09 Οκτωβρίου 2013

Σάλος με το βίντεο των αεροσυνοδών της British Airways που κάνουν στριπτίζ και «παίζουν» με σαπουνάδες [εικόνες & βίντεο]

Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και δείχνει δυο αεροσυνοδούς, πιθανότατα της British Airways να κάνουν... στριπτίζ. Οι δύο γυναίκες διακρίνονται στο βίντεο που γύρισαν να πετούν τις στολές τους και να μένουν με τα εσώρουχά τους αλλά και να παίζουν με σαπουνάδες στο μπάνιο.

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρουσιάστρια, ο προκλητικός χορός και η αποκάλυψη του στήθους on air!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρουσιάσει ένα μοντέλο-παρουσιάστρια τον καιρό, αλλά αυτός που θα δείτε στο βίντεο ξεπερνάει και την πλέον προχωρημένη φαντασία!
Η Ντανιέλα Κρούντου, η οποία είναι γνωστή στην Ρουμανία, αφού είπε τον καιρό φορώντας ένα κίτρινο κοντό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ στη συνέχεια το έριξε στον χορό και το σέξι ατυχηματάκι δεν άργησε να 'ρθει!

ΒΙΝΤΕΟ-Εικόνες από το γραφείο Βαρβιτσιώτη-Η ΕΛΑΣ μαζεύει άπλυτους στα Εξάρχεια

Πριν από τη ΝΔ καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού βλέπει ότι τελευταία έχουν σφίξει οι κ@λοι και η κυβέρνηση μοιράζει κελιά σε εγκληματικές οργανώσεις....

Τεράστια κινητοποίηση υπάρχει αυτή την ώρα από την Άμεση Δράσης, την ομάδα ΔΙΑΣ και την ομάδα Δέλτα στο κέντρο της Αθήνας μετά την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο Πάκης διέψευσε το MEGA και την Σπυράκη…

Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει ο Προκόπης Παυλόπουλος όσα μεταδόθηκαν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του MEGA περί διαφωνιών του στον τρόπο που χειρίστηκε η Δικαιοσύνη και όχι μόνο την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Αυτό είναι το video που είδαν ο Σαμαράς και ο Κλίντον (VIDEO)

Ενθουσιασμένος ο Αμερικανός πρόεδρος

Μία επικοινωνιακή εκστρατεία με τον τίτλο I Am One Greece, με επίκεντρο την Ελλάδα και τους Έλληνες δημιούργησαν συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πως η βίλα του Γιώργου Αυτιά γκρέμισε το όνειρο του Μπόμπολα

Τη “σούπα” του Mega και του Γιώργου Μπόμπολα που αναζητεί ένα καλό “λαϊκό” παιδί της δημοσιογραφικής πιάτσας που να τα ….λέει στο popolo και τον φακό και να πείθει ότι γίνεται ένα με τον κοσμάκη, χάλασε σήμερα η εφημερίδα “Newsbomb” και ο Στέφανος Χίος. Εκεί που ο Γιώργος Αυτιάς είχε μπει στο “επενδυτικό” ραντάρ του Mega και του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού της Μεσογείων, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, που είχε αρχίσει το φλερτ με τον Σάμιο εκπομπάρχη, ήρθε...

ΒΙΝΤΕΟ-«300 ευρώ η στολή του Χρυσαυγίτη»

Προσωπική επιχείρηση μέσω της οποίας πωλούσε αντικείμενα που ήταν «απαραίτητα» για κάθε Χρυσαυγίτη φέρεται πως είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Παναγιώταρος. Σύμφωνα μάλιστα με τις καταθέσεις μαρτύρων οι φορολογικές παραβάσεις ήταν αρκετές.

Το πρώτο επισκεπτήριο στον Μιχαλολιάκο: Πολύ φαγητό και κουβέρτες

Η Δευτέρα ήταν μέρα επισκεπτηρίου για τα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι κρατούμενοι στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Φυσικά, εκεί ήταν η Ελένη Ζαρούλια για να δει τον "αρχηγό" της, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Έτσι!! Μπουρδέλ@ κάντε τα σπίτια σας όχι το δημόσιο: Ποινή φυλάκισης σε μαθητές για... κατάληψη στο σχολείο!

Με ποινή φυλάκισης 20 ημερών ο καθένας τιμωρήθηκαν από το αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας τρεις μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του σχολείου, ενώ ποινή τεσσάρων μηνών φυλάκισης επιβλήθηκε σε άλλους τρεις εξωσχολικούς νεαρούς.

Google και ZTE «βλέπει» αύριο ο Α. Σαμαράς – Την Παρασκευή η συνάντηση με τον Ν. Αναστασιάδη

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα διαβεί αύριο, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, προκειμένου να συναντηθεί με τον Α. Σαμαρά.

Εξακολουθούν οι Χριστιανοί στην Τουρκία να αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας

Απογοήτευση των προσδοκιών που καλλιεργούσε επί εβδομάδες στους πολίτες με τα Μέσα Ενημέρωσης η τουρκική κυβέρνηση, ότι το νέο πακέτο δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων θα έφερνε αισθητές βελτιώσεις για πολλά τμήματα της κοινωνίας ιδιαίτερα στον τομέα της θρησκευτικής ελευθερίας, αποτελούν οι εξαγγελίες του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ζητείται δάσκαλος για το Μεγανήσι

Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα φάνηκαν σήμερα οι γονείς από το Μεγανήσι που έκαναν παράσταση μαζί με το δήμαρχο, Στάθη Ζαβιτσάνο, στον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λευκάδας κ. Σάντα, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τέταρτο δάσκαλο για το δημοτικό σχολείο του Μεγανησίου, ένα σχολείο με 32 μαθητές σε ένα μικρό απομακρυσμένο νησί.

Αρση της ασυλίας για τέσσερις βουλευτές αποφάσισε η Ολομέλεια... για να μη λένε οι ΧΑυγίτες ότι άρση γίνεται μόνο γι' αυτούς


Την άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών, του Μιχάλη Ταμήλου (ΝΔ, Τρίκαλα), Μενέλου Βλαχβέη (ΝΔ, Σέρρες) Δημήτρη Χριστογιάννη (ΝΔ, Πιερία) και Ιωάννη Μιχελογιαννάκη (ΣΥΡΙΖΑ, Ηράκλειο) αποφάσισε την Τετάρτη η Ολομέλεια της Βουλής. Αντιθέτως, απορρίφθηκε το αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή.

Λεηλάτησαν ορθόδοξους ναούς στην Αλβανία

Οι αστυνομικές αρχές στα Τίρανα κατέσχεσαν πάνω από 100 εικόνες και άλλα έργα τέχνης που είχαν κλαπεί από ορθόδοξους ναούς και συνέλαβαν δύο άτομα ως μέλη μιας σπείρας λαθρεμπόρων έργων τέχνης.

Έπεσαν μερικά χαστούκια και έληξε η κατάληψη...

[Εντάξει λένε και για μαχαίρι (αν χρησιμοποιήθηκε να εφαρμοσθούν τα νόμιμα στον βλάκα) αλλά είναι γνωστοί ψεύτες οπότε ας κρατήσουμε μόνο τις φάπες σε όσα ηλίθια επιτέθηκαν σε γονείς...]

Απειλή με μαχαίρι από εξωσχολικό και τραμπουκισμοί με την υποστήριξη του διευθυντή του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων το πρωί της Τρίτης καταγγέλλουν μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καλλιθέας.

Νίκη της Ελλάδας στις Βρυξέλλες για την ΑΟΖ: Απόφαση που «αναγορεύει» τα ελληνικά σύνορα, σε ευρωπαϊκά

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε σύμφωνα με τις ελληνικές θέσεις, εκθέτοντας την αδιάλλακτη στάση της Τουρκίας - Ευρωπαϊκή υπόθεση οι ελληνικές ΑΟΖ, ανατροπή και για την υφαλοκρηπίδα

Θετικές υπήρξαν οι ειδήσεις για την Ελλάδα από τις Βρυξέλλες.

Πιο συγκεκριμένα, υιοθετώντας πλήρως τις ελληνικές θέσεις για θέματα αλιείας στη Μεσόγειο, η ΕΕ ανοίγει θέμα και για τις ΑΟΖ, τις οποίες βαπτίζει "κοινό θέμα" για την Ευρώπη, ενισχύοντας την ελληνική διαπραγματευτική πλευρά στο πρόβλημα που υπάρχει με την Τουρκία.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ: Δεν αρέσει στους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού...

Τσιρίζουν ότι δεν λέει τον Μεταξά δικτάτορα και λέει ότι το ΕΑΜ το ίδρυσαν Άγγλοι...να θυμίσουμε στους συντρόφους ότι πριν λίγα χρόνια για μια άλλη περίπτωση μας έλεγαν "να μην αμφισβητούμε την επιστημονική επάρκεια των ιστορικών να γράφουν βιβλία"

«Σοβαρές αδυναμίες αλλά και ιδεολογικές αγκυλώσεις» διαπιστώνει στο νέο βιβλίο της Ιστορίας για την Στ' Δημοτικού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης ζητώντας από τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο την αντικατάστασή του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει σε κοινή ερώτηση προς τον Υπουργό με άλλους βουλευτές του κόμματος ότι στο εν λόγω βιβλίο «δεν αναφέρεται το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, ως δικτατορία».

Ο… Κούγιας ενημέρωσε ότι η Βίκυ Σταμάτη μπήκε στο Δαφνί... αφού πλακώθηκε με γύφτισσες...

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, με συμπτώματα απώλειας συνείδησης, μεταφέρθηκε το απόγευμα η Βίκυ Σταμάτη, όπως ενημέρωσε τα ΜΜΕ ο συνήγορος υπεράσπισης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αλέξης Κούγιας.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των “πρωτοβουλιών” της Τουρκίας στην Θράκη

Ο Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν φωτογραφίζεται με την τουρκική σημαία και τον Κεμάλ (Αντιπληροφόρηση)

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Today’s Zaman με τίτλο «Ο διάλογος για τα δικαιώματα θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα δεινά της “τουρκικής μειονότητας” στην Ελλάδα», που υπογράφει ο Αϊντίν Αλμπαϊράκ (Αydın Albayrak) αναφέρεται εκτενώς στα χρόνια προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η «τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟ!! Ελβετία: Κάνουν δημοψήφισμα για να τους δίνει το κράτος 2.000 ευρώ το μήνα

Αφού άδειασαν ένα... βουνό νομίσματα σε κεντρική πλατεία της Βασιλείας – Οικονομικές ανισότητες μέχρι και στον ευρωπαϊκό οικονομικό «παράδεισο»

Απίστευτο κι όμως ελβετικό! Η κυβέρνηση της Ελβετικής Συνομοσπονδίας σχεδιάζει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος με ερώτημα αν θα πρέπει να καθιερωθεί βασικό εισόδημα 2.500 φράγκων (2.034 ευρώ) για κάθε ενήλικο πολίτη.

"Καλά" γκαζάκια από το άλλο άκρο στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη!

Στο πολιτικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας

Γκαζάκια έβαλαν πριν λίγο άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο κέντρο της Αθήνας.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αίσχος! Αποβλήθηκε μαθητής που καλούσε τους συμμαθητές του σε πορεία εναντίον της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης...

Φυσικά και κάνουμε πλάκα αφού ο ΡΙΖΟΣ θα συμφωνούσε να σταυρώσουμε τον ΧΑυγίτη μαθητή που έκανε "κακό" προσηλυτισμό στους συμμαθητές του... αντίθετα ανέβηκε στα κάγκελα για την αποβολή του μαθητή που έκανε "καλό" προσηλυτισμό και καλούσε τους συμμαθητές του, μέσω φυλλαδίων, να...

Βίντεο: Απίστευτη οφθαλμαπάτη με σοκολάτα

Αυτό είναι το όνειρο του κάθε σοκολατομανιακού, η σοκολάτα που δε τελειώνει ποτέ...

ΒΙΝΤΕΟ: Άμα έχεις μάτια στην πλάτη... κάνεις κι αυτό!

Ασίστ του Στιβ Νας από το χθεσινό φιλικό προετοιμασίας (ο Αντετοκούμπο είχε για τους Μιλγουόκι Μπακς που έχασαν με 99-87 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, 14 πόντους, με 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 5 λάθη σε 29 λεπτά) των Λέικερς επί των Ντένβερ Νάγκετς (90-88)

Η βία στο DNA της κοινωνίας μας...

του Γιάννη Μαρίνου

Η αποφασιστική αντιμετώπιση από αρμόδια θεσμικά όργανα (κυβέρνηση, Αστυνομία, Δικαιοσύνη), οδηγεί - ελπίζουμε - σε ιδεολογική και πρακτική αποδυνάμωση του νεοναζισμού και των εγκληματικών δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα. Είναι μια καλή αρχή για την καταστολή της βίας στη χώρα μας, που έχει μακρά ιστορία, πολύ προτού εκδηλωθεί και ως πρακτική της Χρυσής Αυγής.


Βίντεο: Γυμνός, μαλάκ@ς Άγγλος, επιβάτης προκάλεσε τον πιλότο σε μάχη!

Ήταν μεθυσμένος και τα βάσανα της συντρόφου του και των υπόλοιπων επιβατών δεν τελείωσαν με την προσγείωση - Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας με τέιζερ

Απίστευτο και όμως, αληθινό! Ένας 52χρονος ταξιδιώτης έφερε τα πάνω κάτω σε μία πτήση με την easyJet από τη Μάλτα με προορισμό το Μάντσεστερ.

ΣΟΚ!! Κλείνει το Jumbo λόγω κρίσης.... μπουαχαχα πλάκα κάνουμε μην αγχώνεστε: Αύξηση 5,82% στις πωλήσεις στο α΄ τρίμηνο 2013

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τη νέα οικονομική χρήση, σύμφωνα με τη διοίκηση της Jumbo μιας και ο Έλληνας δεν καταλαβαίνει χριστό από κρίσεις και μαλακί@ς, αλλά μόλις βρει δημόσιο βήμα αρχίζει και τσιρίζει ότι πεινάει...
Αύξηση 5,82% στις πωλήσεις στο α΄ τρίμηνο.

ΕΛ.ΑΣ.: «Φιξάκι» ηρωίνης, κάνναβη και ναρκωτικά χάπια στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας

Σε συνέχεια της είδησης για την έφοδο των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, στο οποίο βρέθηκαν ναρκωτικά, τα οποία δεν φαίνονται να προέκυψαν από κάποια κατάσχεση, από την ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Απ΄ότι φαίνεται Ψυχάρης-Κασιδιάρης δεν θα ξαναπάνε στη Βουλή... εκτός αν λένε και καμιά μαλακί@ να περνά η ώρα

Τι απάντησε ο Κασιδιάρης στον Ψυχάρη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε τη δική του απάντηση μέσω Twitter για τα όσα είπε ο Ψυχάρης στη Βουλή για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Οι Τούρκοι απέλασαν τη σύζυγο του Κύπριου υπ. Παιδείας

Την σύζυγο του υπουργού Παιδσείας της Κύπρου, Χρυσαίμιλη Κενεβέζου, απέλασαν οι τουρκικές αρχές με την δικαιολογία ότι δεν είχε λάβει ειδική βίζα.

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ στη Ρωσία

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Ρωσία η πράξη μίας νεαρής γυναίκας η οποία έθαψε ζωντανό το νεογέννητο μωρό της. Ωστόσο, μία γυναίκα άκουσε το κλάμα της μικρής και ειδοποίησε την αστυνομία που κατάφερε να βγάλει το βρέφος ζωντανό.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Παρά λίγο ένταση στη Βουλή με αφορμή την παραμονή της ΧΑ στο Κοινοβούλιο

Παρά λίγο ένταση στη Βουλή με αφορμή τη Χρυσή Αυγή και την παραμονή της στο Κοινοβούλιο.

Λίγο πριν την έναρξη ψηφοφορίας για άρσεις ασυλιών βουλευτών (σ.σ όχι Χρυσαυγιτών), ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης έλαβε το λόγο και επιχείρησε...

Συνελήφθη 35χρονο ζώο που διακινούσε σκληρό πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστές» ανήλικους

Συγκλονίζει μία ακόμη υπόθεση στη χώρα μας διακίνησης σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω Διαδικτύου.

Πρόκειται για την «αρρωστημένη» δράση ενός 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στον Άλιμο.

«Για την κρίση δεν φταίμε εμείς που μεγαλώσαμε κάνοντας, στη φαντασία μας, σεξ με τη Μιμή κρατώντας την Αυριανή»

Ο Μάνος Βουλαρίνος είναι δημοσιογράφος του Σκάι και βλέπει συνήθως την επικαιρότητα με χιουμοριστική ματιά. Με άρθρο που τιτλοφορείται «Φταίει το σεξ με τη Μιμή» επιχειρεί να εξηγήσει πώς οδηγηθήκαμε στην κρίση.

Γράφει στην εβδομαδιαία στήλη του στο AthensVoice:

Εχει ο Κουφοντίνας τελικά σελίδα στο facebook; Το μυστήριο που απασχολεί σήμερα τα social media

Ενώ οι περισσότεροι έχουν στην ένδειξη «Σημαντικές Προσωπικές Στιγμές» στο προφίλ τους τη γέννηση, το γάμο, την απόκτηση παιδιών και ούτω καθ' εξής, η σελίδα στο facebook υπό την ονομασία Δημήτρης Κουφοντίνας, απαριθμεί εκρήξεις, επιθέσεις, δολοφονίες...

Ο Γερμανός παλαιστής-βουλευτής

Το παρατσούκλι του στα ρινγκ είναι «βαρώνος». Πρόκειται για τον 29χρονο Ματίας Ίλγκεν, παλαιστής από το 2006 και πλέον βουλευτής στη Γερμανία.

Το πλήρες όνομά του είναι Matthias Rüdiger Freiherr von Ilgen, και είναι εγγονός ενός Πρώσου υπουργού Εσωτερικών.


Σε Άνδρο, Τζια, Κύθνο τουρκική κορβέτα

Άσκοπη περιπλάνηση στην ελληνική χωρική θάλασσα έκανε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η τουρκική κορβέτα «Heybeliada».

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και έπλευσε κοντά σε πέντε ελληνικά νησιά: την Εύβοια, την Άνδρο, τη Μακρόνησο, την Κέα και την Κύθνο.

Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ: Κανονικά οι έλεγχοι της λίστας Λαγκάρντ από το ΣΔΟΕ

Το υπουργείο Οικονομικών, διαψεύδει την είδηση της Ελευθεροτυπίας και επισημαίνει ότι, το έγγραφο του ΣΔΟΕ που αφορά τη διαβίβαση ανέλεγκτων υποθέσεων αναφέρεται στις λοιπές περιπτώσεις και αποσκοπεί ακριβώς στην αποτροπή της παραγραφής

Κομισιόν: Εγκρίθηκε η εξαγορά της Olympic Air από την Aegean Airlines


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι εγκρίνει την εξαγορά της Olympic Air από την Aegean Airlines, βάσει του κανονισμού της ΕΕ για τις συγκεντρώσεις μεταξύ επιχειρήσεων.


ΒΙΝΤΕΟ- Ξύλο και των... γονέων

Ξύλο και των... γονέων ανάμεσα σε παίκτες στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ Γιουβέντους - Λιέτουβος Ρίτας στη Λιθουανία.

Όλα άρχισαν όταν ήρθαν στα χέρια ο Ντοβίντας Ρέντικας και ο Ερνέστας Εζέρσκις.

Βρούτσης: 165.702 θέσεις εργασίας

Στα αποτελέσματα του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας ότι «η απόφαση να οριστούν τα υψηλότερα πρόστιμα που έχουν ποτέ επιβληθεί για την αδήλωτη εργασία έπιασε τόπο».

ΒΙΝΤΕΟ-Μήνυμα Μιχαλολιάκου μέσα απ' τις φυλακές: "Μας φοβούνται"

Μαντέλα (σόρυ αν προσβάλλονται οι οπαδοί του από τη σύγκριση :)) θα τον κάνετε μαλάκ@ς ΝΔίτες

Για πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο μήνυμά του μέσα από τις γυναικείες φυλακές χθες το βράδυ.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρει: «Μας φοβούνται, γιατί φοβούνται τις ιδέες (ποιες ιδέες τις παλιές τις νεοναζί ή τις νέες του εθνικισμού για τα πρόβατα), γιατί...

ΒΙΝΤΕΟ-Τσαντίλα στον ΑΝΤ1 μόλις η Βούλτεψη τους έθιξε το ΚΚΕ

Έπαθε κάτι ο Παπαδάκης όταν η Βούλτεψη είπε "κι οι άλλοι που ψηφίζουν ΚΚΕ θυμωμένοι είναι", γιαυτό πετάχτηκε να πει "συνειδητοποιημένοι είναι (οι ΚΚΕδες) δεν είναι θυμωμένοι" και συνέχισε "ε όχι και να εξισώνουμε το ΚΚε με τη ΧΑ!"... εγώ πάντως μια φορά ξέρω ότι και οι δύο στοχεύουν στην ανατροπή του πολιτεύματος... το ΚΚΕ μάλιστα πάει ένα βήμα παραπέρα και το δηλώνει δημόσια... εξάλλου μην ξεχνάμε: Δεν έχουν ψηφίσει το Σύνταγμα...

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή.

Κεδίκογλου (ευγενικά): Ο Τσίπρας λέει και καμία βλακεία να περνάει η ώρα

Αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των παρακολουθήσεων των τηλεφώνων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν μιλάμε για παρακουλουθήσεις. Δεν είναι δυνατόν να το λέμε στην αρχή και μετά να το γυρνάμε στην πλάκα. Δεν μπορούμε να λέμε και καμιά βλακεία να περνά η ώρα, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Οδηγούν στο αρχείο τις λίστες με τους φοροφυγάδες και Λαγκάρντ;

Προς το αρχείο οδεύουν οι πολυδιαφημισμένες υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ και άλλων παρόμοιων καταλόγων (Λιχτενστάιν, ακίνητα Λονδίνου, Λουξεμβούργου) με εμβάσματα Ελλήνων στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την "Ελευθεροτυπία" (κρατάμε και μια επιφύλαξη λόγω της γνωστής φυλλάδας), το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται ότι σταματά την έρευνα για υποθέσεις φοροδιαφυγής, που αναφέρονται στις συγκεκριμένες λίστες.

Χριστόφιας: Φέσωσε μέχρι και τον εργολάβο του σπιτιού του!!

Ο εργολάβος Μ.Νεοφύτου (στη φώτο αριστερά), κάτι σαν τον Μπόμπολα της Κύπρου, ζητά από τον πρώην πρόεδρο 600.000 ευρώ - Αμφισβητεί το ποσό ο Χριστόφιας 

Σε νέες νομικές περιπέτειες μπαίνει ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Ο εργολάβος Μιλτιάδης Νεοφύτου τον ενάγει απαιτώντας 600.000 ευρώ για εργασίες που έκανε στο σπίτι και στο εξοχικό του και δεν πληρώθηκε.

Κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα: “Καταγγέλουμε τους λασπολόγους δημοσιογράφους”

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή των κατοίκων και των επαγγελματιών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα taxalia.blogspot.gr.

Καταγγέλλουμε μερίδα του Τύπου που τις τελευταίες ημέρες επιχειρεί συστηματικά να πετάξει τόνους λάσπης πάνω στους κατοίκους της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα και της ευρύτερης περιοχής του 6ου Δ.Δ. μέσα από άθλια ρεπορτάζ.

Γελάνε και τα τσιμέντα!! Η ΠΑΣΟΚα θυμήθυκε τον Τσε... μετά πήγε ταμείο να πληρωθεί τα 25.000 μισθό

Μιλάμε για τη Μαριλένα Κοππά, την ΠΑΣΟΚα ευρωβουλευτή του Μπένυ, με το μισθό των 25.000 ευρώ...

Πρωί-πρωί σήμερα η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά...

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Ιεροκήρυκας βίασε και σκότωσε την 5χρονη κόρη του

Φρίκη προκαλεί η είδηση για έναν Σαουδάραβα ιεροκήρυκα, ο οποίος καταδικάστηκε για το βιασμό και για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της πεντάχρονης κόρης του.

Ο υπερσυντηρητικός Φαϊχάν αλ Γκαμντί, του οποίου το κήρυγμα συχνά μεταδιδόταν και από τηλεοπτικούς σταθμούς χτυπούσε την κόρη του με ραβδί, την...

Η Μέρκελ φταίει: Σάτυρος… αναστάτωσε σχολείο στην Κρήτη

Ένα ολόκληρο σχολείο κατάφερε να αναστατώσει με τα καμώματά του ένας άντρας που μέρα μεσημέρι αυνανιζόταν έξω από το σχολικό συγκρότημα του 25ου και 27ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου Κρήτης.

Διαπραγματεύσεις για τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο

Αίτημα στην τρόικα να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15% υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Το αίτημα υποβλήθηκε στην τρόικα παράλληλα με το σχέδιο για την αύξηση του επιδόματος θέρμανσης στα 35 λεπτά το λίτρο (από 28 λεπτά πέρυσι) και τη διεύρυνση των εισοδηματικών και άλλων κριτηρίων, προκειμένου να αυξηθούν οι δικαιούχοι του.

Ο δολοφόνος Κουφοντίνας… σερφάρει μέσω Facebook και ο Γιωτόπουλος κάνει μεταπτυχιακό

Σελίδα στο Facebook έχει ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη” Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα “Νέα”.

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχελάκης: Μόνο ο λαός θα βγάλει τη ΧΑ εκτός νόμου-Δεν θα γίνει δεκτή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για διακοπή χρηματοδότησης μόνο για ΧΑ

«Η Χρυσή Αυγή πρέπει να είναι εντός νόμου, για να αντιμετωπίσει το νόμο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας σην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

Oυρές χρυσαυγιτών σπεύδουν να σβήσουν τις σβάστικες και τα τατουάζ

Τον τελευταίο καιρό, μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο της Χρυσής Αυγής, πολλοί είναι αυτοί που βασανίζονται από φασιστικά τατουάζ στο σώμα. Δυστυχώς όχι όλοι από μεταμέλεια, πολλοί από ντροπή, κάποιοι από φόβο.

Ρε σαϊνια της ΝΔ, τον Σημίτη, πότε θα το διορίσετε;

Διαβάζω από το Βιογραφικό του νέου Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Κώστα Μανιατόπουλου:

«Σήμερα είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΔΕΣΦΑ Α.Ε.

ΦΩΤΟ: Πειστήριο ένταξης στη Χρυσή Αυγή;

Να συλληφθεί ο μαθητής που κάθεται σ' αυτό το θρανίο:

Καρφί Μιχελάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Καρφί πέταξε μέσω twitter, χθες βράδυ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, για τον ΣΥΡΙΖΑ:

"Γιατί άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ λέει όχι στην αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων-εγκληματικών οργανώσεων;"

Φυσικά ο υπουργός...

Πρόταση αμερικανοτσολιά -> Ομοσπονδία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ

Μόνο ο αμερικανοτσολιάς θα μπορούσε να προτείνει κάτι τέτοιο σοβαρά... Είπαμε ρε μεγάλε!! Ναι να συνεργαστούμε αλλά όχι και ομοσπονδία!! Μην καρφώνεσαι τόσο πολύ...

Μαλούχος Γεώργιος Π.

Ομοσπονδία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ

Εστω και με μεγάλη καθυστέρηση η ελληνική πολιτική δείχνει πια να έχει αντιληφθεί επιτέλους το αυτονόητο: ότι οι σχέσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ όχι απλώς πρέπει να γίνουν το ταχύτερο δυνατό πιο στενές, αλλά πρέπει να φτάσουν στο βαθμό μιας πραγματικής – και όχι στα χαρτιά – συμμαχίας. Δηλαδή να εκταθούν και να βαθύνουν πέρα και από την έστω και έντονη συνεργασία σε διάφορα επίπεδα. Να αγγίξουν τα επίπεδα της λογικής της Συνομοσπονδίας, ή, γιατί όχι, ακόμα και της Ομοσπονδίας;

Τι απαντά ο Αρβανίτης για το Γουίντσεστερ που χαιδεύει αντί για τη γυναίκα του

Αίσθηση προκλήθηκε από τη δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη για τα όπλα και συγκεκριμένα για την αγαπημένη του καραμπίνα τύπου Γουίντσεστερ.

ΒΙΝΤΕΟ-Οπαδοί έγδυσαν και έδιωξαν προπονητή

Απίστευτο αυτό που συνέβη στην παρουσίαση του Ιβάιλο Πέτεφ ως νέου τεχνικού της Λέφσκι Σόφιας! Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου... μπούκαραν μέσα στην αίθουσα οπαδοί του συλλόγου και ανάγκασαν τον νεαρό τεχνικό, όχι απλά να σηκωθεί από τη θέση του, αλλά του έβγαλαν τις δυο φανέλες που φορούσε με το έμβλημα της ομάδας τους, καθώς είναι ανεπιθύμητος!

Υποθαλάσσιος αγωγός και καλώδιο για τη μεταφορά φυσικού αερίου και ηλεκτρισμού από το Ισραήλ μέσω Ελλάδας

Συγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια για τη μεταφορά φυσικού αερίου από την Ανατολική Μεσόγειο μέσω Ελλάδας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για την ηλεκτρική διασύνδεση Ισραήλ - Κύπρου - Ελλάδας τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων που διεξήχθησαν στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.