29 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ: «Αντιφασίστες» διέκοψαν... φασιστικά τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα

Αυτός είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!! "Θες δεν θες ρε μαλάκ@ Μάλαμα εμείς θα διακόψουμε τη συναυλία"... Αυτή είναι η κατάσταση που ζούμε τα 39 χρόνια της Μεταπολίτευσης: Ιδεολογική τρομοκρατία των αναρχοφασιστών, από την οποία μπορείς να γλιτώσεις μόνο αν τους αφήσεις να κάνουν το δικό τους. Έχει διαφορά ότι δεν άνοιξαν κεφάλια; ή ότι δεν έπεσαν φάπες και πέτρες; Η ψυχολογική βία είναι ίδια και ενδεχομένως χειρότερη από τη φυσική βία... Οι αναρχοφασίστες που επικαλούνται συνεχώς τη δημοκρατία δεν σέβονται τη βασική της αρχή: Το δικαίωμα του άλλου να μη συμφωνεί μαζί τους. Συνεπώς δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φασίστες απ' αυτούς... Αυτό

​"Αντιφασίστες" ακτιβιστές διέκοψαν φασιστικά τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο άλσος της Νέας Σμύρνης χθες βράδυ και ζήτησαν να πάρουν τον λόγο... τον οποίο δεν τους είχε δώσει πριν 15 μέρες

Αλλαγή τακτικής από τους κρατούμενους της Χρυσής Αυγής ;

Τι σκέφτονται ενόψει των απολογιών τους

Νέα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη στάση που θα κρατήσουν ο Ν. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του ενόψει των απολογιών τους. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζουν την περίπτωση να μην εκπροσωπηθούν νομικά κάτι που θα έχει ως συνέπεια να μη δημοσιοποιηθούν στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας τους. Αν συμβεί αυτό...

Συνελήφθη άλλος ένας ΧΑυγίτης-Έρευνες σε γραφεία βουλευτών

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η σύλληψη του μέλους της Χ.Α έγινε στη...

ΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

Ο παρακάτω εικονιζόμενος ονομάζεται ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ. Είχε εκλεγεί Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2009.

Μετά αυτονομίθηκε,γιατί έκανε του κεφαλιού του...

Προστατευόμενος μάρτυρας: Βουλευτής της Χ.Α με αλβανική καταγωγή και 17χρονος Αλβανός "στρατολόγος"

Ο ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες, φέρεται να κατέθεσε για τις σχέσεις "συνεργασίας" της Χρυσής Αυγής με αλλοδαπούς στο παζάρι του Πειραιά και του Σχιστού: "Είναι μύθος ότι όλοι οι αλλοδαποί ήταν στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής.

Κόβουν τη βουλευτική αποζημίωση σε Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη και λοιπούς συλληφθέντες;

Την παύση των βουλευτικών αποζημιώσεων στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται για κακούργημα θα ζητήσει το Προεδρείο της Βουλής.

ΦΩΤΟ: Ολόκληρο το πόρισμα για τη Χρυσή Αυγή-Γιαφκες με όπλα αναζητούν οι αρχές

Γιάφκες με όπλα αναζητούν πλέον οι αρχές σε διάφορα σημεία της Αττικής. Η ύπαρξη οπλισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, που είχε στη διάθεσή της η «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή προκύπτει τόσο από τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, όσο και από άλλες πηγές.

Οι συνομιλίες-κλειδί μετά τη δολοφονία Φύσσα!

Τη συνομιλία δύο μελών της Χρυσής που έγινε την επόμενη ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα όταν και ξεκίνησε η επιχείρηση της Αστυνομίας για τη Χρυσή Αυγή, αποκαλύπτει το STAR.

Ο διάλογος-φωτιά καταγράφηκε από τον υπερ-κοριό της ΕΥΠ.

ΒΙΝΤΕΟ: Ποινική δίωξη και σε βάρος του Παππά – θα απολογηθεί την Πέμπτη

Ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή ασκήθηκε την Κυριακή σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά από τις εισαγγελικές Αρχές. Η ίδια δίωξη έχει ασκηθεί σε βάρος των άλλων πέντε συλληφθέντων βουλευτών της ΧΑ.

BINTEO: Η Ζαρούλια πετάει καφέ σε δημοσιογράφο, τον φτύνει και προσγειώνει την τσάντα της στο κεφάλι του [βίντεο]

[Εντυπωσιακός όμως και ο ρεπορτερ του ΣΤΑΡ... τρώει καφέδες, ροχάλες, τσαντιές κι όμως βράχος στο καθήκον!!]

Την ψυχραιμία της έχασε η Ελένη Ζαρούλια αντικρίζοντας ένα τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΤΑΡ έξω από το σπίτι της. Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις που δεχόταν και αντέδρασε απίστευτο τρόπο.

ΕΠΕΙΓΟΝ -ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ:

Πώς λειτουργεί ο κοριός της ΕΥΠ

Το υπερ-όπλο των Αρχών, το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «δέσιμο» της υπόθεσης των μελών της Χ.Α.

Καθοριστικό ρόλο στο «δέσιμο» της υπόθεσης των μελών της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης έπαιξε το «βαλιτσάκι της ΕΥΠ». Μόνο που αυτή τη φορά, τον χειρισμό παρακολούθησης είχε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που… έπιασε δουλειά, όπως αναφέρει το Έθνος, μετά τις περίπου 300 άρσεις απορρήτου των επικοινωνιών που ακολούθησαν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Αριστερά...

Μία ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ κυβέρνηση με ένα ΔΕΞΙΟ Πρωθυπουργό (ακροδεξιό κατά τους ... ακροαριστερούς) κατέστρεψε μέσα σε μία εβδομάδα την οργάνωση που έκαναν χρόνια να χτίσουν...

Καρακούσης: Πού είναι το… ρωμαλέο Κίνημα του 20%;

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, o γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Καρακούσης αναφέρεται στις εξελίξεις γύρω από τη Χρυσή Αυγή, εστιάζοντας στην… εξαφάνιση της μεγάλης στήριξης που υποτίθεται ότι απολάμβανε το εθνικιστικό κίνημα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο Σαμαράς πιστώνεται την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής – Θα κάνει εκλογές;

Ανδρέας Κωνσταντάτος

Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης της “Χρυσής Αυγής” με τον …συναρπαστικό τρόπο που έγινε, ανοίγει διάπλατα το δρόμο για πρόωρες εκλογές τον Νοέμβριο . Η πρόκληση γίνεται ακόμα πιο ελκυστική καθώς η ΝΔ πήρε πάλι “κεφάλι” στις δημοσκοπήσεις μετά την αποτυχημένη φθινοπωρινή αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από μία πενταετία ξεκινά η μεγάλη άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων «Παρμενίων 2013»

Η μεγάλη διακλαδική τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων «Παρμενίων», που για διάφορους λόγους (διπλωματικούς και οικονομικούς) δεν πραγματοποιείτο τα τελευταία χρόνια πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2013.

Κασιδιάρης τηλεφωνεί και ανεβάζει αναρτήσεις μέσα απ' τα δικαστήρια

Η σύλληψη και η κράτηση του στη ΓΑΔΑ φαίνεται ότι δεν εμποδίζει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να επικοινωνεί στο κινητό του και να κάνει αναρτήσεις στο Facebook με τις χειροπέδες.

O Μιχαλολιάκος παραδίδει τα ηνία της ΧΑ στην «λοχία Σουλτς»

Στην σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, στον μοναδικό άνθρωπο που εμπιστεύεται, παραδίδει τα ηνία της Χρυσής Αυγής ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιας και ο ίδιος βρέθηκε σιδηροδέσμιος.

Την πάτησαν οι Γερμανοί που ήθελαν να κλέψουν το φα της Κύπρου: Κάτω από το όριο ασφαλείας τα κοιτάσματα αερίου στο «Αφροδίτη»

Τα αποτελέσματα της γεώτρησης όχι απλώς δεν επαληθεύουν τα αισιόδοξα ευρήματα της πρώτης γεώτρησης, αλλά κινούνται κάτω από το όριο ασφαλείας που είναι τα 5,5 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια.

Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους χειμερινούς αγώνες

Αναψε η Ολυμπιακή Φλόγα και ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι της για τη Ρωσία. Το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησε το ταξίδι της Λαμπαδηδρομίας με τη Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014, που θα διεξαχθούν στο Σότσι της Ρωσίας.

Βίντεο: Το απίθανο κόλπο του Οζίλ με την... τσίχλα του!

Ο Μεσούτ Οζίλ είχε κάνει το κόλπο με την τσίχλα όταν ήταν στην Εθνική Γερμανίας, αλλά το επανέλαβε και με την Άρσεναλ

Ο Γερμανός μέσος της Άρσεναλ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης με την Σουόνσι...

Εκβιασμούς της Χρυσής Αυγής κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ

Νέα δεδομένα για την εγκληματική δράση των στελεχών και των μελών της Χρυσής Αυγής προκύπτουν από τα όσα έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ. Στη διάθεση των αρχών και της δικαιοσύνης υπάρχουν πλέον απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μελών του ακροδεξιού κόμματος που απειλούν και εκβιάζουν ευθέως μικροπωλητές.

Πλεύρης: Είμαι φασίστας, αλλά...

Ως υπόκοσμο χαρακτηρίζει τα στελέχη της Χρ. Αυγής που βιαιοπραγούν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

Συνεχίζεται η μάχη στο βόθρο: Το “Πρώτο Θέμα” επιτίθεται στον Βαξεβάνη

Συνέχεια στη σφοδρή αντιπαράθεσή του με τον Κώστα Βαξεβάνη δίνει το “Πρώτο Θέμα”. Η πρώτη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα εξαπολύει νέα επίθεση κατά του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού “Hot Doc”, με χτύπημα στην πρώτη σελίδα, αλλά και με δισέλιδο ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες.

Χρυσαυγίτης έσπασε την «ομερτά» – Ομολόγησε για τη νύχτα της δολοφονίας

Η «ομερτά», ο νόμος της μαφιόζικης σιωπής που κυριαρχεί στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής εδώ και χρόνια, άρχισε να σπάει μετά το συντριπτικό χτύπημα που της κατάφερε η Δικαιοσύνη και τη σύλληψη του αρχηγού της.

Δένδιας: Πίστευαν ότι ο υπόκοσμος θα έκοβε ψήφους από τη ΝΔ

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Τύπος της Κυριακής” έχει παραχωρήσει ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, πριν από τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ξεκίνησε το επισκεπτήριο στη ΓΑΔΑ -Βουλευτές της ΧΑ και συγγενείς πήγαν να δουν τους συλληφθέντες

Σήμερα το πρωί, οι πέντε συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν και τις πρώτες επισκέψεις. Πρώτος έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ο...

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης σαν Πυρήνες της Φωτιάς... φτύνει την κάμερα: «Παλιολινάτσες. Γαμ@ τα σπίτια σας»...

Επίθεση στους δημοσιογράφους εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την επιστροφή του στη ΓΑΔΑ τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έφτυσε την κάμερα.

Δείτε το βίντεο από το Mega (1:25):

Φαήλος: Και τώρα τι θα κάνει η Αριστερά χωρίς τη Χρυσή Αυγή;

του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Προχθές ήμουν σε τηλεοπτική συζήτηση, όπου ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία με περισπούδαστο ύφος μιλούσε για «υπόγειες συνεννοήσεις» και «συνδιαλλαγές» ΝΔ και ΧΑ που τάχα εξελίσσονταν αυτές τις μέρες. Ο Θεός βέβαια έχει χιούμορ. Ήταν αργά το βράδυ και την ίδια ώρα που ο σύντροφος έπαιζε την κασέτα της Κουμουνδούρου, οι ομάδες της Κρατικής Ασφάλειας ετοιμάζονταν για τις συλλήψεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων. Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε με τον …προοδευτικό «ντετέκτιβ Μάρλοου».

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό κατάφεραν: Να κάνουν περίγελο τον «εθνικισμό»

Η φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου που σηκώνει τα χέρια για να φανούν οι χειροπέδες που του έχουν περάσει οι αστυνομικοί τη στιγμή της μεταγωγής του από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων αποτέλεσε πηγή έμπνευσης χρηστών του διαδικτύου.

Επεισόδιο τη νύχτα στην Ευελπίδων με αστυνομικούς και την κόρη του Μιχαλολιάκου

[Ralph Lauren μπλουζάκι... γαμημ@νο μνημόνιο που έφερες πείνα στο λαό...]

Εριστική συμπεριφορά και από τον βουλευτή Ματθαιόπουλο

Απρόκλητη επίθεση δέχτηκαν στις 3.30 το πρωί στην είσοδο των δικαστηρίων της Ευελπίδων, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από την κόρη του Μιχαλολιάκου και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρ. Ματθαιόπουλο.

Παππάς όπως λέμε... Κουφοντίνας!

Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται και εγείρει αναπάντητα ερωτήματα

Πέμπτη μεσημέρι, αρχές Σεπτεμβρίου 2002. Το ταξί σταματά μπροστά στη ΓΑΔΑ και αποβιβάζει έναν ηλιοκαμένο άνδρα μετρίου αναστήματος που δεν πάει το μάτι σου για το ποιος μπορεί να είναι. «Γεια χαρά , λέγομαι Δημήτρης Κουφοντίνας κι ήρθα να παραδοθώ» λέει στον φρουρό. Ο επί 2,5 μήνες καταζητούμενος «φαρμακοχέρης» της 17Ν παραδίδεται αυτοβούλως βάζοντας τέλος στον κύκλο των τρομο - συλλήψεων.

Στόκος με περικεφαλαία: Παραδόθηκε ο Παππάς με ναζιστικό χαιρετισμό

«Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω!», φώναξε στα τηλεοπτικά συνεργεία, τη στιγμή που εισερχόταν στο κτίριο της ΓΑΔΑ, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναζητούνταν από την αστυνομία για 24 περίπου ώρες.

Ο Μιχαλολιάκος είχε έτοιμο νέο καταστατικό και άλλο όνομα κόμματος αλλά τον πρόλαβαν

Απέναντι στον απόλυτο αιφνιδιασμό φαίνεται πως βρέθηκε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και τα ηγετικά στελέχη του κόμματος οι οποίοι συνελήφθησαν σχεδόν ταυτόχρονα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τα δύο πρόσωπα της βίας

Οι δύο φωτογραφίες που βλέπετε δείχνουν δύο νέους ανθρώπους.

Επικές δηλώσεις ΚΚΕ: Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε προπαγάνδα στα σχολεία!!!

Επικές οι δηλώσεις του Σοφιανού στον ΣΚΑΪ:
1. Παραδέχθηκε ότι οι διαδηλώσεις στο Σύνταγμα έθρεψαν τη Χρυσή Αυγή... αλλά οι διαδηλώσεις των άλλω και όχι αυτές του ΠΑΜΕ... δηλ. αν διαδήλωνε μόνο το ΠΑΜΕ σήμερα δεν θα υπήρχε πρόβλημα με ΧΑ...
2. Ένοχος για τη ΧΑ είναι...

Ποιες είναι οι 3 γυναίκες που έχουν συλληφθεί ως τώρα

Τρεις γυναίκες ΧΑυγίτισες βρίσκονται μεταξύ των έως τώρα 20 συλληφθέντων. Πρόκειται για την γνωστή ανθυπαστυνόμο με τα χατζάρια κ.λπ σύνεργα καθώς και για...

Εκτός από κατουρλής είναι και χέστης: «Άφαντος» ο Παππάς

Αυτός που φοβάται να παραδοθεί ... θα έπαιρνε και την Πόλη και θα απωθούσε τους Τούρκους μέχρι τη Μογγολία...

Μεγάλο ζήτημα τίθεται από την "εξαφάνιση" του Χρήστου Παππά αφού το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται θεωρείται διαρκές. Η αυτόφωρη διαδικασία ισχύει για 48 ώρες. Ωστόσο το πρώτο 24ωρο έχει περάσει και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής παραμένει άφαντος.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Θα σας δώσω τζάμπα ρεύμα αν με ανεβάσετε στα γκάλοπ

«Δεν θα επιτρέψουμε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του και πρόσθεσε: «Ζητάμε εκλογές γιατί δεν αντέχει άλλο ο κόσμος».

Την Τρίτη οι απολογίες των βουλευτών της ΧΑ, ασύλληπτος ο Χρ.Παππάς

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν και έλαβαν από τους δυο ειδικούς ανακριτές διαφθοράς οι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και τρεις από τους συνολικά 21 συλληφθέντες.

Γελάει ο κόσμος: Φύρερ με περικεφαλαία ο Μιχαλολιάκος

Την είδε ... Κολοκοτρώνης τώρα- Δείτε τι αναρτήθηκε στο σάιτ της Χρυσής Αυγής

Σε πλήρη σύγχυση βρίσκονται τα εναπομείναντα στελέχη της Χρυσής Αυγής έπειτα από το μπαράζ συλλήψεων το πρωί του Σαββάτου που οδήγησε στην εξάρθρωση της ηγεσίας του κόμματος.

