10 Οκτωβρίου 2013

Το κυνήγι της Σχολής Μαγισσών

Ως τώρα ξέραμε το κυνήγι μαγισσών. Αποφάσιζε κάτι ένας Υπουργός και ψάχναμε να βρούμε ποιο συμφέρον μπορεί να κρύβεται από πίσω. Τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε και το κυνήγι της σχολής μαγισσών. Δηλαδή από πού αποφοίτησε ο κάθε πολιτικός ή που έχει διδάξει ως...

Σταματήστε να πιπιλάτε την καραμέλα πως οι Έλληνες είναι έξυπνοι

1, Αυτοσυγχαιρόμαστε πως τα ξένα πανεπιστήμια είναι γεμάτα Έλληνες καθηγητές και ερευνητές. Εγώ όμως δεν έχω ακούσει να έχει μετρήσει κανείς τους ξένους στα πανεπιστήμια μιας χώρας και να βρήκε πως ως ποσοστό οι Έλληνες είναι περισσότεροι από άλλες εθνότητες (σε σχέση με τον πληθυσμό της χώρας προέλευσης). Αν κάποιος έχει αντικειμενική μέτρηση που το αποδεικνύει παρακαλώ να με ενημερώσει.

Δείτε πώς είναι η 30χρονη που έκλεινε ραντεβού με άντρες, τους υπνώτιζε και τους "έγδυνε"

Αυτή είναι η 30χρονη, η οποία «ψάρευε» άνδρες μέσω διαδικτύου και αφού τους έκλεινε ερωτικά ραντεβού, τους έριχνε υπνωτικά στο ποτό τους και τους… έκλεβε!

Πρόκειται για την Joanna Zmurda από την Πολωνία.

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής από ΝΔ-Μιχελάκη

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής εγιναν από τον υπουργό Εσωτερικών στην τροπολογία για την αναστολής χρημαδοτότησης των κομμάτων μέλη των οποίων αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΦΩΤΟ: Πως θα ήταν η Ουάσιγκτον αν επιτρέπονταν οι ουρανοξύστες

Δείτε τη φώτο της Washington Post:

Νεκρός ο Λόταρ Ματέους... σύμφωνα με το Γερμανικό Ταχυδρομείο

Πριν από την... ώρα του έστειλε στον άλλο κόσμο το γερμανικό Ταχυδρομείο τον Λόταρ Ματέους. Αδυνατώντας να εντοπίσει τον παλαίμαχο άσο του ποδοσφαίρου, κατέληξε στο συμπέρασμα πως είχε φύγει από τη ζωή, γεγονός που έκανε έξαλλο τον προπονητή.

Θα πάρουν χρήματα από τους καναλάρχες. Αλλά τον Κόκκινο Μάη (για να μην πω το άλλο με τον Άγιο...)

Να λύσει την παρεξήγηση των “αριστερόστροφων” εφημερίδων που κάνουν σπέκουλα στο νομοσχέδιο για την ψηφιακή τηλεόραση, επιχειρεί ο Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στη ρύθμιση για την ψηφιακή εκπομπή του προγράμματος των τηλεοπτικών σταθμών, η οποία καθώς “ψιλοβγάζει μάτι” χαρακτηρίζεται “προσωρινή”.

Κουκούτσης: Δεν είμαστε δολοφόνοι ρε παιδιά!

Καλά εσύ δεν είσαι αλλά για κάτι Λαγούς μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά...

Να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι εντός του Κοινοβουλίου για το θέμα της δικαστικής έρευνας για τη Χρυσή Αυγή και τους βουλευτές του κόμματος ζήτησε ο Δημήτρης Κουκούτσης.

Τα χάπια τους οι ηλίθιοι-Nomura: Η τρόικα θα πέσει έξω για το δημοσιονομικό κενό 2014-6 - Πολύ απαισιόδοξες οι προβλέψεις της

Για λανθασμένες εκτιμήσεις της τρόικας όσον αφορά το δημοσιονομικό κενό για την περίοδο 2014-2016 κάνει λόγο με σημερινή ανάλυσή της η Nomura.

Schmidt της Google: «Τι να επενδύσουμε ρε μαλάκ@ς όταν αλλάζετε πολιτική κάθε 6 μήνες; Τέσπα κάτι θα κάνουμε...»-Δύο έργα προωθεί η ΖΤΕ

"Αν παταχθεί η γραφειοκρατία, οι επενδυτές θα στραφούν στην Ελλάδα", είναι το μήνυμα που μετέφερε ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, στην ελληνική κυβέρνηση.

"Σκεφτόμαστε τις επιλογές μας για την Ελλάδα", διεμήνυσε ο Schmidt, ερωτηθείς για το εάν ο τεχνολογικός κολοσσός εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τεχνολογικό hub στην χώρα μας.

Πάλι τον ήπιαν τα κομμούνια της ΠΣόφιας ΕΡΤ: Στη ΔΤ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

[Θυμάμαι τον Ιούνιο που μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα, ότι θα τρώγαμε πρόστιμα, ότι υπήρχαν ρήτρες, ότι δεν θα βλέπουμε CL, ότι δεν θα βλέπουμε μπάσκετ... ένα κάρο παπαριές]

Η ΔΤ (Δημόσια Τηλεόραση) θα μεταδίδει τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, αρχής γενομένης φυσικά από το μεταξύ τους ντέρμπι, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (14/10) στο ΣΕΦ.

Ψωμιάδης σε Βαξεβάνη: «Από την ΕΥΠ τις βρήκες τις πληροφορίες;»


Με τις καταθέσεις των πρώην διαιτητών Γιώργου Δαλούκα, Γιώργου Κύζα και Μιχάλη Τσινιάρη και του Κώστα Βαξεβάνη συνεχίστηκε η δίκη για τους «στημένους» ποδοσφαιρικούς αγώνες. Επειτα από ένταση που προέκυψε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του δημοσιογράφου, όπως αναφέρει το sentragoal.gr, η δίκη διεκόπη για να συνεχιστεί την Παρασκευή, όπου αναμένεται να καταθέσει και ο Νικόλας Πατέρας.

Λίστα Λαγκάρντ: Κατατέθηκε η τροπολογία για την παράταση του χρόνου παραγραφής

Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών, οι προθεσμίες παραγραφής του δικαιώματος του Δημοσίου για κοινοποίηση φύλλων ελέγχου και κάθε άλλης πράξης επιβολής φόρων, τελών, προστίμων ή εισφορών, που λήγουν στις 31.12.2013, παρατείνονται κατά δύο έτη.

«Ναι» της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής στην άρση της ασυλίας των 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Yπέρ της άρσης της ασυλίας των 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής τάχθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, κατά την διάρκεια της σημερινής της συνεδρίαση.

Ειδικότερα, τα μέλη της Επιτροπής, υπεραμύνθηκαν της άρσης της βουλευτικής ασυλίας των...

Ελεύθερος υπό όρους ο συνδικαλιστής στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Σωτήρια», ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης.

Δημοσκόπηση Marc: Οριακό προβάδισμα ΝΔ-Φυσιολογικά τρίτη η ΧΑ

[Ότι έχασε, έχασε η ΧΑ, πιο κάτω, όσα αρνιά κι αν σφάξουν με αριστοτεχνικό χτύπημα στην καρωτίδα, δεν πρόκειται να πέσουν αλλά να ξανανέβουν εκεί που ήταν... από εδώ και πέρα άλλα είναι τα μέτρα και τα αποτελέσματα (μην τα ξαναλέμε και κουραζόμαστε...) που θα την καταστήσουν περιττή]

Με 0,2% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή παρά την δημοσκοπική πτώση παραμένει τρίτο κόμμα. Σύμφωνα με την μέτρηση της Marc για την τηλεόραση του Alpha η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 15,2%

Σούπερουααααου!! Η νεκρή ΕΡΤ έχει 53.000 Like στο Facebook!!! Ε τότε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τους κηφήνες

[Σούργελα κανονικά, καμαρώνουν για τα Likes στο Facebook και τους followers στο Twitter και θέλουν να συνεχίσουμε να πληρώνουμε το παραμάγαζο του indymedia... Τι θα γίνει ρε Δένδια; Αυτή η εστία ανομίας πότε θα εκλείψει;]

Το παρόν συνεχίζουν να δίνουν οι πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΤ που παράγουν τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο παραγόμενο πρόγραμμα, αλλά και στην παρουσία της ΕΡΤ στο Διαδίκτυο.

Στο Δαφνί μαζί με άλλους 25 τρόφιμους η Βίκυ Σταμάτη -Παραμένει στο κρεβάτι της και κλαίει συνεχώς


[Πέρα από την πλάκα και το ψώνιο της Σταμάτη (που σίγουρα επέτεινε το φαγοπότι του Άκη) η εικόνα μόνο θλίψη και προβληματισμό γεννάει. Μήπως τελικά για αυτήν η τιμωρία είναι πολύ σκληρή; Εντάξει τα έτρωγε κι αυτή αλλά ο Άκης είναι αυτός που τα έκλεβε. Το χειρότερο όλων είναι ότι έχει και ένα παιδί που μεγαλώνει μόνο του και μην ακούσω παπαριές "κι άλλα παιδιά μεγαλώνουν μόνα"... επειδή κάποια παιδιά μεγαλώνουν μόνα τους δεν πρέπει να αναγκάσουμε άλλο ένα να μεγαλώσει μόνο του. Σκοπός δεν είναι...

Αρση της βουλευτικής ασυλίας για Ζαρούλια και Μπούκουρα ζητά η Δικαιοσύνη

[Αυτές οι αστειότητες που αποσκοπούν; Να φάει η Ζαρούλια 6 μήνες με αναστολή επειδή είχε μια σφαίρα; Και μετά τι; Λύθηκε το πρόβλημα ή θα εξαφανιστεί η ΧΑ; Επιμένουν οι βλάκες να ρίχνουν νερό στο μύλο της ηρωοποίησης των ΧΑυγιτών προσπαθώντας με πορδές να βάψουν αυγά. Αυτό.]

Την άρση της ασυλίας δύο ακόμη βουλευτών της Χρυσής Αυγής ζητά ο Αρειος Πάγος. Αυτή τη φορά τα αιτήματα που διαβιβάστηκαν στη Βουλή αφορούν τη σύζυγο του προφυλακισθέντος Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια αλλά και τον Στάθη Μπούκουρα, για τον οποίο έχει ήδη ζητηθεί η άρση της ασυλίας του, ωστόσο, όπως διευκρινίζεται αυτή το αίτημα αφορά άλλο λόγο.

Γιαυτό ο Γερμενής βγήκε έτσι

Στους Αριστερούς παππούδες του αναφέρθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής κατά τη διάρκεια της συζήτησης που γίνεται αυτή την ώρα στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με θέμα την άρση της ασυλίας του.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι Πασχαλίδης/Τριγκώνης

Παγκόσμιοι πρωταθλητές για τρίτη φορά στη μεγάλη καριέρα τους αναδείχθηκαν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα tornado που ολοκληρώθηκε στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Μας το έλεγε ο Αχμαντινετζάντ αλλά δεν τον ακούγαμε: Δεν βγαίνει το Μνημόνιο!

Αμφιλεγόμενο εξ αρχής χαρακτηρίζει το οικονομικό πρόγραμμα για την Ελλάδα η Frankfurter Allgemeine Zeitung, κάνοντας λόγο για αμφιβολίες οι οποίες παρουσιάζονταν από πολλά μέλη σε απόρρητα έγγραφα του ΔΝΤ.

Εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος από το 2014 εξήγγειλε ο Βρούτσης

Καθιέρωση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, την αναδιοργάνωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας και την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας, για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, εξήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, μετά τη συνάντησή που είχε στο υπουργείο με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ.

Άδωνις: Θα ζητήσω έλεγχο των υπολοίπων συνδικαλιστών

«Θα ζητήσω τον ενδελεχή έλεγχο, όπως έχω κάνει και για τις διοικήσεις των νοσοκομείων και των συνδικαλιστών» ανέφερε ο υπουργός Υγείας σχετικά με τον χρηματισμό του συνδικαλιστή στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Άτιμη Μέρκελ! Σύλληψη προϊσταμένης ΔΟΥ για δωροδοκία... να υποθέσω ότι κι αυτή θα τα μοίραζε σε άλλους...

Προϊσταμένη τμήματος ΔΟΥ της Αθήνας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος, συνελήφθη την Τετάρτη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Αnonymous προς Χρυσή Αυγή: Η φωνή σας θα παύσει

Με μήνυμα τους οι Anonymous επανεμφανίζονται, παρεμβαίνοντας στην ελληνική πραγματικότητα με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στο μήνυμα τους προς τη Χ.Α., αναφέρουν μεταξύ άλλων:«Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας, αυτή η συμπεριφορά δε θα είναι πλέον ανεκτή…

Αριστος αλλά χρονοβόρος ο σχεδιασμός στην ΑΟΖ!

Η μελλοντική ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Ελλάδας και οι συνεννοήσεις οριοθέτησης με τρίτες χώρες εισέρχονται σε φάση εσωτερικής ωριμότητας, αλλά και εξωτερικής κρισιμότητας. Εσωτερικής ωριμότητας, γιατί -ευτυχώς- το αρκτικόλεξο ΑΟΖ φαίνεται να γλιτώνει από την υπερκαπήλευσή του από πολιτικούς, από τους οποίους (ανάλογα με την ιδεολογική τοποθέτησή τους) άλλοι το έβλεπαν σαν πανάκεια ταχείας εθνικής ανασυγκρότησης και άλλοι σαν περιττή επιπολαιότητα που δεν πρέπει να δυσαρεστεί την Αγκυρα.

"Την κρίση να πληρώσουν τα μονοπώλια"

Από τον τοίχο της GeorgiaPanopoulou στο φ/β

"Την κρίση να πληρώσουν τα μονοπώλια": χθεσινός διάλογος με συνδικαλιστές του ΚΚΕ.

- Τι εννοείτε «την κρίση να πληρώσουν τα μονοπώλια»; Ποια μονοπώλια εννοείτε;
- Τα μονοπώλια.
- Ποια μονοπώλια; Μπορείτε να μου πείτε τρία παραδείγματα;
- Ο Μπόμπολας (ένα μόνο και κακό παράδειγμα σκέφτηκε).
- Ο Μπόμπολας σε ποιον κλάδο είναι μονοπώλιο; Στις εφημερίδες σίγουρα δεν είναι.

ΕΠΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: «Οι Γερμανοί ΑΠΑΙΤΟΥΝ να κλείσουν 22 αεροδρόμια» (ΦΩΤΟ)

Θα μας πρήξουν πάλι τα παπάρια με την είδηση να παίζει παντού!! Και φυσικά κανείς δεν απαιτεί τίποτα αλλά ο αντιγερμανισμός πουλάει στους ηλίθιους. Το ελληνικό δημόσιο ζήτησε μια μελέτη από κάποια γερμανική εταιρία για το τι πρέπει να γίνει με τα αεροδρόμια και αυτοί φυσικά εισηγήθηκαν ότι τα άπειρα μικρά αεροδρόμια είναι ασύμφορα και πρέπει να κλείσουν... λες και δεν το ξέραμε ότι αεροδρόμια στα μικρά νησιά δεν βγαίνουν και γι αυτό και επιδοτούνται οι πτήσεις. Φυσικά οι Έλληνες δημοσιοκάφροι ανακάλυψαν...

ΦΩΤΟ: Πρωτοφανές!! Ο ΑλέΚΣης διεκδικεί ταυτόχρονα Νόμπελ Οικονομίας, Φυσικής, Γεωπονίας,Λογοτεχνίας και Ειρήνης!!

Δείτε γιατί ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα σαρώσουν τα Νόμπελ:

Άφθονο χρόνο για ξύσιμο θα έχουν πλέον οι υπάλληλοι του Τμήματος Αποδελτίωσης της Βουλής... καταργείται το τμήμα

Το Τμήμα καταργείται, την καταγραφή του Τύπου αναλαμβάνει ιδιωτική εταιρεία... αλλά εννοείται ότι δεν απολύεται κανείς... μην τρελαθούμε κιόλας: Έτσι Βαγγέλα;

Λουκέτο βάζει το Τμήμα Αποδελτίωσης της Βουλής που καθημερινά συνέλλεγε και κατέγραφε την επικαιρότητα σε σχέση με το Κοινοβούλιο και ενημέρωνε για τα μέσα ενημέρωσης που αναφέρονται σε αυτό ή στον Πρόεδρο.

Πάθαμε και τίποτα αν 10 λεπτά διέκοψαν τη συναυλία του Μάλαμα; Ναι, ρε πάθαμε!

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στο να αναγνωρίσουμε τον ολοκληρωτισμό ως την κατάρα του αιώνα θα ήταν μια τέτοια εμμονή με αυτόν που θα μας εμποδίζουμε να δούμε τα πολλά εκείνα μικρά και όχι τόσο μικρά κακά με τα οποία είναι στρωμένος ο δρόμος προς την κόλαση.»

Χάνα Άρεντ

Οταν κάποια ομάδα προσπάθησε να διακόψει τη συναυλία για να διαβάσει στο κοινό τις απόψεις της, ο Σωκράτης Μάλαμας δεν το επέτρεψε. Επανήλθαν στην επόμενη και το πέτυχαν, διάβασαν ένα κείμενο εναντίον του φασισμού.

Μανδραβέλης εναντίον του σκιτσογράφου Στάθη: Εσύ τα έπαιρνες από το «διαπλεκόμενο» κράτος...

Ενα άρθρο του γνωστού σκιτσογράφου Στάθη Σταυρόπουλου στο οποίο κατηγορεί τον δημοσιογράφο Πάσχο Μανδραβέλη ότι έπαιρνε «κρατικόν μισθουλάκο» προκάλεσε αντεπίθεση του δεύτερου που εξαπολύει μύδρους.

Γράφει ο Πάσχος Μανδραβέλης στο facebook:

Κύριε @NChatzinikolaou

Τώρα που ο Μιχαλολιάκος είναι φυλακή, ο Παναγιώταρος πάει στο κυλικείο της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Ήταν στο κυλικείο και έτρωγε τυρόπιτα

Παρά τις ρητές εντολές που είχε δώσει ο κρατούμενος πλέον αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ήταν πριν λίγο χαλαρός στο κυλικείο της Βουλής.

Ισραήλ: Ο αγωγός αερίου θα περάσει από την Ελλάδα

Η σχεδόν οριστική πολιτική επιλογή του Ισραήλ να εγκαταλείψει κάθε ιδέα για εξαγωγή του φυσικού αερίου του, μέσω της Τουρκίας, δημιουργεί νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο και διατηρεί στο τραπέζι την προοπτική κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού με κατάληξη την Ελλάδα, από όπου το φυσικό αέριο θα διοχετευτεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Εθελοντική αιμοδοσία στο μετρό Συντάγματος

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», στο χώρο πολλαπλών χρήσεων, από τις 10.30 έως τις 19.00.

Επιτυχία ΕΛΑΣ!! Συνελήφθη μετά από κυνηγητό ετών η μοναδική γύφτισσα στην Ελλάδα που έβαζε τα παιδιά της να επαιτούν!!

Πάτε στο Συντριβάνι να με πιάσετε γιατί πέφτω απ' τα σύννεφα με τις ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!! Είχε 5 βιβλιάρια-Έστελνε λεφτά στο εξωτερικό-Είχε 18 κινητά!! Οι αρχές είναι τόσο μπροστά που πιστεύουν ότι είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος!!! Πλούτισε λέει βάζοντας τα ανήλικα παιδιά της να ζητιανεύουν στην Ερμού!! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε!! Και είχε και σιδερογροθιές... αν είναι ΧΑυγίτισσα θα το ψάξετε;

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας μία 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, η οποία εξωθούσε κατ' εξακολούθηση τα τρία ανήλικα παιδιά της σε επαιτεία. Σύμφωνα με την Αστυνομία...

Πάλι πίκρα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ: Επί δέκα λεπτά προσευχόταν μόνος με τον Πατριάρχη, ο Σαμαράς μέσα στον Πανάγιο Τάφο

[Πάλι θα πεταχτούνε οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ (επί του προκειμένου αριστεροί και κάποιοι νεοφιλελεδες) να πούνε τις ανοησίες τους, θέλοντας ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ να επιβάλλουν τα πιστεύω τους στους υπόλοιπους...τους "κατόχους της απόλυτης αλήθειας" που κρίνουν τα πάντα ποιος θα τους κρίνει άραγε;]

Αφησε εκτός όλους τους συνεργάτες του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι κάνει ο πρωθυπουργός επί δέκα λεπτά μέσα στον Πανάγιο Τάφο με μοναδική παρέα τον Πατριάρχη.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη πολλοί απόρησαν για την μακρά προσευχή του Ελληνα πρωθυπουργού. Γράφει χαρακτηριστικά στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:

Ηλεκτρισμένο τετ-α-τετ Κασιδιάρη με Ψυχάρη στη Βουλή

Στον διάδρομο της Βουλής μπροστά στα υπουργικά βρισκόταν το πρωί ο Ανδρέας Ψυχάρης όταν έκανε την εμφάνιση του ο Ηλίας Κασιδιάρης. Χθες ο βουλευτής της ΝΔ είχε κάνει λόγο για “δολοφόνους" αναφερόμενους στην Χρυσή Αυγή και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του κ. Μιχαλολιάκου του είχε απαντήσει με εξίσου σκληρό τρόπο.

Συνεχίζει να γλύφει τους αριστερούς ο Νέρων της Αθήνας: Απίθανες και ανεύθυνες οι θεωρίες περί «δύο άκρων»

Όχι ρε νούμερο! Οι ΧΑυγίτες έκαψαν την Αθήνα επί υπουργείας σου... Πότε θα απαλλαγούμε από τέτοιους αστείους ρε γαμώτ@!!

Ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στη θεωρία των δύο άκρων επαναλαμβάνοντας την άποψή του ότι: «Η δικιά μου είναι σαφής και έχει εκφραστεί από την πρώτη μέρα που ακούστηκαν όλες αυτές οι απίθανες και ανεύθυνες θεωρίες περί “δύο άκρων”...

Άνοδος της ανεργίας στο 27,6% τον Ιούλιο

Στο 27,6% ανήλθε το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Ιούλιο έναντι 25,0% τον Ιούλιο του 2012 και 27,5% τον Ιούνιο του 2013.

Έπεσαν πάλι στα σκληρά: Προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει η Κουμουνδούρου

Συνέχεια στο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών σε βάρος βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δίνει την Πέμπτη η εφημερίδα Αυγή.

Σε άρθρο με τίτλο «Στήνεται προβοκάτσια με στόχο την Αριστερά και τα κινήματα», που υπογράφει «ειδικός συνεργάτης», αναφέρεται ότι «μικρή ομάδα 'σκληρών' του Μαξίμου» επιστρατεύει παρακρατικούς μηχανισμούς, για να επιβεβαιωθεί η θεωρία των δύο άκρων και κυρίως να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ

ΣΧΟΛΙΟ: Το είχα γράψει πριν από καιρό ,ότι όσο βλέπει μια κυβέρνηση τις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ιδιωτών στις τράπεζες ,της τρέχουν τα σάλια.
- Μην αγχώνεστε δεν θα τα πάρει ΑΥΤΗ η κυβέρνηση τα παρακάτω ΜΕΤΡΑ.
- Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει εξαγγείλει με ΜΙΣΟΛΟΓΑ και πιθανό μια κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο ενός συναδέλφου και ΑΠΛΑ βγάλτε τα συμπεράσματά σας.               Γράφει ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΔΟΥΚΗΣ
Σχης (ΠΖ) ε.α.


Η Ελλάδα βρίσκεται , όπως όλοι - είτε άμεσα είτε έμμεσα – ομολογούν, στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας της.

Ελεύθερος ο πρωθυπουργός της Λιβύης

Οι λίβυοι αντάρτες απελευθέρωσαν τον πρωθυπουργό της Λιβύης Αλι Ζεϊντάν, ο οποίος είχε απαχθεί το πρωί , ανακοίνωσαν πηγές της κυβέρνησης και των αρχών ασφαλείας. Νωρίτερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης έκανε λόγο για σύλληψη του πρωθυπουργού της Λιβύηςκαι όχι απαγωγή.

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα και το πετρέλαιο θέρμανσης


Ευρεία σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου, και του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μάξιμου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με βασικό θέμα το νέο ενιαίο φόρο στα ακίνητα.

Πάλι τον ήπιαν οι καταστροφολόγοι: Στα 2,6 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο 9μηνο

Και ψιτ!! Την παπαριά ότι το κράτος δεν επιστρέφει χρωστούμενα και γι' αυτό παρουσιάζει πλεόνασμα πείτε τη στους ψεκασμένους... όλα τα έξοδα του κράτους είναι λογιστικά καταγεγραμένα μέσα στον προυπολογισμό, άσχετα αν έχουν εκταμιευθεί ή όχι... αλλά και για τους ηλίθιους που δεν μπορούν να το καταλάβουν να πούμε το εξής: αν επιμένουν να βάζουν το τι χρωστάει το κράτος σε πολίτες να βάζουν όμως και τι του χρωστάνε σε απλήρωτους φόρους

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,624 δισ. ευρώ -ή 1,4% του ΑΕΠ- εμφάνισε ο κρατικός προϋπολογισμός κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μαξίμου-Σταϊκούρας έστειλαν αίτημα στην τρόικα για μείωση ΕΦΚ στο πετρέλαιο εν αγνοία του Στουρνάρα; Ο ίδιος το διαψεύδει λέγοντας πως ήταν εν γνώση του

Αναταράξεις φέρεται να προκαλεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης προκαλεί η διαπραγμάτευση με την Τρόικα, αφού απεστάλη αίτημα προς τους δανειστές να μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15%, χωρίς να το γνωρίζει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Απίστευτο γέλιο ο τουρκαλάς του Ερντογαν: «Αν γινόταν δημοψήφισμα στην Ελλάδα, οι Έλληνες θα επέλεγαν έξοδο από την Ε.Ε. και ένταξη στην Τουρκία!»

Δήλωση για πολλά γέλια από τον Yiğit Bulut (στη φώτο με τον Ερντογάν), στενό συνεργάτη και σύμβουλο του Τούρκου πρωθυπουργού, Recep Tayyip Erdoğan.

Ο Yiğit Bulut δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι αν οι Έλληνες είχαν επιλογή, θα προτιμήσουν...

ΗΠΑ: Παύθηκε ο αντιναύαρχος των πυρηνικών όπλων για παράνομο τζόγο

Σε μία πιθανότατα άνευ προηγούμενου κίνηση προχώρησε το αμερικανικό Πεντάγωνο, παύοντας από τα καθήκοντά του αντιναύαρχο που ήταν στον στενό κύκλο των επικεφαλής των πυρηνικών όπλων επειδή σε βάρος του έχει ανοίξει έρευνα του για παράνομο τζόγο.

Του Χαρ. Αθανασίου του φταίει το σόου και όχι ο διοργανωτής του σόου

Δηλ. τώρα φταίνε οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι και όχι αυτοί (Δένδιας-Αθανασίου) που αποφάσισαν να περνάνε τους άλλους με χειροπέδες ανάμεσα σε παρατεταγμένους φωτογράφους!!! Σοβαροί είμαστε;Δεν ήξεραν τι θα γίνει αν επιτρέψουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια; Δεν είχαν ακούσει για Ζαχοπουλιάδες, Βατοπεδιάδες κ.λπ.;

Αιχμές κατά μερίδας μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, οι οποίοι «μετέτρεψαν σε σόου» τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, διατύπωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου μιλώντας πριν λίγο στη Βουλή.

Financial Times: Θύμα του καθεστώτος η Χρυσή Αυγή;

'Αν η κυβέρνηση στραβοπατήσει στην προσπάθεια πάταξης της Χρυσής Αυγής με συλλήψεις και διώξεις, αρκετοί Έλληνες ίσως θεωρήσουν ότι το κόμμα αποτελεί θύμα ενός καθεστώτος, του οποίου η -επικών διαστάσεων- κακοδιαχείριση, ώθησε το έθνος στο χείλος της αβύσσου. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, το ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ ίσως κερδίσει κι αυτό περισσότερη υποστήριξη'' εκτιμούν οι Financial Times.

«Πλήρωνε 80 € για ένα κιλό φασολάκια»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζούσε σε κατάσταση χάους, έπεφτε θύμα εκμετάλλευσης από «παράσιτα» και πλήρωνε πάρα πολλά χρήματα στο... σουπερμάρκετ, περιγράφει η Φραντσέσκα Πασκάλε, η 28χρονη σύντροφος του Καβελιέρε.

Χρυσαυγιάδος το ανάγνωσμα

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Σε όλο και πιο επικίνδυνη, καταστροφική τροχιά μπαίνουν οι (συνδεόμενες και συναρτημένες) εξελίξεις σε Ελλάδα (και Κύπρο), και σε ότι αφορά την εσωτερική και σε ότι αφορά την εξωτερική τους διάσταση.

Ραντεβού στο Μπακάκο – Το ιστορικό φαρμακείο της πόλης που αποτέλεσε σημείο αναφοράς των Αθηναίων

Στη δεκαετία του '90 όλοι οι δρόμοι της Αθήνας οδηγούσαν στην πλατεία Ομονοίας και πιο συγκεκριμένα στου Μπακάκου.

Το φαρμακείο που ίδρυσε ο Πέτρος Μπακάκος το 1916 με το χημικό Ανδρέα Σακαλή εξελίχθηκε σε διαχρονικό σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, καθώς...

BINTEO: Η 19χρονη κόρη του Τσέχου προέδρου συμμετέχει σε π@ρνό πάρτι

Η έφηβη κόρη του πρόεδρου της Τσεχίας Milos Zeman αρνείται την συμμετοχή της σε ένα "πάρτι π@ρνό", μετά από πλάνα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τοπική εφημερίδα.

Οι διάλογοι για το φακελάκι του αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑίου συνδικάλα

- «Πόσα θες; Θες αυτή; Σου έχω δύο».
- «Μια σακούλα. Θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο πόσα είναι»...

Οι διάλογοι θυμίζουν αστυνομική ταινία.

Τα περί πραξικοπήματος είναι αστεία. Όχι όμως...

Κώστας Στούπας

Για να καταλύσει κάποιος τη δημοκρατία και να επιβάλλει την εξουσία του πραξικοπηματικά χρειάζεται να συγκεντρώσει πολλές παραμέτρους και να συντονίσει πολλούς μηχανισμούς.

Χρειάζεται κατ΄ αρχάς την αποδοχή ή ανοχή από μια πλειοψηφία ή έστω από μια δεσπόζουσα μειοψηφία.

Πέθανε ο πρόεδρος του EPP Βίλι Μάρτενς

Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν με έκτακτα ανακοινωθέντα την είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού του Βελγίου και προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφρεντ Μάρτενς.

Ξεπούλημα στο κατάστημα Παναγιώταρου: Δεν πατάει άνθρωπος πια...

Μισοτιμής ξεπουλάει το στοκ του το κατάστημα στρατιωτικών ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ "Φάλαγγα", το οποίο ανήκει στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο.

Μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της οργάνωσης, το μαγαζί που βρίσκεται στον Κολωνό και είχε μετατραπεί σε χώρο συγκέντρωσης οπαδών, έχει πλέον ερημώσει.

Τελικά απήχθη ή συνελήφθη ο πρωθυπουργός της Λιβύης - φωτό της "απαγωγής" του

Σάλος έχει προκληθεί από τα ξημερώματα με την υπόθεση απαγωγής του Λίβυου πρωθυπουργού, που σύμφωνα με κυβερνητική πηγή απήχθη και οδηγήθηκε σε άγνωστη κατεύθυνση, ενώ αυτήν τη στιγμή το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων μεταδίδει ότι ο Αλί Ζεϊντάν συνελήφθη με εντολή της εισαγγελίας και κατηγορείται για εγκλήματα και αδικήματα κατά του κράτους, επικαλούμενο αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης. "Ο Ζεϊντάν συνελήφθη από την υπηρεσία δίωξης εγκλήματος" και "δεν απήχθη", μετέδωσε το πρακτορείο Rana επικαλούμενο αξιωματούχους του τμήματος δίωξης εγκλήματος του υπουργείου.

Σαν σήμερα κυκλοφόρησε το 1979 το Pacman – Σάρωσε στην Ελλάδα στη δεκαετία του 80

Ουρές εφήβων και φοιτητών γέμιζαν τα καταστήματα ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε όλη τη χώρα, ακόμη και στις απόμακρες επαρχιακές μέσα στα καφενεία σε όλη τη δεκαετία του '80, για ένα αλλιώτικο προσκύνημα στο παιχνίδι Pacman. Αυτό το αδηφάγο κίτρινο προσωπάκι (προάγγελος των emoticons που σήμερα ανταλλάσσουμε με πάθος σε sms και e- mail) έχει σήμερα γενέθλια!

Μόνοι τους τα λένε: ΣΥΡΙΖΑ, το μεγάλο χωνευτήρι του ΠΑΣΟΚ

Οι φήμες (που δεν είναι απλές φήμες αλλά πραγματικότητα) ότι η Λούκα Κατσέλη με την «Κοινωνική Συμφωνία» της ετοιμάζεται για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να πέρασε πολύ… χαλαρά, αλλά στην Κουμουνδούρου δεν είναι καθόλου ήσυχοι.