20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΧΑΖΟΔΕΞΙΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ

Eγώ σαν χαζοδεξιός που είμαι, ας με πείτε και φασίστα,έχω μια μεγάλη απορία.

Ο εικονιζόμενος παρακάτω είναι ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ,η. του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ???

Θεμιτό το βρίσκω: Ο Μπαλοτέλι θέλει να πηδήξει τη γκόμενα του Νεϊμάρ (ΦΩΤΟ)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν βάζει μυαλό! Κι αυτό που είπε στο περιοδικό Ελ Γκράφικο της Χιλής, δημιουργεί μεγάλη έκπληξη, αν σκεφτεί κανείς ότι οι σχέσεις του με τον βραζιλιάνο άσο της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ είναι καλές.

Τι είπε λοιπόν ο Μπαλοτέλι:

ΦΩΤΟ: Ρε συ Νίκο εδώ έχουμε μια απορία... θα μας τη λύσει ή πρέπει να περιμένουμε την επόμενη φυλλάδα σου;

Επειδή ρώτησες προχθές τον Μπάμπη του ΣΚΑΪ "αν τώρα η ΧΑ είναι αρκετά σοβαρή ή αν πρέπει να περιμένουμε την επόμενη δολοφονία", να ρωτήσουμε κι εμείς κάτι: Τον Κασιδιάρη έχεις υπόψη σου ποιος τον έκανε...

ΦΩΤΟ: Να σ' έχει ο θεός καλά Πρόεδρε! Μας έκανες και γελάσαμε πάλι...

Εν μέσω βάρβαρων μνημονίων και επιδρομής τοκογλύφων στα σπίτια και τις γυναίκες μας ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος είναι όαση γέλιου:

Να τον δει ψυχίατρος: ΑΕροψεκασμένος βουλευτής είχε την απαίτηση, έγκυος υπάλληλος, να του κουβαλήσει τη βαλίτσα!

Σε μια από τις ωραίες αμερικανικές κινηματογραφικές κωμωδίες, νομίζω το “48 hrs”, ο Eddie Murphy παίζει τον ρόλο μυστικού αστυνομικού, και σε κάποια φάση μαζί με τον συνεργάτη του Nick Nolte, μπαiνουν σε ένα επαρχιακό μπαρ του Νότου, γεμάτο από εμφανώς ρατσιστές αγελαδάρηδες, που στην Αμερική ονομάζονται rednecks.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ: Έντονοι ψεκασμοί στην αριστερή πλευρά του στούντιο!

Ε, πες του ρε Καραγκούνη και 'συ " ναι το παραδέχομαι τον Πάνο Καμμένο τον έδειραν προβοκάτορες του ΔΝΤ" να ηρεμίσει!!! Μη μας πάθει τίποτα... και με ποιον θα γελάμε μετά:

Τα λέω εγώ για τις φωτοβολίδες Δένδια αλλά δε μ' ακούνε-Γιάννης Πανούσης: Δύσκολο να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Μια χαρά τα λέει ο ΔΗΜΑΡίτης αν και λόγω σχετικού κόμπλεξ αφήνει τον κομμουνισμό απέξω μιας και ότι ισχύει για τον ένα σύμμαχο στον Β ΠΠ πρέπει να ισχύει και για τον άλλο . Απλά ο Δένδιας χάνει την ώρα του αντί να επικεντρωθεί στην ασφάλεια και την εξαφάνιση των λαθρομεταναστών που συνεχίζουν να κλέβουν, να βιάζουν και να πουλάνε παράνομα προϊόντα δίπλα σε απαθείς Αστυνομικούς

Τους λόγους για τους οποίους είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί «εγκληματική οργάνωση» η Χρυσή Αυγή εξηγεί σε συνέντευξή του ο εγκληματολόγος και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης. Τι λέει για το αίτημα να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα.

