18 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει η δικηγόρος των Ρομά


"Η έκκληση η οποία απευθύνουμε είναι να πάψουν να παρουσιάζονται αυτοί οι άνθρωποι ως τέρατα, διότι απέχει παρασάγγας αυτό από την αλήθεια", δήλωσε πριν από λίγο η δικηγόρος του ζευγαριού των Ρομά, που εμφανιζόταν ως "γονείς" του τετράχρονου κοριτσιού και πρόσθεσε: "Υπήρχε μόνο αγάπη μεταξύ μάνας και παιδιού και αυτό είναι το σημαντικό".

Ταξίδια Σαμαρά σε Ιταλία και Μάλτα για τη λαθρομετανάστευση-Ακυρώνεται η συνέντευξη στον Πρετεντέρη

Πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, αναλαμβάνει ο Αντώνης Σαμαράς ενόψει και της ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα, τον Ιανουάριο του 2014.

Αυτοί είναι οι περιθωριακοί ευρωπαίοι Κομμουνιστές που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν

Οι Ευρωπαίοι Κομμουνιστές αποφασίζουν την υποψηφιότητα Τσίπρα για τη θέση του υποψηφίου Προέδρου.

Το κόμμα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου GUE, που απαρτίζεται από κομμουνιστικά και ακροαριστερά ευρωσκεπτικιστικά κόμματα, αναμένεται να προτείνει τον κ. Τσίπρα για υποψήφιο πρόεδρό του.

ΒΙΝΤΕΟ- Η ΕΛ.ΑΣ. για το ανήλικο κορίτσι

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις δηλώσεις των αξιωματικών των διωκτικών αρχών για την υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα Λάρισας, το οποίο δεν ανήκει στους φερομένους ως γονείς.

Εντός 20 ημερών από την υποβολή αίτησης οι πληρωμές του επιδόματος θέρμανσης

[Φυσικά προβλέπεται κατάσχεση του ποσού από μισθούς ή αποταμιεύσεις αν τελικά ο (λαμόγιος) δηλών σαν "δικαιούχος" αποδειχθεί στον έλεγχο, μη δικαιούχος... κάποιοι δημοσιοκάφροι στηλιτεύουν ακόμα και αυτό!]

Εντός 20 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης του δικαιούχου θα καταβάλλονται οι πληρωμές του επιδόματος θέρμανσης, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που εξέδωσε σήμερα Παρασκευή ο υφυπουργός οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

συγχώνευση Πυρήνων και Σέχτας... θα απολύσουν και προσωπικό ή θα ωφεληθούν από τη συνέργια;

Νέα προκήρυξη από τους Πυρήνες της Φωτιάς-Μετά την επανεμφάνιση Μαζιώτη από τα βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. Πυρήνες και Σέχτα ανακοινώνουν κάνουν κοινό μέτωπο

Την επανεμφάνιση τους μέσω νέας επιστολής έκαναν τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, οι οποίοι εκτοξεύουν εκ νέου απειλές για τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ κάνουν λόγο για κοινό μέτωπο με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Το κατάφεραν! Το Ιδρυμα Ωνάση απολογείται στην αριστερά για τον στίχο του Καβάφη!

[Το είπαμε από χθες: Σκυλιασαν τα κομμούνια με τον στίχο της φώτο... και φυσικά σκύλιασαν και θέλησαν να γελοιοποιήσουν το στίχο περί "βίας" γιατί είναι αυτοί που ασκούν τη βία... αν υφίσταντο τη "βία" θα ήταν υπερ του στίχου και δεν θα προσπαθούσαν να ακυρώσουν την καμπάνια... Αυτή είναι η αριστερά της τέχνης και του πολιτισμού... γελοιοποιεί τον Καβάφη, συγκρίνοντάς τον με ρουβά και Άντζελα...]

Δεν υπάρχουν κομματικές ή πολιτικές σκοπιμότητες στην επιλογή του καβαφικού στίχου «είν' επικίνδυνον πράγμα η βία» που αναγράφεται σε ορισμένα αστικά λεωφορεία, τονίζει το ίδρυμα Ωνάση που έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Tα σαράντα του ΕΜΠ

Γιώργος Μαυρωτάς

Σήμερα κλείνουμε 40 μέρες που είναι νεκρό το Πολυτεχνείο. Όχι μαθήματα, όχι εξετάσεις, όχι ερευνητική δραστηριότητα. Στα γραφεία έχουν πιάσει αράχνες τα πληκτρολόγια και στα εργαστήρια οι συσκευές. Ο λόγος, γνωστός. Εδώ και πάνω από πέντε εβδομάδες οι διοικητικοί υπάλληλοι μαζί με μερίδα φοιτητών και μελών ΔΕΠ έχουν επιβάλει lock out λόγω της διαθεσιμότητας στην οποία θα τεθούν 400 από τους 870 διοικητικούς υπαλλήλους.

Τι άλλο θα ακούσουμε! Ο μεγαλύτερος χαρτογιακάς της χώρας λέει του τροικανούς χαρτογιακάδες

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα περί δυσκολίας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα έφεραν ανησυχία εντός και εκτός κυβέρνησης. Ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν άντεξε και «τα χωσε» μέσω twitter στους τροικανούς, τονίζοντας πως η λύση είναι να διακοπεί κάθε συζήτηση με τον Τόμσεν και την παρέα του και...

Στη δημοσιότητα επιστολή Βενιζέλου προς Αβραμόπουλο για τα υποβρύχια

Στο νέο επεισόδιο της κόντρας Βενιζέλου-Αβραμόπουλου, το ΠΑΣΟΚ έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα επιστολή που είχε στείλει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στον υπουργό Άμυνας την περασμένη Τετάρτη, πριν ακόμα συζητηθεί στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα υποβρύχια.

Αθωώθηκε ο Μπουτάρης για τη Χ.Α.

Το αποτέλεσμα της μηνυτήριας αναφοράς που είχε υποβάλλει σε βάρος του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, ανακοίνωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Γιάννης Μπουτάρης.

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν μαινόμενοι στο νοσοκομείο Ρεθύμνου - Διετάχθη μία ακόμη ΕΔΕ

Ενα μόλις 24ωρο μετά τα έκτροπα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Ρεθύμνου φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα, προκάλεσαν φθορές και έβαψαν με σπρέι δυο από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου.

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η γρηγορότερη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ

Κάθονταν χθες το κομμούνι ο Μπογιόπουλος και έψαχνε εφημερίδες για να γράψει ο Τσίπρας είπε ότι θα σκίσει το μνημόνιο και μετά από ένα μήνα είπε ότι θα το επαναδιαπραγματευτεί, άρα είναι κωλοτούμπας... Ρε μέσα σ' ένα μήνα αυτοί μπορεί να αλλάξουν 100 θέσεις... δεν είναι σαν κι εσάς που από το 1917 έχετε μία

Δείτε το ρεκόρ τους... Τα δημοσιεύματα της ΑΥΓΗΣ είναι της ίδιας μέρας (28.06.2013), το κάτω είναι στις 14:10 και το επάνω...

Μεσημέρι ώρα για Kunst... με λίγη ποίηση

Και...

Εκείνη κραύγασε:

Στάζω γυμνή και ανήμπορη να κλάψω
με το λαιμό σπασμένο
στα δόντια η λέξη ματώνει
σαν τα έμμηνα της παρθένας που απορεί

Πότε ο κόσμος θα σκάσει στην πυροστιά
σαν κάστανο

Πότε η βία δεν θα κουλουριάζεται σαν οχιά...

Πρόταση 250 εκατ. ευρώ αρνήθηκε το καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι

Τρεις προτάσεις δέχτηκε το καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι για να φύγει από την Μπαρτσελόνα εκ των οποίων η μία προερχόταν από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που έχει χορηγό την Adidas (Μπάγερν;) και ήταν πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα των 250 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του Αργεντινού.

Νέα μεγάλη άνοδος στο Χρηματιστήριο - Συνεχίζουν να πέφτουν τα ελληνικά spreads

Οριακά πάνω από τις 650 μονάδες βάσης τα ελληνικά spreads. Άνοδος στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ενώ το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,36884.

Η επιστολή του Βενιζέλου στον Αβραμόπουλο

Στη δημοσιότητα έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, επιστολή που έστειλε την Τετάρτη στον υπουργό Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, αναφορικά με το θέμα των ναυπηγείων.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΑΝΘΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ.

  Το γεγονός αυτό σίγουρα θα το έχετε διαβάσει σε όλα τα σάιτ και θα το έχετε δει στη τηλεόραση.
  Επίσης θα έχετε ενημερωθεί και για τα υπόλοιπα ,δηλαδή
     - διπλές ταυτότητες τις τσιγγάνας
     - 14 συνολικά παιδιά του ζεύγους ,τα 6 τα γέννησε σε διάστημα...

Ας είναι καλά οι «τοκογλύφοι» που μας επέστρεψαν 1,5 δις κέρδη: Πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών 1,6 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο

Πλεόνασμα εμφανίζει στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου φέτος, για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία του, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Ελλάδας.

Η εξέλιξη αυτή αντανακλά κατά κύριο λόγο τα αυξημένα έσοδα από τον τουρισμό, τη μείωση των τόκων που καταβάλλει το δημόσιο για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους, αλλά και τα έσοδα που εισέπραξε από το πρόγραμμα μεταφοράς των αποδόσεων ομολόγων του ελληνικού δημοσίου από τις κεντρικές τράπεζες του ευρωσυστήματος (ύψους περίπου 1,5 δισ. ευρώ).

Βουλευτές της ΧΑ ζητάνε από στέλεχος του ΠΑΜΕ 75.000 επειδή τους αποκάλεσε ναζί

Προσβεβλημένοι αισθάνθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέγος από τους χαρακτηρισμούς που έκανε γι αυτούς ο πρώην επικεφαλής του ΠΑΜΕ στο δήμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές περί ναζισμού για τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος.

Προκαταρκτική εξέταση για την «επίθεση» των Anonymous στο υπ.Εξωτερικών – Αναφορές για διαρροές χιλιάδων εγγράφων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέταση για την επίθεση των Anonymous στο υπουργείο Εξωτερικών διέταξε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθήνας.

Αυτό είναι το κορίτσι που απήγαγαν οι τσιγγάνοι-Η ΕΛΑΣ ζητά πληροφορίες (ΦΩΤΟ)

Δήλωναν 10 ανύπαρκτα παιδιά και έπαιρναν επίδομα 2.800 ευρώ!!

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τις φωτογραφίες του 4χρονου κοριτσιού το οποίο βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά. Οπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ το κοριτσάκι είχε πέσει θύμα απαγωγής από του Ρομά το 2009, όταν το άρπαξαν από τους βιολογικούς γονείς του.

Στην κεντρική Λαχαναγορά ο Σαμαράς (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκτός με ενθουσιασμό έγινε ο Πρωθυπουργός-Τον κέρασαν ρακές και κρητική γραβιέρα

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη. «Με τον Ομπάμα είχα λιγότερους φωτογράφους», ανέφερε χαριτολογώντας ο Αντώνης Σαμαράς για να του απαντήσει ο Θ. Σκορδάς είναι γιατί πρώτη φορά επισκέπτεται ο πρωθυπουργός την αγορά του Ρέντη κ. Πρόεδρε.

BINTEO: Ο Γκρούεφσκι αποκάλεσε την Ελλάδα «πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας»

Σε μία ακόμη πρόκληση προχώρησε ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος σε ομίλία του την Πέμπτη ενώπιον μελών του κόμματός του αποκάλεσε την Ελλάδα «Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας».

Νέος Πάντος ο Παπάζογλου...

Ο Τάσος Παπάζογλου εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Χοσέ Χολέμπας στο ματς με τον Πλατανιά και η επιλογή αυτή φαίνεται να έχει ξενίσει αρκετούς...

H συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Σύνθημα που εξοργίζει έγραψαν τα καθάρματα, έξω από το κτίριο κουφάρι της Μarfin, όπου κάηκαν 3(4) άνθρωποι [εικόνες]

[Επικαλούνται τα όπλα οι ψωριάρηδες και στην πρώτη φάπα από τους "μπάτσους" κλαίγονται ότι τους κακοποίησαν!! Για τέτοιους αντάρτες μιλάμε...]

Η Αθήνα δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτό που συνέβη τον Μάιο του 2010 στο κτίριο της Μarfin στην Φιλελλήνων, όπου κάηκαν 3 άνθρωποι εκ των οποίων μια γυναίκα έγκυος μετά από επίθεση με βόμβες μολότοφ. Ενα σύνθημα που γράφτηκε αυτές τις μέρες έξω από το κτίριο προκαλεί ανατριχίλα.

«Δεν θα γυρίσω να πάρω την Αννα. Δεν έχω λεφτά να την μεγαλώσω» - Το σημείωμα άνεργης μάνας στους νηπιαγωγούς της κόρης της

[Κατόπιν διαμαρτυριών να επισημάνω ότι το άρθρο είναι από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 18-12-11 αλλά το iefimerida το παρουσιάζει σαν σημερινό... η πλάκα είναι ότι οι διαμαρτυρόμενοι είναι αριστεροί που μας λένε ότι αυτα τα περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά και πολλαπλασιάζονται συνεχώς!! Προφανώς η λογική τους είναι: "το άρθρο είναι παλιό... αυτά συνέβαιναν το 2011... τώρα δεν συμβαίνουν γιατί είμαστε καλύτερα" ... Φυσικά οι μαλάκ@ς δίνουν σημασία στο πότε συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό και όχι στο ότι πρόκειται για περιστατικά που συμβαίνουν και σήμερα (και θα συμβαίνουν στον αιώνα τον άπαντα όπως συμβαίνουν πχ. και στη Γερμανία χωρίς να υπάρχει κρίση) και στο ότι τα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρουν όση βοήθεια μπορούν... Μα έχει σημασία ρε μαλάκ@ς αν το περιστατικό είναι παλιό ή τωρινό; ]

Μια σπαρακτική ιστορία μητέρας που δεν μπορούσε να ζήσει το παιδί της αποκαλύπτεται σήμερα, φανερώνοντας τις κρυφές ιστορίες της οικονομικής κρίσης που περισσότερο παρά ποτέ συναντάμε πλέον στα πολύτιμα χωριά SOS. Eκεί, γονείς κάτω από το όριο της φτώχειας αφήνουν με ευγνωμοσύνη και τα παιδιά τους με την ευχή να είναι αυτό προσωρινό.

Παπαγεωργόπουλος: ''Μένω σε διαμέρισμα 120 τ.μ. και δεν έχω σκάφη και εξοχικά''

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επαναλαμβάνει πως είναι αθώος, τονίζει πως έχει ήσυχη τη συνείδησή του και μιλάει για τα περιουσιακά του στοιχεία...

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, 4 μέρες πριν παρουσιαστεί ενώπιον του πενταμελούς Εφετείου για την εκδίκαση της έφεσής του, δίνει στη δημοσιότητα ακόμα μία επιστολή του, μέσα από την οποία τονίζει ότι η προφυλάκισή του είναι άδικη.

Το σεξιστικό σχόλιο του Βέλτσου: Γιατί εμφανίζει τις Σώτη Τριανταφύλλου και Μαρία Ρεπούση ως αγάμ@τες;

Ο διανοούμενος, συγγραφέας και ως πρόσφατα καθηγητής Γιώργος Βέλτσος απευθύνεται στις κυρίες Ρεπούση και Τριανταφύλλου αναφερόμενος στη θεωρία του Λακάν για το φύλο και τον φαλλό. Προκαλεί απορία γιατί επέλεξε να μιλήσει ταυτόχρονα για τις δύο κυρίες - τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και τη γνωστή συγγραφέα που υπέγραψε το κείμενο των 58 για την Κεντροαριστερά.

ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΜΕ εναντίον των ελεγκτών στο νοσοκομείο Κέρκυρας

[Φυσικά ο μεγαλύτερος κάφρος είναι ο δημοσιογράφος που τσιρίζει γιατί δεν τον αφήνει ο Αστυνομικός να μπει μέσα να "ελέγξει" πως γίνεται ο έλεγχος... εννοείται ότι παρόντα ήταν τα φυτά του ΠΑΜΕ με τα συνθήματα με το γνωστό τόνο του ναρκοληπτικού και φυσικά και οι ΣΥΡΙΖΑίοι του νησιού. Εννοείται ότι ο Κνίτης γιατρός συνδικαλιστής αναφέρθηκε σε χούντα κ.λπ. και τόνισε ότι ο μόνος που μπορεί να τους ελέγξει είναι ο εργαζόμενος λαός κ.λπ]

Συνδικαλιστές του νοσοκομείου της Κέρκυρας απαγόρευσαν χθες, σε ελεγκτές του Υπουργείου Υγείας να πραγματοποιήσουν ελέγχους για τις παρουσίες του προσωπικού, χαρακτηρίζοντάς τους «ανεπιθύμητους».

ΒΙΝΤΕΟ-Η αποθέωση του λαϊκισμού από τον περιπτερά: Έλεγχος πρέπει να γίνει όχι στους εργαζόμενους αλλά για το αν υπάρχουν οι υποδομές

Θαυμάστε τον λαϊκιστή Παπαδάκη και τη γλάστρα που έχει δίπλα του, που στηρίζουν τα ρεμάλια που κάλυψαν όσους έλλειπαν από τη δουλειά τους!!!

Τα προβλήματα στο χώρο της υγείας άναψαν τη συζήτηση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αμέσως μετά την διαφωνία του υπουργού Υγείας με τον πρόεδρο των γιατρών Κέρκυρας...

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπαν ελεγκτές και εργαζόμενοι στην Κέρκυρα

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο έλεγχος στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Όπως κατήγγειλε, η επόπτης του υπουργείου Υγείας, Ρέα Μεσολογγίτου, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κέρκυρας αντέδρασαν στον έλεγχο.

Χαλκιδική: Συνελήφθησαν οι Αλβανοί ληστές που δολοφόνησαν 32χρονο υπάλληλο βενζινάδικου

Συνελήφθησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις δύο Αλβανοί, 22 και 26 χρόνων, που χθες το βράδυ σκότωσαν εν ψυχρώ τον 32χρονο υπάλληλο βενζινάδικου που λήστεψαν.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κουντουρά εξηγεί το «παρών» των ΑΝ.ΕΛΛ.

Εξηγήσεις για το «παρών» των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής έδωσε η βουλευτής Έλενα Κουντουρά στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega".

Ελληνική νίκη για τη φέτα στις Βρυξέλλες, παρόλο που οι δημοσιοκάφροι προεξοφλούσαν ήττα

[Στα πλαίσια του αντιευρωπαϊκού κλίματος που καλλιεργούν οι δημοσιοκάφροι όλο το προηγούμενο διάστημα προεξοφλούσαν ήττα αφού οι ευρωπαίοι "δε μας στήριζαν"... τελικά οι Ευρωπαίοι μας στήριξαν και η πίπ@ για τον Καναδά είναι πολύ μεγάλη όπως θα διαβάσετε]

Την προστασία της φέτας όχι μόνο στην ευρωπαϊκή αγορά αλλά και στην αγορά του Καναδά κέρδισε η Ελλάδα μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο της υπογραφής της συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου μεταξύ της ΕΕ και του Καναδά.

Ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο για τον Φ. Κουβέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πριν από λίγο, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να παραλάβει τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος...

ΦΩΤΟ: Frozen war... τώρα και στην Αθήνα

Θυμάστε ποιος "αγγλομαθής" το είπε αντί του σωστού cold war;

Πέστε απ' τα σύννεφα!! Νέο Τουρκοζεϊμπέκικο του βουλευτή Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ

Χρωστάνε ήδη μια πρώτη χάρη στον Μιχελάκη που έβγαλε από τη ρύθμιση για τη διακοπή χρηματοδότησης τα περί "εθνικής προδοσίας" και "συνεργασίας με εχθρικές δυνάμεις"... γι αυτό τσίριζαν και η υποχωρητική ΝΔ τους έκανε άλλο ένα χατίρι... την αποθράσυνση που τους επιτρέπουμε, ελπίζω να μην το πληρώσουμε στο μέλλον

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ,με αφορμή τον εορτασμό από τους μουσουλμάνους του Κουρμπάν Μπαϊράμι προχώρησε για ακόμη μια φορά, σε μια ανθελληνική δήλωση κάνοντας λόγο για...

Μόνο έτσι δεν αισθάνονται μαλάκ@ς οι νυκοκυραίοι: Ισόβια για πλαστά αγροτικά τιμολόγια 8,5 εκατ. ευρώ! Άγαλμα έμειναν τα λαμόγια μόλις το άκουσαν

Μοίραζαν στην Μεσσηνία πλαστά τιμολόγια που χρησιμοποιούσαν οι αγρότες για να λαμβάνουν επιστροφές ΦΠΑ - «Πάγωσαν» με το άκουσμα των ποινών

Ποινή δίχως προηγούμενο από το Τριμελές Εφετείο Καλαμάτας, το οποίο καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τους τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση διακίνησης εικονικών αγροτικών τιμολογίων 8,5 εκατ. ευρώ και μεγάλης φοροδιαφυγής, με επίκεντρο τη Μεσσηνία.

ΒΙΝΤΕΟ-Κέρκυρα: Σε αργία οι συνδικαλιστές που «φυλάκισαν» τους επιθεωρητές Υγείας

Οργή Γεωργιάδη που διέταξε ΕΔΕ τονίζοντας ότι το ΕΣΥ δεν χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους - Τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, για να μην κάνουν ελέγχους

Ένταση επικράτησε την Πέμπτη στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας, όταν κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, πήγε να πραγματοποιήσει έλεγχο εφημερίας, αλλά προπηλακίστηκε από συνδικαλιστές που έφτασαν μάλιστα στο σημείο να τους εγκλωβίσουν σε χώρο του κτηρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κεδίκογλου διέψευσε το MEGA-Μια χαρά τα είπε ο Αβραμό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, διέψευσε το ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA, σύμφωνα με το οποίο συνεργάτης του Πρωθυπουργού, χαρακτήρισε «ατυχή» την έκφραση του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Βουλή.

Δικαιώθηκε η Κωνσταντίνα Κούνεβα για την επίθεση με βιτριόλι-250.000€ θα αποζημιωθεί από την εταιρία

Ευθύνες για τη δολοφονική επίθεση κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα, στις 22 Δεκεμβρίου του 2008, καταλόγισε στην εργοδότρια εταιρεία ΟΙΚΟΜΕΤ με απόφαση που εκδόθηκε την Τετάρτη, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, επιδικάζοντας στην εταιρεία το ποσό των 250.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 80.000 είναι άμεσα καταβλητέα.

Υπερβολές πορωμένων: Ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης «αφορίζει» γκέι γάμους, μονογονεϊκές οικογένειες, ελεύθερη συμβίωση

[Κάπου να μαστε και λογικοί ρε παπά!! Της άλλης που έμεινε έγκυος με κάποιον που την άλλη μέρα αποδείχθηκε μαλάκ@ς της λές μην κάνεις έκτρωση, αλλά μη γίνεις και μονογονεϊκή οικογένεια!! Δηλ. τι να κάνει να πηδήξει απ' το γκρεμό επειδή έκανε ένα λάθος; Σοβαροί είστε; Τέτοιες παπαριές λέτε μερικοί και κάνετε γραφική την εκκλησία...]

Kατά όλων των μορφών συμβίωσης πέραν του γάμου μεταξύ ανδρός και γυναικός έβαλε ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών, αφού «αφόρισε» τον γάμο των ομοφυλοφίλων, τον πολιτικό γάμο, τη μονογονεϊκή οικογένεια και την ελεύθερη συμβίωση κάνοντας λόγο για «εκτροπές» του οικογενειακού θεσμού.