11 Οκτωβρίου 2013

Με αυτά τα επαγγέλματα βρίσκεις σίγουρα γυναίκα

Από πιλότος μέχρι γιατρός, δείτε τα 10 επαγγέλματα που περιτριγυρίζονται από γυναίκες.


Μήπως ν' αλλάξετε καριέρα;

Ο Νο1 παράγοντας για να γίνεις ακαταμάχητος, είναι να βρίσκεσαι συνέχεια ανάμεσα σε γυναίκες.

ΦΩΤΟ: Απίστευτος τυπάς με σκισμένο τζιν, «τρύπωσε» στην ΠΕ της ΝΔ και έκατσε διπλα στον Καραμανλή!

Μπράβο μεγάλε! ΣΕΒΑΣΜΟΣ!! Τους τρέλανες όλους! Έπρεπε όμως και να σηκωθείς να τους φωνάξεις: Τόπο στα νιάτα ρε!!

Απορία εξέφραζαν όλοι στην συνεδρίαση της Πολιτική Γραμματείας της ΝΔ για το ποιος ήταν ο νεαρός που καθόταν στην πρώτη σειρά, δύο θέσεις δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.


Το νεαρό δεν τον γνώριζε κανείς και έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το χαλαρό στυλ του και η τρύπα στο τζιν του. Τελικά αποδείχθηκε ότι ο πιτσιρικάς είναι...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο μάρτυρας εναντίον της ΧΑ

[Κάποια στιγμή δεν πρέπει να μαζευτεί αυτό το πράμα με τους μάρτυρες που καταθέτουν στα κανάλια; Γιατί επιτρέπει η δικαιοσύνη να βγαίνουν μάρτυρες στα κανάλια και να δίνουν "στοιχεία" που κατέθεσαν; Δεν δημιουργείται πρόβλημα την επεξεργασία των "στοιχείων" που έδωσαν από τις διωκτικές αρχές;;]

Μάρτυρας "κλειδί" που έδωσε πολύωρη κατάθεση στους ανακριτές που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει στο STAR ότι έδωσε στοιχεία για όπλα και βομβιστικές ενέργειες. Βρίσκεται ήδη σε πρόγραμμα προστασίας.

Σφίγγουν οι κ@λοι: Κλήσεις για κατάθεση σε άλλους 54 κατοίκους της Χαλκιδικής για τα επεισόδια στα μεταλλεία

Τρεις νέες δικογραφίες σχηματίζονται από τις διωκτικές αρχές για επεισόδια που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες στη Χαλκιδική, με αφορμή τις αντιδράσεις κατοίκων για τα μεταλλεία χρυσού στην περιοχή. Η Αστυνομία καλεί άλλους 54 κατοίκους της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας να καταθέσουν ανωμοτί, δηλαδή ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων, οι πρώτοι στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο και οι δεύτεροι στο αστυνομικό τμήμα Αρναίας.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται...

Βροχή οι δικογραφίες σήμερα στη Βουλή - Μηνύσεις σε Στουρνάρα, Νικητιάδη, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Αρβανιτόπουλο

Για να μη λένε οι ΧΑυγίτες ότι μόνο αυτούς κηνυγάνε...

Τέσσερις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του υπουργού Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, των Ευάγγελου Βενιζέλου και Φίλιππου Σαχινίδη και τέλος του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου διαβιβάστηκαν την Παρασκευή στη Βουλή.

Εκοψαν τον Κασιδιάρη από εκπομπή που θα εμφανιζόταν: «Εχω βαρεθεί να με καλούν και να ματαιώνεται η πρόσκληση»

Λέει και καμιά παπαριά... μα αν ήταν "σχέδιο" δεν θα τον καλούσαν καν

Ο εκπρόσωπος Τύπου της οργάνωσης με ανακοίνωσή του δήλωσε πως από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή έχει βαρεθεί να τον καλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές και στη συνέχεια να ματαιώνεται η πρόσκληση, όπως έγινε με την εμφάνισή του στο...

Κύκλοι (έτσι λέμε τους ΠΑΣΟΚους τώτα) Επιτροπής Δεοντολογίας: Αστεία η μήνυση στον Παπανδρέου

[Είναι «αστείο» το "Λεφτά υπάρχουν" με το οποίο εξαπάτησε τους ηλίθιους και δεν είναι αστείο η άρση ασυλίας κάποιου ΧΑυγίτη για παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό όταν ο κομματικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ "στο Κόκκινο" είναι παράνομος;; Πείτε ρε αστείοι ότι τώρα δεν είναι ώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να γίνουν κώλ@ς και να τα τινάξουν όλα στον αέρα να το καταλάβουμε, αλλά μη μας λέτε παπαριές...]

«Αστεία» χαρακτηρίζουν κύκλοι της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε πολίτης κατά του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.


ΝΔ προετοιμάζει τον ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να αρχίσετε να συνηθίζετε με την ιδέα της μηδενικής ανοχής στη βία

Απειλώντας ότι θα πρέπει να αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα της μηδενικής ανοχής στη βία απάντησε η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ στα περί αρχιρέα του πολιτικού διχασμού και της θεωρίας των δύο άκρων που είχε αναφέρει νωρίτερα η Κουμουνδούρου.

Αυτός είναι ο απόστρατος του ΠΝ που μήνυσε τον ΓΑΠ για το «λεφτά υπάρχουν» [εικόνα]

Παρελθόν στις... μηνύσεις αφού και άλλες φορές έχει χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας πολίτης για να βρει το δίκιο του έχει ο Παναγιώτης Σταμάτης, ο άνθρωπος που μήνυσε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν».

Εως και οχτώ μήνες παράταση στους προσληφθέντες της ΔΤ – Κατατέθηκε τροπολογία

Την παράταση των συμβάσεων στη ΔΤ προβλέπει τροπολογία του νομοσχεδίου για τις Ρυθμίσεις Θεμάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που κατατέθηκε στη Βουλή. Με αυτή, παρατείνεται έως και για οχτώ μήνες επιπλέον η παραμονή των προσληφθέντων.


Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων

Νομοθετική πρόταση για τις προϋποθέσεις αναστολής χρηματοδότησης κομμάτων κατέθεσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρότασή του η αναστολή χρηματοδότησης αποφασίζεται από τη Βουλή για λόγους σεβασμού προς την αυτονομία της, με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, κατόπιν σχετικού ερωτήματος του Προέδρου του Σώματος προς την Ολομέλεια και διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

Κατρακύλησε στο 15% ο κομμουνισμός στην Κύπρο

Αδιαμφισβήτητος νικητής της δημοσκόπησης και ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με 60% θετικών απόψεων- ΔΗΣΥ που αγγίζει το 27%

Η κακή πορεία της κυπριακής οικονομίας και οι επιπτώσεις στη καθημερινότητα των πολιτών έχουν στοιχίσει σημαντικά στο ΑΚΕΛ, το οποίο φαίνεται να πληρώνει την πενταετή διακυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια.

Στην Βουλή και μήνυση πρώην μέλους του ΤΑΙΠΕΔ εναντίον του Γ. Στουρνάρα

Αφορά την απομάκρυνση της από το Ταμείο εξαιτίας της διαφωνίας της στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ… - Τι καταγγέλλει η ίδια

Στην Βουλή διαβιβάστηκε η μηνυτήρια αναφορά της Άννας Ζωηρού, πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ, εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα.


Στον Σαββίδη το Μακεδονία Παλλάς

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, επικράτησε και στον διαγωνισμό για την μακροχρόνια μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου, Μακεδονία Παλλάς.

Χ. Σίδερη: Μετά τους εγκληματίες Εθνικομπολσεβίκους έρχονται και τα μαντάτα για τους εγκληματίες αναρχοκομμουνιστές

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω Facebook εξαπέλυσε η γνωστή ελληνόψυχη Χριστίνα Σιδέρη, που δεν έκρυψε πως είναι υπέρμαχος της θεωρίας των δυο άκρων και ζήτησε να… φυλακιστούν τα μέλη του στην ίδια πτέρυγα με τους κρατούμενους για τη Χρυσή Αυγή.

Ο Αγγλος πρέσβης γράφει συγκλονισμένος για το Αγιο Ορος: Ντράπηκα για τα δάκρυα στο πρόσωπό μου..

Ήμουν 19 χρονών όταν προσπάθησα για πρώτη φορά να πάρω διαμονητήριον για το ´Αγιον ´Ορος. Είμαι πιστός αγγλικανός, και ενδιαφέρομαι εδώ και πολλά χρόνια για το μοναχισμό και την πνευματικότητα της Ορθοδοξίας, γράφει ο John Kittmer, ο Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα.

Μαθήματα “υπαρκτού σοσιαλισμού” στον Σταύρο Ψυχάρη;

Κατάπιαν τη γλώσσα τους οι συνδικαλιστές κάθε παράταξης, κυρίως Συριζαίοι, όταν στην αίθουσα του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, καταδέχθηκε να πιει τον καφέ του ο πρόεδρος του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης. Με περισπούδαστο ύφος ο Mr ΔΟΛ, εξήγησε γιατί προέβη σε 30 περίπου απολύσεις, ανέλυσε την κατάσταση στα media την τελευταία τριετία, δήλωσε ότι θα περιοριστεί σε απομακρύνσεις με το καθεστώς εθελουσίας εξόδου και μετά άκουσε με προσοχή τους συνδικαλιστές.

Δεν υπάρχει λέμε!!! Κινέζος έκανε τα κακάκια του μπροστά στον κόσμο...στη στάση «Αττική» για να μην πληρώσει εισιτήριο..!! ΦΩΤΟ


[H φώτο είναι από άλλο περιστατικό στην Κίνα]

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας νεαρός Κινέζος για να μην πληρώσει εισιτήριο!.. Όταν γύρω στις 3 το μεσημέρι, στη στάση «Αττική» αντιλήφθηκε ότι γινόταν έλεγχος εισιτηρίων, επέλεξε να κατεβάσει το… παντελόνι και τα εσώρouχά του και να κάνει την «χοντρή» ανάγκη του μέσα στον συρμό που επέβαινε!

Πρόσθετα μέτρα φρούρησης στον Σαμαρά

Πολλά συνοδευτικά αυτή την ώρα στη Συγγρού

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού ελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

BINTEO-Σαμαράς εναντίον ναζί και ΣΥΡΙΖΑίων: «Δεν υπάρχει καλή και κακή βία – Καμία ανοχή στην παρανομία»

«Καμιά ανοχή στην παρανομία. Μηδενική ανοχή σε κάθε παρανομία των νεοναζί. Παραβιάσεις όμως της νομιμότητας δεν έγιναν μόνο από την Χρυσή Αυγή, ασκήθηκε και στο περιστατικό της Marfin. Δεν πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι της Marfin; Δεν πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι στις Σκουριές;»

Σφοδρή επίθεση στη Χ.Α. και τον ΣΥΡΙΖΑ -χωρίς να τον κατονομάσει- εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στην πρώτη του εμφάνιση σε κομματικό ακροατήριο, μετά τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Άγγος

Αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης με όρους, κατέθεσε στον ανακριτή της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο κατηγορούμενος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης ‘Αγγος.

Και ξανά αποθέωση για τον Καραμανλή!

Πριν λίγο έφτασε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ως...

Ζητούν άρση ασυλίας του Γιώργου Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»

Την ώρα που στη Βουλή τα αιτήματα για άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής έρχονται το ένα μετά το άλλο σήμερα στο Κοινοβούλιο έφτασε και αίτημα για άρση ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Κωστόπουλος: «Έκανα επιμήκυνση πέους στην Αμερική»

Έξαλλος απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, σε όσους είπαν πως πήγε Αμερική για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και σε όσους όλο το καλοκαίρι τον χώριζαν από τη Τζένη Μπαλατσινού:

Σύλληψη 30χρονου Πακιστανού για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, στη Σπάρτη

Μετά σειρά να παίρνουν οι προστάτες τους

Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθη στη Σπάρτη ένας 30χρονος Πακιστανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Σπάρτης.

