21 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Θέλετε να τρομάξετε; Ε, δείτε τη Μαρία Μενούνος χωρίς μακιγιάζ...

Αρκετά μεγάλη διαφορά σε σχέση με τη δημόσια εικόνα της έχει η Μαρία Μενούνος σε σχέση με το πώς είναι άβαφτη.
Η διάσημη παρουσιάστρια πόσταρε στο twitter φωτογραφία της όπου εμφανίζεται δίχως ίχνος μακιγιάζ και μάλιστα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΚΚΕ: Και βέβαια δεν ανήκουμε στο «συνταγματικό τόξο»... δεν αναγνωρίζουμε το Σύνταγμά σας αφού...

Επειδή μερικοί, ακόμα πιο ξεφτίλα όσοι προέρχονται από τη ΝΔ, πετάχτηκαν να κατηγορήσουν το Μάκη Βορίδη για όσα είπε εναντίον του ΚΚΕ, να τους θυμίσουμε ότι στην κουβέντα για το ερώτημα του Μάκη "αν το ΚΚΕ ανήκει στο συνταγματικό τόξο", το ΚΚΕ έχει απαντήσει προ πολλού:

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (22 Σεπτεμβρίου 2013)

Δείτε τα:

ΦΩΤΟ: «Φιλοφρονήσεις» αριστερών δημοκρατών στο παχύδερμο το Θέμο

Παχύδερμο ετοιμάσου γιατί έρχεται οι σειρά σου να νιώσεις τη δημοκρατία και την πρόοδο της αριστεράς:

ΦΩΤΟ αφιερωμένη στους αριστερούς που βρίζουν το παχύδερμο

Τώρα σας βρώμισε; Γιατί όταν του κάνατε υποκλίσεις δεν βρώμαγε... Τώρα περαστικά σας:

ΦΩΤΟ: Με πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ με το νεκρό Λαμπράκη απαντά ο αριστερός Θέμος στις αριστερές τσιρίδες

Φωνάζουν τα κοπρόσκυλα της αριστεράς επειδή δεν πρόλαβαν να βγάλουν αυτοί προς εκμετάλλευση τη φώτο... όχι ότι ενδιαφέρονται για προσωπικές στιγμές, πόνο κ.λπ... Δείτε πως απαντάει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο θόρυβο που δημιουργήθηκε:

Με ένα ιστορικών διαστάσεων συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τη σκηνή της ψυχρής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα κυκλοφορεί το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος της Κυριακής.

Είναι ένα μοναδικό φωτογραφικό και δημοσιογραφικό ντοκουμέντο που συνιστά, ίσως, την πλέον ηχηρή καταγγελία της δολοφονικής φασιστικής βίας με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία.

Γκαζώνει ο Αλέξης για να φτάσει γρήγορα στο μνημόνιο: «Πρότυπό μου η οικονομική πολιτική των Η.Π.Α.»

Συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους και συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης παραχωρεί ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του σε Γερμανία και Αυστρία, προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του ως δυνάμει αντικαταστάτη του Αντώνη Σαμαρά.

Πώς ψηφίζουν οι Γερμανοί του εξωτερικού

Περισσότεροι από 1,4 εκατομμύρια Γερμανοί ζουν στο εξωτερικό. Από αυτούς μόνον 67 χιλιάδες θα κάνουν χρήση του εκλογικού τους δικαιώματος στις βουλευτικές εκλογές. Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας τους. Άλλοι θέλουν, αλλά δεν μπορούν και σε άλλους δεν επιτρέπεται.

Bundesliga: Η ηρωϊκή Νυρεμβέργη πήρε ισοπαλία στο Ντόρτμουντ!

Την πρώτη εφετινή της απώλεια στο πρωτάθλημα είχε η Ντόρτμουντ που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Νυρεμβέργη στην έδρα της με 1-1. Έτσι δίνει την ευκαιρία στην Μπάγερν να την πιάσει στην πρώτη θέση αν καταφέρει να κερδίσει την Σάλκε στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής (19:30).

Εφιαλτικό ΒΙΝΤΕΟ με 22 νεκρούς από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στην Κένυα

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σ' ένα εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι, με τα περισσότερα θύματα βρίσκονται μέσα στο κτιριακό συγκρότημα, σύμφωνα με τον Κενυατικό Ερυθρό Σταυρό.

Βαρύ το κλίμα για τον Χαϊκάλη στους ΑΝΕΛ!

Έκπληξη προκαλεί η συνυπογραφή εκ μέρους του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη σε ερώτηση επτά ανεξάρτητων βουλευτών προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ειδικότερα, την ερώτηση που αφορά στην κυβερνητική "βαβέλ", όπως διαπιστώνουν οι βουλευτές, γύρω από το θέμα των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ, υπογράφουν...

ΕΛ.ΑΣ: Καμία ταυτοποίηση ατόμων με τηλεφωνικούς αριθμούς

Ανακριβή χαρακτηρίζουν κύκλοι του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ταυτοποίηση συγκεκριμένων ατόμων με τηλεφωνικούς αριθμούς...

Για άλλα 1,75 δισεκατομμύρια χρόνια θα υπάρχει ζωή στη γη...μόνο που δεν θα υπάρχουν άνθρωποι

Σύμφωνα με νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο East Anglia, προκύπτει ότι η ζωή στη Γη θα υπάρχει για τουλάχιστον 1,75 δισεκατομμύρια χρόνια ακόμα. Παρόλα αυτά ακόμα κι αν δεν γίνει πυρηνικός πόλεμος ή αν δεν πέσει κάποιος θεόρατος αστεροειδής στη Γη, οι άνθρωποι θα έχουν εκλείψει πολύ νωρίτερα.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο”

1. Δίκη της 17 Νοέμβρη

- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνήγορος υπεράσπισης Γιάννη Σερίφη (αθωώθηκε)

-Βένιος Αγγελόπουλος: Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου με ισόβια κάθειρξη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, στην κατάθεσή του επιχείρησε να αποσυνδέσει τον Γιωτόπουλο από το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στο εδώλιο να κάθεται ο ίδιος καθώς ο «Γιωτόπουλος είναι άλλος ένας εγώ». Δήλωσε επίσης πως:

ΦΩΤΟ: Υστερίες για το πρωτοσέλιδο του “Πρώτου Θέματος”, με τον ράπερ πριν ξεψυχήσει

Άλλο η δημοσίευση της φώτο και άλλο γιατί τη δημοσίευσε το παχύδερμο

Σάλος έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι στα social media, και ειδικότερα στο Twitter, μετά την προδημοσίευση της αυριανής πρώτης σελίδας της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, που απεικονίζει τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, λίγο πριν ξεψυχήσει, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Χαλί 26.000 ευρώ στη Βουλή!

Στην ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων του Κοινοβουλίου προχωρά το επόμενο διάστημα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προκειμένου να είναι έτοιμη η Βουλή και για την υποδοχή της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις αρχές του νέου έτους. Για να αποφευχθεί , λοιπόν, η πτώση… σοβάδων στα κεφάλια ξένων ηγετών, δρομολογήθηκαν εργασίες αποκατάστασης των σαθρών επιφανειών, ενώ θα στεγανοποιηθεί η ταράτσα του μεγάρου.

Τα τσοντοκάναλα ρίχνουν λάδι στην φωτιά

Σε όλα τα κανάλια με αιχμή του δόρατος βέβαια τον Χατζηνίκο και το Μέγκα γίνεται εδώ και δύο μέρες κήρυγμα εμφυλίου. Δακρύβρεχτες αναλύσεις για τους "στυγνούς" εγκληματίες της Χ.Α., εξαγιασμός και περίπου προβολή ως αυτονόητης της αριστερής τρομοκρατίας και μία συνεχής προσπάθεια να προβληθεί ότι η αστυνομία δεν έκανε καλά την δουλειά της.

ΒΙΝΤΕΟ-Έριξαν πέτρες κι αυγά σε γραφεία της Χ.Α.

Επεισοδιακό ήταν το σημερινό αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στην πλατεία Καμπάνας εκεί που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά.

Κεδίκογλου: Αρχισε να τα μασάει ο Τσίπρας, αλλά έχει πολύ δρόμο μέχρι να προσγειωθεί

Με ύφος ειρωνικό σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Der Standard».

Ιδρύεται ελληνικό πανεπιστήμιο στην Κων/πολη!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Το πρώτο βακουφικό ελληνικό πανεπιστήμιο ετοιμάζεται να ιδρυθεί στην Τουρκία. Στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο το οποίο θα είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου τα μαθήματα θα γίνονται σε τρεις γλώσσες, ελληνικά, τούρκικα και αγγλικά.

Θεός! "Με λένε Γιάννη και είμαι αλκοολικός"... φαίνεται

Την προσωπική του εμπειρία από τον αλκοολισμό μοιράστηκε δημόσια ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση διοργανώθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από το κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από αλκοόλ, ναρκωτικά, τζόγο και διαδίκτυο, "ΟΑΣΙΣ". με τίτλο: "Κ. Π. Καβάφης: Απ' έξω και τραγουδιστά".

Βίντεο με τη σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με τις συλλήψεις των οχτώ μελών της Χρυσής Αυγής σε Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα.
Πρόκειται για άτομα, ηλικίας 17 έως 43 ετών, οι οποίοι φόρεσαν χειροπέδες το βράδυ της Παρασκευής στις δύο πόλεις, έξω ή κοντά σε γραφεία της κόμματος, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Αιωνία ευγνωμοσύνη στους 358 άνδρες της ΙΙΙης Μεραρχίας - απο Πατρα- που έμειναν για πάντα στο Πιρότ της Σερβίας.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Δημοκρατία της Σερβίας, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στο Σερβο-Ελληνικό νεκροταφείο στην πόλη Πίροτ (Pirot), στο οποίο βρίσκονται...

Τώρα δηλώνει μετανιωμένος ο δολοφόνος του Π. Φύσσα: "Έκλεισα δυο σπίτια. Το δικό μου και του άτυχου παιδιού-Μέχρι πριν 2 χρόνια ήμουν κομμουνιστής"

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 45χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με ισχυρή δύναμη αστυνομίας στη ΓΑΔΑ. Από εκεί θα μεταφερθεί στο Μεταγωγών και στη συνέχεια στις φυλακές Κορυδαλλού, σε χρόνο που θα κρίνει η αστυνομία.

Η “Στρογγύλη” της Πορτογαλίας…

Του Θεόδωρου Καρυώτη

Ξαφνικά άρχισε ένας εμφύλιος πόλεμος μέσα στην ΕΕ ανάμεσα στην Ισπανία και την Πορτογαλία που μας θυμίζει την Ελληνοτουρκική διένεξη στο Αιγαίο. Η διαφορά, βέβαια, είναι ότι αυτά τα κράτη τσακώνονται, πολύ σωστά, για την ΑΟΖ ενώ η Ελλάδα με τη Τουρκία συνομιλούν για δεκαετίες τώρα με την μπαγιάτικη πλέον υφαλοκρηπίδα.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ?

Αληθεύει ότι το είπε από το βήμα της Βουλής.

Αν ΝΑΙ τι κάνει ο κ.Μειμαράκης.

Αν κάποιος ΔΕΞΙΟΣ έλεγε .... " και κουμμούνι δεν θα μείνει " ,φαντάζομαι όοοολους τους αντικειμενικούς με αρχηγό το νικολάκη ,(ένας είναι αυτός) να ζητούν:

Κάρλος Μαυρολέων: 15 χρόνια χωρίς τον Έλληνα Che... ή τον πράκτορα της CIA....

Του Διονύση Θανάσουλα
dionthan@yahoo.gr

Στις 27 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από την ημέρα που έσβησε στο δωμάτιο ενός φτηνού ξενοδοχείου, ο Κάρλος Μαυρολέων, γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας από την Κάσο.

Το μνημόσυνο που τελέστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο κοιμητήριο της Βουλιαγμένης ήταν λιτό, με την παρουσία της μητέρας του Ελίζαμπεθ, του αδερφού του Νίκι και κάποιων στενών συγγενών, που θυμήθηκαν ξανά τον ονειροπόλο Κάρλος.

ΦΩΤΟ: Δεν υπάρχει λέμε!!! Πιο γρήγορη κι απ' το indymedia στο χαφιεδισμό η νεκρή "ΕΡΤ"

Τι indymedia και παπάρια μάντολες! Πιο γρήγοροι κι απ' το 4G της Cosmote στο χαφιεδισμό!! Χθες μόλις λίγα λεπτά μετά το περιστατικό ανάρτησαν...

ΒΙΝΤΕΟ: Τυνήσιες κάνουν Jihad al-nikah στη Συρία... δηλ. ερωτικό τζιχάντ

Αρκετές Τυνήσιες εγκαταλείπουν χώρα τους με προορισμό τη Συρία, προκειμένου να κάνουν "ιερό ερωτικό πόλεμο", ικανοποιώντας τις σεξουαλικές ανάγκες των ισλαμιστών που μάχονται στη χώρα, υποστήριξε στο κοινοβούλιο, ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας Lotfi Bin Jeddo.

Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται με νομους και άρθρα

Του Άγη Βερούτη

Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται με νομους και άρθρα.

Και να την κλείσεις σήμερα, αύριο θα ανοίξει ως Χρυσό Απόγεμα, και θα έχουμε πάλι τα ίδια.

Ο φασισμός αντιμετωπίζεται στη ρίζα του μόνο: Με επιστροφή στο κράτος δικαίου αντιμετωπίζεται.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της 20 καταθέσεις για το τι έγινε στο σημείο της δολοφονίας

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου περιμένουν όπως φαίνεται στην ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Η ΕΛ.ΑΣ έως τώρα έχει φτάσει σε κάποια συμπεράσματα για τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα των Χρυσαυγιτών από τις 20 καταθέσεις που έχει στη διάθεση της, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι να εντοπιστούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν.

Ντάξ' φτάνει! Έχουν αρχίσει και γίνονται κωμωδία οι αποκαλύψεις του "πρώην μέλους της ΧΑ"

Εντάξει να πιστέψουμε ότι έπαιζαν μπάλα με το κεφάλι του Πακιστανού και ζάρια με τα αρχίδ@α του, αφού δεν είμαστε μπροστά να το δούμε και συνεπώς το "πρώην μέλος της ΧΑ" λέει ότι θέλει χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξει και φυσικά η εφημερίδα που φιλοξενεί τις αποκαλύψεις του δεν έχει καμία απόδειξη.

Αλλά να μας λένε και μαλακίες ότι...

Μέσα τα κεφάλια:Υποχώρηση καθηγητών -Η ΟΛΜΕ δεν συνεχίζει την 5νθημερη απεργία

Δεν συνεχίσουν οι καθηγητές της ΟΛΜΕ την 5νθημερη απεργία τους και την ερχόμενη εβδομάδα,καθώς δεν ψηφίστηκε τελικά η σχετική πρόταση κατά την πολύωρη επεισοδιακή συνέλευση των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ.

Στον ανακριτή ο Γιώργος Ρουπακιάς -Τι θα υποστηρίξει για τη δολοφονία του Φύσσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε στις 9 το πρωί ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, προκειμένου να απολογηθεί. Η μεταφορά του στα δικαστήρια του Πειραιά έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μέχρι και άνδρες της αντιτρομοκρατικής ήταν παρόντες.

Προς πώληση το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Στην παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ, προς πώληση, του Ραδιομεγάρου της παλαιάς ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζεται η κυβέρνηση! Η πιθανή αυτή εξέλιξη ερμηνεύεται ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής αντίδρασης στη συνεχιζόμενη κατάληψη του κτιρίου της Μεσογείων.

Ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν από την κυριαρχία των γενοσήμων

Από τη Βίκυ Κουρλιμπίνη

Νέο μοίρασμα της «πίτας» της αγοράς φαρμάκου προμηνύει η απόφαση του υπουργείου Υγείας για άμεση προώθηση των γενοσήμων, με στόχο την αύξηση της κατανάλωσης τους από το 20%, που είναι σήμερα, στο 60%, και μάλιστα μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν και πρόθεση του υπουργού Υγείας, Αδ. Γεωργιάδη, είναι να μη διαταραχθεί σε καμία περίπτωση η εύρυθμη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας, εντούτοις η αλλαγή των ισορροπιών στα μερίδια που διεκδικούν, από τη μια, τα γενόσημα και, από την άλλη, τα σκευάσματα των οποίων έχει λήξει η πατέντα προστασίας (off-patent) ταράζει τα νερά.

Βρούτσης: Δεν με απασχολεί το πολιτικό κόστος

Ελεύθερος από το άγχος του πολιτικού κόστους δηλώνει ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά” και τη δημοσιογράφο Πηνελόπη Γαβρά.

Κρυφές δημοσκοπήσεις: Τι δείχνουν για ΧΑ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Χρύσανθο

Συμφωνεί με την άποψη Λαζαρίδη η πλειοψηφία των Ελλήνων!!

Δημοσκοπική καθίζηση για τη Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καταγράφεται στα γκάλοπ που γίνονται από χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα δείγματα από τηλεφωνική δημοσκόπηση που ξεκίνησε μεγάλη εταιρεία ερευνών δείχνουν τη Χρυσή Αυγή να βρίσκεται...

Πάλι γελάει ο κόσμος με τον Κάμερον: Γκάφα της κουνιάδας του τον ρεζίλεψε στα social media [εικόνα]

Πόσες φορές μπορεί να ρεζιλευτεί στα social media ένας πρωθυπουργός; Αν η ερώτηση αφορά τον Ντέιβιντ Κάμερον, τότε η απάντηση είναι «πολλές». Κι αν την προηγούμενη φορά έφταιγε ο ίδιος- όταν ξέχασε πριν από μερικές ημέρες την κόκκινη βαλίτσα με τα κρατικά μυστικά στο τρένο- τώρα... πιάστηκε στον ύπνο χωρίς να ευθύνεται. Μία γκάφα της κουνιάδας του τον ρεζίλεψε, καθώς όλος ο κόσμος τον είδε να κοιμάται.

«Γης Μαδιάμ» στο Έκτακτο Συνέδριο της ΕΝΠΕ

Ένταση, που κινδύνευσε να εξελιχθεί σε επεισόδιο αλλά αποσοβήθηκε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, επικράτησε κατά τη λήξη των εργασιών του Εκτάκτου Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Αφορμή αποτέλεσε ψήφισμα των Περιφερειακών Συμβούλων Δημήτρη Βαρελά, Κώστα Διάκου (από την Περιφέρεια Αττικής) και Χρήστου Σταυρόπουλου (από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) το οποίο ζητούσε «να καταδικασθεί η συμπεριφορά του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου».

Απαγορεύθηκαν η διανομή τροφίμων της Χρυσή Αυγής στη Νίκαια και η αντισυγκέντρωση

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύθηκε η προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, όπως και η αντισυγκέντρωση στην οποία καλούσαν συνδικάτα και σωματεία του Πειραιά.

Πιτσιρίκια ανακάλυψαν τις οικονομίες ηλικιωμένης σε ερειπωμένο σπίτι στα Ιωάννινα και έκαναν τα λεφτά... χαρτοπόλεμο

«Σήκωσε» τα χρήματά της από την τράπεζα, για να τα σώσει από την οικονομική κρίση, αλλά λογάριαζε χωρίς τους πιτσιρικάδες της γειτονιάς της. Μίας ηλικιωμένη γυναίκα στα Ιωάννινα είδε τις οικονομίες μίας ζωής να γίνονται... χαρτοπόλεμος, όταν τις ανακάλυψαν παιδιά που έπαιζαν σε ερειπωμένο σπίτι.

Τζήμερος: Η ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος από την Χρυσή Αυγή!

«Η Χρυσή Αυγή είναι αναγνωρίσιμη, ξέρουμε ότι θέλουν να επιβάλουν την άποψή τους με λοστούς και μαχαίρια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος για την Ελλάδα, γιατί...

Πώς είναι η μέση γυναίκα σε 40 χώρες του κόσμου - Καστανή, με μαύρα μάτια και μεγάλα χείλια η μέση Ελληνίδα [εικόνες]

Το μέσο πρόσωπο των γυναικών 40 χωρών του κόσμου έφτιαξαν δύο ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου του Αμπερντίν της Σκωτίας χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό που φτιάχνει την τελική εικόνα μέσω της επεξεργασίας χιλίαδων φωτογραφιών γυναικών από την κάθε χώρα.

Επίθεση αναρχοάπλυτων σε δύο άτομα στην Πάτρα - Τους φάνηκαν για Χρυσαυγίτες

Σοβαρό επεισόδιο έγινε λίγο πριν τις 19:30 το απόγευμα στην πλατεία Όλγας της Πάτρας, στο ύψος της Ρήγα Φεραίου, με πρωταγωνιστές ομάδα αντιεξουσιαστών και δύο νεαρά άτομα.

Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, όλα ξεκίνησαν όταν δύο νεαροί επιχείρησαν να περάσουν από το κάτω μέρος της πλατείας όλγας και μέλη μιας αντιεξουσιαστικής ομάδας, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους...

ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθη ο αστυνομικός που ξυλοφόρτωσαν αναρχοάπλυτοι και πυροβόλησε στον αέρα για να σωθεί

Συνελήφθη ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε στον αέρα κατά τη διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στη Δάφνη.