει τα άξια τέκνα της Διασποράς. Και ενισχύει τους δεσμούς μας με το πιο δυναμικό κομμάτι του Ελληνισμού.

Περιζήτητη και...hot η "κόρη" του Ιβάν Σαββίδη (ΦΩΤΟ)

Πάντα κομψή και πρόσχαρη, εμφανίστηκε ξαφνικά στα in στέκια της συμπρωτεύουσας, προσελκύοντας το ενδιαφέρον τόσο χάρη στην μυστηριώδη γοητεία της, όσο και στο οικογενειακό της backround, το οποίο της άνοιξε νέους επαγγελματικούς και κοινωνικούς ορίζοντες.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του μακελειού σε κτίριο του αμερικανικού ναυτικού - Στους 13 ανέρχονται οι νεκροί

Ταυτοποιήθηκε ο ένοπλος που κατά τις αμερικανικές αρχές ευθύνεται για το μακελειό σε κτήριο του Πολεμικού Ναυτικού στην Ουάσινγκτον. Όπως έγινε γνωστό από το FBI, το όνομά του είναι Άαρον Αλέξις και είχε υπηρετήσει στο αμερικανικό Ναυτικό.Ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

To Costa Concordia άρχισε να σηκώνεται – Εντυπωσιακό βίντεο από την εξέλιξη της επιχείρηση για το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο

Το γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο, που παρέσυρε στο θάνατο 30 ανθρώπους στις 3 Ιανουαρίου του 2012 άρχισε να ξεκολλάει από το νησί Τζίλιο της Τοσκάνης, στο οποίο είχε προσαράξει. Η κλίση του Costa Concordia έχει μεταβληθεί κατά 13 μοίρες. Και όλος ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την τεράστια επιχείρηση για την ανόρθωση και τη ρυμούλκησή του, η πρώτη αυτού του μεγέθους.