19 Σεπτεμβρίου 2013

Βρε καλώς τη Ντόρα με το φίλο της το ...Βύρωνα!

Δηλαδή τώρα μήπως τα μπέρδεψες λίγο βρε Ντόρα μου; Ποιος λοξοκοιτάει από τη ΝΔ προς τα Χρυσαύγουλα; Μόνο ο δικός σου ο φιλαράκος ο Βύρωνας είπε κάτι και το ....

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαφήμιση που ξεπερνάει το..."Prety bra"! AYTO είναι το τέλειο σουτιέν!

Νομίζετε ότι στην Ελλάδα έχουμε...την αποκλειστικότητα στις εκνευριστικές διαφημίσεις με το "pretty bra" και την έξυπνη σίτα ; Και όμως...όχι! Στην Κίνα υπάρχει κάτι χειρότερο, που προσπαθεί να πείσει τις γυναίκες, οι οποίες δεν φημίζονται για τα σωματικά τους προσόντα, ότι μπορούν να μεγαλώσουν κατά δύο νούμερα...!

ΦΩΤΟ-Δε μασάει ο Τζήμερος: Αν η ΧΑ είναι το αυγό του φιδιού, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι

Αυτόν πρέπει να τον πάρουμε στη ΝΔ

Ο Θάνος Τζήμερος δεν δίστασε να μοιράσει την παρακάτω ανάρτηση κάποιου άλλου στο Facebook... στα παπάρια του κι αν τον πουν φασίστα... έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε και να μην ενδίδουμε στην αριστερή τρομοκρατία. Δείτε τι κοινοποίησε:

Επιβεβαίωση θεωρίας 2 άκρων: ΚΚΕς ήταν μέχρι πριν 2 χρόνια ο κάφρος και πήρε μεταγραφή στη ΧΑ

Όπως μεταδόθηκε στις ειδήσεις, φίλοι του δράστη δήλωσαν πως μέχρι πριν 2 χρόνια άνηκε στην αριστερά... για να επιβεβαιωθεί έτσι η θεωρία των δύο άκρων που αλληλοτοφοδοτούνται...


Πρώιμο στάδιο παράνοιας: Η Ζωή καταγγέλλει ότι της μειώνουν τον... ήχο του μικροφώνου στη Βουλή

Παντού εχθροί και φαντάσματα

Παντού εχθρούς και φαντάσματα βλέπει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το τελευταίο κρούσμα υπήρξε στη σημερινή συνεδρίαση της Boυλής.

Μετά από καταγγελία του δελτίου του ΣΥΡΙΖΑ διετάχθη έρευνα της ΕΛΑΣ

Όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΤΑΡ άτομα με πολιτικά πετροβολούν "συγκεντρωμένους" ... φυσικά στο βίντεο, δεν είδε, γιατί είναι λίγο τυφλός, ότι...

Αυτά είναι τα βεβαιωμένα περιστατικά βίας ΧΑυγιτών που έστειλε ο Δένδιας στον εισαγγελέα

Δείτε τα:

Ντάξ' κάτι πρέπει να πει κι αυτός... Μιχαλολιάκος: Μάγισσες κυνηγούν την Χρυσή Αυγή. Αυτοί και όχι εμείς είναι παράνομοι

Ντάξ' κάτι πρέπει να πει κι αυτός μετά τις απανωτές φάπες από φωτογραφίες που δείχνουν ότι ο κάφρος ήταν γνωστός τους και τον είχαν για να δέρνει...

Για «κυνήγι μαγισσών» και «δίωξη του φρονήματος των Ελλήνων» έκανε λόγο πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σε μήνυμα του με αφορμή την άνανδρη και στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Άστεγος επέστρεψε 42.000$ και πήρε 100.000$!

Χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να τον ανταμείψουν

Ένας Αμερικανός άστεγος που βρήκε και παρέδωσε στις αρχές ένα σακίδιο με 42.000 δολάρια ανταμείφθηκε για την καλή του πράξη με ένα ποσό που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά του: στον έρανο που οργανώθηκε για αυτόν μέσω του Ίντερνετ είχαν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 100.000 δολάρια, ποσό υπερδιπλάσιο από εκείνο που επέστρεψε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στο νόμιμο κάτοχό του.

