14 Οκτωβρίου 2013

Ποια η «σχέση» του Τσίπρα με την Αναστασοπούλου;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πήγαινε σχολείο με την αδερφή του Αλέξη Τσίπρα και τονίζει πως φαινόταν από τότε ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική αποτελούσε για εκείνον μονόδρομο.

ΦΩΤΟ: Μήπως υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά στον πλειστηριασμό τρομοκράτησης του κόσμου;

Το iefimerida είναι σχετικά συγκρατημένο με την προσφορά "ένας στους τρεις δεν θα βάλει πετρέλαιο"... γιαυτό ο διαγωνισμός κατοχυρώνεται προσωρινά στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που προσφέρει:

Τον Παραίτησαν ή παραιτήθηκε ο λακές του Ρουσόπουλου;

Ο Βασίλης Χιώτης, παραιτήθηκε από τον ΒΗΜΑ fm -κάτι που ουδείς περίμενε, προφανώς ούτε ο ίδιος ήξερε ότι θα παραιτηθεί, καθώς και χθες το πρωί ακόμη ήταν προσκεκλημένος στο Mega Σαββατοκύριακο (με τον Μανόλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο).
Τι συνέβη;

Άδωνις: Ψέμματα το «ρεπορτάζ» της Ελυεθροτυπίας ότι δώσαμε 4,5 εκ στην Task force

Δείτε τι απάντησε ο Άδωνις στη δημοσιογράφο που έγραψε το ψευδές δημοσίευμα της Ελευθεροτυπία ότι το Υπ. Υγείας έδωσε 4,5 εκ ευρώ στην Task Force... Σύμφωνα με τον Άδωνι, πρόκειται για "παλιό πρόγραμμα από το 2008 για το οποίο έχει γίνει διαγωνισμός 2 φορές χωρίς να υπάρξει πλειοδότης. το πρόγραμμα της Task Force είναι ΔΩΡΕΑΝ και μας προτείνει καποια πράγματα για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, αν επιλέξουμε να κάνουμε κάποια απ' αυτά θα κάνουμε διεθνή διαγωνισμό και με τα 4,5 εκ θα πληρώσουμε αυτούς που θα μας τα κάνουν"... άλλη μια σφαλιάρα για την "έγκυρη" Ελευθεροτυπία όπως την αποκάλεσε ειρωνικά ο Άδωνις

Δείτε το βίντεο:

Σούργελο! Κάνει διαπιστώσεις αντί για πράξεις-Καψής: Αν δεν αδειάσει η "ΕΡΤ" δεν θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες της Προεδρίας

Και τι μας το λες ρε αστείε; Εμείς πρέπει να την αδειάσουμε ή εσύ; Αυτά παθαίνεις Αντώνη άμα δίνεις εν λευκώ αρμοδιότητες σε καραγκιόζηδες...

Αν δεν αδειάσει το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής , η δημόσια τηλεόραση δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της Προεδρίας που αναλαμβάνει η χώρα από την 1η Ιανουαρίου του 2014, προειδοποίησε στη Βουλή ο αρμόδιος υφυπουργός για τη δημόσια τηλεόραση Παντελής Καψής.

Τι προβλέπει ο νέος Μεταναστευτικός Κώδικας-10 Ερωτήσεις και απαντήσεις


Στην ανάγκη κωδικοποίησης των διατάξεων που αφορούν τη μεταναστευτική νομοθεσία, αναφέρθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Κώδικα Μετανάστευσης.

Ύφεση στο 3,5% του ΑΕΠ και ανεργία 27,6% εκτιμά για φέτος το ΚΕΠΕ

Βελτίωση στους βασικούς οικονομικούς δείκτες προβλέπουν οι εκτιμήσεις του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) που δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα.

ΒΙΝΤΕΟ- Δεν υπάρχει λέμε!! Επικός Λυμπερόπουλος: Οι τροχονόμοι που μας έκοβαν κλήσεις ήταν ΧΑυγίτες!!

