26 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Μπαμπουίνος της χούφτωσε το στήθος την ώρα του ρεπορτάζ!


Συνέβη και αυτό! Την ώρα λοιπόν που έκανε ρεπορτάζ σε ζωολογικό κήπο και μιλούσε ζωντανά ένας μπαμπουίνος την έπιασε το στήθος!

ΦΩΤΟ: Ένας πολιτικός και ένας δημοσιοκάφρος οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ! Αυτο...

Άσχετα αν το παχύδερμο Αναστασιάδης είναι βουτηγμένος μες στη μπόχα, τις διαφορές μας δεν τις λύνουμε σαν κάφροι. Ειδικά κάποιοι που απευθύνονται σε κοινό με έφεση στην καφρίλα, το ξύλο και τις κοτρώνες θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί γιατί ζωές δεν αφαιρούν μόνο τα μαχαίρια αλλά και οι κοτρώνες και από τύχη δεν υπάρχει θύμα κάθε φορά που φεύγει μια κοτρώνα. Οι κύριοι...

ΦΩΤΟ: Ανταλλαγή τεχνογνωσίας και επιχειρημάτων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ

Δείτε τη:

ΑΠΑΙΧΤΟΣ ο τύπος που τρολάρει το Γλέζο-Δείτε το βίντεο

Επική η περιγραφή του "κατεβάσματος της ναζιστικής σημαίας από την Ακρόπολη" από το Μανώλη:

ΦΩΤΟ: ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΕΙΡΙΖΕΤΕ...

Χθες ο φίλος ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ έβαλε εδώ μια φώτο από σχολείο πριν 40 χρόνια και μια τωρινή για να δείξει τη διάλυση της παιδείας που ξεκίνησε το 1981 και προκλήθηκε από την εισβολή αναρχοκουλτουριάρηδων καθηγητών και γονέων στο σχολείο.

Κάποιοι πιάστηκαν από την τρίχα (και αγνόησαν την ουσία) ότι τα παιδιά στη δεύτερη φώτο (που δείχνει την σημερινή ξεφτίλα) είναι πιθανόν από σχολείο του εξωτερικού και ξένα... αφού λοιπόν η χθεσινή φώτο δεν τους άρεσε και τα δικά μας παιδιά τα έχουμε κάνει καλύτερα, τους χαρίζουμε αυτές:

Μια βδομάδα στις ΗΠΑ για επενδύσεις ο Σαμαράς- Συνάντηση με Λαγκάρντ

Συνάντηση με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, θα έχει την επόμενη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ!!

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, όπου αναμένεται...

Επίθεση από αναρχοάπλυτα βαξεβανάκια στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»

Επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» έκανε λίγο μετά τις 20.00 ομάδα περίπου 20 αγνώστων. Έσπασαν τζαμαρίες του κτηρίου όπου στεγάζεται η εφημερίδα και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Ρε στόκε Δελαστίκ αφού το ΚΚΕ λέει μόνο του ότι δεν ανήκει στο "συνταγματικό τόξο", τι Βορίδης και παπαριές μας τσαμπουνάς;

Σε βγάζουν απ' τα ρούχα σου οι διαστρεβλωτές της πραγματικότητας όπως ο συγκεκριμένος αναρχοφασίστας που λέει: "Καθόλου καθησυχασμένοι για τις προθέσεις της κυβέρνησης δεν μπορούμε να αισθανόμαστε, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, αναρωτιέται δημοσίως από τα έδρανα της Βουλής, αν το ΚΚΕ ανήκει στο “συνταγματικό τόξο”"... αν λέει τέτοια ψέμματα, ότι δηλ. ο Βορίδης διαβάλει τους "νομιμόφρονες" ΚΚΕδες, φανταστείτε τι εγκυρότητα έχουν τα υπόλοιπα που λέει...

Ελλάδα έτοιμη για βέτο στη "φέτα" του Καναδά... λέμε τώρα

Καλά, καλά σας πιστέψαμε, προσέξτε μη σκίσετε κανα καλσόν... Μόλις πέσει καμια επιδοτησούλα παραπάνω για να μοιράσετε στους εδώ ιθαγενείς, θα βάλετε την ουρά κάτω απ' τα σκέλια και θα πείτε κι ευχαριστώ

Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα είναι πανέτοιμη, αν χρειαστεί, να ασκήσει βέτο ώστε να μην εμφανιστεί στην Ευρώπη λευκό τυρί από άλλη χώρα, όπως επιχειρεί να πράξει ο Καναδάς, φέροντας την επωνυμία φέτα, έδωσε ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτρης Μελάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ε, ρε, πραξικόπημα που τους χρειάζεται!

Θάνος Οικονομόπουλος

Δεν είμαστε με τα καλά μας! Καταντήσαμε όχι μόνο να παίρνουμε στα σοβαρά και να εισάγουμε στον δημόσιο διάλογο τις αρλούμπες της διαδικτυακής "επικαιρότητας" ( στην οποία, άκουσον Κύριε, καταφεύγουν και εν ενεργεία υπουργοί για να.... διαφημίζονται!), αλλά να τις επεκτείνουμε κι' όλας αναδεικνύοντάς τες σε "θέματα" με επίσημες τοποθετήσεις στην Βουλή!

Κίνητρα σε γιατρούς για την άγονη γραμμή ζητά ο ΙΣΑ μετά την ξεφτίλα της Γαύδου

Ύστερα από τη δημοσιότητα που πήρε η έλλειψη γιατρού στη Γαύδο, αφού ο ειδικευόμενος γιατρός που βρισκόταν στο νησί, μετά την ολοκλήρωση της απόσπασής του από το νοσοκομείο Χανίων, επέστρεψε στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά να δοθούν κίνητρα σε ειδικευόμενους γιατρούς για να μεταβούν στα ιατρεία της άγονης γραμμής.

Πορνόγερος "καθηγητής" κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριά του

Για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης μαθήτριας κατηγορείται 55χρονος διευθυντής σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος έχει κληθεί να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου.

Αυτό είναι απειλή; Μιχαλολιάκος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ΒΙΝΤΕΟ

Τα παπαγαλάκια που χθες έλεγαν ότι τα σενάρια παραίτησης των βουλευτών της ΧΑ τα διακινεί το Μαξίμου, τι έχουν να πούν τώρα;


«Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» επανέλαβε δυο φορές στις σύντομες δηλώσεις του που έκανε στη Βουλή ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των βουλευτών για τον αν εξετάζει το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης των βουλευτών του κόμματός του.

Άρση τραπεζικού-τηλεφωνικού απορρήτου για βουλευτές της Χ.Α.

Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής. Η Δικαιοσύνη που κινείται με γρήγορους ρυθμούς θα καλέσει σε κατάθεση νέους μάρτυρες, οι οποίοι προέκυψαν μετά τον πρώτο κύκλο των καταθέσεων.

ΦΩΤΟ: συνεχίζονται οι προετοιμασίες του αυριανού πραξικοπήματος

Ενωμένοι και έτοιμοι οι έφεδροι για την ανατροπή:

ΒΙΝΤΕΟ: Λίγες ώρες απέμειναν για το πραξικόπημα

Λίγες πρακτικές οδηγίες:

ΦΩΤΟ: Ρε Δένδια μήπως το παρακάνεις λίγο και αρχίσουν να γελάνε μαζί μας;

Αριστερά βλέπετε τα πειστήρια του "εγκλήματος" που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την ΕΛΑΣ, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο... μεταξύ αυτών και το πειστήριο 3 δηλ....

ΦΩΤΟ: Αυτοί οι μαλάκ@ς στο ΧΩΝΙ δεν ξέρουν που είναι η Ακρόπολη... κατά τ' άλλα θα την προστατεύσουν απ' τη Μέρκελκατά που πέφτει!!! καραγκιόζηδες στο «ΧΩΝΙ»

Αυτοί είναι οι πατριώτες του κ@λου που θα προστατεύσουν την Ελλάδα από τα νύχια της Μέρκελ... δεν ξέρουν που είναι η Ακρόπολη:

Δούρου: "Η ΑΟΖ δεν είναι για να εξουδετερώσουμε την Τουρκία"... αλλά γιατί είναι; Για λέγε... για λέγε...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τομεάρχης εξωτερικών και πρώην συνεργάτιδα του Άκη Τσοχατζόπουλου στο ΥΠΕΘΑ, Ρένα Δούρου, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική της χώρας.

ΦΩΤΟ: Οι ΑΕροψεκασμένοι πιστεύουν ότι είναι ψαρωτικό να φωτογραφίζονται με την μήνυση στο χέρι;

Δεν εξηγείται αλλιώς:

Βορίδης: Μακάρι να παραιτηθούν οι Χρυσαυγίτες. Θα μας αδειάσουν και τη γωνιά.

Τι είπε ο βουλευτής της ΝΔ από το βήμα...

Το αδιανόητο και συνάμα επικίνδυνο επιχείρημα του Δημήτρη Παπαδημούλη πως αν οι Χρυσαυγίτες προκαλέσουνε εκλογές δια της παραιτήσεώς τους τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις μετατρέψει σε διπλό δημοψήφισμα κατά του Μνημονίου και κατά του Ναζισμού διέλυσε πριν από λίγο στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης κάνοντας λόγο για συνταγματική εκτροπή.

Ο ορισμός του λαϊκισμού: Ο σκηνοθέτης του Corpus Cristi πέταξε τις ατάκες του και αποχώρησε [βίντεο]

[Αυτός είναι Αλβανός ή κάνω λάθος;]

Ο σκηνοθέτης παρότρυνε στους πολιτικούς στο πάνελ να ζητήσουν «συγγνώμη» για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, για το 30% της ανεργίας, για τις πάνω από τρεις χιλιάδες αυτοκτονίες.
Την ώρα που μιλούσε απευθυνόμενος στους κυρίους που ήταν στο πανελ της εκπομπής λέγοντας «αυτό είναι φασισμός που με κοιτάτε έκπληκτοι κύριοι»... Η Άννα Μπουσούκου του είπε «Θέλετε να κάνουμε διάλογο;»

Πέστε απ' τα σύννεφα ρε! Ο Βούτσης παραδέχθηκε ότι μετράει ψηφαλάκια από τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή

Σε τηλεοπτικό πάνελ ο κ. Βούτσης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, «ομολόγησε» σχεδόν ότι το κόμματα του αντιστέκεται στο κοινό μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής για... ψηφοθηρικούς λόγους.

Ξεφτίλα ο Χατζηδάκης για την έκθεση-μαϊμού του ΟΟΣΑ

Έκθετος είναι ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης για την έκθεση-μαϊμού του ΟΟΣΑ που είχε επικαλεστεί τον Ιούλιο και δήθεν έλεγε ότι θα προκύψουν οφέλη από το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Η αποκάλυψη τότε, ότι δεν υπάρχει τέτοια έκθεση, είχε προκαλέσει ερώτηση στη Βουλή, από 7 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Έλληνας (του εξωτερικού εννοείται) υποψήφιος για το Νόμπελ Χημείας

O διακεκριμένος Ελληνο-αμερικανός χημικός, ο Παύλος Αλιβιζάτος, καθηγητής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ και από το 2009 διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Λόρενς Μπέρκλεϊ των ΗΠΑ, είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του φετινού Νόμπελ Χημείας, σύμφωνα με τις παραδοσιακές προβλέψεις του οργανισμού Thomson Reuters. Το Νόμπελ θα απονεμηθεί στις 9 Οκτωβρίου.

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Πως κινήθηκαν τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού;

​Αμετάβλητες παρέμειναν τον Αύγουστο οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα στις ελληνικές τράπεζες στα 156,2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Από τον Αύγουστο του 2012 οι καταθέσεις σημειώνουν αύξηση...

ΒΙΝΤΕΟ-Τώρα όμως έχει δίκιο: κ. δικαστές τέτοιες κινήσεις (πραξικοπήματος) χρήζουν ιατρικής και όχι δικαστικής εξέτασης

Βέβαια όσο δίκιο κι αν έχει για τους δικαστές δεν μπορεί να αποφύγει τη γελοιοποίηση με τα υπονοούμενα ότι οι "πραξικοπηματίες" είναι βαλτοί από το Μαξίμου για να τεθεί στη συνέχεια το δίλημμα "Σαμαράς ή τάνκς"...

«Τις τελευταίες ώρες, γίνεται μεγάλος θόρυβος για μία ανακοίνωση ενός συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών, οι οποίοι προβάλλουν ως πρωτότυπη μία λύση κυβέρνησης που θυμίζει τη χούντα με Πρωθυπουργό τον Κόλλια», ανέφερε στην ομιλία του στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παπαδημούλης.

Λες να βρήκαμε τον νέο Ντάρκο;

Ο Μάρκο Στσέποβιτς έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του και ήδη πολλοί είναι αυτοί που αρχίζουν να βλέπουν στο πρόσωπο του τον νέο Ντάρκο Κοβάσεβιτς...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Κοκοκο... παραιτηθείτε για να χάσετε όλες τις έδρες και να μείνει κενή αυτή του Επικρατείας

Πιθανή παραίτηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα συνιστά πολιτικό αυτοχειριασμό εκτιμά ο Συνταγματολόγος του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Σωτηρέλης, ο οποίος μιλώντας στο Βήμα FΜ ανέφερε πως οι εκλογές που θα γίνουν, σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, είναι εκλογές σε εκλογικές περιφέρειες, εάν υπάρξουν παραιτήσεις.

Ρεντίκολο πάλι ο Τσίπρας

Κανονικά στα θρανία οι καθηγητές, παρά τις... παραινέσεις του

Εκτέθηκε ξανά ο Αλέξης Τσίπρας, που πριν καμία βδομάδα έδινε το ...σύνθημα για απεργίες διαρκείας και επανάσταση στα σχολεία. Τελικά η επανάσταση δεν ήρθε και σήμερα έληξε η απεργία των καθηγητών , που επέστρεψαν κανονικά στα θρανία.

Ο Γιάγκος και η Βίρνα Δράκου είχαν «προβλέψει» τι θα συμβεί με τους ναζί και την αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Eχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο διαδίκτυο ευφάνταστες κατασκευές και επινοήσεις που σχολιάζουν καυστικά τα θέματα της επικαιρότητας. Τώρα κάποιοι επιστράτευσαν τους θρυλικούς ήρωες της φωσκολικής Λάμψης, τον Γιάγκο και την Βίρνα Δράκου που ξεσκεπάζουν τη σχέση της Χρυσής Αυγής με την αστυνομία.

Η απάντηση των εφέδρων: Ντάξ' μωρέ είπαμε μια μαλακ@α... πως κάνετε έτσι;

Με αφορμή το θόρυβο από τη δημοσιοποίηση της διακήρυξής της για το συλλαλητήριο που οργανώνει το Σάββατο στο Σύνταγμα, η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων εξέδωσε ανακοίνωση:

ΒΙΝΤΕΟ: Η απόλυτη ξεφτίλα του STAR του Χατζηνικολάου!! Παραποίησαν τα λόγια του Καραϊσκάκη και έγιναν ρόμπα... εκτός αν...

Το έχουμε πει πολλές φορές: Η ΧΑ θα περιοριστεί εκεί που ήταν, μόνο με λύση του προβλήματος των λαθραίων και βελτίωση της οικονομικής κατάστασης. Όλα τα άλλα με κυνήγια, απαγορεύσεις κ.λπ τους κάνουν πιο συμπαθείς γιατί ο κόσμος ψαρώνει ότι τους κυνηγάει το σύστημα, άσχετα αν η ΧΑ είναι τροχός του συστήματος. Αυτό πάντως που τους δίνει σίγουρα πόντους είναι τα ψέμματα και η λάσπη όπως η χθεσινή στο "έγκυρο" δελτίο του Χατζηνικολάου, όπου παραποίησαν με υπότιτλους και εσκεμμένα κακό ήχο τα λόγια του βουλευτή τους Μπαρμπαρούση για να πούνε ότι μέσα στη Βουλή έλεγε στους άλλους "Γαμ..." όπως έγραφαν χαρακτηρσιτικά στον υπότιτλο. Πάντως η χοντράδα της παραποίησης δημιουργεί υποψίες για τους σκοπούς που εξυπηρετεί...

Αγχώθηκαν οι κομμουνιστές: Στην Ελλάδα μετακομίζει μόνιμα ο πρίγκηπας Νικόλαος με τη γυναίκα του

Εκπληξη προκαλεί η είδηση πως ο Νικόλαος, γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου και η κομψή και σύνηθης φιλοξενούμενη στις σελίδες περιοδικών μόδας σύζυγός του Τατιάνα θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο.

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Σήμερα μη βγείτε απ' τα σπίτια σας... ψεκάζουν

Η είδηση είναι πραγματική, από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που αφού απώλεσε τους Χρυσαυγίτες προσπαθεί να τσιμπίσει μερικούς ψεκασμένους...

Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στους πολίτες που παρακολουθούν, ανήμποροι να αντιδράσουν, τον ουρανό να γεμίζει με chemtrails. Το φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες έχει επιδεινωθεί απ' άκρου εις άκρον στην Ελλάδα, καθώς τα νεφελώματα που δημιουργούνται από τους αεροψεκασμούς είναι έντονα.

Ο Αδωνις γελάει με τον Τσίπρα: Μα γιατί στο κάνουν αυτό Αλέξη μου...

Τον απολογισμό των απεργιών στο χώρο της παιδείας και της υγείας κάνει με πρωϊνό του tweet ο Αδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να πειράξει τον Αλέξη Τσίπρα.

Στις φλόγες τυλίχτηκε το σπίτι της Μαντώς Μαυρογένους στη Μύκονο-Μάχη για τη διάσωσή του [βίντεο]

Στις φλόγες τυλίχθηκε το ξενοδοχείο «Apollon» στο γιαλό Μυκόνου, το κτίσμα που στέγαζε το ιστορικό σπίτι της ηρωίδας της ελληνικής επανάστασης Μαντώς Μαυρογένους. Η φωτιά ξεκίνησε από παρακείμενο εστιατόριο και γρήγορα επεκτάθηκε στον πάνω όροφο όπου βρίσκεται το ιστορικό ξενοδοχείο. Πολύωρη μάχη έδωσαν με τις φλόγες άντρες της πυροσβεστικής, αξιωματικοί του λιμενικού καθώς και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ο οποίος με απόγνωση έβλεπε την περιουσία του να καταστρέφεται.

Στον "αέρα" από το πρωί η Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία

Με την ονομασία "Πρώτο Πρόγραμμα" η Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία άρχισε να εκπέμπει, από σήμερα το πρωί, από τη συχνότητα 95,6. Με δημοσιογράφους και παραγωγούς κυρίως από τις παλιές συχνότητες της ΕΡΤ και ΕΡΑ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπομπές λόγου, μουσικές εκπομπές, ανά μία ώρα μεταδίδονται δελτία ειδήσεων, ενώ θα μεταδίδονται και αθλητικές εκπομπές, ώστε να καλύπτονται και οι υποχρεώσεις των μεταδόσεων.

Φαήλος: «Ηλία σοβαρευτείτε»-Ηλίας (με ηρεμιστικά): «Σέβομαι αυτό που λέτε»

Οι επικοινωνιακού τύπου συμβουλές του Φαήλου Κρανιδιώτη στον Ηλια Κασιδιάρη κατά τη χθεσινή τους κοινή τηλεοπτική παρουσία έγιναν δεκτές με σεβασμό από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Η συζήτηση κύλησε σε χαμηλούς τόνους και με το μέλος της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας να σημειώνει πως η Χρυσή Αυγή είναι πολύ σοβαρή.

Γιατί οι χρυσαυγίτες έβαλαν άρον άρον λουκέτο στην τοπική της Αναβύσσου

Με σκιές για παράνομα κυκλώματα και συμπλοκές έκλεισε άρον-άρον η τοπική οργάνωση σχεδόν έναν χρόνο μετά τα «θριαμβικά» εγκαίνια, ενώ επισήμως προβάλλονται οργανωτικοί λόγοι. «Η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Ανάβυσσο έκλεισε ύστερα από αναφορές ότι ορισμένα μέλη της προχωρούσαν σε εκβιάσεις καταστηματαρχών και σε άλλες παράνομες ενέργειες στην περιοχή...» ανέφερε στο Βήμα στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

BINTEO: Αυτοι οι καραγκιόζηδες θα κάνουν πραξικόπημα;

Τα αιτήματά τους είχαν συγκεντρωθεί να διατρανώσουν την 1η/10/2011 τα «πράσινα μπερά» των... μέλλοντων πραξικοπηματιών Εφέδρων Καταδρομέων κατά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Το ίδιο συνέβη και 9η/3/2013. Δείτε τα βίντεο:

Μετάδίδεται μέσω Webcam η ετοιμασία του Πραξικοπήματος!

Νίκος Ζαχαριάδης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της διαδικτυακής στρατιωτικής επέμβασης, με στόχο την αποκατάσταση της Εθνικής Κυριαρχίας, από ομάδα Αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων, όπως ανακοινώθηκε στο Facebook!

Δημοσκόπηση PULSE A' Αθήνας: Πρώτη με κέρδη η ΝΔ, απώλειες η ΧΑ

Κατά δύο μονάδες υποχωρεί η Χρυσή Αυγή στην Ά Περιφέρεια της Αθήνας, για πρώτη φορά από το 2012, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Ποντίκι».

Θα πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη μας ότι η Α’ Αθήνας αποτελεί ευνοϊκή και «σκληρή» περιοχή για τη Χρυσή Αυγή, οπότε δεν είναι σωστό να γενικεύσουμε το συμπέρασμα για το σύνολο της χώρας.

Η Χρυσή Αυγή κινείται πλέον στο...

Γελάει ο κόσμος με το πραξικόπημα σαββατιάτικα

Η νυχτερινή σύσκεψη των εισαγγελέων με αφορμή αναρτήσεις εφέδρων στο διαδίκτυο περί «στρατού και λαού» πυροδότησαν, κυρίως μεταξύ σοβαρού και αστείου, δημοσιεύματα και «φήμες» περί ενδεχόμενου κάποιοι να ετοιμάζουν...πραξικόπημα στις 28 Σεπτεμβρίου!

Τον φρίκαρε τον Άγγλο ο Άδωνις: «Μέρκελ και Γερμανοί είναι φίλοι μας- Θα τους επιστρέψουμε όλα τα δανεικά»

Την διαβεβαίωση του ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στη Γερμανία όλα τα χρήματα που έχει δανειστεί εξέφρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή Hardtalk του BBC, τονίζοντας πως οι Ελληνες δεν θέλουν άλλα προβλήματα και απλά θέλουν αν βγουν από την κρίση.

Δένδια ακούς; Κάθε μέρα τις αρπάζει κι ένας άσχετος... επειδή οι αναρχοάπλυτοι τον κόβουν για ναζί

Ενα τατουάζ και το παρουσιαστικό του τον κατέστησαν «χρυσαυγίτη» στα μάτια τεσσάρων νεαρών οι οποίοι και τον ξυλοκόπησαν στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση με το συγκεκριμένο ακροδεξιό μόρφωμα. Ο 27χρονος δέχτηκε επίθεση από άτομα που τον αποκαλούσαν φασίστα, ενώ εκείνος προσπαθούσε να αμυνθεί από τα χτυπήματα που δεχόταν.

Φαήλος: Οι Χρυσαυγίτες είναι εθνικοσοσιαλιστές

Στο ραδιόφωνο του “Alpha 9.89″ μίλησε το πρωί ο Φαήλος Κρανιδιώτης, δικηγόρος, στέλεχος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά, καθώς και πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος το Ράλι Ακρόπολις από το πρωτάθλημα του WRC

Σαράντα χρόνια μετά την ένταξή του στο WRC, το Ράλι Ακρόπολις δεν θα συμπεριληφθεί στο καλεντάρι του 2014, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί εντός της εβδομάδας όταν και θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο της FIA. Τη θέση του αναμένεται να πάρει εκείνο της Πολωνίας.

Η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη τραγουδά στους δρόμους της Αθήνας [εικόνα]

Μετά από ένα πετυχημένο ξεκίνημα στο Σταυρό του Νότου τον περασμένο χειμώνα η κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα, δοκιμάζει τις δυνάμεις της στους.... δρόμους της πρωτεύουσας.

H μοναξιά του κλακαδόρου συνδικαλιστή που φώναξε το απαράδεκτο σύνθημα για τον Μητσοτάκη

«Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνε ένα καλό, έβγα στο μπαλκόνι και πέσε στο κενό» φώναζε στη ντουντούκα συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ προκαλώντας αλγεινές εντυπώσεις αλλά και το σημερινό καυστικό σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη στην Καθημερινή.

Σαν σήμερα ο Κουφοντίνας της 17Ν δολοφόνησε τον Παύλο Μπακογιάννη στην καρδιά της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς αυτές τις μέρες η χώρα συγκλονισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο δρόμο, στην Αμφιάλη, πολλοί σπεύδουν σήμερα να αποτίσουν φόρο τιμής στον Παύλο Μπακογιάννη που δολοφονήθηκε σαν και σήμερα πριν από 24 χρόνια.

ΦΩΤΟ: Βαρύνουσα γνώμη, να τη λάβουμε σοβαρά υπόψη

Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη την παρακάτω γνώμη καθώς ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι γνώστης του αντικειμένου δηλ. της μαλακί@ς

ΦΩΤΟ: Αυτοί είμαστε...

... και όσο το ποσοστό δεν αντιστρέφεται δεν θα δούμε φως:

Ο Ριζοσπάστης «έκοψε» τον Μπογιόπουλο... να δούμε αν ο στόκος θα καταλάβει τώρα το "είναι ο κομμουνισμός ηλίθιε!"

Που δεν θα το καταλάβει (θα συνεχίσει να τους γλύφει) αλλά λέμε τώρα...

Έκοψαν τη στήλη του Νίκου Μπουγιόπουλου από το Ριζοσπάστη. Όπως ανακοίνωσε η εφημερίδα στο δημοσιογράφο, αντιμετωπίζουν...

Μίζα 95.000 δολαρίων σε εφοριακό στη Θεσσαλονίκη - «Το κάναμε γιατί αυτό συνηθίζεται στην Ελλάδα», λέει η εταιρεία

Ποιος είναι ο τρόπος για να γλιτώσει μία εταιρεία από φόρους 2,35 εκατ. ευρώ; Να δώσει μίζα σε εφοριακό, αφού κάτι τέτοιο συνηθίζεται στην Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν εκπρόσωποι αμερικανικής καπνοβιομηχανίας, που είναι στο επίκεντρο υπόθεσης για χρηματισμό μίας εφοριακού στη Θεσσαλονίκη με 95.000 δολάρια.

ΒΙΝΤΕΟ: Απάντηση ΧΑ στην καμπάνια ΠΑΣΟΚ

Με αυτό το βίντεο (όπως και πέρσι το Δεκέμβριο) απαντάει η ΧΑ στην καμπάνια του ΠΑΣΟΚ εναντίον της:

Η Μέρκελ είδε γυμνό πασίγνωστο παίχτη της εθνικής Γερμανίας!

Ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αποκάλυψε πως η καγκελάριος είδε τον ποδοσφαιριστή «τσίτσιδο»

Πρώτο θέμα στα γερμανικά ΜΜΕ για ακόμα μία φορά η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ. Αυτή τη φορά όχι μόνο για την επανεκλογή της, αλλά γιατί είδε ολόγυμνο τον...

Δείτε βίντεο από την επίθεση στη ναυτική βάση στην Ουάσιγκτον, με τον δράστη να ψάχνει θύματα!!

Στη δημοσιότητα έδωσε το FBI βίντεο τη στιγμή που ο Άαρον Αλέξις δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στο Navy Yard στην Ουάσινγκτον, βγάζει το όπλο που έχει σε σακίδιο, οπλίζει και περπατάει στους διαδρόμους της ναυτικής βάσης ψάχνοντας τα θύματά του. Όπως έγινε γνωστό ο ίδιος πίστευε ότι ελεγχόταν από ραδιοκύματα χαμηλής συχνότητας.

Διαψεύδει το ΣΔΟΕ ότι γίνεται έλεγχος στα οικονομικά της ΧΑ... θα γίνει αργότερα

Στη διάψευση των ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών και των δημοσιευμάτων εφημερίδων που ανέφεραν ότι το ΣΔΟΕ διενεργεί έλεγχο στη Χρυσή Αυγή προχώρησαν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Mήνυση του Η.Κασιδιάρη σε μεγαλοδημοσιογράφο

Μήνυση στον δημοσιογράφο του Mega, Γιάννη Πρετεντέρη, υπέβαλε στην Εισαγγελία Αθηνών, ο εκπρόσωπος και βουλευτής του κόμματος της Χ.Α, Ηλίας Κασιδιάρης.

O δημοσιογράφος είχε πολλές φορές αποκαλέσει τη ΧΑ...

Εντάξει τι θα 'λεγε; "Ήμουν σε άμυνα"

Tι είπε στην απολογία του ο δολοφόνος του ράπερ: «Μου επιτέθηκαν.... Ένας φίλος του θύματος με μπλε μπλούζα φώναξε στην αστυνομία "αυτός είναι, αυτός είναι"....Είμαι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής και όχι μέλος της...Το γκλοπ το είχα σπίτι για τους κλέφτες»

«Έχω κλείσει δύο σπίτια. Το δικό μου και του παιδιού. Μου άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου μου πέντε με έξι άτιμα, με γρονθοκόπησαν στο κεφάλι, πήρα ασυναίσθητα το μαχαίρι που είχα για αυτοπροστασία. Ένας φίλος του θύματος με μπλε μπλούζα φώναξε στην αστυνομία «αυτός είναι, αυτός είναι»».

ΒΙΝΤΕΟ: Πολύ ωραίο το αφιέρωμα της ΧΑ στα καφριλίκια... των άλλων εννοείται....

Εντάξει ξέχασαν να συμπεριλάβουν τα δικά τους κατορθώματα, στο αφιέρωμα στο ξύλο που έχει πέσει στα Πάν/μια και τις πορείες στην Ελλάδα, αλλά δεν τους παρεξηγούμε καθώς είναι πολύ στρεσαρισμένοι τελευταία... Τέλος πάντων δείτε και τα καφριλίκια του "συνταγματικού τόξου" και της αντισυνταγματικής αριστεράς:

Αφού δεν ασχολήθηκαν ούτε οι ίδιοι: Ανέστειλαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις οι καθηγητές - Ανοίγουν τα γυμνάσια και λύκεια της χώρας

Σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας μπαίνουν από σήμερα Πέμπτη τα γυμνάσια και τα λύκεια όλης της χώρας, καθώς οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης αποφάσισαν να αναστείλουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Παρακαλούνται οι εισαγγελείς να μην ασχολούνται με πούτσ@ς μπλε! Πραξικόπημα χωρίς να το ξέρω εγώ, αποκλείεται...

[Άσε που δεν μπορεί να γίνει χούντα στη χούντα του Σαμαρά... έτσι ψεκασμένοι μου;

Για να σοβαρευτούμεΠέρασαν το κατώφλι της γελοιότητας αυτοί στον Άρειο Πάγο που τραβιόντουσαν μέσα στη νύχτα σε συσκέψεις επειδή 10 μαλάκ@ς έγραψαν μια μαλακ@α... Πολύ αγχωμένη την κόβω την Ευτέρπη και δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα γιατί η κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία και λογική....]

Με άρθρο έφεδροι ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και σύμπραξη λαού - στρατού

Συναγερμό σήμανε στη Δικαιοσύνη η ανάρτηση σε ιστολόγιο στο Διαδίκτυο ενός κειμένου που φέρεται να το υπογράφει η «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.)» και με το οποίο ζητούν «την άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης και την σύμπραξη λαού – στρατού». Το περιεχόμενο του άρθου προκάλεσε έντονη ανησυχία και με αφορμή αυτό πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στον Αρειο Πάγο. Σύμφωνα με πληροφορίες για την εν λόγω ανάρτηση πρόκειται να διαταχθεί προκαταρκτική ανακρίση, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την Πέμπτη.