12 Οκτωβρίου 2013

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (13 Οκτωβρίου 2013)

Δείτε τα:

ΦΩΤΟ: Κι όμως κάποιοι είχαν προβλέψει το σεισμό!

Γελάτε εσείς αλλά αυτοί ξέρουν πολύ περισσότερα, αλλά μας τα κρύβουν:

Μπέος: "Θα γίνω δήμαρχος που θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα"

Έστειλε μήνυμα στους πιθανούς του αντιπάλους να μην κατέβουν γιατί θα χάσουν!

Ο Αχχιλέας Μπέος πάει για ...δήμαρχος.Ο ίδιος τόνισε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα παραμιλάει μαζί του όλη η Ελλάδα. Μάλιστα σημείωσε ότι θα ανακοινώσει την όποια απόφασή μέσα στις γιορτές "για να πάρει ο κόσμος ένα ευχάριστο μήνυμα από τον Αϊ Βασίλη!".

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο ξύλο μεταξύ Περουβιανών σε αγώνα της εθνικής τους εναντίον της Αργεντινής!!

Απίστευτο! Κατά τη διάρκεια του αγώνα Αργεντινή-Περού, η εξέδρα των φιλοξενουμένων "πήρε φωτιά" με οπαδούς της Αλιάντσα Λίμα να δέρνονται ανελέητα με ομολόγους τους της Σπόρτινγκ Κρίσταλ (video)!

Δημοσκόπηση Rass: Ενισχυμένος ο Σαμαράς αλλά περαστικά μας... Πρώτη με μεγάλη πτώση η ΝΔ και φυσικά αύξηση ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ (BINTEO-ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ)

Το πανηγύρι με τη ΧΑ πρέπει αν τελειώνει όπου να 'ναι γιατί θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Αν και η ΝΔ συνεχίζει να προηγείται με διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ παρόλα αυτά εμφανίζει μεγάλη πτώση 1,3% σε σχέση με το ποσοστό που είχε στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας, στις 23 Σεπτεμβρίου, δηλ. μετά τη δολοφονία του ράπερ από τον ΧΑυγίτη. Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει οριακά το ποσοστό του ενώ η ΧΑ κερδίζει 0,5%!

Το έχω ξαναπεί και μακάρι να διαψευσθώ:

Αλχημείες με «εργατοώρες» και «ημερομίθια» προκειμένου να εμφανιστεί το κόστος των παρελάσεων πάνω από 10 εκ ευρώ!!

[Φίλε αρθρογράφε του capital.gr άμα φτάνεις σε σημείο παράκρουσης να μετράς εργατοώρες στο Στρατό και να λες ότι πρέπει να προστεθούν τα "ημερομίσθια" στο κόστος των παρελάσεων, λες και αν δεν προετοιμάζονταν για την παρέλαση δεν θα πληρώνονταν οι αξιωματικοί, πρέπει να το κοιτάξεις το θέμα... Πες από την αρχή ρε φίλε, "δεν γουστάρω τις παρελάσεις σας, θεωρώ τον στρατό σας άχρηστο, και σαν "φασίστας" θέλω να σας επιβάλω την άποψη του 1%" (γιατί σε κάθε εκλογές τόσοι μετριούνται οι φιλελεύθεροι, άσχετα αν κατέχουν την απόλυτη αλήθεια) να το καταλάβουμε ή...

Η Αφρική έχει 55 δισεκατομμυριούχους και τους φταίνε οι λευκοί αποικιοκράτες

Κι όμως η Μαύρη Ήπειρος δε φαίνεται να είναι για όλους μαύρη, αφού μπορεί ένα συντριπτικό ποσοστό των κατοίκων της να ζουν υπό το καθεστώς της φτώχειας και της εξαθλίωσης, ωστόσο μεταξύ τους ζουν και μερικοί άνθρωποι προκλητικά βυθισμένοι στη χλιδή.

Βίντεο με τον σεισμό στην Κρήτη!

Μέσα σε σούπερ- μάρκετ

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος στο σούπερ μάρκετ κατέγραψε τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,3 ρίχτερ στα Χανιά. Δείτε το βίντεο που ανέβασε το flasnews.gr

H Ευρώπη τιμά τον Εθνάρχη!

15 χρόνια μετά τον θάνατό του θα τιμηθεί την Τρίτη στις Βρυξέλλες

Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Έλληνα πολιτικού, που πίστεψε όσο κανείς άλλος στην Ελλάδα, στην ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

ΠΕΡΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ! ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Γράφει ο Γιώργος Αγαλιώτης

Το κακέκτυπο πολιτικό μοντέλο του ‘υποτιθέμενου κοινωνικού φιλελευθερισμού’ ή ‘ιδιότυπου εφαρμοζόμενου σοσιαλισμού’ το οποίο οδήγησε στον άκρατο κρατισμό και σε μια ‘δυτικού τύπου σοβιετία’ το οποίο εφαρμόστηκε και εφαρμόζεται ακόμα στη χώρα επί δεκαετίες καταρρέει μέρα με την ημέρα.

Διαβάστε το άρθρο στο http://www.logiastarata.gr


ΒΙΝΤΕΟ: Ρεπορτάζ Star λέμε και κλαίμε από τα γέλια...

Φυσικά και κανένας εισαγγελέας δεν θα παρέμβει για να μπαγλαρώσει αυτούς που πραγματικά έχουν όπλα...

Μετά από μερικές μέρες οι ίδιοι ρομά ξαναεμφανίζονται στο ρεπορτάζ του Star αποκαλύπτοντας ολόκληρο το οπλοστάσιό τους βέβαια τώρα δεν είναι πλάτη αλλά φοράνε κουκούλες. Κατά τα άλλα η αντιτρομοκρατική ψάχνει τον βαρύ οπλισμό της X.A... ενώ καθημερινά εμφανίζονται δεκάδες παράνομα όπλα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τζήμερος: "Αν δεν σας αρέσω μη με διαβάζετε"... το ίδιο λέμε και εμείς σε όσους βάζουν υβριστικά σχόλια

Ο πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία Ξανά” Θάνος Τζήμερος έγραψε το παρακάτω κείμενο, που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook και στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

“Ελευθερία δεν σημαίνει ασυδοσία, μας μάθαιναν στο Δημοτικό. Έλα όμως που και τις δύο έννοιες ο καθένας τις ερμηνεύει όπως θέλει;

Πόσο βλαμένες είναι μερικές ρε γμτ!! Εταζε σε ανήλικες πως θα τις κάνει μοντέλα αν πρωταγωνιστούσαν σε ταινίες πορνό... κι αυτές πρωταγωνιστούσαν...

Λήψεις βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου πραγματοποιούσε ένας 50χρονος στη Θεσσαλονίκη, που ψάρευε τα θύματα του, ανάμεσα του και ανήλικα κορίτσια, προσποιούμενος ότι είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων.

Καλά σας κάνει!! Αφού του χαρίζεστε: Ο ΓΑΠ τα βάζει με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την αδειοδότηση της ψηφιακής τηλεόρασης

Ο Γιώργος Παπανδρέου επανεμφανίστηκε και με ανακοίνωση του τα βάζει με τον πρωθυπουργό και την συγκυβέρνηση για τις διαδικασίες αδειοδότησης της ψηφιακής τηλεόρασης. Μάλιστα με δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης ζητάει να αποσύρει η απόφαση.

Αυτοί είναι 10 πιο επικίνδυνοι τρομοκράτες του πλανήτη- Γιατί τους φοβούνται οι Αμερικάνοι

Αποτελούν κατά πλειοψηφία ορκισμένοι εχθροί της Δύσης και κυρίως των ΗΠΑ. Για τους θαυμαστές τους είναι οι «Μεσσίες», αλλά για τους αντιπάλους τους είναι ακραίοι δολοφόνοι και εγκληματίες. Είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι τρομοκράτες όπως τους κατατάσσει το CNN.

Η απίστευτη «μετάλλαξη» του Παπαροκά [εικόνες]

Ο πάτερ Παντελεήμων, κατά κόσμον Γιάννης Παπανικολάου, γνωστός και ως παπαροκάς στο πλευρό του Νεκτάριου Μουλατσιώτη αποφάσισε να πετάξει τα ράσα του και να ασχοληθεί πλέον μόνο με τη ροκ μουσική.

Αναμένεται να κινηθεί ταχύτατα η εισαγγελία (μη γελάτε ρε!): Ανώνυμη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

[Φυσικά μέσα σε 5 λεπτά θα μπορούσαν να βρούνε την ip από την οποία ανέβηκε η ανάληψη ευθύνης στο indymedia... αλλά σιγά μην ενοχλήσουν τους "παρακρατικούς"... γιατί απ' ότι φαίνεται οι πραγματικοί παρακρατικοί που έχουν ασυλία από τον Δένδια είναι αυτοί του indymedia... κατά τ' άλλα θα τους βγάζαμε και τις κουκούλες... γελάει ο κόσμος μ' τον Αντώνη που τα 'λεγε και με μας που τα γράφαμε...]

Με μια ανυπόγραφη επιστολή σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «ανώνυμη» οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Τι βρήκαν οι Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Τμήματα Χαλκίδας και Ακροπόλεως

Δικογραφίες σχηματίστηκαν μετά από έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στα Αστυνομικά Τμήματα και στα Τμήματα Ασφαλείας Χαλκίδας και Ακροπόλεως.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ

Μπορεί να υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες απευθείας πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όμως στο μυαλό των περισσότερων βρίσκονται τα μπαράζ. Με τη νίκη επί της Σλοβακίας η ελληνική ομάδα εξασφάλισε την παρουσία της στο γκρουπ των ισχυρών στα μπαράζ του Μουντιάλ.

Πέταξαν καλαμπόκια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους αλλά και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής όταν έφτασαν ένα πρωινό την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία τους στη Βουλή και πήγαν να ξεκλειδώσουν την πόρτα για να τα ανοίξουν.

Μιχαλολιάκος κατά Σαμαρά και ΚΚΕ με... Καρυωτάκη και Κρυφό Σχολειό-Κραυγές και από Παππά-Λαγό

Άρθρα των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Εμπρός», στα οποία λοιδορούν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ για τον εγκλεισμό τους και κάνουν λόγο για «στημένο παιχνίδι σε βάρος της Χ.Α.» που θα καταρρεύσει. Ακολουθούν αποσπάσματα.

Ισχυρή σεισμική δόνηση συντάραξε την Κρήτη-Ελάχιστες οι υλικές ζημιές-Τραυματίστηκε ένας βλάκας

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην Αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,2 Ρίχτερ και σημειώθηκε δυτικά των Χανίων.

«Το ΚΚΕ εμπνέεται και καθοδηγείται από τους ηρωικούς ταξικούς αγώνες του ΕΑΜ» και κατά τ' άλλα εμείς διχάζουμε την Ελλάδα...

Ας μιλήσουμε, λίγο, για το καταστατικό του ΚΚΕ, όπως αυτό παρατίθεται στην ιστοσελίδα του κόμματος και ψηφίστηκε στο 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 14 Απρίλη του 2013.

Ας ξεκινήσουμε παραθέτοντας μερικά «ζουμερά» αποσπάσματα:

ΒΙΝΤΕΟ: Φαήλος Κρανιδιώτης "σφαλιαρίζει" ΣΥΡΙΖΑίους

Επικό το "πήγαινε στην Κουμουνδούρου να κατεβάσεις τα σκουπίδια, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή" που είπε ο Φαήλος στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΚΑΪ,  Ελένη Καλογεροπούλου... όσο για τον άλλο τον βλάκα της Αυγής, τον Κυρίτση, τι να πεις; Ενδεικτικό της ηλιθιότητας του η ατάκα "δεν θα σας πω τα στοιχεία για να μην τα κάψω ούτε θα σας αποκαλύψω τις πηγές" δηλ. κάνει καταγγελία για στήσιμο προβοκάτσιας χωρίς να φέρνει κανένα στοιχείο απόδειξης!!

Δείτε το βίντεο:

Πατριώτες του κ@λου ALERT: Ιδού ποιοι είναι οι ξένοι τοκογλύφοι

Οι γνωστοί ηλίθιοι έκαναν χθες σημαία τους το άρθρο της WSJ "Τα επόμενα 50 χρόνια στην Ελλάδα" για να πούνε "να τα λέει και η WSJ για τους κατακτητές, τοκογλύφους"... εντάξει μωρέ, παρέβλεψαν μια μικρή λεπτομέρεια που γράφει η αμερικάνικη εφημερίδα για τους "τοκογλύφους":

Φαήλος: Τι εμποδίζει τους «μπάτσους» να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Χτες ήμουν όλη μέρα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Πειραιά. Στην αναμονή και τις διακοπές της συνεδρίασης μιλούσα και με τα παιδιά του Μεταγωγών. Πάνοπλοι, είχαν να χειριστούν μερικούς αληθινά επικίνδυνους κρατούμενους. Ληστές, φονιάδες και πάει λέγοντας. Μερικοί είχαν προϋπηρεσία στα ΜΑΤ κι άλλες ζόρικες υπηρεσίες. Αφού άκουσα, δικαίως, έστω κι ευγενικά, τα σκολιανά μου για τις περικοπές και την αγωνία τους για επιβίωση, ένα παλικάρι, από τις Ελληνικές Άλπεις, τα ωραία Άγραφα, μου είπε μια τρελή ειρωνική ατάκα:

Ερωτικό τρίγωνο μαύρης μαγείας εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ: Μητέρα και γιος εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά 34χρονη

Σε μια απίστευτη ιστορία που θυμίζει Μεσαιωνικές τελετές ή την ταινία του Εξορκιστή έμπλεξε μια 34χρονη γυναίκα, η οποία επί δέκα χρόνια έπεσε θύμα μιας 59χρονης «μάγισσας» και του γιου της, οι οποίοι την έπεισαν ότι είναι «δεμένη» από μαύρη μαγεία και της απέσπασαν 112.000 ευρώ, ενώ την ανάγκασαν μάλιστα να συνευρεθεί και ερωτικά μαζί τους.

Στην Δημόσια Τηλεόραση δεν τους αρέσει ο Σαμαράς;

Δεν φτάνει που ο κ. Κάψης έχει μετατρέψει την Δημόσια Τηλεόραση σε παραμάγαζό του με το Μάξιμου να παρακολουθεί αμέριμνο την άλωσή της από τους πασόκους και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, εσχάτως μαθαίνουμε ότι ντρέπονται και για τον … πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα λέγεται ότι ο διευθυντής της ΔΤ, Θωμόπουλος (στη φώτο με τον Καψή) εκφράζει έντονες διαφωνίες όσον αφορά...

«Όχι» από την τρόικα στην πρόταση για το πετρέλαιο θέρμανσης

«Όχι» φέρεται να είναι η απάντηση της τρόικας στην πρόταση που υπέβαλε η κυβέρνηση για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15% και για διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει νέα πρόταση, στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι συντελεστές που αφορούν τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης.

Συναγερμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αγωγές κατά τού «Δεν Πληρώνω»

Πανικός, γιατί και πίσω από την κίνηση πολιτών "Δεν πληρώνω", είναι πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι πίσω απ' όλες τις δήθεν αυθόρμητες κινήσεις πολιτών...

Μπορεί στην Κουμουνδούρου να έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός προς όλα τα στελέχη για τον φόβο προβοκάτσιας, στα γραφεία του κόμματος όμως έχουν να διαχειριστούν μια πιο απτή και δύσκολη κατάσταση: τις επόμενες ημέρες θα γίνει το δικαστήριο για μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, τα οποία πρωτοστάτησαν στο άνοιγμα των διοδίων κυρίως το 2011.

Ά. Γεωργιάδης σε Στρατούλη: «Με εμένα μπάλα λαϊκισμού δεν θα παίζετε…»

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μίλησε για όλους και για όλα (όσο βέβαια τον άφησαν ο Αυτιάς και η Μάγδα…)

Για τα 30εκ. Ευρώ που έγιναν 6,5εκ Ευρώ ως δαπάνη του κράτους για το αίμα.
Για...

Αυτός ο Βάις πόσα κιλά μαλάκ@ς είναι; Δείτε τι φώτο ανέβασε για να κοροιδέψει τον Σαμαρά

Μωρή τσουτσού, κάνεις το μάγκα μετά το παιχνίδι; Γιατί δεν τα λεγες πριν να σου ρίξει καμιά καρπαζιά ο Σαμαράς;

Η Εθνική Ελλάδας νίκησε με 1-0 την Σλοβακία και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014. Οι Σλοβάκοι δεν είχαν κανένα κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Βάις στο instagram μάλλον τους πείραξε λίγο.

Τι ανέβασε ο άσος του Ολυμπιακού; Μία φωτογραφία...

Τα 10 μεγάλα ψέμματα της Χρυσής Αυγής

[Εντάξει μερικά είναι παπαριές του ΕΘΝΟΥΣ (όπως ότι ο Κασιδιάρης ΓΝΩΡΙΖΕ υποχρεωτικά τον Ρουπακιά ή ότι ήταν κεντρική εντολή να αναποδογυρίσουν πάγκους... τότε γιατί τους αναποδογύρισαν μόνο σε Μεσολόγγι και Ραφήνα και όχι σε Κόρινθο και Βόλο πχ.;). Αυτό όμως που είναι πλέον αναμφισβήτητο είναι ότι αυτός ο Μουσολινόπληκτος Παππάς ήταν ο μεγαλύτερος ηλίθιος όλων. Δεν υπάρχεις ρε καραγκιόζη...

Καλύτερες οι προοπτικές για την Ελλάδα, σύμφωνα με την Barclays

Τα έσοδα από τον τουρισμό συνέβαλαν στο να κλείσει το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

Οι αναλυτές της Barclays αναβαθμίζουν τις προβλέψεις τους για τους ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας τόσο για το 2013 όσο και για το 2014.

Σκηνές γουέστερν στην Πάτρα - Γύφτοι έβγαλαν τα όπλα και πυροβόλησαν κατά αστυνομικών [βίντεο]

Σκηνές από ταινία φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα, όταν νεαρός ρομά άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών που πήγαν να κάνουν έλεγχο σε σπίτι.

Γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπηρέτησε 42 μήνες [εικόνες]

Το πάθος των μελών της Χρυσής Αυγής με τον στρατό είναι γνωστό, αφού θεωρείται τίτλος τιμής για έναν χρυσαυγίτη να έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις, ιδιαίτερα δε ως έφεδρος αξιωματικός. Ωστόσο, κανείς δεν φτάνει μέχρι στιγμής τον έγκλειστο Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος υπηρέτησε συνολικά 42 μήνες!

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Ταμήλου στον Στουρνάρα: «Δεν θα διαλύσει τη ΝΔ»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, τόνισε αρχικά ότι «υπάρχει ένα αλαλούμ στην κυβέρνηση που υποτιμά το οικονομικό επιτελείο» και στη συνέχεια πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

Τι άλλη μαλακ@α θα ακούσουμε: «Η ΝΔ διόρισε τον Λαλιώτη στο Μουσείο Γουλανδρή»... εντάξει το τερματίσατε ρε...

[Ακόμα και αν διορίζονταν γιατί ο ίδιος διαψεύδει ότι διορίζεται, δεν θα μπορούσε να τον είχε διορίσει η ΝΔ ή η Κυβέρνηση αφού δεν έχει καμία σχέση και καμία επιρροή στο ΝΠΙΔ «Μουσείο Φυσικής Ιστορίας» του Ιδρύματος Γουλανδρή, το οποίο, αν θέλει, μπορεί να διορίσει ακόμα και τον Φούφουτο. Και φυσικά το Μουσείο ούτε επιδοτείται από την Κυβέρνηση παρά μόνο συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα με ευρωπαϊκά κονδύλια... Ο δήθεν «διορισμός Λαλιώτη από την Κυβέρνηση» είναι...

Στέλεχος της αριστέρας ήταν και στις Σκουριές και κοντά στην επίθεση στο σπίτι του αδελφού Κεδίκογλου!

Τάσος Τέλλογλου

Οι υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και οι καταγραφές τηλεφωνικών στιγμάτων θα είναι όπως φαίνεται το νέο πεδίο σύγκρουσης Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Προς το παρόν και οι δύο πλευρές αρνούνται να πουν ξεκάθαρα τι γνωρίζουν και αρκούνται στην ανταλλαγή γενικόλογων πολεμικών ανακοινωθέντων. Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να αξιοποιήσει ευρήματα από «σάρωση» που έγινε στην περιοχή των Εξαρχείων για την εύρεση τηλεφωνικών στιγμάτων, έπειτα από την επίθεση στην πολυκατοικία που μένει ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Τούρκικη οικονομική φούσκα: Τεράστιο φιάσκο με τον επαναπατρισμό κεφαλαίων

Υποσχέθηκαν αμνήστευση όσων κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και μεταφορά κολοσσιαίων κεφαλαίων στο εξωτερικό με σκοπό να τα φέρει πίσω στην τουρκική οικονομία. Υπολόγισε ότι θα επιστρέψουν 130 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία κατέχουν Τούρκοι πολίτες στο εξωτερικό. Πόσα λέτε ότι προσέλκυσαν; Μόλις 2,5 δισ. δολάρια, παρά κάτι… τρία.

Ο γρίφος του κ. Google και ο λομπίστας της κυβέρνησης στο Λονδίνο

Σπαζοκεφαλιά για δύσκολους λύτες αποτέλεσε η επίσκεψη του εκτελεστικού πρόεδρου της Google, κ. Έρικ Σμιτ την Πέμπτη στην Ελλάδα και, κυρίως, η ατζέντα της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά. Η εταιρία και το Μέγαρο Μαξίμου δεν εξέδωσαν ανακοίνωση ούτε έκαναν δηλώσεις. Και το ερώτημα που απασχόλησε τόσο την αγορά της πληροφορικής όσο και πλήθος πολιτικών ήταν τι ακριβώς ήθελε ο ισχυρότερος άνδρας του διαδικτύου στον κόσμο.

Με κείμενο για τη Χρυσή Αυγή επανεμφανίστηκε ο Ν. Μαζιώτης

Αιφνιδιαστική επανεμφάνιση του αντάρτη πόλης Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα με ανάρτηση στον διαδικτυακό τόπο Indymedia για το ζήτημα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Στο κείμενό τους οι δύο αντιεξουσιαστές μιλούν για την «πρώτη δολοφονία των φασιστών μετά την χούντα των συνταγματαρχών» και κατακρίνουν την «κυβέρνηση Σαμαρά» επειδή πριν από τη δολοφονία Φύσσα δεν είχε προχωρήσει σε καμία ενέργεια εναντίον του ακροδεξιού μορφώματος αποβλέποντας σε μία συνεργασία μαζί της «με τη χρήση μίας "πατριωτικής"-φασιστικής ρητορικής».

Απόλυτη επιτυχία ο φράχτης Δένδια στον Έβρο: Στα βουλγαροτουρκικά σύνορα κατευθύνονται οι Σύροι πρόσφυγες

Περάσματα από Τουρκία προς Βουλγαρία αναζητούν καθημερινά δεκάδες Σύροι πρόσφυγες στην προσπάθειά τους να περάσουν στην Ευρώπη, καθώς ο φράχτης στον Έβρο δυσκολεύει ως και αποκλείει την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Ν. Ζήγρας: Τα χρήματα από τις μίζες είναι πολύ περισσότερα από τα 57 εκατ. ευρώ

«Εθισμένο στο χρήμα» χαρακτήρισε τον Ακη Τσοχατζόπουλο ο ξάδελφός του, Νίκος Ζήγρας, σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, τέσσερις μέρες μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης για το σκάνδαλο με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.