[Που πάει το μυαλό του Έλληνα ρε πουστ@ μου!! Τους έκοβαν κλήσεις λέει για να τους πιέσουν να πάνε να ψηφίσουν ΧΑ στις εκλογές των ταξί!! Νέα μόδα λοιπόν: Αν πάει τροχονόμος να σας κόψει κλήση καταγγείλτε τον σαν ΧΑυγίτη... έτσι όπως είναι η κατάσταση έχετε πολλές πιθανότητες να γίνει Λούης και να γλιτώσετε το πρόστιμο]

Ενώ οι συλλήψεις Χρυσαυγιτών συνεχίζονται, συνδικαλιστές καταγγέλλουν τη διείσδυση της οργάνωσης και σε επαγγελματικούς κλάδους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ελεγκτής του μοιραίου τρόλεϊ μιλάει για τον θάνατο του 19χρονου Θανάση

"Δεν ευθύνομαι εγώ για τον θάνατο του Θανάση"

"Δεν ευθύνομαι εγώ για τον θάνατο του 19χρονου" δηλώνει ο ελεγκτής στην κάμερα της εκπομπής "Μίλα" και στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι βλέπει διαρκώς τη στιγμή που πέφτει ο 19χρονος από το τρόλεϊ.

Ο Αραφάτ πιθανώς δηλητηριάστηκε

Οι Ελβετοί ειδήμονες που εξέτασαν προσωπικά αντικείμενα του Γιάσερ Αραφάτ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο της παρισινής περιφέρειας το 2004, επιβεβαίωσαν την "πιθανότητα" δηλητηρίασης του Παλαιστινίου ηγέτη με κάποια ραδιενεργή ουσίας, σύμφωνα με μια γνωμάτευσή τους που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση The Lancet.

Το τερμάτισαν οι Τούρκοι: Οι Ελληνες δεν παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας λόγω κρίσης

Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν εμπλέκεται σε αερομαχίες λόγω οικονομικής κρίσης υποστηρίζει στο προκλητικό της δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Habertürk.

Ανοίγεις το μανιφέστο των 58 και σου πετάγεται στα μούτρα το γνωστό ΠΑΣΟΚ-Τι γράφει ο Θανάσης Χειμωνάς που υπέγραψε το μανιφέστο των 58

Υπεύθυνος πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος με το κόμμα για την Α Αθήνα στις προηγούμενες εκλογές, εκ των 58 υπογραφόντων του μανιφέστου για την Κεντροαριστερά, ο Θανάσης Χειμωνάς με ανάρτησή του στο facebook δίνει τη συνέχεια στο κείμενο των 58 σχετικά με ποσοστά και ρόλους.

Πλούταρχος: ΧΑ για να ξεβρωμίσει ο τόπος και να κλέβω την εφορία...-Δείτε πόσο έκρυψε το λαμόγιο

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από τον έλεγχο που διενήργησαν στον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο διαπίστωσαν ότι την περίοδο 2005-2011, δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους...

ΝΔ: Έχει γίνει ρύθμιση των οφειλών προς το ΙΚΑ

Η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικά με οφειλές του κόμματος προς το ΙΚΑ, ανακοίνωσε ότι έχει ήδη προχωρήσει σε ρύθμιση των οφειλών της, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

ΒΙΝΤΕΟ-Χρυσαυγίτες σε δημοσιογράφο του BBC: Είσαι ναζιστής

Κλειστές πόρτες συνάντησε γνωστός δημοσιογράφος του BBC, όταν επιχείρησε να κάνει ρεπορτάζ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Μάλιστα, οι Χρυσαυγίτες τον αποκάλεσαν «ναζιστή και αντιδημοκράτη».

Συνελήφθησαν οι γονείς του συνοδηγού του Ρουπακιά

Χειροπέδες στους γονείς του συνοδηγού του Ρουπακιά, που σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος από την ανακρίτρια Πειραιά για την εμπλοκή του στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πέρασαν οι αστυνομικοί.

Ο αναρχικός του κ@λου Μαζιώτης ήταν ο ληστής της Εθνικής στα Μέθανα

Ας πει κάποιος στο κλεφτρόνι ότι άν αλλάξει τον κόσμο όπως επιθυμεί δεν θα υπάρχουν τράπεζες να ληστεύει και θα πρέπει να δουλεύει για να περνάει ζωή και κότα... και θα του είναι πολύ δύσκολο να δουλέψει καθώς δεν το έχει κάνει ποτέ στη ζωή του...

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης φωτογραφίες, που σύμφωνα με την Αστυνομία, απεικονίζουν τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, να συμμετέχει σε ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις 25 Ιουλίου 2013, στα Μέθανα Τροιζηνίας, με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολάρια Αυστραλίας.

ΈΚΤΑΚΤΟ! «Πολιορκία» Σαμαρά από ΣΥΡΙΖΑίους αναρχοάπλυτους-Τους συμάζεψαν τα ΜΑΤ

Πριν λίγο ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο, προκειμένου να εγκαινιάσει την έκθεση «Προσφορά» και ενώ από στιγμή σε στιγμή θα ξεκινήσει την ομιλία του, απέξω έχουν μαζευτεί οι γνωστοί μπάχαλοι που βγήκαν από το Πολυτεχνείο προσπαθώντας να δημιουργήσουν επεισόδια.

«Κουνάνε μαντήλι» στην Ελλάδα 350.000 μετανάστες με τον νέο μεταναστευτικό κώδικα! Παίρνουν άδεια με την οποία μπορούν να φεύγουν για Ευρώπη....


Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών παρουσίασε τον νέο Κώδικα, ο οποίος θα παρέχει τη δυνατότητα σε νόμιμους μετανάστες να πάνε για εργασία σε άλλη χώρα της ΕΕ καθώς η άδεια διαμονής που δινόταν μέχρι τώρα δεν τους έδινε το δικαίωμα να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Tο νέο "Λόγια Σταράτα"






Συνεχίζουμε με την ποιότητα που προσπαθούμε να διατηρούμε και τον πλουραλισμό απόψεων που υπάρχει στο ιστολόγιό μας ώστε να παρέχεται βήμα σε κάθε φώνη και οι αναγνώστες να έχουν σφαιρική ενημέρωση όσο αυτό είναι μέσα στις δυνατότητες μας

Στη νέα αυτή προσπάθεια φιλοδοξούμε να σας δώσουμε ένα πιο μοντέρνο και λειτουργικό ιστότοπο με περισσότερες κατηγορίες, πιο όμορφο αισθητικά αλλά και πιο φιλικό για το χρήστη.

Δείτε το ανανεωμένο www.logiastarata.gr

Πώς θα ακυρωθεί η πολιτική της Τουρκίας στο Αιγαίο...

του Σπύρου Λίτσα

Η τουρκική πολιτική στο Αιγαίο χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο επιχειρείται η διατήρηση της θεωρίας των γκρίζων ζωνών, που ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 και τον Τουργκούτ Οζάλ.

Αλεξάνδρειες: Όλες οι πόλεις τις οποίες έχτισε ο Αλέξανδρος


Στόχος του η ανάμειξη του πληθυσμού και τον εξελληνισμό των κατακτημένων περιοχών.

Όλες οι πόλεις τις οποίες έχτισε ο Αλέξανδρος αποτελούσαν μέρος στρατηγικού σχεδίου, που στόχο είχε την ανάμειξη του πληθυσμού και τον εξελληνισμό των κατακτημένων περιοχών.


Κλασικός ημιμαθής ο λεβεντομαλ@κας... σχολιάζει και τις αλλαγές στο Facebook χωρίς να ξέρει την τύφλα του

[Φυσικά ο άσχετος ξερόλας δεν κατάλαβε ότι αυτό που άλλαξε είναι μόνο να είναι ορατό κάποιο άτομο στην αναζήτηση (στην κορυφή της σελίδας)... Ρε νούμερο, όποιον σε έβριζε τον έβλεπες πως τον λέγαν (είτε είχε αληθινό όνομα ή φανταστικό) αφού σου έβαζε σχόλιο και έβλεπες το όνομά του, και θα συνεχίσει να σου χώνει όταν λες παπαριές κι ας νομίζεις εσύ, ότι θα πετάς ότι θες χωρίς να σε σχολιάζουν... BTW εκτός της κατάργησης επιλογής να μην εμφανίζεσαι στα αποτελέσματα της αναζήτησης πρέπει να καταργούν και τα φανταστικά ονόματα κι εμένα μου ζήτησαν να...

Πίτα στην Αστυνομία η αρχαία Αθήνα και η Σπάρτη


Ένα πλήθος ομάδων επιφορτισμένων με τη διασφάλιση της έννομης τάξης κυκλοφορούσαν σε Αθήνα, Σπάρτη και άλλες πόλεις της αρχαιότητας, ήδη από τον 5ο αιώνα, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν ήδη αντιληφθεί τα παρελκόμενα της οργάνωσης των ανθρώπων σε «Πολιτεία». Τι ακριβώς ίσχυε όμως;


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δ. Αβραμόπουλος: 35.000 το κόστος των αρμάτων στην παρέλαση αλλά το πατριωτικό φρόνημα δεν πρέπει να κοστολογείται

Έλα να τειλώνουμε με τις υπερβολές... από τη στιγμή που η πλειοψηφία θέλει ΤΕΛΟΣ Η ΓΚΡΙΝΙΑ

Κανονικά θα γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή μηχανοκίνητων αρμάτων μάχης και αεροσκαφών τόνισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σήμερα μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Το χαβά του το σούργελο-Βαρουφάκης: Η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει εδώ και τώρα!

Yπέρ της άμεσης χρεοκοπίας της Ελλάδας τάσσεται ο γνωστός οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης.

Όπως αναφέρει σε νέο του άρθρο, η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει, προτρέποντας μάλιστα τους Έλληνες να "αγκαλιάσουν" εκείνο που φοβούνται.

Ντόρα: Ακόμη και με 47%, η ΝΔ δεν είχε φασιστοειδή

Από την εποχή κιόλας που η τρομοκρατική οργάνωση “17 Νοέμβρη” μάτωνε τη σύγχρονη ελληνική Δημοκρατία, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε αυτοπροσδιοριστεί ως μια ηχηρή φωνή απέναντι στα άκρα και την εκτροπή στην οποία συνήθως επενδύουν, αν δεν προκαλούν κιόλας.

Χ.Α: Ο Δένδιας παραβαίνει τον κανονισμό της Βουλής

«Αλήθεια γιατί δεν πράττει το ίδιο για τα κλεπτοκρατικά κόμματα που πλειάδα στελεχών τους διώκεται για κακουργήματα;»

«Ο Δένδιας παραβαίνει τον κανονισμό της βουλής, αγνοεί 500.000 Έλληνες και ακολουθεί πιστά τις εντολές της Κομισιόν και των Αμερικανών κατά της Χρυσής Αυγής» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του σχετικά...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕ: «H κυβέρνηση δεσμεύτηκε να εκκενώσει την ΕΡΤ ως τέλος Οκτωβρίου»

Στη δέσμευση πως μέχρι το τέλος του Οκτώβρη το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκεύη θα έχει αδειάσει από τους πρώην εργαζόμενους της εταιρείας φέρεται να προχώρησε κυβερνητικό στέλεχος, γράφει ο γνωστός αριστερός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πάνος Χαρίτος που έχει το σχετικό ρεπορτάζ.

Γράφει ο Πάνος Χαρίτος στο προσωπικό του ιστολόγιο:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις στο ΚΑΠΗ Περιστερίου

Στο ΚΑΠΗ Περιστερίου βρέθηκε νωρίτερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και συζήτησε με τα μέλη του θέματα υγείας που τα απασχολούν.

Εξελίξεις σε εγκληματικές οργανώσεις: Ελεύθεροι οι 2 από τους 4 συλληφθέντες των Σκουριών-Προφυλακίστηκε και ο Καζαντζόγλου, ο συνοδηγός Ρουπακιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες των Σκουριών αφέθηκαν πριν από λίγο ελεύθεροι.

Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από 6 μήνες με αυτεπάγγελτη διαδικασία μετά από απόφαση του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών, χωρίς χρηματική εγγύηση αλλά με περιοριστικούς όρους.

ΒΙΝΤΕΟ-Χρυσή Αυγή: Η σκευωρία έχει καταπέσει

Ναι... γι αυτό είναι μέσα καμιά 20 άτομα...

"Η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής έχει καταπέσει. Δεν υπάρχουν ούτε τανκς, ούτε γιάφκες με όπλα, ούτε 700 υπάλληλοι, ούτε μαύρα ταμεία" τόνισε σε δηλώσεις του ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Πόσα δίνει ο μαλάκ@ς ο αμερικάνος για να ακούσει ΓΑΠ;

Μάλλον πρέπει να βάλω και 3η επιλογή στο γκάλοπ...

Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται από τις αρχές του μήνα ο Γιώργος Παπανδρέου, συνεχίζοντας μέχρι τις 22 Οκτωβρίου τις διαλέξεις σε Πανεπιστήμια και Ιδρύματα.

Νέος Μεταναστευτικός Κώδικας

Απλοποίηση των διαδικασιών για τη χορήγηση αδειών διαμονής, με μείωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών κατά 20, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο Νέος Μεταναστευτικός Κώδικας που παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών.

Η Χρυσή Αυγή άνοιξε γραφεία στο Λος Άντζελες... λένε οι αμερικάνοι

Δύο νέα γραφεία στο Λος Άντζελες αλλά και σε άγνωστη περιοχή με την ονομασία «Regional League of the West­ern States USA» άνοιξε η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα rawstory.com.

Παπαμιμίκος: "Ούτε γι’ αστείο εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή"



Την πρόθεση και τις σκέψεις του για την αναδιάρθρωση του «γαλάζιου» κοµµατικού µηχανισµού εκφράζει ο γραµµατέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.∆., Ανδρέας Παπαµιµίκος. Ο νεαρός πολιτικός τονίζει ότι η Νέα ∆ηµοκρατία µετεξελίσσεται τόσο στην κεντρική διοίκηση όσο και στις περιφερειακές οργανώσεις.

Ονόματα, θέλουμε ονόματα

Διαβάζουμε στην εντυπωσιακή ανακοίνωση του ΣΔΟΕ για τους ελέγχους που έκανε και τα «λαβράκια» που έπιασε ότι τραγουδιστές, δικηγόροι, επιχειρηματίες κ.λπ. πιάστηκαν να έχουν κάνει απίστευτη φοροδιαφυγή

Χαρακτηριστική η περίπτωση γνωστού τραγουδιστή ο οποίος δεν εξέδωσε φορολογικά στοιχεία παροχής υπηρεσιών ύψους 2.793.955 ευρώ. Επίσης:

Αλβανός χουλιγκάνος σε τοπικό πρωτάθλημα: Επιτέθηκε σε οπαδούς με στέκα μπιλιάρδου!

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών θα οδηγηθεί σήμερα ένας 39χρονος Αλβανός , σε βάρος του οποίου έχει σχηματισθεί δικογραφία, για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας και παράνομη οπλοκατοχή.

Οι τιμές πετρελαίου για όσους δεν δικαιούνται επίδομα θέρμανσης

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των βενζινοπωλών με τον Γ.Γ. εσόδων για να βρεθεί μια λύση ώστε να ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, έρχονται στο φως οι πληροφορίες για τις τιμές διάθεσης του πετρελαίου

Δένδιας: Δεν απαντάμε πλέον στις ερωτήσεις της ΧΑ

Εκτός κοινοβουλευτικού ελέγχου, σε ότι αφορά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θέτει τη Χρυσή Αυγή ο Νίκος Δένδιας. Σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή και με αφορμή ερωτήσεις που είχαν καταθέσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ξεκαθαρίζει πως το υπουργείο σταματά να απαντά σε ερωτήσεις του κόμματος.

Πόσα χρωστάνε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο ΙΚΑ

Πάλι καλά που χρωστάνε μόνο μερικούς μηνες...

Από το έγγραφο που απέστειλε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης, τον περασμένο Ιούλιο, αλλά αναρτήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής, προκύπτει ότι από το Τοπικό Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Πλατεία Συντάγματος, το οποίο καλύπτει ασφαλιστικά τις έδρες των δύο μεγάλων κομμάτων, διενεργήθηκε τακτικός έλεγχος σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

Από τον έλεγχο προέκυψε πως έως τις 28.6.2013, το μεν ΠΑΣΟΚ όφειλε κύριες εισφορές μαζί με πρόσθετα τέλη...

Άγριο φτύσιμο στη Γιάννα από βουλευτή της ΝΔ

Την ώρα παρουσίασης του βιβλίου της

Πολιτικές διαστάσεις έλαβε η στάση του βουλευτή της ΝΔ Ηλία Βλαχογιάννη κατά την παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελοπούλου την Παρασκευή στη Λάρισα. Ο βουλευτής βρέθηκε στην εκδήλωση και καθόταν μάλιστα στην πρώτη σειρά.

Λιάγκας - Σκορδά vs Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Δείτε την πρεμιέρα τους!

[Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να βγαίνει κάποιος στην ΤιΒι και να μιλάει με συμπάθεια για άνεργους, όταν ο ίδιος έχει αφήσει απλήρωτους εργαζόμενούς του και συνεχίζει να μασάει... "Καλημέρα σας είμαι ο Πέτρος Κωστόπουλος"... σε ξέρουμε ρε ΠΑΣΟΚικό λαμόγιο... σε ξέρουμε καλά...]

Πώς ξεκίνησαν οι δύο εκπομπές; Τι είπαν οι παρουσιαστές; Ποιος ήταν συγκινημένος; Με ίδιο μαντίλι και παρόμοιο ντύσιμο Λιάγκας - Κωστόπουλος!

ΑΓΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΗ. Σε λίγο όλα τελειώνουν.

Η συγκεκριμένη επιστολή που θα διαβάσετε παρακάτω αναρτήθηκε στον προσωπικό ιστότοπο του Β. Παπαγεωργόπουλου, που εδώ και κάποιους μήνες βρίσκεται στη φυλακή για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, από φίλο που υποστηρίζει ακράδαντα την αθωότητά του!

"Η ανάγνωση αυτής της επιστολής, ίσως φανεί λίγο περίεργη.

Δεν γράφεται από ιδιοτέλεια ή από ανταπόδοση κάποιας ευεργεσίας.

Η καταγωγή μου δεν είναι από την Θεσσαλονίκη (είναι από την Ηλεία) ούτε ποτέ είχα κάποια δραστηριότητα εκεί. Το αναφέρω αυτό σαν απόδειξη ότι την γνώμη μου δεν την έχει επηρεάσει κάτι τέτοιο.

Ο Μιχελάκης για το ζόρι του ΣΥΡΙΖΑ να μη διακόπτεται η χρηματοδότηση κομμάτων σε εμπλοκή τους σε τρομοκρατική ενέργεια

Αιχμές για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της διακοπής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής από τον κρατικό προϋπολογισμό, διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΕΛΟΣ! Μανιφέστο για την Κεντροαριστερά έβγαλαν Μπέζος, Σώτη, Πορτοκάλογλου κ.ά.

Πασίγνωστοι, αγαπητοί από το κοινό, αμφισβητούμενοι από αρκετούς, προκαλούν συγκίνηση πάθη και συχνά μίση. Πρόκειται για τους 6 καλλιτέχνες που υπογράφουν το μανιφέστο των 58 της Ελιάς για τη νέα Κεντροαριστερά. Πρόκειται για τους Γιάννη Μπέζο, Σώτη Τριανταφύλλου, Πέτρο Μάρκαρη, Νίκο Πορτοκάλογλου, Σωτήρη Γκορίτσα, Θανάση Χειμωνά.

Γκρίνια και φαγωμάρα στη Χρυσή Αυγή

Το κενό εξουσίας ... τους κάνει όλους αρχηγούς!

Πρωτοπαλίκαρο ο Ηλίας Κασιδιάρης με υπαρχηγό τον Παναγιώταρο, τον Ματθαιόπουλο αναβαθμισμένο και τη Ζαρούλια με τον Αρβανίτη στη γωνία: Αυτό είναι το σκηνικό που διαμορφώνεται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά.

Σοφή απόφαση μπας και τελιώσει το πάρτι: Στα χέρια των Γερμανών ΕΟΠΥΥ-ΠΦΥ

Στα χέρια της Task Force και των Γερμανών ειδικών του Ράιχενμπαχ ανέθεσε τελικώς την ανασυγκρότηση ΕΟΠΥΥ και ΠΦΥ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως γράφει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», ο υπουργός Υγείας με απόφαση που φέρει ημερομηνία 11.10.2013 παραχώρησε έναντι 4,5 εκατ. ευρώ όλη την υλοποίηση του σχεδίου στην περιβόητη ομάδα Task Force.

Οι μεγάλοι σεισμοί στο ελληνικό τόξο [λίστα]

Το μεσημέρι του Σαββάτου ολόκληρη η Κρήτη χόρεψε στο ρυθμό των 6,3 Ρίχτερ του Εγκέλαδου προκαλώντας τον πανικό και ξυπνώντας μνήμες από παλιότερους σεισμούς. Μάλιστα όπως αναφέρουν και οι σεισμολόγοι το ελληνικό τόξο έχει δώσει σεισμούς μέχρι και 8,2 Ρίχτερ.

Bloomberg: Ο Σαμαράς έχει δύο πλεονεκτήματα για να ζητήσει πρόσθετη οικονομική βοήθεια

Για το επιβεβαιωμένο πλέον τρίτο πακέτο στήριξης που θα λάβει η Ελλάδα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα το διαχειριστεί ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρεται το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, το οποίο επισημαίνει πως «ο Ελληνας πρωθυπουργός έχει βγει στην επίθεση εντός και εκτός συνόρων».

Με προκαταβολή το επίδομα θέρμανσης

Με προκαταβολή φόρου 25% και αυξημένο επίδομα 7 λεπτά ανά λίτρο επιδοτούμενης επιφάνειας σε σύγκριση με πέρυσι θα δίνεται από την Τρίτη το επίδομα πετρελαίου σε χιλιάδες οικογένειες που πληρούν μια σειρά από εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Νικόλαος και Τατιάνα νοίκιασαν το σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου

Γείτονες με τον Παπανδρέου στο Καστρί ο γιος του τέως Βασιλιά

Ο δευτερότοκος γιος του Κωνσταντίνου, Νικόλαος, και η σύζυγός του Tατιάνα εγκαταστάθηκαν μόνιμα σε μεζονέτα που χτίστηκε στους χώρους της ιστορικής βίλας «Γαλήνη» του Γεωργίου Παπανδρέου. Η τέως βασιλική οικογένεια νοίκιασε το πολυτελές διαμέρισμα από τη Σοφία Παπανδρέου και θα είναι στο εξής γείτονες και συγκάτοικοι του Γιώργου Παπανδρέου που διαμένει εκεί.

"Μαύρα σύννεφα" στον Ελεύθερο Τύπο Κύριο

Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Ελεύθερο Τύπο με τους εργαζόμενους να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την κήρυξη απεργίας για μη καταβολή δεδουλευμένων και επιδόματος αδείας.

Παπαχρήστος: «Ο Καμμένος ήθελε να με φέρουν με χειροπέδες και κλούβα από τα Γιάννενα στην Αθήνα»

Για την εμπειρία της σύλληψής του την Κυριακή στα Γιάννενα ύστερα από τη μήνυση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Κοινωνία ΩΡΑ ΜEGA» ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» κατέθεσε Γιώργος Παπαχρήστος τη Δευτέρα.

Γιαυτό το άρθρο συνελήφθη ο Γ. Παπαχρήστος...


Για το παρακάτω άρθρο συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γ. Παπαχρήστος μετά από μήνυση του Π.Καμμένου... Το άρθρο εκτός από τις εκκρεμότητες του Καμμένου με τη δικαιοσύνη αναφέρεται και σε μια άλλη υπόθεση (φαγοπότι ΕΣΠΑ μέσω ΜΚΟ που έχει στήσει η ιστοσελίδα ellines.com... μασάνε από παντού οι αλήτες...) που αφορά έμμεσα τον Νίκο Χατζηνικολάου

Μια παλιά παραγγελία του κ. Πεπόνη:

Εως τότε και με αφορμή το γεγονός ότι συναπαντήθηκα τυχαία προχθές σε αίθουσα της Ευελπίδων με τον πρόεδρο του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες» Π. Καμμένο (κατηγορούμενος σε ακόμη μία αγωγή εναντίον του - πάλι για την υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην οποία τον έχει καταδικάσει ήδη ο Αντρίκος Παπανδρέου), ανέσυρα από το αρχείο μια ξεχασμένη υπόθεση. 

Πρόκειται για κατάσταση «ελεγχομένων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ», στην οποία το όνομα του αγαπημένου προέδρου βρίσκεται στην 7η θέση.

Οι αναρχοάπλυτοι έχουν κάνει και εκδήλωση με τον κατηγορούμενο δολοφόνο της Marfin, Θεόδωρο Σίψα... στο ΕΜΠ εννοείται (ΑΦΙΣΑ)

Δείτε την εκδήλωση αλληλεγγύης που είχαν κάνει τον περασμένο Ιούνιο οι αναρχοάπλυτοι στο Πολυτεχνείο για τον κατηγορούμενο δολοφόνο Θεόδωρο Σίψα και κείμενό του όπου αρνείται την κατηγορία:
Ενημέρωση-συζήτηση για τον σύντροφο Θ.Σ. διωκόμενο για την υπόθεση της Μαρφίν

Νέα πολύ βελτιωμένη πρόταση για φόρο ακινήτων προβλέπει μείωση σε αστικά ακίνητα ως 23%

Βελτιωμένο σχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που θα επιβληθεί από το 2014 έχει αποστείλει το οικονομικό επιτελείο στην τρόικα και αναμένει την έγκρισή του όπως αποκάλυψε το χθεσινοβραδινό δέλτίο του MEGA.

Σύμφωνα με το νέο σχέδιο, μειώνεται...

Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ - «Πρώτου Θέματος»: Το δημοσίευμα της εφημερίδας και η απάντηση της Κουμουνδούρου

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το «Πρώτο θέμα» με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας όπου με τον τίτλο «Ποιος κοριός τσίμπησε τον Αλέξη» αναφέρει ότι οι μυστικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει πέντε περιστατικά όπου φέρεται να εμπλέκονται στελέχη της Κουμουνδούρου σε βίαια επεισόδια και άλλες υποθέσεις.

Η σαμπάνια του Άκη και η επική ερώτηση συγκρατούμενού του: «Πως θα γίνει να αγοράσουμε δυο πυραύλους;»

Πριν από μερικούς μήνες στο φαρμακείο των φυλακών Κορυδαλλού, αστειευόμενος ένας κρατούμενος ρωτά τον Τσοχατζόπουλο: «Πως θα γίνει να αγοράσουμε δυο πυραύλους;». Απαντά: «Οι εταιρείες δεν συνδιαλέγονται με πολίτες, αλλά με κράτη».

«Ναι, αλλά αν τους πάρεις εσύ, τι θα σου πουν;». Το πιάνει το νόημα ο έγκλειστος πολιτικός και του λέει: