05 Οκτωβρίου 2013

Κλάσ@νε μέντες μόλις μίλησε ο Δένδιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιβεβαιώνει τα περί παρακολούθησης από την ΕΥΠ

Χωρίς να επιβεβαιώνουν τα περί καταγγελίας του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο. του κόμματος, ότι παραλουθούνται τα τηλέφωνά τους, πιθανώς και τα e-mail's τους από την ΕΥΠ αλλά και χωρίς να αποκλείουν το γεγονός να έχει συμβεί στο παρελθόν, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκαν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με το θέμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Δήλωση παράνοιας Κεδίκογλου: «Έχουν ταυτοποιηθεί 3 δράστες για τη MARFIN και είναι προσωρινά ελεύθεροι»!!!

μόνη δικαιολογία είναι να μην ξέρει ακριβώς την υπόθεση και αντί "υπάρχουν 3 ύποπτοι που έχουν καταθέσει αλλά δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία και είναι προσωρινά ελεύθεροι" να είπε "έχουν ταυτοποιηθεί"... γιατί αν όντως έχουν ήδη "ταυτοποιηθεί" και είναι ελεύθεροι κάποιοι πρέπει να φάνε πολλές κλωτσιές]

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη προέβη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Ερωτώμενος από τον Νίκο Χατζηνικολάου...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (6 Οκτωβρίου 2013)

Δείτε τα:

Η Ζαρούλια μετέφερε στα πράγματα του Μιχαλολιάκου και μια σφαίρα [βίντεο]

[Φυσικά δεν υπάρχει λογική στο να έγινε εσκεμμένα αλλά μάλλον του είχε ξεμείνει η σφαίρα σε καμιά τσέπη... εκτός αν την ήθελε για να αυτοκτονήσει... θα του την κάρφωνε στο στήθος ο Λαγός αφού λείπει ο Κασιδιάρης να του τη φυτέψει με τη δύναμη του μυαλού του...]

Μια σφαίρα προσπάθησε να περάσει στον Νίκο Μιχαλολιάκο η Ελένη Ζαρούλια την πρώτη μέρα που βρισκόταν στην αντιτρομοκρατική. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα, η οποία και θα διαβιβαστεί στη Βουλή.

«Σφίγγουν τα λουριά» στη Βουλή μετά τις προφυλακίσεις: Νέοι κανόνες ασφαλείας και συμπεριφοράς

Σαφή εντολή φαίνεται πως έχουν από εδώ και στο εξής τόσο φρούραρχος όσο και οι υπόλοιποι φύλακες της Βουλής να εφαρμόζουν στο έπακρο τα μέτρα ασφαλείας στο Κοινοβούλιο.

Δένδιας για παπαριές Τσίπρα: Είναι συκοφαντία, διαψεύστε ή κάντε μήνυση για παρακολούθηση

Για συκοφαντία κάνει λόγο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σχετικά με δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο, στο οποίο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να είπε στους βουλευτές του κόμματος ότι η ΕΥΠ παρακολουθεί τα τηλέφωνα τόσο του ίδιου και των στελεχών του κόμματος.

Κάτω του 9% ξανά η απόδοση του 10ετούς

Σε επίπεδα κάτω και του 9% έπεσε η απόδοση των ελληνικών 10ετών ομολόγων την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ η τιμή του 10ετούς προσεγγίζει ξανά τα 57 λεπτά στο ευρώ μετά από ξαφνικό ενδιαφέρον τοποθετήσεων ξένων hedge funds και ειδικά του Japonica το οποίο πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή δημόσια πρόταση.

Χρυσή Αυγή: Τερατολογίες και στη Δημόσια Τηλεόραση

Η Χρυσή Αυγή με νέα της ανακοίνωση διαμαρτύρεται για τη στάση των ΜΜΕ απέναντί της και κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε σχόλια που έγιναν για την οργάνωση στη Δημόσια Τηλεόραση:

«Τερατολογίες και στην Δημόσια Τηλεόραση – 700 υπαλλήλους και 6 εκατ. ευρώ για την Χρυσή Αυγή!», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

Πάμε όλοι μαζί προς τους υπεύθυνους "είστε μ@λάκεες": Επέστρεψε ψηφιακά η παράνομη ΕΡΤ στο Λεκανοπέδιο

[Τωρα τι να πεί κανείς όταν ακούει το Δένδια και λέει θα καθαρίσουμε τις εστίες ανομίας... Να δούμε πόσο ακόμα θα περιμένει η Κυβέρνηση την πρωτοβουλία του γελοίου Καψή να ζητήσει να του παραδοθεί το κτήριο της ΕΡΤ από τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ που το έχουν καταλάβει...]

Επέστρεψε το ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ σε πολλούς τηλεοπτικούς δείκτες στο Λεκανοπέδιο.

Με αρκετά καλή εμβέλεια, που καλύπτει τα βόρεια, τα δυτικά προάστια αλλά και...

Ομολογία “απόστρατου”: “Τάγμα Εφόδου” της Χ.Α. δολοφόνησε τον Φύσσα!

Ομολογία με σαφή αναφορά σε «κάλεσμα» μελών της τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, μισή ώρα πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε απολογούμενος στον ανακριτή ο 52χρονος συνταξιούχος που παραδόθηκε χθες στις Αρχές.

ΒΙΝΤΕΟ: Άναψε η φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Η φλόγα που ξεκίνησε το ταξίδι της την περασμένη Κυριακή από την Αρχαία Ολυμπία έφθασε στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Τον βωμό άναψε πριν από λίγο ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος, ο Έλληνας πρωταθλητής του καλλιτεχνικού πατινάζ Παναγιώτης Μαρκουίζος.

Μιχαλολιάκος και Παππάς ζήτησαν να προσευχηθούν την Κυριακή-Οι δυό τους είναι πλέον στο ίδιο κελί

Που να προσευχηθούν; Στον Ζωοδόχο Ήλιο;

Τις πρώτες μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού περνούν οι προφυλακισμένοι Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός. Ο αρχηγός και υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έκαναν αίτηση για να μείνουν στο ίδιο κελί κάτι που έγινε δεκτό από το συμβούλιο των φυλακών.

Άσπρη σκόνη σε τσάντα του φρουρού του Γερμενή

Έρευνα στο Αστυνομικό Τμήμα Λούτσας πραγματοποίησαν άντρες της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.. Εκεί είναι η οργανική θέση του ανθυπαστυνόμου, που είχε διατεθεί ως φρουρός στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή και ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Κατεβάζεις ελικόπτερο σ΄ αυτό το πλοίο; Μια απίστευτη ιστορία από το Αιγαίο κι ένα βίντεο

Το βίντεο είναι εκπληκτικό ,κόβει την ανάσα και προέρχεται από το ΠΝ της Δανίας. Ένα ελικόπτερο προσπαθεί να προσνηωθεί στο ελικοδρόμιο ενός πολεμικού πλοίου το οποίο απο τη τρικυμία που επικρατεί παιρνει τεράστιες κλίσεις.

Ελληνίδα κατέκτησε τον τίτλο της Miss Tourism Europe 2013

Μια Ελληνίδα έγινε πρέσβειρα της ομορφιάς και του ευρωπαϊκού τουρισμού! Η Κατερίνα Καφάση-Λεοντάρη κατέκτησε τον τίτλο της Miss Tourism Europe 2013 στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism Queen International. Πενήντα καλλονές απ' όλο τον κόσμο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό τις δύο τελευταίες εβδομάδες στην κινεζική πόλη Xianning και τη βραδιά του μεγάλου τελικού παρέλασαν με παραδοσιακές στολές, μαγιό, αλλά και βραδινές τουαλέτες.

Προφυλακιστέος ο 37χρονος, Γιάννης Άγγος, που τηλεφώνησε στον Πατέλη για να μαζευτεί η ομάδα κρούσης-Ελεύθεροι άλλοι 3

Ο άνδρας, που παραδόθηκε χθες στις αρχές, ήταν στην καφετέρεια, όπου βρισκόταν και ο Παύλος Φύσσας, λίγο πριν το αιματηρό επεισόδιο

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 37χρονος που θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φυσσα.

Εφυγε ο κομμουνιστής «Κόκκινος Ναπολέων»: Ο μοναδικός στρατηγός που έχει καταφέρει να κερδίσει τις ΗΠΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών, ο Βιετναμέζος στρατηγός Βο Νγκουέν Γκιαπ, γνωστός και ως «Κόκκινος Ναπολέων» που ηγήθηκε της στρατιωτικής νίκης του Βιετνάμ απέναντι στη Γαλλία και τις ΗΠΑ.

Γελάει ο κόσμος με τον Τσίπρα: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει η “Real News” η οποία κυκλοφορεί την Κυριακή.

Αναβαθμίζουν την ελληνική οικονομία

Η Fitch έβγαλε την Ελλάδα από την «κόκκινη» λίστα με τις πιο επικίνδυνες οικονομίες στον κόσμο.

Ανακοίνωσε επίσης την αναβάθμιση σε «Β» της αξιολόγησης βιωσιμότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω αποκλιμάκωσης του ρίσκου στο επόμενο εξάμηνο.

Την ίδια ώρα, η Standard & Poor's...

ΒΙΝΤΕΟ-Καρατζαφέρης: Είμαι έτοιμος να σκουπίσω σκάλες στο Μαξίμου

Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, στην περίπτωση που ο Πρωθυπουργός αποφάσιζε να αλλάξει πολιτική, αποκάλυψε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Τρελάθηκε ο Μητσοτάκης με την Τρόικα: Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά;

Με αυτό τον τρόπο φέρεται να αντέδρασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στις νέες απαιτήσεις των εκπροσώπων της Τρόικα κατά τη διάρκεια κλειστής σύσκεψης.

Είκοσι χρόνια φυλακή από τρις ισόβια σε υπάλληλο του ΙΚΑ που καταχράστηκε 1 εκατ. ευρώ... αλλά μετάνοιωσε

Φυλάκιση είκοσι ετών θα εκτίσει ο υπάλληλος του ΙΚΑ Μακρακώμης που είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια, πρωτοδίκως, επειδή καταχράστηκε 1 εκατομμύριο ευρώ από το Ταμείο.

Ειδικότερα το Εφετείο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και έσπασε την ποινή των ισοβίων σε 20 χρόνια.

Πράκτορας της Στάζι, στέλεχος της Αριστεράς του Τσίπρα

Τα όνειρα για έναν τριπλό κυβερνητικό συνασπισμό της αντιπολίτευσης (SPD - Πράσινοι - Αριστερά) που έκανε η βάση του SPD απομακρύνονται μετά τις κατηγορίες για σχέσεις του κόμματος της Αριστεράς με τη Στάζι.

Τα φαβορί της ΝΔ για τους τρεις μεγάλους δήμους

Η συζήτηση για τις υποψηφιότητες που θα υποστηρίξει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές ξεκίνησε ατύπως και υπό εχεμύθεια στο επιτελείο Σαμαρά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αποφασίστηκε ότι θα επιλεγούν πολιτικές υποψηφιότητες στους τρεις μεγάλους Δήμους: Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά.

Εμπλοκή και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε παλαιότερες περιστατικά βίας;

Εις βάθος φαίνεται πως θα συνεχιστούν οι έρευνες για τη Χρυσή Αυγή, καθώς οι Αρχές ξεσκονίζουν παλαιότερες επιθέσεις και περιστατικά βίας για να διαπιστώσουν τυχόν εμπλοκή και άλλων βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Έκτακτο!! Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο και σε άλλα σπίτια πολιτικών! Ευρήματα ΣΟΚ!!

Δείτε σε ποιών πολιτικών τα σπίτια έγιναν έφοδοι και τα συγκλονιστικά ευρήματα:

Αυτή είναι η ξεφτίλα τους: Μιχαλολιάκος-Παππάς αποκήρυξαν τα πιστεύω τους με το πρώτο μπράφ... φαντάσου να γίνει και κανας πόλεμος τι θα κάνουν...

Ως... Δημοκράτες προσπάθησαν να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς κατά τη διάρκεια των απολογιών τους για να γλιτώσουν τη φυλακή, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Και οι δυο τους αρνήθηκαν ότι η ΧΑ έχει οποιαδήποτε ιδεολογική σχέση με τον γερμανικό εθνικοσιαλισμό του Μεσοπολέμου και υποστήριξαν ότι όλα όσα λέγονται για τη νεοναζιστική ιδεολογία και την εγκληματική δράση του κόμματος είναι μια... οφθαλμαπάτη.

Τα παπάρια μας θα πάρετε: Μη… σώσετε και ανοίξετε τη Χάλκη

Ο Νταβούτογλου προέβη σε μία ακόμη επίδειξη του… ανατολίτικου χαρακτήρα του, που αντιπροσωπεύει βεβαίως απόλυτα την τουρκική εξωτερική πολιτική, ζητώντας πλήθος ανταλλαγμάτων για να επιτρέψει η Άγκυρα την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Άδωνις: "Απόλυτος εξευτελισμός η απάρνηση των ιδεών τους"

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε στις απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για «απόλυτο εξευτελισμό», καθώς, όπως υποστήριξε, ενώπιον του ανακριτή οι κατηγορούμενοι απαρνήθηκαν όλες τις ιδέες τους.

Μαθητής προσπάθησε να βιάσει καθηγήτριά του!

Pίσω από τα κάγκελα της φυλακής για όλη του τη ζωή ενδέχεται να βρεθεί ένας 21χρονος, ο οποίος έστησε καρτέρι σε καθηγήτριά του, με σκοπό να την βιάσει!

Ο David Velasquez κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για απόπειρα απαγωγής με σκοπό τον βιασμό, για την υπόθεση που πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συγκλονίσει την κοινωνία της Καλιφόρνια.

Πατριώτες του κώλου ALERT! Εβραιομασώνοι και στη Φλόριντα: Αποσύρουν πινακίδες “ο Θεός να ευλογεί την Αμερική”

Οι αρχές της Πολιτείας της Φλόριντα ζήτησαν από τους κατοίκους που έχουν ακόμη έξω από τα σπίτια τους πινακίδες οι οποίες γράφουν “ο Θεός να ευλογεί την Αμερική”, να τις αποσύρουν.

Αιώνια ευγνωμοσύνη στον Πρόεδρο ρε!! «Εγώ έσωσα τον Βορίδη!»

Τι είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για τον «γαλάζιο» κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Σε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε πριν από λίγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Βλέπω στην Χρυσή Αυγή πολλά παιδιά που μεγάλωσαν δίπλα μου στην ΟΝΝΕΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε:

ΦΩΤΟ: Τα πρώτα ΑΤΜ... γάλακτος έκαναν την εμφάνισή τους στη χώρα

Το νέο κυκλοφόρησε γρήγορα και αργά το απόγευμα δημιουργήθηκαν ουρές πολιτών που έσπευσαν στα μηχανήματα που θα δείτε...

Τα πρώτα ΑΤΜ... γάλακτος έκαναν την εμφάνισή τους στη χώρα! Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία ανήκει στον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας - Πιερίας, που προχωράει στην εγκατάσταση αυτόματων πωλητών, από τους οποίους οι καταναλωτές θα μπορούν όλο το 24ωρο να προμηθεύονται φρέσκο παστεριωμένο γάλα και μάλιστα σε αρκετά ελκυστική τιμή.

Άντριου Λιβέρης: Ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Αμερική και η "σταυροφορία" του για την Ελλάδα

Ο πατέρας του ήταν μετανάστης στην Αυστραλία με ρίζες από το Καστελόριζο. Όμως πέθανε νέος και έτσι ο γιος του αναγκάστηκε να εργαστεί νωρίς για να ζήσει την οικογένεια. Σήμερα, ο 59χρονος Αντριου Λιβέρης είναι ένας από τους 50 πλουσιότερους Έλληνες ομογενείς στις ΗΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ: Γελάει ο κόσμος με τον αστείο SS θαυμαστή του Μουσολίνι-Δικηγόρος Παππά: Δεν είναι ναζί, είναι βλάκας

Δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο του Χρήστου Παππά που ήταν κρεμασμένες στους τoίχους του σπιτιού του στα Γιάννενα ως παράσημα, αποκαλύπτουν σήμερα οι εφημερίδες.

Στην πρώτη φωτογραφία φορά...

Ένας πρώτος απολογισμός της επίσκεψης Σαμαρά στις ΗΠΑ

Μια εβδομάδα στις ΗΠΑ συμπλήρωσε ο Αντώνης Σαμαράς και ο απολογισμός που θα γίνει από εδώ και στο εξής θα είναι εξαιρετικά σημαντικός. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός θα έχει συνεχείς επαφές με τον Γ. Στουρνάρα και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες, ενόψει της προετοιμασίας για την έλευση της τρόικας.

Όρκος στον εθνικοσοσιαλισμό σε έγγραφο στο σπίτι του Παππά (ΦΩΤΟ)

Ένα χειρόγραφο, με τίτλο "Χρυσή Αυγή Όρκος", βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Ιωάννινα και πρόκειται για ένα ακόμα ντοκουμέντο για τις σχέσεις που είχε η οργάνωση με τον εθνικοσοσιαλισμό.

Στους 29.000 οι αλλοδαποί που επέστρεψαν στις χώρες τους μέσα σε 13 μήνες

Στις χώρες καταγωγής τους έχουν επιστρέψει τους τελευταίους 13 μήνες περίπου 29.000 αλλοδαποί μέσω των εθελούσιων προγραμμάτων επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και τις αναγκαστικές επιστροφές και εθελοντικές αναχωρήσεις που πραγματοποιούνται από την αστυνομία.

Δύο οι δολοφόνοι

Και δεύτερο άτομο κρατούσε το μοιραίο μαχαίρι, όταν καρφωνόταν δύο φορές στην καρδιά του Παύλου Φύσσα τη δολοφονική νύχτα στο Κερατσίνι. Αυτό το εύρημα προκύπτει από δείγμα γενετικού υλικού (DNA) πέραν εκείνων του Ρουπακιά και του θύματος το οποίο ανιχνεύτηκε στο κάτω μέρος της λαβής του μαχαιριού και εξετάζεται στα εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, αλλά και στην Σκότλαντ Γιάρντ, όπου εστάλη δείγμα προς εξέταση.

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

 Σας το γράφω τώρα για να μη πείτε ότι δεν το γνωρίζατε.
    Οι μισθοί και οι συντάξεις των Εν ενεργεία και Εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας θα πέσουν κάτω από τα 1000 ευρώ (μικτά μαζί με τα μερίσματα) ,μέσα στο 2014.
   Μετά το τέλος της ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ και αμέσως μετά τις ΕΥΡΩΟΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,οι κρατήσεις θα γίνουν και μάλιστα αναδρομικά ( ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ).
   Για όσους δεν το είχαν διαβάσει το ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ένα άρθρο που είχα γράψει,αμέσως μετά τη συνάντηση του κ.Πρωθυποργού με τις Ενώσεις Αποστράτων,

    Λοιπόν σας έχω νέα από τη συνάντηση του κ.Πρωθυπουργού με τις ενώσεις των αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ.Σαμαράς ήταν πολύ εγκάρδιος με τους απόστρατους. Συνεχώς χαμογελούσε και τους έλεγε "καλό παράδεισο".

Για τη τριπλή μείωση των συντάξεων τους είπε "μην είστε αχάριστοι...

Οι νέοι «γείτονες» των Μιχαλολιάκου-Παππά-Λαγού: Πού βρίσκονται τα κελιά τους και πώς προαυλίζονται

Μόνοι τους προαυλίζονται οι κρατούμενοι στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός. Για λόγους ασφαλείας δεν έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατουμένους που τους θεωρούν ανεπιθύμητους στις φυλακές. Το μεσημέρι μεταφέρθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα και ο Χρήστος Παππάς.

Αυτό είναι το αξίας 75 εκ. δολ. διαμέρισμα του Αμπράμοβιτς στο Μανχάταν [εικόνες]

Το υψηλότερτο ποσό που έχει καταβληθεί ποτέ για ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν κατέβαλε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.Ο Ρώστος μεγιστάνας αγόρασε αντί 75 εκατ. δολαρίων ένα υπερπολυτελες διαμέρισμα στην πέμπτη Λεωφόρο για να στεγάσει τον έρωτά του με την δεύτερη συζύγό του Ντάσα Ζουκόβα.

Γκρεμίζονται οι φαντασιώσεις εκατομμυρίων ανδρών - Αποκαλύφθηκε η γυναίκα που χάρισε τη φωνή της στη Siri του iPhone [βίντεο]

Είναι μια φωνή που εκατομμύρια κάτοχοι iPhone κινητών τηλεφώνων ακούν καθημερινά. Και κάθε ένας από αυτούς την είχε πλάσει αλλιώς στη φαντασία του. Τώρα ήρθε η στιγμή να την απομυθοποιήσουν αφού το CNN αποκάλυψε την ταυτότητα της γυναίκας που έχει χαρίσει τη φωνή της στη δημοφιλή εφαρμογή.

Ο Μπίστης απάντησε στον "πειραγμένο" Ρουπακιώτη

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρουπακιώτη, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, για την δίωξη με βαρύτατες κατηγορίες στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχολιάστηκαν από τον Νίκο Μπίστη, επίσης μέλος της ΔΗΜΑΡ.

«Εγώ κυβερνώ, κάμνω ό,τι θέλω»

Στον κύπριο τέως πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια φέρεται να καταλογίζει την κύρια ευθύνη για την οικονομική καταστροφή το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής που έχει συσταθεί στη Λευκωσία, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εφημερίδες της χώρας.

ΦΩΤΟ για να πέσετε απ' τα σύννεφα με τις κότες που θα πάρουν την Πόλη: Ο φαν του Μουσολίνι ντυνόταν καμία φορά και Χίτλερ

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι το πόσο κότες είναι όλοι τους! Δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει: "Ναι ρε μαλ@κες είμαι ναζί!" Σαν τις κότες κρύβονται όλοι τους και αποκηρύσσουν το παρελθόν τους και την ιδεολογία τους... κατά τ' άλλα θα μπουκάρουν στην Τουρκία και θα πάρουνε την Πόλη... Ντρόπή σας ξεφτίλες! Βρωμίσατε τη λέξη ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Η φωτογραφία που βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι του, ντυμένος με στολή και περιβραχιόνιο με τη σβάστικα και χτένισμα α-λα Χίτλερ

Η φωτογραφία του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, που φορά στολή παραλλαγής και περιβραχιόνιο με τη ναζιστική σβάστικα, βρισκόταν σε κορνίζα και σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι του.

Τα απίθανα επιχειρήματα από τις απολογίες της Χρυσής Αυγής

Το μαύρο – άσπρο επιχείρησε να κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την απολογία του στον ανακριτή, ενώ προσπαθώντας να πείσει ότι η Χρυσή Αυγή δεν σχετίζεται με το "Führer Prinzip" δηλαδή την Αρχή του Ηγέτη, είπε πως όλες οι αποφάσεις της Χ.Α. Λαμβάνονται από συλλογικά όργανα, παρά το γεγονός ότι οι προσοχές μπροστά στον αποκαλούμενο αρχηγό και όχι γενικό γραμματέα, Νίκο Μιχαλολιάκο, δίνουν και παίρνουν.

Προφυλακιστέος ο πρώην διοικητής του Τμ .Ασφαλείας του ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο πρώην διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας του Αγιού Παντελεήμονα, Αθανάσιος Σκάρας, σε βάρος του οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση εξουσίας, κατοχή και εμπορία όπλων, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, νόθευση κατ’ εξακολούθηση, λαθρεμπορία, «ξέπλυμα» χρήματος και άλλα αδικήματα. Τη Δευτέρα η δίκη της Σκορδέλη, που συνδέεται και με την υπόθεση του εν λόγω πρώην διοικητή.

Tι φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο Ηλ. Παναγιώταρος

Ως θύμα πολιτικών επιθέσεων πολιτικής βίας φέρεται να εμφανίστηκε κατά την απολογία του ενώπιον των ανακριτών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως έχει υπάρξει θύμα μαχαιρώματος κι εμπρηστικής ενέργειας. «Είμαι θύμα πολιτικής βίας και όχι θύτης», φέρεται να είπε.