Ποινή φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο σε οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου

[Γουστάρω υφάκι "κακού" ο οδηγός... μόλις γίνει το μπράφ φεύγουν απ' τους πρώτους]

Σε δύο χρόνια, έξι μήνες και 2.500 ευρώ χρηματική ποινή, καταδικάστηκε ο 26χρονος πρώην οδηγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Για να ασχολείται η δικαιοσύνη με παπαριές: Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε μήνυση κατά του Νίκου Δένδια

Mήνυση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια και κατά παντός άλλου υπευθύνου κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Χρυσή Αυγή, όπως είχε προαναγγείλλει νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Ειδικός φρουρός δέχθηκε επίθεση από αναρχοάπλυτους και φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα

Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις 19:00 στην πλατεία Καλογήρων στη Δάφνη κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, πυροβόλησε στον αέρα όταν καταδιώχθηκε από τους διαδηλωτές.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό είναι το ανθελληνικό μνημείο στα Σκόπια

Ανθελληνικό μνημείο τοποθέτησε στο κέντρο της πόλης ο Δήμος Γευγελής στα Σκόπια αφιερωμένο στους πολιτικούς κρατούμενους και διωχθέντες από την ΠΓΔΜ κατά την περίοδο της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας (1945-1990).

Το μνημείο, όπως αναφέρουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, τοποθετήθηκε μπροστά στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου στη Γευγελή και σε αυτό απεικονίζεται ο δεκαεξάκτινος Ήλιος της Βεργίνας σε ελαφρά παραλλαγή και χάρτης της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας».

ΒΙΝΤΕΟ-Σωστός ο πατέρας του νεκρού ράπερ: Να σταματήσουν οι Έλληνες να σκοτώνονται-Οι αναρχικοί που σπάνε μαγαζιά προσβάλουν τη μνήμη του γιού μου

Παρά την πίκρα του ο κομμουνιστής πατέρας προσπαθεί να μην ανεβάσει τους τόνους και κατακρίνει τόσο τους κάφρους της ΧΑ όσο και όσους καίνε και σπάνε στο όνομα του γιού του... Σοφή κουβέντα κι απ' τον θείο που ισχύει για όλους: "Η πέτρα που πετάς και η σφαίρα που ρίχνεις δεν μπορεί να γυρίσει πίσω". Δείτε το βίντεο:

Πώς απαντάει ο Χρύσανθος στη μήνυση Κωνσταντόπουλου;

Αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη σχετικά με τις δηλώσεις του συμβούλου του πρωθυπουργού Χρύσανθου Λαζαρίδη που βασίζονται στην θεωρία των δυο άκρων κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κωνσταντόπουλος με αφορμή τη διαμάχη του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Αστυνομία διαψεύδει τις υστερίες της μητέρα του ράπερ– Δεν έχουμε βίντεο από τη δολοφονία

[Εντάξει δικαιολογείται μέχρις ενός σημείου, λόγω πόνου... αλλά όχι και ότι να 'ναι]

Δεν υπάρχει ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Αυτό δήλωσαν κατηγορηματικά αξιωματικοί της αστυνομίας, διαψεύδοντας δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα η μητέρα του θύματος.


Ο γνωστός Μάκαρος: «Δηλ. για να καταλάβω: το ΚΚΕ ανήκει στο συνταγματικό τόξο... επειδή θέλει να ανατρέψει το Σύνταγμα;»


"Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – και το έχω πει πολλές φορές εντός Κοινοβουλίου – πολλές φορές με τη στάση του απέναντι σε πράξεις βίας τις έχει ενθαρρύνει, έχει ξεφύγει από ένα πλαίσιο κοινωνιολογικής ανάλυσης για να τις δικαιολογήσει και έχει ενθαρρύνει μια κοινοβουλευτική ρητορική που είναι εμπρηστική", τόνισε ο Μάκης Βορίδης.

