13 Οκτωβρίου 2013

Αντώνης Σαμαράς: Ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ (BINTEO)

Συλλήψεις προσώπων (πιθανώς και βουλευτών) που ενέχονται σε υποθέσεις όπως είναι η Marfin και οι Σκουριές δεν απέκλεισε ο πρωθυπουργός

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό του τόπου, ενώ η χώρα θυμίζει ένα απέραντο “Big Brother”. Την ώρα που οι μισές έρευνες μετρήσεων δείχνουν ότι ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, καθώς και οι άλλες μισές δημοσκοπήσεις, δεν φαίνεται να συμφωνούν!

Καλά του καναν του κ@λόγερου: Τσάκισαν στο ξύλο 75χρονο με "αδυναμία" στα ανήλικα κορίτσια

Πολύ ξύλο έφαγε ένας άνδρας στα Βραχναίικα της Πάτρας τα ξημερώματα της Τρίτης, που είναι γνωστός στην περιοχή για την "προϊστορία" του με ανήλικες.

BINTEO-Σωστός ο Δήμαρχος κι ας λένε μαλακί@ς: "Πλυθείτε, ντυθείτε, ξυριστείτε, έρχονται οι τουρίστες"

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του δημάρχου Οινουσσών προς τους πολίτες με αφορμή την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στο νησί. Ο δήμαρχος ζήτησε από τους κατοίκους να πλυθούν, να ντυθούν με τα καλά τους ρούχα και να καθαρίσουν τις αυλές των σπιτιών τους για να μείνουν ικανοποιημένοι οι τουρίστες.

ΒΙΝΤΕΟ-Το μήνυμα του Βρούτση για τις συντάξεις

Λίγες ημέρες πριν καθίσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, που θα διεξαχθούν υπό την δαμόκλειο σπάθη των ελλειμμάτων των ταμείων, αλλά και της μειωμένης κατά 1,7 δις. ευρώ χρηματοδότησης για την επόμενη χρονιά, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης στέλνει νέο μήνυμα αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο νέων μειώσεων στις κύριες συντάξεις το 2014.

Η προβοκάτσια της Αυγής...

Ο αείμνηστος ηγέτης της ΕΔΑ Ηλίας Ηλιού συνήθιζε να λέει πως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Αριστεράς είναι πως «δεν άφησε πεπονόφλουδα που να μην πατήσει». Σοφόν αν κρίνουμε από το πόσο γρήγορα έσπευσε το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η Αυγή, να υιοθετήσει τις απόψεις της Χρυσής Αυγής.

Δεν τ' ακούς συχνά και μπράβο του!! Ο Δήμαρχος Βόλβης παραιτείται επειδή το μπουρδέλ@ κράτος δεν του επιτρέπει να προσφέρει

Παραιτείται από δήμαρχος Βόλβης ο Δ.Γαλαμάτης - δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Την απόφαση αποκάλυψε κάνοντας τον απολογισμό του και μάλιστα αιτιολογώντας την απόφαση του, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:

Στα τρία περίπου χρόνια της θητείας του, προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον οικονομικό και διοικητικό «στραγγαλισμό» της τοπικής αυτοδιοίκησης, που προέρχεται από ένα ημιτελές νομοθετικό πλαίσιο και μια αδυσώπητη γραφειοκρατία, μέσα σε μια ισοπεδωτική οικονομική κρίση.

ΒΙΝTEO- Στο σκαμνί για τον εμπρησμό της Marfin

Σε δίκη παραπέμπεται ένας 30χρονος για τον εμπρησμό της τράπεζας Μarfin στην Αθήνα το Μάιο του 2010 στη διάρκεια της οποίας έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μια έγκυος γυναίκα, και ένα ακόμη άτομο για τον εμπρησμό του βιβλιοπωλείου Ιανός.

ΠΑΣΟΚ εναντίον παρελάσεων-ΝΔ: Η παρέλαση αποσκοπεί στην ανάδειξη του φρονήματος, του αξιόμαχου και των συμβολισμών των Ενόπλων Δυνάμεων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ με την οποία απαντά στη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ με την εκ νέου συμμετοχή μηχανοκίνητων και εναέριων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Το ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά στην ανακοίνωσή του παραδέχεται ότι είναι εκ πεποιθήσεως εναντίον των παρελάσεων προκειμένου να γλύψει τους αριστερούς και τα περί κόστους (το ανέβαζαν ακόμα και σε διψήφιο νούμερο οι αθεόφοβοι!) που τσαμπούναγε ο Μπένυ το 2010 ήταν φούμαρα.

Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΣ! Έκανε φάρσα για βόμβα τηλεφωνώντας στο "100" χωρίς απόκρυψη

Διεκδικεί επάξια το ρόλο του βλάκα από τον Στρατούλη ο οποίος με σημερινή του συνέντευξη υπόσχεται επαναφορά μισθών και μάλιστα λιγότερες ώρες εργασίας χωρίς μείωση μισθού!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.. και φυσικά ψηφίζουμε όσες φορές θέλουμε για να μετρήσουμε και το πόσο πεπεισμένοι είμαστε ότι κάποιος είναι πιο βλάκας :))

Την αναβολή της δίκης στην οποία ήταν κατηγορούμενος για ακάλυπτες επιταγές προσπαθούσε να επιτύχει ένας 38χρονος και όταν δεν την κατάφερε με νομικά τερτίπια κατέφυγε στο τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο της Λευκάδας.

Ι. Χασαπόπουλος: Δημόσια γη 25 στρεμμάτων με 758 ευρώ το χρόνο

Όποτε ανεβαίνει στην Ξάνθη, την ιδιαίτερη πατρίδα του, ο δημοσιογράφος του "Mega" Ιορδάνης Χασαπόπουλος συνηθίζει να κάνει βόλτες με τον επιστήθιο φίλο του και κυβερνητικό εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Παπανδρέου, τον Γιώργο Πεταλωτή. Οι φίλοι του δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι αυτή τη φιλία με τον άνθρωπο, τον οποίο έχουν κατηγορήσει κάποιοι για εμπλοκή στην υπόθεση Βατοπεδίου ήδη από το 2003...

Η ελληνική αριστερά και η θεωρία της προβοκάτσιας

Η αριστερά στην Ελλάδα αργεί συνήθως ή λησμονεί εντελώς να κάνει την αυτοκριτική της και να αναλάβει τις ευθύνες της. Αυτό συνέβη τόσο ιστορικά για εγκληματικά και καταστροφικά για τον τόπο σφάλματά της ηγεσίας της στον 20ο αιώνα (Μακεδονικό, Μικρασιατική εκστρατεία, Εμφύλιος, κλπ) όσο και στις μέρες μας, όταν μια φοβική και εγκλωβισμένη σε παρωχημένες αντιλήψεις περί επαναστατικής γυμναστικής και πεζοδρομιακής βίας αριστερά ή καλύτερα «αριστερά», αδυνατεί να αντιληφθεί τα προτάγματα των καιρών και εξακολουθεί να παρέχει στην καλύτερη περίπτωση ανοχή, στην χειρότερη κάλυψη και υποστήριξη σε μια σειρά τρομοκρατιών οργανώσεων, αναρχομπαχαλάκηδων και άλλων εξτρεμιστικών μορφωμάτων του «αριστερού» ή «αναρχικού» κοινού ποινικού δικαίου (ληστές τραπεζών, βομβιστές, εμπρηστές, κλπ). Κορυφαία δε έκφανση αυτής της «αριστερής» μικρόνοιας, αποτέλεσε η χαιρέκακη ανοχή και η εκ των υστέρων δικαστηριακή (με αθρόα μορφή συνηγορίας ή μαρτυρίας υπεράσπισης) υποστήριξη που παρείχε ικανή μερίδα του εν γένει αριστερού χώρου, ακόμη και στους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη!

ΑΙΣΧΟΣ!! Ο γιος του τέως και οι Παπανδρέου συγκάτοικοι στο Καστρί

Στο ιστορικό Καστρί, εκεί που βρίσκονται τα σπίτια της οικογένειας Παπανδρέου και διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε ως μόνιμη κατοικία ο δευτερότοκος γιος του Κωνσταντίνου Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Επεισόδια Παγκράτι: Τώρα και αλβανοί χούλιγκαν-Συνελήφθη ο Αλβανός συνεργός του δράστη

Συνελήφθη ο συνεργός του δράστη του αιματηρού περιστατικού τα ξημερώματα στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ανάμεσα στα 10 άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από τα ξημερώματα. Πρόκειται για έναν νεαρό, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για αδικήματα περί αθλητικής βία.

Νέα ήττα για τον Αλέξη

Καμία επανάσταση στα σχολεία … παρά την προτροπή του

«Κάποιοι έλεγαν ότι θα ξεσηκωθεί μια κοινωνική θύελλα από τα σχολεία φέτος και ευτυχώς, διαψεύστηκαν, διότι κανένας δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τα σχολεία και την ελληνική νεολαία ως ομήρους, προκειμένου να πετύχει τα δικά του πολιτικά μικροκομματικά οφέλη» τόνισε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Γκιουλέκας.

ΠΑΣΟΚ: "Να ανακληθεί η απόφαση για επιστροφή των αρμάτων στις παρελάσεις"... η ΝΔ ακόμα να βάλει την ουρά στα σκέλια και να πάρει πίσω την απόφαση;

Αμεση ανάκληση της απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή μηχανοκίνητων και ιπτάμενων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, για πρώτη φορά έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια, ζητά το ΠΑΣΟΚ.

Οι μπίζνες του Αντώνη Ρέμου στη Ζάμπια της Αφρικής

Ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Ζάμπια, στην Αφρική, όπου μόνο τυχαία δεν ήταν. Εδώ και αρκετό καιρό ο λαϊκός τραγουδιστής επισκέπτεται συχνά τη χώρα μαζί με τον κουμπάρο του Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος...

Ο Λαγός δεν βρίσκει βάρη να γυμναστεί στις φυλακές και... χοροπηδάει στο κελί του

Πληροφορίες ήθελαν τον Γιάννη Λαγό να περνά το χρόνο του στη φυλακή κάνοντας γυμναστική. Αν αυτό ισχύει σημαίνει ότι ο προφυλακισθείς βουλευτής της ΧΑ απλά χοροπηδάει στο κελί του.

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Θέμου Αναστασιάδη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" με αφορμή το σημερινό της πρώτο θέμα.

Αναλυτικά:

Γιατί η Χρυσή Αυγή δεν καταρρέει στις δημοσκοπήσεις

Παρά τις συλλήψεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των δύο βουλευτών τους κόμματος αλλά και τις συνεχείς αποκαλύψεις για τη σκοτεινή δράση της οργάνωσης τα ποσοστά του νεοναζιστικού μορφώματος δεν φαίνεται να καταρρέουν, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τελευταία δημοσκόπηση της Rass για τον «Τύπο της Κυριακής».

Η τσουτσού ο Σρέντερ ήθελε ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ με αντάλλαγμα την Τουρκία

Ο καγκελάριος Σρέντερ ήθελε οπωσδήποτε την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ και σε αντάλλαγμα ήλπιζε στη θετική ψήφο της Αθήνας για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλώνει ο Βόλφγκανγκ Γκλoμπ, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, αρμόδιος για το τμήμα που χειριζόταν τα θέματα της ΟΝΕ.

Κάποιος να μαζέψει τον κ. Στέφαν Φούλε

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε. από το 2004, αλλά όπως φαίνεται καμιά κυπριακή κυβέρνηση δεν το έχει μέχρι σήμερα συνειδητοποιήσει.

Διαψεύδονται από την κυβέρνηση τα δημοσιεύματα περί προβλημάτων στις σχέσεις Σαμαρά - Στουρνάρα

Η κυβέρνηση διαψεύδει δημοσιεύματα που μιλούν περί προβλημάτων στις σχέσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Η κωμωδία του ενιαίου μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων-Απόφοιτος δημοτικού αμείβεται καλύτερα από πτυχιούχο

Γράμμα κενό ή σχεδόν κενό φαίνεται ότι έχει μείνει ο περίφημος νόμος για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου για τους υπαλλήλους του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς αρκετές υπηρεσίες φαίνεται πως έχουν βρει τρόπο να τον παρακάμψουν ή να τον αγνοήσουν. Από επίσημα στοιχεία των υπουργείων που κατατέθηκαν πρόσφατα στη Βουλή, η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα, δέκα μήνες μετά την έναρξη εφαρμογής του νόμου, μόνο ενιαία δεν είναι.

ΦΩΤΟ: Άλλη μια ομοιότητα των δύο άκρων

Ότι ακριβώς είπε ο Κασιδιάρης πριν λίγες μέρες στη διαδικτυακή εκπομπή της ΧΑ... "οι ψηφοφόροι μας φοβούνται να πούνε ότι μας ψηφίζουν, γιαυτό είμαστε χαμηλά στα γκάλοπ, ενώ στην πραγματικότητα είμαστε πρώτο κόμμα"... Το ίδιο ακριβώς λέει και ο...

Συνεχίστε να παπαρίζεστε... για να δω πότε θα γίνουν ήρωες οι ΧΑυγίτες

Κάποιοι βαυκαλίζονται με τέτοιους τίτλους ηλιθίων όπως ο παρακάτω με τα συμπεράσματα του κώλου...:

Νέα Αγιογραφία από την εξειδικευμένη φυλλάδα ...

Περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από αυτόν ;;;

Μήπως να καταλάβει την συμμετοχή του στην κατρακύλα της χώρας ;;;

Μήπως να συναισθανθεί την ζημιά που έκανε σε όσους παρέθεσαν στα χέρια του το μέλλον τους ;;;

ΓΚΑΛΟΠ ΣΟΚ! Τρίτη η ΝΔ... Προηγείται ΣΥΡΙΖΑ και σε απόσταση αναπνοής η ΧΑ!!

Και φυσικά το γκάλοπ αναφέρεται στο 33% των Ελλήνων (πάλι καλά που είναι μόνο τόσοι...) που πιστεύει ότι μας ψεκάζουν: Το προφίλ των... ψεκασμένων και τι ψηφίζουν

Οι θεωρίες συνωμοσιολογίας γύρω από τους αεροψεκασμούς κάνουν θραύση σε συζητήσεις παντώς τύπου. Από τις παρέες και τα επιστημονικά πένελ μέχρι και τη Βουλή όπου δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κατατεθεί σχετικές ερωτήσεις. Μάλιστα, το θέμα μπήκε και ως ερώτημα σε δημοσκοπήσεις προκειμένου να ανιχνευτεί κατά πόσο υπάρχει η αίσθηση στους πολίτες για το ότι μας... ψεκάζουν.

Η Μαργαρίτα ντύθηκε καουμπόισσα για τα 90ά της γενέθλια (ΦΩΤΟ)

Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι και τι έγινε στη γιορτή

Ένα τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, δερμάτινο γιλέκο και καουμπόικο καπέλο. Έτσι εμφανίστηκε η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου, παρά τα 90 της χρόνια. Άρπαξε ξαφνικά το μικρόφωνο και τραγούδησε (σε άψογη εκτέλεση) ένα αμερικανικό ρομαντικό κάντρι τραγούδι αφήνοντας τους 200 και πλέον προσκαλεσμένους της στο κτήμα Μαργαρίτα, στην παραλία της Κάτω Αλμυρής στην Κορινθία, άφωνους.

Άλλοι σου επιτίθονται ή παπαρίζεσαι μόνος; Στουρνάρας: "Όσο μου επιτίθενται, καλό μου κάνουν"

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα για τον Γιάννη Στουρνάρα, και το πώς προσεγγίζει ο Υπουργός Οικονομικών τη σκληρή κριτική που του ασκείται το τελευταίο διάστημα, φιλοξενεί σήμερα η Κάτια Μακρή στη “Real News”.

Συνελήφθη ο Παπαχρήστος, μετά από μήνυση Καμμένου!

Συνελήφθη το πρωί στα Γιάννενα ο δημοσιογράφος των “Νέων” Γιώργος Παπαχρήστος, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Αυτοί είναι οι δράστες της επίθεσης στη Μarfin - Πως λέγονται και πώς ακριβώς έκαναν την επίθεση

Μέλη του σκληρού πυρήνα των αντιεξουσιαστών είναι οι δύο φερόμενοι ως δράστες των δολοφονικών επιθέσεων στην τράπεζα Marfin -όπου βρήκαν το θάνατο τρεις νέοι άνθρωποι- και στο βιβλιοπωλείο Ιανός -όπου κινδύνεψαν 24 άτομα. Τρία χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες οι οποίοι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών παραπέμπονται σε δίκη.

Σύμφωνα με το βούλευμα, το οποίο δημοσιεύεται στην εφημερίδα Realnews, δράστης της επίθεσης στην τράπεζα είναι ο...

Παλιρροιογράφοι κατέγραψαν «μίνι» τσουνάμι στην Κρήτη-Πίνουν κόκκινο νερό μετά το σεισμό

Ενα ανεπαίσθητο παλιρροϊκό κύμα, ελάχιστων εκατοστών κατέγραψαν παλιρροιογράφοι του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που είναι εγκατεστημένη στην Παλαιόχωρα και στο Καστέλι, μετά το ισχυρό χτύπημα του Εγκέλαδου που σημειώθηκε το Σάββατο, 67 χλμ δυτικά των Χανίων.

Εξοπλιστικό πρόγραμμα και η προμήθεια... κλιματιστικών

του Πασχάλη Κορωναίου

Aπό την εποχή των απ΄ ευθείας αναθέσεων και του εξοπλιστικού πάρτι στο όνομα της Εθνικής Άμυνας, το Πεντάγωνο πλέον έχει φτάσει στο σημείο να φέρνει προς έγκριση της επιτροπής της Βουλής τις προμήθειες μπαταριών, την αγορά ανταλλακτικών, τη συντήρηση οχημάτων μέχρι και κλιματιστικών για τις ανάγκες των μονάδων. Έχει περάσει από το ένα άκρο στο άλλο...

Η ζωή των ελάχιστων δολοφόνων της 17Ν που βρίσκονται ακόμα στη φυλακή

Ούτε ματιά δεν ανταλλάσσουν οι φονιάδες Γιωτόπουλος-Κουφοντίνας

Πριν από δυο εβδομάδες, ο Χριστόδουλος Ξηρός έστειλε μέσα από τις φυλακές επιστολή για τις προφυλακίσεις της Χρυσής Αυγής. Σε αυτή, κατέληγε πως «το χτύπημα του φασισμού και αυτών που τον εκτρέφουν δεν μπορεί να γίνει από το σάπιο πολιτικό σύστημα αλλά "με έναν και μοναδικό τρόπο: μάχη στον δρόμο"».

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Κι οι Ιταλοί προδότες ξεπουλάνε όσο-όσο τη δημόσια περιουσία

Ανάμεσα στους θησαυρούς που μπαίνει πωλητήριο είναι ένα «στοιχειωμένο» κάστρο, το παλάτι ενός Καρδιναλίου και το νησί Σαν Τζιάκομο στη Βενετία

Η ιταλική κυβέρνηση είναι έτοιμη να πουλήσει ιστορικά κτήρια και μνημεία για να αντιμετωπίσει το τεράστιο δημοσιονομικό της έλλειμμα, γράφει η Daily Mail.

Σαν ανέκδοτο ακούγεται -> Επισπεύδεται η εκκένωση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ

Στην επίσπευση της επιχείρησης εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Μεσογείων, από τους απολυμένους της πρώην κρατικής τηλεόρασης οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις, προσανατολίζεται η κυβέρνηση...

Το ξέσπασμα του Σαμαρά

«Αν πάρουμε νέα μέτρα, πάρε μαζί και τον... Τσίπρα», είπε στην επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο τετ α τετ που είχαν προ ημερών στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με το Εθνος.

Άδειες για 76 όπλα από το Δαφνί... οι υπόλοιπες χιλιάδες εκδόθηκαν απο αλλού

Τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ένας υποψήφιος βουλευτής και ένας δημοτικός της σύμβουλος κυκλοφορούν και οπλοφορούν σε ολόκληρη την Ελλάδα χάρη στα πιστοποιητικά ψυχικής υγείας που έχει υπογράψει και παράσχει ο ψυχίατρος Κωνσταντίνος Παρασχάκης.

Τελικά το φάρμακο είναι σωστό... απλά ο έλληνας ασθενής είναι σκάρτος: Σε τροχιά εξόδου από το μνημόνιο η Ιρλανδία

Την έξοδο της Ιρλανδίας από το πρόγραμμα στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου προανήγγειλε ο πρωθυπουργός της χώρας Έντα Κένι.

Ζήγρας: Τα εκατομμύρια από τις μίζες του Ακη που αγνοούνται βρίσκονται στα χέρια του Σμπώκου

Αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Ζήγρας για την υπόθεση με τις μίζες του Aκη Τσοχατζόπουλου. Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού αποκάλυψε ότι τα εκατομμύρια ευρώ από τις μίζες που ακόμη αγνοούνται, βρίσκονται στα χέρια του καταδικασθέντα Γιάννη Σμπώκου, ενώ για την σιωπή του Τσοχατζόπουλου σχετικά με τις σκοτεινές διαδρομές του μαύρου χρήματος, ο κ. Ζήγρας δηλώνει, στον Alpha, κατηγορηματικά, ότι αν μιλούσε -όπως τον κάλεσε πολλές φορές στην δίκη ο ίδιος να το κάνει- θα βρισκόταν πολλοί περισσότεροι σήμερα στη φυλακή.

Σαμαράς: Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους

Χωρίς τέλος μοιάζει να είναι η σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ πυροδότησαν νέο κύκλο αντιπαράθεσης. Ο πρωθυπουργός εμμένει στην άποψή του ότι «δεν υπάρχει καλή και κακή βία», κάτι που επανέλαβε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

«Καραμανλικοί» - ΠΑΣΟΚ εναντίον Στουρνάρα

[Παπαριές Χατζηνικολάου, βασισμένες στον αστείο Αντώναρο που συνεχίζει να ξεφτιλίζει τον Καραμανλή και να μας θυμίζει τις χειρότερες πλευρές του... αλλά τέλος πάντων...]

Έντονο παρασκήνιο με επίκεντρο τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και την παραμονή του στην κυβέρνηση βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα κι ενώ επίκεινται:

ΚτΚ: «Λευκή» τρύπα 4,4 δισ. με το «βλέμμα» στο 2014

«Λευκή τρύπα» 4,4 δισεκατομμυρίων ευρώ με την οποία μπορεί να καλυφθεί εξ ολοκλήρου το χρηματοδοτικό κενό του 2014 έχει εντοπίσει το οικονομικό επιτελείο, σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Τι λέει ο Φράγκος Φραγκούλης για τα σενάρια περί δημιουργίας σοβαρού ακροδεξιού κόμματος

Ενοχλημένος από τα σενάρια που τον εμπλέκουν στη δημιουργία κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας, στην κυβέρνηση Πικραμένου, Φράγκος Φραγκούλης.

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή του σεισμού σε γήπεδο και το γνωστό σύνθημα

Ο σεισμός στην Κρήτη προκάλεσε υλικές ζημιές αλλά και… εφευρετικότητα σε φιλάθλους που παρακολουθούσαν αγώνα για τη Β1 Ηρακλείου ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τις Γούβες…

Την ώρα της αναμέτρησης των δυο ομάδων έγινε ο σεισμός των 6,4 ρίχτερ στην Κρήτη...

«Παροχές-κοινής αποδοχής Πρόεδρος-κάλπες το 2016» το ρίσκο του Σαμαρά

Παροχές από το πρωτογενές πλεόνασμα, εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας κοινής αποδοχής το 2015 και βουλευτικές εκλογές κανονικά το 2016.

Σε αυτή την πρόταση, σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής, συμπυκνώνεται ο προγραμματισμός ή το τριπλό ρίσκο του πρωθυπουργού μετά τα αποκαλυπτήρια της Χρυσής Αυγής.

Το... πονηρό σαρδάμ του Στραβελάκη

Έχουμε παρακολουθήσει εκφωνητές και παρουσιαστές ειδήσεων να υποπίπτουν σε σωρεία λαθών και να κάνουν σαρδάμ κατ’ επανάληψη…Σε ένα τέτοιο «μοιραίο» λάθος προέβη κατά την χθεσινή αποφώνηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος παρουσιάζοντας την ταινία που επρόκειτο να προβληθεί από το MEGA, άλλαξε μία και μόνο συλλαβή, η οποία ωστόσο ήταν αρκετή για να προκαλέσει… πονηρές σκέψεις στο τηλεοπτικό κοινό.