15 Οκτωβρίου 2013

Τρανσέξουαλ λέει ότι είχε σχέση με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ

​Την αμαρτωλή της σχέση με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει σε συνέντευξή της μία τρανσέξουαλ, υποστηρίζοντας πως παρατούσε ακόμα και τις συσκέψεις για... χάρη της!

Η επίμαχη δήλωση Μαχαιρίτσα για τη ΧΑ που έκανε λάβαρο το κόμμα του Μιχαλολιάκου [βίντεο]


Συζητήσεις προκαλεί η δήλωση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο ραδιόφωνο του Alpha για τις προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Κανείς δεν μπορεί να μπαίνει φυλακή επειδή έχει φωτογραφίες του Χίτλερ σπίτι του, σχολίασε σε συνέντευξή του ο τραγουδοποιός, δήλωση που έσπευσε αμέσως να εκμεταλλευτεί η Χρυσή Αυγή προβάλλοντας τη στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης διαψεύδει τα περί μοιρασιάς με ΝΔ για τους διοικητές νοσοκομείων - «Ούτε σε περίπτερο δεν έχω διορίσει»

Τα περί μοιρασιάς ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τις θέσεις των διοικητών στα νοσοκομεία διαψεύδει κατηγορηματικά ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τέτοιου είδους πληροφορίες ανήκουν στη σφαίρα του φαντασιακού.

Ο Λαγός επιτίθεται σκαιά στο Νίκο Δένδια με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των προφυλακισθέντων βουλευτών της ΧΑ. Τελευταίο χτύπημα, αυτό του Γιάννη Λαγού ο οποίος με μια παραληρηματική ανακοίνωσή του από τον Κορυδαλλό επιτίθεται σκαιά κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και υπανιγμούς με αφορμή το γεγονός ότι ο Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα απαντάσει σε ερωτήσεις που καταθέτουν προς αυτόν οι βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος.

ΦΩΤΟ: Η Μέρκελ χίπστερ

Πινελιά ανανέωσης στο συντηρητικό λουκ της Γερμανίδας Καγκελάριου έδωσαν Γερμανοί μπλόγκερς, καθώς βαρέθηκαν να την βλέπουν με το μαλλί (γλείψιμο αγελάδας) και τα χρωματιστά σακάκια μιας κοψιάς!!!

Δεκτή η έφεση του ΠΑΟΚ, με κόσμο απέναντι στην Μακάμπι

Δεκτή έγινε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία της μιας επιπλέον αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί για τους υπεράριθμους οπαδούς στο ματς με τη Σάκλε στην Τούμπα.

ΣΥΡΙΖΑ: Προσπαθούν να καλύψουν τον φοροφυγά Μητρόπουλο αλλά κρατάνε και μια επιφύλαξη

Αισθητός είναι ο προβληματισμός που προξενεί στον ΣΥΡΙΖΑ η επαναφορά στην επικαιρότητα της φορολογικής υπόθεσης του βουλευτή κ. Αλ. Μητρόπουλου, στον οποίο το ΣΔΟΕ επέβαλε πρόστιμο για αμοιβή που είχε εισπραχθεί στο εξωτερικό και είχε εισαχθεί στην Ελλάδα με βάση τον νόμο Αλογοσκούφη για επαναπατρισμό κεφαλαίων εξωτερικού.

Βραδινό γέλιο από Κεδίκογλου: Προσωρινή η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών για ψηφιακή εκπομπή

Σίμο στην Ελλάδα ζούμε κι εμείς! Δεν κάνεις δηλώσεις για Βιετναμέζους...

Απάντησε στις καταγγελίες του κ. Βούτση, ο οποίος μίλησε για «πολύ μεγάλο σκάνδαλο» και «δώρο στα μνημονιακά κανάλια»

Προσωρινή και όχι μόνιμη είναι η άδεια ψηφιακής εκπομπής στους τηλεοπτικούς σταθμούς, που περιλαμβάνεται σε διάταξη που έχει ενταχθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και συζητείται σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

«Έφυγε» ο επικεφαλής της Haribo

Ο Χανς Ρίγκελ μετέτρεψε τη Χάριμπο από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε παγκόσμιο κολοσσό

Ο άνθρωπος που έκανε το Gummy Bear παγκοσμίως γνωστό, Χανς Ρίγκελ, έφυγε σήμερα στα 90 του χρόνια.

Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στη βίλα του καταζητούμενου Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα

Eνα ολόκληρο οπλοστάσιο εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έκανε στο σπίτι του καταζητούμενου Αναστάσιου Πάλλη στο Πανόραμα Βούλας στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγη για τον εντοπισμό των όπλων της Χρυσής Αυγής.

Σάλος σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ από βουλευτές που προωθούσαν δύο συγκεκριμένους επενδυτές στα φωτοβολταϊκά

Aναστάτωση επκρατεί στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως στη ΝΔ μετά την τροπολογία που προώθησαν συγκεκριμένοι βουλευτές για να εξυπηρετήσουν δύο επενδυτές ώστε να λάβουν άδειες για φωτοβολταϊκά.

Ο αδέκαστος τροχονόμος – Εκοψε κλήση στην Χίλαρι Κλίντον παρότι τον απειλούσαν πέντε σωματοφύλακες

Αυτή ήταν σίγουρα μία στιγμή που οι σωματοφύλακες της Χίλαρι Κλίντον δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά. Γιατί πόσοι τροχονόμοι υπάρχουν που θα θέλουν να «κόψουν» κλήση στην πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η οποία έχει διατελέσει και υπουργός Εξωτερικών της χώρας.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ Τρείς μήνες απλήρωτοι ΚΑΙ στην “Αυγή”! Την “πάπια” κάνουν οι… μεγαλοσυνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ

Σιγή ιχθύος τηρούν οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ για τις απληρωσιές στο κομματικό όργανο, την «Αυγή», οι εργαζόμενοι στην οποία παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες ενώ ένας μήνας έχει πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος εδώ και δύο χρόνια. Ο Βασίλης Μουλόπουλος έχει διαμηνύσει ότι έχουν προγραμματιστεί συσκέψεις, που θα.....

Σαμαράς κατά εξτρεμιστών και λαϊκιστών από τις Βρυξέλλες


Αγαπάμε τη χώρα μας παρά πολύ, για να επιτρέψουμε φαινόμενα όπως ο εξτρεμισμός και ο λαϊκισμός, είπε ο πρωθυπουργός - Ζήτησε να ενισχυθεί η προστασία στα σύνορα της Ελλάδας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης - Σουλτς: Φαινόμενα όπως η δικτατορία θα έρθουν πιο γρήγορα απ' ότι νομίζουμε, αν δεν προσπαθήσουμε να τα αποτρέψουμε
Σαφές μήνυμα κατά του εξτρεμισμού και του λαϊκισμού στην Ελλάδα έστειλε και από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Όλη η κατάθεση Ρουπακιά: «Με γρονιοκοπούσαν και χτύπησα στα τυφλά με το μαχαίρι-Ήμουν από 13 ετών στην ΚΝΕ και ήμουν σύνεδρος στο 3 Συνέδριο»!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ

«Είχα χαλαρή σχέση με τη Χρυσή Αυγή» - «Δεν υπήρχε άλλο άτομο στο αυτοκίνητό μαζί μου» - «Ένιωσα να απειλούμαι, ήθελα να αυτοπροστατευθώ»

Προκλητικός εκ νέου όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφόνησε, όπως ο ίδιος έχει ομολογήσει, τον Πάυλο Φύσσα τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου εμφανίζεται ο Γιώργος Ρουπακιάς. Στην σημερινή απολογία του στους ανακριτές Σπ. Γεωργουλέα και Χ. Παπακώστα για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, έμεινε απόλυτα πιστός στην υπερασπιστική γραμμή που είχε ακολουθήσει και όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το τρομερό συμβάν από την ανακρίτρια Πειραιά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ: Να αποδοκιμάσει ο Τσίπρας τις δηλώσεις Κατρούγκαλου για τη βία

Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω, η ΝΔ προκειμένου να επιβεβαιώσει τη θεωρία των δυο άκρων και την αποδοχή της "καλής βίας" από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Σήμερα, το γραφείο Τύπου της ΝΔ με ανακοίνωσή του επιτίθεται στον Συνταγματολόγο Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος...

Ο "Λήσταρχος" χωρίς να διαψεύδει την καμπάνα του ΣΔΟΕ, απειλεί με αγωγές όσους τον "συκοφαντούν"

Επιχείρηση στοχοποίησης και διασυρμού σε βάρος του καταγγέλει ο Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα κατόπιν ελέγχου του ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 2.793.000 ευρώ. Παράλληλα, ο τραγουδιστής απειλεί με αγωγές όσους συνεχίσουν την «συκοφαντική, άδικη και βάναυση» όπως τη χαρακτηρίζει, σπίλωση της προσωπικότητάς του.

Αγωγός TAP: Οφέλη και ενστάσεις - Ανάλυση

Θα χρειαστεί να σκαρφαλώσει σε ύψος σχεδόν δύο χιλιάδων μέτρων στα κακοτράχαλα βουνά της Αλβανίας, αλλά και να κάνει "μακροβούτι" στα 820 μέτρα κάτω από την επιφάνεια των νερών της Αδριατικής, έχοντας διασχίσει πρώτα τις πεδιάδες της ελληνικής Θράκης και της Μακεδονίας, ο Διαδριατικός Αγωγός (TAP) για να μεταφέρει στην Ευρώπη το αέριο από το γιγάντιο κοίτασμα του Σαχ Ντενίζ ΙΙ, αρχής γενομένης από το 2019.


Πέφτει ξύλο και στην Σουηδία! [Video]

Πεδίο μάχης έκαναν δρόμο της Στοκχόλμης χούλιγκανς δύο σουηδικών ομάδων, οι οποίοι είχαν δώσει "ραντεβού" προκειμένου να παίξουν άγριο ξύλο.

Ο λόγος για τους οπαδούς της ΑΪΚ και της Τζουγκάρντεν. Οι νεαροί φίλαθλοι προγραμμάτισαν να συναντηθούν με ίσο αριθμό ατόμων στο κέντρο της Στοκχόλμης.

Πίνακες: Το spread γκρεμοτσακίστηκε, τα γατάκια πόνεσαν...

[Για όσους λένε ότι όλα πάνε χάλια...]

Κάτω από τις 700 μονάδες βάσης υποχώρησαν τα ελληνικά spreads. Άνοδος στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ενώ το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,35631. Τα spreads για την Ελλάδα είναι πλέον στις...

Σπάνια γυμνή φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το καλοκαίρι του 1979 [εικόνα]


Και όμως οι ιστορίες για την Αλίκη δεν τελειώνουν ποτέ. Πάντα κάτι θα παραμένει σπάνιο και αδημοσίευτο για την ιδιαίτερη αυτή γυναίκα, που εξακολουθεί να «ορίζει» τον κόσμο του θεάματος, ακόμη και χρόνια μετά τον θάνατο της. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

O έλληνας κιθαρίστας του Ozzy Gus G.

Ο Gus G. (Κώστας Καραμητρούδης), έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι αναγνωρισμένος μουσικός της heavy-metal με άρτια κιθαριστική τεχνική, mastermind των Firewind και δεξί χέρι του Ozzy Osbourne, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλά, ακόμη, ονόματα της rock σκηνής. Διαβάστε τι μας είπε για την επίσκεψή του στην Ελλάδα, τα σεμινάρια που θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας, τα επαγγελματικά του σχέδια, κ.α.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Δεν έδωσαν δικαιολογητικά σχεδόν 70.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι προφανώς είχαν κάνει ψευδείς δηλώσεις

Μόνο οι 275.652 από τους 345.118 φορολογούμενους που κλήθηκαν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά των δηλώσεών τους, προσήλθαν τελικά στην εφορία. Οι υπόλοιποι 69.466 φορολογούμενοι δεν έχουν ακόμη ανταποκριθεί στο κάλεσμα της εφορίας, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Αναβλήθηκε η δημοπρασία για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό

Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη, τέταρτη δημοπρασία για την ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού.

Ο άγνωστος Φρίντριχ Νίτσε

Σαν σήμερα γεννήθηκε ένας από τους σπουδαιότερους φιλοσόφους, ο Φρίντριχ Νίτσε και η Google του αφιερώνει ένα εντυπωσιακό doodle!

Το πλήρες όνομά του είναι Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε. Το γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον βασιλιά της Πρωσίας Φρειδερίκο Βίλχελμ Δ’ και προς τιμήν του πήρε το όνομά του. Όμως χρόνια μετά σταμάτησε να χρησιμοποιεί το Βίλχεμλ.

Πετάχτηκε η λουλού-δημοσκόπος του ΣΥΡΙΖΑ: "Υπεύθυνος επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάγκαλος"

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο ιδρυτής της εταιρείας δημοσκοπήσεων “VPRC” και καθηγητής στο ΑΠΘ Χριστόφορος Βερναρδάκης, που ταυτόχρονα είναι και επικοινωνιακός σύμβουλος τοπυ Τσίπρα, προσέγγισε με ειρωνικό τρόπο όσα είπε σήμερα στο ραδιόφωνο του “ΒΗΜΑ Fm” ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αποκαλώντας “ανεπάγγελτο” τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, και επιρρίπτοντας ευθύνες στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την τραγωδία της Marfin.

Θα ακούσει ευχαριστώ... Προσπαθεί να βρει μέση λύση με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχελάκης

Επιχειρεί να «λειάνει» τις διαφορές των δύο τροπολογιών για αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης -της δικής του και αυτής που έχει καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση - Δείτε τι προβλέπουν οι δύο τροπολογίες

Διερευνητική επαφή με εκπροσώπους της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στη Βουλή ενόψει της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, το οποίο περιλαμβάνει και την επίμαχη τροπολογία για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης.

Σ. Κεδίκογλου: Τηλεοπτική τρικυμία εν κρανίω του κ. Τσίπρα

Για «τηλεοπτική τρικυμία εν κρανίω του κυρίου Τσίπρα όπου επικράτησε πλήρως η αντίφαση και η σύγχυση», έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αδ. Γεωργιάδης: Κανονικά, δεν θα έπρεπε να υπάρχει σύνταξη κάτω των 65

«Νέο κούρεμα μισθών και συντάξεων δεν πρόκειται να υπάρξει» υποστήριξε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις περικοπές σε κοινωνικά επιδόματα όπως το ΕΚΑΣ, αλλά και στα όρια ηλικίας είπε:

Είναι και "οργισμένος" ο φοροκλέφτης που έφαγε καμπάνα κοντά 1 εκ απ' το ΣΔΟΕ

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόρου Αλέξη Μητρόπουλου προκάλεσε η σύνδεση του ονόματός του από μερίδα του Τύπου με τους δύο μεγαλοδικηγόρους που απέκρυψαν από 1 εκατομμύριο ευρώ από την εφορία.

"Η μόνη δουλειά που έκανε ο παντελώς ανεπάγγελτος Τσίπρας ήταν ότι καταλάμβανε το σχολείο του κάθε τόσο και το έκλεινε!"

- Νεα επίθεση του Θεόδωρου Πάγκαλου κατά του Αλέξη Τσίπρα
- Κάνει λόγο για "τάγματα εφόδου" του ΣΥΡΙΖΑ
- Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δημιούργησε τη θεωρία περί δυο άκρων
- Μπράβο στον Αβραμόπουλο που βρήκε χορηγό για την στρατιωτική παρέλαση - Να καταργηθούν οι σχολικές παρελάσεις

Για ακόμα μια φορά βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο στόχαστρο του Θεόδωρου Πάγκαλου, ενώ ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στην θεωρία των δυο άκρων, πατερα της οποίας είπε ότι θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην καλή και στην κακή βία!

Κάτω από το ψυχολογικό όριο του 4% η απόδοση στα τρίμηνα έντοκα γραμμάτια

Το ποσό των 1,625 δισ. ευρώ άντλησε το ελληνικό δημόσιο μέσω της δημοπρασίας τρίμηνων εντόκων γραμματίων. Το οικονομικό επιτελείο προσπαθούσε μήνες τώρα να ρίξει το επιτόκιο και το κατάφερε σήμερα με το επιτόκιο να πέφτει...

Αινιγματική ξανθιά με καυτό μίνι, βολτάρει πίσω από τον Σαμαρά... άντε μετά ν' ακούσεις τι λέει [εικόνα]

Ηταν δύσκολο για αρκετούς χθες να συγκεντρωθούν στην ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης «Προσφορά» στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Ο λόγος ήταν η παρουσία μιας νεαρής με ένα εφαρμοστό μίνι φόρεμα που κυκλοφορούσε μέσα στο πλάνο του πρωθυπουργού.

Το ειρωνικό «ευχαριστώ» του Φαήλου στον Τσίπρα


Με ένα ειρωνικό tweet ο Φαήλος Κρανιδιώτης απάντησε στην αναφορά που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο πρόσωπό του στη χθεσινή του συνέντευξη στο Star.

Aναφερόμενος στον Φαήλο Κρανιδιώτη, o επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

Τα 12 μεγάλα ελληνικά έργα που θέλει να χρηματοδοτήσει η Κομισιόν


Δώδεκα έργα ελληνικού ενδιαφέροντος εντάχθηκαν στα Έργα Κοινού Ενδιαφέροντος (PCI) της ΕΕ, σύμφωνα με τον κατάλογο που ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Περιλαμβάνονται, επίσης, οι διασυνδέσεις ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου με την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου (Κύπρος-Ισραήλ).

Πρωτογενές πλεόνασμα 3,5 δισ. ευρώ «βλέπει» ο Σταϊκούρας

​Την πεποίθηση του ότι ο κρατικός προυπολογισμός 2013 θα κλείσει με πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5 δισ. ευρώ εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην επιτροπή της Βουλής επί του σχεδίου του προυπολογισμού του 2014.

Στη Βουλή ο τιμοκατάλογος της ΕΛ.ΑΣ για φύλαξη ιδιωτών -Στις 2.000 ο αστυνομικός και στα 50 το περιπολικό

Καλά πηγαίνετε να ζητήσετε από τον Χατζηνικολάου 25.000 ή 50.000 ευρώ το χρόνοκαι τα ξαναλέμε...

Σημαντικά ποσά θα κληθούν να καταβάλουν κάθε μήνα ιδιώτες με ετήσιο καθαρό εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ, εφόσον τους παρέχονται υπηρεσίες προστατευτικής φύλαξης από την Ελληνική Αστυνομία.

Τι απαντά η σύζυγος του Πλούταρχου για τα «αδήλωτα» 2,8 εκατομμύρια ευρώ που εντόπισε το ΣΔΟΕ

Για την υπόθεση με τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ που φέρεται να μην έχει δηλώσει ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, απαντά η σύζυγός του Μαρία Κακοσαίου.

Σε δηλώσεις ανέφερε ότι όλα όσα έχουν γραφτεί...

Δημοσκόπηση GPO Α' και Β' Αθήνας:Κονταροχτυπιούνται ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και… αναποφάσιστοι!

ΜΗΔΕΝ μετακινήσεις από ΧΑ σε ΝΔ στη Β'Αθήνας ενώ από ΧΑ προς ΣΥΡΙΖΑ πάει το 3,3% (της ΧΑ)!!-Η ΝΔ κερδίζει περισσότερο από τους άλλους παρά από ΧΑ-Πλιάτσικο στο πτώμα του ΠΑΣΟΚ από ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
Μάχη μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και… αναποφάσιστων δείχνει η νέα δημοσκόπηση της GPO που έγινε για το newpost.gr από 7-11 Οκτωβρίου σε Α’ και Β’ Αθήνας.
Οι νίκες για τα δύο κόμματα είναι μοιρασμένες στην πρόθεση ψήφου καθώς η ΝΔ κρατάει τα σκήπτρα στην Α’ Αθηνών, ενώ...

«Αν είχε χιούμορ ο Πλούταρχος θα το άλλαζε σε Λήσταρχος»

Προφανώς δεν θα έμενε ασχολίαστη η είδηση για τη φοροδιαφυγή για την οποία κατηγορείται από το ΣΔΟΕ ο γνωστός τραγουδιστής. Τα σχόλια εστιάζουν τόσο στο γεγονός όσο και στον χαρακτηρισμό «το καλύτερο παιδί» που συνοδεύει τον τραγουδιστή.

ΒΙΝΤΕΟ-Προσπαθεί ο Άδωνις να παλέψει το λαϊκισμό του περιπτερά: «Του Αγίου Φούφουτου θα πάρει τα λεφτά η τρόικα»

Τους λέει ο Άδωνις μπας και κόψουν τα ληγμένα, ότι μέχρι τώρα που είχαμε ελλείμματα δεν έχουμε πληρώσει ούτε 1 ευρώ στην τρόικα και πετάγεται η γλάστρα ο καραμήτρος και λέει: "ναι αλλά θα τα πάρουν μαζεμένα"... και που θα βρεις μαζεμένα 340 δις για να τους ξεπληρώσεις ρε στόκε;

«Του Αγίου Φούφουτου» είπε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ότι η τρόικα θα πάρει τα χρήματα που μας δανείζει προκαλώντας τα ειρωνικά σχόλια του λαικιστή περιπτερά του Αντέννα, που σχολίασαν ότι «τους πιάσαμε κορόιδο»... δεν παλεύεται αυτό το πράμα...

"Ο απελπισμένος βλάχος.Μάλλον δεν έχει συναίσθηση της ξεφτίλας"! Ποιός το λέει για τον Π. Κωστόπουλο ;

"O απελπισμένος βλάχος. Μάλλον δεν έχει συναίσθηση της ξεφτίλας, πλέον είναι ένα τραγικό πρόσωπο με μια διαδρομή παράλληλη με αυτή της Ελλάδας και των τελευταίων δεκαετιών...Από τις χλίδες και τα high στον απόλυτο εξευτελισμό".

Λόγια ή μάλλον...γραπτά του πολύ γνωστού...

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ- Ο Μαζιώτης ετοιμάζει τρομοκρατικό χτύπημα

Σε επιφυλακή βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ μετά την επανεμφάνιση του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει ένα «μεγάλο» τρομοκρατικό χτύπημα, έχοντας «στόχο» πολιτικό ή οικονομικό πρόσωπο.

Και πάλι καλά που οι βλάκες της ΝΔ πήραν τα μισά... γιατί την ΕΡΤ την δώσαν όλη: 50-50 η μοιρασιά μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στα νοσοκομεία

[Για να προλάβω τυχόν βλάκες που θα πουν "ξεφτίλα βάζουν κομματικά στελέχη σε θέσεις του δημοσίου" να πούμε ότι "διοικητής" είναι πολιτική θέση και πρέπει να συμφωνεί με την ασκούμενη πολιτική προκειμένου να την προωθήσει... δεν μπορείς πχ. να βάλεις ένα μέλος του κινήματος "Δεν Πληρώνω" διευθυντή στην εφορία και να περιμένεις να σου μαζέψει φόρους... Η ξεφτίλα βέβαια της ΝΔ είναι το 50-50 με ένα κόμμα που έχει το 1/4 της εκλογικής της δύναμης... αλλά αυτή η ξεφτίλα είναι πλέον διαχρονική και έχει περάσει στο DNA τους...]

Τα τελευταία 24ωρα τα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αναζητούν τα πρόσωπα για τα νέα ΔΣ στα νοσοκομεία, τα οποία τα έχουν «μοιράσει» 50-50.

Σκόπελος: Μοναστήρι αναγκάστηκε να πάει με τα ΜΑΤ προκειμένου να διασφαλίσει την περιουσία του

Πλήθος κόσμου έξω από την ταβέρνα που έχει γεμίσει από άνδρες των ΜΑΤ, δικαστικούς επιμελητές και εκπροσώπους της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους...

Eρευνα στο στρατό για Χρυσαυγίτες που πήρανε απαλλαγή στράτευσης με τρελόχαρτο

Χαρτί ψυχιάτρου, ιατρικές γνωματεύσεις και απαλλαγές στράτευσης ως Ι5 εξασφάλισαν μέλη της Χρυσής Αυγής, που ανήκουν κυρίως σε τάγματα ασφαλείας, αποκάλυψε έρευνα που έγινε στις Ενοπλες Δυνάμεις.

Πούλαγε “προστασία” σε μαγαζιά ο πρώην διοικητής ασφαλείας Αγ. Παντελεήμονα

Από την αρχή του μήνα ο αστυνομικός βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου. Τώρα αποκαλύπτεται ότι το παρελθόν του ήταν... πλούσιο σε εγκληματική δραστηριότητα. Σε βάρος του πλέον υπάρχουν και καταγγελίες για προστασία σε καταστήματα της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα όπου υπηρετούσε ως διοικητής ασφαλείας

Κίνα: Κατάρρευση γέφυρας on camera

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν τη στιγμή της κατάρρευσης μεταλλικής γέφυρας στο ανατολικό τμήμα της Κίνας.

Τουρίστες βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στα νερά ποταμού στην επαρχία Τζιανγκσί, την ώρα που διέσχιζαν τη γέφυρα, πέφτοντας από ύψος περίπου δύο μέτρων.

Πρόστιμο 992.000 ευρώ από το ΣΔΟΕ στον Αλέξη Μητρόπουλο

Με πικρία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο που επικοινώνησε μαζί του, απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος στην είδηση πως το ΣΔΟΕ του επέβαλε πρόστιμο 992.000 ευρώ καθώς φέρεται να μην εξέδωσε απόδειξη παροχής υπηρεσιών ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Νέο λίφτινγκ στον φόρο ακινήτων-Ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις στα χαμηλής αξίας ακίνητα

Σε νέες αλλαγές στο παρά πέντε προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που θα επιβληθεί από το 2014, όπως προκύπτει από το σχέδιο που απέστειλε στην τρόικα.

Λεία 1 εκατ. ευρώ για τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη (ΦΩΤΟ)

Έκανε ληστείες σε τράπεζες και ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

Ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ως ένας εκ των δραστών της ένοπλης ληστείας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Μέθανα, τον περασμένο Ιούλιο. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και εννέα φωτογραφίες στις οποίες σύμφωνα με την Αστυνομία εικονίζεται ο καταζητούμενος.

Σάλος με το ροζ προφίλ που ακολουθεί στο Twitter ο Νετανιάχου

"Ακολουθεί" τρόπος του λέγειν βέβαια, καθώς τέτοιους λογαριασμούς τους χειρίζονται συνεργάτες και όχι οι ίδιοι...

Ενα λίγο πιο... πιπεράτο προφίλ φιγούραρε -για λίγες ώρες τουλάχιστον- ανάμεσα σε αυτά που έχει επιλέξει να ακολουθεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου.