07 Οκτωβρίου 2013

Αυτή είναι η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα στον κόσμο – Η ηθοποιός που «κατέκτησε» το Esquire για δεύτερη φορά

Αν και έχει αποσυρθεί από την «αγορά»- ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά- αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει ο ανδρικός θαυμασμός προς το πρόσωπό της, και όχι μόνο. Γιατί η συγκεκριμένη ηθοποιός αναδείχθηκε για δεύτερη φορά η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα από το περιοδικό Esquire.

Πρόκειται για την...

Πρωταγωνίστρια του Avenida Brasil αποκαλύπτει ότι είναι Ελληνίδα και δηλώνει περήφανη για την καταγωγή της [εικόνες]


Eλληνίδα αποκάλυψε ότι είναι η «Παλόμα», κατά κόσμο Μπρούνα Γκριφάο, η μικρή πρωταγωνσίστρια της σειράς «Avenida Brasil» που κάνει θραύση σε ολόκληρο τον κόσμο και προσφάτως και στη χώρα μας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Πάντως Νικολάκη δεν χασκογέλαγα εγώ με τον Άκη...

Δείτε το σχόλιο του εκδότη (όπως αυτοπροσδιορίζεται) της Realnews, Ν. Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την ποινή φυλάκισης στον Άκη Τσοχατζόπουλο και μετά δείτε και τις φώτο:

Ολόκληρη η κατάθεση του "Μάρτυρα Ε" για τα τανκς στη Βουλή και τον Μίχο που τους μάθαινε πως να σφάζουν αρνιά

Λίγο αστεία ακούγονται όλα αυτά και πάντως σε κάθε περίπτωση δικαστήριο δε νομίζω να καταδικάσει με βάση τα "μου είπαν" και "άκουσα"... αν υποδειχθεί το "μαντρί" ή η "αποθήκη όπλων" τότε αλλάζει το πράμα... μέχρι τότε όμως τέτοιες διαρροές δε νομίζω ότι βοηθάνε, αλλά μάλλον φαντάζουν αστείες...

Μετανιωμένος για τη συμμετοχή του στη Χρυσή Αυγή δήλωσε ο μάρτυρας Ε' που κατέθεσε ότι η Χρυσή Αυγή στόχευε στην ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος.

"Στην Αθήνα σήμερα ημέρα Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7:19 μμ ενώπιον των Ανακριτών του Ν. 4022/2011 Σπυρίδωνα Γεωργουλέα και Χρήστου Παπακώστα και της Γραμματέως Ευαγγελίας Σκαλτσογιάννη εμφανίστηκε ο μάρτυρας, ο οποίος απάντησε ότι ονομάζεται ...

Το μοναδικό εμπόδιο για την θριαμβευτική επιστροφή Σαρκοζί στην Προεδρία

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Την ώρα που ο Φρανσουά Ολάντ έχει κερδίσει πολύ νωρίς, και ουσιαστικά εκτός συναγωνισμού, τον διόλου τιμητικό τίτλο του χειρότερου Προέδρου που είχε ποτέ η Γαλλία, σε όλες τις περιόδους Δημοκρατίας της, όπως μαρτυρούν με εκνευριστική επιμονή οι δημοσκοπήσεις, η γαλλική Κεντροδεξιά προετοιμάζεται για τη ρεβάνς του 2017.

Πολιτική δυσλεξία

Από τον χρήστη του twitter GVeltsi

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάστηκε ένα φαινόμενο στα social media, τα οποία μπορούν πλέον άνετα να παραλληλιστούν με τα αρχαιοελληνικά φόρα, που εγώ το ονομάζω δυσλεξία Χ όπου Χ είναι το διαδικτυακό όνομα γνωστού πρώην εκπρόσωπου του ελληνικού κοινοβουλίου και περισσότερο ελληνόψυχου από πολλούς όπως διατείνεται, συμπαθή μεν αλλά με παρουσία που χαρακτηρίζει όλη αυτή την κρίσιμη μάζα κυβερνοθαμώνων.

Πάλι δεν πήρε τα χάπια του ο μπάρμπα Γιάννης: "Βλάκας ο Γκιουλέκας, γελοία η αντιπολίτευση"

Δεν ...κράτησε τα προσχήματα ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας σε εκδήλωση για τον αντιπαλό του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που μίλησε πριν από λίγο σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμαριά χαρακτήρισε...

Για τους οιΚΩΛΟγους του πέους: Αναγεννάται η καμμένη δασική έκταση του Αγίου Ορους, λένε οι επιστήμονες

Η φωτιά είναι το φυσικό μέσο αναγέννησης του δάσους και δεν πρέπει να τραβάμε τα β@ζιά μας κάθε φορά που συμβαίνει... αρκεί βέβαια όπου ήταν δάσος να αφήσουμε να ξαναγίνει δάσος και όχι βίλες...  όλα τα άλλα είναι οιΚΩΛΟγικές παπαριές

Τον Αύγουστο του 2012 ξέσπασε η μεγαλύτερη πυρκαγιά των τελευταίων 40 χρόνων (φωτογραφία) στο Αγιον Ορος. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι «η έντονη επανασύσταση της βλάστησης, εντός της καμένης έκτασης, αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή αναγέννηση του δάσους».

Αισιόδοξα είναι τα στοιχεία για το φυσικό περιβάλλον στο Αγιον Όρος που δέχθηκε σημαντικό πλήγμα τον Αύγουστο του 2012, οπότε...

Ο ΡΙΖΑΣΠΑΣΤΗΣ κάνει ρόμπα τον κωλοτούμπα Τσίπρα

O γνωστός καιροσκοπισμός του Τσίπρα

Δύο χρόνια πριν, 20/9/2011, ο Αλ. Τσίπρας λεονταρίζει (ΑΛΤΕΡ): «…να έρθει μια κυβέρνηση, με ανατροπή των συσχετισμών, η οποία την επόμενη μέρα θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι (…)Σφαλιάρες δέχεται και τρώει όποιος είναι ευεπίφορος στις σφαλιάρες. Οποιος δεν έχει λογική ισχυρής διαπραγμάτευσης (…) μια απειλή που (…) είναι καταστροφική για την ευρωζώνη και κυρίως για τη Γερμανία και την κα Μέρκελ»!

Αυτά κάποτε. Σήμερα έχει αλλάξει το τροπάρι....

Παπαμιμίκος: Επικίνδυνη η θεωρία “καλής” και “κακής” βίας

Ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον Λευκό Πύργο σχημάτισαν μέλη και στελέχη της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη κι έστειλαν μήνυμα εναντίον της βίας, από όπου και αν προέρχεται, συμμετέχοντας στην πανελλαδική καμπάνια της Ν.Δ. με το σύνθημα “φτάνει πια”.

Αίτημα άρσης ασυλίας και για Κασιδιάρη-Αλεξόπουλο

Την Πέμπτη θα συζητηθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η αίτηση για άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου, Στ. Μπούκουρα και Γ. Γερμενή.
 
Πριν από λίγο ζητήθηκε η άρση της βουλευτικής ασυλίας του...

Βουλή: Αίτημα άρσης ασυλίας του Ηλ. Παναγιώταρου από τον Άρειο Πάγο

Για επεισόδια στην Λάρισα τον Απρίλιο του 2010 - Του αποδίδεται το αδίκημα της στάσης, το οποίο διαπράχθηκε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα

Το δρόμο προς τη Βουλή έχει πάρει ήδη το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, λόγω της εμπλοκής του σε επεισόδια τον Απρίλιο του 2010 στη Λάρισα.

Β. Κονιδιάτης: Αυτός είναι ο πρώην ΠΑΣΟΚος και νυν ανεξάρτητος ΣΥΡΙΖΑίος που πιάστηκε με τη μίζα! Στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα και στιλέτα!!

Στα «πράσα» πιάστηκε συνδικαλιστής του νοσοκομείου «Σωτηρία», να ζητά  χρήματα από τη διοικήτρια προκειμένου οι εργαζόμενοι να μην προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις και να σταματήσουν οι αντιδράσεις με αφορμή την παραχώρηση ενός εγκαταλελειμμένου οικήματος που βρίσκεται εντός του νοσοκομείου, σε Ίδρυμα Ερευνών.

Πρόκειται για τον πρώην ΠΑΣΟΚο και "αντιμνημονιακό" πλέον....

Στα μουλωχτά: Πρόστιμο στον Κάτσε και πίσω στις προπονήσεις

Τόσο μαλάκες; Γιατί δεν βγήκε κάποιος να πει θεωρούμε καλύτερο να κρατήσουμε τον Κάτσε για να του μάθουμε να έχει άλλες αρχές και αξίες στη ζωή του και να τον κάνουμε φίλο της Ελλάδος αντί εχθρό της; Έπρεπε να βάζουν τον Σέφενς να λέει ότι είναι απαραίτητος; Και τι πρόστιμο είναι αυτό; άκου 10.000 ευρώ; Πλάκα μας κάνετε ρε;

Βγαίνει από την... καραντίνα ο Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός διεθνής άσος του ΠΑΟΚ, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ από την ΠΑΕ για την περιβόητη μπλούζα με τα αρχικά του UCK που φόρεσε και ανέβηκε στο προφίλ του στο facebook και μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας, επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας.

ΤΩΡΑ! Εισαγγελέας: 20 χρόνια στον Ακη, 16 στον Σμπώκο, 12 στη Σταμάτη, 10 στην Αρετή (ΒΙΝΤΕΟ)

Eνοχος για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση κρίθηκε τη Δευτέρα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος.

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Συνδικαλιστής του ΣΩΤΗΡΙΑ ζητούσε φακελάκι για να βάλει φρένο στις απεργίες

Ένα αποστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας για συνδικαλιστή, ο οποίο πιάστηκε στα πράσα να χρηματίζονται. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες συνδικαλιστής του ΕΣΥ συνελήφθη επ'αυτοφόρω στο νοσοκομείο «Σωτηρία» να ζητά από τη διοικήτρια 50.000 ευρώ για να μην προχωρήσουν εργαζόμενοι σε κινητοποιήσεις.

Μηνύματα Σαμαρά προς το εσωτερικό της ΝΔ

Με στόχο την όσο δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση της «γαλάζιας βάσης» ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει την Παρασκευή στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής.

Παραπέμπονται Εφραίμ και Αρσένιος για το Βατοπέδι

Την απαλλαγή του Γιάννη Αγγέλου που διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών για την υπόθεση των «ιερών» ανταλλαγών με τη Μονή Βατοπεδίου.

ΒΙΝΤΕΟ: Αίτημα για άρση ασυλίας σε Ηλιόπουλο, Μπούκουρα και Γερμενή

Με αίτημά τους προς τη βουλή οι ανακριτές που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής κ.κ. Γεωργουλέας και Παπακώστας ζητούν την άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών Γ. Γερμενή, Π. Ηλιόπουλου και Στ. Μπούκουρα. Οι εισαγγελικές αρχές έχουν μάλιστα υποβάλλει αίτημα προς τη Βουλή για να κληθούν να καταθέσουν οι εν λόγω βουλευτές ενώπιων των δικαστικών αρχών. Το αίτημα είναι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

90 περιπτώσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει ο φάκελος που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο η Χρυσή Αυγή - Η 30ετής «δράση» που οδήγησε στη χρεοκοπία

Μπορεί σύσσωμο το πολιτικό σύστημα να έχει στοχοποιήσει τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, ωστόσο στελέχη του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου έχουν παραδώσει στοιχεία στην εισαγγελία Εφετών σχετικά με τη δράση του ΠΑΣΟΚ από το 1981 ζητώντας να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες σε περίπου... 90 υποθέσεις.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής στο νοσοκομείο λόγω… σεξουαλικού βοηθήματος

​Στο νοσοκομείο από μια απρόσεκτη κίνηση κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του με σεξουαλικό βοήθημα κατέληξε πασίγνωστος τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες.

Ζητείστε απόδειξη και ψωνίστε με έκπτωση 20%

Το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά κατά την οποία θα είμαστε υποχρεωμένοι να συλλέγουμε αποδείξεις πάσης φύσεως προκειμένου να αποφύγουμε πρόστιμα το ύψος των οποίων φτάνει μέχρι και τα 3.300 ευρώ. Από την 1/1/2014 το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει φιλικότερο μηχανισμό ο οποίος θα προσφέρει και …εκπτώσεις σε όσους αρέσκονται να ζητούν αποδείξεις. Πώς θα λειτουργήσει;

ΒΙΝΤΕΟ: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής βάζει στο χαλαρό τρίποντο με το γόνατο!!

Δείτε τον γνωστό...

ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός γραμμής ΚΚΕ η Κανέλη...

Πάντως πρέπει να της το αναγνωρίσουμε της Κανέλη ότι στο θέμα της πίστης τους έχει γραμμένους τους υπόλοιπους του ΚΚΕ. Πάλι κατέβηκε από τη θέση της (μετά το 1:20 του βίντεο) και κατευθύνθηκε για να φιλήσει το Σταυρό στον σημερινό Αγιασμό στη Βουλή. Δείτε και το βίντεο με τις αντιδράσεις των πολιτικών αρχηγών:

Σωστός ο Κυριάκος! Της έδωσε και κατάλαβε της @ΔΙΑΥΓΕΙΑς: Παραδέχεται ότι το κράτος μπορεί να πλαστογραφεί έγγραφα χωρίς να τρέχει κάστανο

[Βάλαμε τον Κυριάκο εκεί μπας και διώξεις κανα κηφήνα και αυτού του φταίνε ο χρόνος δημοσίευσης των αποφάσεων και οι Επιτροπές αποζημίωσης πολιτών... κοινώς τα έκανε κώλ@

 Με το ότι "τα έκανε κώλ@" δεν εννοώ βέβαια αυτό που φωνάζουν οι περισσότεροι, ότι κατ' εξαίρεση μια αποφαση θα ισχύει από την ώρα που υπογράφεται (και θα μπορεί να δημοσιευθεί εκ των υστέρων) και όχι από την ώρα που δημοσιεύεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Αυτό δεν είναι μεγάλη ζημιά καθώς και μέχρι τώρα τις αποφάσεις τις βλέπαμε εκ των υστέρων (κάποιες δεν τις βλέπουμε και ποτέ καθώς κάποιοι γράφουν στα παπάρια τους τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ). Πχ την απόφαση...

Δισεκατομμύρια δολ. σε ελληνικές τράπεζες από ξένα fund

Η Paulson & Co, όπως και άλλες παρόμοιες εταιρείες hedge funds προχώρησαν σε επιθετικές επενδύσεις στον τραπεζικό τομέα της Ελλάδας, αποκαλύπτει η εφημερίδα Financial Times...

Ο Βουλευτής Μπούκουρας της ΧΑ στον ανακριτή για τον ανώνυμο μάρτυρα

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγή Στάθης Μπουκουρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στον ανακριτή προκειμένου να θέσει εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης, όπως είπε, αλλά και να κατονομάσει με τη σειρά του -μετά τον Ηλία Κασιδιάρη- το μάρτυρα που φέρεται όταν τον ενέπλεξε στο κρυμμένο οπλοστάσιο της οργάνωσης.

Νίκος Παπανδρέου: "Ο Τσίπρας αντιγράφει τον Αντρέα αλλά το εργοστάσιο έβγαλε μόνο έναν"... καλά γι' αυτό είμαστε σίγουροι...

Μάταιη η προσπάθεια «το εργοστάσιο έβγαλε μόνο έναν» λέει ο αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού

Την πτώση του ΠΑΣΟΚ, την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την περιρρέουσα μετα-μνημονιακή πολιτική των τελευταίων ετών περιγράφει με άρθρο του στην Οικονομική Επιθεώρηση ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου.

Προυπολογισμός 2014: Πρωτογενές πλεόνασμα 2,8 δις, έλλειμμα 2,4%, ανάπτυξη 0,6%, ανεργία 26%


Το προσχέδιο του προϋπολογισμού κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος έκανε λόγο για "μικρό αλλά βιώσιμο πλεόνασμα".


Πιο κάφρος πεθαίνεις: Πρόστιμο σε οπαδό του ΠΑΟΚ που… ούρησε στο ποτάμι του Άμστερνταμ!

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη στην εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ, στην Ολλανδία, για τον αγώνα του Διεκφάλου με την Άλκμααρ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, λίγο πριν αναχωρήσει η πομπή των λεωφορείων από το Άμστερνταμ για το Άλκμααρ ένας οπαδός του ΠΑΟΚ ένιωσε την ανάγκη να επισκεφθεί την τουαλέτα για να ουρήσει.

Πασίγνωστος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Μιχαλολιάκο ότι επίκειται η σύλληψή του

Πολυάριθμα δημοσιεύματα κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο τα οποία, βασιζόμενα στα επίσημα αντίγραφα της απολογίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, κάνουν λόγο για εμπλοκή γνωστού δημοσιογράφου-αστυνομικού συντάκτη μεγάλης εφημερίδας στο δίκτυο πληροφόρησης της Χρυσής Αυγής.

Αυξήθηκαν σου λέει…. οι πωλήσεις αυτοκινήτων!!!

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει ότι κατά το μήνα Σεπτέμβριο του 2013 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 5.356 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 4.741 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2012, παρουσιάζοντας αύξηση 13,0 %.

Περίανδρος: Το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου που ο αρχηγός της Χ.Α. έδωσε εντολή να «καθαρίσουν»

Αποτελεί ίσως ένα από τα πιο γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής πριν η οργάνωση γίνει δημοφιλής. Ο λόγος για τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο γνωστό και ως «Περίανδρο», ο οποίος καταδικάσθηκε για την δολοφονική επίθεση το 1998 σε βάρος του αριστερού φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή και από τότε αποτελεί ανεπιθύμητο πρόσωπο για την ακροδεξιά οργάνωση.

Καλά κρατάει η οικογενειοκρατία στη ΧΑ

[Και φυσικά κάποιος αφελής μπορεί να πει ότι "δεν είχαν στελέχη να βάλουν υποψήφια και έβαλαν τους συγγενείς τους"... αυτό όμως που δείχνει ότι οι επιλογές δεν είναι ανάγκης αλλά συνειδητές είναι η παραίτηση του βουλευτή που έβγαλαν στις Σέρρες, προκειμένου να πάρει τη θέση του ο φίλος της κόρης Μιχαλολιάκου , Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Μάλιστα ο παραιτηθείς δήλωσε φόρτο εργασίας στις Σέρρες που του απαγορεύει να βρίσκεται συχνά στη Βουλή... και μετά από μερικές μέρες διορίστηκε υπάλληλος στα γραφεία της ΧΑ στη Βουλή]

Παρά τις υποσχέσεις της Χρυσής Αυγής πως θα καταπολεμήσει τα «τζάκια» τα οποία έχουν κυβερνήσει την Ελλάδα, οι πρακτικές στο εσωτερικό του κόμματος φαίνεται πως αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο, καθώς τα μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης φαίνεται πως απασχολούνται... οικογενειακά στο κόμμα, είτε ως υποψήφιοι βουλευτές είτε ως στελέχη της Χ.Α.

Το πάρτι καλά κρατάει: Σύνταξη από τα 50 για 100.000 δημοσίους υπαλλήλους

Σύνταξη από τα 50 και μάλιστα με μόλις 18 έτη υπηρεσίας κατοχυρώνουν περίπου 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι εκ των οποίων οι 30.000 αποχωρούν ήδη εντός του 2013 με ευνοϊκές προϋποθέσεις. Ηδη από τα στοιχεία που συνέλεξε ο «Ελεύθερος Τύπος» και δημοσιεύει σήμερα στο ένθετο «Ασφάλιση και Συντάξεις» περίπου 90.000 με 100.000 έχουν κλειδώσει τις προϋποθέσεις για άμεση συνταξιοδότηση.

Σαν «Παναγίες» οι χρυσαυγίτες παρακολούθησαν τον αγιασμό στη Βουλή [εικόνες]

Τελικά ούτε αυστηρά μέτρα ασφαλείας χρειάστηκε να ληφθούν, ούτε ο επιβεβαιώθηκε ο φόβος για επεισόδια και αντεγκλήσεις κατά τη διάρκεια του αγιασμού στη Βουλή, αφού οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσήλθαν και κάθισαν σαν «Παναγίες» στα έδρανα τους.

«Θα πρέπει να βρεθούν όπλα ή… εντολές»

Ο γνωστός ποινικολόγος και αρθρογράφος της Real News, Μάκης Τζίφρας, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις νέες καταθέσεις και τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Δεν χαιρέτισε ο Τσίπρας το σταυρό... σήμερα το έπαιξε άθεος

Ανάλογα με τις διαθέσεις του κυμαίνεται και το θρησκευτικό του συναίσθημα

Δέχτηκε τον αγιασμό από τον Μητροπολίτη, όμως δεν έκανε την κίνηση να χαιρετήσει το σταυρό αυτή τη φορά ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυτοί είναι οι αναρχο-φασίστες του «Μαύρου Κρίνου»–Πιο ακραίοι από την Χ.Α., ειρωνεύονται τον Φύσσα!

Αν νομίζετε ότι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή είναι η απόλυτη ενσάρκωση της φασιστικής εθνικιστικής ακροδεξιάς εν Ελλάδι και ότι πιο... δεξιά δεν πάει, κάνετε λάθος!

Πάει και παραπάει και μάλιστα τόσο δεξιά που τείνει να αγγίξει το άλλο άκρο των αναρχικών, με τους οποίους εκείνο που τους ενώνει είναι το ακραίο ταξικό μίσος. Εκεί όμως τελειώνουν όλες οι ομοιότητες μεταξύ των δύο, διότι οι άνθρωποι θέτουν υπεράνω όλων το έθνος και βγάζουν σπυριά στη λέξη «διεθνισμός».

Η αλλαγή... γραμμής για το ελληνικό χρέος

Του Γιάννη Αγγέλη

Στις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο, όπου οι έδρες της Κομισιόν και του EFSF, ο κύβος “ερρίφθη”.

Η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους που πρέπει να διασφαλισθεί το αργότερο μέχρι το Eurogroup του Νοεμβρίου, θα στηριχθεί σε νέα κριτήρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Πραγματικά Βαρεμένος: Σαμαράς και Βενιζέλος είναι... "άκρο"

ΝΔ είναι το ένα άκρο και η ΧΑ το άλλο... ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανάμεσά τους; Δηλ. λίγο πιο δεξιά από τη ΝΔ; Και βέβαια αν το κριτήριο είναι οι "εφαρμοζόμενη πολιτική του μνημονίου που εξοντώνει το λαό", η αντιμνημονιακή ΧΑ δεν είναι άκρο, έτσι; Τι βλακείες λες ρε βαρεμένε;

Ξέφυγε εντελώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος. Μιλώντας στο MEGA εξέφρασε την άποψη ότι Σαμαράς και Βενιζέλος αποτελούν "άκρο". ' O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε πως η πολιτική που εφαρμόζουν οι δύο άνδρες είναι "ακραία" ότι και το κόμμα του θα έρθει στην εξουσία για...

Kασιδιάρης: Οι διώξεις είναι αντισυνταγματικές-Αποκαλύπτει το όνομα του μάρτυρα! (VIDEO)

Για σχέδιο της κυβέρνησης, προμελετημένο από καιρό, με στόχο της εξάλειψη της Χρυσής Αυγής και κίνητρο τον φόβο της δυναμικής της που αυξανόταν συνεχώς, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασσιδιάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι «ΒΕΡΓΙΝΑ» της Μακεδονίας.

Επίσκεψη Σαμαρά στο Ισραήλ με 100 επιχειρηματίες-Ποιοι τον ακολουθούν;

Στο Ισραήλ θα βρίσκεται το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα συνοδεύεται από μία πολυπληθή αντιπροσωπεία με περισσότερους από 100 επιχειρηματίες και πολλούς υπουργούς.

Ένοχος για όλα τα αδικήματα ο Άκης Τσοχατζόπουλος - Ένοχοι άλλοι 17 κατηγορούμενοι - Αθώοι 2

Ανακοινώθηκε η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και 18 συγκατηγορούμενούς του.

Μετά, από πέντε μήνες και 60 συνεδριάσεις το δικαστήριο εξέδωσε καταδικαστική απόφασή, ενώ οι ποινές θα ανακοινωθούν την Τρίτη.

ΒΙΝΤΕΟ: Πρωί-πρωί παπαριές ο Καρατζαφέρης

Υποννοούμενα ότι μεγαλοεπιχειρηματίας τον κάλεσε να του επιβάλλει να ψηφίσει κάτι... μόλις αρνήθηκε άρχισαν αμέσως οι αποχωρήσεις βουλευτών του (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης). Δείτε το βίντεο να γελάσετε λίγο:

Φυσιολογικά πράματα: Αλλοδαποί επιτέθηκαν με πέτρες σε αστυνομικούς στο Μαραθώνα -Δυο συλλήψεις

Επεισόδια ανάμεσα σε Πακιστανούς μετανάστες και αστυνομικούς σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Μαραθώνα, λίγο μετά από μια ληστεία την οποία φέρονται ότι διέπραξαν κάποιοι από τους αλλοδαπούς σε βάρος ομοεθνή τους. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, σε περιοχή του Μαραθώνα, τέσσερις ως πέντε Πακιστανοί, με την απειλή μαχαιριών και ασκώντας σωματική βία, ακινητοποίησαν ομοεθνή τους και του απέσπασαν χρηματικό ποσό 180 ευρώ.

Μια θρυλική μορφή του μπάσκετ ο Γιώργος Αμερικάνος άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή

Μια από τις σημαντικότερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ αλλά και της ΑΕΚ, ο Γιώργος Αμερικάνος, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο του αθλητισμού.Ο αρχηγός της ΑΕΚ που το 1968 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων, σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών.

Ο Στέλιος Ράμφος ερμηνεύει την εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έφερε το Μνημόνιο την κρίση, ούτε η κρίση τη Χρυσή Αυγή διατείνεται ο συγγραφέας και φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος σε συνέντευξή του στην Καθημερινή για το φαινόμενο του ακροδεξιού κόμματος και το ξέσπασμα της βίας.

Άδωνις: Η Χ.Α. κορόιδευε τους ψηφοφόρους της

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι η Χρυσή Αυγή παρέσυρε και τους ψηφοφόρους της, ενώ τόνισε ότι η γιγάντωση αυτού του φαινομένου θέτει σε κίνδυνο τη Δημοκρατία και την κοινωνία.

Γιατί η Ζαρούλια δεν επισκέπτεται τον Μιχαλολιάκο;

Τι συμβαίνει με το "αρχηγικό" ζευγάρι;

Ερωτήματα προκάλεσε η στάση της Ελένης Ζαρούλια, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου καθώς δεν έχει επισκεφθεί ακόμη το σύζυγό της στις φυλακές, αν και το δικαιούται καθώς τους συνδέει πρώτος βαθμός συγγένειας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Αραβαντινός για τους βουλευτές της ΧΑ

Διευκρινίσεις για τους χώρους των φυλακών έδωσε ο αντιπρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων, Αντώνης Αραβαντινός, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Κασιδιάρης: Καταλαβαίνω τη μάνα του Φύσσα, αλλά κι εμείς έχουμε μανάδες

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε ότι η Χρυσή Αυγή έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τονίζει πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου πήγαινε για πρώτο κόμμα, άρα δεν είχε κανένα λόγο να δώσει εντολή δολοφονίας. «Γιατί να σκοτώσουν έναν καημένο πολίτη στη Β' Πειραιώς τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή πάει να γίνει πρώτο κόμμα;». Παράλληλα τονίζει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Σπίτι στην Πάτμο ψάχνει να αγοράσει ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο πιο επιτυχημένος Τζέιμς Μποντ

Την ώρα που στη Μύκονο γίνονται τα εφήμερα πάρτι της χλιδής, η μυστηριακή Πάτμος κερδίζει σούπερσταρ που την επιλέγουν όχι μόνο για τις διακοπές τους αλλά και για να αποκτήσουν κατοικία εκεί.

Πρώην μέλος Χ.Α.: "Είχαμε εντολή από τον Μιχαλολιάκο να 'καθαρίσουμε' Περίανδρο και Πλαπούτα-Με εκπαίδευσε ο Γερμενής-Ο Μπούκουρας έχει πολλά όπλα"

Νέες μαρτυρίες που "καίνε" βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές.
"Είχαμε εντολή από τον Μιχαλολιάκο, όπου βρούμε τον Περίανδρο και τον Πλαπούτα, που είναι παλιός λογαχός Χ.Α., ο οποίος είχε μάλιστα φυλακιστεί, να τους καθαρίσουμε", λέει χωρίς περιστροφές ο μάρτυρας.


ΒΙΝΤΕΟ-Εις υγεία των κορόϊδων: Χρυσές business για τον Παναγιώταρο με τα μπλουζάκια από το... Πακιστάν!

Αποκαλύψεις για τις "χρυσές δουλειές" του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου από τα μπλουζάκια με τα διακριτικά του κόμματος.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε στις ανακριτικές αρχές ένας προστατευόμενος μάρτυρας που ήταν πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, η Θέμις Σκορδέλη, η οποία σημειώνεται ότι έχει συλληφθεί για τη δράση που είχε στο πλευρό της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής, διατηρούσε...

Το μέλλον της Χ.Α.

Του Κωνσταντινου Ζουλα

Μπορεί να απαγορευθεί στη Χρυσή Αυγή να μετάσχει στις επόμενες εκλογές; Και αν ναι, είναι λογικό να διεκδικήσουν την ψήφο μας ακόμη και άτομα που κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης; Στα ερωτήματα που συζητάμε όλοι τις τελευταίες μέρες επιχειρεί να απαντήσει σήμερα η «Κ». «Eπιχειρεί», καθώς οι γνώμες νομικών και συνταγματολόγων μόνον ομόθυμες δεν είναι ως προς τα μέσα που ήδη εξετάζουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση για να αντιμετωπίσουν το πρωτόγνωρο –και διεθνώς– φαινόμενο ο αρχηγός ενός κόμματος και βουλευτές του να έχουν ήδη προφυλακισθεί. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Πρωτοσέλιδο στους New York Times οι γερμανικές αποζημιώσεις

Στις διεκδικήσεις της Ελλάδας για πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία αναφέρεται σημερινό εκτενές, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της "Νιου Γιορκ Τάιμς".

Μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για ένα εντεινόμενο ρεύμα που πυροδοτείται τόσο από τις πικρίες του παρελθόντος -σύμφωνα με ειδικούς η γερμανική κατοχή στην Ελλάδα υπήρξε βάναυση- όσο και από την έντονη δυσαρέσκεια των Ελλήνων με την τωρινή στάση της Γερμανίας να επιβάλει σκληρή λιτότητα στη χώρα.