Aδ.Γεωργιάδης: Το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία

Έκπληξη για τις δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατά της επιβολής των 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία εξέφρασε, μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο υπουργός Υγείας Άδ.Γεωργιάδης.

Καθαίρεσαν τον συνδικαλιστή του «Σωτηρία» οι εργαζομένοι του νοσοκομείου

Το ΔΣ του Σωματείου διαχώρισε τη θέση του από εκείνη του πρώην προέδρου, υπογραμμίζοντας πως ουδέποτε είχε συζητηθεί ή συμφωνηθεί κάτι άλλο από αυτά που περιέχονται στα πρακτικά των συμβουλίων

Την καθαίρεση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία» που κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης της διοικήτριας σε βαθμό κακουργήματος αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ρύθμιση Βρούτση για τα δάνεια του ΟΕΚ (97.343 δανειολήπτες) με μείωση δόσης 42-51%!

Ρύθμιση αποφασίστηκε για τους δανειολήπτες του ΟΕΚ σε σύσκεψη υπό τον υπουργό Εργασίας Ι. Βρούτση.

Η ρύθμιση ξεκαθαρίσθηκε άτι αφορά εκείνους τους δικαιούχους, που πήραν στεγαστικά δάνεια με επιδοτούμενο επιτόκιο του ΟΕΚ.

Έλλειμμα 6,2% και δημόσιο χρέος 156,9% το 2012

Στο 156,9% του ΑΕΠ (303,9 δισ. ευρώ) ανήλθε το δημόσιο χρέος στο τέλος του 2012, ενώ το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης εκτιμάται στα 17,4 δισ. ευρώ (9% του ΑΕΠ). Παράλληλα, το ΑΕΠ διαμορφώθηκε στα 193,749 δισ. ευρώ.

«Σκάνδαλο Βατοπεδίου»: Δούρειος Ίππος για τις εκλογές-Ο ρόλος των καναλιών και του Βαξεβάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίντριγκες, επαφές τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, δημοσιογραφικές μεθοδεύσεις και πολιτικές σκοπιμότητες, συνθέτουν το παζλ μίας από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις, μείζονος σημασίας, των τελευταίων δεκαετιών η οποία ενδεχομένως να «βαπτίστηκε» ως σκάνδαλο Βατοπεδίου, προκαλώντας κλυδωνισμούς στο πολιτικό σύστημα, μονοπωλώντας παράλληλα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Γελάνε με το απίστευτο ψέμα του Καιάδα της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή - Τι είπε για τον Ριζοσπάστη

Ενα χονδροειδές λάθος έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του χθες στη Βουλή. Ενα ιστορικό λάθος, αφού δήλωσε πως ο παππούς του διάβαζε τον Ριζοσπάστη στη δεκαετία του '50 και του '60. Μόνο που τότε...

Πόσο γκέι είναι ο αμερικανικός στρατός; Λίγο μωρέ...[εικόνες]

Σε 66.000 υπολογίζονται οι γκέι, οι λεσβίες και οι bisexuals που υπηρετούν στις τάξεις των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, αντιπροσωπεύοντας ένα ποσοστό της τάξης του 2% επί του συνόλου του στρατιωτικού προσωπικού.

Κόντρα στο δημοτικό συμβούλιο για τον Αγ.Παντελεήμονα

Παρέμβαση που αφορά συνολικά την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και όχι μόνο την πλατεία Αγ. Παντελεήμονα ή την παιδική χαρά, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στο δημοτικό συμβούλιο. Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Αθηναίων, θα αξιοποιηθεί η μελέτη του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που έχει ήδη εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα με ευρείες παρεμβάσεις στην πλατεία «αποδίδοντας το χώρο ελεύθερο στους πολίτες, μεγάλους και μικρούς, χωρίς καμία διάκριση», είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε:

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο για τον Κορυδαλλό μαζί με τους Χρυσαυγίτες;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του planet-greece 2 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο δρόμο για τον Κορυδαλλό καθώς έχουν προκύψει εις βάρος τους στοιχεία που τους συνδέουν με τρομοκρατικές ενέργειες.

Στουρνάρας: Σε εξέλιξη 150 έλεγχοι για τη λίστα Λαγκάρντ (BINTEO)

Για αξιοποίηση στοιχείων αναφορικά με τις μετακινήσεις χρημάτων στο εξωτερικό, την φορολογία, την είσπραξη και την τιμωρία φοροφυγάδων, μίλησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε ερώτηση του Απόστολου Κακλαμάνη σχετικά με τις λίστες φορολογουμένων που έχουν στείλει χρήματα στο εξωτερικό, αλλά και για αγορές ακινήτων στο Λονδίνο, για off shore κ.ο.κ.

Στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Οπλων το Νομπέλ Ειρήνης, λέει η νορβηγική TV

Μία ώρα πριν από την επίσημη ανακοίνωση του Νομπέλ Ειρήνης για το 2013, η νορβηγική δημόσια τηλεόραση μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής ότι αυτό αναμένεται να απονεμηθεί στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Οπλων (ΟΑΧΑ).

Υπ. «ΕΘΝΙΚΗΣ» Παιδείας προς ΣΥΡΙΖΑίους: Ξεστραβωθείτε και θα δείτε ότι το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ' τα λέει μια χαρά

[Ρε Αντώνη τι έγινε με εκείνο το "ΕΘΝΙΚΗΣ" πριν το ΠΑΙΔΕΙΑΣ στον τίτλο του Υπουργείου; Το ξεχάσαμε;]

Την απόσυρση της ιστορίας της έκτης δημοτικού ζητούν 9 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση τους προς τον Υπουργό Παιδείας με την οποία υποστηρίζουν ότι δεν αναφέρεται ως δικτατορία το καθεστώς του Ιωάννη Μεταξά. Είναι αδιάβαστοι απαντά το υπουργείο Παιδείας και παραθέτει τα αποσπάσματα του βιβλίου απέναντι στην κριτική των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που για να ηρεμήσουν θέλουν κάθε φορά πριν το όνομα του Μεταξά να μπαίνει και το δικτάτορας...

Μπρούσκο... και τον πούλο η Fatmagul

Σφοδρή ελληνοτουρκική μάχη διεξάγεται κάθε απόγευμα μεταξύ MEGA και ΑΝΤ1 με τους συσχετισμούς των δυνάμεων να ανατρέπονται τις τελευταίες μέρες. Η Fatmagul μπήκε με την ορμή που της έδωσε το φανατικό κοινό που απέκτησε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν. Το Μπρούσκο ήρθε για να καλύψει το πολυετές κενό του ΑΝΤ1 στην ώρα πριν από το κεντρικό δελτίο. Δύσκολος ο αγώνας, αλλά τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν...

Θα επιδοτείται το φρέσκο γάλα στα σχολεία όλης της χώρας

Τι γάλα και υγιεινή διατροφή και παπάρια μάντολες, όταν γίνεται της πόπης στα κυλικεία των σχολείων που πουλάνε τα πάντα από σοκολάτες και κρουασάν μέχρι πίτσες (ενώ απαγορεύεται αό το υπουργείο)... μόνο τσιγάρα και ουίσκια δεν πουλάνε ακόμα

Για πρώτη φορά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υλοποιεί το κοινοτικό Μέτρο επιδότησης της κατανάλωσης γάλακτος στα νηπιαγωγεία, δημοτικά και λύκεια της χώρας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές, όλων των σχολείων της Ελλάδας. Το γάλα θα επιδοτείται με περίπου 0,18 ευρώ ανά λίτρο, με χρήματα που προέρχονται (100 % επιδότηση) από κοινοτικούς πόρους.

19 Τυρολέζοι οι συγγενείς του Ετσι, του ανθρώπου των Πάγων που έζησε πριν από 5.000 χρόνια

Ο Έτσι, ο κυνηγός της εποχής του χαλκού, το μουμιοποιημένο σώμα του οποίου είχε βρεθεί σε έναν παγετώνα της Ιταλίας, έχει. . . συγγενείς που ζουν στις γειτονικές Τυρολέζικες Άλπεις, σύμφωνα με μια έρευνα γενετιστών που ανακοίνωσαν σήμερα τα συμπεράσματά τους.

Oι σταρ του Χόλιγουντ υποδύονται οργασμό και τους φωτογραφίζει ο Λαρς φον Τρίερ [εικόνες]

Δέκα οργασμοί, δέκα διαφορετικά πόστερ για την προώθηση της ταινίας του. Ο ιδιοφυής, αιρετικός, ανατρεπτικός, εικονοκλάστης σκηνοθέτης Λαρς φον Τρίερ (το Dogville του είναι εμβληματικό) προωθεί την νέα του ταινία με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο και αποκαλύπτει τους πρωταγωνιστές αλλά και την ατμόσφαιρα του Nymphmanic. Η επέλαση των νυμφομανών.

Αριστερός δημοσιογράφος του ΒΒC και του GUARDIAN χειροκροτάει τη ΧΑ και καταλεραυνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ!!

Είναι ο ίδιος που είχε αποκαλέσει τον Πάγκαλο "χοντρομπάσταρδο που γαυγίζει"

Ο Γκρέγκ Πάλαστ είναι πολυδιαβασμένος συγγραφέας και ερευνητής δημοσιογράφος για το BBC Newsnight και τον Guardian. Σε ένα πρόσφατο άρθρο του είχε προκαλέσει σοκ γιατί αποκάλεσε τον Θόδωρο Πάγκαλο «Χοντρομπάσταρδο που γαβγίζει στο μαντρί των δανειστών». Τώρα ανάβει φωτιά με όσα λέει για τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αβραμόπουλος κερνάει πόνο: Επανεφάνιση μηχανοκίνητων μονάδων στην παρέλαση

[Παρότι συχνά τον κράζουμε τον Αβραμόπουλο. γι' αυτή την απόφαση πρέπει να του πούμε ΜΠΡΑΒΟ. Και φυσικά οι στρατιωτικοί γελάνε με τις αστειότητες του Πάρη στο onalert.gr που υπονοεί ότι διαφωνούν γιατί "το όποιο κόστος όσο χαμηλό κι αν είναι επιβαρύνει κι άλλο μεγάλο αριθμό στρατιωτικών". Διαφωνούν μάλλον οι 5-6 ΣΥΡΙΖΑίοι με τους οποίους συζητάει ο Πάρης Καρβουνόπουλος καθώς...

Οι νικητές του Νόμπελ Ειρήνης από το 1980 μέχρι σήμερα

Απονέμεται σήμερα το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης είναι ένα από τα πέντε Βραβεία Νόμπελ, που θεσπίστηκε από τον Άλφρεντ Νόμπελ.

Με βάση τη διαθήκη του Νόμπελ το βραβείο αυτό πρέπει να δίνεται "στο πρόσωπο που είχε τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην αδελφοποίηση των εθνών, στην κατάργηση ή τη μείωση των στρατιωτικών δυνάμεων και στη διεξαγωγή και προώθηση ειρηνευτικών διαδικασιών".

Ελληνικό δαιμόνιο και στην Κόστα Ρίκα: Έλληνας μεταξύ συλληφθέντων για εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων

Στη σύλληψη τεσσάρων μελών μιας συμμορίας διακίνησης ανθρωπίνων οργάνων προέβησαν την Πέμπτη οι αρχές της Κόστα Ρίκα, ανέφερε η εφημερίδα La Nacion επικαλούμενη πηγές που συμμετείχαν στην αστυνομική έρευνα.


Οπως έγινε γνωστό ένας εκ των συλληφθέντων είναι...

ΒΙΝΤΕΟ: Πολύ συγκρατημένος ο Ηλίας: Είμαστε δεύτερο κόμμα-Ο Δένδιας είναι βλάκας κι ο Βενιζέλος ζυγίζει 800 κιλά δηλ. κάτι λιγότερο απ΄τον Παναγιώταρο

Προκλητικοί εμφανίστηκαν για μία ακόμη φορά ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια «βλάκα» και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ανδρείκελο του κ. Σαμαρά που ζυγίζει 800 κιλά.

Πάλι προυποθέσεις βάζουν οι Ρώσοι για τον ΟΣΕ... για να εξαφανιστούν την τελευταία στιγμή όπως με τη ΔΕΠΑ

Τι ζητάνε οι «Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι» για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τα χαρτιά τους άνοιξαν οι ρώσοι για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αβορίγινας πολέμησε στην Κρήτη

Η ιστορία του Αβορίγινα Ρεγκ Σόντερς, του μοναδικού αυτόχθονα στρατιώτη της Αυστραλίας που πήρε μέρος στη Μάχη της Κρήτης, κατά των Γερμανών, έγινε ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 52 λεπτών.

Σκηνοθέτης και παραγωγός του ντοκιμαντέρ, που επιδοτήθηκε και από την αυστραλιανή πολιτεία, είναι ο δημοσιογράφος Μάικλ Σουίτ.

Ηλία αυτά παθαίνεις όταν πας με κομμουνιστές να πάρεις την Πόλη: «Στο Στρατό κοιτούσα πως να λουφάρω, σιχαίνομαι τις στρατιωτικές ασκήσεις και δεν μ' αρέσουν οι στολές»!

Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο κατέθεσε χθες στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Γ. Γερμενής... ο μόνος που πήγε να "καταθέσει" από τους 6 ΧΑυγίτες βουλευτές των οποίων ζητήθηκε η άρση της ασυλίας τους

Έναν άλλο Γερμενή, είδαν σήμερα στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής. Η απολογία του Γιώργου Γερμενή, έβγαλε πολλές αποκαλύψεις, αφού δεν πίστευαν στα αυτιά τους με όσα άκουγαν.

Νυχτερινή εικόνα της Ευρώπης από το δορυφόρο το 1992 και το 2013

Δείτε την (κλικ για μεγέθυνση):

Ρε ΚαρατζαFuhrer τι πίνεις; "Έδειξα στον Σαμαρά ένα βαν που ήταν έξω από το παράθυρο του Μαξίμου. «Αυτό έχει ελεγχθεί ποτέ;» τον ρώτησα"

Επικίνδυνα παιχνίδια για τη Δημοκρατία χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τις παρακολουθήσεις, μιλώντας στον RealFm 97,8 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τονίζοντας ότι μερικοί "έχουν πάρει πολύ ελαφρά ότι παρακολουθείται η πολιτική ζωή του τόπου".

ΒΙΝΤΕΟ-Ουρανία με κατεβασμένα αυτιά: Μη μας παρουσιάζετε ως τέρατα

Τι έγινε ρε Ουρανία; Μερικές μέρες πριν μας τα λεγες πιο τσαμπουκαλίδικα, αλλά τελικά δεν βλέπω ενδιαφέρον από πρόβατα να "δώσουν το αίμα τους για τον αγώνα".... μάλλον Λούηδες γίναν όλοι και μείνατε όσοι ήσασταν πριν 2 χρόνια

Τον προφυλακισμένο γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, επισκέφθηκε σήμερα στον Κορυδαλλό η κόρη του Ουρανία.

Αμέσως μετά απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας:

Γ.Γ. ΝΑΤΟ : Δεν υπάρχει ενταξιακή προοπτική για τα Σκόπια χωρίς λύση με το όνομα

Προοπτική ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, όσο είναι σε εκκρεμότητα το ζήτημα της ονομασίας, δεν υπάρχει, διεμήνυσε σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Αντερς Φογκ Ράσμουσεν. Μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημέρωσε τον κ. Ράσμουσεν και για το θέμα της Χρυσής Αυγής.

Για γκάφα της γυναίκας του μιλάει ο Ρουπακιάς

Εκνευρισμένος με τη σύζυγό του, φέρεται να είναι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα καθώς όπως προκύπτει από τηλεφωνική συνομιλία με την αδελφή του, που κατέγραψε η αντιτρομοκρατική, μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου αναφέρει πως η γυναίκα του έκανε γκάφα και αποκάλυψε και τους υπόλοιπους του πυρήνα της Νίκαιας.

Ο διάλογός τους είναι αποκαλυπτικός: