27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ,ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

     Λοιπόν το πράγμα  άρχισε πλέον να γίνεται ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ. Στις νέες συντάξεις που κατατέθηκαν σήμερα ,οι κρατήσεις για την υγειονομική περίθαλψη,θα υπολογίζονται πλέον όχι επί του ακαθαρίστου ποσού ,μετά τις διάφορες κρατήσεις,αλλά επί του ακαθαρίστου ποσού πριν τις κρατήσεις.
      Δηλαδή στις ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ του 2009!!!

Τελικά ο Παπούλιας θα βραβεύσει τα παραμύθια των φυλλάδων ή όλους τους Αστυνομικούς που συνέλαβαν το δολοφόνο;

Απίστευτο νούμερο ο δανειστής του Ανδρέα, Κάρολος Παπούλιας... αποφάσισε να βραβεύσει την κοπέλα επειδή το είπαν οι φυλλάδες, αντί να έρθει σε επαφή με την Αστυνομία για να μάθει πως εξελίχθησαν τα γεγονότα και να μην ξεφτιλίζεται. Εμείς το λέγαμε από την πρώτη στιγμή (πχ. εδώ κι εδώ) ότι οι φυλλάδες λένε μαλακί@ς γιατί η αριστερή προπαγάνδα θέλει να υποβαθμίσει την άμεση αντίδραση της Αστυνομίας. Λέγαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση...

ΦΩΤΟ-Πασίγνωστος ΣΥΡΙΖΑίος επαναστάτης δημοσιογράφος με καμπινάτο σκάφος...

Αν το έχει και σε offshore εμείς οι υπόλοιποι να πάμε να αυτοκτονήσουμε...

Αφιερωμένο στους μαλάκ@ς που λένε ότι δεν έχουν να φάνε και σκούζανε όταν σούταραν τον εν λόγω...

Το πόρισμα του υπουργείου Άμυνας για την Χ.Α

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος παρέλαβε απόψε από τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο το πόρισμα της έρευνας που διετάχθη την περασμένη Κυριακή και διενεργήθη από τα Γενικά Επιτελεία των Κλαδών.

Δημοσκόπηση ALCO: Πρώτη η ΝΔ με 21,5%-Στο 6,7% έπεσε η ΧΑ

Τη Χρυσή Αυγή ως υπεύθυνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δείχνουν 2 στους 3 Έλληνες σε δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα Παραπολιτικά, η οποία δείχνει τα ποσοστά του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου να σημειώνουν βουτιά.

Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η ΝΔ με 21,5%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με...

Προσπαθώ να μη γελάσω και να μη σχολιάσω: Ο Αβραμό πήρε το όπλο του και έριξε... με άσφαιρα [εικόνα]

Απόψε θα κοιμηθώ ήσυχος καθώς οι Τούρκοι τρόμαξαν... ωχ μου ξέφυγε το σχόλιο :)

Αναμνήσεις από τη στρατιωτική του θητεία ξύπνησαν στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο κατά την επίσκεψή του στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη την Παρασκευή.

Τι μαλακί@ς λές ρε Αλαβάνε; Ο χοντρός είναι άρρωστος ΝΔίτης ρε!

Με επιστολή του προς την ιστοσελίδα sxedio-b.gr η οποία απηχεί τις απόψεις του ομώνυμου κόμματος του Αλέκου Αλαβάνου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση του προέδρου της ομάδας με τη Χρυσή Αυγή.

ΒΙΝΤΕΟ-Τηλεφώνησαν στον Ρουπακιά από τα κεντρικά της Χ.Α.

Την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, λίγες ώρες πριν τον φόνο στο Κερατσίνι, ο Γιώργος Ρουπακιάς δέχθηκε τηλεφώνημα από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπως αποκάλυψε ο ALPHA.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha.

Έλληνες Πρόσκοποι: Δεν είμαστε Χρυσαυγίτες ρε παιδιά... λίγο μασόνοι είμαστε αλλά όχι και φασίστες

[Βρε ευτυχώς φοράνε πράσινα γιατί αν φόραγαν μαύρα θα τους είχαν συλλάβει κι αυτούς. Πάντως δεν είναι σίγουρα φασίστες γιατί αν ήταν δεν θα είχα φύγει μετά από κανα μήνα όταν με πήγαν μικρό... κι εγώ όπως ξέρουν πολύ καλά οι ΣΥΡΙΖΑίοι γεννήθηκα "φασίστας" οπότε θα τους είχα οσφρυστεί ;)]

«Με αφορμή τις πρόσφατες ατυχείς αναφορές στους Έλληνες Προσκόπους σε Μέσα Ενημέρωσης από δημοσιογράφους συγκρίνοντας τη δράση των Προσκόπων με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής, θα θέλαμε να επαναλάβουμε την παλιά μας δήλωση και να καλέσουμε Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους να αποφεύγουν την αναφορά στους Έλληνες Προσκόπους», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και προσθέτει:

Ρομπότ λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε ένα δευτερόλεπτο [βίντεο]

Για να το δει κανείς, δεν πρέπει να ανοιγοκλείσει τα μάτια. Ενα βλεφάρισμα αρκεί για να το... χάσει. Γιατί αυτό το ρομπότ λύνει τον κύβο του Ρούμπικ το πολύ μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

Επιμένει ο Βarillaς: Αν τα μακαρόνια μας δεν αρέσουν στους gay ας ψωνίσουν απ' αλλού

[Υπερβολικός ο όλος θόρυβος και οι κλασικές τσιρίδες της ομοφυλοφιλικής κοινότητας που ζητάει ανοχή αλλά δεν δείχνει ανοχή και απαγορεύει σε κάποιον να διαφωνεί με τον τρόπο ζωής τους. Σ' αυτό το πνεύμα κινείται και το παρακάτω άρθρο]

Τo gay μακαρόνι η Barilla δεν το σηκώνει - Και με μια λάθος συγγνώμη το λασπώνει

Τάσος Θεοδωρόπουλος

Μαζεύει τα ασυμμάζευτα και τα χειροτερεύει η γνωστή μάρκα ζυμαρικών με νέες δηλώσεις μετά το σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια του προέδρου της για τους ομοφυλόφιλους.

Η μεγαλύτερη εταιρεία ζυμαρικών του κόσμου, μέσω του προέδρου της, Γκουίντο Μπαρίλα, θεώρησε σωστό την προηγούμενη Τετάρτη να επαναπροσδιορίσει το καταναλωτικό της target group. Ο Γκουίντο δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην ιταλική εκπομπή "La Zanzara" πως δεν θα έδειχνε ποτέ του σε μία από τις διαφημίσεις της εταιρείας gay χαρακτήρες, εφ' όσον τα προϊόντα του απευθύνονται μόνο σε "τέλειες οικογένειες".

ΒΙΝΤΕΟ-Οι Femen μπούκαραν στην επίδειξη της Nina Ricci!

Δεν ήταν τα ρούχα της διάσημης Nina Ricci αυτά που τράβηξαν την προσοχή στην πρόσφατη επίδειξή της στο Παρίσι.
Οι νέες φεμινίστριες Femen που αρέσκονται να κυκλοφορούν γυμνόστηθες και να προκαλούν με τις εμφανίσεις του ανέβηκαν στην πασαρέλα ενώ το γυμνό τους σώμα είχαν γράψει με μαύρη μπογιά «μοντέλα πηγαίνετε στην κόλαση».

Πατριώτες του κώλου ALERT! Μετά το ψέκασμα μας ταϊζουν και κουτόχορτο: Η Γερμανία λέει επιστρέφει στην Ελλάδα 599 εκατ. €... δεν τους πιστεύουμε όμως αν δεν το πει ο Πάνος

Το Βερολίνο επέστρεψε στην Ελλάδα τα 599 εκατ. ευρώ που κέρδισε η Γερμανία από τα ελληνικά ομόλογα που είχε αγοράσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Κάτω Βουλή της Γερμανίας.

Όλη η μήνυση που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή εναντίον του ΠΑΣΟΚ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

Του πολιτικού κόμματος ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 135, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά

ΚΑΤΑ Παντός υπευθύνου που θα προκύψει από την εισαγγελική έρευνα

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα, Εγκαλώ κάθε υπεύθυνο για τους ακόλουθους νόμιμους, βάσιμους και αληθείς λόγους:

Παραδοχή Βρετανών: Υποτίμησαν την ΕΟΚΑ και πήραν τον πούλο!

Το σκεπτικό των Βρετανών πίσω από πολλές αποφάσεις τους κατά την περίοδο του ένοπλου αγώνα της ΕΟΚΑ, καθώς και το περιεχόμενο επαφών και εκτιμήσεών τους αποκαλύπτει η έβδομη δόση των αρχείων αποικιακής διοίκησης από το Φόρεϊν Όφις που αποχαρακτηρίζονται σήμερα. Τα γνωστά ως «απόδημα» ή «ξεχασμένα» αρχεία προέρχονται κυρίως από την περίοδο 1956-1959.

ΦΩΤΟ: Να γιατί ο Κασιδιάρης είναι κλαρινογαμπρός*

Ιδιαίτερη σημασία δίνει στην εικόνα του και στη σημειολογία των ρούχων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Ετσι ενώ το πρωί στη Βουλη εμφανίστηκε χαλαρός με μπλε μπλουζάκι, λίγο αργότερα στον Αρειο Πάγο θύμιζε μοντέλο ιταλικής μόδας.

ΦΩΤΟ: Αν το βάψουν και μπλε, θα είναι η αρχιτεκτονική αντίληψη του "πούτσ@ς μπλέ"

H αναφορά – και η παρομοίωση – έρχεται από την Shangaiist: τα κεντρικά γραφεία μεγάλης κινεζικής εφημερίδας θυμίζουν έντονα ανδρικό μόριο σε στύση...

Τα λόγια είναι περιττά. Οι εικόνες τα λένε όλα:

Η ΕΛ.ΑΣ απαγόρευσε τη συγκέντρωση ηλιθίων στο Σύνταγμα... το πραξικόπημα θα πρέπει να γίνει σε γειτονική πλατεία

Κακώς όπως σωστά λέει και ο Παπαδημούλης

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής απαγόρευσε για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας στους εφέδρους που μιλούσαν για πραξικόπημα να κατέβουν το Σάββατο στο Σύνταγμα.

O προϊστάμενος αντικατασκοπίας της ΕΥΠ που καρατομήθηκε ήταν συγγενής του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Nίκου Κούζηλου

Ενα-ένα έρχονται στο φως τα στοιχεία για την αποπομπή του προισταμένου της Γ Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ Δήμου Κούζηλου ο οποίος είχε την γενική ευθύνη των ερευνών (και των παρακολουθήσεων) για την δράση της Χρυσής Αυγής.

Δημοσκόπηση ALCO: 1,2% μπροστά η ΝΔ-Βουτιά 4,1% η ΧΑ

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Εκτός ΕΥΠ ο υπεύθυνος για το "βαλιτσάκι" παρακολουθήσεων

Αποπέμφθηκε το πρωί της Παρασκευής από την ΕΥΠ ο υπεύθυνος αξιωματικός για την διερεύνηση της δράσης της «Χρυσής Αυγής» με την υποβοήθηση και του συστήματος παρακολούθησης τηλεφώνων.

ΦΩΤΟ: Ο Ρουπακιάς "φαλαγγάρχης" Νίκαιας σε παρέλαση της Χ.Α. για τα Ίμια τον Φεβρουάριο

Με τίτλο "Τριμηνήτης" Χρυσαυγίτης ο Ρουπακιάς;… Αμ δε!", η εργατική εφημερίδα "Δράση", δημοσιεύει φωτογραφία - ντοκουμέντο στην οποία απεικονίζεται ο Γ. Ρουπακιάς, σε παρέλαση της Χ.Α.

Μακαρθισμός απ' την ανάποδη: Σε διαθεσιμότητα ειδικός φρουρός μάρτυρας της δολοφονίας Φύσσα

[Σε κανονικό κυνήγι μαγισσών εξελίσσεται η ιστορία με τη Χρυσή Αυγή. Φυσικά ο δύσμοιρος αυτός τύπος περνούσε από το σημείο, είδε κάποιους να μαλώνουν και παρακάτω συνάντησε Αστυνομικούς που έψαχναν που γίνονται φασαρία. Τους είπε εδώ παραπάνω γίνονταν αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό. Που να φανταζόταν ότι μέχρι να φτάσουν εκεί οι Αστυνομικοί θα είχε βγάλει μαχαίρι ο άλλος...

Εισαγγελική έρευνα μετά την καταγγελία για τον χρυσαυγίτη ψυχίατρο στο Δαφνί

Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας μετά τις καταγγελίες του διευθυντή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ), γνωστού ως «Δαφνί», για συνάδελφό του, διευθυντή μίας εκ των εννέα κλινικών του ιδρύματος, ο οποίος είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτα Φάκου.

Προς ψήφιση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – Ταύτιση απόψεων μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Την τάχιστη κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην Βουλή, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου. Ειδικότερα, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκαν σήμερα το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να ενημερωθούν από τον Χ. Αθανασίου για τις προθέσεις της ΝΔ ως προς το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Ελλαδάρα ρε!! Συνταξιούχος 49 ετών, με χρέη 17 εκατ. ευρώ

Μία 49χρονη συνελήφθη σήμερα στο Βαρθολομιό της Ηλείας, η οποία κατηγορείται για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία...

Σκάνδαλο Χαρδαλιά στο Βύρωνα με κολυμβητήριο 20εκ! Τι απαντά ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Βύρωνα ελέγχεται για έργο 20 εκατ. ευρώ

«Ανόμοια η σύγκριση των κολυμβητηρίων Βύρωνα και Περιστερίου», απαντά ο Νίκος Χαρδαλιάς
Μετά από τη σφοδρή αντίδραση της Τρόικας στο υπουργείο Ανάπτυξης για τον τρόπο διαχείρισης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, o υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης έδωσε εντολή διενέργειας ελέγχου για το θέμα της εκταμίευσης 20 εκατ. ευρώ για την κατασκευή κολυμβητηρίου στον Δήμο Βύρωνα.

Καταρρίπτεται ο μύθος της αυτάρκειας σε αγροτικά προϊόντα


της Αλεξάνδρας Γκίτση

Αμπελόφυλλα Κίνας(;), φακές Καναδά, πατάτες Αιγύπτου και λεμόνια Αργεντινής. Αγροτικά προϊόντα που εισάγει η Ελλάδα για να καλύψει την εσωτερική της κατανάλωση, να... ρίξει τις τιμές καταναλωτή και το κόστος παραγωγής προκειμένου να φτιάξει μεταξύ άλλων «παραδοσιακά ελληνικά» προϊόντα, όπως τα ντολμαδάκια.

ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ?ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

    Αντιθέτως με το ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ που θεωρεί τη Κοινότητα Εφέδρων Καταδρομών σαν γραφικούς,πιστεύω ότι στην Ελλάδα πρέπει και οι ΔΕΞΙΟΙ και οι διαφορετικές ομάδες να έχουν δικαίωμα να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.
    Σύμφωνα με απόφαση του ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (βλέπε Δένδιας ) απαγορεύεται η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των προαναφερομένων αύριο στο Σύνταγμα.
    ΖΗΤΩ οι ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ και οι ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

                               


   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΒΙΝΤΕΟ: Ηλία πες αλεύρι... ο Περίανδρος σε γυρεύει

[Και κάτι για την καφρίλα: Όποιος έχει δει τον Περίανδρο σε "δράση" μόνο γέλια του προκαλούν φιγούρες σαν τον Κασιδιάρη, τον Καιάδα και τον Γρέγο... ρωτήστε τους ροκαμπιλάδες (τη δεκαετία του 80 δεν υπήρχαν πολλοί αναρχικοί...) της Φ. Νέγρη τι είχαν τραβήξει και δείτε στο τέλος τι γράφουν οι άπλυτοι στο indymedia... και χωρίς 3-4 μπράβους δίπλα όπως έχει σήμερα ο Κασιδιάρης]

Όχι ότι ο Περίανδρος είναι πιο αξιόπιστος αλλά έχει νιώσει στο πετσί του τον κώδικα τιμής της ΧΑ, το πως εννοούν το "συναγωνιστής" και τι σημαίνει "ΑΙΜΑ, ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"... τρίχες κατσαρές δηλ. μιας και στα δύσκολα όλοι λακίζουν όπως έκαναν και τώρα. Το πιο ωραίο βέβαια είναι ότι λέει κότα που κρύφτηκε τον Παναγιώταρο ή μου φαίνεται:

ΦΩΤΟ: Αν έζησες στα '80ς μην κάνεις ότι δε θυμάσαι...

17 από τα σήματα που έμπαιναν παλιά στην αρχή κάθε διαφήμισης...

Ήταν περήφανες οι εταιρίες παραγωγής διαφημιστικών σποτ για τη δουλειά τους, κι έτσι στην αρχή κάθε σποτ υπήρχε το σήμα της κάθε εταιρίας.

ΦΩΤΟ: Στόκος με περικεφαλαία...

Πεινάει... αλλά γράφει από iPad... πρόκειται για τον λαϊκιστή παρουσιαστή και αποτυχημένο κωμικό Χριστόφορο Ζαραλίκο... Δείτε τι γράφει το νούμερο:

ΦΩΤΟ: Για το όνομα του Αλλάχ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο

Για να θυμηθούμε λίγο καλύτερα:

Οι κομμουνιστές μας κυβερνούν ήδη...


Όσο θα αυξάνετε τους φόρους τόσο λιγότερα θα εισπράττετε μέχρι το σύστημα να καταρρεύσει. Το χαράτσι στα ακίνητα και όχι μια λογική φορολόγηση του εισοδήματος των ακινήτων αποτελεί δήμευση των ακινήτων.

Η Ν.Δ. εγκαταλείπει, μετά από 38 χρόνια, τη Ρηγίλλης

Το κεφάλαιο Ρηγίλλης, ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά για την Νέα Δημοκρατία, μετά από 38 χρόνια, καθώς αποφασίστηκε από την ηγεσία του κόμματος να λυθεί τις προσεχείς ημέρες η μίσθωση του νεοκλασσικού κτιρίου, ιδιοκτησίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου.

Μήνυμα αισιοδοξίας από Σταϊκούρα για τα έσοδα

Μήνυμα συγκρατημένης αισιοδοξίας εξέπεμψε από τη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος μιλώντας σήμερα στη Βουλή έδωσε θετικά στοιχεία για τα έσοδα από το ΦΠΑ στην εστίαση. Όπως είπε ο κ. Σταϊκούρας ο ΦΠΑ κατηγοριών, και εστίασης υπερβαίνει το στόχο είσπραξης κατά 3,6% ή αλλιώς 257 εκατομμύρια ευρώ .

Μήνυση της Χρυσής Αυγής κατά του ΠΑΣΟΚ στον Άρειο Πάγο

«Εγκληματική οργάνωση» χαρακτηρίζεται το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα στη μηνυτήρια αναφορά της ΧΑ - Γίνεται λόγο για κακουργηματικές πράξεις που προκύπτουν από το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, το οποίο βρίσκεται «καταχωνιασμένο» στα συρτάρια του κόμματος

Έφυγε από τη ζωή η Πόλυ Πάνου

Μία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, η Πολύ Πάνου, «σώπασε» για πάντα σε ηλικία 73 ετών, σήμερα, ενώ, το τελευταίο διάστημα, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Άσε ρε Παππά που θα το παίξεις και προστάτης των Σωμάτων Ασφαλείας

«Είναι προφανές ότι η ελληνική αστυνομία, τα σώματα ασφαλείας και οι ειδικές δυνάμεις δεν χρειάζονται την προστασία της Χρυσής Αυγής» ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, απαντώντας στον Χρήστο Παππά.

Παρέμβαση Μιχελάκη για απατεώνα υπάλληλο της Περιφέρειας, που δεν είχε σουτάρει ο Σγουρός

Παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη μετά από καταγγελία που περιήλθε σε γνώση του και η οποία ελέγχθηκε, ότι σε υπάλληλο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για (α) εγκληματική οργάνωση, παράβαση άρθρου 187 παρ. 1 ΠΚ (β) εκβίαση κατ’ εξακολούθηση από πρόσωπα που διαπράττουν τέτοιες πράξεις κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, παράβαση α. 385 ΠΚ, σύμφωνα με το αρ ΒΒ826/2013 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο παραπέμφθηκε αμετάκλητα να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και τελεί υπό περιοριστικούς όρους.

ΒΙΝΤΕΟ: Κασιδιάρης: «Ήρθαμε να παραδωθούμε»-Μήνυση από τη ΧΑ κατά του ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ελένη Ζαρούλια, Χήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος πήγαν στον Αρειο Πάγο και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια που έχει λάβει το κόμμα.

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια έξω από τον ΑΠ από άτομα με μαύρα ρούχα... μόνο που ήταν οπαδοί Ολυμπιακού-ΠΑΟ!

Σαϊνι αυτός από το MEGA!! Είδε μαύρες μπλούζες και πήγε κάπου το μυαλό του αλλά δεν ήθελε και να πει που... λίγο αργότερα ξεφτιλίστηκε...

Τα επεισόδια που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα με την άφιξη μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής στον Άρειο Πάγο δεν συνδέονται αφού σύμφωνα με την αστυνομία, η αναστάτωση προκλήθηκε όταν ομάδα ατόμων με κράνη στα χέρια, χωρίς να φορούν κουκούλες, δημιούργησαν επεισόδια, πετώντας πέτρες.

Να τα λέμε κι αυτά για Δένδια-ΕΛΑΣ: Συνεχίζεται η μείωση στις βασικές κατηγορίες των αδικημάτων

Συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς η μείωση στις βασικές κατηγορίες των αδικημάτων και ιδίως στις ανθρωποκτονίες, τις ληστείες και τις κλοπές – διαρρήξεις

Ειδικότερα το οχτάμηνο του 2013 διαπράχθηκαν σε όλη την επικράτεια (685) λιγότερες ληστείες, (10.171) λιγότερες κλοπές – διαρρήξεις και (203) λιγότερες κλοπές τροχοφόρων σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012

Αυτός είναι τσακωμός! Πρώτα "γαλλικά", μετά φιλί (VIDEO)

Το γυναικείο ΝΒΑ δεν έχει την προβολή του αντρικού αλλά κάποιες στιγμές κλέβει τη δόξα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Μαυροφορεμένοι υποδέχτηκαν τον Άδωνι στα Σφακιά... Χρυσαυγίτες θα 'τανε!

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι μαυροπουκαμισάδες Σφακιανοί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος από χθες βρίσκεται στα Χανιά.

Δείτε τα βίντεο:

Δένδιας ξεπλένει Τσίπρα: Τον εξοπλισμό τους κουβάλαγαν οι «μπάτσοι» του Τσίπρα...

[Καλά το αν κουβάλαγαν τα πράγματά τους ή τα πράγματα του Τσίπρα δεν μπορεί να το ξέρει και να το αποδείξει κανείς... απλά ο ντόρος γίνεται κρίνοντας από προηγούμενες εμφανίσεις Τσίπρα, πχ. στη ΔΕΘ όταν ο άλλος του κράταγε την ομπρέλα... ]

Σύμφωνη με τα προβλεπόμενα ήταν η διάθεση αστυνομικών, αλλά και η διοικητική υποστήριξη, σε πρόσφατη περιοδεία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, όπως προκύπτει ξεκάθαρα από έγγραφη απάντηση που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.

Στον Άρειο Πάγο μεταβαίνει η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μεταβαίνουν στο Ανώτατο Δικαστήριο. Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, είχε προαναγγείλει ότι η Χ.Α. θα καταθέσει φακέλους στην Δικαιοσύνη για να χαρακτηριστούν «εγκληματικές οργανώσεις» ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

ΦΩΤΟ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

ΑΥΤΗ:

Κάτω από 800μβ το spread πάνω από τις 1000 μ το Χρηματιστήριο

Στις 11.38 ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε στις 1.039,17 μονάδες με άνοδο +1,03% και τζίρο στα 15,19 εκ.ευρώ.

Ιδού τι ανακαλύφθηκε κατά τη μετακόμιση της Νέας Δημοκρατίας από τη Ρηγίλλης [σκίτσο]

Μπορεί η είδηση ότι η Νέα Δημοκρατία ξενοικιάζει οριστικά τα γραφεία της Ρηγίλλης να πέρασε στα ψιλά, όμως ο Ανδρέας Πετρουλάκης εντόπισε κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον κατά τη μετακόμιση. Ολα αυτά βέβαια, με το σημερινό του σκίτσο στην Καθημερινή.

Βίντεο: Η απίστευτη έμπνευση των αστυνομικών για να αντιμετωπίσουν τους χούλιγκανς!

Οι αστυνομικοί σε έναν σταθμό τρένου εφάρμοσαν μία πρωτότυπη μέθοδο αντιμετώπισης των ταραξιών οπαδών ή οι ηλεκτρικές σκάλες τους έκαναν το χατήρι;

Ούτε συλλήψεις, ούτε γκλομπ, ούτε τίποτα. Οι αστυνομικές αρχές σε αυτό το άγνωστης προέλευσης βίντεο εφάρμοσαν ένα νέο μέτρο αποκατάστασης της τάξης μέσα σε σταθμό τρένου.

Αυτά τα νούμερα θα έκαναν πραξικόπημα; (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Σωτήρη Τζιάκη, ο οποίος αποφοίτησε από την Σχολή Ευελπίδων το 1979. Ο Τζιάκης, διατηρεί σελίδα στο facebook και παρότι δηλώνει πως «δεν πρόσκειται πολιτικά σε κανέναν κόμμα», εντούτοις βάλλει συνεχώς κατά των πολιτικών, έχει αναρτήσει φωτογραφία της ΥΕΝΕΔ και άλλου μιλιταριστικού τύπου φωτογραφίες.

Αντί για όπλα, βρήκαν σέξι εσώρουχα στα συρτάρια της «Λευκής Χήρας»

Ροζ, μαύρα και κόκκινα εσώρουχα εντόπισε η Σκότλαντ Γιαρντ κάνοντας φύλλο και χαρτί ένα από τα σπίτια στα οποία κρυβόταν η επονομαζόμενη "Λευκή Χήρα" στην Κένυα, η μυστηριώδης νεαρή γυναίκα που φέρεται να βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Ναϊρόμπι.Την ίδια ώρα, οι αρχές της Πρετόρια υποστηρίζουν ότι η Βρετανίδα είχε διαβατήριο της Νοτίου Αφρικής. Η Σαμάνθα Λιούθουεϊτ απέκτησε το διαβατήριο με το ψευδώνυμο "Νάταλι Φέι Ουέμπ", ενώ το πλαστογραφημένο έγγραφο χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά τον Φεβρουάριο του 2011.

ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

   Κοιτάξτε τη ΦΩΤΟ που δημοσιεύει ο Ρετσίνας.


     Ένστολος λέει παρακολουθεί επίδειξη με σπαθιά της Χ.Α.
  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
                          - Που φαίνεται η Χ.Α.
                          - Όλα τα παιδάκια στη Χ.Α. ανήκουν
                          - Από πότε απαγορεύεται ένας Στρατιωτικός να κάθεται και να χαζεύει ένα EVENT.
     Αν ρε ΣΤΟΚΕ   Ρετσίνα το όλο σόου αφορά καμιά επίδειξη Ιαπωνικών τεχνών ?
   Καλά συνεχίστε έτσι και μην ΑΠΟΡΕΙΤΕ μετά.

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ



«Τρελό» βίντεο δείχνει τζάγκουαρ καθώς επιτίθεται σε κροκόδειλο [βίντεο]

Τον Αύγουστο που μας πέρασε ο φακός του National Geographic συνέλαβε μία σπάνια σκηνή στις όχθες του ποταμού Tres Irmãos της Βραζιλίας:
Αρσενικό τζάγκουαρ χυμάει στη ράχη ενός κάιμαν – εξάδελφο του κροκόδειλου που ενδημεί στις τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής – που λιάζεται στις όχθες...

«Τρελό» βίντεο δείχνει τζάγκουαρ καθώς επιτίθεται σε κροκόδειλο [βίντεο]

Τον Αύγουστο που μας πέρασε ο φακός του National Geographic συνέλαβε μία σπάνια σκηνή στις όχθες του ποταμού Tres Irmãos της Βραζιλίας:
Αρσενικό τζάγκουαρ χυμάει στη ράχη ενός κάιμαν – εξάδελφο του κροκόδειλου που ενδημεί στις τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής – που λιάζεται στις όχθες...

«Τρελό» βίντεο δείχνει τζάγκουαρ καθώς επιτίθεται σε κροκόδειλο [βίντεο]

Τον Αύγουστο που μας πέρασε ο φακός του National Geographic συνέλαβε μία σπάνια σκηνή στις όχθες του ποταμού Tres Irmãos της Βραζιλίας:
Αρσενικό τζάγκουαρ χυμάει στη ράχη ενός κάιμαν – εξάδελφο του κροκόδειλου που ενδημεί στις τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής – που λιάζεται στις όχθες...

Η λίστα της τιμιότητας -Σε ποια χώρα αν χάσει κάποιος το πορτοφόλι του θα το ξαναβρεί

Το περιοδικό «Reader's Digest» πραγματοποιήσει το τεστ του... χαμένου πορτοφολιού σε 16 μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη, στη Βόρεια και τη Νότια Αμερική και στην Ασία. Από τα 192 πορτοφόλια -12 σε κάθε πόλη- που «χάθηκαν» το 47% επεστράφη, αναδεικνύοντας τις πιο τίμιες και μη πόλεις.

Έχουμε ξεφύγει-H X.A. καταγγέλλει: Συνέλαβαν στέλεχός μας γιατί είχε μαχαίρι -Ηταν το κουζινομάχαιρο που έκοψε την πίτα! [εκόνα]

Σε μεθοδεύσεις και προσπάθεια να ριχθεί λάσπη στο κόμμα, αποδίδει η Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης της Χρυσής Αυγής τις συλλήψεις που γίνονται τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη, μελών του κόμματος.

Διαφήμιση ερωτικού φεστιβάλ με... Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (video)

Το πάθος των ανδρών για το ποδόσφαιρο και τις γυναίκες ενέπνευσε τους διαφημιστές ερωτικού φεστιβάλ στη Βαρκελώνη. Η διαφήμιση ερωτικού φεστιβάλ το οποίο θα διεξαχθεί 10-13 Οκτώβρη στη Βαρκελώνη προβάλει αρχικά το πάθος των ανδρών για το ποδόσφαιρο.