"Περιφερειακά μέλη ή οπαδοί της ΧΑ αυτοί που επικοινώνησαν με Ρουπακιά πριν το φόνο"... ε ποιος περίμενε η ΕΛΑΣ να επικοινωνήσει; Ο Μιχαλολιάκος; Είπαμε αλλά όχι κι έτσι :))

Περιφερειακά μέλη της Χρυσής Αυγής ή οπαδοί του κόμματος, καθώς και ένας πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης της ΧΑ της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είναι, σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που επικοινώνησαν, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων, με τον 45χρονο δράστη Γιώργο Ρουπακιά, λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

ΒΙΝΤΕΟ-Φίλοι του νεκρού ράπερ: Η μνήμη του Παύλου βεβηλώνεται από κόμματα και ΜΜΕ

Στενός φίλος του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα επικοινώνησε με το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ για να διαψεύσει για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό που ακούγεται τελευταία ότι ο εκλιπών είχε «προηγούμενα». Ο φίλος του, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, κατηγόρησε τον δημοσιογράφο Γ. Κανελλάκη...

Συνελήφθη για δωροδοκία απ' τη SIEMENS πρώην αν. Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών

Συνελήφθη ο Αντ. Κάντας (αναπληρωτής του Σμπώκου επί Άκη) για δωροδοκία για τη σύμβαση «ΕΡΜΗΣ» - Νέες κατηγορίες σε Σμπώκο για μίζα 12 εκατ. ευρώ για τα TOR-M1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο «μέτωπο» που έχει ανοίξει η Δικαιοσύνη για τη διερεύνηση της νομιμότητας εξοπλιστικών συμβάσεων.

Κοκοκοκο... Ούτε κουβέντα για το κατοχικό ο Αλ. Τσίπρας στη Γερμανία!

Φαίνεται ότι οι μεγαλοστομίες περί διεκδίκησης του κατοχικού δανείου από τη Γερμανία είναι ρητορικά σχήματα για εσωτερική κατανάλωση, αφού ο Αλέξης βρέθηκε στη Γερμανία και δεν τόλμησε να θέσει το θέμα στην ομιλία του, μετά την αρνητική θέση που έλαβε το αριστερό κόμμα «Die Linke».

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχελάκης προς κομμουνιστές "εργαζόμενους": Κάνετε show για τα κανάλια

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του έκτακτου συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, καθώς τη στιγμή που ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης ανέβηκε στο βήμα, υπάλληλοι των Περιφερειών ξετύλιξαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά των απολύσεων και των περικοπών.

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ! Επανάσταση με σπόνσορα το Σάλλα...

Πρόκειται για τα γνωστά τσουτσέκια που τα αρπάζουν από τους τραπεζίτες για να κάνουν επανάσταση και να βάζουν τους ηλίθιους να πλακώνονται στους δρόμους:
Μιλάμε φυσικά για τους...

Τελικά ήταν ή δεν ήταν μοναχοπαίδι ο Ιησούς;

Σύντομο άρθρο, το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα στο πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων «Δόγμα», θίγει ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα, από τα σημαντικότερα στις χριστολογικές μελέτες.

Αναφέρει το άρθρο:

ΦΩΤΟ: Παιδιά η Ρένα χρειάζεται τη βοήθειά μας... δεν μπορεί να επιλέξει

Θέλει να βάλει τον συγκεκριμένο ΣΥΡΙΖΑίο φίλο της στα αγαπημένα (favorite) αλλά... δεν μπορεί να αποφασίσει ποια απ' όλες τις πανέξυπνες ατάκες του να προτιμήσει... Εγώ της προτείνω το πρώτο μιας και κάποτε θα γίνει κι αυτή μάνα και θα μεγαλώσει παιδιά:

Δεξιά "ναυτία" ...

Η κεντροδεξιά παράταξη στην ' Ελλάδα έχει τρία μεγάλα ελαττώματα:

Είναι σταθερά ενοχική απέναντι στον εαυτό της, απίστευτα μεγάθυμη απέναντι στους αντιπάλους της και επιρρεπής στο να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό με την πρώτη δυσκολία.
Αφορμή για το σημερινό σχόλιο είναι οι τοποθετήσεις κεντρικών στελεχών της παράταξης απέναντι στο ερώτημα αν ισχύει η θεωρία των άκρων.

Ειλικρινά εντυπωσιάζομαι από τη δυστοκία που έχουν να δώσουν απαντήσεις και από την ευκολία με την οποία πέφτουν στην παγίδα για να αδειάσουν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Να που ο δικτάτορας Αντώνης Σαμαράς, σε διόρισε στην (πρώην) ΕΡΤ !

"ο πρωθυπουργός, με ασθενή κοινοβουλευτική υποστήριξηθα επιδιώξει έναν απόλυτο έλεγχο με πρόσωπα της απολύτου κομματικής επιλογής του", 
έγραφε πριν από λίγες βδομάδες ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης, σε...

ΦΩΤΟ: Μόνο στην Ελλάδα...

Ο Πρόεδρος των γιατρών, δίνει συνέντευξη στην ιστοσελίδα του φαρμακοποιού και όλοι μαζί συμφωνούν ότι ...

Γιατί ένας δεξιός δεν μπορεί να είναι Χρυσαυγίτης

Ο δεξιός πιστεύει στην «διάκριση των ατόμων» ανάλογα της αξίας τους και της προσπάθειας τους και όχι ανάλογα της φυλής, της τάξης, της εθνικότητας ή της θρησκείας τους.
Ο δεξιός πιστεύει στην «ιδέα του έθνους», αλλά όχι στην «εθνική ανωτερότητα» . 
Ο δεξιός πιστεύει ότι η οικονομία πρέπει να λειτουργεί ελεύθερη και ανεξάρτητα από το κράτος, και όχι να συγχωνευτεί το κεφάλαιο με το κράτος όπως πιστεύουν οι εγχώριοι ακροδεξιοί. (τα στοιχεία είναι από την ιστοσελίδα τους http://www.xryshaygh.com)
Ο δεξιός πιστεύει στην δημοκρατία και στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση όλων των απόψεων της κοινωνίας και όχι στην συγκεντρωτική εξουσία του «ΗΓΕΤΗ».

Βενιζέλος: Απολύτως ανακριβές το δημοσίευμα της “Die Zeit”

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος σε χθεσινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Die Zeit”, δήλωσε τα εξής :

Σίβυλλα alert! Τι έκαναν Τζέρεμι Άιρονς και Σουμάχερ στην Ελλάδα;

Ο Τζέρεμι Άιρονς λατρεύει την Ελλάδα. Ένας ταλαντούχος, βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος διακρίνεται για την σεμνότητα και το ήθος του. Θυμάμαι τον sweet Τζέρεμι να περπατάει στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει σημαντικές παραστάσεις Ελλήνων και ξένων συναδέλφων του. Η τελευταία του στιλιστική εμφάνιση σχολιάστηκε έντονα. Φαρδιά παντελόνια, κάτι σαν…

Πάλι μας ξεφτίλισε ο Μπένυ!! Die Zeit: Ο Βενιζέλος ζήτησε από τον Άσμουσεν να «μαγειρέψει» τα στοιχεία για το έλλειμμα

[Βέβαια δεν φταίει ο Βενιζέλος! Τον Μπένυ τον ξέρουμε από τη "Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα" ή την αθώωση του Άκη το 2006... Φταίνε αυτοί που έχουν παλαβώσει και πήγαν και ψήφισαν στο γάμο του καραγκιόζη δίνοντας στη ΝΔ μόνο 30% για να τραβήξει το κάρο απ' τη λάσπη $%^%*^*&%^@#!@%*#@%]

Τρεις ολόκληρες σελίδες αφιερώνει η γερμανική «Die Zeit» στο ταξίδι του μέλους της ΕΚΤ Γιέργκ Άσμουσεν στην Ελλάδα, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όλες τις κινήσεις του από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα. Τα «μάτια» των δημοσιογράφων βρίσκονταν παντού, σχολιάζοντας τα πάντα... από το ψάρι που έφαγε, μέχρι και τα σαπούνια που δεν υπάρχουν στις τουαλέτες, αλλά και τα ελάχιστα καθίσματα...


