02 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη η Θέμις Σκορδέλη-Μέχρι και τσάντες με μαϊμού CD βρέθηκαν στο σπίτι της... καταθέσεις των 145.000 ευρώ!!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε αργά το βράδυ της Τετάρτης η Θέμις Σκορδέλη, η οποία φέρεται να εμπλέκεται μαζί με έναν 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό σε αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Σαμαράς: Η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της, όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία αντιμετωπίζουν τις συνέπειες

«Οι ακραίοι της Χρυσής Αυγής είναι υπόλογοι και υπόδικοι, κάποιοι είναι ήδη προφυλακισμένοι, κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ποτέ ως τώρα», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Ουάσιγκτον μετά τη συνάντησή του σήμερα με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπαϊντεν.

Καταζητείται η «άνεργη» Σκορδέλη που είχε 145.000 ευρώ στο σπίτι της!!!

[Άνεργη με 145.000 ευρώ στο σπίτι!! Περαστικά στους αφελείς που στήριζαν τον "αγώνα" της (ο οποίος απ' ότι αποδεικνύεται αποσκοπούσε αλλού) για τον Άγ. Παντελεήμονα (νομίζω και εγώ -βαριέμαι να ψάχνω τωρα- είχα αναδημοσιεύσει παλιότερα κάτι κείμενα που έστελνε σαν "Πρωτοβουλία κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα" ή κάπως έτσι)... Να είσαι πατριώτης-εθνικιστής, να την έχεις πιστέψει και να ακούς ότι είχε 145.000 στο μπαούλο, πόσο μαλάκας πρέπει να αισθάνεσαι; Τίποτα! Δεν υπάρχει σωτηρία για το μπουρδέλ@ που λέγεται Ελλάδα...]

Η Θέμις Σκορδέλη είναι η 50χρονη γυναίκα η οποία καταζητείται από την αστυνομία μαζί με έναν 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό κατηγορούμενοι για εμπλοκή σε αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Τι απαντά το Μαξίμου για τα σενάρια παραιτήσεων Δένδια -Αθανασίου

[Ε, αυτό είναι το κόλλημα του Σαμαρά ότι δεν σουτάρει εύκολα όσους τον εκθέτουν και επιμένει να τους στηρίζει όταν τους βαράνε όλοι... καλά και ο Καραμανλής παλαιότερα τα ίδια έκανε κάθε φορά τον Τσιτουρίδη υπουργό για να τον ξεφτιλίζει χειρότερα... ]

Τέλος στα σενάρια που μιλούν για ενδεχόμενες παραιτήσεις των υπουργών Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη μετά τις αποφυλακίσεις των Χρυσαυγιτών βουλευτών, βάζει το περιβάλλον του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Στη δημοσιότητα ανά τρίμηνο οι διορισμοί και οι αμοιβές στη Βουλή

Πράξεις κανονιστικού χαρακτήρα, αλλά και πράξεις διορισμού, αποζημιώσεων και αμοιβών επιτροπών ή ομάδων εργασίας, επικαιροποιημένοι ανά τρίμηνο πίνακες με τον αριθμό του προσωπικού, είναι μερικά από όσα εφεξής θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Βουλής, με στόχο τη διαφάνεια στις όποιες αποφάσεις.

Δικηγόροι - Εισαγγελείς: «Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε... Περαστικά σας και συνεχίστε αρπακολατζίδικα κ. της κυβέρνησης

«Το πόρισμα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου είχε γενικότητες, υπό τη μορφή έκθεσης ιδεών, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία» λέει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ εισαγγελικός λειτουργός που έχει κρεμάσει σχετικά πρόσφατα την τήβεννο-Ένα κωλόχαρτο με 32 γραμμές έστειλε ο Δένδιας για να ζητήσει έρευνα και όχι 32 δικογραφίες όπως λέγεται-Μάλιστα το έστειλε απόγευμα και στο σπίτι της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου!!

Ελεύθερη η αλβανίδα του Λαγού και άλλοι 4- Προφυλακίστηκε η ανθυπαστυνόμος

Προφυλακιστέα έκριναν εισαγγελέας και ανακριτές την ανθυπαστυνόμο που υπηρετούσε στην ασφάλεια Πειραιά.

Η ανθυπαστυνόμος είχε στενή σχέση με τον Γ. Πατέλη και...

Πέθανε ο τεράστιος Τομ Κλάνσι

Ο Τομ Κλάνσι, Αμερικανός συγγραφέας μυθιστορημάτων κατασκοπείας πολλά από τα οποία έχουν μεταφερθεί και στον κινηματογράφο, πέθανε σε ηλικία 66 ετών, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Νew York Times, επικαλούμενη τον εκδοτικό του οίκο G.P. Putnam’s Sons.

Στις φυλακές Κορυδαλλού παρέα με τον Άκη ο Λαγός της Χρυσής Αυγής

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σήμερα ή αύριο το πρωί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, που κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Κατάσταση win-win για ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ... πανηγυρίζουν κι οι δυο!

Εκτός από τους ΧΑυγίτες που πανηγυρίζουν ξεχνώντας ότι οι "ελεύθεροι" παραμένουν υπόδικοι, ενώ ένας βουλευτής τους πάει στον Κορυδαλλό με τον Άκη... πανηγυρίζουν και οι ΣΥΡΙΖΑίοι! Ναι καλά διαβάσατε! ΣΥΡΙΖΑία έγραψε το εξής στο twitter:

Ποιος ηθοποιός ζητά να κλείσει ο ΟΣΕ; ΦΩΤΟ


"45 ευρώ για δεύτερη θέση στο τραίνο Θεσσαλονίκη-Αθήνα με αυτο το wc!!! Ούτε Μπαγκλαντες!!! Να κλείσει τώρα ο ΟΣΕ !!!" γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram o...

Ο παρουσιαστής του Alpha και το χούφτωμα από Αγγλίδα τουρίστρια όταν ήταν τσολιάς στα ανάκτορα!

Γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει άγνωστο περιστατικό της ζωής του....

«Πήγα στον στρατό. Ήμουν τσολιάς στα ανάκτορα! Στην Προεδρική Φρουρά. Αυτή η περίοδος ήταν ιδιαιτέρως περίεργη και ενδιαφέρουσα συγχρόνως. Αντικρίζεις τα πάντα: από τρελούς και επιδειξίες μέχρι γυναίκες οι οποίες απατούν τους άντρες τους και έρχονται και το λένε στον τσολιά γιατί κάπου θέλουν να τα πούνε.

Φήμες για παραίτηση Δένδια-Αθανασίου - Διαψεύδουν συνεργάτες του Δένδια

[Για να τα ξεκαθαρίζουμε: Ο Δένδιας πρέπει να χρεωθεί ότι βιάστηκε να στείλει φάκελο στην εισαγγελία, ότι μίλησε για "εγκληματική οργάνωση" πριν μιλήσει η Δικαιοσύνη, ότι παραμύθιασε τον Σαμαρά ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία και τέλος ότι ανέβασε ψηλά, επικοινωνιακά μια υπόθεση με κατάληξη να πέσει και από ψηλά, περνώντας με χειροπέδες τους κρατούμενους ανάμεσα από σειρές φωτορεπόρτερ... αυτές τις φωτογραφίες θα χρησιμοποιήσουν οι ΧΑυγίτες για να κάνουν τα θύματα του πολιτικού συστήματος...

Αντίθετα ο Αθανασίου το μόνο που ενδεχομένως μπορεί να χρεωθεί είναι ότι κι αυτός παραμύθιασε τον Σαμαρά ότι η υπόθεση είναι "δεμένη"... αν μίλησε γιατί φαίνεται πολύ πιο μετρημένος από τον Δένδια... Αυτό]

Με κατηγορηματικό τρόπο συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη επισημαίνουν ότι ο Νίκος Δένδιας δεν παραιτείται

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδεται συνεργάτες του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σενάρια που κυκλοφόρησαν ότι...

Ελεύθεροι με όρους άλλοι 4 κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Χ.Α.

Τέσσερις κατηγορούμενοι για ένταξη σε εγκληματική ομάδα αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής. Και στους τέσσερις επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

H λήψη από την κάμερα του Guardian που έφαγε τη σφαλιάρα από τον Κασιδιάρη [βίντεο]

Στην ιστοσελίδα της Guardian ένα βίντεο με διαφορετικές λήψεις απ' όσες έχουμε δει μέχρι τώρα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αποτυπώνει μοναδικά τη σφαλιάρα που έριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην κάμερα του ξένου συνεργείου.

Αυτή την είδηση θα την θάψουν: Πολύ κάτω του 3% του ΑΕΠ το έλλειμμα του 2013-Στα 4,9 δισ. οι πληρωμές οφειλών σε ιδιώτες

Κάτω από το όριο της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος δηλαδή κάτω από το 3% του ΑΕΠ εκτιμά υψηλόβαθμο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ ότι θα διαμορφωθεί το δημοσιονομικό έλλειμμα το 2013. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Ελλάδα θα πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα έστω και οριακό φέτος.

Κεφαλλονιά: Πώς αντέδρασαν οι τουρίστες όταν άκουσαν τις σειρήνες συναγερμού [βίντεο]

Με αμήχανο και έκπληκτο τρόπο αντέδρασαν οι τουρίστες που παραθερίζουν στην Κεφαλλονιά, την ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού που ήχησαν δοκιμαστικά σήμερα το πρωί στο πλαίσιο πανελλήνιας άσκησης.Σύμφωνα με το τοπικό πόρταλ inkefalonia.gr, άλλοι κοιτούσαν με αμηχανία να δουν από πού έρχεται ο παρατεταμένος ήχος της σειρήνας και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι αυτός συμβολίζει, άλλοι περπατούσαν αμέριμνοι, ενώ μια μικρή μερίδα απλά αντέδρασε με χιούμορ.

ΒΙΝΤΕΟ: Έλα μωρέ! Σιγά μην υπάρχει άλλο άκρο...

Αυτοί είναι οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ:

Τώρα ρε μαλάκ@ς έχει άδικο ο Παπαδημούλης;

[Όσο κι αν ο Λαγός είναι μέσα και η σχέση του με το φόνο μπορεί να είναι υπαρκτή, όσο κι αν υπάρχει ένας ΦΟΝΟΣ από κάφρους ΧΑυγίτες, όσο κι αν η μη προφυλάκιση δεν σημαίνει ότι είναι και αθώοι... κάποιοι που οδήγησαν τον Σαμαρά σε ηλίθιες δηλώσεις και έδωσαν το δικαίωμα στη ΧΑ να πανηγυρίζει και στους αριστερούς να χλευάζουν και να μιλάνε για σικέ διώξεις και επικοινωνιακά σόου (όσο και αν ο Παπαδημούλης παραπληροφορεί, γιατί τις διώξεις ΔΕΝ τις έκανε η κυβέρνηση, ούτε η κυβέρνηση "τους άφησε ελεύθερους"), πρέπει να παραιτηθούν. Η "μαγκιά" που πουλήσαμε ότι είμαστε το πρώτο κράτος παγκοσμίως που θα βάλουμε φυλακή την ηγεσία νεοναζιστικού κόμματος (γιατί αυτό είναι η ΧΑ, όπως αποδείχθηκε από τα ευρήματα στα σπίτια τους, όσο και αν δεν ενδιαφέρει τους οργισμένους που την ψηφίζουν), ήταν μια "μαγκιά κλανι@" καθώς...

Γαβαλάς για ΧΑ: Δεν ξέρω αν ήμουν πιο επικίνδυνος, αλλά πέρασα από πέντε κάστινγκ σύλληψης

Με γερή δόση ειρωνείας και χιούμορ -αυτό άλλωστε τον χαρακτηρίζει- ο Λάκης Γαβαλάς με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε τις εξελίξεις, όχι στον χώρο της μόδας, αλλά στην πολιτική και συγκεκριμένα στη μη προφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νίκο Μίχο.

Νέοι διάλογοι φωτιά δόθηκαν από την ΕΛΑΣ στη δημοσιότητα

-Προστατευόμενε μάρτυρα…
-Ναι, είχαμε κανένα νέο;

Εξαλλος ο Σαμαράς με Δένδια-Αθανασίου που τον ξεφτίλισαν

Σε αναστάτωση βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά την απόφαση των ανακριτών να αφήσουν ελεύθερους, με περιοριστικούς όρους, τους τρεις βουλευτές της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο.

Υπάρχει φωτιά στο θέμα του Τσιώλη;

Ακόμη και να φύγει ο Μίτσελ τις προσεχείς εβδομάδες, δε φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετούς πόντους το σενάριο που στέλνει στον Πειραιά τον Σάκη Τσιώλη...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΦΩΤΟ: Μέχρι και 800 γρ χασίς είχε ο πρώην υποδιευθυντής του ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα

Συνελήφθη χθες, από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ο πρώην διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγ. Παντελεήμονα, κατηγορούμενος ότι επί χρόνια συνεργαζόταν με τη Χρυσή Αυγή.

το αυτονόητο είπε ο δικηγόρος του Κασιδιάρη...

«Όσο έμπειρος και αν είναι ο δικαστής και όσο υψηλόβαθμος, δεν μπορεί μια υπόθεση που μπορεί να απασχολήσει το δημόσιο βίο να ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα και να συμπυκνωθεί μια έρευνα που αφορά ένα πολιτικό κόμμα σε 6,5 σελίδες»

Όπως τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο Σαράκης "μετά από μία μεγάλη μάχη που διήρκεσε 20 σχεδόν ώρες - δεν υπάρχει στα χρονικά άλλη τέτοια διάρκεια, για τέσσερις κατηγορουμένους - οι μεν ανακριτικές αρχές προσπαθούσαν να τεκμηριώσουν το κατηγορητήριο, η δε υπεράσπιση να το αντικρούσει.

Η Χρυσή Αυγή ακυρώνει τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εξαιτίας μίας... μοκέτας

Τελικά οι βουλευτές της ΧΑ θα αναβάλουν το σόου που ετοίμαζαν στη Βουλή με την υποδοχή των Καδιάρη, Παναγιώταρου και Μίχου μετά την απελευθέρωση τους αφού αποφάσισαν να μην να μην συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα επειδή η Βουλή δεν τους παραχωρεί την αίθουσα της Γερουσίας γιατί γίνεται τοποθέτηση νέας μοκέτας.

Άσο ημίχρονο, διπλό τελικό...

Την πάτησε ο Πρωθυπουργός με το θέμα της Χρυσής Αυγής... Μπορεί η γκάφα να ανήκει στους Δένδια-Αθανασίου κατά κύριο λόγο αλλά οι εξελίξεις φαίνεται πως γυρνάνε μπούμερανγκ στην κυβέρνηση...

Ναι Παναγιώταρε, μη φάς... έχουμε γλάρο


Τι ζήτησε ο Παναγιώταρος μετά την απόφαση του ανακριτή


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, λίγο μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Ασημένιο σερβίτσιο τσαγιού και πορσελάνινα πιάτα του Βασιλιά Γεωργίου Α' επιστρέφουν στο Τατόι

Ένα ασημένιο σερβίτσιο τσαγιού και έξι πορσελάνινα πιάτα επιστρέφουν στο Τατόι. Σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Τορίνο, ο Σύλλογος Φίλων του Κτήματος Τατοΐου κατάφερε να αγοράσει τα αντικείμενα, τα οποία βρίσκονταν στο Τατόι την εποχή του Βασιλέως Γεωργίου του Α'.

Lewandowski (Κομισιόν και όχι Borussia Dortmund): Υπάρχουν καλά νέα από την Ελλάδα - Γίνονται και πάλι επενδύσεις

[Δε βρήκα φώτο του Επιτρόπου και έβαλα του άλλου Λεβαντόφσκι... το ίδιο είναι: Πολωνοί κι οι δύο]

Αισιόδοξος για την Ελλάδα δήλωσε ο Janusz Lewandowski, Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα κοινοτικού προϋπολογισμού.

Επιμένουν οι δικαστές: «Δεμένη» η υπόθεση Χρυσή Αυγή

Χαμηλούς τόνους συνιστούν προς όλες τις κατευθύνσεις δικαστικές πηγές, με αφορμή δηλώσεις περί δικαίωσης των κατηγορουμένων βουλευτών της ΧΑ που αφέθηκαν ελεύθεροι.

Νέο επεισόδιο δημοσιογράφων με Μίχο – Παναγιώταρο στη ΓΑΔΑ (vid)

Νέα επίθεση εναντίον δημοσιογράφων σημειώθηκε την ώρα που έβγαιναν από την ΓΑΔΑ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.

Όταν οι δυο βουλευτές ρωτήθηκαν πως αισθάνονται ακολούθησε ο εξής έντονος διάλογος:

Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Σότσι

Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το πρωί της Τετάρτης, την Ολυμπιακή Φλόγα, στο δρόμο της για το Σότσι της Ρωσίας, όπου θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή Ολυμπιάδα του 2014.

Η τελετή που έγινε στην πρώτη προβλήτα του Λιμένα της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων, μπροστά στο κοινό, και τους επισήμους.

Βεντέτα της ΧΑ με τον Πρετεντέρη -«Να φορέσει γούνινες χειροπέδες» κραύγαζε ο Παναγιώταρος

Για ακόμα μία φορά ο βουλευτής της ΧΑ ήταν εκτός εαυτού και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους κατά την έξοδο του από τη ΓΑΔΑ. Μάλιστα από τα πυρά του δεν γλίτωσε ο δημοσιογράφος του Mega Γιάννης Πρετεντερης. Χαρακτηριστικά ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε

ΒΙΝΤΕΟ-Το σκεπτικό της απόφασης

[Καλά ρε νούμερο, έπρεπε να στο πει νομικός ότι η μη προφυλάκισή τους δεν σημαίνει και αθώωση...]

Το γεγονός ότι οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν προφυλακίστηκαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους και, μάλιστα, ο κ. Κασιδιάρης και με χρηματική εγγύηση, δεν σημαίνει ότι έχουν αθωωθεί, μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στην Ελλάδα της προχειρότητας ο Δένδιας ηρωοποίησε τη Χρυσή Αυγή

Φώτης Νάκος
(ο τίτλος είναι δικός μου για να μην παρεξηγηθεί ο συντάκτης)

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (28/10), στήθηκε μια υπερπαραγωγή, με τις συλλήψεις 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας πανηγύριζε κάνοντας λόγο για ιστορική μέρα. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με δηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό προανήγγειλε το τέλος της Χρυσής Αυγής.

ΒΙΝΤΕΟ με κλωτσιές και βρισιές, εναντίον δημοσιογράφων, αποχώρησαν Κασιδιάρης-Παναγιώταρος από την Ευελπίδωνίδων

"Τώρα θα δείτε σιχάματα, θα φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό, ανθρωπάκια του Μπόμπολα", είπε προς τους δημοσιογράφους ο Παναγιώταρος, εξερχόμενος από την Ευελπίδων. Ενώ ο Κασιδιάρης, αποχωρώντας από την Ευελπίδων χτύπησε κάμερα του πρακτορείου Reuters, προσπάθησε να κλωτσήσει φωτογράφο και παρέσυρε στο πέρασμά του ακόμη έναν εικονολήπτη.
 Δείτε τα βίντεο της αποχώρησης των βουλευτών της ΧΑ:

Χρυσόγονος: Oι διωκτικές αρχές κινήθηκαν με κακότεχνο τρόπο

Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου του ΑΠΘ, Κώστας Χρυσόγονος καυτηρίασε την απόφαση της εισαγγελίας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Δεν μπορώ να κρίνω τις ενέργειες και τις αποφάσεις του εισαγγελέα. Σημαίνει ότι κρίνεται πως δεν είναι ύποπτοι φυγής και δεν είναι ύποπτοι για τέλεση νέων πράξεων. Παραμένουν υπόδικοι», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

Το κατάφερε κι αυτό ο Δένδιας-Η Χρυσή Αυγή πανηγυρίζει: «Νίκησε η αλήθεια- Τελειώνει η αντισυνταγματική σκευωρία της κυβέρνησης»

Πέρα από τις παπαριές Δένδια να ξαναθυμήσουμε ότι τη δίωξη της έκανε η ίδια δικαιοσύνη που τους έκρινε μη προφυλακιστέους (γιατί οι κατηγορίες παραμένουν) και όχι η κυβέρνηση... Βέβαια επειδή έχουμε "χούντα" όπως λένε, μπορούν να λένε ότι θέλουν και να μιλάνε για "σκευωρία της κυβέρνησης"...

Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει πως «καταρρέει το χαλκευμένο κατηγορητήριο», και λέει για την Ελληνική Δικαιοσύνη πως...

Οι ανακριτές έκριναν προφυλακιστέο τον Λαγό για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

Καλά αυτός εκτός του ότι φαίνεται, δεν τη γλιτώνει... και φυσικά θα τον αποκηρύξει η ΧΑ

Προφυλακιστέος για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκε σύμφωνα με πληροφορίες συνηγόρων υπεράσπισης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.

Αυτοί είναι οι "περιοριστικοί όροι" για Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και Μίχο

Η απόφαση των ανακριτών για τους Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο ήταν να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα...

Κρανιδιώτης: Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε σύντροφοι

"Αδέρφια, παράκληση τα παιδιά της 'Τσίπρας και Κολλητοί Α.Ε.' να πιάσουν μολύβι και χαρτί, διότι τη Δευτέρα θα έχει διαγώνισμα. Για να τους βοηθήσω δε, η ύλη είναι γνωστή" γράφει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης σε άρθρο του στην εφημερίδα "Δημοκρατία" και συνεχίζει:

Μάθαν ότι γαμίομαστ@ και πλάκωσαν κι οι Τούρκοι-Hurriyet: Ιδού ο νεός Φύρερ της Χρυσής Αυγής

Με την Ελένη Ζαρούλια, την νέα ηγέτιδα της Χρυσής Αυγής ασχολείται η τουρκική Hurriyet, η οποία την αποκαλεί «νέο Φύρερ» και την κατονομάζει «δεύτερη Εύα Μπράουν».

Χαμογελαστοί και καταχειροκροτούμενοι έφυγαν από την Ευελπίδων οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος (BINTEO)

Ελεύθεροι αφέθησαν οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με αυστηρούς όρους, οι οποίοι αποχώρησαν με τα πόδια, χαμογελαστοί από την Ευελπίδων.

Αυτός είναι ο Ελληνας πορνοσταρ που κατακρεούργησε με 30 μαχαιριές την σύντροφο του [εικόνες]

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη πως ένας γνωστός Ελληνας πορνοσταρ της δεκαετίας του '70 κατακρεούργησε την φίλη του και την τοποθέτησε σε μπανιέρα για τουλάχιστον δύο ημέρες.

Γυμνος άνδρας τριγυρνά σε δρόμους και πάρκα μοιράζοντας σε γυναίκες τον αριθμό του τηλεφώνου του [βίντεο]

Πληθαίνουν στο Διαδίκτυο τα βίντεο με πρωταγωνιστές άνδρες είτε γυμνούς, είτε με ψεύτικη στύση που κυκλοφορούν στους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας κάνοντας «ντου» σε γυναικοπαρέες και σπάζοντας πλάκα.

«Πόλεμος» στην οικογένεια Γερμενή: ΣΥΡΙΖΑ ο πεθερός, χρυσαυγίτης ο γαμπρός

Μετά την είδηση πως η σύζυγος του βουλευτή Γιώργου Γερμενή είναι ιδιοκτήτρια τεσσάρων φούρνων και η επιχείρηση εισφοροδιαφεύγει και χρωστάει στο ΙΚΑ 470.000 ευρώ, ενώ απασχολεί μόνο Αλβανούς (15 στον αριθμό) ήρθε στο φως και η ενδοοικογενειακή... κόντρα που έχει με τον πατέρα της γιατί εκείνος είναι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ.

Απόδειξη πολιτικής δίωξης: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος!

Όλοι οι καραγκιόζηδες και οι κατηγορούμενοι που μιλούσαν για πολιτική δίωξη τι έχουν να πούνε τώρα (θυμίζω για να προλάβω τους ηλίθιους ότι τη δίωξη δεν την άσκησε ο Δένδιας αλλά η ίδια δικαιοσύνη που σήμερα δεν τους προφυλάκισε); Ο Δένδιας έστειλε τα στοιχεία στη δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη τα αξιολόγησε, άκουσε τους μάρτυρες και τους κατηγορούμενους και έκρινε ότι για τους τρεις δεν υπάρχει λόγος προφυλάκισης... Μεταξύ μας ήταν και άσχετοι με το φόνο και δεν υπάρχουν καν τηλεφωνήματά τους... Στο τέλος ο μόνος βλάκας θα είναι ο Δένδιας που αν δεν προχωρήσει η υπόθεση όπως υποσχόταν πρέπει να μας αδειάσει τη γωνία γιατί δεν μπορεί να ξεφτιλίζει ολόκληρη κυβέρνηση παραμυθιάζοντας τον Πρωθυπουργό ότι έχει αποδείξεις και σε δηλώσεις του να μιλάι για "εγκληματική οργάνωση" με αποδείξεις πούτσ@ς μπλε

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους αποφάσισαν να αφήσουν οι ανακριτικές αρχές τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Νίκο Μίχο.

Προφυλακιστέος, αντίθετα...

Χρυσή Αυγή: Το «τρικ» για να μη χάσει την κρατική χρηματοδότηση

Αποκλεισμό από κάθε συμμετοχή σε κοινοβουλευτική διαδικασία έως ότου υπάρξει αμετάκλητη δικαστική απόφαση αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Σε λίγο θα δοκιμαστεί στην Ελλάδα το νέο υπερόπλο Long Range Acoustic Device

[Τα φούμαρα περί δοκιμής των σειρήνων να τα πουλήσει η Μπίλτερμπεργκ αλλού! Όχι σε εμάς!! Οι ψαγμένοι δείτε τα βίντεο στο τέλος... οι υπόλοιποι διαβάστε την είδηση που σας δίνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι]

Στις 11 το πρωί θα ηχήσουν δοκιμαστικά σε όλη τη χώρα οι σειρήνες συναγερμού της Πολιτικής 'Αμυνας, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2013».

Συγκεκριμένα:

Ο Κασιδιάρης ήξερε το όνομα του προστατευόμενου μάρτυρα, αλλά δεν είναι σίγουρο πως το έμαθε

Έχει ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και... διεύθυνση κατοικίας

Όλα τα στοιχεία του ενός από τους προστατευόμενους μάρτυρες φαίνεται πως γνώριζε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, όπως φέρεται να αποκάλυψε ο ίδιος στην μαραθώνια απολογία του που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα.

Βέλγιο: Θεαματική αύξηση των υποθέσεων εθελοντικής ευθανασίας

Τη θεαματική αύξηση των υποθέσεων εθελοντικής ευθανασίας στο Βέλγιο καταδεικνύουν τα επίσημα στοιχεία με αφορμή και την εθελοντική ευθανασία ενός τρανσέξουαλ, του Nathan Verhelst, 44 ετών (πρώην Nancy Verhelst).

Σαμαράς: Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το άλλο άκρο

Την «πολιτική βούληση να συντρίψει τον εξτρεμισμό» εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Ουάσιγκτον χθες το απόγευμα σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Πιτερσον σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Νωρίτερα είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, από όπου πήρε «επαίνους και διαβεβαιώσεις».

Με ανέκδοτα απολογήθηκε ο Λαγός: "Δεν έχουμε καμία σχέση με τον ναζισμό"

Λίγο πριν τις 8 το πρωί ολοκληρώθηκε η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Λαγός φέρεται να είπε στον ανακριτή πως το μόνο καταστατικό που γνωρίζει είναι το κατατεθειμένο επισήμως στον Άρειο Πάγο, το οποίο απηχεί τις απόψεις.

Παναγιώταρος: Τυχαία γεγονότα και αστειότητες στο κατηγορητήριο

Λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η απολογία του δεύτερου εκ των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής που ήταν προγραμματισμένο να απολογηθούν την Τρίτη, του Ηλία Παναγιώταρου.