28 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση MRB: Σταθερά μπροστά η ΝΔ-Μεγάλη πτώση ΧΑ

Ανάγλυφο το στίγμα τους έχουν αφήσει η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Στη νέα δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό Real News, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου αναδεικνύεται ο μεγάλος χαμένος, έχοντας τη μεγαλύτερη πτώση (άνω του 3%). Ωστόσο, παραμένει τρίτο κόμμα.

Το τηλεφώνημα Λαγού στον Μιχαλολιάκο 25 λεπτά μετά τη δολοφονία Φύσσα - Τι σχεδίαζαν

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με τις συλλήψεις κορυφαίων στελεχών μεταξύ των οποίων και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Το "ξεδόντιασμα" της Χρυσής Αυγής φέρνει στο φως τεράστιες αποκαλύψεις για το ρόλο της οργάνωσης, τη δομή, αλλά και τον σχεδιασμό το μοιραίο βράδυ που έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας από τη μαχαιριά του Γιώργου Ρουπακιά.

Πως σχολίασαν οι επώνυμοι την σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής;

Tα social media πήραν φωτιά από τα σχόλια των χρηστών

Από το πρωί το θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα είναι οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής. Τα social media έχουν πάρει «φωτιά» από τα σχόλια των επωνύμων της σόουμπιζ αλλά και των υπόλοιπων χρηστών. Μεταξύ αυτών η...

Πανηγυρισμοί ή νηφαλιότητα;

Γράφει ο Γεώργιος Αγαλιώτης

Παρακολουθούμε όλοι τα σοβαρότατα γεγονότα τα οποία λαμβάνουν χώρα στη κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας. Αναφέρομαι φυσικά στις συλλήψεις εν ενεργεία βουλευτών του Κοινοβουλίου και ενός αρχηγού κόμματος.
Πρό ολίγων ημερών σε σχολιασμό με το τίτλο 'Hannibal ante portas' είχα επισημάνει τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος από το συγκεκριμένο κόμμα, τους βουλευτές αλλά και τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του.

Ποιος ηγείται μετά την σύλληψη Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής;

[Τώρα που το σκέφτομαι: Και η Ελλάδα είναι ακέφαλη τώρα που έφυγε ο Σαμαράς... άντε ρε Μπένυ γύρνα πίσω να βάλεις μια τάξη...]

Tι λέει το καταστατικό της Χρυσής Αυγής για την πιθανή σύλληψη του αρχηγού!

Το καταστατικό της Χρυσής Αυγής λέει πως σε περίπτωση σύλληψης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, την ηγεσία αναλαμβάνουν...

Δίγλωσσα μειονοτικά νηπιαγωγεία ζητούν οι πράκτορες της Τουρκίας στη Θράκη

Αίτημα προς τον Υπουργό Παιδείας Αρβανιτόπουλο κατέθεσε η μειονότητα της Θράκης για τη δημιουργία μειονοτικών νηπιαγωγείων.

Η ανακοίνωση που αναδημοσιεύεται από τα tourkikanea.gr.:

Έδωσαν τα χέρια: Πρωτογενές πλεόνασμα και με σφραγίδα τρόικας!

Αναχωρούν για δυο εβδομάδες οι επικεφαλής της τρόικας και το μόνο που συμφώνησαν με το οικονομικό επιτελείο είναι τα δημοσιονομικά και οικονομικά μεγέθη του 2013.

Παραμένουν, ωστόσο, ακόμη ανοικτά τα τέσσερα προαπαιτούμενα για την καταβολή της δόσης του 1 δισ. ευρώ για τον Οκτώβριο καθώς και τρία μεγάλα πεδία για τον προϋπολογισμό του 2014.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (29 Σεπτεμβρίου 2013)

Δείτε τα:

Τα άκρα αλληλοστηρίζονται...

Δείτε τι γράφει αριστερή ιστοσελίδα:

Η ανακοίνωση των συλλήψεων των πρωτοκλασσάτων της ναζιστική Χρυσής Αυγής, σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη μετάβαση σε μια νέα εντελώς νέα πολιτική κατάσταση. Ο αστικός κόσμος επιδιώκει να οδηγήσει τα πράγματα σε μια πρωτόγνωρη κοινοβουλευτική δικτατορία, σε ένα μόνιμο καθεστώς ‘’έκτακτης ανάγκης’’, σφαγιασμού των λαϊκών δικαιωμάτων.

Δένδιας: Η Χ.Α. εισπράττει την απάντηση του κράτους δικαίου

Για ιστορική μέρα για τη δημοκρατία έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και τις συλλήψεις κορυφαίων στελεχών της.

Ρώσος ντίρλα προσπαθεί να βάλει τη μπλούζα του [βίντεο]

Διόλου απίθανο ο συγκεκριμένος άμοιρος να βρίσκεται ακόμη στο ίδιο σημείο, πασχίζοντας να φορέσει τη μπλούζα του!

Χάρτης κοιτασμάτων υδρογοναθράκων στο Βόρειο Αιγαίο και στη Μακεδονία

Για πολλά πολλά χρόνια μου έκανε εντύπωση το γεγονός της μη διαρκούς έρευνας για εξόρυξη υδρογονονανθράκων στο Βόρειο Αιγαίο και τη Μακεδονία. Αισθανόμουνα και ακόμη αισθάνομαι, ότι κάποιο μαγικό χέρι εμπόδιζε την πρόοδο των ερευνών ειδικά σε περιοχές που έχουν πολύ μεγάλη πιθανότητα να βρεθούν υδρογονάνθρακες, όπως πιο νότια απο το Πρίνο της Θάσου, όπως στη περιοχή γύρω απο τη Σαμοθράκη (στη βραχονησίδα Ζουράφα και πέριξ έχει αναφερθεί ότι η θάλασσα μυρίζει πετρέλαιο), όπως και στη περιοχή της Επανωμής της Θεσσαλονίκης (βρέθηκε φυσικό αέριο και στη συνέχεια σφραγίστηκε η εξόρυξη).

ΒΙΝΤΕΟ-Τηλεφώνημα στον Ρουπακιά από τα κεντρικά της Χ.Α. πριν την δολοφονία

Λίγες ώρες πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα άνθρωπος από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής τηλεφώνησε στον Γιώργο Ρουπακιά. Αυτό προκύπτει από την άρση του τηλεοπτικού απορρήτου.

Αυτές είναι οι κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται οι συλληφθέντες Χρυσαυγίτες

Στο πόρισμα περιέχονται γύρω στις 10 δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών όπως καταγράφονται στις καταγεγραμμένες συνομιλίες βουλευτών του κόμματος. Συγκεκριμένα:

Τέλειωσε η έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη Βουλή!

Έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή πραγματοποίησε η Ασφάλεια του Κοινοβουλίου με τη συνδρομή ανδρών της Αντιτρομοκρατικής, στο πλαίσιο των ευρύτερων ερευνών σε σπίτια και πολιτικά γραφεία, που διεξάγονται από νωρίς το πρωί.

Κεδίκογλου: Μνημείο ανευθυνότητας η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας και τυχοδιωκτισμού.

BINTEO: Με χειροπέδες και κραυγές στον εισαγγελέα η ηγετική ομάδα της ΧΑ

Με χειροπέδες και υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία βγήκαν από τη ΓΑΔΑ, με πρώτο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, οι πέντε συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να οδηγηθούν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και από εκεί στο γραφείο του εισαγγελέα. Θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι 14 συλληφθέντες, διαφεύγει ακόμη της σύλληψης ο Χρήστος Παππάς.

Αποκάλυψη - σοκ: Συντονιστής ο Παππάς το βράδυ του φόνου - Ενημερώθηκε ο Μιχαλολιάκος

Από πρώτο χέρι φαινεται πως ενημερώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Alpha.

Δημητρακόπουλος: Δεν στέκουν νομικά οι διώξεις κατά του Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής [βίντεο]

Καλά να υπάρχουν συνομιλίες μεταξύ τους το βράδυ της δολοφονίας και θα δεις αν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες...

Ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος έδωσε νωρίτερα μια νέα τροπή στην υπόθεση των συλλήψεων του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτών του κόμματος. Με παρέμβασή του στο δελτίο του ΑΝΤ1 και αφού πρώτα τόνισε ότι....

Γιατί συνελήφθησαν οι 2 αστυνομικοί;

Οι 2 συλληφθέντες αστυνομικοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, φέρονται να...

ΦΩΤΟ: Σε εξέλιξη οι μεταγωγές των συλληφθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής στην εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε να σηκώσει τα χέρια να χαιρετήσει τους υποστηρικτές του, αλλά οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής του τα κατέβασαν αμέσως. Δείτε φώτο:

BINTEO με διάφορα σκηνικά έξω από ΓΑΔΑ

Τα βρήκε και ο Μπούκουρας με τον οπερατέρ του ΑΠΕ (2:35) με τον οποίο είχε πλακωθεί το μεσημέρι... και όλα καλά:

Φαήλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτογελοιοποιείται

Το βραχυκύκλωμα των ΣΥΡΙΖΑίων που δεν ξέρουν αν είναι με τον Μιχαλολιάκο ή με την κυβέρνηση, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να έρχεται η σειρά και άλλων εστιών ανομίας, όπως ΕΡΤ, Παν/μια, οικονομικά ΚΚΕ κ.λπ, σχολίασε ο Φαήλος

Ουρανία Μιχαλολιάκου: «Δεν μας τρομάζει τίποτα» ... ναι Ουρανία μου, αλλά δε βλέπω και πολλούς «έτοιμους να χύσουν το αίμα τους για τον αρχηγό» - ΒΙΝΤΕΟ

H κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία έφτασε στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δει τον πατέρα της ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα με βαρύ κατηγορητήριο. Όμως αυτό δεν της επετράπη.

30 προσαγωγές άπλυτων στην επανακατάληψη απ' τα ΜΑΤ του Ορφανοτροφείου της Τούμπας (video)

Το σύνθημα που φώναζαν "το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά" το έλεγαν για τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια αντιεξουσιαστών για επανακατάληψη του πρώην ορφανοτροφείου στην οδό ΓΡ. Λαμπράκη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, αφού στο κτίριο εισήλθαν αστυνομικές δυνάμεις και μια διμοιρία των ΜΑΤ.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα νεύρα τους λάστιχο: Τσακώθηκαν μπροστά στις κάμερες βουλευτές της ΧΑ

Ο εκνευρισμός είναι μεγάλος ακόμα και ανάμεσα σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι είδαν τον αρχηγό τους να συλλαμβάνεται καθώς και σχεδόν όλη την ηγετική ομάδα του κόμματος με βαριές κατηγορίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Ματθαιόπουλος:Εκτελούν το συμβόλαιο θανάτου

Για πολιτική δολοφονία ενός νόμιμου πολιτικού κινήματος, έκανε λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος σε δηλώσεις του έξω απο τη ΓΑΔΑ.

ΒΙΝΤΕΟ: Πως έγινε η επιχείρηση σύλληψης Μιχαλολιάκου-Βρέθηκαν 3 όπλα και 43.000 ευρώ σπίτι του

Η σύλληψη του Μιχαλολιάκου έγινε μετά από ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, λίγο μετά τις 8 και τέταρτο το πρωί, στην Πεύκη.

Με μια επιχείρηση που ως ένα βαθμό παρέπεμπε σε σύλληψη τρομοκρατικής οργάνωσης ομάδων οργανώθηκε και εκτελέστηκε από την αστυνομία η προσαγωγή του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Nίκου Μιχαλολιάκου, από το σπίτι του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Πήραν μέρος αστυνομικοί των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας, ενώ η γύρω περιοχή είχε αποκλεισθεί.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Παραδόθηκε ο βουλευτής της ΧΑ Νίκος Μίχος-Ένταση στην παράδοσή του-Κρύβεται ο Παππάς

Ήταν λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου όταν στη Γενική Ασφάλεια εμφανίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
"Ζήτω η Δημοκρατία" φώναξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τη στιγμή που έφτασε στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί.

BINTEO: Βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στο συνεργείο του Αθηναϊκού Πρακτορείου

Απρόκλητη επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα δέχτηκε τη τηλεοπτικό συνεργείο του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου έξω από τη ΓΑΔΑ.

Καρδινάλιος ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς «ήταν ο πρώτος χρήστης του Twitter»

Ο Ιησούς ήταν ο πρώτος που «τουίταρε» καθώς τα κηρύγματα του ήταν «σύντομα και γεμάτα με νοήματα». Αρα...όπερ έδει δείξαι. Αυτό ισχυρίστηκε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, σε μια προ ημερών του συνέντευξη τύπου ο καρδινάλιος του Βατικανού Τζιανφράνκο Ραβάσι.

ΦΩΤΟ: Έεεεγκυρη είδηση και καθόοοολου παραπλανητική

Η είδηση αφορά την κατάθεση, τη Δευτέρα, νομοθετικής ρύθμισης για τη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ για κακούργημα.... φυσικά ο Χατζηνικολάου...

Γιατί δε λιώνουν τα ιγκλού;

Το ιγκλού είναι η προσωρινή κατοικία των Εσκιμώων το χειμώνα (ιγκλού στη γλώσσα των Ινουίτ σημαίνει σπίτι) άνθρωπος τη φωλιά του κάτω απο τις χειρότερες δυνατές συνθήκες.

Παρ’ όλο που οι περισσότεροι Εσκιμώοι μένουν πλέον σε σπίτια από πέτρες ή ξύλα, συνηθίζουν ακόμη να κατασκευάζουν ιγκλού, ειδικά όταν ταξιδεύουν.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι αστείες δηλώσεις του υπαρχηγού της "εγκληματικής οργάνωσης" ΧΑ, Χρήστου Παππά

Δείτε το βίντεο με τις αρλούμπες περί τοκογλύφων στον Παυλόπουλο:

ΒΙΝΤΕΟ-Δένδιας: "Η δικαιοσύνη έκανε το έργο της"-Αθανασίου: "Θα έχουν δίκαιη δίκη"

Δηλώσεις έκαναν έξω από το Μαξίμου οι Δένδιας και Αθανασίου μετά την ενημέρωση του Πρωθυπουργού για τις τελευταίες εξελίξεις. Δείτε το βίντεο:

Τι είπε ο Μιχαλολιάκος την στιγμή της σύλληψης - Όλοι οι διάλογοι

Ήταν 6.30 το πρωί όταν ο εισαγγελέας και άνδρες της αντιτρομοκρατικής έφτασαν έξω από το σπίτι του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στην Πεύκη προκειμένου να τον συλλάβουν.

Ο εισαγγελέας χτύπησε το κουδούνι και όταν του άνοιξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, είπε την ιδιότητα και το όνομά του.

Δικαστικοί κύκλοι: Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε προφυλακίσεις

Αυτό εκτιμούν σύμφωνα με πληροφορίες του newsit δικαστικοί και νομικοί κύκλοι για το τι θα επακολουθήσει μετά τις συλλήψεις του επικεφαλής, βουλευτών, αστυνομικών και μελών της Χρυσής Αυγής.

ΦΩΤΟ: Σε πλήρη εξέλιξη το πραξικόπημα

Στο Προεδρικό Μέγαρο οι στασιαστές... παρά τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή:

Κελαϊδάει η Ακρίτα... να δούμε τι θα λέει όταν χώσουν μέσα και ακροαριστερούς

Ξαφνικά η Ακρίτα άρχισε να πιστεύει στο Θεό και επικαλείται τη Θεία Δίκη!! Επειδή βολεύει φυσικά... γιατί αν αρχίσουν συλλήψεις από το άλλο άκρο θα ανέβει στα κάγκελα. Διαβάστε τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα για τη σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου και τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Δένδιας και Αθανασίου τώρα στο Μαξίμου

Ενημερώνουν τον πρωθυπουργό για τις ραγδαίες εξελίξεις

Στο Μαξίμου έχουν μεταβεί αυτή τη την ώρα οι δύο αρμόδιοι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, προκειμένου...

ΒΙΝΤΕΟ: 100 Χρυσαυγίτες έξω από τη ΓΑΔΑ

Δείτε το βίντεο:

Βρέθηκαν 3 παράνομα όπλα στο σπίτι του Μιχαλολιάκου!

Όπως λένε αστυνομικές πηγές, κατά την έρευνα που έγινε στην οικία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν 3 όπλα που κατείχε παράνομα.

Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης απολογούνται στον εισαγγελέα-Ο Μιχαλόλιας στη ΓΑΔΑ-16 οι συλλήψεις μέχρι τώρα

Αυτή την ώρα οι βουλευτές που συνελήφθησαν απολογούνται στον Εισαγγελέα, ενώ το σύνολο των συληφθέντων είναι 16 άτομα.

Ο Μιχαλόλιας στην ΓΑΔΑ

Χρυσή Αυγή: Καλούμε τους συναγωνιστές σε συμπαράσταση

“Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη και τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις βουλευτές και περίπου τριάντα στελέχη έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν για “εγκληματική οργάνωση”.

Τι ζήτησε μια μέρα πριν από τη σύλληψή του ο Νίκος Μιχαλολιάκος από τη Βουλή;

Ένα πολύ περίεργο αίτημα

Σε ένα "περίεργο" αίτημα προς τη Βουλή προχώρησε χθες το πρωί ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ζητώντας από τη Βουλή να μην παρακρατά πλέον...

Παππάς κρυπτόμενος: «Η κυβέρνηση είναι εγκληματική οργάνωση»-Ηλιόπουλος: «Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν μια γροθιά»

Στον Real FM μίλησε πριν λίγο ο βουλευτής της ΧΑ και υπαρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης» όπως αναφέρει το πόρισμα του εισαγγελέα, Παππάς, εναντίον του οποίου υπάρχει ένταλμα σύλληψης. Μεταξύ άλλων είπε:

Τι λέει το πόρισμα; «Εγκληματική οργάνωση» συνολικά η Χρυσή Αυγή

Τι αναφέρει στο 9σέλιδο πόρισμά του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου - Αποδίδει διευθυντικό ρόλο στον Νίκο Μιχαλολιάκο - Για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος διώκονται μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής, με βάση τη δικαστική έρευνα

Για την εμπλοκή τους σε «εγκληματική οργάνωση» κατηγορούνται μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.

Μικρή συγκέντρωση χρυσαυγιτών έξω από τη ΓΑΔΑ

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από λίγο στο επίσημο site του κόμματος, γίνεται λόγος «πρωτοφανή απόφαση»

«Μουδιασμένοι» από τις ραγδαίες εξελίξεις είναι βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, όσοι δεν έχουν συλληφθεί, που προσπαθούν να πληροφορηθούν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σαμαράς: Στη δημοκρατία διώκονται οι εγκληματικές πράξεις, όχι το φρόνημα - Θα τσακίσουμε την εγκληματική δραστηριότητα των ταγμάτων εφόδου

Τέσσερα ορόσημα του οδικού χάρτη για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και το μνημόνιο περιγράφει ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Αξία. Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει την επίτευξη όλο και μεγαλύτερων πρωτογενών πλεονασμάτων, την ανάκαμψη, την τελική συμφωνία για τη βιωσιμότητα του χρέους και την έξοδο της χώρας στις αγορές.

ΒΙΝΤΕΟ-Η δηλώσεις Παναγιώταρου-Γερμενή

"Ηρθα να παραδοθώ, πείτε στον Κλουζό της αντιτρομοκρατικής ότι έχω αλλάξει σπίτι", είπε ο Παναγιώταρος προσερχόμενος αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. "Οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν στο 15%. Ηρθα για να παραδοθώ" είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γερμενής της Χρυσής Αυγής στη ΓΑΔΑ...

Δείτε το βίντεο.

Κυβερνητικές πηγές: Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν με λιγότερο από 20 χρόνια φυλάκισης τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

«Δεμένες» είναι οι κατηγορίες εναντίον του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το iefimerida.

Τι είπε ο Μιχαλολιάκος στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν

Την φράση ότι ο «κόσμος ξέρει τι συμβαίνει» και θα εξυψωθεί η Χρυσή Αυγή φέρεται να είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής οι οποίοι τον συνέλαβαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής-Αναζητείται ο Παππάς ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός αλλά και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής ενώ καταζητείται και ο Παππάς ο οποίος σύμφωνα με το πόρισμα θεωρείται υπαρχηγός της οργάνωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου...

Καλαντζής: «Να πάψει να μιλάει η οικογένεια»

O αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής,στην εκπομπή των Σταυρόπουλου-Βερύκιου, στον Alpha 989, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση της δολοφονίας του αριστερού ράπερ από τον Χρυσαυγίτη Ρουπακιά ζήτησε να πάψει η οικογένεια να βγαίνει στις τηλεοράσεις γιατί δεν αρμόζει στο πένθος, υπονοώντας προφανώς ότι οι συνεχείς εμφανίσεις εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες.

Ο διάλογος που έγινε ήταν ο εξής:

Για εμπλοκή στις ανύπαρκτες απαγωγές Πακιστανών είχε κατηγορηθεί από ΣΥΡΙΖΑίους ο καρατομηθείς προϊστάμενος της ΕΥΠ

Η καρατόμηση του προϊσταμένου αντικατασκοπείας της ΕΥΠ Δήμου Κούζηλου έφερε ξανά στο προσκήνιο τις καταγγελίες περί εμπλοκής του στην υπόθεση των απαγωγών Πακιστανών (στη φώτο αριστερά βλέπετε ποιοι γνωστοί καραγκιόζηδες κατήγγειλαν τις απαγωγές: Ραγκούσης, Πρόεδρος Πακιστανών Ελλάδος και ο γνωστός Κωνταντίνου που κυκλοφορούσε έξω απ' τη Marfin όταν μέσα καγόντουσαν 3 άνθρωποι και ένα έμβρυο ). Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, είχαν καταθέσει και σχετική ερώτηση προς τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης, με συγκεκριμένες αναφορές στο πρόσωπο του εν λόγω αξιωματικού.

Σταθερή στις θέσεις της η Ελλάδα με ΠΓΔΜ & ταραχή στα Σκόπια

Απογοητευμένοι εμφανίζονται οι Σκοπιανοί για τη στάση της Ελλάδας στο ζήτημα της ονομασίας, όπως προέκυψε μετά τη συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Πόποσκι.

Διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ ο Νταβρής;

Αποφάνθηκε χθες βράδυ το πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr το πειθαρχικό συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ολοκλήρωσε χθες βράδυ τη συνεδρίαση του και με ομόφωνη απόφαση....

Απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία προέδρων ΗΠΑ - Ιράν έπειτα από 34 χρόνια! BINTEO

Για πρώτη φορά από την ιρανική επανάσταση του 1979 και τη διακοπή των διμερών σχέσεων ΗΠΑ-Ιράν, οι πρόεδροι των δύο χωρών είχαν απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

ΒΙΝΤΕΟ: Στον Αυτιά ο Τσίπρας

Ελπίζουμε η συνέντευξή του να ήταν επιτυχημένη σαν την προηγούμενη φορά:

Παραμένουν ανοικτά μέτωπα με τρόικα

"Ανοικτός" συνεχίζει να παραμένει ο προϋπολογισμός για το 2014, καθώς όπως έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών το βράδυ της Παρασκευής, μετά τη νέα μαραθώνια διαπραγμάτευση με τους επικεφαλής της τρόικα, "υπάρχουν ακόμη περιοχές" προς διερεύνηση και προσέγγιση, οι οποίες μάλιστα αφορούν σε δισεκατομμύρια ευρώ.

Ροζ διάσταση στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων της ΝSA

Υπάλληλοι της ΝSΑ υπέκλεπταν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των συντρόφων τους

Μια νέα, διαφορετική και ...ερωτική διάσταση στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων της NSA έρχεται στην επιφάνεια, αυτή τη φορά από εσωτερική έρευνα της Υπηρεσίας. Τουλάχιστον 12 πράκτορες της NSA χρησιμοποιούσαν επί χρόνια τα μέσα που τους παρείχε το πρόγραμμα παρακολούθησεων για να υποκλέπτουν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις τον ερωτικών συντρόφων τους.

Λουκέτο για τον «Φωκά» στη Θεσσαλονίκη

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά πολυκαταστήματα της Θεσσαλονίκης, ο «Φωκάς» έβαλε λουκέτο, εξαιτίας συσσωρευμένων χρεών. Άγνωστο τι θα απογίνουν οι 500 εργαζόμενοι, οι οποίοι ήταν για μήνες απλήρωτοι.