Όπως και οι γιατροί, οι δικαστές αλληλοαθωώνονται: Στο αρχείο υπόθεση κακοποίησης 7χρονου από γονείς-δικαστές

Στο αρχείο τέθηκε ο πειθαρχικός έλεγχος δύο δικαστικών λειτουργών που κατηγορούνται για την κακοποίηση του 7χρονου παιδιού τους, όπως απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε ερώτηση της Μαρίας Γιαννακάκη της ΔΗΜΑΡ.

Στην κοσμάρα του ο Πούτιν: Δικάζουν τον Μπερλουσκόνι γιατί δεν είναι ομοφυλόφιλος

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θα είχε μπλεξίματα με την δικαιοσύνη εάν ήταν ομοφυλόφιλος αντί να έχει πολλές γυναίκες συντρόφους, υποστήριξε σήμερα ο στενός φίλος του, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο Φόρουμ του Βαλντάι.

Εννέα χρόνια επιπλέον φυλάκισης στον Ριζάι για υπόθεση ναρκωτικών


Σε εννέα έτη κάθειρξη καταδικάστηκε ο Αλκέτ Ριζάι από το Εφετείο Κακουργημάτων της Λαμίας, για την υπόθεση εισαγωγής 213 γραμμαρίων ηρωίνης στις φυλακές Μαλανδρίνου το 2012, με τη συνδρομή σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Έχει δίκιο ο Χρύσανθος, Γραμματείς και Φαρισαίοι…

του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η ανομία είναι εχθρός του λαού. Οι ταραχές, τα έκτροπα, έχουν σχεδόν πάντα σαν θύματα τους απλούς ανθρώπους, την ζωή, την τιμή, την περιουσία τους. Όποιοι σπέρνουν την ρητορική του μίσους, όπου κι αν ανήκουν, δεν σκέφτονται, ότι αρκούν κάποιοι να τους πάρουν στα σοβαρά, να πιστέψουν τα επαναστατικά φούμαρα, για να χυθεί αίμα. Ο Πάνος Καμμένος προέτρεψε προχθές να λυντσάρουν τον Πάχτα. Τάχα μου «πολιτικά», είπε ο λαγός στο λιοντάρι.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο ξεβράκωμα ΧΑ: Και στο Μελιγαλά ο κάφρος

Πόσο γελείος ακούγεσαι τώρα ρε Κασιδιάρη όταν έλεγες "δεν έχει καμία σχέση με τη ΧΑ"...

Στον "λόχο" της Χρυσής Αυγής που αμαύρωσε την επέτειο στον Μελιγαλά την Κυριακή που μας πέρασε, συμμετείχε ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς που κατηγορείται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τα φτυσε από το κατοστάρι που έριξε ο Καμμένος... τον επισκέφθηκε ιατροδικαστής

Τι διαπίστωσε και γιατί παραμένει κλινήρης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Τον Π. Καμμένο επισκέφτηκε το μεσημέρι στην οικία του όπου παραμένει κλινήρης , ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης κατόπιν σχετικής εντολής από την Κρατική Ασφάλεια.

Ελεύθερη αφέθηκε η σύζυγος του δράστη

Τι αποκάλυψε στην απολογία της

Ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη Χρυσή Αυγή φέρεται να υποστήριξε στην ανακρίτρια η σύζυγος του δράστη της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φυσσα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο Κερατσίνι.

Ποινική δίωξη για τις παρατυπίες στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας

Απίστευτες περιπτώσεις αποκάλυψε η έκθεση του Ρακιντζή: Οδηγός πληρωνόταν 3 χρόνια χωρίς να εμφανιστεί

Σωρεία οικονομικών παρατυπιών διαπιστώθηκαν στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, με τον Εισαγγελέα να ασκεί ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου την περίοδο 2006-2011. Στην έκθεση ελέγχου ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, κάνει λόγο για «προκλητικό πάρτι» στο ΤΕΟ, ενώ εντοπίστηκε μέχρι και περίπτωση οδηγού που πληρωνόταν επί τρία χρόνια, χωρίς να έχει εκτελέσει ούτε ένα δρομολόγιο.

Πάτε καλά ρε;; Ο Δένδιας έστειλε στον εισαγγελέα φάκελο για τη ΧΑ... με δημοσιεύματα της ΑΥΓΗΣ; Και με τους ψηφοφόρους τι θα γίνει ρε έξυπνοι;

Ποιος βλάκας τα σκέφτεται αυτά τα καραγκιοζιλίκια που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της ΧΑ; Άντε και ο εισαγγελέας αποφασίζει ότι η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση και ότι πρέπει να συλληφθούν οι βουλευτές της... άντε και συλλαμβάνονται οι βουλευτές της και κλείνει το κόμμα (ή πως σκατ@ το λένε)... με τους 500.000 που τους ψήφισαν και σήμερα μπορεί να είναι και 800.000 ή 1 μύριο, τι θα γίνει; Έχετε καταλάβει ρε άσχετοι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ναζι που είπαν "αφού είμαστε ναζί, ας ψηφίσουμε το κόμμα των ναζί";

Ο Μ. Ιγνατίου απαντά στους ηλίθιους πατριώτες του κ@λου για τη Στρογγύλη

["Προδότης" κι αυτός όπως και όλοι οι πολιτικοί... ε;]

Τις τελευταίες ημέρες, και εντελώς ξαφνικά θα έλεγα, οι Έλληνες ανακάλυψαν τη Στρογγύλη. Προσωπικά άκουσα για τη σημασία του συγκεκριμένου νησιού από τον μακαρίτη Τάσο Παπαδόπουλο το 2003, όταν ολοκλήρωνε τους σχεδιασμούς του για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου. Λίγα κατάλαβα τότε, αλλά αρκούσε ότι εκείνος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε μελετήσει τη νομική πλευρά του θέματος και ήταν βέβαιος πως η Κύπρος «άγγιζε» τη Μητέρα Πατρίδα.

Και για λέγε Νίκο, πως πήγε χθες το δελτίο; Πάλι πρώτοι ήρθαμε; (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Έψαχνα σήμερα όλη μέρα στο enikos τα νούμερα τηλεθέασης του "νέου" δελτίου του ΣΤΑΡ... του "νέου" με ότι σαπάκι υπάρχει... είχα μια αγωνία γιατί ξέρω ότι ο κόσμος διψάει να ενημερωθεί από τον Χατζηνικολάου που εδώ και 20 χρόνια διαμορφώνει την κοινή γνώμη του "δανεικά λεφτά υπάρχουν", του Χατζηνικολάου που στις εκλογές του 2009 μας έλεγε ότι προτιμά...

Δεν υπάρχει σωτηρία όσο το πόπολο εξακολουθεί να υμνεί την 17Ν

Ο φόνος είναι παραλειπόμενο της δημόσιας τρέλας που εξακολουθεί να εθελοτυφλεί στην ίδια της την χαιρεκακία για το μπάχαλο που ονειρεύεται να ζήσει. Οι νεκροί αποτελούν ιδιοκτησία των κομμάτων. Το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξακολουθούν να ονειρεύονται τον υπαρκτό σοσιαλισμό, ανεμίζοντας ιδεολογικά λάβαρα εν μέση οδώ, καθώς χτυπούν αδιακρίτως στο παιδαριώδες συναίσθημα των πολλών που αναζητά δικαιοσύνη και πακτωλό χρημάτων.

Συλλεκτικό ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως ήταν ο κλόουν το 1997... γιατί από μαλακί@ς, τις ίδιες έλεγε και τότε

"Αν ο ΟΤΕ ιδιωτικοποιηθεί δεν θα έχει κινητά τηλέφωνα και δεν θα έχετε φθηνό τηλέφωνο"

Ποιος τα λέει;; Το 1997 το μέλος της ΓΣΣΕ...

ΧΑΦΙΕΣ ALERT!!

Παιδιά μπορείτε να ρωτήσετε και στην Αστυνομία... είναι φίλοι σας και θα σας εξυπηρετήσουν αμέσως.. μη φοβάστε:

ΦΩΤΟ: Έχασε καμιά δίκη το newsbomb και ζητάει συγγνώμη από τον Βγενόπουλο και τον γλύφει;

Μάλλον βγήκε καμιά απόφαση δικαστηρίου που έλεγε να αποκαταστήσετε την τιμή και την υπόληψη του μηνυτή που προφανώς ήταν ο Βγενόπουλος, στον οποίο τα έχωναν χωρίς αποδείξεις. Για δείτε κι εσείς μήπως κάνω λάθος:

Ψάχνουν αυτούς που τηλεφώνησαν στους Χρυσαυγίτες για τo φονικό στο Κερατσίνι

Στον εντοπισμό αυτών που τηλεφώνησαν στα μέλη της Χρυσής Αυγής και έστησαν ενέδρα στον 34άχρονο μουσικό Παύλο Φύσσα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του 45άχρονου Γιώργου Ρουπακιά, προχθές το βράδυ στο Κερατσίνι, εστιάζονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και άλλα άτομα για το ειδεχθές έγκλημα.

Ε, αν φάει και μια φάπα παραπάνω ο Πάνος, δεν θα σκοτιστούν οι υπόλοιποι ΑΕροψεκασμένοι

Μεγάλη απορία προκαλεί στον κόσμο η παντελής απουσία στελεχών των ΑΕροψεκασμένων δίπλα στον αιμόφυρτο Πάνο Καμμένο μετά το κτοστάρι της ζωής του και τις γκλοπιές που έφαγε στο Κερατσίνι. Όλοι θυμούνται πχ. τον Πάνο Καμμένο να καθαρίζει τα μάτια του ψεκασμένου Τέρενς Κουίκ μετά από πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος χθες απουσίαζε από το πλευρό του αρχηγού του.

Το Μέγαρο Μαξίμου στηρίζει τις απόψεις Λαζαρίδη περί δύο άκρων

Κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας δηλώνει: «Εμείς λέμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα».

Την πλήρη στήριξη και αποδοχή των απόψεων του κ. Χρύσανθου Λαζαρίδη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου εξέφρασε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, «πως μπορεί να είναι εντός, όταν δεν καταδικάζει γεγονότα όπως αυτό στις Σκουριές, που κουκουλοφόροι περιέλουσαν με βενζίνη τους φύλακες και απείλησαν να τους κάψουν ζωντανούς;».

Στον «αέρα» το site της Δημόσιας Τηλεόρασης

Στον αέρα βγήκε η ιστοσελίδα της Δημόσιας Τηλεόρασης, μετά από 3 μήνες όπου είχε μείνει χωρίς διαδικτυακή κάλυψη.

Από το πρωί της Πέμπτης, η ΔΤ εκπέμπει και διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου....

Βρέθηκε σκύλος που είναι φτυστός ο Πούτιν [εικόνες]

Τα λόγια είναι περιττά: γυναίκα χρήστης του Twitter με το ψευδώνυμο @valeria_wants βρήκε και πόσταρε φωτογραφία σκύλου στην Ρωσία, ο οποίος είναι ολόιδιος ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, κυρίως ως προς το μετα-σοβιετικής πονηρίας βλέμμα τους...

Όλο το σόι στη ΧΑ: Σύζυγος, αδελφή, ξαδέλφη, μπατζανάκης, παιδιά, σκυλιά... όλοι στην οργάνωση!

Οργανωμένοι οικογενειακώς ήταν οι Ρουπακιάδες στην Χρυσή Αυγή. Ο δράστης, η σύζυγός του, η εξαδέλφη της, ακόμη και ο μπατζανάκης του ήταν μέλη και μάλιστα ενεργά στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Και σε διανομές τροφίμων με μπλούζα της ΧΑ ο δολοφόνος του ράπερ

Εντάξει δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να αμφιβάλλει πλέον ότι ο τύπος ήταν ενεργό μέλος στη Χρυσή Αυγή και τον είχαν για να ρίχνει ξύλο σ τύπους σαν τον ράπερ με τους οποίους συνεχώς πλακώνονται... και αυτό θα κληθεί να το πληρώσει η ΧΑ είτε νομικά είτε με ψήφους...

Ανέκδοτο σκοπιανών: Έλληνες κατάσκοποι στα Σκόπια!

Θριαμβολογούν οι Σκοπιανοί, όπως γράφει το voria.gr, επειδή εξάρθρωσαν ομάδα κατασκόπων που φέρονται -όπως υποστηρίζουν- να συνδέονται με ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.

Σαμαράς: "Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε τους ναζί να τρομοκρατούν" (VIDEO)

Βαρυσήμαντη δήλωση από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετά την δολοφονία τυο 34χρονου.Ο πρωθυπουργός δήλωσε

"Το ξέρουμε όλοι ότι η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή.
Και ότι ο λαός μας υπομένει τις μεγαλύτερες θυσίες.
Για να νικήσει την κρίση. Και να πετύχει την οικονομική του αναγέννηση.
Δεν είναι ώρα για εσωτερικές διαμάχες. Ούτε για ένταση.

Αντί να κανει μήνυση στον Χρύσανθο ο Κωνσταντόπουλος γιατί δεν του κλ@νει κατευθείαν τ' αρχίδι@;

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα πάει αύριο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Χρύσανθου Λαζαρίδη.

ΦΩΤΟ: Και στην αγκαλιά του "Καραϊσκάκη" ο δολοφόνος του ράπερ

Οσον και αν αρνείται η Χρυσή Αυγή ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν κανονικό μέλος της Χρυσής Αυγής και μάλιστα είχε και επαφές με τους βουλευτής της, τα στοιχεία που το αποδεικνύουν είναι πολλά.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφτιλίζει τη Βουλή

Ο Παπαδημούλης έκανε πρόταση να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του νεκρού ράπερ... μόλις ο Κασιδιάρης σηκώθηκε και είπε ότι συμφωνεί, ο Παπαδημούλης απέσυρε την πρόταση δείχνοντας όπως του είπε με το δίκιο του ο Κασιδιάρης ότι είναι υποκριτής και γελοιοποιεί τη Βουλή.

Δείτε το πρωτοφανές περιστατικό:

BINTEO-Επιμένει ο γίγαντας Χρύσανθος να "βαράει" την ανέραστη: Ξευτιλίζεις το κοινοβούλιο, δυσκολεύεις τη συζήτηση και μας βρίζεις συνεχώς

Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα... ότι λέτε θα σας απαντάμε!

Νέος γύρος αντιπαράθεσης στη Βουλή μεταξύ του Χρύσανθου Λαζαρίδη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ που «δεν είναι στο συνταγματικό τόξο».

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών η κηδεία του Παύλου Φύσσα

Σε φορτισμένο κλίμα, με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών, κηδεύεται αυτήν την ώρα στο νεκροταφείο Σχιστού ο 34χρονος αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του ακροδεξιού Γ.Ρουπακιά στην οδό Π.Τσαλδάρη στην Αμφιάλη τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης κατά Χρυσής Αυγής

"Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα, το οποίο διαφέρει ως προς την ιδεολογία του από όλα τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου" υπογράμμισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση της ανεργίας μετά από χρόνια, στο 27,1% η ανεργία

Στο 27,1% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2013, υποχωρώντας από το 27,4% του προηγούμενου τριμήνου αλλά σημειώνοντας άνοδο από το 23,6% του αντίστοιχου τριμήνου του 2012.

ΦΩΤΟ: Η Περιστέρα του Αλέξη μας δείχνει το μπούστο της

Και οι τρεις ηγέτες των κομμάτων της Αριστεράς βρέθηκαν στο Ηρώδειο στις 17 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ακούσουν τη συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη, που έδωσε η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια για τα 50 χρόνια που συμπλήρωσε στο τραγούδι.

Ρουπακιάς: Είμαι στη Χρυσή Αυγή για να παίρνω χαρτζιλίκι -Τι δουλειές έκανε στο κόμμα ο 45χρονος δράστης

Αποκαλυπτικά για τη σχέση που είχε ο 45χρονος δράστης με το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι τα όσα υποστηρίζουν οι φίλοι του. Χαρακτηριστικά λένε πως ο Γιώργος Ρουπακιάς τους έλεγε ότι έπαιρνε μεροκάματα από την «Χρυσή Αυγή» τόσο ο ίδιος όσο και άλλα μέλη της οικογένειας του.

Άγαλμα του Βούδα βρέθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής! (ΦΩΤΟ)

Νίκος Ζαχαριάδης

Πλήθος ερωτηματικά έχει προκαλέσει το λατρευτικό είδωλο του «Βουδαλολιάκου» που ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφάλειας, σε συνδυασμό με τη σημερινή απροσδόκητη δήλωση αγάπης και συμφιλίωσης του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής.

Ο Κεδίκογλου παρείχε κάλυψη στον Χρύσανθο

Κάλυψη στον βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθο Λαζαρίδη παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Γελάει ο Άδωνις με τον Καμμένο που επί τρεις ώρες, κυκλοφορούσε με ματωμένο πουκάμισο... για να τον φωτογραφήσουν όλοι

Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε στο Κερατσίνι ο Πάνος Καμμένος, ωστόσο έκανε και ένα αιχμηρότατο σχόλιο για το ματωμένο πουκάμισο με το οποίο κυκλοφορούσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στο 23% ο ΦΠΑ για το φαγητό στα μπουζούκια, στο 13% στις ταβέρνες

Εάν είστε σε κέντρο διασκέδασης και θέλετε να φάτε, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Εάν μάλιστα η μουσική είναι δυνατή, υπάρχουν όρθιοι και κάποιοι ...χορεύουν, τότε θα πληρώσετε ΦΠΑ 23%, σύμφωνα με όσα ορίζει σε σχετική εγκύκλιό του το υπουργείο Οικονομικών.

Πήγαινε και σε κατασκηνώσεις της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος του ράπερ Killah (Δολοφόνος)

Ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα υποστήριξε χθες πως επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα, χωρίς ωστόσο να είναι μέλος της, βέβαια κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φωτογραφία που τον δείχνει να ποζάρει περήφανος φορώντας μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής σε κατασκήνωση του κόμματος στη Νέδα. Τη φωτογραφία τη δημοσίευσε το ΕΘΝΟΣ.

Ο Σαλί Μπερίσα για τον Κάτσε!!

Σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο έχει φθάσει πλέον το θέμα Κάτσε στην Αλβανία. Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Σαλί Μπερίσα, σχολιάζει με καυστικό τρόπο μέσω facebook την "αλβανοφοβία" αλλά και το ρόλο των "Ελλήνων Ναζί", όπως λέει χαρακτηριστικά, στην απόφαση τιμωρίας που είναι έτοιμη να πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η Χρυσή Αυγή ακύρωσε προγραμματισμένη εκδήλωσή της στη Νίκαια

Το τεταμένο κλίμα των ημερών και η στιγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα φαίνεται πως άλλαξαν τα πλάνα της Χρυσής Αυγής αφού η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα εκδήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Νίκαια όχι μόνο ακυρώθηκε αλλά «εξαφανίστηκε»  και από το site της Χ.Α.

Από τον αυτοκτονικό ιδεασμό στην εφημερίδα “Εξέλιξη”

Από τις στάχτες του ξαναγεννιέται ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης

Με φουλ της μηχανές εργάζεται ο μηχανισμός της νέας εφημερίδας που ετοιμάζει ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης (πρώην εκδότης “Επενδυτή”, “Εξουσία”, “Εξέδρα”, “Sportime”, ιδιοκτήτης Tempo TV, Planet FΜ κ.ά.).

ΒΙΝΤΕΟ-Τσατίστηκε ο Οικονομέας επειδή ο Βλαχογιάννης του είπε πως το σύστημα κάλυπτε τους μπαχαλάκηδες και τους λάθρο

«Η υπερπροστασία των μεταναστών από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους –να θυμίσουμε την ΥΠΑΤΙΑ, να θυμίσουμε την προστασία των κουκουλοφόρων…- δεν υπήρχε καμία καταδίκη από συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα και χώρους. Όλα αυτά εξώθησαν μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης να πει ότι...

Με περικύκλωσαν πολλά άτομα και τράβηξα μαχαίρι για να αμυνθώ

Θολές εξηγήσεις δίνει ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα καθώς κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του υποστήριξε πως τον περικύκλωσαν πολλά άτομα και τράβηξε το μαχαίρι για...αυτοάμυνα.

Γελάει ο κόσμος με τις χθεσινές παπαριές Καμμένου: Τελικά ρε Πρόεδρε, ο Πορτοσάλτε έχει βαρύ χέρι; (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι του γράφουν:

BINTEΟ: Εξαγριωμένοι πολίτες εναντίον αναρχοάπλυτων

Δείτε το βίντεο από το Κερατσίνι:

Εισαγγελική παρέμβαση εάν ...σφαγεί πρόβατο(!) στον αυριανό αγώνα ΠΑΟΚ - Σαχτέρ

Την παρέμβαση του εισαγγελέα, τη διακοπή του αγώνα και την αυτόφωρη σύλληψη όσων θα συμμετέχουν στη διαδικασία σφαγής, ζητούν, με επιστολή τους, οι μεγαλύτερες φιλοζωικές οργανώσεις τςη χώρας σε περίπτωση που η ομάδα ποδοσφαίρου του Καζακστάν Σαχτέρ Καραγκαντί, που παίζει αύριο με τον ΠΑΟΚ ακολουθήσει την εθιμοτυπική της παράδοση και σφάξει ένα πρόβατο(!) πριν από τον αγώνα.

Α.Π.: "Γιατί και πως έδειρα τον Πάνο Καμμένο"

Τα ερωτήματα πολλά. Τόσο για το θάνατο του Παύλου Φύσσα, όσο και για τα όσα ακολούθησαν. Μία δολοφονία με πολιτικό χαρακτήρα, η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις τόσο από τον πολιτικό κόσμο, όσο και από την πλευρά των πολιτών.

Ανάμεσα στις πλέον ακραίες διαδοχικές αντιδράσεις ήταν και η επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (στη φώτο με αίματα στο πουκάμισο, λέει, έξω απ' το νοσοκομείο, ότι τον έδειρε ο Πορτοσάλτε και η Μέρκελ), ο οποίος έκανε τη μαλακί@ να πάει, προκειμένου να φωτογραφηθεί στο σημείο της δολοφονίας... και οι αναρχικοί θα στέκονταν δίπλα του και θα τον κοίταζαν... ή τουλάχιστον έτσι το φανταζόταν...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ



Μπείτε και ψηφίστε αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή όπως προτείνουν αρκετοί.

Σήμερα ο Κυριάκος δεν κόβει αλλά μοιράζει άδειες: Όλοι οι άντρες που εργάζονται στο Δημόσιο δικαιούνται άδεια ανατροφής κι ας την παίρνουν και οι γυναίκες τους!

[Μπράβο Κυριάκο!! Μας γλίτωσες από τις 6 μέρες άδεια λόγω PC και μας φορτώνεις 9 μήνες άδεια ανατροφής στους μπαμπάδες... Λίγη τσίπα ρε Κυριάκο!! Τα υπόλοιπα εκατομμύρια ανδρών που δεν αρμέγουν την αγελάδα του δημοσίου, πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους ρε;;]​

Είσαι άντρας και δουλεύεις στο Δημόσιο;;;;; Συγχαρητήρια είσαι ένας από τους τυχερούς που θα δουν την τύχη και την ζωή τους να αλλάζει χάρη στη νέα νομοθετική ρύθμιση που προωθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με έγγραφο που έφτασε στη βουλή από τον υπουργό μετά ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Σαμπαζιώτη.

Έχει διαρκείας για τα δικαστήρια: Αγωγή κατά Πάνου Καμμένου από ΣΚΑΪ και Άρη Πορτοσάλτε μετά τη δήλωση Καμμένου

Αγωγή κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου θα καταθέσουν ο ΣΚΑΪ και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, μετά τις δηλώσεις του κ. Καμμένου, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Πορτοσάλτε ως «ηθικό αυτουργό» της επίθεσης που δέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αμφιάλη, όταν επισκέφτηκε την περιοχή όπου δολοφονήθηκε ο 34χρονος Παύλος Φύσσας.

Τραμπζονσπόρ προς Τουρκοκυπρίους φιλάθλους: Οχι σημαίες του ψευδοκράτους στο ΓΣΠ

H τουρκική ομάδα Τραμπζονσπόρ με ανακοίνωση της στα ΜΜΕ του ψευδοκράτους καλεί τους Tουρκοκύπριους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της με τη κυπριακή ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού, να αποφύγουν την μεταφορά στο γήπεδο συμβόλων του ψευδοκράτους ή άλλα πολιτικά σύμβολα.

Παπαχρήστος: Σε τρικυμία εν κρανίω ο Καμμένος

Την απάντησή του μέσω Twitter έδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, που τον ονόμασε ως έναν από τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης που δέχτηκε στο Κερατσίνι.

Γίγαντας ο Χρύσανθος, δε μασάει τις απειλές τους: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου-Αν οξύνει τα πράγματα θα έχουμε κι άλλους νεκρούς»

Χύμα και τσουβαλάτα: "Η βία δεν ξεκίνησε χθες... την τροφοδοτούν πολλοί και δεν έχουμε μνήμη μυρμηγκιού να ξεχάσουμε ποιοι κάψανε την Αθήνα και την ΜΑΡΦΙΝ"

Η βία δεν προέρχεται μόνο από μία πλευρά και αν συνεχιστεί θα θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς, υποστήριξε σε νέες του δηλώσεις ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, επαναλαμβάνοντας την κριτική του σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας στο Κερατσίνι!

Ρε είστε σίγουροι ότι αυτός ο κακομοίρης είναι ο δολοφόνος;; Μπας κι είναι κανας άλλος;;

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί στις 9, πήρε ο 45χρονος, δράστης της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.