01 Οκτωβρίου 2013

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Κασιδιάρης και χαρακτήρισε το μάρτυρα ΑΕροψεκασμένο

Σε άρνηση όλων των κατηγοριών που τον βαραίνουν προέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά την μαραθώνια απολογία του ενώπιον των ανακριτών, απαντώντας μάλιστα πολιτικά σε κάθε ερώτημα που του απηύθυναν.

Ο Παπαμιμίκος είπε στον Φαήλο να ζητήσει συγγνώμη... απ΄τα σκυλιά

Πράγματι ο Φαήλος αναγνώρισε μετά τις επισημάνσεις του Παπαμιμίκου, ότι ο όρος "σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ" ήταν προσβλητικός για τα σκυλιά και τον απέδωσε στην ένταση της στιγμής και την υπερβολή του Facebook... Οι δυο τους συμφώνησαν πως ο όρος "ύαινες του ΣΥΡΙΖΑ" είναι πιο δόκιμος για την περίσταση και δεν προσβάλει και τις ύαινες, οπότε στο εξής...

Την πόρτα των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας πέρασε το απόγευμα ο γνωστός δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα ανάρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Γιατί ο Κασιδιάρης "κατηγορείται" για πλημμύρες, βιασμούς και ότι μας μολύνει με ακτινοβολία;

Σε μια απίστευτη παρεξήγηση οδήγησε η ευρύτητα του  άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης με βάση το οποίο κατηγορούνται τα στελέχη  της Χρυσής Αυγής.

ΦΩΤΟ: Ο Μπαραμπρούσης κουρεύτηκε!!

Κοσμογονικές αλλαγές στη Χρυσή Αυγή με τον Μπαρμπαρούση να κόβει τα μαλλιά του Καραϊσκάκη!! Δείτε τη νέα του εμφάνιση:

Χοντρή γκάφα με τον ανώνυμο μάρτυρα! Δόθηκε το όνομα του! (VIDEO)

Μια απίστευτη γκάφα έκαναν οι αρχές! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, στη δικογραφία που μάλιστα διανεμήθηκε σε όλους τους συνηγόρους των κατηγορουμένων, είχε… ξεχαστεί το ονοματεπώνυμο και οι διευθύνσεις διαμονής του «ανώνυμου» μάρτυρα, ο οποίος αποκάλυψε όλο το κύκλωμα και τη δράση της οργάνωσης!

Νωρίς είναι ακόμα για το Μετρό Θεσ/νίκης: Μετά από 144 χρόνια έτοιμη η Sagrada Familia της Βαρκελώνης! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από σχεδόν 150 χρόνια η Sagrada Familia, το μεγάλο έργο του Gaudi θα ολοκληρωθεί!
Καθημερινά χιλιάδες κόσμου στήνονται στην ουρά για να θαυμάσουν την πανέμορφη εκκλησία, η οποία όμως είναι ημιτελής.

Διεγράφη η σελίδα του Ηλία Κασιδιάρη στο facebook -Ανέβασαν νέο page «Ηλίας Κασιδιάρης δήμαρχος» [εικόνες]

Διεγράφη η επίσημη σελίδα του Ηλία Κασιδιάρη στο facebook μετά από αναφορές για ακατάλληλο περιεχόμενο, ρητορική και σύμβολα μίσους.

ΦΩΤΟ: Δεν καταλαβαίνω γιατί γελάτε με τον Τσίπρα που υπόσχεται τζάμπα ρεύμα!

Αφού ο κύριος Παναγιώτης έχει τη λύση:

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

Γράφει ο Π.Π

Πως τολμά ο Φαήλος να εκφράζει την άποψή του; Τι έχουμε δημοκρατία για να λέει ο,τι πιστεύει; Είναι δυνατόν να μην ζητάει έγκριση για το τι θα πεί απο τον ΣΥΡΙΖΑ; Η ιδεολογική χουντοκρατία της Αριστεράς δεν ξέρει οτι κρατάει χρόνια; Τώρα τι θέλει να τον χαρακτηρίσουν δεξιό που προπαγανδίζει κατα του Αριστερού ιδεολογικού καθεστώτος; Τι πράγματα είναι αυτά Φαήλο;

ΒΙΝΤΕΟ-Γάτος ΧΑυγίτης προειδοποιεί ΣΥΡΙΖΑίο: Όταν τελειώσουν μ' εμάς, θα αρχίσουν με σας

Ένταση επικράτησε στη βουλή όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου, αναφέρθηκε κάποια στιγμή στη σύλληψη των μελών της Χρυσής Αυγής.

Ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιάννης Τραγάκης δεν τον άφησε να συνεχίσει λέγοντάς του...

ΒΙΝΤΕΟ: Δεν ήταν «3 κι ο κούκος» οι ΧΑυγίτες στην Ευελπίδων... απλά ο φακός ήταν στενός και δεν τους πήρε όλους

Παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει παρά μια χούφτα υποστηρικτές έξω από την Ευελπίδων όπου μεταφέρθηκαν τα τέσσερα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος.

ΔΗΜΑΡ: "Θα στηρίξουμε την κυβέρνηση για να μην γίνουν επαναληπτικές εκλογές" είπαν και πήγαν σπίτι ν' αλλάξουν βρακιά

Την πρόθεση της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση προωθήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να μη γίνουν επαναληπτικές εκλογές, γνωστοποίησε ο Θόδωρος Μαργαρίτης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM 99,5, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε: «Στηρίζουμε την κυβέρνηση και για νομοθετική πράξη, αν χρειαστεί, για τις παραιτήσεις βουλευτών».

Γελάει ο πλανήτης με τα καραγκιοζιλίκια των αμερικάνων

Μια διαφορετική μέρα ξημέρωσε για τους πολίτες και τους επισκέπτες των ΗΠΑ, αφού λόγω της διαφωνίας στο Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό, το Δημόσιο έκλεισε. Το θέμα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας σε όλο τον κόσμο με σχόλιο διόλου κολακευτικά για τους αμερικανούς πολιτικούς.

Για επίσκεψη «μαϊμού» στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά καταγγέλλουν τον Τσίπρα

Επικρίνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι κατά την επίσκεψή του τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, επέλεξε να μην κάνει καν συνάντηση μαζί τους

Μία πρωτοφανή ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, επικρίνοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι κατά την επίσκεψή του την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, επέλεξε να μην κάνει καν συνάντηση μαζί τους!

Ρεκορ προσλήψεων τον Σεπτέμβριο στην Πιερία! Δείτε γιατί

Ρεκόρ προσλήψεων σημειώθηκαν τον περασμένο μήνα στην Πιερία. Περισσότεροι από 1.000 άνεργοι "βρήκαν" δουλειά σε επιχειρήσεις της Πιερίας. Λέτε να έγιναν νέα εργοστάσια; Πχ. η Olympia Electronics να πενταπλασίασε το προσωπικό της ή η βιοτεχνία "Κατερίνα" να άνοιξε ξανά και να προσέλαβε τους 1.000 που απέλυσε;

Φυσικά και όχι.

Πολύ απλά...

Ο Ριμπολόβλεφ αγαπά τον Σκορπιό και τιμά τους τάφους των Ωνάση

Τελετή αγιασμού στον Σκορπιό πραγματοποίησαν τη Δευτέρα ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ με την κόρη του Καταρίνα. Οι δυο τους είχαν φτάσει από το Μόντε Κάρλο με το ιδιώκτικο airbus τους το οποίο τους άφησε στο Άκτιο και από εκεί πέταξαν με ελικόπτερο στον επίγειο παράδεισό τους.

Δείτε γιατί λέμε «χτύπα ξύλο» όταν ακούμε κάτι άσχημο!

Στον καθημερινό μας λόγο χρησιμοποιούμε διαχρονικές φράσεις λαϊκής σοφίας, την προέλευση των οποίων οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε.Μία από αυτές είναι το «χτύπα ξύλο».

Ανασχηματισμός στη... Χρυσή Αυγή μετά τις συλλήψεις!

Μετά τις συλλήψεις που προηγήθηκαν το Σαββατοκύριακο το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προχώρησε σε έναν προσωρινό ανασχηματισμό στο εσωτερικό του. Το κόμμα πλέον έχει περάσει στα χέρια...

Άκης σε γραμμή ΧΑ: Πολιτική η δίωξη, δεν έχετε αποδείξεις

«Τι δικάζουμε σε αυτή τη δίκη; Δικάζουμε το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ή το ξέπλυμα του πολιτικού συστήματος; Φοβούμαι το δεύτερο: ενός συστήματος που σαπίζει σαράντα ολόκληρα χρόνια στα οικονομικά σκάνδαλα». Ο κ. Ιωάννης Παγορόπουλος αγορεύει εκπροσωπώντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο στη δίκη για τις μίζες από τα εξοπλιστικά, επιμένοντας ότι «η δίκη αυτή είναι πολιτική», αλλά και «δίκη ενδείξεων και αποχρώσεων».

Υποβρύχιο «χάθηκε» και βγήκε στους δρόμους του Μιλάνου – Η απίστευτης έμπνευσης διαφήμιση [εικόνες & βίντεο]

Ολα κυλούν ομαλά στο Μιλάνο νωρίς το πρωί, σε μία απλή, τυπική ημέρα. Οταν ξαφνικά, η άσφαλτος ανοίγει στα δύο και ένα υποβρύχιο αναδύεται στους δρόμους της πόλης προκαλώντας πανικό!

«Χειροπέδες» και σε πρώην φρουρό του Γερμενή

Νέα σύλληψη αστυνομικού, πρώην φρουρού βουλευτή της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε μέσα σε λίγες ώρες μετά τις «χειροπέδες» που φόρεσε το μεσημέρι ένας ακόμη φρουρός.

Πρόκειται για έναν 55χρονο Ανθυπαστυνόμο, πρώην φρουρό του βουλετή Γιώργου Γερμενή.

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε...

Νέα αντιπαράθεση Καψή - ΕΣΗΕΑ για τους εργαζόμενους της ΔΤ

Τις κατηγορίες της Ένωσης Συντακτών περί ανασφάλιστων εργαζομένων στη Δημόσια Τηλεόραση απέρριψε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει καμία παρατυπία και ότι τηρείται απολύτως η εργατική νομοθεσία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!!! ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... (ΕΓΓΡΑΦΟ)

[Δείτε ΟΛΟ το κατηγορητήριο στο τέλος με τις κατηγορίες που μπορούν να αποδοθούν σε εγκληματική οργάνωση]

Αυτό είναι το κατηγορητήριο του  Η. Κασιδιάρη. Κατηγορείται για τα πάντα στον πλανήτη... εκτός από το χαστούκι στην Κανέλλη :)

1. Παραχάραξη
2. Κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων
3. Πλαστογραφία
4. Πλαστογραφία και κατάχρηση ενσήμων

Tα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Κρήτης μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ (ΧΑΡΤΗΣ)

Νομίζω ότι χρειάζεται ένας πολίτης να γνωρίζει όσο το δυνατό περισσότερα για το θέμα των υδρογονανθράκων και τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου, αφού φαίνεται ότι αποτελεί ένα μεγάλο πατράγονατα που επηρρέασε τη γεωπολιτικής που εφαρμόστηκε τα τελευταία πενήντα περίπου χρόνια στην Ανατολική Μεσόγειο, την Ελλάδα και τη Κύπρο.

1η Οκτωβρίου 331 πΧ: Η μάχη του Μ. αλεξάνδρου στα Γαυγάμηλα



Όταν πληροφορήθηκε ο Δαρείος ότι ο Αλέξανδρος πέρρασε τον Τίγρη αφού άφησε τα σκεύη και το θησαυρό του Άρβηλα οδήγησε το στρατό του στα Γαυγάμηλα 30 μίλια δυτικά,περιοχή κατάλληλη για μάχη γιατί είχε ομαλό έδαφος.Εδώ παρέταξε ,στην πιό μακρυνή αριστερή πτέρυγα, τους Βακτριους με αρχηγό το σατράπη της Βακτριανής Βήσσο, κοντά τους τους Δάες και τους Αραχωτούς με αρχηγό τον Βερσαέντη,δίπλα τους τους,τους κυρίως Πέρσες ιππείς και πέζους,τους Σουσίους με τον Οξάρτη και τους Καδούσιους.

ΦΩΤΟ: Ευτυχώς που έχεις μόρφωση ρε ΣΥΡΙΖΑίε...

Γιατί αλλιώς φαντάσου πως θα "στόλιζες" τους διαφωνούντες (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):

Ενδιαφέρον! Κοινωνικός ρατσισμός από αριστερούς φασίστες: «Είναι κοντή, χοντρή, άσχημη»

Η θυγατέρα Μιχαλολιάκου είναι «χοντρή». Η θυγατέρα Μιχαλολιάκου είναι «άσχημη». Η θυγατέρα Μιχαλολιάκου είναι «ίδια η κυρία Λουκά στα νιάτα της». «Πρέπει να νιώθει κανείς λύπηση γι' αυτήν»... αυτά είναι μερικά από τα σχόλια αριστερών αντιφασιστών της πούτσ@ς... κάνουν δηλ. ότι και οι ΧΑυγίτες που κατηγορούν...

Ας είστε σίγουροι ΣΥΡΙΖΑίοι, ότι ο εφιάλτης σας τώρα αρχίζει.

Δηλαδή φαντάσου να μην τους συλλαμβάνανε τι θα γινόταν με την υποκρισία των ΣΥΡΙΖΑίων.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνετε ρε ΣΥΡΙΖΑίοι είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. Δεν μπορεί να το διανοηθεί το συριζαίικο κρατικίστικο "γουναράδικο" μυαλό σας Ότι υπάρχουν κάποιοι - πολλοί - που δε βολεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και τους οποίους όσο και αν η κρίση τους χτύπησε στο σβέρκο, δεν θέλουν ούτε προστάτες ούτε πολιτικούς πατρόνες και ότι αν κάποιοι ψηφίζουν κάποιο άλλο αστικό κόμμα ή Σαμαρά, δεν τον ψηφίζουν διότι τον βλέπουν σαν μεσσία ή διότι πιστεύουν ότι μετά θα τους εξασφαλίσει αλλά διότι με βάση τα παρόντα στοιχεία, είναι ο μόνος πολιτικός σχηματισμός ο οποίος φαίνεται ότι μπορεί να προσφέρει μια κάποια λύση σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Video: Δείτε τα 100 καλύτερα σαρδάμ της ελληνικής tv

Αθάνατες στιγμές της Ελληνικής τηλεόρασης... Δείτε το βίντεο με μερικά από τα πιο απίστευτα σαρδάμ που έχουν ακουστεί στην ελληνική τηλεόραση.

Ελεύθερος και δεύτερος ΧΑυγίτης

Ελεύθερος αφέθηκε, με την επιβολή της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και ο δεύτερος κατηγορούμενος, μέλος της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

BINTEO-Σπρωξιές Ζαρούλια σε κάμεραμαν...

Τώρα ποιος είναι πιο κάφρος από τους δύο παίζεται... Δείτε το βίντεο:

Ο Παναγιώταρος δεν έχει μαλακί@ς "αρνούμαι να φάω"... ζήτησε σουβλάκια

Ειρωνικά ξεειρωνικά, το μυαλό του συνέχεια στο φαί είναι πάντως... :))

Να φάει σουβλάκια ήθελε το βράδυ της Δευτέρας ο Ηλίας Παναγιώταρος που βρίσκεται στα γραφεία της ΓΑΔΑ.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που έχει συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης ζήτησε από τους φρουρούς ειρωνευόμενος να παραγγείλει σουβλάκια για να φάει, ωστόσο το αίτημα του φέρεται να μην έγινε δεκτό.

Μέχρι και η Έλενα κατάλαβε το λάθος του Έλληνα: «Μπήκαμε όλοι σε ένα τριπάκι και παίρναμε δάνεια και καταλήξαμε όλοι να χρωστάμε»

Για την κρίση που έχει επηρεάσει όλους μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Παπαρίζου.

«Όλοι οι χώροι επηρεάστηκαν. Τα μαγαζιά δουλεύουν λιγότερο, τα κασέ κατέβηκαν αλλά μέσα σε όλη αυτή τη κρίση αυτοί που φωνάζουν είναι εκείνοι που πραγματικά έχουν πρόβλημα.

Η παρουσιάστρια Sandra Corcuera είχε μια δύσκολη στιγμή κατά την παρουσίαση της εκπομπής της. Η μπλούζα της άρχισε να υποχωρεί, εκείνη όμως δεν έχασε την ψυχραιμία της, παρότι αποκαλύφθηκε όλο της το στήθος...

Ο 10λογος του «δημοκράτη» που κρύβει τον φασίστα μέσα του

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

1. Κάνοντας αστειάκια και ειρωνικά σχόλια όχι για όσα λέει, αλλά για την εμφάνιση της κόρης του Μιχαλολιάκου αποδεικνύεις ότι έχεις τα ίδια μυαλά με αυτήν

Χρυσή Αυγή: "Δεν θέλουμε την κρατική χρηματοδότηση, δεν τα χρειαζόμαστε τα λεφτά".. και τώρα θα πεινάσουν οι Έλληνες;

Γιατί έχετε κι άλλα σε μπαούλα και κάτω από στρώματα;

Το ενδεχόμενο της διακοπής χρηματοδότησης σχολιάζει η Χρυσή Αυγή, η οποία επισημαίνει πως δεν έχει ανάγκη την κρατική επιχορήγηση και για να γελάσουμε και λίγο, υποστηρίζει πως όσα χρήματα έχει λάβει μέχρι σήμερα τα έχει διαθέσει σε κοινωφελείς σκοπούς.

τσούζει ακόμα η απώλεια της κουτάλας της ΕΡΤ-Αρβανίτης στο Twitter: Η καλή Χρυσή Αυγή… κυνηγάει την κακιά

Ο γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμό “Στο Κόκκινο”, Κώστας Αρβανίτης, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή συγκαλεί έκτακτη Κοινοβουλευτική Ομάδα -Ερχονται εξελίξεις

Η Χρυσή Αυγή ζήτησε από τη Βουλή την αίθουσα της γερουσίας προκειμένου την Πέμπτη να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική της Ομάδα και να ληφθούν οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

Ὁ Δῆμος Θεσσαλονίκης, μὲ τὴ σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ, δώρησε στὴν ἰσραηλιτικὴ κοινότητα τὸ βρεφοκομεῖο "Ἅγιος Στυλιανὸς" ἀξίας 28 ἐκ. εὐρώ!


Φυσικὰ τὸ τεράστιο αὐτὸ κονδύλι θὰ ἐπιβαρύνει (για την ορθότητα: Το σωστό δεν είναι "θα επιβαρύνει" αφού ο Δήμος δεν θα πληρώσει, αλλά "θα ζημιωθεί" αφού ο Δήμος θα απωλέσει έσοδα απο το οικόπεδο που αντί να πουλήσει χαρίζει) τοὺς δημότες τῆς πόλης...

Μὲ τὴν ἀπελευθέρωση τῆς Θεσσαλονίκης, τὸ 1912, ἱδρύθηκε τὸ σωματεῖο «Ἅγιος Στυλιανός», ποὺ ἵδρυσε καὶ τὸ ὁμώνυμο βρεφοκομεῖο, ποὺ ἔκτοτε λειτουργεῖ διαρκῶς, παρέχοντας προστασία, στοργὴ καὶ ἐκπαίδευση σὲ ἔκθετα βρέφη. Ἡ ἵδρυσή του στηρίχτηκε σὲ κληροδότημα τοῦ Θεσσαλονικέως ὁμογενοῦς ἀπὸ τὴ Βενετία Ἀντωνίου Νινή.

BINTEO-Κραουνάκης για Ρεπούση: «Πού πας μωρή να ξεπατώσεις τα αρχαία ελληνικά»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε μεταξύ άλλων στην Χριστίνα Λαμπίρη, που ήταν καλεσμένος, για την οικονομική κρίση αλλά και τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ρεπούση για την κατάργηση των αρχαίων ελληνικών!

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο μυστηριώδες πρόσωπο αναζητά η Αντιτρομοκρατική

Ένα μυστηριώδες πρόσωπο αναζητά η Αντιτρομοκρατική, καθώς από τις έρευνες προκύπτει ότι μίλησε μαζί του ο Γιάννης Λαγός, πριν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καλέσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο τη νύχτα του φόνου του Παύλου Φύσσα.

Ελεύθερος ο ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Ρε το σύστημα!! Αφήνει ελεύθερους όσους δεν έχουν σχέση με εγκληματικές πράξεις;;

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώτος κατηγορούμενος για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή μετά την απολογία του στους ειδικούς ανακριτές.

Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια χαρακτηρίζει «κωλοαριστερή πατσαβούρα» η αδελφή του Ρουπακιά;

Ενδιαφέρουσες συνομιλίες οι οποίες αποκαλύπτουν πολλά για το παρασκήνιο της δολοφονίας Φύσσα περιέχονται στην σχηματισθείσα δικογραφία. Στις 21 Σεπτεμβρίου η αδελφή του Γιώργου Ρουπακιά μιλάει με μια φίλη της.

Στην 20λεπτη συνομιλία περιγράφει, μεταξύ άλλων, την πίεση που δέχεται από δημοσιογράφους προκειμένου...

Η σύζυγος του «Καιάδα» απασχολεί στον φούρνο της 15 Αλβανούς... ε, έχει ξεχάσει να πληρώσει και 470.000 στο ΙΚΑ

Πείτε ότι θέλετε οι πατριώτες του κ@λου δεν κιοτεύουν ρε! Θα χύσουν το αίμα τους για να υποστηρίξουν τους Αλβανούς (Βορειοηπειρώτες είναι κι αυτοί όπως η γυναίκα του Λαγού... έτσι θύματα;) εργαζόμενους του Καιάδα... παιδιά γερά μη μασάτε: «ΑΙΜΑ (αλβανικό). ΤΙΜΗ και να τσεπώνουμε και κάτι τι»

Μια σοκαριστική αποκάλυψη για την επιχείρηση της συζύγου του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή (τον γνωστό Καιάδα) κάνει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».

Η φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο: Η πρωτοφανής ομοιότητα του Γιάννη Λαγού με τον πατέρα του Χίτλερ

Ενας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με την πιο απειλητική εμφάνιση, είναι αδιαμφισβήτητα ο Γιάννης Λαγός. Γυμνασμένος, με κοντό κούρεμα και παχύ μουστάκι ξεχωρίζει στο σύνολο των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος.

Tι μπορεί να κάνει κανείς στις ΗΠΑ όταν το Δημόσιο βάζει λουκέτο

Πολλά είναι τα πράγματα που μπορούν ή δεν μπορούν να γίνουν στις ΗΠΑ, όταν η ομποσπονδιακή κυβέρνηση βάζει λουκέτο, όπως τελικά έγινε την Τρίτη.

Στην πραγματικότητα περίπου 800 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι θα μείνουν σπίτι ή θα εργάζονται χωρίς να αμείβονται.

To «Βήμα» κράζει άγρια τη Μενεγάκη: Το στρίφωμα και η βλεφαρίδα...

Πριν την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, το κανάλι έστειλε δελτίο Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ για να γίνει γνωστό η μέρα και η ώρα της έναρξης της εκπομπής.

Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε το δελτίο Τύπου που έστειλε ο Alpha και άρχισε να το σχολιάζει με τον δικό της καυστικό τρόπο στη στήλη της στο Βήμα.

Σφαλιάρα ΕΔ στην Τουρκία: Αποζημίωση εκ ευρώ για 2 ξεριζωμένους Έλληνες

Με σημερινή του απόφαση το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υποχρεώνει την Τουρκία να καταβάλει αποζημίωση 5.000.000 ευρώ για υλική βλάβη, στους Έλληνες υπηκόους Ιωάννη και Ευάγγελο Φωκά που ζουν στην Κατερίνη, στους οποίους οι τουρκικές αρχές είχαν απαγορεύσει, λόγω της ιθαγένειάς τους και την αρχή της αμοιβαιότητας μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, να κληρονομήσουν την ακίνητη περιουσία της αδελφής τους στην Τουρκία.

Φορολογικός έλεγχος στο ξενοδοχείο «New Dream» των Μιχαλολιάκου – Ζαρούλια

Η επιχείρηση «ξεσκονίσματος» των πάντων, που έχουν σχέση με την ηγεσία Χρυσή Αυγή, έφτασε και στο ξενοδοχείο New Dream, που ανήκει στο ζεύγος Νίκου Μιχαλολιάκου – Ελένης Ζαρούλια.

Το ΠΑΣΟΚ ζει και βασιλεύει και στην ΔΤ... που θα πάει όμως; Κάποτε θα κυβερνήσει και η ΝΔ

Πράσινη επέλαση στον μεταβατικό φορέα της “ΔΤ” – Όργιο τοποθέτησης “ημέτερων” με τις γνωστές πρακτικές του ΠΑΣΟΚ

Τις παλιές (κακές) ημέρες της πασοκοκρατίας στη δημόσια τηλεόραση ξαναζεί ο μεταβατικός φορέας της “ΔΤ” στην οποία καταφεύγουν “πράσινοι” όλων των συνιστωσών του ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφοι και διοικητικοί, εφευρίσκοντας ταχυδακτυλουργικά τρικ για να παρακάμψουν τις νόμιμες διαδικασίες και τα γνωστά, μαγικά κόλπα (στα οποία είναι μανούλες) για μια θέση στον ήλιο του οριστικού οργανισμού, της ΝΕΡΙΤ.

Κεδίκογλου: Δεν αντιλαμβάνομαι τις επιφυλάξεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και τις δηλώσεις του Κ.Χρυσόγονου, συνταγματολόγου και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

FT: Βοήθεια με πράξεις για την Ελλάδα

Στη στήλη Editorial των Financial Times αναφέρεται: «Το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής της Ελλάδας έχει φέρει δίλημμα στους δημοκράτες εντός κι εκτός της χώρας. Έχει ενοχλητικές ομοιότητες με τα νεοναζιστικά κινήματα τα οποία επιδεικνύουν ελάχιστο σεβασμό στις δημοκρατικές αξίες.

Μαραθώνιος συναντήσεων Α. Σαμαρά στις ΗΠΑ

Συναντήσεις με υπευθύνους μεγάλων εισηγμένων εταιρειών των ΗΠΑ που διαχειρίζονται δισεκατομμύρια δολάρια είχε χθες ο Αντώνης Σαμαράς.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο Έλληνας πρωθυπουργός έχοντας σκοπό την έξοδο της χώρας στις αγορές το 2014 συζήτησε με τους επιχειρηματίες το γενικότερο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον.

Ο Ρουπακιάς δούλευε και στο κυλικείο στα κεντρικά της ΧΑ γιατί ο προηγούμενος έκλεβε το ταμείο

Η συνομιλία δύο μελών της Χρυσής Αυγής είναι άκρως αποκαλυπτική για τη σχέση που είχε ο Γιώργος Ρουπακιάς με την οργάνωση. Σε συνομιλία τους λένε ξεκάθαρα πως ο δράστης της δολοφονίας Φύσσα εργαζόταν στο κυλικείο της ΤΟ Νίκαιας πριν μετακομίσει με μισθό στα κεντρικά της Μεσογείων. Μάλιστα στο κυλικείο τον είχε τοποθετήσει ο κουμπάρος του και πυρηνάρχης Γιώργος Πατέλης, γιατί ο προηγούμενος έκλεβε το ταμείο.

Bloomberg: Γιατί οι φασίστες τα καταφέρνουν καλύτερα στην Αυστρία από ότι στην Ελλάδα


Την Χρυσή Αυγή με την Αυστριακή ακροδεξιά συγκρίνει το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, το οποίο εξηγεί γιατί ο Χάινς Στράχε είναι πιο επιτυχημένος στη χώρα του από τον Ελληνα ομόλογο του Νίκο Μιχαλολιάκο.

Oι Γερμανοί αγαπούν τη φέτα - Απορροφά το ένα τρίτο των ελληνικών εξαγωγών

Πρώτη με διαφορά, ως χώρα προορισμού των εξαγωγών φέτας, προβάλλει η Γερμανία, καθώς μόνο το 2012 σε σύνολο 35.000 τόνων εξαγωγών φέτας, πάνω από 12.000 τόνοι κατευθύνθηκαν στη γερμανική αγορά.

Πρετεντέρης: Σχέδιο εκβιασμού της κοινωνίας με εκλογές

Κατά του ενδεχομένου διεξαγωγής πρόωρων εκλογών τάσσεται ο Γιάννης Πρετεντέρης με άρθρο του στα “Νέα”. Ο γνωστός δημοσιογράφος θυμίζει ότι με εκλογές επιχείρησε να εκβιάσει η Χρυσή Αυγή, με το ενδεχόμενο μαζικών παραιτήσεων των βουλευτών της, καθώς και ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που ζητάει πρόωρες κάλπες.

Και οι Ευρωπαίοι έχουν δικαίωμα στο γέλιο: Υποψήφιος για πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς ο Αλ. Τσίπρας

Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που θα του δώσει μετέπειτα τη δυνατότητα να διεκδικήσει την προεδρία της Κομισιόν, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Τους πιστεύουμε; "Την Τετάρτη ηχούν οι σειρήνες συναγερμού στο πλαίσιο του Παρμενίωνα"

Το πρωί της Τετάρτης θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα οι σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας, στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) Παρμενίων 2013, που γίνεται για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια καθώς οι ΠΑΣΟΚοι την είχαν βάλει στον πάγο λόγω "οικονομικών προβλημάτων". Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να μην ανησυχήσουν.


Ειδικότερα, στις 11 το πρωί...

Η Ιαπωνία έχει μνημόνιο; "Aύξηση 8% των φόρων επί των πωλήσεων το επόμενο έτος"

Η αύξηση κατά 8% από 5% στους φόρους επί των πωλήσεων είναι γεγονός, και θα ισχύσει στην Ιαπωνία από το επόμενο έτος, σύμφωνα με το προγραμματισμένο σχέδιο του πρωθυπουργού της χώρας Shinzo Abe.

Αφήνει την υπόθεση της νεκρής ΕΡΤ ο Γκίκας Μάναλης... ούτε αυτός άντεξε τις παπαριές Καψή

Αλλάζει χέρια ο φάκελος ΕΡΤ - ΔΤ - ΝΕΡΙΤ, καθώς ο ειδικός εκκαθαριστής - διαχειριστής Γκίκας Μάναλης που όρισε το υπουργείο Οικονομικών τελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό παραίτηση.

Έσκισε τα καλσόν της η Ουρανία: «Θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε»... Σιγά, θα μας πάρουν τα αίματα (vid)

Οργισμένη εμφανίστηκε η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία έκανε «κάλεσμα» στους χρυσαυγίτες και τους ζήτησε να μην πτοούνται από τις συλλήψεις του πατέρα της και των υπολοίπων βουλευτών της Χ.Α.

EΥΠ:Ο βουλευτής Λαγός έχει διαστροφικές τάσεις και σεξουαλικές φαντασιώσεις για ανήλικα κορίτσια

Υπάρχει κανείς που δεν πιστεύει ότι κι αν ακούσει για μερικές φάτσες της ΧΑ;

Το προφίλ στο σκληρού χρυσαυγίτη βουλευτή της Β' Πειραιά σχηματίζει εδώ και χρόνια ολόκληρο φάκελο στις υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας. Για μεθόδους που ταιριάζουν σε νονούς της νύχτας, ξέπλυμα χρήματος και άλλα πολλά φαίνεται πως είχε μπει στο στόχαστρο της Ασφάλειας και της ΕΥΠ ο Ι. Λαγός

Μέχρι και στοιχεία για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον νεαρών γυναικών έχει ο φάκελος του Ι. Λαγού.

Τα λεγε ο Μάρξ: Ο καπιταλισμός κατέβασε ρολά, στην επέτειο κυκλοφορίας του "Κεφαλαίου"!!

Κάθε φορά που η Ιστορία… έχει κέφια, συνθέτει “αριστουργήματα”, χωρίς να είναι πάντοτε ευκρινές το θετικό ή αρνητικό αποτύπωμά τους στις εξελίξεις της τρέχουσας πραγματικότητας, αλλά και στο μέλλον που… καθυστερεί να έρθει.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει βάλει εδώ και μερικές ώρες “λουκέτο”, μετά...

EKTAKTO!! Βρέθηκε γιάφκα της ΧΑ στο Παγκράτι!!! ΦΩΤΟ

Δείτε τον οπλισμό που έκρυβαν: