03 Οκτωβρίου 2013

Τοπλες η Πάμελα Αντερσον προσπαθεί ανεπιτυχώς να κρυφτεί [εικόνες]

Αυτή τη φορά η πρώην ναυαγοσώστρια του Baywatch αποφάσισε να κολυμπήσει τόπλες σε παραλία της Γαλλίας και φυσικά οι παπαράτσι ήταν εκεί για να την απαθανατίσουν.

Και; Για πες Νίκο, πετάει, πετάει το δελτίο;

Νευράκια του Νίκου τελευταία στο δελτίο, όπου κατηγορεί όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτόν του που με αφιέρωμα έκανε Life Style τον Κασιδιάρη και τις γυναίκες του... Τι να κάνει ο καημένος ο Χατζηνικολάου όταν βλέπει τα νούμερα του δελτίου να κατρακυλάνε και από 1ος που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες...

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλάει για τον Κορυδαλλό και την δολοφονία

​«Έχω κάνει και στο «κολέγιο» του Κορυδαλλού και στις φυλακές της Αίγινας και στις φυλακές της Αυλώνας. Στην αρχή είχα συλληφθεί για τα επεισόδια έξω από την αγγλική πρεσβεία. Μετά ήμουν αξιωματικός στην 2η μοίρα αλεξιπτωτιστών… Κατηγορήθηκα ότι ανήκα σε μία εθνική επαναστατική ανατρεπτική οργάνωση που αποσκοπούσε στην ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας». Τάδε έφη Νίκος Μιχαλολιάκος….

Στη μπουζού και ο Παππάς

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στους ανακριτές και τους εισαγγελείς ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς που κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και παράνομή οπλοκατοχή.

Σφοδρή επίθεση Κακλαμάνη σε Καμίνη

Επίθεση στον Γιώργο Καμίνη εξαπέλυσε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας του δήμου Αθηναίων από τον οίκο αξιολόγησης Moody’s.

Κεδίκογλου:Ό,τι ξεφυτρώνει θα το ξεριζώνουμε


Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στο θέμα της Χρυσής Αυγής. "Ό,τι ξεφυτρώνει θα το ξεριζώνουμε" είπε χαρακτηριστικά.

Χρυσαυγίτες έκαψαν μια γυναίκα! Της είχαν πει να μη μιλήσει κι αυτή μίλησε... στο BBC

Ότι όλα τα παρακάτω μπορεί να συμβαίνουν (ασπίδες, γκλοπ, ξύλο, απειλές), να το δεχθώ... αλλά όχι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα-μάρτυρας πήγε για στήριξη στη ΧΑ και μόλις έφυγε την τρομοκρατούσαν ότι θα την κάψουν ζωντανή αν μιλούσε και πρόδιδε τον "τιμοκατάλογο", αλλά παρόλες τις απειλές αυτή μίλησε στο BBC και περιέγραψε διάφορα... Από κει που αισθανόταν αδύναμη και ζήτησε τη βοήθεια της ΧΑ, ξαφνικά βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στο BBC... ε, πρέπει να είσαι λίγο μαλάκ@ς Άγγλος για να τα φάς αμάσητα...  Διαβάστε και γελάστε με το ότι να 'ναι του BBC:

Στα μαλακά η Σκορδέλη, πάει για πλημμέλημα

Γλίτωσε τα χειρότερα η Θέμις Σκορδέλη, αφού ο εισαγγελέας έριξε στα μαλακά την υποψήφια βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Αυτή αφορά...

Γι' αυτό είσαι ΠΑΟΚ ρε!! Η «Ελληνικός Χρυσός» χορηγός του ΠΑΟΚ!

Οταν διέρρευσε ότι η «Ελληνικός Χρυσός» θέλει να γίνει χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι συνομιλίες σταμάτησαν λόγω των κάποιων αντιδράσεων από τους μερικούς αναρχοάπλυτους οπαδούς της ομάδας, που μόνο ζημιά (τιμωρίες, πρόστιμα, μπινελίκια σε παίχτες) κάνουν όταν εμφανίζονται. Ωστόσο...

Πετάχτηκε και η πορδ@: «Ο Σαμαράς θα φταίει αν καταργηθεί η Διαύγεια»

Με δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε σε δημόσια παρέμβαση για το θέμα της Διαύγειας, ενώ με ρητορική Αντρέα μας λέει ότι χρειάζεται «Αλλαγή» για να βγούμε από την κρίση στην οποία μας οδήγησε...

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:

Αλίμονο: Αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή σε επεισόδια στη Χαλκιδική

Κάθε εμπλοκή τους σε αξιόποινες πράξεις αρνήθηκαν οι πρώτοι τέσσερις από τους 27 που έχουν κληθεί σε ανωμοτί καταθέσεις στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για καταγγελίες και περιστατικά των τελευεταίων μηνών στη Χαλκιδική, συνδεόμενα με τις αντιδράσεις για την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή.

Παρέμβαση Στουρνάρα για απόσυρση του προστίμου των 1.000 ευρώ

Είχε μπει σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Αποσύρθηκε με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα η διάταξη που προέβλεπε την επιβολή επιτόπιου προστίμου ύψους 1.000 ευρώ για μη έκδοση αποδείξεων...

Αρχίδι@ δικαιοσύνη!! Μόνο 2 χρόνια με αναστολή στον τραγόπαππα που έδερνε την κόρη του με μπουνιές και καλώδιο τηλεφώνου!!

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ερήμην το μεσημέρι της Πέμπτης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ιερέας κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της ανήλικης κόρης του.

Γελάει ο κόσμος με Μιχαλολιάκο: «Κοιμήθηκα πριν τις 11 και ξύμνησα μετά τις 1μμ»-Οι αντιφάσεις που τον οδήγησαν στη φυλακή

Ο κύκλος των τηλεφωνημάτων των Γ. Ρουπακιά, Γ. Πατέλη, Ι. Λαγού και Ν. Μιχαλολιάκου, πριν και μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, αποτελεί ισχυρή απόδειξη, σύμφωνα με πληροφορίες, για τους ανακριτές της υπόθεσης για τη Χρυσή Αυγή.

Λεπέν: «Δεν είμαστε στο ίδιο τσουβάλι με τη Χρυσή Αυγή»

Η Μαρίν Λεπέν, πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (Front National, FN), η οποία έχει επιδοθεί από το 2011 σε μια προσπάθεια να το μετατρέψει σε κόμμα εξουσίας στη Γαλλία, επιχείρησε αυτήν την εβδομάδα να αρνηθεί την ετικέτα της άκρας δεξιάς την οποία του προσάπτουν.

ΒΙΝΤΕΟ: Στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού οι Μιχαλολιάκος και Λαγός

Σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα κρατηθούν οι προφυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, γγ του κόμματος, και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός. Επίσης έγινε γνωστό ότι θα προαυλίζονται ξεχωριστά.

Τα ανταλλάγματα που ζητά η Τουρκία για να ανοίξει η Χάλκη: Να μας τον ακουμπήσουν λίγο

Θέματα όπως η εκλογή μουφτή στη Θράκη και η λειτουργία τεμένους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, έθεσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ως αντάλλαγμα γα την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη, λέγοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να μεταρρυθμίσει τον εαυτό της».

ΒΙΝΤΕΟ-Πέφτουμε απ' τα σύννεφα ρεεε! Ο Κασιδιάρης έχει "πλακωθεί" και με το δικηγόρο του: «Είστε άσχετος, κύριε!»

Ένα άγνωστο, μέχρι στιγμής, «παρελθόν» στη σχέση του Ηλία Κασιδιάρη με τον δικηγόρο του, Παύλο Σαράκη, αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός φακός.

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, λοιπόν, σε τηλεοπτική εκπομπή του Στέφανου Χίου, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε συγκρουστεί στον «αέρα» με τον μετέπειτα συνήγορο υπεράσπισής του, κ. Σαράκη.

Αυτό είναι το ζώο που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια και κατέγραφε τα πάντα σε βίντεο [εικόνες]

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί την 11-10-2012, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, μετά από σχετικό Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ορεστιάδας, για αποπλάνηση ανηλίκων.

Στο τέλος της άλλης εβδομάδας το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή

Τζάκρη... πιο βλαμένη πεθαίνεις: «από το συνταγματικό τόξο δεν εξαιρώ το ΚΚΕ»... αφού μωρή το ΚΚΕ δεν θέλει!!! Πόσο πιο απλά να το πούμε για να το καταλάβετε;; ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑΑΑ... HELLOOOOO

Στη Βουλή, έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, θα κατατεθεί το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με τη δέσμευση του υπουργού Δικαιοσύνης στα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης.

Πάνο διαίδοσε: "Δείτε πως θα σας καταντήσει το μνημόνιο"!!

Θέμα συζήτησης έχει γίνει στο κέντρο της πόλης νεαρός που κυκλοφορεί παντού, αυνανίζεται και εκσπερματώνει δημοσίως, ενώ στην Ομόνοια πλήθος διερχόμενων έγιναν μάρτυρες επίθεσης που πραγματοποίησε σε ηλικιωμένη γυναίκα.

Τα δύο πρόσωπα του Σταμάτη Σπανουδάκη


Στη Γερμανία

«Δεν θέλω να συγκρίνομαι με "συναδέλφους" Ελληνες μόνο, μ' αρέσει να συγκρίνομαι και με μεγαλύτερα μεγέθη, δηλαδή με συνθέτες σύγχρονους, που ζουν στην Αμερική, στην Αγγλία, στη Γερμανία, ή και με παλαιότερους όπως ο Μπαχ. Οπότε εκεί πια βλέπεις τη διάστασή σου. Με αυτή την έννοια, λοιπόν, δεν έχω κάνει αυτό το μεγάλο». Τάδε έφη Σταμάτης Σπανουδάκης σε τηλεοπτική συνέντευξή του πριν από αρκετά χρόνια. Αναμφίβολα, η ταπεινότης είναι μια από τις βασικές αρετές του χριστιανισμού (Γιατί τι έιπε ο άνθρωπος; "Αν συγκριθώ με τον Μπαχ δεν έχω κάνει τίποτα" είπε με απλά λόγια... που βλέπει την έπαρση η κυρία του ΒΗΜΑΤΟΣ;).

Σε ποιον να πεις ευχαριστώ για αυτόν τον παικταρά;

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου και σαν φίλος του αθλήματος οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους έβαλαν το χεράκι τους για να φορέσει τα ερυθρόλευκα!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ρε Δένδια τι λέει αυτός; «Ξέρουμε τους δολοφόνους της Marfin»


Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις που έγιναν χθες το βράδυ από τον δικηγόρο Αντώνη Βγόντζα, υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην…. τηλεοπτική εκπομπή «ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ» του BLUE SKY του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου, όπου συμμετείχαν οι εκπρόσωποι κομμάτων Αργύρης Ντινόπουλος – ΝΔ, Λεουτσάκος – ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Αναγνωστάκος – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο καθηγητής της Νομικής Αθηνών συνταγματολόγος Ανδρέας Δημητρόπουλος.


Συγκεκριμένα ο κ. Βγόντζας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου δήλωσε ότι...

Μέχρι και ο Τούρκος δικαστής ψήφισε να αποζημιωθούν με 5 εκ τα αδέρφια Φωκά!

Το δρόμο για τη διεκδίκηση ελληνικών περιουσιών που δήμευσε το τουρκικό κράτος φαίνεται πως ανοίγει η πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).

Το ΕΔΑΔ, με ομόφωνη απόφαση (με τη συμμετοχή Τούρκου δικαστή) που εκδόθηκε, καταδικάζει την Τουρκία να αποζημιώσει...

ΒΙΝΤΕΟ-Η Σκορδέλη στην Ευελπίδων πουλώντας φούμαρα σε αφελείς...

Κατά τη μεταφορά της φώναζε ότι το βιβλιάριο που λένε ότι βρήκαν είναι του 1974 και είχε 140.000 δραχμές και όχι ευρώ... Ναι μας έπεισες... και τις σακούλες με τα μαϊμού CD τις πήγαινες για καταστροφή αφού τις είχες απαλλοτριώσει από λάθρο... Περαστικά στους αφελείς που θα αναπαράγουν ότι η Σκορδέλη είχε το 1974 που ήταν 10 χρονών...

Πέθανε ο Σεργκέι Μπέλοφ

Ο "αέρινος" Σεργκέι Μπέλοφ πέταξε για τελευταία φορά σήμερα Πέμπτη στο Περμ. Τραγική ειρωνεία; Πέθανε την ίδια ακριβώς ημέρα με τον Αλεξάντερ Μπέλοφ (τον ήρωα του τελικού του Μονάχου), με διαφορά 35 ετών.

Βλέπουν στον ορίζοντα τα τζιπ της αντιτρομοκρατικής να έρχονται κατά πάνω τους: «Οχι» από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμένους στην περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης χρυσαυγιτών

Βέτο στην περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που έχουν προφυλακιστεί βάζουν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης διαφωνούν με την «αφαίρεση» της αποζημίωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιάννη Λαγού που έχουν περάσει τις φυλακής τα σίδερα, καθώς και να τους περικοπούν άλλα προνόμια, όπως ατέλειες και συνεργάτες που δικαιούνται ως μέλη του Κοινοβουλίου.

Έχουν δίκιο σε όλα εκτός απ'ο την μαλακ@α στο τέλος

ΣΥΡΙΖΑ: «Εκθέτει την κυβέρνηση η μη προφυλάκιση των χρυσαυγιτών»

«Η κυβέρνηση επέδειξε ένα πλεόνασμα επικοινωνιακής διαχείρισης, ώστε να καλύψει την μακροχρόνια αδράνειά της, ενώ αντιμετώπισε το όλο ζήτημα με εξαιρετική προχειρότητα», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόφαση της δικαιοσύνης να μην προφυλακίσει στελέχη της Χρυσής Αυγής, κάτι που «την εκθέτει πολλαπλά».

Κυριάκος: Δεν καταργείται η ΔΙΑΥΓΕΙΑ, απλά αλλάζει ο χρόνος δημοσίευσης αποφάσεων... τέλος πάντων θα επαναδιατυπώσουμε τη διάταξη για να μην έχουμε παρεξηγήσεις

Ότι ακριβώς γράψαμε προηγουμένως: Δεν καταργείται η υποχρέωση δημοσίευσης των αποφάσεων αλλά αλλάζει ο χρόνος δημοσίευσής τους, που θα μπορεί να γίνεται και μετά την έναρξη ισχύος τους... τέλος πάντων καλά θα κάνει ο Κυριάκος να το διατυπώσει σαφέστερα, όπως λέει, για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις και παράθυρα...

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το δημοσίευμα με τίτλο "Καταργούν τη "Διαύγεια" με διαβούλευση 24 ωρών" της ηλεκτρονικής εφημερίδας tovima.gr και το συντάκτη αυτού κ. Αχιλλέα Χεκίμογλου.

Βούλιαξε η Ευελπίδων από ΧΑυγίτες: Ο Μπάμπης Σουγιάς, ο Λάκης Λεπίδας, ο Μάκης Σβέρκος, ο Νωντας Σφίχτης κι ο Κούλης Στυλιάρης, ήταν εκεί ΦΩΤΟ

Μάλλον απογοητευτική για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι η ανταπόκριση των μελών της στο κάλεσμα για στήριξη των συλληφθέντων στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Οι υποστηρικτές της οργάνωσης ήδη από χθες φαίνεται να μην ανταποκρίνονται.

Βρούτσης: Σφίξαν οι κώλοι μια τα μεγάλα πρόστιμα για αδήλωτη εργασία-Ρεκόρ νέων εργαζομένων το Σεπτέμβριο!!

Σε 63.122 περισσότερες νέες θέσεις εργασίας διαμορφώθηκε το ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων το Σεπτέμβριο καταγράφοντας την υψηλότερη εδώ και 14 χρόνια αύξηση των ροών απασχόλησης.
Το αποτέλεσμα αυτό κατέγραψε το πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη», του υπουργείου Εργασίας ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των προσλήψεων προέκυψαν μετά την ανακοίνωση των νέων αυστηρών προστίμων για αδήλωτη εργασία στις 12 Σεπτεμβρίου.

Καταργούν την «Διαύγεια» με διαβούλευση 24 ωρών; Ο Κυριάκος το διαψεύδει... Θα δείξει...

[Από τη διατύπωση δεν φαίνεται να αίρεται εξ ολοκλήρου η υποχρέωση δημοσίευσης αποφάσεων στη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" αλλά μάλλον αλλάζει ο χρόνος δημοσίευσης της απόφασης. Ενώ μέχρι τώρα μια απόφαση για να ισχύει έπρεπε ΠΡΩΤΑ να δημοσιευθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο Μητσοτάκης προτείνει η απόφαση να ισχύει μόλις παίρνεται (υπογράφεται) και η δημοσίευσή της να μπορεί να γίνεται αργότερα. Πάντως και έτσι να είναι ο Κυριάκος πρέπει να δικαιολογήσει το λόγο να σκαλίζει κάτι που έχει ξεβρακώσει πολλές σπατάλες και έχει κάνει αυτούς που μασάνε να είναι πιο συμμαζεμένοι]

Πλήγμα κατά της διαφάνειας και της ανοιχτής διακυβέρνησης φέρνει ρύθμιση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, βάσει της οποίας, επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε συντάκτη μίας διοικητικής πράξης, το εάν αυτή θα αναρτηθεί στην «Διαύγεια» ή όχι, προκειμένου να αποκτήσει νομική ισχύ.


Είδησην που θα θαφτεί: Αύξηση των φορολογικών εσόδων τον Σεπτέμβριο, παρά την κλάψα των καταστροφολόγων

Όχι ότι ο κόσμος δεν ζορίζεται αλλά έχει μια σημασία το γεγονός ότι προσπαθεί να ανταποκρίνεται στις θυσίες... αρκεί αυτοί που κυβερνάνε να μην παπαρίζονται γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ η κατάσταση

Θετική είναι η πορεία των φορολογικών εσόδων τον Σεπτέμβριο, λόγω της ανάσας που έδωσε στο δημόσιο ταμείο η είσπραξη του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας 2011 και 2012 καθώς και η ανάκαμψη των εσόδων από το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας και την είσπραξη του φόρου εισοδήματος.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έσοδα αυξήθηκαν το Σεπτέμβριο κατά τουλάχιστον...

Στην Ευελπίδων ο Παππάς -Κρίνεται η προφυλάκιση του υπαρχηγού της ΧΑ

- O φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων λίγο πριν τις 13.00
- Πιθανότατα στις 17:00 το απόγευμα στον Κορυδαλλό ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος

Φορώντας ένα σκούρο κοστούμι μεταφέρθηκε με τα γνωστά τζιπ της αντιτρομοκρατικής στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο φερόμενος ως υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου, βουλευτής Χρήστος Παππάς.

Ρε Πάνο δεν μπορεί!! Οι τοκογλύφοι μας λένε ψέμματα: Μόνο 1 δις το χρόνο το κέρδος της Κύπρου από το οικόπεδο 12 τα επόμενα 14 χρόνια...

Μόνο τόσα θα είναι τα κέρδη που θα έχουν τα γατάκια οι Κύπριοι... γιατί της Ελλάδας θα είναι 1 τρις ρε άσχετοι, που θα μας κοροιδέψετε εσείς εμάς... το λέει εξάλλου ο Πάνος που έχει κάνει γεωτρήσεις με την τεχνογνωσία που έχει το "Τμήμα ειδήσεων του defencenet.gr"

Κατώτερα των προσδοκιών φαίνεται να είναι τα αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ. Τα αποτελέσματα συζητήθηκαν στο πλαίσιο του υπουργκού συμβουλίου, και σύμφωνα με πληροφορίες, η Νoble φαίνεται να προχωρεί σε δεύτερη επιβεβαιωτική γεώτρηση στο οικόπεδο της Αφροδίτης.

Μπάχαλο!!!!! Τελικά ΔΕΝ συνελήφθη ο πρώην διοικητής του ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα

Όλα τα μέσα χθες μετέδιδαν ότι «Συνελήφθη ο πρώην διοικητής του ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα»

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στην Ευελπίδων ο πρώην διοικητής του ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα και δήλωσε αγανακτισμένος ότι «δεν είμαι εγώ αυτός που ψάχνετε. Μου δημιουργήσατε τεράστιο πρόβλημα στη ζωή μου».

Ο κανιβαλισμός δεν έχει όρια.

Διαβάστε περισσότερα στο logia-starata.blogspot.com»

Ακόμα και σ' αυτό θα διαφωνήσουν οι αντιμνημονιακοί: Πρόστιμο 1.000 ευρώ για μη έκδοση αποδείξεων

Επιτόπου πρόστιμο 1.000 ευρώ θα μπορούν να επιβάλουν τα ελεγκτικά όργανα του υπουργείου Οικονομικών αλλά και το ένστολο προσωπικό της ελληνικής αστυνομίας εφόσον διαπιστώνεται μη έκδοση αποδείξεων.

Σήμερα γιορτάζουμε... όπως λέει κι ο Καμμένος

Ρε Πάνο κάνε κάτι! Δε γίνεται να είμαστε υπό γερμανική κατοχή αλλά να μην έχουμε τις αργίες τους!! Πρέπει να ζητήσεις να ανακηρυχθεί σ επίσημη αργία η σημερινή μέρα... θα πάρεις πολλούς ψήφους από τους δημοσίους υπαλλήλους

Εθνική αργία είναι για τους Γερμανούς η σημερινή ημέρα της επετείου της επανένωσης της χώρας τους. Η 3η Οκτωβρίου εορτάζεται κάθε χρόνο ως Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας, τιμώντας τον τερματισμό, το 1990, της διαίρεσης της χώρας σε Ανατολική και Δυτική.

Γιατί η Αντιτρομοκρατική χρησιμοποιεί για τις μεταγωγές της Χρυσής Αυγής τα γνωστά μαύρα τζιπ [εικόνες]

Τα γνωστά μαύρα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής τα οποία μετέφεραν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον ανακριτή και την ΓΑΔΑ, έχουν χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλες τις «μεγάλες» μεταγωγές υπόδικων και κρατουμένων, με την ΕΛ.ΑΣ να τα προτιμά για πληθώρα λόγων.

Ύμνοι από τον φιλέλληνα Μενέντεζ για Σαμαρά: Επιδεικνύει συνεχή ηγετική ικανότητα

Για εξαιρετικές και «ριζωμένες ιστορικά σε κοινές αξίες και αρχές» σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ έκανε λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων του Κογκρέσου Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Επεισόδια από κάφρους στο Άμστερνταμ - ΦΩΤΟ

Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν επεισόδια σε παμπ του Άμστερνταμ προκαλώντας ζημιές τόσο εντός, όσο και εκτός μαγαζιού.

Ηρωικός θάνατος ναυαγοσώστη

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στη Ρόδο, όταν ναυαγοσώστης έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να σώσει δύο τουρίστες από τα φουσκωμένα κύματα.

Προσπαθεί κι ο Ηλίας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα: Η απόφαση βασίζεται σε ένα παράλογο σκεπτικό ΒΙΝΤΕΟ

[Ηλία προσπάθησε να σκεφτείς...
1. Πες στον "αρχηγό" ότι αυτά παθαίνει όποιος έχει όλες τις εξουσίες πάνω του... ακόμα και τα τηλέφωνα είναι στο όνομά του

2. Ναι παντού υπάρχουν τηλέφωνα... αλλά άλλος ο αριθμός στο θυρωρείο και άλλος στο γραφείο του "αρχηγού" γκεκε;

3. Και ρε συ Ηλία μην καρφώνεστε! Ποιο το πρόβλημα να πήρε ο Πατέλης τον "αρχηγό" τηλέφωνο;

Αστειότητες Δένδια που τα φορτώνει στη Δικαιοσύνη

Ρε μεγάλε εσύ το ξεκίνησες το θέμα "εγκληματική οργάνωση" με το οποίο οι δικαστές δείχνουν να διαφωνούν (λόγω έλλειψης αποδείξεων) με την πρακτική τους να προφυλακίζουν μόνο όσους σχετίζονται με τον φόνο. Εσύ έστειλες εγγραφο στην εισαγγελέα του ΑΠ και ζητούσες έρευνα!! Γιατί δεν της έστειλες όσο πιο πολλά στοιχεία μπορούσες; Γιατί βιάστηκες και δεν πήρες από μόνος σου περισσότερο χρόνο αλλά λές σήμερα "αν σου ζητούσε η εισαγγελία πρόσθετα στοιχεία θα ζητούσες περισσότερο χρόνο και θα τα έβρισκες"; 

Αιχμές για τον χειρισμό της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής άφησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Παππάς: Ο μόνος βλάξ που πρέπει αβλεπί να φάει 10Χισόβια, ενδεχομένως θα αποφυλακιστεί

[Και λέω ότι πρέπει να φάει 10Χισόβια για τον εξής απλό λόγο: ΟΚ μπορείς να είσαι ναζιστής όπως ο άλλος κομμουνιστής και να λες "ο Χίτλερ δεν επιτέθηκε στην Ελλάδα, δεν είχε κανα ζόρι, αλλά έπρεπε να προστρέξει σε βοήθεια των συμμάχων του Ιταλών που έτρωγαν ξύλο στη Β. Ήπειρο και έτσι αναγκάστηκε να μας επιτεθεί". Μπορείς να θαυμάζεις τον Χίτλερ γιατί τα έβαλε με τους Άγγλους ή τους κομμουνιστές (συμμάχους του το 1939 για να μην ξεχνιόμαστε), όπως ο άλλος θαυμάζει τον Στάλιν... Αλλά...

Η Χ.Α. απαντά με ...Νίτσε μετά το «κλεφτόπουλο» του Μιχαλολιάκου -«Αντισυνταγματική και παντελώς άδικη η προφυλάκιση»

«Όσο δυνατότερα με χτυπά το σφυρί, τόσο πιο καθάρια αντηχεί ο ατσάλινος όγκος της Θελήσεώς μου». Αυτή τη φράση του Νίτσε επέλεξαν στελέχη της Χρυσής Αυγής να απαντήσουν στην προφυλάκιση του αρχηγού τους Νίκου Μιχαλολιάκου.Το κείμενο, που υπογράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας και συνοδεύεται με φωτογραφία στην οποία κυριαρχεί ο τίτλος «πολιτικός στρατιώτης» περιγράφει τα γεγονότα από το περασμένο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου:

Eγγραφο-φωτιά στον Αρειο Πάγο: Ο κατηζητούμενος Πάλλης (συνέταιρος του Θέμου) αποθήκευσε στο Κορωπί 4.000 καλάσνικοφ

Εγγραφο κατέθεσε χθες, μέσω του συνηγόρου του στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο άλλοτε συνεργάτης του καταζητούμενου σήμερα Αναστασίου Πάλλη και του προφυλακισμένου εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, Eντουρντ Στέισι.

ΦΩΤΟ: Οταν ο Σαμαράς ενημερώθηκε για την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Ο πρωθυπουργός δειπνούσε με συνεργάτες και δημοσιογράφους στο Βarcode της Ουάσιγκτον

Οι Ελληνες ανταποκριτές στην Ουάσιγκτον δεν έχασαν την ευκαιρία να αποτυπώσουν και φωτογραφικά το δείπνο που είχαν το βράδυ της Τετάρτης με τον Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα τη στιγμή που χτύπησε το κινητό του και ενημερώθηκε για την... τύχη του Νίκου Μιχαλολιάκου.

ΦΩΤΟ: Αυτό το εξώφυλλο παίζει να το σχεδίασαν και ΧΑυγίτες

Αν δεν ξέρεις ότι το έφτιαξαν ΣΥΡΙΖΑίοι μπορεί να νόμιζες ότι το έφτιαξαν ΧΑυγίτες... αν και αυτοί θα τους φορούσαν στολές των συμμάχων τους το 1939, των κομμουνιστών:

ΦΩΤΟ: Έξω από την Ευελπίδων χθες η Ρένα...

Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της χθες η Ρένα Δούρου έξω από την Ευελπίδων:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα ρε!! Αριστερός ο νέος Πρόεδρος της Δημόσιας Τηλεόρασης

Ο Γιώργος Προκοπάκης είναι ο εκλεκτός για τη θέση του Προέδρου της ΝΕΡΙΤ!

Ήταν υποψήφιος με την "Δράση". Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1955. Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ (1978). Διδάκτορας University of Pennsylvania (1982). Καθηγητής στο SEAS Columbia University, NY (1982-88). Από το 1990 είναι βασικός μέτοχος και Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων SPEC A.E. Τα τελευταία χρόνια...

Επίσκεψη Γεροντόπουλου στο χωριό «Μπελογιάννης» στην Ουγγαρία

Επίσκεψη στο χωριό Μπελογιάννης, 60 χιλιόμετρα ανατολικά της Βουδαπέστης, πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα αποδήμου ελληνισμού, Κυριάκος Γεροντόπουλος.

Περίεργα πράγματα!! "Τον αναγνώρισαν οι μάρτυρες, τον ελευθέρωσαν οι ανακριτές"

Ελεύθερος αφέθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο άνδρας που έχει αναγνωριστεί και περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες ως τον συνοδηγό στο αυτοκίνητο του Γ. Ρουπακιά, ο οποίος βγήκε από το ΙΧ και διέφυγε χτυπώντας μάλιστα έναν αστυνομικό.