Παύουν τους αστυνομικούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Αυτοί δεν είχαν πει ότι δεν θέλουν αστυνομική προστασία; Είχαν ακόμα αστυνομικούς;

Κατά περίπτωση μέτρα για την ασφάλεια των εν λόγω Βουλευτών θα δύναται να λαμβάνει η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων, εφόσον της υποβληθεί αίτημα.

Με εισήγηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια και σχετική απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, παύει η διάθεση αστυνομικών συνοδών στους οποίους είχε ανατεθεί η προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μέχρις ότου...

Άγριο χώσιμο Καραγκούνη στον αεροψεκασμένο Μαριά

Καλά  τα έχωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ - στον Αυτιά- ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης στον απίστευτο Μαριά που μιλούσε για προβοκάτορες που

Ρε Σίμο Κεδίκογλου, διορίζεις διευθυντές ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στην ΕΡΤ και μετά περιμένεις να σε στηρίξουν οι νεοδημοκράτες;

Ο γνωστός και καταξιωμένος δημοσιογράφος - είχε την καλύτερη εκπομπή στην ΕΡΤ3, αλλά άλλο καλός δημοσιογράφος και άλλο διευθυντής - Παντελής Σαββίδης, θα οριστεί από τον Παντελή Καψή ως διευθυντής στη ΝΕΡΙΤ με ευθύνη τη Θεσσαλονίκη. Κάτι ως ο ...νέος Μπλιάτκας, ο νέος Χαλίφης στη θέση του

ΑΙΣΧΟΣ!! Τα νέα γελάνε με το ματωμένο πουκάμισο του Προέδρου

[Το φύλαξε για να το φοράει σε ειδικές περιστάσεις ή θα το περιφέρουν οι ΑΕροψεκασμένοι στα συνέδρια σαν τη σημαία του Πολυτεχνείου;]

Το ματωμένο πουκάμισο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και κριτικής. Μετά από τα σχόλια του Αδωνι Γεωργιάδη -δεν βρέθηκε ούτε ένας συνεργάτης του κ.Καμμένου να του δώσει ένα καθαρό πουκάμισο-, σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ από τη στήλη «Στίγμα» λέει πως το ματωμένο πουκάμισο...

Με κρητική λύρα ο ύμνος του Ερμή Ζωνιανών από Κονταρό και Καρβέλα! (video)

«Ερμής, Ερμής, Ερμής, όλοι θα λένε σε δυο χρόνια, θα το δεις»!

Εκεί είναι Ζωνιανά, δεν είναι «παίξε-γέλασε»! Είναι σίγουρα όμως… «τραγούδα»: Τον νέο ύμνο του κρητικού συλλόγου, που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας και ερμηνεύει ο Μανώλης Κονταρός!

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για ζωή στον Άρη: Το Curiosity δε βρίσκει μεθάνιο

Παρά τα νέα δεδομένα πάντως, που έρχονται σε αντίθεση με προηγούμενες μετρήσεις μεθανίου από τη Γη και από δορυφορικές διαστημοσυσκευές πέριξ του Άρη, δεν έχουν ακόμα πειστεί όλοι οι επιστήμονες ότι πράγματι το μεθάνιο απουσιάζει από τον γειτονικό πλανήτη.

Ελληνικό success story: Έκοψαν το φαγοπότι στη Λυρική και μείωσαν τα χρέη κατά 73%

Το 2010 η Εθνική Λυρική Σκηνή είχε γίνει ξαφνικά σημαία των συζητήσεων περί κακής οικονομικής κατάστασης και δυσθεώρητων χρεών κρατικού φορέα. Είχαν μάλιστα αρχίσει να ακούγονται ακόμη και φήμες περί λουκέτου – μάλιστα και στον ξένο τύπο. Τι μεσολάβησε όμως και σήμερα η Λυρική έχει γίνει παράδειγμα ανάπτυξης και δημιουργικότητας κατορθώνοντας ταυτόχρονα να μειώσει το χρέος της κατά 73%;

ΒΙΝΤΕΟ: Ότι να 'ναι από τους γονείς του νεκρού ράπερ... δικαιολογούνται λόγω πόνου...

Εντάξει μέσα στον πόνο τους λένε ότι θέλουν και είναι αγριεμένοι με όλους... το κορυφαίο: "υπάρχει βίντεο που κατέγραψε το φόνο, αλλά ο μάρτυρας, τον οποίο δεν ξέρω, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" ή "η κοπέλα του εκλιπαρούσε τους αστυνομικούς να πάνε στο σημείο της συμπλοκής αλλά δεν πήγαιναν"... επικό και το πέσιμο στον Κανελλάκη που είναι μαζί της αλλά παρεξηγήθηκαν... όσο για το καμάρι ότι το παιδί της τους έδειρε και τους τρεις (πριν φάει τη μοιραία μαχαιριά) και δεν είχε μια γρατζουνιά... τι να πεις; Δείτε το βίντεο:

Έξι τηλεφωνήματα δέχθηκε ο δράστης των δυο άκρων

Η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της τα πρώτα στοιχεία αναφορικά με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά δηλ του κομμουνιστή-Χρυσαυγίτη.

Σύμφωνα με αυτά έχουν γίνει 6 κλήσεις στον Ρουπακιά και ήδη έχουν εντοπιστεί οι τηλεφωνικοί αριθμοί και τα γραπτά μηνύματα που του εστάλησαν.

ΦΩΤΟ: Νίκο έλα, μπανάααανα

Και χθες το τρίτο το μακρύτερο το δελτίο ειδήσεων του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

New York Times: Γιατί η Ελλάδα δεν είναι Βαϊμάρη

«Μέσω της Ευρώπης, η Γερμανία κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και μέσω της Ευρώπης η Ελλάδα κατάφερε να σωθεί από το να έχει τη μοίρα της Βαϊμάρης. Σε μια εποχή όπου η εκτίμηση πως ο ειρηνευτικός ρόλος της Ε.Ε. έχει τελειώσει, είναι πολύ σημαντικό να θυμηθούμε πως η Ενωση είναι το πιο σίγουρο σωσίβιο της Ευρώπης για τις μαύρες ώρες της Ηπείρου», γράφουν σε άρθρο τους οι NYT

ΒΙΝΤΕΟ: Αλλόκοτο όχημα... που αλλού; Στη Ρωσία φυσικά

Τα σχόλια που συνοδεύουν το παρακάτω βίντεο, στο οποίο καταγράφεται αλλόκοτο όχημα σε δρόμο της Ρωσίας, είναι τουλάχιστον παρανοϊκά: «Είναι ο Optimus Prime!», «Όχι, είναι από τον "Πόλεμο των Άστρων"», «Λέτε όλοι βλακείες, είναι γεωργικό μηχάνημα»...

Ηλεία: Βιασμός 8χρονου αγοριού από 45χρονο αλλοδαπό ζώο

Σοκαρίστηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας της Ηλείας όταν τους ανατέθηκε η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά ένα 45χρονο αλλοδαπό που ασέλγησε πάνω σε ένα ανήλικο αγόρι, σε περιοχή του Νομού.

ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός από φουσκωτούς που βαράνε, έχουν κομπιουτεράδες που σχολιάζουν και συνεργάζονται και με Πακιστανούς κάνοντας παραεμπόριο

[Ε, ψιτ! Εσείς οι ΧΑυγίτες που σχολιάζετε πόσα παίρνετε; ... Φάτε τώρα λίγη λάσπη και εσείς για να μάθετε να λέτε παπαριές για "bloggers του χιλιάρικου που τους μάζεψαν στη Συγγρού και τους έκαναν ντα ντα"... Αλλά ξέχασα: όσα λέτε εσείς είναι αλήθεια ενώ όσα λένε για σας είναι ψέμματα...]

Ενα πρώην μέλος του σκληρού πυρήνα της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια αποκαλύπτει τον τρόπο δράσης της οργάνωσης στην περιοχή και τονίζει «λειτουργεί στα πρότυπα παραστρατιωτικής ομάδας, με σχέσεις ακόμη και με παρεμπόριο».

Ο δολοφόνος του Φύσσα ήταν μέλος στα τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια [εικόνες]

Μπορεί στη Χρυσή Αυγή να υποστηρίζουν πως δεν γνωρίζουν τον Γιώργο Ρουπακιά να δηλώνουν πως δεν είναι μέλος τους, ωστόσο ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι φαίνεται πως ήταν στέλεχος του σκληρού πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Μιχαλολιάκος: Θα μηνύσω τον Δένδια -«Ο 45χρονος ήταν ένας περαστικός από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής»

Θα θα θα θαθαθα... ε, μηνυσέ τον ντε! Τι μας το λες;

Στη δικαιοσύνη απείλησε ότι θα προσφύγει κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος με αφορμή την έκθεση με τα στοιχεία των 32 αξιόποινων πράξεων, μελών ή οπαδών του κόμματος, που έστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο υπουργός.

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Λιβιεράτο!


H αυτοκτονία του αδερφού του την 1η Ιουλίου 2012, ο χωρισμός του από την Εύη Αδάμ πριν από τρία χρόνια αλλά και το οικονομικό στραπάτσο από την επιχείρηση που διατηρούσε στην Αγία Παρασκευή λύγισαν τον Λάμπη Λιβιεράτο. Ο γνωστός τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια δίνει σκληρή μάχη με την κατάθλιψη, αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του και μαζί με αυτή και στις σκέψεις που τον ταλαιπωρούν όλον αυτό τον καιρό.

Το άλλο άκρο προσπαθεί να ισοφαρίσει το αίμα: Τοποθέτησαν βόμβα σε σπίτι στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Βέροια

Συνθήματα στον τοίχο πολυκατοικίας, όπου διέμενε παλιότερα στέλεχος της Χρυσής Αυγής, και ρίψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, σημειώθηκε το βράδυ στο κέντρο της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Εδέσσης, λίγα μέτρα μακρυά από τα ΚΤΕΛ Ημαθίας.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

Η μεγαλύτερη αγωνία των αναρχοαριστερών ,των ροζούλιδων και των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων δεν είναι αν θα βγει ΝΟΜΟΣ με τον οποίο θα βγαίνει εκτός κοινοβουλίου η Χ.Α.

Είναι μήπως...

ΒΙΝΤΕΟ: Επιτέλους βρείτε της έναν γκόμενο να ηρεμήσει... αν μπορεί να ηρεμήσει

Για την κοπέλα πρέπει να γραφτεί βιβλίο ψυχιατρικής:

ΦΩΤΟ: Ο "έγκριτος" Βαξεβάνης πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη...

Να κλέβει φώτο πιάστηκε ο επαγγελματίας δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης κάτι που συνηθίζουν οι του ΣΥΡΙΖΑ αν σκεφτούμε και τον φίλο του τον Κούλογλου με τις κλεμμένες "έρευνες". Τον τσίμπησαν οι δικοί του και τον έκραξαν:

ΒΙΝΤΕΟ-Το απόλυτο ξεβράκωμα των συνεταίρων: Όλα τα ψέμματα Τσίπρα-Καμμένου

Δείτε τι ψέμματα μας έχουν αραδιάσει κατά καιρούς τα φιλαράκια:

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Φυσικά το αυγό του φιδιού ΣΥΡΙΖΑ εκκολαπτόταν από τον 1981

Μήπως έχετε αμφιβολίες ποιος κυοφορούσε τα αυγά του φιδιού που προέκυψε το ακροαριστερό τέρας ο ΣΥΡΙΖΑ; Ε δείτε αυτό για να σας λυθούν:

ΦΩΤΟ: Η θεωρία των δύο άκρων οπτικοποιημένη

Ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ vs Ψηφοφόρος Χρυσής Αυγής:

ΒΙΝΤΕΟ: Ψιτ! Καπερνάρος! Κατούρ@ και λίγο ρε νούμερο...

​Της κακομοίρας έγινε χθες το μεσημέρι μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο … Δύο πρώην συνεργάτες και σύντροφοι κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια «για τα μάτια» του…. Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων!!!

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Β.Καπερνάρος συνάντησε στο περιστύλιο της βουλής τον...

ΦΩΤΟ-BINTEO:Σαββίδης: "150.000.000€ σε 7-8 χρόνια-Ετσι θα είναι η νέα Τούμπα"

Ανάλυση του προγράμματος των 80.000.000€ για τα επόμενα πέντε χρόνια και των 150.000.000€ για την επόμενη οκταετία έκανε ο Ιβάν Σαββίδης. Η Τούμπα θα ανακαινιστεί, ενώ θα υπάρξει και προπονητικό κέντρο όπως είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλα αυτά όμως, αν δοθεί λύση στο θέμα των χρεών από την πολιτεία.

ΤΑΙΠΕΔ: Πωλήθηκαν άλλα δύο ακίνητα

Στην πώληση δύο ακόμη ακινήτων του Δημοσίου, μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών e-publicrealestate.gr, έναντι συνολικού τιμήματος €3.211.000, προχώρησε σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρώτο ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή του Κολωνακίου, έχει συνολική επιφάνεια ανωδομής 503 τ.μ., και πλειοδοτήθηκε στα €1.211.000, 10% πάνω από την τιμή εκκίνησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Πόσα χαστούκια μπορεί να ρίξει Ιάπωνας καθηγητής σε μαθητή μέσα σε 16";

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν καθηγητή βόλεϊ να χαστουκίζει χωρίς έλεος μαθητή του μέσα στο σχολείο. Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο στο Χαμαμάτσου της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με την περιγραφή που υπάρχει στο Youtube ο καθηγητής δίνει...

Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες


Του Θάνου Τζήμερου

Μια δολοφονία είναι αποτρόπαια πράξη, όποιο κι αν είναι το κίνητρο. Μια δολοφονία για πολιτικούς λόγους είναι, εκτός από αποτρόπαια, εντελώς αδιανόητη.

Δυστυχώς, η απώλεια ενός ανθρώπου δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία.

Έλα τελειώνετε με το παραμύθι: Φίλος του ράπερ αποκαλύπτει ότι η ΔΙΑΣ έφτασε αφού μαχαιρώθηκε το θύμα

[Επί μέρες μας έχουν ζαλίσει προσπαθώντας να μας πείσουν, ακόμα και με τους γνωστούς ψευδομάρτυρες στην ΤιΒι, ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν μπροστά στην κοκορομαχία και δεν έκανε τίποτα, ή ότι όλοι κοίταζαν και μόνο μια γυναίκα πρότεινε το περίστροφο στον δράστη τον ακινητοποίηση του πέρασε χειροπέδες και μέσα σε όλα αυτά έσκυψε και συνομίλησε με το νεκρό... παπάρια μάντολες όλα... ]

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του δολοφονηθέντος, από τον χέρι Χρυσαυγίτη, Παύλου Φύσσα, ο οποίος ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ. Ο Μιχάλης, όπως ονομάζεται ο φίλος του αδικοχαμένου 34χρονου, περιγράφει καρέ - καρέ το σκηνικό της δολοφονίας και αποκαλύπτει τις τελευταίες κουβέντες που ξεστόμισε το θύμα απευθυνόμενο στον δολοφόνο καθώς και πότε έφθασε στον τόπο του εγκλήματος η ομάδα ΔΙΑΣ.

«Μας περικύκλωσαν 45 άτομα της Χρυσής Αυγής με ρόπαλα στα χέρια» αναφέρει ο Μιχάλης μιλώντας...

KKEδες έστειλαν στο νοσοκομείο τον Αστ. Διευθυντή Εύβοιας... και λένε ότι "η επίθεση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα βίαιη"

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

Τα επεισόδια έγιναν έξω από το Super Market Carrefour στην Χαλκίδα

Μέλη του ΠΑΜΕ και εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόλυση μιας υπαλλήλου του καταστήματος και έκλεισαν την είσοδο.

Η Διοίκηση του Super Market ειδοποίησε την Αστυνομία για να τους απομακρύνει...