ΦΩΤΟ: Ξαναχτύπησε ο ρουφιάνος!

Σαν κλασικός αριστερός ο "έγκριτος" Κώστας Βαξεβάνης έκανε πάλι τη ρουφιανιά του:

ΦΩΤΟ: Βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ καταγγέλλει ο Κασιδιάρης!!

Τον βαράνε με τον...

Ανάβει η φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014, το μεσημέρι της Κυριακής στην Αρχαία Ολυμπία

Ολα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή της Τελετής Αφής της Φλόγας στο Ναό της Ήρας, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014», την Κυριακή το μεσημέρι.

Η επίσημη πρόβα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς ο ήλιος που από το πρωί ζέσταινε με τις ακτίνες του την Αρχαία Ολυμπία, άναψε τη δάδα που κρατούσε στα χέρια της η Πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη, με πλήθος κόσμου να ξεσπά σε χειροκροτήματα, καθώς η επίσημη πρόβα είναι παραδοσιακή ανοιχτή για το κοινό.

ΦΩΤΟ: Εντάξει! Βρέθηκε κι ο Παππάς

Τώρα προσπαθεί η Αστυνομία να τον πείσει να παραδοθεί:

Χρυσή Αυγή: Τη ροή του χρήματος ψάχνει η δικαιοσύνη "γιατί οι χειροπέδες δεν αρκούν"

Οι αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής μόλις άρχισαν. Η βία την οποία χρησιμοποιούσε για να επιβληθεί ήταν εύκολα αντιληπτή όπως και η ανοχή της τουλάχιστον τους τελευταίους 12 μήνες. Το πιο ενδιαφέρον προς αποκάλυψη όμως είναι να μάθουμε πως αυτή η οργάνωση που φόρεσε το μανδύα κόμματος μπορούσε να κινείται οικονομικά. Και επίσης πως και προς ποιες κατευθύνσεις διοχέτευε τα χρήματα που φαίνεται να είχε στην διάθεσή της.

Μέσα από.... 18.000 χωράφια θα περάσει ο TAP

Καραγιαννοπούλου Δέσποινα

Σε δεκαοκτώ περίπου χιλιάδες εκτιμάται ότι ανέρχονται οι ιδιοκτησίες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία χωράφια, από τις οποίες θα χρειασθεί να περάσει ο διαδριατικός αγωγός Trans Adriatic Pipeline (TAP).

Τρεις ήταν τελικά στο ΙΧ του Ρουπακιά που δολοφόνησε τον Π. Φύσσα - Είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες

«Μπράβο στον Ρουπακιά, μας έσωσε» ακούγονται να λένε οι συνεργοί του δολοφόνου στους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους που αποκαλύπτει το Vima.gr – Ο Νίκος Μηχαλολιάκος ενημερώθηκε 28 λεπτά μετά την αιματηρή συμπλοκή στη Νίκαια – Τα «ένοχα» τηλεφωνήματα του Γιάννη Λαγού και ο ρόλος του ασφαλιστή

Έλληνας εφοπλιστής κατηγορείται για φοροδιαφυγή στις ΗΠΑ

Μετά από χρόνια πολυτελούς διαβίωσης ο εφοπλιστής Λουκάς Κτιστάκης αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατ’ εξακολούθηση φοροδιαφυγής και έχει τεθεί υπό κράτηση από τις αμερικανικές αρχές - Αποδεικνύεται ότι σε κάποια κράτη οι νόμοι ισχύουν για όλους, ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας

Κακουργηματικές διώξεις σε αρχηγό-βουλευτές-στελέχη της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και για ένταξη σε αυτήν άσκησε χθες αργά τη νύχτα η αρμόδια εισαγγελέας σε βάρος των συνολικά 21 συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής.

Τι έγραψε στο Facebook ο Κασιδιάρης από την Ευελπίδων;

Ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook έκανε πριν από λίγο ο Ηλίας Κασιδιάρης .

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αν και βρίσκεται στα Δικαστήρια Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί, μπήκε στο Facebook και έκανε την εξής ανάρτηση: